“… Τεμπών Και Εκλογών… Γωνία”! Διαπιστώσεις Από Τις Διαδηλώσεις (08-03-2023) Και Κάποια Άλλα… Άσχετα!.. (ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ)!..

Φίλοι μου / μας!

1. Τί, για άλλη μια φορά, απέδειξαν οι διαδηλώσεις για τα… Τέμπη (57 νεκροί + πόσοι πιθανώς εξαϋλωμένοι που δεν ξέρουμε), στις 08-03-2023, στην χώρα μας, (Κ-Β “ΝΔ”), διαδηλώσεις που δεν(!) είχαν γίνει ούτε μετά από το “Μάτι” (105 Ν), ούτε και μετά από την “Μάντρα” (25 Ν), όταν κυβερνούσε ο “Σόρος-Σύριζα” με τους “ΑΝ.ΕΛ.” του χρήσιμου ηλίθιου ή -άντε- του “Συριζο-Τάκου” Π. Καμμένου ;

Διαβάστε τί απέδειξαν:

α. Το Κράτος κυβερνάται και σήμερα, όπως πολλές φορές το έχουμε πει στο παρελθόν, από τους Κομμουνιστές (γνήσιοι / Κ.Κ.Ε.) και τις μεταλλάξεις τους (μεταλλάξεις, οι οποίες είναι είτε ανόθευτες, είτε διαβρωμένες από ξένες ΜΥ και κυρίως από την “CIA” των “Δημοκρατικών”), όπως είναι οι Δυτικο-Διεθνιστο-Κομμουνιστο-“Σόρος-Συριζαίοι”, οι “ANTI-FA”, “ΑΝΤΑΡ-CIA”, “Αντεξουσιαστές” – “Αναρχικοί”, κλπ, συμπεριλαμβανομένων εντός των τελευταίων Οργανώσεων, Ελλήνων και ξένων, και κυρίως -ΠΡΟΣΟΧΗ(!)- και… “ιδιαιτέρων” ατόμων, όπως δολοφόνων, [που είναι για κάποιους λόγους (νομίμως ή όχι) εκτός Φυλακών], ψυχασθενών, ναρκομανών,  και γενικώς πάσης φύσεως  παραβατικών, ασθενών, κλπ!..

Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει λόγος, χωρίς αναστολές, από κάποιους που προφανώς δεν φοβούνται για την ζωή τους, όχι φυσικά από εμάς τις… κότες, για το ένοπλο “Κομμουνιστικό -υπό την ευρεία έννοια- Παρακράτος”, το οποίο κυριαρχεί στην χώρα, από το 1974 και μετά!

Σκεφτείτε, για παράδειγμα, ότι ο “Πολυ-φονιάς” (όπως λέμε… “Πολύκλειδο”) “Μελισσοκόμος” της 17Ν Β’, Κουφοντίνας, (ένας Κομμουνιστής που εισέδυσε κάποτε στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. Ζωγράφου γενόμενος τάχα… ΠΑΣΟΚ-τζής), όταν, επί Κ-Β “Σόρος-Τσίπρα”, έπαιρνε “άδειες” από την Φυλακή, συνοδευόταν στις βόλτες του στην Αθήνα / Σύνταγμα, κλπ, από “Παρακρατικούς” και ορθότερα από “Νομιμοποιηθέντες Τρομοκράτες” Σόρος-Συριζαίους, όπως από τον επικεφαλής εκ Φλωρίνης … Ακτιβιστή (!) Αρχηγό του “Ρουβίκωνα” της Κουμουνδούρου (ένα από “τα δικά μας παιδιά”, που έλεγε και ο Μπαλάφας, αν δεν κάνω λάθος, που τα πήγαινε σπίτι τους με τα Περιπολικά-της η τότε “ΕΛΑΣ” του Αρχι-Ρουφιάνου Καραβανά και Ύπουλου Κομματόσκυλου ΤΟΣΚΑ) και τέως επικεφαλής του ημίσεως των φανατικών “αριστερών” οπαδών του Άρεως! (Το άλλο μισό των φανατικών του Άρεως, στο άλλο πέταλο, είναι οι κάποτε “δεξιοί” “Ιερολοχίτες”, που είχε φτιάξει ο Καραμανλικός, στο… τέλος βεβαίως της καριέρας του, Στρατηγός… Αγαμέμνων Γκράτσιος).

β. Οι παραπάνω Κομμουνιστές έχουν “Στρατούς”, (λόγω του απολυταρχικού της φύσεως της ιδεολογίας τους), “Στρατοί” που αποτελούνται από τους οπαδούς τους βεβαίως, αλλά πλέον και από… μισθοφόρους (κυρίως ξένους… “λάθρο”, που είναι ακόμα τέτοιοι ή νομιμοποιήθηκαν ή ακόμα και… ελληνο-ποιήθηκαν…), “Στρατούς” τους οποίους κατεβάζουν όποτε (στιγμή και ώρα) θελήσουν στους δρόμους των πόλεων της Ελλάδος, και πάντα με κεντρική κατεύθυνση και εντολές, σε αντίθεση με τα παραδοσιακά αστικά Κόμματα (ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, κλπ), τα οποία (και πάλι λόγω της ιδεολογίας τους), για να μπορέσουν να κατεβάσουν τον κόσμο τους στο… πεζοδρόμιο, για κάποιο θέμα, θα πρέπει να αγωνιστούν επί μακρόν να πείσουν το πολιτικό τους… ακροατήριο, και πάλι είναι ζήτημα το… αν(!) θα τα καταφέρουν!.. (Ειδικά το Κόμμα της ΝΔούλας)!..

Αυτό έγινε και χθες! Οι 8 στους 10 που “βγήκαν” στους δρόμους ήσαν από τους παραπάνω “συνολικά” Κομμουνιστές, γνήσιους και μεταλλαγμένους και από τις Οργανώσεις τους “Σφραγίδες”, καθώς και αυτές με άλλους τίτλους – πινακίδες, ώστε να μην αναγνωρίζεται (λέμε τώρα), η πολιτική… μαμά!..

ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ! ΟΙ 8 ΣΤΟΥΣ 10 ΗΣΑΝ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε., ΤΟΥ “ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ”, ΤΟΥ “ΜΕΡΑ 25″, ΚΛΠ!

Κανείς απ’ όλους αυτούς τους τάχα μου αυθόρμητους χθεσινούς διαδηλωτές δεν νοιάζεται για τους νεκρούς των Τεμπών!

Γιατί;

Διότι, ΑΝ(!) ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΝ πραγματικά και λυπόντουσαν και, και, και… ,  ΘΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΑΖΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ ΣΤΟ “ΜΑΤΙ” ΚΑΙ ΣΤΗΝ “ΜΑΝΤΡΑ”!

Θυμάστε όμως εσείς να έγινε κάτι τέτοιο; Όχι βεβαίως, διότι τότε κυβερνούσαν αυτοί και συγκεκριμένα η κομμουνιστική δυτική νεο-μετάλλαξη του Κ.Κ.Ε., ο “Σόρος-Σύριζα”!..

Οι 2 στους 10 που… περισσεύουν, ως άτομα, από όσα διαδήλωσαν χθες, ήσαν άτομα, αστοί απ΄άλλα Κόμματα, που πραγματικά πλάνταξαν με την ΑΝΕΙΠΩΤΗ των Τεμπών ΤΡΑΓΩΔΙΑ και κατέβηκαν να διαμαρτυρηθούν, αλλά και να βγάλουν από πάνω τους το… “Ψυχοπλάκωμα” που τους “έπιασε”!

γ. Οι παραπάνω (όλοι στο άθροισμά τους) Κομμουνιστές εξακολουθούν να οργανώνονται, με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, στα Σχολεία, Γυμνάσια, Λύκεια, Παν-μια, χρησιμοποιώντας τις ίδιες ακριβώς τακτικές και μεθόδους, όπως 10ετίες τώρα! (Ξένοι πράκτορες διαβιούσαν κατά το παρελθόν, μέχρι και πρότινος ακόμα, μέσα στα Παν-μια μας / σε κάποια απ΄αυτά / και πάντως όχι τυχαίως)!..

δ. Οι ηθοποιοί, που το τελευταίο διάστημα διαμαρτύρονταν, κλπ, και που συνέχισαν να διαμαρτύρονται, ακόμα και όταν συναντήθηκαν με τον Π-Θ και τελικώς έγινε ό,τι ήθελαν στο θέμα τους (διότι αυτό συνέβη, ό,τι και να ακούτε), είναι, όπως σας το γράφαμε, Κομμουνιστές κατά τα 2/3 τους και συγκεκριμένα, είτε γνήσιοι (Κ.Κ.Ε.), είτε η κύρια μετάλλαξή τους, αυτή των “Σόρος-Συριζαίων”! Οι τελευταίοι πλέον είναι πιο πολλοί στο “ΣΕΗ” του… Μπιμπίλα, του μεγαλύτερου ρουφιάνου που εμφανίστηκε ποτέ ως δήθεν ηθοποιός, διότι μόνον ηθοποιός δεν είναι! (Περιμένατε να γράψω “Αδελφή”  και όχι Ρουφιάνος, είμαι σίγουρος)!.. Χθες οι τάχα μου… απολίτικοι ηθοποιοί ήσαν όλοι στις γραμμές του “Σόρος-Σύριζα”!

ε. Απόδειξη του ποιοί ήσαν πίσω από το ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΟ* ΕΓΚΛΗΜΑ της “ΜΑΡΦΙΝ” (λες και δεν το ξέραμε ότι ήταν το ένοπλο “Παρακράτος” του “Σόρος-Σύριζα” / Πολλάκης – Μπάρκας, κλπ), ήταν το γκρέμισμα, για άλλη μια φορά χθες, του -ας το πούμε- Μνημείου που “στήθηκε” με τα ονόματα των νεκρών (περί μιας ακαλαίσθητης αναθηματικής πλάκας πρόκειται), εκεί όπου ήταν η Τράπεζα του συγχωρεμένου Βγενόπουλου!

* ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΟ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”**, ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ, ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ, ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ… ΜΝΗΜΕΙΟ (ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΕΤΣΙ), ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ!..

** ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ, (ΕΝΑΣ ΑΠ’ ΑΥΤΟΥΣ), ΠΟΥ ΟΙ 2 ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΑΝ (Η ΜΙΑ ΕΓΚΥΟΣ), ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΑΝ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΠΑΛΚΟΝΙ, ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΑΥΤΟΣ, “ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ, ΡΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ”, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΝΟΙΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ!

“ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ ΣΤΑΛΙΝΙΚΟ ΚΟΚΚΙΝΟ-ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ”!..

-/-

ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΑΥΤΟ, ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΗΤΑΝ ΕΛΛΑΣΣΟΝ ΧΘΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ, Η Κ/Φ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΤΑΧΑ ΜΟΥ “ΜΝΗΜΕΙΟΥ” και στην πραγματικότητα της… άντε ΑΝΑΘΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΕΓΚΛΗΜΑ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΘΕΣΙΝΗΣ ΗΜΕΡΑΣ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΗΣΑΝ ΟΙ… “ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ”, (ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ “ΣΥΡΙΖΟ-ΦΙΔΑ” ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΧΘΕΣ “ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ”, ΚΛΠ), ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΧΘΕΣ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΚΕ… “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”!..

Οι ζημιές στην Κουμουνδούρου και ιδιαιτέρως -ΠΡΟΣΟΧΗ(!)- στο ΙΧ του “Κλεφτοκοτά” ήσαν για ξεκάρφωμα! Αυτή η τελευταία ζημιά δεν έπρεπε να την κάνατε, ρε ανόητοι, διότι μ’ αυτήν… ΠΡΟΔΙΔΕΣΤΕ, ανόητοι! Σας βεβαιώνουμε ότι θα παρουσιάσουμε όλα τα ονόματα των στελεχών των ΕΕΔ και της “ΕΛΑΣ”, τα οποία, εκεί στην “Κουμουνδούρου”, υλοποιούν τέτοιες… πολιτικές πράξεις, αχαχαχαχαχαχαχαχα, λόγω της εκ μέρους τους υποτιθέμενης γνώσεως της Προπαγάνδας και των Αρχών της, αλλά και… ευρύτερα!.. Σύντομα!..

2. Η πολυ-αλωμένη Ελλάδα είναι δυστυχώς διηρημένη! ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ που κάποιοι, είτε αιθεροβάμονες, είτε ρομαντικοί, είτε καλοκάγαθοι… ανόητοι λένε ότι χρειάζεται, ότι επιβάλλεται και πως -ΠΡΟΣΟΧΗ(!)- υπάρχει(!) και ειδικά σε κρίσιμους καιρούς, κλπ, και “παπάρια”, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ!

Χθες στα πρόσωπα των Κομμουνιστών, με τις μαύρες, κόκκινες, μαυρο-κόκκινες και ροζ σημαίες, μπορούσε να δει κανείς το μίσος για τους… ΑΛΛΟΥΣ, τους ΟΧΙ ιδεολογικά “ΔΙΚΟΥΣ” τους, και αυτό το ΜΙΣΟΣ δεν είχε να κάνει με την… φιλευσπλαχνία τους προς τους νεκρούς, οι οποίοι νεκροί

(ΑΝ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ “ΣΑΜΠΟΤΑΖ”, ΚΟΙ ΤΗΣ “ΕΥΠ”, ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΞΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, Ε;)

ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝ(!) στα Τέμπη από όλους τους Έλληνες, λόγω της… ΓΑΜΗΜΕΝΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΗΣ ή ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΕΙΣΗΣ για χρόνια και τελικώς ΒΛΑΣΤΗΣΑΣΑΣ και ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΗΣ πια σε όλους μας ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ, όπως και πάλι ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ, ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΤΟΥ “ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΜΟΥ” του άκρατου “ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΜΟΥ”, της “ΗΣΣΟΝΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ”, του “ΑΣΤΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ”, του “ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ”, κλπ,  μια ΣΤΥΓΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ που το ΚΡΑΤΟΣ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΕΙΧΕ ΠΡΟΛΑΒΕΙ, κάτι που όμως δεν έπραξε, διότι κατά πως οι συνεχείς ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ (…, …, …, … Μάτι, Μάντρα, Τέμπη) μαρτυρούν / καταδεικνύουν και… φωνάζουν, θέλει “ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ εκ… ΒΟΘΡΩΝ”, ναι “εκ βόθρων” και όχι “εκ βάθρων”!

Το παραπάνω αναφερθέν μίσος, πρόκειται για ένα ΜΙΣΟΣ που ΑΝΕΚΑΘΕΝ εκπεμπόταν πρωταρχικώς από την ίδια τους την ηγεσία στα ραδιόφωνα, στα Κανάλια, στον Τύπο, κλπ και δεν είναι κάτι σημερινό!

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ – ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ (σε εμάς που έχουμε ζήσει 2… γενιές και έχουμε μνήμες…), ΤΟΥ ΠΏΣ ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ (ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΚΑΠΟΤΕ, ΤΑ ΝΟΘΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΔΕΛΦΙΑ, ΟΙ ΝΑΖΙ) ΚΑΤΟΡΘΩΝΟΥΝ ΝΑ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΖΟΥΝ, ΑΠΟ ΓΕΝΙΑ ΣΕ ΓΕΝΙΑ, ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΟΚΚΙΝΑ “ΡΟΜΠΟΤ” ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ! ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟ “ΠΑΓΙΟΝ” ΤΗΣ ΕΚΠ-ΣΕΩΣ ΤΟΥΣ, ΣΕ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ, ΣΕ ΥΛΙΚΟ, ΣΕ ΜΕΘΟΔΟΥΣ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΗ ΕΠΙΛΟΓΗ “ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΩΝ” –  ΕΚΠ-ΤΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ!.. (Το “ΚΥΜΑ”, που σας είχαμε προτρέψει να δείτε στο “youtube”, και αναφέρεται στο πώς έκαναν και κάνουν οι Ναζήδες τα δικά τους μαύρα “Ρομπότ”, αντανακλά και μόνον μια πρώτη προσέγγιση του “πώς” δημιουργούνται αυτά τα “Ρομπότ”)!..

3. Η Ελλάδα πλέον, σε καμιά 20αριά χρόνια, δεν θα είναι η ακόμα αντιστεκόμενη, όσο μπορεί μέσα από την… “Εντατική” που την έβαλαν, σημερινή Ελλάδα, αφού αφ’ ενός θα έχει πλήρως αλωθεί και αλλοιωθεί από… Έλληνες που έγιναν Έλληνες και δεν ήσαν ποτέ και ασφαλώς από Έλληνες, που ήσαν και παρέμειναν Έλληνες (ή ορθότερα, κατ΄εμάς, ήσαν και θα είναι ελληνικής καταγωγής Διεθνιστο-Κομμούνια), Έλληνες που πια, στο σύνολό τους, θα είναι Κομμουνιστές, αφού είναι αυτοί που είτε στην γνήσια και απεχθή μασκωτή μορφή τους (Κ.Κ.Ε. / το πιο πιστό κάποτε στην “μανούλα” ΕΣΣΔ Κόμμα, λόγω κυρίως του επικρατούντος σ’ αυτό… Γενιτσαρισμού), είτε υπό κάποια μεταλλαγμένη μορφή τους (“Σόρος-Σύριζα”), θα έχουν απολύτως (100%) ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΕΙ στην χώρα μας!

[ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ “ΓΙΑΤΙ” ΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” ΠΟΥ ΕΦΥΗΡΑΝ ΤΟΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ “ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ”, ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΝΩ ΤΟΝ ΓΚΡΕΜΙΣΑΝ ΠΑΝΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΠΛΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ(!) ΤΗΣ Β. ΚΟΡΕΑΣ, ΤΟΥ “ΠΑΡΑΝΟΪΚΟΥ” ΚΙΜ, ΚΛΠ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΑΥΤΟ]!..

Β. Αγαπητοί!

1. Είχαμε γράψει, θα θυμάστε, στον Ε/Π-Θ Κ.Κ.Μ., το πώς θα έπρεπε να πράξει, τον περασμένο Ιανουάριο του 2023,  με την κηδεία του “Τέως”, Κων-νου του Β’!.. Δεν μας άκουσε! Αν μας είχε ακούσει (ακούσαμε από Επιτελή του ότι επέλεξε τότε να συνταχθεί με τους… Κεντρώους), θα είχε κυριολεκτικώς αλώσει  όλον τον δεξιό του Κόμματός του χώρο!.. Αυτό θα το “πληρώσει” μάλλον στις εκλογές!.. Τότε, ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ!..

2. Εδώ και κάποιες ημέρες του γράφουμε, “ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΒΑΪΩΝ”! Όπως ακούμε από κάποιους του Κλίματός του στην Κ-Β, θα τις “πάει” για Μάϊο και Ιούλιο! Λάθος! Δεν γράφουμε το “γιατί” και για λόγους… “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, αλλά και -κυρίως- για λόγους Τουρκίας!..

“Κύκλοι” (sic) του Π-Θ και πάλι, λένε, πως τις εκλογές τις “πάει” για τον Μάϊο, λόγω του σεβασμού του στο πένθος των οικογενειών των δολοφονηθέντων!.. Το αντιπαρέρχομαι αυτό ως έωλο… ισχυρισμό, τουλάχιστον ως τέτοιον, και δεν θα επεκταθώ!..

3.  Εισηγούμαστε στον Κο Π-Θ σήμερα, ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΣΕΙ ΣΤΑ ΨΗΦΟ-ΔΕΛΤΙΑ τον Κο Κ. Καραμανλή! ΝΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΣΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΩΣ ΚΟΜΜΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΝΕΑ Κ/Β, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙ Η “ΝΔ” ΚΑΙ ΓΙΝΕΙ Κ-Β, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΠΙΟ… ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΚΑΙ ΠΙΟ… ΒΙΩΣΙΜΗ!..

Οι Καραμανλήδες βεβαίως, ΕΙΝΑΙ… ΝΟΜΟΣ, ΔΕΝ(!) αγγίζονται, (ειδικά σήμερα), και μάλιστα στο Κόμμα που ίδρυσε ο Θείος τους Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, με τον οποίον ασφαλώς και καμία σχέση, ως πολιτική ΑΞΙΑ (!), αλλά και ως… εμφάνιση ακόμα, δεν έχουν ούτε ο Κώστας του… “Μπαϊρακτάρη”, πιο γνωστός ως “Νεο-Βούδας”, (Κ.Α.Κ.), ούτε βεβαίως και ο… Κωστάκης του… Αχιλλέως (Κ.ΑΧ.Κ.), ο οποίος Αχιλλέας διέσωζε πολιτικά την… βλακεία του, λόγω του πολιτικού αναστήματος και της διεθνούς ακτινοβολίας του αδελφού του!

Αξίζει πράγματι ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΩΝ ο πρώην Υπ. Μεταφορών Κ. ΑΧ. Κ. για την παραίτησή του, αλλά μέχρις εκεί! Η μη κάθοδός του στις εκλογές, αν μάλιστα ο ίδιος(!) το αποφασίσει και δεν κατέλθει στις εκλογές, θα αποδείξει και στον έσχατο αμφισβητία της ειλικρινείας της πράξεώς του μετά τα Τέμπη, το πραγματικό άμεμπτο ΗΘΟΣ του, κάτι για το οποίο, εμείς εδώ που ξέρουμε, σας βεβαιώνουμε!..

Σε άλλη περίπτωση, υπάρχει σοβαρότατο θέμα και για τον ίδιον και για το Κόμμα του!

Δεν “παίζει” η παπαριά που λένε ΝΔτες ότι δηλαδή “ο λαός θα κρίνει”, κλπ, ό,τι ακριβώς γραμμή έδωσε ο “Κλεφτοκοτάς” στους “δικούς του” να λέγεται για τον Κο Παππά και η ΝΔ ορθώς στηλίτευσε και στηλιτεύει!

[Τον Κο Παππά, όσο και να τον ειρωνεύτηκαν στην ΝΔ, σχετικά με τους δορυφόρους, την Ελλάδα του διαστήματος, κλπ, θέματα με τα οποία ασχολήθηκε ο “Σόρος-Συριζαίος” αυτός όταν κυβερνούσαν, εμείς ΕΠΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ(!!!) ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, διότι, έστω και… “Δον Κιχωτικά”, αν θέλετε, άντε να σας κάνω το χατήρι ΝΔούληδες, ασχολήθηκε με κάτι που ουσιαστικά είχαμε να ακούσουμε και να δούμε, ως Κράτος, από την… Χούντα του Παπαδόπουλου (ως Κράτος, όχι βεβαίως ως… ΕΕΔ, που και πάλι ήσαν και είναι… μπροστά), ασχολήθηκε με ένα θέμα που θα πρέπει να γίνει το ΕΘΝΙΚΟ ΜΑΣ ΟΡΑΜΑ για το ΜΕΛΛΟΝ, (αφού όμως “ξαναστηθεί” πρώτα η “Αμυντική μας Βιομηχανία”), όπως ακριβώς ήσαν κάποτε οι ΟΥΡΑΝΟΙ και η “Κάθετη” “3η διάσταση”, αυτή του αεροπορικού όπλου]!..

Είναι ευκαιρία να αποδείξει ο Κ. ΑΧ.Κ. πως αυτός τουλάχιστον δεν είναι σαν τους λοιπούς Καραμανλήδες, ήτοι “ΕΛΙΤ-ΑΣ”, “ΝΕΠΟΤΙΣΤΗΣ”, “ΑΛΑΖΟΝΑΣ” και “ΑΡΧΙ-ΚΑΒΛΑΝΤΗΣ”, Καραμανλήδες που περπάταγαν και έσερναν τους… όρχεις τους, τους οποίους μετέφεραν με τα χέρια τους, πριν από τα πόδια τους, (φανταστείτε την εικόνα)!..

Μάλιστα, θα είναι πολύ μεγάλος ΜΑΓΚΑΣ και θα βοηθήσει ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ (!) το δημοκρατικό Κόμμα του στις εκλογές, [που έτσι, αμέσως θα ξεχωρίσει από το… Φατριακό (sic) μεταλλαγμένο νεο-Σταλινικό της “Κουμουνδούρου” “Σόρος-Κόμμα”, που με 2 μείζονες τραγωδίες δεν ζήτησε ούτε συγγνώμη, όχι να κάνει κάτι άλλο πιο σοβαρό ως ένδειξη αποδοχής κάποιας ευθύνης εκ μέρους του, παρά μόνον της “πολιτικής”, μια παπαριά που καθιέρωσαν οι πολιτικοί, για να φυλάνε τα ευγενή τους… οπίσθια]ΑΝ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΟΥΝ ΤΥΧΟΝ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΕΥΘΥΝΕΣ στην με άδεια του Κράτους (το εξηγήσαμε αυτό παραπάνω) ΣΤΥΓΕΡΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ των Τεμπών!..

Αν ήμασταν ΙΑΠΩΝΙΑ, τώρα ο αντίστοιχος Καραμανλής, αν φυσικά συνέβαινε μια ανάλογη, όπως εδώ, τραγωδία, θα είχε κάνει ΧΑΡΑΚΙΡΙ(!), όπως ασφαλώς θα έπρεπε να είχε κάνει προ ετών και ο ΑΡΧΙ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΣΚΑΣ, (αυτός μάλιστα ως παλαιό τσατσο-στέλεχος των ΕΕΔ θα έπρεπε να είχε έναν παραπάνω ακόμα λόγο για “χαρακίρι”), όπως κάποτε με την “Σάμαινα” θα έπρεπε να είχε… αυτοκτονήσει και ο μέγας εκείνος Ευρω-Βουλευτο-Γκόμενος Υπ. Ναυτιλίας του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ, Παπουτσής, κλπ!..

Αυτό σημαίνει ΚΑΘΑΡΣΗ, Κε ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και Κοι του “Πολιτικού Συστήματος”, όπως το λέτε και ξεχωρίζετε από όλους εμάς, την πλέμπα! Αν όμως δεν είστε ικανοί για κανονικό χαρακίρι, (εμείς ως ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, δεν σας το… συνιστούμε, διότι, ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ, ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΑΣ), γίνετε… ικανοί στο να δεχτείτε να μάθετε να κάθεστε, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ(!), χωρίς διαμαρτυρίες, και στο ΕΔΩΛΕΙΟ ενός “Εθνικού Δικαστηρίου”, στο οποίο θα απολογείστε για πράξεις σας που έβλαψαν καίρια και δη στις ρίζες της την ύπαρξη της ίδιας της Πατρίδος μας!.. (Σκεφτείτε το αυτό, με τις “ρίζες”)!..

Αυτά, Κε Κ. ΑΧ. Καραμανλή, πράξε και “βγες και πες”, αν θες να μπορέσεις και ως άνθρωπος ακόμα, να ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΗΘΟΣ Ο ΠΟΝΟΣ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ ΠΟΥ ΖΕΙΣ, ΔΕΝ(!) ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΓΙΑΣΕΙ ΠΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΟΥ!.. [ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΟΥ Ο ΠΟΝΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΕΣΥ ΔΕΝ(!) ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ – ΤΟΜΑΡΙΑ]!

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ… ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΕΙ ΠΩΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ “ΚΑΛΕΣ ΚΑΓΑΘΕΣ” ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΣΟΥ Α-ΠΕ-ΤΥ-ΧΕΣ!.. Πάνω και από τους όποιους Καραμανλήδες αυτού του Κόσμου, Κε Υπουργέ, υπάρχει ο ΘΕΟΣ!..Μην το ξεχνάς!..

Κε Π-Θγέ!

Τον καλείς, τον συζητάς και εμείς πιστεύουμε πως ο συγκεκριμένος πρώην Υπουργός σου / μας θα καταλάβει και θα αποσυρθεί από τις εκλογές, μην δημιουργώντας-σου προβλήματα μετά η Καραμανλική του Κόμματος πτέρυγα!

Ο Καραμανλής αυτός δεν είναι σαν το πολιτικό παχύδερμο της Ηλείας, βουλευτή Τζαβάρα, που “σκοτώνει” εδώ και κάμποσο καιρό τώρα, (όπως κάνουν οι περισσότεροι, διαχρονικά, στην θέση του πολιτικοί όλων των Κομμάτων), την ίδια την πολιτική του… μάνα! Το κλάμα του ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, διότι τέτοιο ήταν στα Τέμπη και όχι δάκρυα, ήταν αληθινό και όχι ΚΑΛΠΙΚΟ!..(ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΕΡΘΗΚΕ ΑΛΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΚΑ ΣΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ ΦΙΔΙΑ ΤΟΥ ΙΣΩΣ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΗΤΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΩΝ “ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ”)!

Αν αρνηθεί, κάτι που δεν νομίζω, Κε Πρόεδρε, τότε ανάλαβε εσύ την πρωτοβουλία – ρίσκο και “κόψτον”! Φαίνεται, όταν σε βάφτιζαν, Κε Π-Θγέ, κάποια των Μοιρών σε ονόμασε Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΜΟΝΟΝ ΚΡΙΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΙΣ ΝΙΚΑΕΙ! (Το “ΝΙΚΑΕΙ”, το απέδειξες τα 4 σχεδόν χρόνια που μας κυβερνάς! “Στομάχι” λοιπόν και πάλι, αν σου αρνηθεί, και ΠΡΟΧΩΡΕΙ)!..

Τέλος, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ, ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΥΜΕ! “ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ”!

Κε Π-Θγέ!

Πραγματικά πρέπει εμείς να σου γράψουμε το “διότι”, στο “γιατί εκλογές τώρα”, κάνοντας μάγκες τους “Διεθνιστές” και συνεπώς Ανθέλληνες, του Ροζ “Κλεφτοκοτά”; (Η σχετική τοποθέτηση, χθες το βράδυ, του πάρα πολύ ΣΟΒΑΡΟΥ πολιτικού Λοβέρδου, του Λοβέρδου του “ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ”, στο “ΟΝΕ CHANNEL” έδωσε την οικονομική… διάσταση του “να μην ρίξεις την χώρα στα βράχια”, που σου γράφαμε εμείς, “προχθές”, Κε Πρόεδρε, αν πας τις εκλογές τον Μάϊο! Εκτός, αν άλλοι αποφασίζουν και όχι Εσύ, αφού εμείς οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ “ΠΕΡΙΕΡΓΟ” ΤΟΝ ΣΕΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΑ… “ΤΕΜΠΗ” ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ, ΚΛΠ!

Ήδη έχουμε καθημερινά μικρο-σεισμούς στην χώρα, (πες του Λέκκα να σου πει), και εμείς… φοβόμαστε, ενώ μέχρι τον Μάϊο ο “Κλεφτοκοτάς” μπορεί να σου “φυλάει” και άλλα, μιας και αυτός είναι “Μανούλα” στο να κάνει… πουστιές και να τις “πετάει” από πάνω του, (έτσι λέγονται και συμπάθα μας), διότι ως Κομμουνιστής έχει εκπαιδευτεί σχετικά σ’ αυτές, ενώ εσύ, όχι!

Αλήθεια! Την ταινία με τον Κέβιν Κόστνερ, που υποδύεται τον Δικηγόρο και έχει ως θέμα την δολοφονία του Κέννεντυ την είδες, Κε Πρόεδρε; Και αν “ναι”, στάθηκες στην συζήτηση του Κόστνερ, με τον πρώην Αξ-κό Πράκτορα του “Πενταγώνου”, που υποδύεται ο… Σάδερλαντ);

Αυτά για σήμερα, διότι… κουράστηκα!

Α! Κε Πρόεδρε! Πες του Αυγενάκη! “Όχι άλλη… πουστιά στον Ολυμπιακό, αρχής γενομένης από την Κυριακή στην Τζάμπα – Σοφιά”! (Με τέτοιες αντι-Ολυμπιακές συμπεριφορές, Κε Πρόεδρε, σκέφτομαι, αν πραγματικά θέλετε να ξαναβγείτε Κ-Β και μάλιστα αυτοδύναμη, όπως μας έχετε δηλώσει ως βασικό σας πολιτικό στόχο)!..

ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ! ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ, Ε; ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ, ΕΣΤΩ ΓΙΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ, ΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΝΕΟ-ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΙ ΜΕ ΜΑΣΚΑ, ΤΗΣ ΠΛ. “ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ”, ΕΝΑΣ… ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ, ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΕΚΛΕΓΕΙ Π-Θ… 10 ΦΟΡΕΣ!!!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΣΕΙΣ, ΤΑ… ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΤΕ ΜΟΝΟΝ ΧΘΕΣ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΣΤΕ… “ΑΝΘΡΩΠΟΙ” “ΑΛΑ ΚΑΡΤ” και ΣΙΓΟΥΡΑ… “ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ”! ΔΙΑΒΑΣΤΕ!

Ο “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ” ΠΟΝΑΕΙ (!!!) ΑΛΗΘΙΝΑ, ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΦΑΝΕΛΕΣ, ΠΟΥ ΤΙΣ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ, ΕΙΔΙΚΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ ΤΟΥΣ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΣΜΟΙΡΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ, ΠΟΥ ΕΧΑΣΑΝ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΤΟΥΣ ΣΕ ΤΡΑΓΩΔΙΕΣ, ΣΑΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΛΑΙΕΣ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΟΥ “ΣΑΜΑΙΝΑ”, ΤΟΥ… “ΛΑΥΡΙΟΥ” ΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ Α/Φ ΑΠΟ ΚΥΠΡΟ, (ΤΗΣ “ΗΛΙΟΣ”, ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ), ΤΙΣ ΠΙΟ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΤΡΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ “ΜΑΤΙΟΥ”…, ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΠΙΝΕΔΕΣ (!), ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕ ΘΕΑΤΡΙΝΕ “ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ “ΧΘΕΣΙΝΗ” ΤΩΝ… ΤΕΜΠΩΝ, … ΑΦΕΛΗ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΟΥ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΣ, ΚΕ Π-Θ, Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

“ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ”! ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΖΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ “ΣΟΡΟΣ-ΚΟΜΜΑ” ΣΟΥ / ΣΑΣ ΜΕ ΝΕΑ ΕΜΦΥΛΙΑΚΑ… ΟΡΑΜΑΤΑ!..

ΥΓ

1.

Έκρυβε σε αποθήκη στην Αττική πάνω από 56.000 κροτίδες και 375 ναυτικές φωτοβολίδες

Άνδρες της Ασφάλειας Πατρών εντόπισαν τον άνδρα την στιγμή που μετέβαινε στην αποθήκη που διατηρεί σε περιοχή της Αττικής και τον ακινητοποίησαν

krotides_patra

Μεγάλο αριθμό κροτίδων, ναυτικών φωτοβολίδων, καπνογόνων, καθώς και πιστόλια φωτοβολίδων βρέθηκαν στην κατοχή ενός άνδρα, ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας Πατρών σε περιοχή της Αττικής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την αστυνομία, αξιοποιώντας οι άνδρες της Ασφάλειας Πατρών στοιχεία που είχαν συγκεντρώσει, εντόπισαν τον άνδρα την στιγμή που μετέβαινε σε αποθήκη που διατηρεί σε περιοχή της Αττικής και αμέσως μετά τον ακινητοποίησαν.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην αποθήκη του κατηγορούμενου, οι αστυνομικοί βρήκαν 56.560 κροτίδες, 375 ναυτικές φωτοβολίδες, 48 πιστόλια φωτοβολίδων, 278 καπνογόνα, ένα αεροβόλο πιστόλι με δύο γεμιστήρες και δύο αμπούλες αέρος.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ, ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ!

-/-
2. Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ “EVER”, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, “ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ” ΤΗΣ “ΓΑΔΑ”, ΕΙΝΑΙ Ο ΝΥΝ!!! ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΡΑ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ! ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΟΥΜΕ ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!
ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΚΑΙ Ο ΝΕΟ-ΝΑΖΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΩΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ” ΚΑΙ ΤΟΥ… ΠΑΥΛΑΡΑ (ΟΥΣΤ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ ΡΕ… ΒΑΖΕΛΟ-ΛΑΚΩΝΑ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ… ΠΑΥΛΑΡΑ, ΠΑΛΙΟ-ΚΟΤΑ) ΧΙΟΣ!..
ΚΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑ!
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΜΕ / – ΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΣΤΟ ΝΑΡΓΙΛΑΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΣΤΗΝ Ν. ΙΩΝΙΑ, ΜΕ ΤΟΥΣ.. “ΛΑΪΟΝΣ”, ΚΛΠ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ! ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, “ΨΑΞΤΕ” (ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΜΩΣ) ΤΟΝ ΝΕΑΡΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ “ΠΑΠΙΟΥ”, ΜΕ ΑΡ. ΚΥΚΛ. ΟΙΡ 387, ΠΟΥ ΗΓΕΙΤΑΙ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ “ΠΛ. ΑΤΤΙΚΗΣ” ΚΑΙ “ΑΓ. ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ” της οδού ΑΧΑΡΝΩΝ! ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛ-ΚΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΟΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΩΣ ΙΝΔΑΛΜΑ ΤΟΝ ΓΚΑΝΕΖΟ ΡΑΠΕΡ “ΚΑΥ RO”!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..
3. Ρε ανόητοι, που λέτε στα Κανάλια που “βγαίνετε”, πως οι Κούρδοι του “HDP” θα έχουν πρόβλημα να ψηφίσουν τον επικεφαλής πολιτικό… ΜΑΛΑΚΑ (περί αυτού πρόκειται) της τ/Αντιπολιτεύσεως, Κεμάλ ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ λόγω Ακσενέρ ή πως η “Λύκαινα” έχει -και πράγματι έχει- πρόβλημα να συνεργαστεί μαζί τους, ήτοι με τους Κούρδους και ορθότερα να συνυπάρξει πολιτικά μαζί τους, τί είπαμε εδώ “προχθές”, ρε, το οποίο προφανώς και δεν μπορέσατε να αντιληφθείτε;
Το πρόβλημα λύνεται αυτομάτως και οι Κούρδοι θα ψηφίσουν Κιλιτσντάρογλου, κάτι που όπως σας έγραψα θα γίνει μάλλον τελικώς, διότι το “HDP” δεν θα κατέλθει ως Κόμμα στις Προεδρικές εκλογές, αλλά θα δώσει γραμμή “ψηφίστε τον… Καραγκιόζη”! Έτσι επιτυγχάνονται και τα δύο! Και οι Κούρδοι ψηφίζουν την “Συμμαχία του Έθνους”, και η Ακσενέρ δεν θα έχει θέμα, αφού δεν θα υπάρχει κανένα “HDP” στον Σχηματισμό!
Καλά ρε σεις! Είναι δυνατόν να είστε, έστω “δήθεν”, αναλυτές και να είστε τόσο μαλάκες; Απορώ δηλαδή, πραγματικά!
Türkiye Gazetesi İlk Sayfası
ΔΩΣΤΕ ΟΜΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ, (οι του… “ΠΡΟΚΕΧΩΡΗΜΕΝΟΥ” φυσικά ΤΜΗΜΑΤΟΣ), ΚΑΙ ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟ ΑΚΑΡ, ΠΩΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΜΕΡΑΛ ΑΚΣΕΝΕΡ!
Aydınlık Gazetesi İlk Sayfası

Akar’dan Akşener’e ziyaret iddiasına yalanlama

Milli Savunma Bakanı Akar’ın, İYİ Parti lideri Akşener’i gizlice ziyaret ettiği iddia edilmişti. Milli Savunma Bakanlığı İletişim Danışmanı Okutan iddiayı yalanladı, “Halüsinasyon görüyor” tepkisini dile getirdi. MSB’den de açıklama geldi.

08.03.2023

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret ettiği iddia edilmişti.

Medyada yer alan haberde, Akşener’in altılı masada kriz çıkaran adaylık çıkışında bu görüşmenin etkisi olduğu öne sürüldü.

Milli Savunma Bakanlığı İletişim Danışmanı Ekrem Okutan, iddiayı yalanladı. Okutan, “Bir helikopter altılı masa adayının açıklanmasından hemen önce muhalefet semalarında uçmuş” diyerek, iddia sahibinin “Halüsinasyon gördüğünü” kaydetti. Okutan, “Tavsiyem; doktora görünmesi, temennim, başını semaya her kaldırdığında yalanları için Allah’tan af dilemesidir” ifadelerini kullandı.

MSB’DEN YENİ AÇIKLAMA

Milli Savunma Bakanlığı, bir gazetede yayımlanan Bakan Akar ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in görüştüğü iddiasını yalanladı. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, “Asılsız iddia ve yorumların yer aldığı köşe yazısı Bakanlığımız tarafından tekzip edilmiş ve söz konusu tekzip metni yayımlanmıştır” ifadelerine yer verildi.

Kılıçdaroğlu aday oldu! CHP ve İYİ Parti birbirine girdi: Bu trolü kim susturacakKılıçdaroğlu aday oldu! CHP ve İYİ Parti birbirine girdi: Bu trolü kim susturacak

CHP'li Özgür Özel, Kılıçdaroğlu'nun son toplantısında ağladıCHP’li Özgür Özel, Kılıçdaroğlu’nun son toplantısında ağladı

Kılıçdaroğlu'ndan veda mesajı: Grup toplantısında açıkladıKılıçdaroğlu’ndan veda mesajı: Grup toplantısında açıkladı

HDP'li Pervin Buldan'dan Kılıçdaroğlu'na kutlama ve adaylık açıklamasıHDP’li Pervin Buldan’dan Kılıçdaroğlu’na kutlama ve adaylık açıklaması

KAYNAK: HABER7
İbrahim CanHaber7.com – Güncel/Siyaset Sorumlu Editörü
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ: 
Türkgün Gazetesi İlk Sayfası

4. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΓΙΑ ΠΟΙΟ Ε/ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΛΑΜΕ!..

«Πυρά» Μαρινάκη σε Μπαλτάκο, Φιλιππούση και Μπένετ!

Ακόμη, ο Βαγγέλης Μαρινάκης εξαπολύει επίθεση στον Μπένετ και χαρακτηρίζει αστείες τις δικαιολογίες περί κόστους (αμοιβές, μετακινήσεις) των ελίτ ξένων διαιτητών αποκαλύπτοντας ότι οι ομάδες το έχουν αποδεχτεί, ενώ ζητεί ελίτ διαιτητή για το ματς της Κυριακής (12/3) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, όπως και σε όλα τα ματς των πλέι οφ μεταξύ Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά η επιστολή του Βαγγέλη Μαρινάκη:

Θέμα     Συνεδρίαση Εκτελεστικής Επιτροπής  46/07.03.2023

Μαρούσι, 07.03.2023

Αρ. Πρωτ: 1631

Κύριε Μπαλτάκο,

Αναφορικά με την υπ’ αριθμ, 46 συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, και επειδή εξαιτίας επαγγελματικών υποχρεώσεων στο εξωτερικό δεν μπορώ να παραβρεθώ αυτοπροσώπως , θα ήθελα να θέσω υπόψη σας και υπόψη των λοιπών Μελών της ΕΕ/ΕΠΟ τα εξής:

Λάβαμε όλοι μόλις χθες (06.03.2023) την υπ’ αριθμ. 11/01.02.2023 εγκύκλιο του Εκτελεστικού Διευθυντή, που εισάγεται προς «έγκριση» ως θέμα 6 και με την οποία επέρχονται (ξανά) μια σειρά από εσωτερικές μετακινήσεις υπαλλήλων της Ομοσπονδίας, ενώ σε μια περίπτωση από τις αναφερόμενες προκύπτει και μετάθεση αρμοδιοτήτων.

Κατ’ αρχάς πρέπει να εκφράσω την αντίθεσή μου στην πρακτική του Εκτελεστικού Διευθυντή να επιφέρει αλλαγές στο Οργανόγραμμα της Ομοσπονδίας χωρίς αυτές να έχουν προηγουμένως εγκριθεί από την Εκτελεστική Επιτροπή. Υπενθυμίζω για άλλη μια φορά σε όσους το παραβλέπουν ότι η ΕΠΟ διοικείται από την Εκτελεστική της Επιτροπή , δηλαδή ένα συλλογικό όργανο διοίκησης, και επομένως όλες οι αποφάσεις που λαμβάνονται (αλλά και όλες οι τυχόν ποινικές ευθύνες….) αντανακλούν στην Εκτελεστική Επιτροπή και τα Μέλη της – ανεξαρτήτως σε ποιον ανήκει η πρωτοβουλία. Συνεπώς δεν είναι δυνατόν να λαμβάνονται – εν αγνοία μας και χωρίς την έγκρισή μας – αποφάσεις από υπαλλήλους της Ομοσπονδίας για υπηρεσιακές μεταβολές άλλων υπαλλήλων που μπορεί να έχουν δυσμενείς συνέπειες για την ΕΠΟ και εμάς ως Μέλη της ΕΕ. Απορώ εάν εσείς ως Πρόεδρος και ως νομικός ασπάζεστε τέτοιες πρακτικές και αν τις εγκρίνετε – που όπως προκύπτει δια της σιωπής σας , προφανώς τις εγκρίνετε.

Μου προκαλεί επίσης κατάπληξη το γεγονός ότι ενώ η εγκύκλιος φέρει ημερομηνία πρωτοκόλλου 01.02.2023 και έχει ισχύ (κατά το περιεχόμενό της) από την κοινοποίησή της, άρα έχει  παράξει τετελεσμένα καθώς φέρεται κοινοποιηθείσα στους παραλήπτες της αυθημερόν, εισάγεται προς «έγκριση» στη συνεδρίαση της 07.03.2023, δηλαδή ένα και πλέον μήνα μετά. Όπως μου προκαλεί κατάπληξη κυρίως το γεγονός ότι παρότι πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της ΕΕ/ΕΠΟ στις 30.01.2023, εν τούτοις ο Εκτελεστικός Διευθυντής ουδέν ανέφερε για τις προθέσεις του ενώπιον της ΕΕ/ ΕΠΟ σε εκείνη την συνεδρίαση: δεν μπήκε στον κόπο να εξηγήσει ποιοι λόγοι επιβάλλουν τις αποφάσεις αυτές, ούτε ποιοι σκοποί εξυπηρετούνται, ούτε γιατί κάποιοι υπάλληλοι πρέπει να μετακινηθούν ή να αναλάβουν άλλες ή πρόσθετες αρμοδιότητες. Εκτός εάν και εσείς και ο κύριος Φιλιππούσης μας περνάτε για τόσο αφελείς ώστε να πιστέψουμε πως όλες τις αλλαγές ο ΕΔ τις αποφάσισε μέσα στην μια μέρα που ακολούθησε μετά την προηγούμενη συνεδρίαση και ως την έκδοση της εγκυκλίου !

Σας γνωρίζω λοιπόν ότι προσωπικά δεν προτίθεμαι να εγκρίνω καμία τέτοια εγκύκλιο : πρώτον γιατί δεν αναγνωρίζω στον Εκτελεστικό Διευθυντή καμία αρμοδιότητα να «εκδίδει» εγκυκλίους τέτοιου περιεχομένου και δεύτερον διότι δεν είχα ενημερωθεί για το περιεχόμενο της πριν οι αποφάσεις αυτές υλοποιηθούν και δεν γνωρίζω ποιες μπορεί να είναι οι επιπτώσεις τους για την Ομοσπονδία και αν μπορούν να οδηγήσουν σε περαιτέρω συνέπειες.

Θέλω να υπενθυμίσω σε όλους ότι από ανάλογες πρωτοβουλίες του (νυν) Εκτελεστικού Διευθυντή  στο πρόσφατο παρελθόν αλλά και από άλλες αντίστοιχου χαρακτήρα μεθοδεύσεις η ΕΠΟ έχει βρεθεί αντιμέτωπη με αγωγές και έχει εμπλακεί σε δικαστικές διαμάχες από τις οποίες κινδυνεύει να βρεθεί υπόχρεη με αποζημιώσεις δεκάδων χιλιάδων ευρώ (οι περιπτώσεις των Γ. Δημητρίου, Ντ. Κοξένογλου και Ν. Κολιολιού είναι ενδεικτικές της αυθαιρεσίας με την οποία η Ομοσπονδία κινήθηκε). Είναι ντροπή όσοι είναι εντεταλμένοι να υπερασπίζονται τα συμφέροντα της Ομοσπονδίας να συμπεριφέρονται με τέτοιο τρόπο παραβλέποντας την όποια ζημία μπορεί να επέλθει στα οικονομικά της, την στιγμή που η ίδια η Διοίκηση της ΕΠΟ έχει «ευλογήσει»  σκανδαλώδεις εξωδικαστικούς συμβιβασμούς με ανθρώπους που βασίμως απομακρύνθηκαν από τις θέσεις τους λόγω βεβαρημένου ποινικού παρελθόντος. Επαναλαμβάνω για μια ακόμη φορά ότι θέση μου ως Προέδρου της Superleague 1 είναι να επανέλθουν άμεσα στην υπηρεσία όσοι υπάλληλοι παρανόμως απολύθηκαν ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος περαιτέρω διασυρμού και βλάβης των συμφερόντων της ΕΠΟ η οποία – υπενθυμίζω – συνιστά σοβαρό ποινικό αδίκημα. Σε διαφορετική περίπτωση θα υποχρεωθούμε ως Superleague 1, δηλαδή ως Μέλος και βασικός χρηματοδότης της ΕΠΟ και ο κύριος εκπρόσωπος του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, να προβούμε στην άσκηση κάθε νομίμου δικαιώματός μας ενώπιον των αρμοδίων ποινικών δικαστηρίων της χώρας.

Δυστυχώς κύριε Πρόεδρε εξακολουθείτε την πρακτική του παρελθόντος με την εισαγωγή θεμάτων χωρίς καμία απολύτως τεκμηρίωση, καθώς από την Ημερήσια Διάταξη προκύπτει ότι με τον αριθμό 11 εισάγονται προς συζήτηση «Θέματα Αδειοδότησης» άνευ περαιτέρω λεπτομερειών. Η υπόθεση της Αδειοδότησης είναι μια ακόμα περίπτωση που συνδέεται με τις αυθαίρετες αποφάσεις του Εκτελεστικού Διευθυντή αναφορικά με τις υπηρεσιακές μεταβολές που επέφερε στην Ομοσπονδία (υπό την ιδιότητα τότε του Εκτελεστικού Γραμματέα) τις οποίες κι εσείς ο ίδιος ευλογείτε με τη στάση σας. Δεν γνωρίζω τι και ποια «θέματα» μπορεί να εισάγονται. Γνωρίζω όμως ότι η Ομοσπονδία για λόγους που ουδέποτε εξηγήθηκαν αποφάσισε να «ξηλώσει» ουσιαστικά από τη θέση του τον μακροβιότερο Προϊστάμενο σε θέματα Αδειοδότησης μεταξύ των χωρών – Μελών της UEFA κ. Γ. Δημητρίου μόνο και μόνο για να «αλώσει» το Τμήμα Αδειοδότησης ώστε να αδειοδοτηθούν ομάδες – φαντάσματα της Superleague 2 και επειδή ο κ. Δημητρίου δεν ήταν αρεστός στο σύστημα Διοίκησης της Ομοσπονδίας.

Κύριε Πρόεδρε, βρίσκεστε στη θέση σας για αρκετά ικανό χρονικό διάστημα πλέον ώστε η δικαιολογία «εγώ δεν ήμουν εδώ όταν έγιναν αυτά» που μονίμως επικαλείστε να μην έχει κανένα αντίκρισμα. Οι ευθύνες για την διοικητική αποσύνθεση της Ομοσπονδίας βαρύνουν απόλυτα εσάς τον ίδιο ως θεσμικό προϊστάμενο. Εκτός και αν έχετε αποφασίσει ότι θα βρίσκεστε στη θέση σας ως ντεκόρ στην εξουσία του κ. Φιλιππούση με μόνο κέρδος τις φωτογραφίες με τον κ. Ιφαντίνο δυο φορές το χρόνο.

Βλέπω στην ΗΔ ότι εισάγετε ως θέμα 22 την από 02.03.2023 επιστολή του  Αντιπροέδρου της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και εκπροσώπου της Superleague 1 στην Εκτελεστική Επιτροπή κ. Δ Αγραφιώτη. Τα όσα αναφέρονται στην επιστολή αυτή είναι εξαιρετικά σοβαρά : τόσο στο επίπεδο της Διοίκησης της ΕΠΟ, όσο και στο ουσιαστικό σκέλος που αφορά στην αντιμετώπιση του γυναικείου ποδοσφαίρου. Από πού κι ως που, με βάση ποια εντολή και ποια προηγούμενη επεξεργασία ο  ΕΔ κ. Ι. Φιλιππούσης πρωτοστατεί με αυτή του την ιδιότητα στην σύσταση «Ένωσης Ερασιτεχνικών Σωματείων Γυναικείου Ποδοσφαίρου» και μάλιστα παρουσιάζοντας στα σωματεία τετελεσμένα; Μόλις στην προηγούμενη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής (στις 30.01.2023) παρουσιάστηκε στα Μέλη της ΕΕ μια «Εισήγηση» της Διεύθυνσης Ποδοσφαίρου με θέμα την έγκριση του «Στρατηγικού Πλάνου Ποδοσφαίρου Γυναικών» η οποία μάλιστα έγινε (σύμφωνα με την ΗΔ εκείνης της συνεδρίασης) κατόπιν «αιτήματος της UEFA». Περιέργως η Διεύθυνση Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ στην εισήγηση της δεν περιλαμβάνει την σύσταση Ένωσης Γυναικείου Ποδοσφαίρου στο «στρατηγικό πλάνο». Αλλά μέσα σε ένα μόλις μήνα ο Εκτελεστικός Διευθυντής πρόλαβε να φτιάξει καταστατικό (!!!) να καταστρώσει (προφανώς) την οργανωτική δομή (!!!!) της Ένωσης  και να ζητήσει και από τα Σωματεία να συμπορευτούν μαζί (;) του. Μήπως εκτός από Καταστατικό είναι έτοιμος να εμφανίσει στα Σωματεία και Πρόεδρο της Ένωσης ; Είναι δεδομένο ότι τέτοιου τύπου πρωτοβουλίες δεν αναλαμβάνονται ερήμην του Πρόεδρου της Ομοσπονδίας.

 Ως νομικός γνωρίζετε πολύ καλά ότι η σύσταση σωματείων του ΑΚ υπόκειται σε συγκεκριμένες διαδικασίες που αναφέρονται στο νόμο και δεν προκύπτουν δια της άνωθεν επιβολής όπως επιχειρείται στην προκειμένη περίπτωση. Πότε έγινε η «Ιδρυτική» συνέλευση των Σωματείων – Μελών της Ένωσης χωρίς να το γνωρίζει κανείς; Και αν αυτό έγινε, ποιος πραγματοποιεί τις δαπάνες για τις ενέργειες αυτές χωρίς να ενημερώσει την Εκτελεστική Επιτροπή ; Εγκρίνατε εσείς τις σχετικές ενέργειες χωρίς ποτέ να λάβετε εξουσιοδότηση από την Εκτελεστική Επιτροπή ;

Εξάλλου ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας είστε υποχρεωμένος να γνωρίζετε ότι πλέον το γυναικείο ποδόσφαιρο καθίσταται άμεσα συνδεδεμένο με το επαγγελματικό –ιδίως της Α’ Εθνικής – από τη στιγμή που η εμπλοκή των ομάδων της Superleague 1 με το γυναικείο ποδόσφαιρο καθίσταται πλέον υποχρεωτική από τις διατάξεις του Κανονισμού Αδειοδότησης με πάρα πολύ δυσάρεστες συνέπειες για τις ομάδες που δεν θα καταφέρουν να εκπληρώσουν το κριτήριο.

Είναι δεδομένο ότι η UEFA τοποθετεί την ανάπτυξη του γυναικείου ποδοσφαίρου πολύ ψηλά στις προτεραιότητές της. Ωστόσο, αντί ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας να καθίσετε στο ίδιο τραπέζι με το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και την ελληνική πολιτεία και να συζητήσετε τις νομοθετικές εκείνες πρωτοβουλίες που θα δώσουν στο γυναικείο ποδόσφαιρο μια άλλη δυναμική και θα το θέσουν σε επαγγελματικές βάσεις, το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να δημιουργήσετε μια ακόμα (ελεγχόμενη) ένωση που θα λαμβάνει μέρος στις εκλογές και θα δίνει μια ακόμα (κατευθυνόμενη) ψήφο. Και φυσικά, θα ελέγχει (κεντρικά) το μέλλον δεκάδων σωματείων σε όλη την Ελλάδα αναλόγως με το ποια είναι τα εκλεκτά του συστήματος Διοίκησης και ποια όχι. Αυτό είναι το όραμά σας για το ποδόσφαιρο στη χώρα: ψήφοι των ενώσεων, συναλλαγή και μικροπολιτική.

Η πρόοδος του γυναικείου ποδοσφαίρου στη χώρα προϋποθέτει κάτι παραπάνω από μια παρουσίαση με power point εννέα (9) σελίδων και μια Ένωση που θα διαχειρίζεται προνομιακά και προς όφελος ημετέρων τις ψήφους της Ένωσης και τα ποσά που θα διοχετεύονται από την UEFA για το γυναικείο ποδόσφαιρο στα επόμενα χρόνια.  Εκτός εάν όσοι προωθούν αυτές τις πρωτοβουλίες ενδιαφέρονται ακριβώς γι’ αυτά τα δυο θέματα.

Ως προς το θέμα 26 («Αμοιβές Διαιτητών») και αυτό εισάγεται χωρίς τεκμηρίωση. Θα μας ζητήσετε πάλι κάποια αύξηση για τα Μέλη της ΚΕΔ που τόσο «λαμπρό» έργο παράγουν; Δράττομαι της ευκαιρίας και καθώς αυτή είναι η τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής πριν την ολοκλήρωση της Κανονικής Διάρκειας του Πρωταθλήματος και την έναρξη των play off και play out, να τονίσω για άλλη μια φορά τα κάτωθι τα οποία ως Πρόεδρος της Superleague 1 θεωρώ αυτονόητα και που εσείς ως Πρόεδρος της ΕΠΟ είστε υποχρεωμένος να διασφαλίσετε. Εξάλλου ο κ. Μπένετ που θα έπρεπε να τα ακούσει παραμένει «άφαντος» μήνες τώρα : ακόμα περιμένουμε πότε θα δεχθεί να συναντηθεί με την Superleague 1 για να συζητήσουμε ποιες είναι οι σκέψεις του για το μέλλον της Διαιτησίας στην Ελλάδα και πως βλέπει το ρόλο του ως επικεφαλής της Κ.Ε.Δ.,  όπως επίσης και να μας ενημερώσει λεπτομερώς αναφορικά με τις επικοινωνίες του με τις αλλοδαπές Ομοσπονδίες στην αναζήτηση των top class ευρωπαϊκού επιπέδου διαιτητών που ΠΑΕ της Superleague 1 κατ’ επανάληψη έχουν ζητήσει, για να εισπράξουν εις απάντηση την απόλυτη σιωπή. Επισημαίνω :

•  Όλοι οι αγώνες των play off του πρωταθλήματος θα πρέπει να διευθυνθούν από αλλοδαπούς Διαιτητές. Ιδιαιτέρως δε στους αγώνες μεταξύ των τεσσάρων πρώτων ομάδων του πρωταθλήματος θα πρέπει να οριστούν Διαιτητές από την κατηγορία UEFA Elite. Οι δικαιολογίες περί του δήθεν κόστους μετάκλησης των Διαιτητών αυτών είναι αστείες: οι ομάδες όλες έχουν αποδεχθεί να επιβαρυνθούν με το κόστος Διαιτητών που διασφαλίζουν το κύρος του πρωταθλήματος. Περιττό να πω ότι διαιτητής UEFA Elite θα πρέπει να τοποθετηθεί και στον αγώνα της προσεχούς Κυριακής, 12.03.2023, μεταξύ των ΠΑΕ ΑΕΚ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ από τον οποίο θα διαμορφωθούν οι συνθήκες εισόδου των ομάδων στα play-off. Οτιδήποτε λιγότερο θα συνιστά ναρκοθέτηση του πρωταθλήματος.

• Ακόμα και στους καθοριστικής βαθμολογικής σημασίας αγώνες των play out του πρωταθλήματος Superleague 1 μεταξύ των ομάδων που θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στην κατηγορία θα πρέπει να τοποθετηθούν αλλοδαποί Διαιτητές.

Τέλος , όπως έχω πει ξανά και θα επαναλάβω, το τέλμα στο οποίο βρίσκεται η Ομοσπονδία δεν μπορεί να ξεπεραστεί από την υφιστάμενη Διοίκηση της ΕΠΟ. Τόσο εσείς ως Πρόεδρος όσο και ο  Εκτελεστικός Διευθυντής έχετε μετατρέψει την Ομοσπονδία σε ένα θέατρο σκιών  στο οποίο οι φιγούρες σας πρωταγωνιστούν . Όσο πιο γρήγορα οι υπερεθνικές Συνομοσπονδίες FIFA  και UEFA αναλάβουν να σας απομακρύνουν από τη θέση σας και να γυρίσουν σελίδα στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο τόσο καλύτερο θα είναι για όλους όσοι το υπηρετούν με γνώμονα την πρόοδο του και όχι τα ιδιοτελή συμφέροντα.

Ο Πρόεδρος της Super League 1

Ευάγγελος Μαρινάκης

5. ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΕΔΩ, ΣΤΟΝ “Ε.Θ.” ΣΑΣ / ΜΑΣ, ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟ “ΤΙΠ” ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΓΛΟ ΠΡΕΣΒΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
6. ΓΙΑ “ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ“!
 
7.

Erdoğan’ı sırtından hançerleyenler

NİHAT NASIR
HABER7 YAZARI

Erdoğan’ı sırtından hançerleyenler

08.03.2023

AK Parti içerisindeki hesap kitap erbabını tanımlayan üç ayrı başlıkta incelenebilecek kişileri tanımlıyor yazımıza serlevha ettiğimiz ifade…

Kimdir bunlar?..

Garanticiler, sinsiler ve kalleşler…

21 Yıllık iktidarın yıpratıcı olacağı herkesin kabul edeceği bir hakikat…

Sonuçta hepimiz insanız ve insanın bu tür zaafları ve zayıflıkları Kur’an ayetleriyle tespit edilmiş bir vakıa elbette.

Zaaf ve zayıflıklar bir nebze olsun anlaşılır ve hatta tolare edilebilir bir mahiyet arz ederken, müstekreh olan yozlaşmaya asla müsamaha gösterilemez.

Yazının başında sözünü ettiğimiz bu üç insan tipolojisinin gerçek hayata yansıması şöyle gerçekleşmektedir.

Garanticiler; bir şekilde parti içerisinde yer edinmiş, muhtelif zamanlarda yöneticilik yapmış ve fakat bazı rezervlerinden ötürü eleştiri mekanizmasını her an teyakkuzda tutma eğilimine girmiş kimselerden oluşur.

Aslında yerinde ve doğru bir eleştiri, ilgilisinin bizatihi kendisine iletilmesi kaydıyla, hayli doğru bir mekanizmadır. Islaha ve yanlışlıkların izalesine vesile olma ihtimali vardır en azından.

İşte garantici diye nitelendirdiğimiz sınıf, eleştiriyi ilgilisinin doğrudan yüzüne yapmak yerine ileride aleyhine dönmemesi için daha mahrem bir daire içerisinde tutmakta, ortam yeterince mahrem değilse, karnından konuşmak diye vasıflandırabileceğimiz yönteme başvurmaktadırlar. Bu, “ne olur ne olmaz” yaklaşımı nedeniyle de “garantici” sıfatı kesp etmektedirler zaten…

Temenni ediyoruz ki, bir nevi “içten pazarlıklı” vasfını haiz bu insanlar, bir an önce bu kerih tutumu terk etsinler.

Sinsilere gelince…

Bunlar, bu 21 yıl süresince herkesten çok iktidarın nimetlerinden faydalanmış kimselerden müteşekkildirler.

Önemli bir kısmı bürokraside bulunan, makam mansıp edinmiş, diğer bir kısmı ise, tabir caiz ise hali vakti bir hayli yerinde kimselerden oluşan bu taife, en tehlikeli olanlarıdır.

Eleştiri adıyla doğrudan suçlama ve hatta anti propaganda yapmak kastı taşıyan bu güruh, bütün bu süfli halete ek olarak, gelecekte, iktidar değişikliği projeksiyonu yaptıkları için, alternatif muktedirlerle de dolaylı bir şekilde şimdiden iş tutmaya başlamışlardır…

CHP’lilerin “bize içeriden bilgi servis ediliyor” dedikleri işbirlikçi hainler bunlardır işte…

Bunlar, bir sonraki aşama olan “kalleşlikten” bile daha aşağı bir pozisyondadırlar kuşkusuz.

Delikanlılıktan nasip almamış, ahlaken tefessüh etmiş ve kişilik bozukluğu iptilasına uğramış bu nasipsiz nankörler için mevcut tavırlarını değişmeleri temennisinde dahi bulunamıyoruz zira bu, bile isteye yani taammüden tercih edilmiş bir pozisyondur.

Eğer içlerinde ciddiye alınıp kayıtlara geçecek olan var ise, tarihin bunları, en aşağılayıcı ve iğrenç vasıflarla anacağında hiç şüphe yoktur.

Kalleşler iki kısma ayrılır…

Birinci kısım; zamanında AK Parti üzerinden yahut doğrudan Erdoğan’ın vesile olmasıyla “adam” yerine konmuş, mühim addedilen bazı noktalara gelmiş, hatırı sayılır unvanlar, titrler ve hatta maddi menfaatler edinmiş, belediye başkanı/milletvekili ve dahası bakan olmuş ve fakat  “biraz kenarda dur” dendiğinde soluğu karşı mahallede alıp akla hayale sığmayacak bir müptezellik sergileyerek saldırıya geçmiş kimselerden oluşurlar.

Bunlar için “kişilik zafiyetinden” söz edilemez zira bir kişilikleri olmamıştır ve asla da bir kişiliğe sahip olamayacakları gibi değer olarak da “sıfıra” tekabül ederler.

Bunlar, tek kelimeyle “ibret” vesilesidirler.

İkinci kısım ise çok berbat bir mahiyet arz etmektedir şöyle ki:

Bunlar da birinci kısımdakilerle aynı süreçleri yaşayan ve fakat onlardan çok daha büyük nimetlerden (?!) aksırıncaya, tıksırıncaya kadar faydalanmış kimselerden husule gelmişlerdir.

İçlerinde, başbakan olanından tutun da bakanlıklara, milletvekilliklerine, belediye başkanlıklarına ve daha türlü imkânlara ulaşmış faniler oldu diyeyim de kimlerden söz ettiğimi siz anlayıverin.

Bahse konu güruhun birinci kısımdakilerden mühim bir farkları vardır ama…

Bunlar, Tayyip Erdoğan henüz parti kurmamışken bir şekilde yanına yöresine, parti kurulduktan sonra da yine parti mekanizmalarının mühim noktalarına monte edilmiş kripto elemanlardır.

Allah’ın inayeti ile bu münafıkane halleri deşifre edilip uzaklaştırıldılar lakin mezkur kripto unsurların geride bıraktıkları tortunun, birtakım mekanizmaları hâlâ manipüle edebileceğinden de şüphe etmekteyiz açıkçası…

Anılan kesimin fiillerine dair örnekler vermemi beklemiyorsunuzdur umarım zira her gün, her dakika bu ibretamiz ve dehşetengiz hallerine hep birlikte şahitlik etmekteyiz.

Bunlar için söyleyeceğim tek şey, “Allah, hallerine göre muamelede bulunsun”, duasından ibarettir.

Açık söylemek gerekirse ben bunlara hakkımı asla helal etmem.

Her ne kadar bunların görevleri ve tıynetleri icabı “hak-hukuk-helal-haram” gibi kavramlarla bir münasebetleri olmasa da ben yine de Allah’a havale etmekten başka çıkar bir yol bilmiyorum doğrusu…

8. ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΟΠΩΣ ΔΙΑΒΑΖΩ, ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΣΕΙΣΜΟ! ΣΤΗΝ… ΑΘΗΝΑ;

9.  ΑΔΕΛΦΟΙ! ΣΤΟΥ “ΛΑΜΟΓΙΑ” ΤΟ ΠΡΟΣΕΧΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ! ##^73_37##^!2

10.

Weapons of Mass Destruction (WMD)

Global Times

China’s 2023 defense budget to rise by 7.2%, a ‘reasonable, restrained’ increase amid global security tensions

Global Times

Military expenditure boost reasonable, restrained amid global security tensions: experts

By Liu Xuanzun Published: Mar 05, 2023 10:09 AM

China on Sunday announced a draft budget for 2023 which will see the country’s annual defense budget rise to 1.5537 trillion yuan ($224.79 billion), an increase of 7.2 percent,remaining single-digit for the 8th consecutive year. Analysts said that the figure marks a reasonable and restrained boost amid military spending sprees by many other countries around the world in light of global security tensions.

It is part of the country’s efforts to meet the need of modernizing its national defense in order to safeguard national sovereignty, territorial integrity and development interests facing external threats and instabilities.

The proposed defense budget growth was made public in a draft budget report issued at the opening of the annual session of the National People’s Congress (NPC), the country’s top legislature, on Sunday.

It marks that China plans to maintain a single-digit growth for defense budget for the eighth consecutive year since 2016, and a steadily increasing pace since the start of the COVID-19 epidemic in 2020. The growth rate was 6.6 percent in 2020, 6.8 percent in 2021 and 7.1 percent in 2022.

Experts said that the defense budget boost is reasonable due to the country’s military modernization roadmap, the growing security threats in the world, as well as further optimized COVID-19 policies that encourage economic growth as well as more military diplomatic activities.

China is aiming to achieve the centenary objectives of the People’s Liberation Army (PLA) by 2027, basically realize the modernization of national defense and the armed forces by 2035, and fully build the armed forces into world-class forces by the mid-21st century, the Xinhua News Agency reported on August 1, 2022, which marks the 95th anniversary of the founding of the PLA.

To meet this roadmap, China needs to gradually increase its defense expenditure over many years as in tandem with the country’s economic growth, a Beijing-based military expert told the Global Times on the condition of anonymity.

National defense modernization consists of mainly the development and procurement of new weapons and equipment, the maintaining of a high level of realistic combat-oriented exercises of the troops, as well as the improved welfare to military personnel, the expert said.

In 2023, the PLA is expected to commission more advanced warplanes including J-20 stealth fighter jets and J-16 multirole fighter jets at a time when legacy J-7 fighter jets are being decommissioned, and conduct sea trials for the country’s third aircraft carrier, the electromagnetic catapults-equipped Fujian. It is also expected to hold more realistic combat-oriented drills that consume large amounts of costly live munitions and fuels, according to observers.

The significance of national defense modernization has become particularly highlighted due to the deteriorating global security situation over the past year, including the Russia-Ukraine conflict, and the provocative visit of then US house speaker Nancy Pelosi to the island of Taiwan, which led to a series of unprecedented large-scale military exercises encircling the island.

The US and its allies including Japan have been hyping the Taiwan question and potential military conflicts with China. The US military frequently send aircraft and vessels to conduct close-in reconnaissance on China’s doorsteps, sometimes trespassing into Chinese territorial waters in the South China Sea and provocatively transiting the Taiwan Straits, stirring up trouble. Japan officially broke away from its post-WWII defense-only principle in 2022 and has begun to procure offensive missiles including US-made Tomahawks that could reach foreign countries.

Many countries around the world are on military spending sprees in 2023, with the US topping the list with $817 billion budget for the Pentagon, more than three times than that of China. Japan planned $51 billion defense budget, which is record-breaking 26.3 percent higher than previous year. India is expected to raise defense budget by 13 percent. Other countries like the UK, France, Germany and Australia are also looking to boost defense spending, according to media reports.

The world today is facing challenges unseen in a century. Under the current global security situation, China needs to allocate enough budgets to build a strong military and sufficient training to build up a credible deterrence to prevent conflicts from happening, win them if they take place, and safeguard national sovereignty, security and development interests, analysts said.

-/-