ΣΧΟΛΙΑ!

ΣΧΟΛΙΑ

06-10-2022

1. Αν ο Ανδρουλάκης ήταν “καθαρός”(!), θα είχε πάει στην ΕΥΠ, όπως του έλεγε η Κ-Β, θα είχε ενημερωθεί για ποιόν λόγο τον παρακολουθούσαν νομίμως και ακολούθως θα έβγαινε και θα ενημέρωνε ο ίδιος τον ε/λαό, κάνοντας τότε την όποια επίθεση αυτός θα επέλεγε στην Κ-Β, γενόμενος ίσως πιστευτός από τον λαό! Τώρα μας λέει ότι είναι θεσμικός δήθεν και πως η παρακολούθησή του είναι θέμα Δημοκρατίας και παπάρια, ρητορική που θα εκθέσει και σήμερα (06-10-2022), στο Ευρωκοινοβούλιο!..

Τα ίδια και τα ίδια και τον βαρέθηκε ο κόσμος, ένας κόσμος που, αν συνεχίσει έτσι, σύντομα θα τον σιχαθεί κιόλας, μαζί με την περίφημη… αρχηγία του στο Κόμμα, αν δεν σιχαθεί και το ίδιο του το Κόμμα, που μόνον ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν είναι!..

Ο καθένας πλέον, μέσα στον λαό μας, μπορεί να σκεφτεί ό,τι τυχόν θέλει για τον λόγο ή τους λόγους που παρακολουθείτο ο ανόητος, διότι μόνον έτσι μπορεί να χαρακτηρισθεί ένας που επιμένει να παρουσιάζεται ως ένα θύμα, που όμως δεν έκανε τίποτα για να… γλυτώσει ή έστω για να τιμωρήσει πραγματικά τους… θύτες του!..

Επίσης, τα περί Κολοκοτρώνη που είπε, δείχνουν επίπεδο μείον!..

Σας ρωτάω! Μπορεί ένα ΠΑΣΟΚ, με αυτήν την τεράστια Ιστορία και αυτόν τον μυθικό Αρχηγό (Α.Γ.Π.), να έχει σήμερα, και αρχικώς, μπασταρδευτεί ως ονομασία, αφού του… “κόλλησαν” και την ονομασία… “ΚΙΝ.ΑΛ.”, λες και το ουσιαστικό “Αλλαγή”, ως έννοια, δεν ήταν ένας από τους θεμέλιους λίθους του ΠΑ.ΣΟ.Κ. από την γέννησή του ακόμα, αλλά και αυτό το κραταιό ιστορικά Κόμμα της χώρας μας να έχει Αρχηγό τον… Ανδρουλάκη, (που ούτε να ελιχθεί δεν ξέρει), όταν είχε κάποτε ως ηγέτη του τον πιο πάνω αναφερθέντα μύθο και θρύλο της ε/πολιτικής Ιστορίας της μεταπολεμικής Ελλάδος; 1000 φορές να είχε Αρχηγό πχ τον Σκανδαλίδη, ακόμα και τον Βενιζέλο και δεν ξέρω ποιόν άλλον Σημιτικό, (αφού τον Γ. Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ τον “έφαγαν” οι “Διεθνείς Εβραίοι”, με όχημα όλους εσάς και με πρώτον τον επικεφαλής σας τον Σημίτη), παρά αυτό το παιδάκι, που εμπρός του ακόμα και το άλλο πολιτικό… κολο-παιδάκι, ο “Σόρος – Τσίπρας”, φαντάζει… Τσόρτσιλ!..

Ανδρουλάκη! Συνέχισε να ασχολείσαι με την… παρακολούθησή σου μέχρι τις εκλογές και σας βλέπω κάτω και από το 10%, ακόμα και να σε ψηφίσει όλη η Κρήτη, από… συνήθεια!..

Τί είναι αυτά , ρεεεεεεεεεεεεεε; Ποιοί είναι άραγε οι σύμβουλοί σου, ρε Ανδρουλάκη;

Με την ευκαιρία, να εκφράσουμε την χαρά μας που οι της υπόψη “Ευρωπαϊκής Εξεταστικής Επιτροπής” (αυτής δηλαδή των υποκλοπών), έκαναν ρόμπα το ανθελληνικό αυτό ζάμπλουτο δουλο-ποντίκι των “Διεθνών Εβραίων” (τον έφτασαν μέχρι και Αντιπρόεδρο του Ε/Κοινοβουλίου), και μεγαλο-πάτρωνα των “ΜΚΟ” που εμπορεύονται τις λαθρομεταφορές ανθρωπίνων ψυχών παγκοσμίως, ήτοι τον Παπαδημούλη, για τα ψέματα που έγραψε και είπε κατά της Κ-Β (και ουσιαστικά κατά της Ελλάδος), για το θέμα “Ανδρουλάκη”, έναν Ανδρουλάκη που να με θυμηθείτε θα μείνει στην πολιτική μας ιστορία μόνο για την υπόψη σε βάρος του νόμιμη κρατική υποκλοπή και για τίποτα άλλο, δυστυχώς!.. Θα τον θυμούνται μάλιστα ως αυτόν που δεν ενδιαφέρθηκε, όπως σίγουρα θα έκανε ένας οποιοσδήποτε “καθαρός” Αρχηγός Κόμματος (δεν γράφω ο οποιοσδήποτε πολίτης), για να βγάλει από πάνω του την όποια ρετσινιά, εξηγώντας ο ίδιος στον λαό γιατί τον παρακολουθούσαν!..

Ο Α.Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, λεβεντάκο μου, που τάχα είσαι Παπανδρεϊκός, όταν το “Διεθνές Σύστημα” θέλησε με το σκάνδαλο Κοσκωτά να τον “ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ”, διότι το είχε σφόδρα ενοχλήσει, ειδικά μετά το 1986, όταν θέλησε να “σηκώσει” την Ελλάδα ψηλά, κίνησε “γη και ουρανό” και υποχρέωσε ολόκληρη Αμερική να στείλει πίσω στην Ελλάδα και στην ε/Δικαιοσύνη τον Κοσκωτά, λέγοντας στα ίσα και ξεκάθαρα στις Η.Π.Α. ή τον στέλνετε πίσω ή “βγαίνω” τώρα από το ΝΑΤΟ και “γαία πυρί μειχθήτω”!.. Κλπ, κλπ, κλπ!..

Οδήγησε μόνος του τα πάντα και τους πάντες στην Δικαιοσύνη, (σε μια Δικαιοσύνη που τον έστειλε και τον ίδιον το αιώνιο ε/πολιτικό μίσος και μόνον), και φόβισε, διότι ήταν αληθινός, τους πολιτικούς του ισεπίπεδους τότε αντιπάλους, με αποτέλεσμα, στο τέλος, το άθλιο ενεργούμενο, με το όνομα Κοσκωτάς, να δικασθεί και να φυλακισθεί, και σε ό,τι αφορά τον ίδιο, να βγει ο… “Εθνάρχης” Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ και να πει ότι “οι Π-Θ δεν πάνε Φυλακή”!.. (Τόσο μόνον μπόρεσε να νικήσει και αυτός τις τύψεις του)!..

Για το περιεχόμενο των παραπάνω 2 παραγράφων δεν άκουσες ποτέ τίποτα;

Δεν σημαίνει ότι επειδή ήσουν – είσαι, λόγω πατρός, επιλογή Σημίτη, έκανες και για Αρχηγός στο ΠΑ.ΣΟ.Κ.!

2. Παρακολουθήσαμε τις τελευταίες Τ/Ο εμφανίσεις της Κας Αχτσιόγλου! Οφείλουμε να πούμε ότι ήταν ΑΡΙΣΤΕΣ (!), συνολικά εξεταζόμενες, όσο και να διαφωνούμε με τα λεγόμενά της, ενώ έδειχνε πραγματική Κυρία!.. Η Κα Αχτσιόγλου θύμισε παλιούς Αριστερούς πολιτικούς, σκληρούς μεν ιδεολογικά, αλλά μειλήχιους, ήπιους και συναινετικούς δε, στην δημόσια παρουσία τους!

Συμπέρασμα! Η Κα Αχτσιόγλου, μέχρι τώρα, δεν έδειξε απλώς, αλλά απέδειξε(!), ότι ΑΔΙΚΟΥΣΕ τον εαυτό της!..

3. Γιατί, κάποια Κανάλια συνεχίζουν να το “παίζουν” τάχα νόμιμα, βάζοντας σκιά στα πρόσωπα μέχρι και δολοφόνων ακόμα και κατ’ ουσίαν προστατεύοντάς τους, …δολοφονώντας παράλληλα έτσι την ε/κοινωνία,  εφαρμόζοντας το “Νόμο περί Προσωπικών Δεδομένων” του πρώτου βασικού και κύριου Εθνοκτόνου Σημίτη;

4. Κε Ακάρ! Σε άκουσα να λες πως οι Έλληνες δεν θα σωθούμε σήμερα με τις Συμμαχίες, κλπ, αν πολεμήσουμε μεταξύ μας, αναφερόμενος, ως επιχείρημα, στην περίοδο 1919-1922, αφού τότε μας πετάξατε στην θάλασσα, όπως είπες, κλπ, κλπ, κλπ!

Κατ’ αρχάς, αποφάσισε αν στην Μ. Ασία μας έφεραν οι Σύμμαχοί μας ή όχι; Μάλλον ναι, τί λες και εσύ που ξέρεις Ιστορία; (Λέμε τώρα βεβαίως)! Δεν μας έστειλαν (στην πανάρχαια αυτήν γη μας), ως τοποτηρητές τους, τρόπον τινά, αλλά και ως φύλακες των μη αρεστών (sic) σε εσάς πληθυσμών, ήτοι ημών και των Αρμενίων, πληθυσμούς που συνειδητά γενοκτονούσατε, με την υπόσχεση – απόφασή τους σε 5 χρόνια να γίνονταν εκλογές (δημοψήφισμα), κλπ, κλπ, κλπ;

Επίσης, πες μου! Εσείς τότε, που ήσασταν διαλυμένοι (1918), δεν μας νικήσατε (1922), όταν εμάς μας “πούλησαν” οι τότε σύμμαχοί μας και εσείς συμμαχήσατε με τους Κομμουνιστές Σοβιετικούς, καθώς και με τους Γάλλους και Ιταλούς;

Οι Σοβιετικοί δεν ήσαν αυτοί που σας έδωσαν πυρομαχικά, οπλισμό, υλικά, μέσα και κυρίως χρυσό, ενώ σας εκπαίδευσαν κιόλας; [Και ως ευχαριστώ, λίγα χρόνια μετά (1941-1942), … πνίγατε στην Μ. Θάλασσα όσους λίγους Τ/Κομμουνιστές είχατε στα.. μέρη σας, μαζί με Εβραίους];

Οι Γάλλοι επίσης δεν σας παρείχαν όλη την υπ’ αυτούς Μ. Ασιατική ζώνη, (επιχειρησιακά απαραίτητη), μαζί με την πολιτικο-διπλωματική υποστήριξή τους, αλλά μαζί και με ικανή και πολλαπλή στρ-κή… συνδρομή;

Οι Ιταλοί δεν σας στήριξαν από την 1η στιγμή, που οι σύμμαχοι μας έστειλαν στην Μ. Ασία;

Ποιός διέσωσε στην Πόλη τον Κεμάλ, όταν τον ανακάλυψε ο Κατεχάκης και ήταν θέμα ημερών η σύλληψή του ή και η δολοφονία του ακόμα; Στην Ιταλική Πρεσβεία δεν κρυβόταν;

Οι Ιταλοί δεν βοήθησαν στην φυγάδευσή του από την Πόλη, προς Σαμψούντα, κλπ;

Μήπως δεν ξέρεις ότι οι Ιταλοί μας φθονούσαν, διότι οι σύμμαχοι μας έδωσαν την Σμύρνη και την περιφέρειά της, την οποίαν αυτοί διακαώς επιθυμούσαν / ήθελαν, κάτι που εσείς εκμεταλλευτήκατε πολιτικά τακιμιάζοντας σχεδόν μαζί τους;

Αλήθεια! Ποιοί το 1922 έγιναν… Πέρσες, απέναντι σε Ελληνικής καταγωγής Οθωμανούς πολίτες, που ως άλλοι Κυναίγειροι, (ας τους πω έτσι), προσπαθούσαν να σωθούν ανεβαίνοντας σε συμμαχικά καράβια (και όχι βεβαίως να μην τα αφήσουν να φύγουν, όπως ο Κυναίγειρος στον Μαραθώνα), και οι σύμμαχοι (Άγγλοι, Γάλλοι, … Πορτογάλοι, όπως λέμε), τους πετούσαν στην θάλασσα, κτυπώντας τους με τα όπλα τους, με σιδερολοστούς, κλπ; Μόνον οι Η.Π.Α. τότε βοήθησαν τους Έλληνες που σφάζατε και κανείς άλλος!.. (Και δεν εννοώ μόνον τον τότε Α/Πρόξενο στην Σμύρνη, Τζορτζ ΧΟΡΤΟΝ)!..

Συνεπώς! Οι συμμαχίες είχαν, έχουν και θα έχουν πάντα, (σε όλες τις ιστορικές περιόδους των λαών και του Κόσμου), την αξία τους και μην τις υποτιμάς!.. (Είναι μέγα το θέμα και δεν θα επεκταθώ στον… ωκεανό του)!

Εμάς τότε αυτές οι συμμαχίες μας πήγαν στην Ιωνία μας (είχαμε βεβαίως και στρατό “γαμάτο”, που από το 2009 έως το 1918-1919 στήθηκε, οργανώθηκε, εκπαιδεύτηκε πολέμησε τοπικά και παγκόσμια, νίκησε και σε ό,τι σας αφορά ο ΕΣ έφτασε 80χλμ από την Άγκυρα), και έτσι δημιουργήθηκε ένα πρόπλασμα τότε της “Μ. ΙΔΕΑΣ” μας, ήτοι της απελευθερώσεως όλων των σκλαβωμένων ελληνικών περιοχών, πρόπλασμα, αφού η δημιουργία της “Ελλάδος των 5 θαλασσών και των 2 Ηπείρων” εξαρτάτο “εν πολλοίς” από το δημοψήφισμα που θα γινόταν σε 5 χρόνια! (Με αυτό θα είχαμε ή όχι, την… 5 – 2 Ελλάδα)!

Εσάς, οι συμμαχίες, σας έδωσαν την τελική νίκη, σε συνδυασμό με το δικό μας “άδειασμα” απ’ αυτές, ενώ ο καταλυτικός παράγοντας της νίκης σας ήταν η συμμαχία σας με την ΕΣΣΔ, μια ΕΣΣΔ, η οποία πολλαπλώς σας κατέστησε… μάγκες! (Δεν θα αναφερθώ τώρα στους λόγους – αιτίες της ήττας μας, όπως πχ στον διαχρονικό “Εθνικό μας Διχασμό”, κλπ, ούτε και στο γιατί οι Ρώσοι σας… “αγάπησαν” και έκτοτε σας στηρίζουν συνεχώς πολιτικο-οικονομικο-στρατιωτικά).

Και σε μια τελική, ρε Χουλουσί, εσείς σήμερα δεν έχετε συμμάχους; Οι Ρώσοι (για λίγο φυσικά ακόμα), οι Καταριανοί (που έχετε νοικιάσει “Ραφάλ” τους και ίσως να τα πετάξετε, ως έκπληξη, εναντίον μας, όταν και αν εμπλακούμε μεταξύ μας σε πόλεμο, αφού τους Τούρκους, οι Καταριανοί, δεν τους έχουν εκπαιδεύσει μόνον στο θέμα “Κλείδωμα με Ραντάρ των “Ραφάλ), οι Πακιστανοί, οι Αζέροι, η μισή σχεδόν Αφρική, οι Κινέζοι, οι Βενεζουελάνοι, ικανή μερίδα της αγγλικής πολιτικής “ελίτ”, αλλά και άλλες χώρες, όπως η Αλβανία, η μισή Λιβύη, η Γεωργία, κλπ, δεν είναι σύμμαχοί σας;

Άρα; Άρα, “να βουτάς πρώτα την γλώσσα σου, στο μυαλό σου”, πριν μιλήσεις!..

Τέλος, αν θες, ενημέρωσε και τον πρόεδρό σου, που μας είπε, όντας στην ίδια με εσένα… συχνότητα, πως είμαστε “κάτω από τα φουστάνια των Η.Π.Α.”! Άραγε εσείς δεν ήσασταν από το 1952 κυρίως και μέχρι και το 2015; Και τί δηλαδή μ’ αυτό; Μας… έθιξε, νόμισε;

Είστε ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ (Κε… Τσελίκ), να λέτε ό,τι θέλετε, δεν μας ενοχλεί, αφού ξέρουμε πως ΞΕΡΕΤΕ Α-ΡΙ-ΣΤΑ(!!!) την Αλήθεια!..

5. Η όλη τουρκική κατά των Η.Π.Α. ρητορική της τελευταίας περιόδου (με “όχημα” την Ελλάδα), μας έδειξε κάτι που δεν είχανε μέχρι τώρα οι… γενναίοι Τούρκοι εκδηλώσει, αλλά και εμείς δεν είχαμε την ευκαιρία να αντιληφθούμε! Τί;

Ότι η Τουρκία (ΤΕΔ) φοβάται πράγματι μια απόβαση στην Μ. Ασία, όχι όμως των Ελλήνων, αλλά των Η.Π.Α.!.. ΑΥΤΑ ΤΑ “ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ” της Λωζάννης και η συγκεκριμένη περί διαλύσεως της Τουρκίας πρόνοια, ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ… “ΤΟΥΡΜΠΟ”!..

6. Τί δηλαδή, ρε σεις εκεί στον “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, αν το βίντεο του Μηταράκη, με την… αγάπη του τ/Λιμενικού προς τους “λάθρο” στην θάλασσα, ήταν και 2 και 3 και 4 ετών; Δεν διαψεύδει, που είναι και η ΟΥΣΙΑ, τους Τούρκους και τον τόσο… ανθρωπιστή, όσο και… Μουσουλμάνο(!) Πρόεδρό τους;

Φυσικά δεν θα έπρεπε να προβεί σε καμία ενέργεια η ε/Κ-Β, ως απάντηση στον… ευαίσθητο ΡΤΕ, όπως αυτός παρουσιάστηκε στον Ο.Η.Ε., παρά μόνον να ρωτήσει τον Οργανισμό αυτόν και τον κόσμο όλον, με πρώτον πάντα τους Τούρκους, «από πού εκκινούν όλοι αυτοί οι “λάθρο”»!.. Και οι ηλίθιοι ακόμα θα καταλάβαιναν!..

Εκείνο όμως που πρέπει να προσέξετε… βλίτα της… Κουμουνδούρου, (και φυσικά όχι μόνον εσείς), είναι η μορφή της αμέσου τ/αντιδράσεως, στο βίντεο αυτό!..

Για να δείξουν λοιπόν οι Τούρκοι στην “Διεθνή Κοινότητα” την αδιάφορη και κακιά προς τους “λάθρο”, κλπ, Ελλάδα, αλλά και για να “κρατήσει” η μνήμη των ανθρώπων κάτι κατά πολύ βαρύτερο αυτού που εμείς δείξαμε, “καπάκι” του βίντεο του Χιώτη… ηθοποιού – Υπουργού μας, αχαχαχαχαχα, έστειλαν, με 8 μποφόρ, σήμερα τα ξημερώματα, … “λάθρο”, με αποτέλεσμα να έχουμε έως τώρα 16 νεκρές γυναίκες”!.. Έτσι, θα μπορούν να βγουν και να μας κατηγορήσουν και πάλι ότι δεν σώνουμε τον κοσμάκη στο Αιγαίο, αλλά τον πνίγουμε, κλπ, κλπ, κλπ!..

Όχι μόνον οι καλύτεροι των διαστροφέων ωχριούν εμπρός τους, αλλά και οι οχιές ακόμα, όπως ασφαλώς και οι σκορπιοί, δεν τους… φοβούνται απλώς, αλλά τους… σκιάζονται!..

7. Ρε ξεφτίλες των Καναλιών (“αγρίο-τσατσοι”) και ιδιαιτέρως των ειδήσεων του “ΣΚΑΪ”! Μπορεί κάποιος από εσάς να μου εξηγήσει, πώς γίνεται οι Ρώσοι να κατέχουν την Ζαπορίζια και παράλληλα να της ρίχνουν πυραύλους, όπως λέτε; Επίσης και ειδικότερα! Πώς γίνεται να κατέχουν  τον εκεί πυρηνικό Σταθμό και παράλληλα να του ρίχνουν τάχα και αυτού… πυραύλους;

Τόσο πολύ λοιπόν η σύγχρονη νέα Τάξη των “Διεθνών Εβραίων” δεν σέβεται τους πολίτες του Κόσμου, θεωρώντάς τους  ανεγκέφαλους;

Ξαναγράφουμε και αν θέλετε δώστε σημασία! Οι 300.000 Ρώσοι που εκλήθησαν σχετίζονται (το περισσότερο από τα 2/3 αυτών) με τα Στενά!

8. Αφού οι σημερινές Η.Π.Α. των “Δημοκρατικών” θέλουν τάχα την ειρήνη στον Κόσμο και ειδικά το Νο “1” εντολοδόχος της “Διεθνούς Εξουσίας” “Γερο-Τζο”, που ούτε Επιστάτης σε Κοράλ στο…  “Χάϊ Σαπαράλ” δεν θα μπορούσε να ήταν, τότε γιατί δεν καλούν τους Ρώσους “να τα βρουν” μαζί τους και να γαληνέψει ο Πλανήτης;

“Παπάρια μέντολες” θέλουν την ειρήνη!.. Δεν είδατε πώς έκαναν μόλις στην συνεδρίαση του “ΟΠΕΚ” τόλμησε, εκείνος ο Σαουδάραβας Πρίγκηπας να… ψελλίσει (και πάλι “απ’ έξω – απ’ έξω”), την αλήθεια; Βγήκε αμέσως η εκπρόσωπος του “Λ. ΟΙΚΟΥ”, εκείνη η μαυρούλα και ταύτισε τον Σ. Άραβα με τον Πούτιν!.. Καταλάβατε! Τί είναι αυτά, ρεεεεεεεεε;

Αυτό που έκανε (και κάνει συχνά, σε κάθε περίπτωση σήμερα αυτή, αλλά και η προηγούμενη… μαυρούλα), δεν σας θυμίζει (κατ΄αναλογίαν- φυσικά), την ταύτιση, (στην οποία προέβαινε, εδώ στην Ελλάδα, όταν κυβερνούσε, ο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”), όλων των Ελλήνων, που εξέφραζαν πατριωτικές ιδέες και απόψεις, με τους “Χρυσαυγίτες”, τους οποίους το “Διεθνές Σύστημα” και εδώ χρησιμοποίησε προκειμένου να επιβληθεί;

Το ίδιο, ως βοηθητική πολιτική*… εφεδρεία (ως μοχλό ή ως πολιορκητικό κριό) και πάντα για τις πολιτικές τους ανάγκες στην χώρα μας, θα πράξουν και πάλι οι “Διεθνείς Εβραίοι”, βάζοντας στις προσεχείς εκλογές στην Βουλή τον Κασιδιάρη και τους “ΕΛΛΗΝΕΣ”, των οποίων το όνομα βρωμίζει στον τίτλο του Κόμματός του ο νεο-Ναζί!.. Θα με θυμηθείτε! Τότε όμως τα κόζια θα έχουν αλλάξει ανόητοι!.. Ξυπνάτε, διότι… χαράζει!..

* Είναι κάτι περίπου αντίστοιχο, ως σκέψη, με την εντολή τους και θέληση η Ελλάδα να έχει ακόμα ένα 5% (+/-) Κομμουνιστές!

9. Ακόμα κυνηγάνε οι… κότες τον Πρόεδρο Τραμπ στις Η.Π.Α.; Κα Κλίντον και Κα Πελόζι, μήπως κάποτε είχε αρνηθεί τον έρωτά σας και σήμερα, “δρυός πεσούσης… ” τον εκδικείσθε;

Τόσο ξεφτίλα πια οι σημερινοί “Δημοκρατικοί”, που ούτε οι πιο σκληροί οπαδοί σας δεν την ανέμεναν!.. Δεν μιλάμε πια για ύπαρξη πολιτικής στις Η.Π.Α., μιλάμε για ΜΑΦΙΑ, εξ αιτίας σας… “Γερο Τζο”!..

10. Τί σας έλεγα; Πλαφόν στις τιμές του ρ/φυσικού αερίου από τους… αγοραστές στον προμηθευτή, (υπέκυψε και η Κα… Ούρσουλα, που τάχα δεν ήθελε κάτι τέτοιο, κλπ), προκειμένου -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- να υποχρεωθούν οι Ρώσοι να ελαττώσουν ή και να διακόψουν την ροή του προς την ΕΕ, ώστε μετά να μας λένε για τον… “μπείξε και δείξε” Πούτιν! Το παιχνίδι πέρασε πια 100% στα χέρια (“τύποις” βεβαίως) του Γερο-Τζο, αφού σε λίγο θα κοπεί και η όποια, μέχρι σήμερα, ρωσική ενεργειακή, προς την Ευρώπη, κάνουλα!.. (Ιράν, Σ. Αραβία, Κατάρ, Αζερμπαϊτζάν “χαίρεται” και σε λίγο και Ρωσία, για Ευρώπη, “χαίρεται”)!..

Το έχετε δει αυτό πουθενά; Ποτέ και πουθενά! “Θα μας πουλάς, εσύ ο παραγωγός, εσύ ο προμηθευτής μας, αυτό που θέλουμε, σε τιμές που εμείς θα σου λέμε και τέλος πάντων όχι περισσότερο από… τόσο”! Αχαχαχαχαχαχαχα!..

Αυτό το πλαφόν, θα περάσουν 2 μήνες για να αρχίσει να υλοποιείται πλήρως, ήτοι θα φτάσουμε στις αρχές Δεκεμβρίου του 2022! Καταλάβατε λοιπόν, γιατί μας λένε ΑΠΑΝΤΕΣ για δύσκολο Χειμώνα; Μέχρι και αυτό το νούμερο, ο ΓΓ/Ο.Η.Ε., αυτός ο Ερντογανικός γλείφτης, μίλησε για “Χειμώνα Παγκόσμιας Δυσαρέσκειας”, θα το θυμάστε!.. (Αλήθεια, Κε ΓΓ/Ο.Η.Ε.! Τί θα κάνεις τώρα στην Κύπρο, όπου σου έδωσε ο ΡΤΕ, δια στόματος Ερσίν Τατάρ, προθεσμία 1 μηνός ή να αναγνωρίσεις τα “ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ” ή να την… “ποιήσεις” ή άλλως πως, να την… πουλέψεις απ’ εκεί); 

Όλα σχεδιασμένα! Τέρμα τα αέρια και τα πετρέλαια από Ρωσία, ώστε πλέον το 100% της “Δνσεως της Παγκοσμίου Ενεργειακής… Ορχήστρας” να περάσει στο Νο “1” εκτελεστικό Όργανο των “Διεθνών Εβραίων”, λέγε με Η.Π.Α. και ορθότερα Η.Π.Α. των σημερινών διεφθαρμένων “Δημοκρατικών”, και έτσι να αρχίσει πια χωρίς… εμπόδια η μεγάλη ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΛΛΑΓΗ, με την μετάβασή μας στην “Πράσινη Εποχή”, όπως την ονόμασαν τα παγκόσμια αφεντικά μας, μαζί με τους πολιτικούς αρχηγούς των λαών και ταυτόχρονους λακέδες τους, ναι αυτούς με τις πλουμιστές… λιβρέες!..

Παράλληλα, την σχεδιασθείσα αυτή αλλαγή, (που όμως ακόμα δεν σιγουρεύτηκε η υλοποίησή της, αφού αντιδρά σφόδρα ο Νο 2 παγκόσμιος κάποτε γίγας, που λέγεται Ρωσία), θα την πληρώσουν, ως λογική φυσική συνέπεια της ΑΝΥΠΑΚΟΗΣ των Ρώσων και του ΕΜΜΟΝΙΚΟΥ ΠΕΙΣΜΑΤΟΣ των “Αγορών”, λέγε με “Διεθνείς Εβραίοι”, οι λαοί και ήδη αυτό ζούμε!

Δεν έφτανε όμως μόνον αυτό, αλλά τα γνωστά “Παγκόσμια Αφεντικά” ανέβασαν και τα επιτόκια γενικώς, όπως πχ αυτά του δανεισμού, κλπ, (η περίφημη “FED”), ώστε να πάνε σε μια πιο γερή “αρπαχτή”, σε μια πιο γερή μπάζα των όσων έχουν δώσει (υλικά αγαθά) μέχρι τώρα στους λαούς, μέσω της διεθνούς – παγκοσμίου παραγωγής, σε όλους τους τομείς της ζωής μας!

Δεν είναι άσχετη, ευρύτερα βεβαίως εξεταζόμενη, και η άρνηση της Κ-Β, δια στόματος Κου Α. ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, της… εκπτώσεως του ωραρίου! Γιατί; Διότι το μότο των ΜΗΧΑΝΟΨΥΧΩΝ Κοσμοκυρίαρχων Μαμωνάδων “Διεθνών Εβραίων” είναι “ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ… ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΛΑΟΙ”!.. Θα πεθάνετε, αλλά με… χαμόγελο, ένα χαμόγελο που θα σας το δίνει πάντα, ειδικά στην Ευρώπη, η κάθε Κα… Ούρσουλα Φον Ντερ Λάϊεν, το κάθε φορά Όργανό τους!.. (Ο Κος Γεωργιάδης, του οποίου τον αγνό Πατριωτισμό δεν του τον αρνούμαστε, ποιοί είμαστε εμείς άλλωστε, αποκήρυξε τον ίδιο του τον εαυτό, προ ετών, για να βρεθεί εκεί όπου είναι σήμερα, ζητώντας συγγνώμη από τους Κοσμοκρατούντες για το… ανίερο των δηλώσεών του παρελθόν, θα έκανε λοιπόν τώρα κάτι, το οποίο θα αντίβαινε στις θελήσεις τους και θα έθετε σε κίνδυνο τον σχεδιασμό τους στα εδάφη μας; Έστω και αυτό το μικρό και λίγο, της κατά-τι μειώσεως του εθνικού ωραρίου); 

Το μόνο που έμεινε είναι πια ο Γ’ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ, που το τέλος του, νομοτελειακά και αν βεβαίως θα υπάρχει τότε ανθρωπότης, θα εκκινήσει τα πάντα, στην όποια τότε μορφή ζωής, από την αρχή, από το μηδέν! Γι΄αυτό και ο ΠΟΛΕΜΟΣ αποκαλείται, από αρχαιοτάτων χρόνων, “ΠΑΤΗΡ ΠΑΝΤΩΝ”!.. Διότι γεννάει… ζωή / ζωές!..

Καταλάβατε τώρα, γιατί ο…  κακός ΤΡΑΜΠ δήλωσε πρόσφατα πως “ο Μπάϊντεν με την άφρονα πολιτική του οδηγεί τον Πλανήτη στον Γ’ Π.Π.”; Αλλά ξέχασα! Ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ είναι… γραφικός, όπως, ως λογικό ακολούθημα, και γραφικοί ήσαν και οι μισοί Αμερικανοί που τον ψήφισαν “δις”, για Πρόεδρο!.. Έ;

Θυμάστε που έγραφε ο “ΕΛΛΗΝΑΣ”: “Μετακινήσεις λαών, πληθυσμών → Προβλήματα Οικονομικά, Κοινωνικά, Θρησκευτικά, Υγειονομικά, κλπ → Πόλεμος”; Αυτό δεν μας έχει διδάξει η “Παγκόσμιος Ιστορία” ή όχι;

Το ερώτημα είναι “γιατί θα έπρεπε, προκειμένου να πειθαρχήσει η Ρωσία στον σχεδιασμό των “Κοσμοκυρίαρχων”, να… θαφτούν ζωντανοί δισ/ρια ανθρώπων στην Γη! Δεν υπήρχε άλλος τρόπος, ώστε να πει το “ναι” και η Ρωσία σ’ αυτήν την περίφημη σχεδιασθείσα πράσινη μετάβαση; Και αν, στο τέλος της ημέρας, επικρατήσουν οι Ρώσοι, τότε; Δηλαδή αποφάσισαν κάτι οι “Διεθνείς Εβραίοι” για την Γη, το οποίο ενέχει τον κίνδυνο της αποτυχίας, κάτι που ενέχει και το ρίσκο της ήττας;

Δηλαδή, οι λαοί θα πληρώσουμε το… ΚΟΣΤΟΣ (λέξη που ανέφερε μάλιστα ως… κύρια στην απάντησή του στον πιο πάνω Σ. Άραβα Πρίγκηπα, ένας -προφανώς- τσάτσος του συστήματος και μέλος του “πάνελ”, στην χθεσινο-σημερινή σύσκεψη του ΟΠΕΚ), ΚΟΣΤΟΣ και μάλιστα τεράστιο, χωρίς η νίκη να είναι στα σίγουρα, στο τέλος, στην πλευρά μας!.. Αντιλαμβάνεστε;

Με την ευκαιρία! Γιατί, Κε Σκυλακάκη, αν μειωθούν οι φόροι και οι “ειδικοί φόροι” στα τρόφιμα, θα ανέβει η τιμή της ηλεκτρικής ενέργειας, και συνεπώς γι’ αυτό, όπως είπες το πρωϊ στον “ΣΚΑΪ”, η Κ-Β δεν προβαίνει στις μειώσεις τους; Πώς προκύπτει κάτι τέτοιο; Θα ήθελες να το εξηγήσεις, σε εμάς την… πλέμπα, σε εμάς το… απόχρεμα, ώστε να το καταλάβουμε;

11. Κα Π-Θ της Αγγλίας! Σεβαστή Κα Λίζα ΤΡΑΣ!

Δεν χρειαζόταν να δηλώσετε ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ, προκειμένου να γλείψετε την “Διεθνή Εξουσία”, προκειμένου να αποσπάσετε έτσι την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπό σας και να συνεχίσετε από την θέση της Αρχηγού των “ΤΟΡΙΣ”, αλλά και να βάλετε γερά θεμέλια, για μια, κατόπιν εκλογών βεβαίως πια, μελλοντική νέα Πρωθυπουργία σας!..

Θα ήταν καλύτερα να μην λέγατε τίποτε, αλλά αφού νοιώσατε την ανάγκη να αναφερθείτε στην Εβραϊκή Φυλή και Έθνος, θα ήταν καλύτερα να δηλώνατε φίλη του Ισραηλινού λαού ή άντε και (+) του Ισραηλινού λαού, υποσχόμενη πως θα κάνετε ό,τι μπορείτε για την ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΓΑΛΗΝΕΥΣΗ της ζωής των κατοίκων του Ισραήλ, (καταλαβαίνετε), παρά ΣΙΩΝΙΣΤΡΙΑ, αφού το επίθετο αυτό δεν σημαίνει απαραιτήτως και Φιλο-Εβραϊσμό, αν πχ θυμηθούμε το πόσο βρώμικα και τιμωρητικά φέρθηκαν οι “Διεθνείς Εβραίοι”, και κατά δήλωσή σας πλέον φίλοι σας, στον Ισραηλινό λαό, επειδή εξέλεγε για Π-Θ του τον Κο Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, μια τεράστια σύγχρονη πολιτική προσωπικότητα, που αν είχαν καταφέρει να πάρουν στην… Ομάδα τους, μάλλον θα είχαν κερδίσει (και) την Ρωσία και δεν θα ζούσαμε σήμερα αυτήν την ΤΡΑΓΩΔΙΑ που αρχίσαμε τα μέρη της να παρακολουθούμε ένα – ένα, σχεδόν… ενεοί!..

Σε ό,τι αφορά τέλος την δήλωσή σας για τα γλυπτά μας, ξεπεράστε επιτέλους, ως Αγγλία, τον προς την Ελλάδα λανθασμένο σνομπισμό σας και μάλιστα υπέρμετρο, και κάντε το ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΜΑ, ξεπερνώντας τον εαυτό σας και ΑΓΚΑΛΙΑΖΟΝΤΑΣ και πάλι τον ε/λαό, (ό,τι και να σας χώρισε μαζί του, κατά το ιστορικό των 2 λαών μας παρελθόν), δώστε (μας) πίσω τα γλυπτά, μήπως ηρεμήσουν πια και… ΟΙ ΘΕΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΟΥ!..

12. Κε Π-Θγέ!

“Μην πετάξεις”, λόγω του τεράστιου… Βαρδινογιαννικού  μέσου του νυν Α/ΓΕΝ ΠΕΤΡΑΚΗ, όταν και εάν πάμε σε κρίσεις στις ΕΕΔ, αυτό το ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ, που διοικεί σήμερα τον Στόλο μας και λέγεται ΛΥΜΠΕΡΗΣ!.. Άκουσέ μας!

Είναι γνωστό πως τις κρίσεις στο ΕΠΝ, για πολλά χρόνια, έκαναν ουσιαστικά οι Βαρδινογιάννηδες, κάτι που και ο “ΕΛΛΗΝΑΣ” είχε απ’ εδώ στον “Ε.Θ.” καυτηριάσει!..

 

ΙΑΠΕΤΟΣ” 

-/-