“ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ, ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ”!..

Αγαπητοί!

Γιατί οι Η.Π.Α. και ο Μπάϊντεν δεν επιχειρούν “να τα βρουν” με την Ρωσία, ώστε να σταματήσει αυτός ο… Αρμαγεδών που έρχεται στην Ευρώπη (ήδη οι λαοί μας ζουν τα πρώτα του σημάδια), αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο;

Πιστεύουν στις Η.Π.Α. ότι οι Ουκρανοί θα ανακαταλάβουν το 15% του εδάφους τους (ρωσικό πλέον έδαφος), που κατέλαβαν οι Ρώσοι;

Οι Ρώσοι, τέλειωσαν με τον ΑΝΣΚ τους στην Ουκρανία και πλέον, προκειμένου να το… εμπεδώσουν(sic) αυτό οι Ουκρανοί, αποφάσισαν, κρατώντας τις θέσεις τους και απαντώντας μόνον στις όποιες τυχόν επιθέσεις δέχονται στην  “Γραμμή Επαφής”, κλπ, να βομβαρδίζουν συνεχώς την χώρα αυτήν και μάλιστα στις κρίσιμες υποδομές της, μέχρι της τελικής παραλύσεώς της, αφού οι Ουκρανοί δεν αποφασίζουν να πάνε οριστικά σε διαπραγματεύσεις με την Ρωσία!

Οι Ρώσοι, όπως είχαμε εκτιμήσει και επαληθευτήκαμε, ολοκλήρωσαν την επιχείρησή τους στην “μάλα Ρούσια” / “μικρή Ρωσία”, όπως λεγόταν παλιά, τον τρέχοντα Σεπ. και απ’ όπου απεχώρησαν, οι Ουκρανοί εισέρχονταν μετά ως… νικητές και… απελευθερωτές! (sic)

Γιατί λοιπόν οι Η.Π.Α. και κυρίως οι εντολείς τους “Διεθνείς Εβραίοι” δεν επιβάλλουν στον “δικό” τους Ζελένσκι να τερματίσει ό,τι επιχειρεί να κάνει ή ό,τι κάνει και να αρχίσουν οι διαδικασίες ειρήνευσης, ώστε σιγά – σιγά να… ημερώσει και η “Παγκόσμιος Κοινότητα”, που τόσες πλέον… απότοκες κρίσεις αντιμετωπίζει;

Το “διότι”, ως απάντηση στο παραπάνω “γιατί”, είναι ολοφάνερο! Διαβάστε!

Η Ρωσία θα πρέπει, σύμφωνα με τους ανόητους και επηρμένους Κοσμοκυρίαρχους και Κοσμοκυβερνήτες “Διεθνείς Εβραίους”, να τους… προσκυνήσει, αποδεχόμενη τις ανεμογεννήτριες, τα φωτοβολταϊκά, τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, και γενικά όλη την “πράσινη -λεγόμενη- ανάπτυξη”, που θέλουν οι “Διεθνείς Εβραίοι” να επιβάλλουν σε όλη την Γη, (και μάλιστα τάχιστα πια, αφού χάθηκαν, όπως αυτοί θεωρούν, 4 χρόνια με τον ΤΡΑΜΠ στην Κ-Β των Η.Π.Α.), σε βάρος των δικών της ενεργειακών προϊόντων, ήτοι σε βάρος των πετρελαίων της και του φυσικού αερίου της, ενεργειακά προϊόντα τα οποία όχι μόνον διαθέτει σε τεράστιες ποσότητες, αλλά και πωλεί ή -έστω- πουλούσε, έως τώρα, επίσης σε πολύ μεγάλες ποσότητες στην παγκόσμιο αγορά!..

Το ότι “κόπηκε” η προμήθεια της Ευρώπης σε πετρέλαια και φυσικά αέρια, και απ’ όλες τις λοιπές, πλην της Ρωσίας, δυνατές πηγές προμήθειας (όπως πχ Ιράν, Σ. Αραβία και από Κατάρ – Αζερ/τζάν – Αρμενία σε λίγο, κλπ), η ίδια τιμή (“τιμολογιακή εξίσωση”) πετρελαίων και φυσικού αερίου, τα πλαφόν στα ρωσικά ενεργειακά προϊόντα που ακούτε, κλπ, αλλά και η φερόμενη από τις Η.Π.Α., εντός ολίγου, αντιμετώπιση (sic) των ευρωπαϊκών ενεργειακών απαιτήσεων, κλπ, κλπ, κλπ, είναι ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΘΕΛΗΣΙΣ ΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ” και ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΕΡΑΣ Ο “ΓΕΡΟ ΤΖΟ” ΚΑΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ Κ-Β ΤΩΝ ΚΑΤ’ ΟΝΟΜΑ ΠΛΕΟΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”! Συνεπώς όλες οι κρίσεις που περνάμε και θα περάσουμε, με πρώτη και καλύτερη φυσικά την ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ, είναι ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ του “ΘΕΛΩ” των “Διεθνών ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ” μας!..

Όλα τα άλλα, όπως η Ρ/εισβολή στην Ουκρανία, η σφαγή των 14.000 Ρωσώφωνων του Ντονέτσκ, απ’ το 2014, έως το 2022, οι Ο/Ναζί, η θέληση των Ουκρανών να μπουν στην ΕΕ και στο ΝΑΤΟ, τα όσα ακούγαμε για εγκατάσταση δυτικών βαλλιστικών πυραύλων στην χώρα αυτή, τα όσα εσωτερικά γεγονότα έλαβαν χώρα στην Ουκρανία, όπως πχ η “Πορτοκαλί Επανάσταση”, κλπ, κλπ, κλπ, ήσαν όλα -δυστυχώς- δυτικά δημιουργήματα, (στο πλαίσιο των αμερικανικών σχεδιασμών για την υλοποίηση του στόχου να… προσκυνήσει η Ρωσία το “Διεθνές Κεφάλαιο” ή αλλιώς τις “Αγορές”, λέγε με δηλαδή τους “Διεθνείς Εβραίους” και τον ενεργειακό παγκόσμιο νέο στόχο τους, στόχο που ακολούθησε / ακολουθεί τον προηγούμενο, αυτόν των μεγάλων μετακινήσεων λαών, από Ήπειρο, σε Ήπειρο, κλπ, που ζήσαμε και ζούμε τα τελευταία κυρίως 20 χρόνια…),  προκειμένου να φτάσουμε εδώ που είμαστε σήμερα και να οδηγηθούν οι Ρώσοι σε ό,τι έπραξαν, λες και ξαφνικά νοιάστηκαν και αυτοί για τους Ρωσόφωνους Ουκρανούς συμπατριώτες τους, λες και ξαφνικά θέλησαν να πάρουν εκδίκηση για την προηγηθείσα σφαγή τους και κυρίως, λες και είχαν ανάγκη το 15% του Ο/εδάφους που επισήμως πια προσάρτησαν στην χώρα τους, όσες σπάνιες γαίες και να διαθέτει το υπέδαφός της, κλπ, κλπ, κλπ!.. (Δείτε στον Χάρτη, από πού, έως πού εκτείνεται η Ρ/Ομοσπονδία και θα καταλάβετε)!..

Χθες, θα είχε σταματήσει ο… Πόλεμος*, έτσι όπως τον… βάφτισαν, ΑΝ ΤΟ ΗΘΕΛΑΝ ΑΥΤΟ ΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” και το κύριο στον Πλανήτη εκτελεστικό τους Όργανο, λέγε με Η.Π.Α., κάτι που δεν το θέλουν και είπαμε σήμερα και πάλι το “γιατί”!..

* Εσκεμμένως, ΚΑΝΕΙΣ(!) στην Δύση δεν ασχολήθηκε να διαβάσει και να μάθει πώς οι Ρώσοι εννοούν έναν πόλεμο και τί θεωρούν ως πόλεμο!.. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ‘ΦΑΓΕ, ΟΧΙ Η ΜΑΡΜΑΓΚΑ, ΑΛΛΑ Η ΔΥΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!..

Η ΔΥΣΗ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ (ΤΑ ΠΕΡΙ ΤΩΝ Ρ/ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΣΤΑ ΤΗΣ “ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΕΩΣ”, ΚΛΠ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ, ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΠΟΙΟΥΜΕΝΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΤΙ “ΞΥΠΝΗΣΕ” ΜΙΑ ΜΕΡΑ Ο ΚΑΚΟΣ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΕΙΠΕ, ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΡΩΜΑΙΟΣ… ΚΑΙΣΑΡΑΣ, “ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΛΩ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ”!..

ΚΑΝΕΙΣ ΕΧΕΦΡΩΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΟΤΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΔΥΝΑΜΙΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΡΩΣΙΑ, ΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” ΤΩΝ Η.Π.Α. (ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥΣ “CNN”, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ Ε/… ΠΟΡΔΗ ΤΟΥ, ΤΟΝ “ΣΚΑΪ”), ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΔΥΝΑΜΙΣ ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΚΗ (SİC), ΟΣΟ ΑΥΤΑΡΧΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ, (ΑΦΟΥ ΤΟΤΕ, ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΝΟΗΤΟΙ, ΚΑΙ ΟΙ Η.Π.Α. ΩΣ ΤΕΤΟΙΑ ΔΥΝΑΜΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ / ΔΕΝ ΘΑ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ;), ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ ΔΥΝΑΜΙΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΧ ΑΝΑΓΚΗ… “ΖΩΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ” Η(ΔΙΑΖ) ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙ ΑΛΛΟ, ΚΑΙ ΕΠΡΑΞΕ Ο,ΤΙ ΕΠΡΑΞΕ!.. (Και μάλιστα, εδώ στην Ελλάδα να την εξομοιώνουν με την Τουρκία, με βάση πάντα την λέξη “ΑΝΑΘΕΩΡΗΤΙΣΜΟΣ” και την από θολή, έως φαινομενικά βεβαίως ορθή ταύτιση των συμπεριφορών Ρ. και Τ., μια Τουρκία που το “τσίμπησε” και μας απαντά, “θα γίνετε Ουκρανία”, χωρίς φυσικά οι Ουκρανοί, ως θα όφειλαν, να διαμαρτύρονται στους Τούρκους! Καταλαβαίνετε)!..

Είμαστε, επομένως, στα πρόθυρα ενός νέου Π.Π., απολύτως καταστροφικού ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, κάτι που επισήμανε και ο ίδιος ο ΠΟΥΤΙΝ προσφάτως, καλώντας ουσιαστικά τις Η.Π.Α. και τα διεθνή αφεντικά τους να ανανήψουν τώρα και να διατάξουν το… “πρόξι” και Όργανό τους Ζελένσκι να πάψει να υποδύεται τον… ΗΡΩΑ και τον… Πρόμαχο της ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ των λαών, δήθεν βεβαίως, διότι αυτό σε λίγο ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ “ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ” εναντίον τους (σε Ουκρανούς και κυρίως προς τους Δυτικούς), αφού οι ίδιοι οι Δυτικοί λαοί θα… επαναστατήσουν, κάτι που ήδη… αχνοφαίνεται και κάτι… περισσότερο!..

ΕΛΑ ΛΟΙΠΟΝ, ΚΕ ΜΠΑΪΝΤΕΝ, ΔΩΣΕ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΓΕΝΟΥ ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ, ΟΠΟΥ “ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ” (ΣΤΑ ΖΕΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΣΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΘΕΜΑΤΑ-ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ) ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΡΟΔΙΣΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΜΕΛΛΟΝ!..

ΕΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΚΕ ΠΟΥΤΙΝ, ΚΑΝΕ “ΕΝΑ ή ΚΑΙ ΔΥΟ, ΑΝ ΑΠΑΙΤΗΘΕΙ, ΒΗΜΑΤΑ ΠΙΣΩ”, ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗΣ!

ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΙΚΗ, ΣΥΜΒΙΒΑΣΤΕΙΤΕ ΡΕ ΠΑΠΑΡΕΣ, ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!.. ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ, ΠΙΑ!..

ΚΟΙ ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΚΑΙ ΜΟΡΓΚΑΝ ΕΛΕΟΣ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΕΛΕΟΣ!!!.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΒΡΕ, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ, ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!.. ΤΑ ΣΑΒΑΝΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΣΕΠΕΣ, ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!..

ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΝΟΜΟ:

ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΛΑΩΝ (ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΤΕ “ΣΤΗΜΕΝΕΣ”) ⇒  ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ – ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΕΣ – ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ (ΜΕ Ο,ΤΙ Η ΚΑΘΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ) ⇒ ΠΟΛΕΜΟΙ (ΤΟΠΙΚΟΙ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ) ⇒ Κ/Φ !..

 

ΙΑΠΕΤΟΣ” 

-/-