ΡΗΓΑΣ Ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ”… ΜΑΓΚΑΣ!.. Ε, ΕΣΥ Ο ΠΡΩΤΟΜΑΓΚΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ, ΠΡΟΣΕΧΕ!!!..

Φίλοι μου!

Προς τον πρώην δάσκαλο, πρώην ΥΦΑΜ και πρώην ΓΓ/”ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, Κο Πάνο Ρήγα:

ΠΑΝΟΣ ΡΗΓΑΣ | Liberal.gr

Σε είδαμε και σε ακούσαμε και πάλι στα Κανάλια! Κανένα “Δόγμα ΠΑΠΑΓΟΥ” δεν υπήρξε ποτέ, πρώην Κομμουνιστή και νυν “Δυτικο-Διεθνιστή”, Ρήγα, ένα δήθεν “Δόγμα”, που ήταν προσκύνημα στην Δύση, όπως υπονοείς, αλλά ποτέ δεν λες, διότι έχεις ξαναπεί, ακριβώς την ίδια ατάκα και άλλη φορά!..

Στο ξαναγράφουμε! Ο Παπάγος, βρώμικη γνωστή κομμουνιστική φιγούρα, επειδή τα έβαλε με τους Εγγλέζους το 1940, στην συνέχεια, και όταν έμπαιναν οι Γερμανοί στην Αθήνα, οι Βασιλείς δεν τον πήραν μαζί τους στην Αίγυπτο και 1,5 χρόνο περίπου μετά, βρέθηκε με άλλους 3 Στρατηγούς του στα Γερμανικά “Στρατόπεδα Συγκεντρώσεως”!

Αργότερα, και όταν έγινε Αρχηγός Κόμματος (“Εθνικός Συναγερμός”) έφερε και πάλι στο προσκήνιο την “ΕΝΩΣΗ” της Κύπρου με την Ελλάδα, θέμα που είχε ανοίξει το 1930, ως Π-Θ, ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ Ελευθέριος ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και συνέχισε, αμέσως με την απελευθέρωση (1944), ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Γεώργιος ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, με αποτέλεσμα να στοχευθεί από την Δύση και να τύχει θανάτου, αναλόγου του Ι. ΜΕΤΑΞΑ και “μέσες – άκρες” θανάτου αναλόγου του Σοφοκλή ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ!..

Καταλαβαίνεις, ρε πολιτικέ βρωμιάρη, Χολερο-Μαρξιστή της σημερινής… Δύσεως; Καταλαβαίνεις! Απαντώ εγώ για σένα!..

Και τώρα η ΑΛΗΘΕΙΑ!

Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΠΑΓΟΣ, Κομμούνι, τυγχάνει του μίσους σου και μίσους σας, διότι ήταν ΑΥΤΟΣ που σας γάμησε την περίοδο 1945-1949 και κράτησε την ΕΛΛΑΔΑ μας στον “Ελεύθερο Κόσμο” και έτσι δεν γίναμε Αλβανία, Βουλγαρία, κλπ, κλπ, κλπ! Αυτό το μεγάλο (Στραταρχικό γαρ) … Πέος φάγατε τότε και ακόμα πονάει ο κόλος σας βρωμιάρη ψεύτη!.. Γι΄αυτό και τον αναφέρεις, διότι σας έκανε συνολικά μπουρδέλο, ενώ βεβαίως τον αναφέρεις, για να “κτυπάς προσόντα” στην ηγεσία σου και στα ανθελληνικά νεο-Κομμούνια που σας ψηφίζουν!..

Υπήρξε κάποτε εποχή που ακόμα και μέσα στο Ανδρεϊκό ΠΑΣΟΚ είχατε (κυρίως δολίως) εισχωρήσει, πρωτίστως για τον… μπερντέ που μοίραζε στον λαό ο μέγιστος Έλληνας Πολιτικός Πατριώτης Ανδρέας Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, και για να μειώσετε με βρώμικο τερτίπι τον ΠΑΠΑΓΟ, τον συγκρίνατε με τον ασφαλώς ήρωα Στρατηγό ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟ (ξεχνώντας να λέτε ότι ο Κατσιμήτρος ήταν αργότερα μέλος της Κ-Β Τσολάκογλου και δικάστηκε γι’ αυτό), λέγοντας διάφορα για τον… απόλεμο τάχα ΠΑΠΑΓΟ, για τα τότε θέματα αμύνης της Ηπείρου, κλπ, κλπ, κλπ!

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ Τ’ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΡΗΓΑ, ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΤΑ ΙΣΑ ΠΩΣ, “ΝΑΙ, ΡΕ, ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΜΕ ΜΕ… 108, ΚΑΙ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΑΜΕ, ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ Η ΜΑΜΑ ΕΣΣΔ ΝΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΜΕ, ΜΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ, ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΕ ΚΑΙ ΠΟΝΑΜΕ ΑΚΟΜΑ”!..

Εκείνος όμως, σεβόταν νεο-όρχη, όλα τα Ελληνόπουλα, που με τον έναν ή άλλον τρόπο είχατε μπλέξει στα δίχτυα σας και όταν ρωτήθηκε “γιατί αργήσατε τόσο να νικήσετε Στρατηγέ”, απάντησε, “διότι πολεμούσα με Έλληνες”, ξεχνώντας εσκεμμένα να πει πως ανάμεσά σας δεν ήταν μόνον Έλληνες!..

Και τώρα να σου θυμίσω και το τελευταίο, μεγάλε… Υπουργέ! Ο ΠΑΠΑΓΟΣ, όσο και να τον θέλουν κάποιοι Βασιλικό, επειδή υπηρέτησε και(!) τον Βασιλέα, όπως και όλοι οι γνωστοί Αντι-Κομμουνιστές της γενιάς του στρατιωτικοί ήσαν πρώτα ΕΛΛΗΝΕΣ και ακολούθως ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ Αξκοί, Ρήγα, αυτοί που αργότερα πλαισίωσαν τους Κεντρώους, όπως τον “Γέρο της Δημοκρατίας”, τον Θ. Σοφούλη, κλπ, την διάδοχο δηλαδή πολιτική κατάσταση των “Φιλελευθέρων” και σας γάμησαν στα βουνά!.. Γι’ αυτό, Ρήγα και μισείτε παραδοσιακά, όλα τα Κομμούνια, το εθνικό δημοκρατικό Κέντρο, που πια “πέθανε” στην χώρα!.. Γι’ αυτό κάνατε Κ-Β με την Δεξιά το 1989, γι΄αυτό στείλατε τον ΑΝΔΡΕΑ στο “Ειδικό Δικαστήριο”, γι’ αυτό και ξανακυβερνήσατε με τον ακροδεξιό πολιτικό σας… δούλο Καμμένο, για να πουλήσετε την Μακεδονία, κλπ, κλπ, κλπ!

Και διάβασε και αυτό! Η ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΠΑΠΑΓΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΧΙΑ ΡΗΓΑ, ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ 70+ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΤΕ, ΕΝΩ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 100% ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΤΟΥ, ΕΙΣ Ο,ΤΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΕΙ!..

ΜΑΛΑΚΑ ΡΗΓΑ! ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΠΡΙΝ 7 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΑΣ ΕΙΧΑΤΕ ΡΕ ΠΑΛΙΟΚΟΜΜΟΥΝΙ, ΣΤΗΝ ΟΥΡΑ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΓΙΑ 60 ΕΥΡΩ, ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΙΑΡΗ!.. ΦΥΣΙΚΑ ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΑΤΕ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΠΟΛΥ “ΜΑΤΣΟ”, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΗ!.. (ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΟΝ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ, ΣΤΟΝ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ… ΧΑΜΕΝΟ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ, ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΧΑΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ… “ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΠΟΛΗ”)!..

ΜΑΣ ΒΑΛΑΤΕ ΣΕ ΥΠΟΘΗΚΗ, ΩΣ ΧΩΡΑ, ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΑΛΗΤΑΡΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΘΥΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΣΗΚΩΘΗΚΕ, ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΗΝ ΑΚΡΟΠΟΛΗ ΑΠ’ ΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ! ΜΑΣ ΠΗΔΗΞΑΤΕ ΓΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ, ΜΑΣ ΤΑ ΠΗΡΑΤΕ ΟΛΑ ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗ, ΒΑΛΑΤΕ ΜΕΣΑ ΣΧΕΔΟΝ 2 ΕΚ-ΡΙΑ ΛΑΘΡΟ, ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΨΑΤΕ, ΕΚΕΙ ή ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΟΙ ΠΑΠΟΥΔΕΣ ΣΑΣ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ ΨΩΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ, ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΣΟΣ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΑΡΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΠΑΠΑΓΟ, ΡΕ ΠΑΛΙΟΤΣΟΥΜΠΕ;

ΤΕΛΟΣ, ΚΥΤΤΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΠΑΠΑΡΑ, ΜΠΑΣ ΚΙΑΙ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ 2Η ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΗΤΙΚΟ ΝΕΟ-“ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ” (ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΕΚΠΛΗΞΗ, ΑΦΟΥ ΠΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΕΜΑΘΑΝ) ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ… ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ* ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ… ΥΠΝΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΣΑΝ ΕΦΙΑΛΤΕΣ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΗΔΑΝΕ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ, ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΑΧΑ(!!!) ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΚΜ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΕΝΩ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΣΤΕ ΤΟΥ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΡΡΩΣΤΟΥ… ΠΑΣΙΦΙΣΜΟΥ!..

* ΡΗΓΑ! ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΣ, ΠΕΣ ΤΟΥ… ΡΟΝΤΙ ΑΡΧΗΓΟΥ ΣΑΣ, ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΜΙΜΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ, ΜΑΛΑΚΑ!.. ΟΥΣΤ!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-