Σε νέο ιστορικό υψηλό έφτασαν οι παραδόσεις φυσικού αερίου στην Κίνα από την Gazprom, όπως ανακοίνωσε σήμερα η ρωσική εταιρεία ενέργειας, εν μέσω αυξανόμενης ζήτησης στην κινεζική αγορά.

Η κινεζική National Petroleum Corp. ζήτησε επιπλέον όγκους αερίου μέσω της γραμμής Power of Siberia 1 που για άλλη μια φορά ξεπέρασε τις συμβατικές υποχρεώσεις της Gazprom στις 23 Νοεμβρίου, όπως ανακοίνωσε η ρωσική εταιρεία και αναμετάδωσε το ρωσικό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων Tass το Σάββατο.

«Η Gazprom προμήθευσε όλους τους ζητούμενους όγκους και σημείωσε νέο ρεκόρ όσον αφορά στις ημερήσιες προμήθειες φυσικού αερίου στην Κίνα», ανακοίνωσε η εταιρεία.

Φυσικό αέριο: Υπαναχώρησε η κυβέρνηση στην κατάργηση της υποχρέωσης εγκαταστάσεων σε οικοδομές

Η Gazprom και η CNPC υπέγραψαν τον περασμένο μήνα μια προσθήκη στη σύμβασή τους για την προμήθεια φυσικού αερίου μέσω του Power of Siberia 1, η οποία προέβλεπε πρόσθετες παραδόσεις έως το 2023, χωρίς περαιτέρω λεπτομέρειες.

Αύξηση ροών αερίου προς Κίνα

Η Ρωσία σκοπεύει να εξάγει 30 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου στην Κίνα το επόμενο έτος και τελικά να αυξήσει τις ροές στα 38 bcm ετησίως. Οι ξεχωριστές αποστολές μέσω μιας μελλοντικής διαδρομής της Άπω Ανατολής πρόκειται να φτάσουν άλλα 10 bcm ετησίως.

Η Gazprom βρίσκεται επίσης σε συνομιλίες για την προμήθεια έως και 50 bcm ετησίως μέσω της μελλοντικής σύνδεσης Power of Siberia 2, αλλά η σύμβαση δεν έχει υπογραφεί.

Η Gazprom εκτιμά ότι οι ροές του φυσικού αερίου της προς την Κίνα αντιστοιχούν στις ιστορικά υψηλές αποστολές της προς τη Δυτική Ευρώπη, οι οποίες έχουν υποχωρήσει μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία τον Φεβρουάριο του 2022, καθώς οι ευρωπαϊκές χώρες κινήθηκαν να διαφοροποιήσουν τις εισαγωγές ενέργειας τους ως απάντηση στη ρωσική επεκτατικότητα.

Η ρωσική εταιρεία είχε πουλήσει περίπου 120 bcm φυσικού αερίου στη Δυτική Ευρώπη το 2020.

5.

Πέθανε η 2η σύζυγος του δικτάτορα Γεώργιου Παπαδόπουλου, Δέσποινα

Νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς»

Newsroom

Πέθανε σήμερα το πρωί, σε ηλικία 93 ετών, η σύζυγος του δικτάτορα Γεώργιου Παπαδόπουλου, Δέσποινα Παπαδοπούλου.

Η Δέσποινα Παπαδοπούλου η οποία διέμενε στη Νέα Ερυθραία, πέθανε στις 9.30 το πρωί του Σαββάτου στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» ύστερα από σύντομη νοσηλεία.

Μετά από δεκαετή σχέση, το 1970 μεσούσης της 21ης Απριλίου, παντρεύτηκε τον Γεώργιο Παπαδόπουλο, με τον οποίο είχε ήδη αποκτήσει μια κόρη, την Υπερμαχεία, που πήρε το όνομά της από την Μικρασιάτισσα μητέρα της Δέσποινας. Πατέρας της Δέσποινας ήταν ο Νικόλαος Γάσπαρης, φανατικός αντιμοναρχικός και οπαδός του Νικολάου Πλαστήρα.

Ήταν απόφοιτος της Σχολής Τοπογράφων Μηχανικών του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου και γνώρισε το 1959 τον Γ. Παπαδόπουλο στην Γεωγραφική Υπηρεσία του Πεδίου του Άρεως όπου εργαζόταν.

Ο τόπος και οι λεπτομέρειες της κηδείας της θα ανακοινωθούν εντός των προσεχών ωρών.

ΥΓ “Ε.Θ.”: ΕΙΝΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ (ΟΠΑΔΟΣ ΤΗΣ “ΚΟΥΛΑΣ”) ΠΟΥ ΣΤΗΝΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΧΕΛΑ ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΙΤΛΟ: “Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΣΤΟ ΓΟΥΕΜΠΛΕΫ”! ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ “YOUTUBE” ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝ-ΞΗ!

“ΘΕΟΣ ‘ΧΩΡΕΣΤΗΝ”!

6.

Α. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΝΙΑ Η (ΔΙΑΖ) ΓΙΔΙΑ, (ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΤΊ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΣΤΕ), Ε-ΠΙ-ΤΕ-ΛΟΥΣ (!), ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΤΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΑΝΟΉΤΟΥΣ!

Β. ΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΓΙΝΕ Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΟΥΝΤΟ-ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΑ… ΕΠΙΤΕΥΓΜΑΤΑ… , ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΩΡΑ ΤΊ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ Η (ΔΙΑΖ) ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!..

Γ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ, ΑΦΗΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΘΕΙ ΠΩΣ ΟΙ ΓΚΙΟΥΛΕΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ Α/”ΜΥ”,ΚΑΤΙ “ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΟΙΣ ΠΑΣΙ”, ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!

Δ. ΧΑΣΑΜΕ ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ “ΠΗΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ”!..

Εταιρεία που υποστηρίζει το Ισραήλ αποκαλύπτεται σε έγγραφα πληροφοριών! Μεγάλη απειλή για την Τουρκία

Αποκαλύφθηκε ότι η Cisco, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής της εκστρατείας δωρεών που ξεκίνησε ο ισραηλινός στρατός, περιλαμβανόταν στα έγγραφα πληροφοριών. Η εταιρεία, η οποία αποτελεί αντικείμενο διαμάχης και στις ΗΠΑ, δραστηριοποιείται σε ιδιωτικά και κυβερνητικά ιδρύματα στην Τουρκία.

Εταιρεία που υποστηρίζει το Ισραήλ αποκαλύπτεται σε έγγραφα πληροφοριών! Μεγάλη απειλή για την Τουρκία
24.11.2023 

Έγινε γνωστό ότι 600 χιλιάδες επιχειρήσεις δώρησαν για την εκστρατεία που ονομάζεται  « Το Ισραήλ κινητοποιείται » , εκστρατεία η οποία ξεκίνησε για τη Διοίκηση Εσωτερικού Μετώπου Αμυντικών Δυνάμεων του Ισραήλ, η οποία διέπραξε γενοκτονία στη Γάζα . Σχεδόν 1.000 πολυεθνικές εταιρείες πρόσφεραν χρήματα στον έρανο.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΟΤΙ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΔΩΡΕΩΝ

Διαπιστώθηκε ότι η εταιρεία τεχνολογίας Cisco, που δραστηριοποιείται στην Τουρκία, συμμετείχε και στην εκστρατεία που παρείχε άμεση υποστήριξη στον ισραηλινό στρατό. Έγινε γνωστό ότι η πολυεθνική εταιρεία τεχνολογίας Cisco με έδρα τις ΗΠΑ ήταν ο ηγέτης μεταξύ εκείνων που διεξήγαγαν την εκστρατεία δωρεών.

ΧΟΡΗΓΗΘΗΚΕ

Διαπιστώθηκε ότι η Cisco , η οποία παρέχει συστήματα δικτύου και υπηρεσίες ασφαλείας σε ιδιωτικούς και κρατικούς φορείς στην Τουρκία,  υποστήριξε και παρείχε συστηματική υποστήριξη στην εκστρατεία που ξεκίνησε το Ισραήλ για τον ισραηλινό στρατό .

 

ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

Η εταιρεία Cisco δεν δώρισε μόνον στον ισραηλινό στρατό , αλλά δώρισε και ένα ποσό μεταξύ 9.500 και 19.000 σέκελ (2.355 έως 4.000.710 δολάρια) σε  καθέναν από τους 800 υπαλλήλους της στο Ισραήλ .

ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΣ «ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΜΕΣΩ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ CISCO».

Σύμφωνα με έκθεση που δημοσιεύτηκε από τον Guardian στις 7 Ιουνίου 2013, σημειώθηκε ότι η Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ (NSA) συλλέγει κάθε είδους δεδομένα και παρέχει πληροφορίες μέσω εταιρειών τεχνολογίας όπως το Facebook, η Apple, η Microsoft, η Google, η Yahoo και η Cisco

Η είδηση ​​ότι το τείχος προστασίας της Cisco παρακολουθούνταν από τις αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών έχει γίνει πολλές φορές αντικείμενο συζήτησης στα μέσα ενημέρωσης.

  • Το 2012, γνωστοποιήθηκε στο κοινό των ΗΠΑ ότι ορισμένες εταιρείες που σχετίζονται με το Ισραήλ αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια των ΗΠΑ .

“Το ‘BACKDOOR’ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΕ ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ CISCO”

Στο βιβλίο του  « No Place to Hide » που δημοσιεύτηκε το 2014 από τον δημοσιογράφο Glenn Greenwald, ο οποίος αφηγείται την ιστορία του Edward Snowden, ενός πρώην υπαλλήλου της CIA και της NSA που διέρρευσε χιλιάδες απόρρητα έγγραφα, αναφέρεται ότι η  αμερικανική υπηρεσία πληροφοριών NSA, η οποία υποστηρίζεται για να ακούει 20 δισεκατομμύρια δίκτυα επικοινωνίας την ημέρα , δήλωσε ότι τοποθέτησε μια « πίσω πόρτα » σε συσκευές Cisco .

« Από τα μέσα του 2012, ο οργανισμός επεξεργάζεται περισσότερα από 20 δισεκατομμύρια συμβάντα επικοινωνίας (δεδομένα τόσο μέσω Διαδικτύου όσο και τηλεφώνου) από όλο τον κόσμο την ημέρα», γράφει ο Greenwald στο βιβλίο του. ” αυτός είπε.

Παρέχοντας εντυπωσιακές πληροφορίες στο βιβλίο του, ο Greenwald αποκαλύπτει ότι «ένα πρόγραμμα που ονομάζεται X-KEYSCORE επιτρέπει την παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο των διαδικτυακών δραστηριοτήτων ενός ατόμου, επιτρέποντας στην NSA να παρατηρεί τα e-mail και τις δραστηριότητες περιήγησης, μέχρι το πάτημα του πλήκτρου». Οι αναζητήσεις που παρέχει το πρόγραμμα είναι τόσο συγκεκριμένες που οποιοσδήποτε αναλυτής της NSA μπορεί όχι μόνο να βρει ποιους ιστότοπους έχει επισκεφτεί ένα άτομο, αλλά μπορεί επίσης να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη λίστα όλων των επισκέψεων σε έναν δεδομένο ιστότοπο από συγκεκριμένους υπολογιστές . Εγραψε:

ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Cisco , η οποία έχει 80 τοις εκατό επιρροή στον κόσμο, είναι επίσης ηγέτης σε ζωτικούς τομείς όπως τα συστήματα δικτύου και το τείχος προστασίας στην Τουρκία. Η εταιρεία, η οποία παρέχει συστήματα δικτύου και υπηρεσίες τείχους προστασίας, κατέχει ηγετική θέση στον κλάδο της πληροφορικής με την έκδοση πιστοποιητικών . Οι προγραμματιστές λογισμικού ή οι ειδικοί σε συστήματα δικτύων γίνονται δεκτοί ή δίνεται προτεραιότητα στον κλάδο εάν λάβουν πιστοποίηση Cisco .

ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΤΟ 2017

Η πρώην αντιπρόεδρος του CHP Zeynep Altıok Akatlı έκανε δηλώσεις το 2017 ότι οι πληροφορίες παρείχαν από τηλέφωνα της μάρκας Cisco.

Κάνοντας μια δήλωση στο Odatv σχετικά με τα τηλέφωνα της μάρκας Cisco που μεταφέρθηκαν στη Μεγάλη Εθνοσυνέλευση της Τουρκίας, ο Ακατλί είπε: ” Γιατί φέραμε τα τηλέφωνα της μάρκας Cisco, που χρησιμοποιούνται από την Αμερικανική Υπηρεσία Εθνικής Ασφάλειας (NSA) για τη συλλογή πληροφοριών, στη Μεγάλη Εθνοσυνέλευση της Τουρκίας;” ” ρώτησε.

Ο Ακατλί του CHP είπε τα εξής:

«Ο καθηγητής Salvatore Stolfo στο Τμήμα Επιστήμης Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Columbia, Faculty of Engineering, ΗΠΑ, ανακοίνωσε ότι εντόπισαν σοβαρές ευπάθειες ασφαλείας στα τηλέφωνα VoIP της Cisco. Στην προαναφερθείσα δήλωση, αναφέρθηκε ότι τα τηλέφωνα VoIP της Cisco μπορούν εύκολα να χρησιμοποιηθούν ως συσκευές ακρόασης.

Οι εν λόγω ερευνητές δηλώνουν ότι χάρη στην ευπάθεια που βρήκαν, θα είναι δυνατή η διείσδυση στην τηλεφωνική υπηρεσία VoIP και η ακρόαση των συνομιλιών, καθώς και η μετατροπή των τηλεφώνων VoIP σε συσκευές ακρόασης και η ακρόαση του περιβάλλοντος. Επιπλέον, οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι αυτή η ευπάθεια ισχύει και σε 14 διαφορετικά μοντέλα Cisco Unified IP Phone που προσφέρει η Cisco.

Με αυτό; Σε έγγραφο που ήρθε στο προσκήνιο μαζί με το βιβλίο του Glenn Greenwald «No Place to Hide», αναφέρεται ότι το τμήμα «Tailored Access Operations (TAO)» της Υπηρεσίας Εθνικής Ασφάλειας των ΗΠΑ θα στείλει πληροφορίες διακομιστή στις εταιρείες και τα ιδρύματα που στοχεύουν. Σε φωτογραφίες φαίνεται ότι έχει εγκαταστήσει εξαρτήματα επιτήρησης και παρακολούθησης μέσα σε δρομολογητές και άλλες συσκευές δικτύου.

Στο βιβλίο, αυτά τα συστήματα που φέρουν trojans περιγράφηκαν από τους διαχειριστές της NSA ως «οι πιο αποτελεσματικές λειτουργίες στο TAO επειδή παρέχουν τοποθέτηση σε σημαντικές και δύσκολες τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο». Δείχνει τους υπαλλήλους της NSA να ανοίγουν ένα πακέτο αποστολής που περιέχει δρομολογητές Cisco και να εισάγουν το απαραίτητο κομμάτι παρακολούθησης σε αυτό.

Επιπλέον, έχει διαπιστωθεί ότι τα τηλέφωνα αυτά χρησιμοποιούνται από μέλη της FETO. Οι συσκευές που αναφέρονται ως «προτιμώμενη μάρκα τηλεφώνου του FETO» στο κατηγορητήριο για την ομπρέλα της FETO και στις κυβερνητικές εφημερίδες εγκαταστάθηκαν στα δωμάτια όλων των ηγετών των κομμάτων, των ομάδων και των μελών του κοινοβουλίου».

ΤΙ ΕΙΝΑΙ BACKDOOR;

Το Backdoor είναι το γενικό όνομα που δίνεται σε τρωτά σημεία ή μυστικά περάσματα που επιτρέπουν τη διαρροή δεδομένων, εν γνώσει ή εν αγνοία τους που δημιουργούνται σε ένα λογισμικό ή σύστημα χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές, εκτός από τα κανονικά σημεία εισόδου και εξόδου. Στα τούρκικα σημαίνει « πίσω πόρτα ». Ο κύριος σκοπός του Backdoor, γνωστό και ως ” εικονικός πράκτορας “, είναι η διαρροή δεδομένων μέσω της πρόσβασης στο εν λόγω σύστημα και η παρέμβαση στα δεδομένα με μη εξουσιοδοτημένο τρόπο .

ΠΗΓΗ: HABER7
Nurullah Alpay Haber7.com – Ειδικός Συντάκτης Ειδήσεων
Ειδήσεις 7 - Nurullah Alpay
7. Ρε… όμορφε (πώς είσαι έτσι, ρε Τουρκάκι;) Νουρουλλάχ ή ελληνιστί “Πνεύμα του Θεού”, ρώτα σε παρακαλούμε τον ΡΤΕ, αν θέλει να μας απαντήσει στο εξής ερώτημα! Αφού εντόπισε πλέον διαμάχη, σύγκρουση, κλπ, δεν ξέρω, ανάμεσα σε… Σταυροφόρους και την Ημισέληνο, και αφού τόσο πολύ αγαπάει (και!) τους Μουσουλμάνους Παλαιστινίους, τότε ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΛΟΣ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ), ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΩΝ “ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΩΝ”, ΟΠΩΣ ΠΧ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ “ΚΟΠΑΝΑΕΙ” ΑΠ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΥΡΟΦΟΡΙΚΗ ΔΥΣΗ; Τώρα όμως γιατί δεν το κάνει να τον ρωτήσεις και όχι να περιμένει, όταν θα έχουν σφίξει τα τουρκικά… γάλατά σας και η “Δαμόκλειος Σπάθη” που επικρέμμαται της κεφαλής σας θα έχει πια καταπέσει επ’ αυτής!.. Κατάλαβες!
8. Εφημερίδα Milat Πρώτη Σελίδα
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ, … ΕΙΡΗΝΙΣΤΕΣ (SİC) ΜΟΓΟΛΟΙ, ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ!..
ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΦΙΛΗΣΥΧΟΙ, ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΣΤΕΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΙΩΝΕΤΑΙ, “ΑΣ ΜΗΝ ΕΠΕΦΤΑΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΡΩΣΟ – ΙΡΑΝΙΚΗ ΠΑΓΙΔΑ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΑΒΓΑ ΤΟΥΣ”!..
ΤΕΛΟΣ, ΤΟ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΙ ΑΡΧΙΣΦΑΓΕΙΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΟΣ, ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΖΕΙΤΕ, ΟΝΤΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΩΝ, ΓΙΑ ΕΝΑ Ι/ΚΡΑΤΟΣ, ΕΝΑΝ Ι/ΛΑΟ, ΓΙΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ, ΚΛΠ, “ΧΩΡΙΣ ΑΙΜΑ”, ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑ!..

9. Η αλήθεια είναι λέμε “γυμνή” και σοκάρει, αλλά έτσι πολλές φορές βοηθάει!.. 

Α. Η Χούντα του “Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ” (1967-1973) λοιπόν, έκανε τα εξής:

– Τον “ΟΣΕ”.

– Τον “ΟΑΕΔ”.

– Τα “ΕΛΤΑ”.

– Την “ΕΛΒΟ” και την “ΕΑΒ”.

– Έφερε ηλεκτρικό ρεύμα και νερό σε όλη την Ελλάδα!

– Έκανε εγγειοβελτικά έργα σε όλη την χώρα!

– Έφτιαξε τους περισσότερους των εθνικών οδών και επαρχιακών δρόμων που σήμερα πατάμε ακόμα!..

– Χάρισε τα χρέη των αγροτών και των βιομηχάνων.

– Μείωσε “κάθετα” και… δραματικά (sic) την ανεργία μέσα σε 5 χρόνια και συγκεκριμένα από το 1967, έως το 1972.

– Απαγόρευσε τις μαζικές απολύσεις!

– Επανέφερε ως αργία και εορτή την 1η Μαϊου, που είχε καθιερώσει ως τέτοια, ο Δικτάτορας Ι. ΜΕΤΑΞΑΣ.

– Μείωσε το “Δημόσιο Χρέος” από 94 δις δρχ, σε 32 δις δρχ.

– Ο “ΟΟΣΑ”, το 1971, της έδωσε το 2ο ΟΣΚΑΡ Οικονομίας, μετά απ’ αυτό των Η.Π.Α.!

– Εξόπλισε πολύ δυνατά την χώρα, αγοράζοντας και εντάσσοντας στο δυναμικό των ΕΕΔ “Φάντομς”*, “Υ/Β”*, Ε/Π “Χιούϊ”, τα “Canadair” και γενικώς ό,τι πιο σύγχρονο υπήρχε τότε στην διεθνή αγορά, ενώ εκσυγχρόνησε και τον οπλισμό των ΕΕΔ!

* Ειδικά τα α/φ αυτά και τα Υ/Β μας τότε, θα μετέτρεπαν σε ερείπια τον τ/στόλο που επεχείρησε ναυτική… παρέλαση (σαν αυτή την πρόσφατη τουρκική αντίστοιχη στον Βόσπορο των 100 τ/πολεμικών σκαφών) από την ΝΑ Τουρκία στην Κύπρο το 1974, ακριβώς στην θαλάσσιο περιοχή που χωρίζει την Μεγαλόνησο από την Τουρκία, αλλά οι “πιασμένοι” τότε ΠΡΟ-ΔΟ-ΤΕΣ Αρχηγοί των 3 Κλάδων των ΕΕΔ, είτε τα ακινητοποιούσαν στις Βάσεις τους, είτε τα γύριζαν πίσω!.. / Το 1967 οι Η.Π.Α. έθεσαν “εμπάργκο” όπλων στην Ελλάδα, λόγω της Δικτατορίας, “εμπάργκο” που ήραν σταδιακώς μέχρι και το 1968, όταν πλέον οι Η.Π.Α. , αλλά και η Ευρώπη αναγνώρισαν (!) το ε/καθεστώς!

– Έφτιαξε τις “Φοιτητικές Εστίες”!

– Έφτιαξε ή τελειοποίησε τις “Εργατικές Κατοικίες”, οι οποίες δια κληρώσεως εδίδοντο στους εργάτες.

– Ο κινηματογράφος, η ΤV, το ε/τραγούδι γνώρισαν την “Χρυσή Εποχή” τους!

– “Άνοιξε” τις Βάσεις, ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ (!), στις Η.Π.Α. το 1967, (ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ Η.Π.Α. ΤΟΝ “ΓΕΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ” ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΡΗΞΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ, ΑΠ’ ΕΚΕΙΝΗ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ* ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΑΥΤΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. / ΤΟ 1963 ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΩΜΑΙ), για τις ανάγκες του Ι/Κράτους, ενώ αρνήθηκε το αυτό το 1973, για τους ίδιους προκύψαντες και πάλι λόγους, και μάλιστα έναντι αδρής αμερικανικής στρατιωτικής βοηθείας (το αμερικανικό “τυρί”), την οποίαν και αρνήθηκε, με αποτέλεσμα την άμεση ΠΤΩΣΗ του, (με… “βατήρα πτώσεως” το “ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ” και τον ερχομό στην χώρα Ι/πρακτόρων, ντυμένων με στολές αστυνομικών, κλπ, κλπ, κλπ), αλλά και την “ΔΙΕΘΝΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ” ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΟ 1974 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, “ΤΗ ΕΝΤΟΛΗ” (!..), με κύριο αρχικό Όργανο τον κρυφό αμερικανικό… άσο στο… μανίκι τους, τον πνευματικά “λίγο” Ταξίαρχο Δ. ΙΩΑΝΝΙΔΗ ή “Αόρατο”, του οποίου το Γραφείο στο ελληνικό τότε “Πεντάγωνο” (δέστε ειρωνεία της… ζωής), ήταν εκεί που ήταν μετά το Γραφείο για την Κύπρο! Αχαχαχαχαχαχα!..  (Ομοίως, όπως ήδη εδώ στον “Ε.Θ.” έχετε διαβάσει, και ο Μακάριος ο Γ’ αρνήθηκε χρονικά λίγο πιο πριν να παραχωρήσει το Τρόοδος για το αμερικανικό “Παγκόσμιο Ραντάρ” και ο επίτιμος, ζων ακόμα, Π-Θ σήμερα της “Παγκοσμίου Κ-Β”, του υπεσχέθη αμέσως πως θα το μετάνοιωνε, όπερ και εγένετο / συνέβη 1 – 1,5 έτος μετά)!..

ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΟΣ Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΚΑΚΩΣ (!) ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΑΟ, ΑΥΤΟΝ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΕ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ, ΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΟΛΙΣ ΜΙΑ 25ΕΤΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥ “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ”, ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΧΑΣΑΝ / ΧΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΥΠΡΟ!..

ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΙΚΩΣ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΠΡΑΤΤΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΓΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΣ, ΣΥΝΗΓΟΡΟΥΣΗΣ, ΑΘΕΛΑ ΤΗΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΗΤΟΥ ΔΥΣΕΩΣ!.. ΘΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ!..

* Για την επίσκεψη του “Γέρου” στις Η.Π.Α. και την υπερήφανη στάση του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ αυτού ΕΛΛΗΝΟΣ απέναντι σε έναν 100% γκάνγκστερ, λέγε με Λίντον Τζόνσον, θα τα πούμε ίσως μια άλλη φορά! Να πούμε όμως σήμερα πως οι Αμερικανοί απεκάλεσαν “ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥΣ” μόνον 2 Έλληνες, διότι (τους)… “ενοχλούσαν”! Ποιούς; Τους Γεώργιο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ και τον Αριστοτέλη ΩΝΑΣΗ!.. Και τους 2 τους “τελείωσαν” οι Α/ΜΥ, “τη εντολή” των απάτρηδων κομσοκυρίαρχων και μόνον… τσεπολάγνων “Διεθνών Εβραίων”!..

-/-

Επί Γ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΛΟΥ απεφασίσθη η επέκταση των “Χ.Υ.” μας από τα 6 ΝΜ στα 12 ΝΜ, όπως και τότε ετέθη για 1η (!) φορά το θέμα της εθνικοποιήσεως των πετρελαίων της ΘΑΣΟΥ, κάτι που χειρίστηκε, το 1973 (τέλη) – 1974 (Α’ εξάμηνο 1974) με τον χειρότερο δυνατό τρόπο η ανόητος δικτατορική Κ-Β του “Αόρατου”, με τον τότε “Π-Θ” της Αδαμάντιο ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟ, γεγονός που εξώργησε τα μάλα τους Κοσμοκυρίαρχους, δίνοντάς τους μια επιπρόσθετη λαβή για την παράδοση αμαχητί (πολέμησαν τις ΤΕΔ στην Κύπρο μόνον οι ελάχιστοι μη μυημένοι ή αλλιώς… ηλίθιοι Έλληνες στρατιωτικοί), του -σχεδόν- ημίσεως της Μεγαλονήσου στην Τουρκία!..

– Κυνήγησε ανηλεώς στην χώρα τους ε/καταγωγής διεθνιστές Κομμουνιστές και ορθώς (!), αλλά δυστυχώς (!) και τους δημοκρατικούς πολίτες, αυτούς που του αντιστάθηκαν “τρόπον τινά”, στέλνοντάς τους στα ξερονήσια που είχαν “ανοίξει” και απολύτως νομιμοποιήσει οι Κ-Β του Κέντρου (!) και καμία Βασιλεία (δεν υπήρχε τότε ακόμα ο όρος “Δεξιά”, όρος που εισήχθη στο ε/πολιτικό λεξιλόγιο επί Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ), μετά το πέρας του Κ/Σ πολέμου ή εμφυλίου, όπως μετωνομάσθη, μετά το 1981, επί Κ-Βων Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!..

Β. ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΤΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟΥΣ!.. / ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ, ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΘΕΤΙΚΩΝ… ΕΠΙΛΟΓΩΝ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ 1967 – 1973, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΘΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΙΚΗΣ ΑΡΝΗΣΕΩΣ ΤΟ 1973………  ! ……….

ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ “ΒΟΥΡΤΣΑ” ΑΠΟ ΤΗΝ… , “ΠΕΤΑΞΕΤΕ” ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΤΗΝ ΦΑΝΑΤΙΛΑ, Η ΟΠΟΙΑ Α-ΠΟ-ΔΕ-ΔΕΙ-ΓΜΕ-ΝΑ (!) ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΣΚΕΨΗ, ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ, … ΙΣΩΣ!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΘΑ ΔΟΥΜΕ… ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΑΝ “ΝΑΙ”, ΤΊ ΑΚΡΙΒΩΣ;

-/-