RESPECT!!!

ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ / ΜΑΣ!

ΑΠΕΣΤΡΑΤΕΥΘΗ, ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΡΙΣΕΙΣ ΤΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΕΔ, ΚΑΤΑΛΗΦΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΟ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ Α/ΓΕΑ (3 ΕΤΗ), Ο Α/ΓΕΑ, ΑΝΤΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΛΙΟΥΜΗΣ!

ΚΑΝΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟ ΜΑΣ ΑΥΤΟΝ, ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΕΕΔ ΣΥΝΟΛΙΚΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ Η “ΕΠΑ”, ΕΙΧΑΝ -ΔΙΧΩΣ ΙΧΝΟΣ ΥΠΕΡΒΟΛΗΣ- ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ!..

ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΟΝΟΝ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ “ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ” (!!!), ΑΦΟΥ Η ΘΕΣΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΜΕΧΡΙ “ΧΘΕΣ” ΚΑΤΕΙΧΕ, ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ, ΟΠΩΣ ΚΡΙΝΟΥΜΕ, ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ!.. Η ΛΕΞΗ ΟΜΩΣ “ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ” ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΑΚΡΑΔΑΝΤΩΣ ΟΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ, ΑΝ ΟΧΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ(!) ΧΑΡΑΚΤΗΡΟΣ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗ ΑΝΔΡΟΣ!

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΑΥΤΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΟΣΟ ΙΣΩΣ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ, ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ, ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΩΣ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΤΩΝ ΕΕΔ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΠΑ, ΤΙΜΗΣΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΠΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΑΤΡΕΨΕ ΚΑΙ Η ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΟΠΩΣ ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΕΣ ΕΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ, Σ’ ΑΥΤΗΝ, … ΣΥΜΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΤΟΥ!..

ΗΤΑΝ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΦΟΡΕΙΤΟ ΑΠΟ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΑΡΕΤΕΣ ΚΑΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΥΨΗΛΑ ΙΔΑΝΙΚΑ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΧΑΙΟ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΗΓΕΤΟΥ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΧΕ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΚΕΙΝΟ ΑΝΑΓΚΑΙΟ “ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ” ΚΑΙ “ΠΟΙΟΝ”, ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΥ ΕΝΟΣ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΤΩΝ ΕΔ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΝΟΛΟΥ ΤΩΝ ΕΕΔ!

ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ ΕΓΙΝΑΝ ΠΙΟ… ΓΑΛΑΝΟΙ, ΕΝΩ ΜΕΡΙΜΝΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΓΑΛΑΝΟΤΕΡΟΙ, ΜΕ ΟΣΑ, ΕΝΕΚΑ ΤΩΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΩΝ… “ΖΩΓΡΑΦΙΚΩΝ” ΤΟΥ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ, ΕΙΤΕ ΕΠΕΝΟΗΣΕ, ΕΙΤΕ ΣΧΕΔΙΑΣΕ, ΕΙΤΕ ΕΦΑΡΜΟΣΕ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕ!..

Ο Ε/ΛΑΟΣ, ΑΝ ΗΞΕΡΕ, ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΕΥ-ΧΑ-ΡΙ-ΣΤΟΥ-ΣΕ!..

ΤΟΥ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ, ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΑ – ΕΕΔ, ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑΣ ΤΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΑ! ΕΙΝΑΙ, ΤΕΛΟΣ, ΒΕΒΑΙΟΝ ΟΤΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, ΩΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ… ΠΑΓΩΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ EXEI ΕΠΕΛΘΕΙ Η… ΛΗΘΗ! ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΩΝ ΕΕΔ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΟΥΝΤΑΙ ΠΟΤΕ!..

ΚΕ ΑΡΧΗΓΕ!

Η ΤΡΙΑΔΙΚΗ ΘΕΟΤΗΣ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΤΟΣΟ ΣΕΜΝΥΝΕΣΘΕ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΣΕΣ ΤΗΝ “ΕΠΑ” ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ “ΤΑ… ΦΤΕΡΑ ΜΑΣ”, ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΤΩΝ “ΑΓΓΕΛΩΝ”, ΜΕ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥΣ, ΜΙΧΑΗΛ, ΓΑΒΡΙΗΛ, ΡΑΦΑΗΛ ΚΑΙ ΟΥΡΙΗΛ, ΝΑ ΣΑΣ ΣΚΕΠΟΥΝ, ΕΥΛΟΓΟΥΝ ΚΑΙ ΦΥΛΑΣΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΒΑΘΕΩΣ ΓΗΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΠΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΛΕΣΕΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥ!

 

ΣΕΒΑΣΜΟΣ“!

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

 

ΥΓ.

Α. ΟΛΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ Η ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑ ΝΕΟ Α/ΓΕΑ ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟ ΚΟ ΜΠΟΥΡΟΛΙΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΟΣ Σ΄ΑΥΤΟΝ (ή ήδη ΠΑΡΑΔΟΣΑΝΤΟΣ, δεν το ξέρουμε), … ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΟΥ… ΠΤΕΡΑΡΧΟΥ ΜΠΛΙΟΥΜΗ!..

Β. ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ Ο Α/ΓΕΕΘΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΘΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ… ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΟΥ “ΕΣΞ”, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΛΩΡΟΣ ΚΩΝ-ΝΟΣ!..

-/-

 

Thes - Πτήση με Rafale είχε ο Αρχηγός του ΓΕΑ Αντιπτέραρχος Γεώργιος Μπλιούμης (ΦΩΤΟ)

Βιογραφικό Αρχηγού Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας - Πολεμική Αεροπορία

ΑΝΤΙΠΤΕΡΑΡΧΟΣ ΜΠΛΙΟΥΜΗΣ | OnAlert

ΓΕΑ: Την 135ΣΜ επισκέφτηκε ο Α/ΓΕΑ Γεώργιος Μπλιούμης - ΦΩΤΟ | OnAlert

Ο Α/ΓΕΑ Γ. Μπλιούμης στην 120 Πτέρυγα Εκπαίδευσης Αέρος (ΦΩΤΟ) | Defence-point.gr

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΜΠΛΙΟΥΜΗΣ

Αλλαγή "φρουράς" στο ΑΤΑ (φωτ.) - larissanet.gr

Επίσκεψη Αρχηγού ΤΑ στο CAOC Torrejon – Elassonanews.gr

Κάλαντα και ευχές για τον Αρχηγό ΓΕΑ και τον Αρχηγό ΤΑ - ΦΩΤΟ - ArmyNow.Gr

Επίσκεψη του αρχηγού ΓΕΑ στην Αεροπορική Βάση Αράξου (Εικόνες)

Ο Αρχηγός ΓΕΑ Γεώργιος Μπλιούμης συμμετείχε στο International Air Chiefs COVID-19 Forum - Ράδιο Ελασσόνα 88.4

Αντιπτέραρχος Μπλιούμης: "Ζήλεψε" τον "Ηνίοχο" και συμμετείχε σε νυχτερινή άσκηση [pics] | OnAlert

 

“Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ, ΚΕ ΑΡΧΗΓΕ“!

-/-