Σημεία Και… Τέρατα!..

1. Όλοι οι… αναλυτάδες στην Ελλάδα, όλοι, εκτός ίσως από εμάς, υποστηρίζουν ότι η Τουρκία δεν θα κάνει πόλεμο* στην Ελλάδα, κλπ, κλπ, κλπ!.. Όσον αφορά δε τις “δικαιολογητικές σκέψεις” τους και τί δεν λένε!

Μάλιστα!..

Ένας εξ αυτών είναι και ο Ναύαρχος Εγκολφόπουλος, που “παίζοντας” και στο… μαθηματικό παιχνίδι των πιθανοτήτων, δήλωσε πως “ούτε μια στο εκ-ριο” δεν υπάρχει τέτοια πιθανότητα!.. Δεν θα άκουσε ίσως τον… μέγα της Δύσεως Ρουμπινί, τί δήλωσε σχετικά με το θέμα αυτό!..

Ξανά… μάλιστα!..

Με την ευκαιρία! Πολύ… φτωχό σπίτι έχεις Ναύαρχε! Πόθεν -άραγε- έσχες; (Σε είδαμε και ακούσαμε στο “youtube”)!.. Η δίαιτά σου πάντως απέδωσε!..

Πάντως δεν σε περιμέναμε και τόσο… μπερεκέτη για εμάς! “Οι Τούρκοι δεν έχουν ανταλλακτικά, δεν έχουν πυρομαχικά, δεν έχουν Αεροπορία, της οποίας λειτουργεί μόνον το 25%”, κλπ!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαα! Αυτά ποιός στα λέει άραγε; Οι Τούρκοι φίλοι σου από τα Παν-μια στις Η.Π.Α. ή οι φίλοι σου Αμερικανοί;

Για ρώτησέ τους λοιπόν, μετά τα παραπάνω! “Μήπως οι Τούρκοι δεν έχουν τελικά ΕΔ”; Αχαχαχαχαχαχαχα!..

* Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” σας λένε απόψε πως, μέχρι τα τέλη Μαρτίου του 2023, θα γίνει το Ε-Τ “μπαμ”, είτε άμεσα, είτε έμμεσα!.. Διαβάστε το “σάϊτ” μας και πάλι και θα καταλάβετε!.. Μακάρι όμως “να πέσουμε έξω” και μια φορά!..

2. Είδα κάπου τον Σ. Καλλιντερίδη να ισχυρίζεται πως “ο Πούτιν ρίχνει στην φωτιά την Τουρκία”!.. Θα μελέτησε φαίνεται τα όσα γράφαμε εδώ στον “Ε.Θ.” οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”!.. Ποτέ δεν είναι αργά!..

3. Είναι τόσο ηλίθιοι κάποιοι στην χώρα μας και εκτός αυτής ή πιθανώς να το κάνουν για τους λόγους τους, και επιμένουν να ισχυρίζονται πως θα “προσκυνήσει” / θα “γονατίσει” οικονομικά η Τουρκία του δικού της… νομίσματος, των διαμαντιών, του χρυσού, του χρωμίου, του σιδήρου και του κάρβουνου, (χώρα από τους μεγαλύτερους κατόχους ή και παραγωγούς, ανάλογα, όλων αυτών), επειδή ο λαός της πένεται!..

Το εμπορικό άνοιγμα της Τουρκίας, τους 4 τελευταίους μήνες, ήταν 2,28 δις $ Η.Π.Α., για όσους… αναμένουν ακόμα τ/… “κραχ”!.. Πρόκειται για το πιο υψηλό νούμερο, τα τελευταία 10 χρόνια!..

Κάποια στιγμή, ίσως ασχοληθούμε εδώ, με το αν ήταν ή όχι “στημένη” η προσφυγή της χώρας στο “ΔΝΤ” λίγο πριν το πέρας του 20ου αι. και μέχρι και λίγο μετά την ανατολή του 21ου αι. , από δοτούς στην “Διεθνή Εξουσία” πολιτικούς της, σε χρονική -περίπου- παραλληλία με τα όσα… οικονομικά γεγονότα έλαβαν χώρα τότε, στην… αγαπημένη της Ελλάδα!..

Τις μαλ… αυτές ακούει για την Τουρκία και ο… πονηρός Πούτιν και βγαίνει και μας λέει ότι θέλει να κάνει την Τουρκία “ενεργειακό Χρηματιστήριο” στην γειτονιά μας, αλλά συνεπώς, λόγω της θέσεώς μας, και παγκόσμιο!..  Καταλάβατε!..

4. Ποιοί άρχισαν ήδη να ζητούν τα τ/λιμάνια και γιατί;

5. Είναι βέβαιο, έτσι όπως πάνε οι διεθνείς εξελίξεις και κυρίως με την συνεχιζόμενη… άκαμπτη (sic) πολιτική των Η.Π.Α. στο “Ουκρανικό”, πως ο Κόσμος θα οδηγηθεί σε ύφεση!.. Διαβάστε λίγο Ιστορία κάποιοι και θα δείτε τί ακολουθούσε μετά πάντα!.. (Τα έχουμε πει και γράψει εδώ δεκάδες φορές)!

6. Σε πρόσφατο “γκάλοπ” στις Η.Π.Α., αν γίνονταν τώρα Προεδρικές εκλογές στην χώρα και ο Γερο-Τζο ήταν και πάλι υποψήφιος, οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” δεν θα ελάμβαναν περισσότερο από το 33% των ψήφων των Αμερικανών!..

Τώρα πάμε σε “Ενδιάμεσες Εκλογές” στις Η.Π.Α. και οι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” υποχρεώθηκαν, λόγω της κατρακύλας τους στην συνείδηση του Α/λαού, να “κατεβάσουν” στον προεκλογικό αγώνα, προς άγραν και μόνον ψήφων, το αποτυχημένο… μοντέλο, διότι περί αυτού πρόκειται, Μπαράκ ΟΜΠΑΜΑ, το μαύρο αγαπημένο παιδί των “Διεθνών Εβραίων”, και εδώ στην Ελλάδα μας το προβάλλουν και λένε αυτό τα Τ/Ο Κανάλια και κυρίως η… πορδή του “CNN” των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” ο “ΣΚΑΪ”, αλλά οι ανόητοι δεν αναρωτιούνται για το γιατί να συμβαίνει αυτό, δηλαδή γιατί ο αγαπημένος τους Μπάϊντεν τα πάει τόσο άσχημα στην Πατρίδα του και συνεχίζουν οι ίδιοι, [λόγω κομπλεξισμού (οι περισσότεροι είναι πρώην Κομμούνια ή νυν Σορίτες, αν τους… ψάξει κανείς και ξέρουν ότι οι τσέπες τους… ζεσταίνονται μόνον από τους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ”)], να “τα χώνουν” στον… Τραμπ, όπως και συνεχίζουν να βλέπουν παντού… Τραμπ, όπως πχ στην… Βραζιλία, όπου εξελέγη και πάλι, με ελάχιστη διαφορά ψήφων, ο ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ κλέφτης αριστερός και γι΄αυτό διατελέσας στην Φυλακή, Λούλα, κάτι το οποίο αποσιώπησαν τελείως, αναφερόμενοι μόνον στον… ακροδεξιό Μπολσονάρο, αφού όποιος δεν είναι με την “Διεθνή Εξουσία” είναι… ακροδεξιός και μαζί κακός, Φασίστας, κλπ, κλπ, κλπ! (Θυμηθείτε λίγο την συμπεριφορά του ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΟΥ παρακράτους του Πολάκη και του άλλου του… Πρεβεζάνου, όταν κυβερνούσαν οι Συριζαίοι μαζί με τα Χουντο-σταγονίδια, όταν έβαζαν τους δικούς τους να επιτίθενται όχι μόνον σε όσους έφεραν την ε/σημαία ή μίλαγαν για Ελλάδα, κλπ, αλλά και σε όσους έτυχε να φοράει… γαλάζια ή μπλε φανέλα, μπλούζα, κλπ, και θα καταλάβετε)!..

Εδώ, στο κολοκάναλο του βαζελο-γενίτσαρου Έλληνο – Εβραίου και πρώην λαθρέμπορου πετρελαίων Αλ Αφούζου, μας είπαν ότι ο Νετανιάχου είναι υπόδικος για κατάχρηση, κλπ, ξεχνώντας να πουν (αυτή η κοντούλα… οχιά με τα μπλε ματάκια, η παντρεμένη με εκείνον τον ψηλό του… ΕΟΔΥ και της ΝΔούλας), πως ο Ι/λαός εξέλεξε για… πολλοστή φορά τον πολιτικό αυτόν Άνδρα, γεγονός που δεν μπορεί να είναι ή να χαρακτηρισθεί ως τυχαίο!..

Σε ό,τι μάλιστα αφορά τις Η.Π.Α. και τον… Τραμπ, να πούμε ότι “κόλλησαν” και οι δικοί μας… βρώμικοι πολιτικοί ή “πολιτικοί” και όχι μόνον αυτοί, και αναφέρονται, απαντώντας στους αντιπάλους τους και… κατηγορώντας τους για “Τραμπισμό”, για πολιτική συμπεριφορά “αλά Τραμπ”, κλπ!.. Αυτά θέλει η “Διεθνής Εξουσία”, αυτά λένε και οι ντόπιοι “δικοί” μας λακέδες, μπας και τους ακούσουν και έτσι “να κτυπήσουν προσόντα”!..

Ντράπηκε πια και η ντροπή!..

7. Τί γίνεται με τον βαρέως ασθενούντα (καρκίνο του εντέρου έχει, αν δεν σφάλλω) Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Χρυσόστομο; Θα μας πει κανείς σχετικά ή επειδή είναι ρασοφόρος και δη “Χ.Ο.”, στα… παπάρια μας γενικώς;

8.  Το πιο ωραίο και αληθινό “εν πολλοίς” που ακούσαμε τους τελευταίους μήνες στην χώρα μας είναι η αποστροφή του Π-Θ μας για τον Τσίπρα! Είπε: «Ο Κος Τσίπρας μιλάει σαν το τ/Πρακτορείο “ΑΝΑΤΟΛΗ”»!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!.. Μάλλον, κάπου -κάπου, λόγω του βαρέως του καθημερινού προγράμματος, μας διαβάζει και ο Κος Π-Θγός!..

9. Έγραφε η ε/φ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” πρωτοσέλιδα και με πολύ μεγάλα γράμματα: Αποτυχία της ε/Κ-Β και προσωπικά του Κ.Κ.Μ. η υπογραφή συμφωνίας ενοικίασης από τους Τούρκους Λιβυκών υδάτων, για έρευνα, γεωτρήσεις, κλπ, αναφερόμενη η ε/φ και οι Χουντικοί… γραφείς της στην πρόσφατη συμφωνία που υπέγραψε η Τουρκία στην 1/2 δυτική Λιβύη με τον… Π-Θ της περιοχής αυτής! (Θυμίζω ότι η άλλη μισή και παραπάνω Λιβύη ανήκει στον Στρατάρχη Χαφτάρ).

Η ίδια όμως παραπάνω Χουντο – Φυλλάδα … ξέχασε, έστω(!), να γράψει για… ΕΠΙΤΥΧΙΑ της ε/Κ-Β, τώρα που η συμφωνία αυτή έλαβε, “με το συμπάθιο”,… το τρίτο το ή και μακρύτερο και από τον Ο.Η.Ε. και από τις Η.Π.Α., αφού δεν ήθελε να ζητήσει συγγνώμη για τα προηγουμένως γραφέντα της κατά της Κ-Β του τόπου της!..

Ουστ ρε, ουστ! Βγείτε ρε στα ίσα και φανείτε άντρες! Πείτε ρε, εκεί στην “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” και στην βιασθείσα… “ΕΣΤΙΑ”, ότι είστε όλοι εκεί με τον ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ, οπαδοί του, Καραγκιόζηδες και γλείφτες των ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΗΔΩΝ!..

Θα τρίζουν σίγουρα τα κόκαλα του Παπαδόπουλου με τα όσα λέτε και πράττετε, ένας Παπαδόπουλος που, αν μη τί άλλο, ήταν ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ και ΑΝΔΡΑΣ και εκεί όπου έφτυνε, δεν έγλειφε, παλιολακέδες και φτηνοί “κυνηγοί” του Ευρώ!..

10. Ρε Καραγκιόζη Κατρίνη! Τί ενδοτικό είπε ο Κ.Κ.Μ. στον ΡΤΕ, την “Καθαρά Δευτέρα” στην Πόλη, μας λες και εμάς για να μάθουμε; Γι΄αυτό μετά πήγε στις Η.Π.Α. ο Κ.Κ.Μ. και τον έλιωσε τον Τούρκο, κάνοντάς-τον να βγάζει… αφρούς εναντίον του, λέγοντας πως… “Μitsotakis yok”;

Καλά δεν ντρέπεσαι ρε, και είσαι και νέος και πολιτικός;

Είπες κάτι για τον Τσίπρα και την επίσκεψή του στην Τουρκία το 2018, όπου δεν μάθαμε ακόμα τί συζήταγε επί 3,5 ώρες στην Άγκυρα, με τον ΡΤΕ; (Στην παγίδα που του έστησαν εκεί οι Τούρκοι, με τον Αρχι-γάτο τους Α/ΜΙΤ Κο Χακάν ΦΙΝΤΑΝ).

Αλλάξτε ρε το όνομα του Κόμματος, που θέλετε να λέγεστε και(!) ΠΑ.ΣΟ.Κ.!..

11. Πούτιν: “Παγκόσμιος Κ/Φ σε περίπτωση συγκρούσεως ΝΑΤΟ – Ρωσίας”! Αλλά συνεχίζουν ακόμα να θέλουν να κάνουν στην Δύση ένα μέλος του “Συμβουλίου Ασφαλείας”… παρία του Πλανήτη! Είναι πραγματικά τόσο μαλάκες ή είναι απλώς δοτοί των αφεντικών τους “Διεθνών Εβραίων”;

12. Ένας ανεξάρτητος και αρσενικός δημ/φος (ακόμα και μια γυναίκα δημ/φος μπορεί να είναι… ΑΡΣΕΝΙΚΙΑ / βλέπε Ομηρικά Έπη) να αναρωτηθεί μπροστά στο κοινό της χώρας μας ή όπου αλλού, γιατί από την ημέρα που έγινε Πρόεδρος των Η.Π.Α. ο Μπάϊντεν, έχουμε συνεχώς πολέμους ή εντάσεις και όλο παγκόσμιες κρίσεις; Ουκρανία, Μ. Ανατολή, ΝΑ Ασία (Κίνα – Ινδία), τώρα, φαίνεται ότι “ανοίγει” και το Κορεατικό μέτωπο, εκεί στην χερσόνησο του… “TAE KWON DO”, κλπ, κλπ, κλπ, συν ενεργειακή κρίση, επισιτιστική, κλπ, κλπ, κλπ!.. Τί άλλο πιά, ρεεεεε;

Γιατί ρε σεις, άνθρωποι με τα… μαρκούτσια, προσποιείστε τα… παγώνια; Όταν έλθει, ρε σεις, και επισήμως ο Γ’ Π.Π., διότι ουσιαστικά έχει ήδη ξεκινήσει, πού θα είστε ρε και πού θα είμαστε όλοι εσείς και εμείς, και πού ο… Μπάϊντεν και οι φιλο-πόλεμοι γερακο-λακέδες του και ταυτόχρονα και το αυτό των απάτρηδων Υπηρετών του Χρήματος “Διεθνών Εβραίων”;

Με τον κακό, βιαστή, φιλο-Ρώσο, κλέφτη, και ό,τι άλλο γουστάρετε Τραμπ, (όλα αυτά τα επίθετα “δήθεν” ασφαλώς και στο μυαλό μόνον της μονίμως… απατημένης Χίλαρυ και της παλιμπαιδίζουσας… Νάνσυ), γιατί δεν είχαμε πολέμους ρε, πουθενά ή έστω μόνον εκεί όπου προυπήρχαν, όπως πχ στην Συρία, Αφγανιστάν (ανταρτοπόλεμο των Ταλιμπάν), κλπ; Γιατί ο Κόσμος ήταν ήσυχος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Πείτε μας να σας ακούσουμε βρε λαμόγια!…

13. Τον ΜΑΣΚ τον πολεμάνε, διότι είναι φιλο-Τραμπικός!.. Άντε ξυπνάτε!.. Φανταστείτε, αν προσβάλετε δεινώς ένας που είναι ίσως ο πιο πλούσιος του Κόσμου, τότε τί τύχη μπορεί να έχουμε όλοι οι υπόλοιποι και σε τί να ελπίζουμε;

14. Φοβερή ανάλυση στον “ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ” του περασμένου Σ-Κ! Διαβάσαμε πως ο Κόσμος πλέον στρέφεται προς τον Κομμουνισμό, ένα πολιτικό σύστημα, το οποίο χαρακτηρίστηκε από τον γράφοντα, ως σύστημα του μέλλοντος!..

Να γελάσει κανείς, να κλάψει, τί να κάνει πλην της… προσευχής, βλέποντας να κυριαρχούν στην Γη μας οι δαιμονισμένοι γενικώς, αλλά και οι φανατικοί στην ανοησία και τύφλα τους;

15. Οι Τούρκοι, δια της λειτουργούσης ως “Κυνηγός Κεφαλών” στο παλαιό “FAR WEST” “MIT”, έχουν πράγματι “καθαρίσει” πολλά από τα υψηλόβαθμα στελέχη του ΡΚΚ!.. (Δεν έχουμε ακόμα οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” κατορθώσει να εισέλθουμε -διεισδύσουμε ορθότερα- στην νέα “ΜΙΤ”)!..

16. Ο Κος Κωστίδης είδε το φως το αληθινόν! Δεν του αρκούσαμε φαίνεται εμείς! Είδε προχθές, στα εγκαίνια του νέου τ/SUV “TOGG”, μαζί με τον Μπαχτσελί, Τσιλέρ και κυρίως μαζί με τον Ντο(γ)ού Περιντσέκ και μας είπε πως αυτοί όλοι είναι “ένα” και πως ο ΡΤΕ ακολουθεί την Ευρασιανική (φιλο-Ρωσική την είπε), πολιτική του Περιντσέκ!

Σώπα ρε Μανώλη, τί μας λες, έτσι είναι; Ααχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Κάτσε ρε και μελέτησέ μας να γίνεις “γάτος”! Και πού’ σαι! Λιγότερο κακό Πούτιν να αναφέρεις, διότι θυμίζεις τον… Μπάρκουλη, σε εκείνη την παλιά φοβερή ε/ταινία, που γύρισε στο νησί του για να γίνει βουλευτής και δεν ήξερε τί να πει στον λαό που τον προϋπάντησε, και του έλεγε συνεχώς για “αγώνες και αγώνες”, με αποτέλεσμα ο θείος του και χρηματοδότης του από πίσω του, να υποχρεωθεί να του πει, “λιγότερους αγώνες, λιγότερους αγώνες”!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαα!..

Και εμείς Ορθόδοξοι είμαστε, και εμείς αγαπάμε τον Πατριάρχη και ιστορικά Γενάρχη μας γενικώς(!), (ιδιαιτέρως τον Κο Κο Βαρθολομαίο, ο οποίος πράγματι είναι “ΘΕΙΑ ΕΥΛΟΓΙΑ” για τον απανταχού ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, και όχι μόνον για την Ορθοδοξία μας), αλλά δεν κάνουμε έτσι, σαν εσένα!..  Και εμείς αγαπήσαμε, που λέει και ο λαός, αλλά δεν κάναμε και δεν κάνουμε έτσι, Μανώλη!..

Και κάτι ακόμα, Μανώλη! Πράγματι άλλαξε αρκετά η άλλοτε επικρατούσα παντού και συνεχώς βαριά στρατιωτική νοοτροπία! Όμως! Ο Α/ΓΕΕΔ δεν είναι πια δίπλα στον ΡΤΕ, όχι διότι ο ΡΤΕ δεν υπολογίζει τις ΤΕΔ, όντας μάλιστα ο 1ος αιρετός Πρόεδρος του τ/Στρατοκράτους, αλλά διότι ο συγκεκριμένος Α/ΓΕΕΔ είναι “Δ.Τ.Π.” (= “Δια το Πέος”), αλλά και διότι ο ΡΤΕ πράγματι θέλει να “περάσει” και αυτό που εσύ αναφέρεις / επισημαίνεις, ήτοι την δήθεν αποστρατικοποίηση της χώρας!..

Τέλος, ο “Δντης Θρησκευτικών Υποθέσεων” (που 20+ χρόνια ΡΤΕ δεν έγινε, όλως παραδόξως, Υπουργείο από Δνση, ως θεσμός εννοώ), είναι όπου απαιτείται παρά τον ΡΤΕ, διότι ο υπόψη Πρόεδρος είναι -ειδικότερα- ο Αρχηγός των Ισλαμιστών στην χώρα, ο “δικός” τους… Κεμάλ!.. Κατάλαβες!..

Χαίρε και αν θες, άναψε και για εμάς ένα κερί στον Άγιο Γεώργιο στο Φανάρι και ένα κεράκι στο σκήνωμα της Αγίας Ευφημίας, μέσα στον ίδιο Ναό του “Ο.Π.”, που είναι πίσω από το Δεσποτικό!..

17. Πολλά συγχαρητήρια ΑΞΙΖΟΥΝ στην αλβανική Κ-Β, η οποία αμέσως παρέδωσε στις ε/Αρχές τον βιαστή του Π. Φαλήρου συμπατριώτη της!

Επιτέλους πρέπει να καταλάβουν κάποιοι ΗΛΙΘΙΟΙ ότι στην Ελλάδα ζει και εργάζεται ΤΙΜΙΑ και με πολύ ΙΔΡΩΤΑ, σχεδόν η μισή Αλβανία και δεν είναι δυνατόν κάποια λίγα αλβανικά καθίκια, (διότι λίγα είναι σχετικά με την μεγάλη αλβανική στην χώρα μας ανθρώπινη μάζα), να προσβάλλουν και(!) το… αίμα αυτών των ανθρώπων στην Ελλάδα, αλλά και (!) να συκοφαντούν το όνομα της χώρας τους!.. Αυτό μοιάζει να έχει αλλάξει ως νοοτροπία στην γειτονική μας χώρα, (ΕΛΛΗΝΙΚΗ κατ’ εμάς / έχουμε γράψει σχετικά εδώ και θα ξαναγράψουμε για το “ΕΝΑ” Ελλήνων και Αλβανών) και μακάρι να ζήσουμε μια ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ στις σχέσεις των 2 χωρών μας!

Μπράβο λοιπόν, Κε Ράμα, ειλικρινά(!) μπράβο!..

18. Η τ/ ε/φ “ΜΙΛΑΤ” έγραψε πρόσφατα, αναφερόμενη στην δήθεν… κακοποίηση των Οθωμανικών μνημείων στο νησί, πως στην Ρόδο ζουν 4.000 Τούρκοι!..

Μάλιστα!..

19. Ο Κος Τσελίκ, μετά από την επίσκεψη του Ε/Α/ΓΕΕΘΑ στην Χίο, καταφέρθηκε δημοσίως εναντίον του Στρατηγού μας!..

Για να “πέσεις” επίπεδο, Κε Τσελίκ, (ο ομόλογός του θα έπρεπε να μιλήσει και να… διαμαρτυρηθεί, αχααχαχαχαχαχα), καταλαβαίνουμε το πόσο πολύ τον ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ, ως Αρχηγό, προφανώς αξιολογώντας και αναγνωρίζοντας την επί των ημερών του… κάθετη και σε όλα ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ των 3 Κλάδων των ΕΕΔ!..

Καλά κάνετε και τον φοβάστε, διότι είναι [και(!)] άνθρωπος – Αξκος των… εκπλήξεων!..

Çaresızlık Çelik Beym, çok çaresızlık!.. Niçin açaba?

20. Ο άλλοτε κραταιός Ντενίζ Μπαϊκάλ παραιτήθηκε τελικώς ή όχι, από το “CHP”, που τόσο αγάπησε; Ρε Κιλιτσντάρογλου, δεν σέβεσαι τίποτε ρε πια;

21. Γράφηκε πρόσφατα, θα το είδατε, και δεν διαψεύστηκε, πως στο “Νόρντικ Μόνιτορ” είχαν διεισδύσει πράκτορες της “ΜΙΤ”!..

Τί σας γράφαμε εμείς εδώ σχετικά με το θέμα πρόσφατα, για πολλοστή φορά, θυμάστε;

Να μας ακούτε λοιπόν!..

22. Θα μας πουν απ΄το ΓΕΣ ή όχι, τί έβαλαν στα νησιά, ως (τουλάχιστον) ισοδύναμο των… “χαίρετε” “ΒΜΡ-1” ;

Εμείς τους δώσαμε συγχαρητήρια (στο ΓΕΣ) που δεν έβαλαν στα νησιά τα ΜΑΡΝΤΕΡ, αφού αν ήθελαν βαρέα εμπόδια στις ακτές αποβάσεως, μπορούσαν και μπορούν ακόμα να μεταφέρουν και τοποθετήσουν σ’ αυτές ισοδύναμους σε βάρος με τα γερμανικά αυτά ΤΟΜΑ, … βράχους των περιοχών!…….. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Μέχρι και το μπάζο η ΝΔ-κή… πιπίτσα, Εβρίτισα δημ/φος Κα Χριστίνα Κοραή αναφέρθηκε στον παλαιό Τηλε-Εισαγγελέα Ευαγγελάτο στα “ΒΜΡ-1”!… Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαα!..

23. Κε Μπάτζιε του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ! Σε είδαμε και ακούσαμε στην εκπομπή του δημ/φου Κου Χατζή, όπου ήσουν μαζί με την Κα Αυγέρη (ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ) και τον Κο Καιρίδη (ΝΔ)!

Θες να μας πεις σε παρακαλώ, ποιός – ποιοί ακριβώς “έριξαν” από Π-Θ τον ΓΑΠ; Γιατί απέφυγες να το πεις; Θα θέλαμε να σ’ ακούσουμε, ρε Σημιτόπαιδο!..

Και κάτι ακόμα! Έλεος πια με τις υποκλοπές, παλιο… παρθένες! Πάψτε, ειδικά στο ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ να μιλάτε γι΄αυτές, διότι κινδυνεύετε να ξαναλλάξετε τίτλο στο Κόμμα σας και να σας πούνε “Κ. Α. ΥΠ.”, ήτοι “Κόμμα Αντι-Υποκλοπών”!.. Καλά, πραγματικά δεν έχετε καταλάβει ότι ξεφτιλίζεστε πια;

Έχετε ποτέ σκεφτεί να “σκάσει” κάποια στιγμή, από πλευράς της κακιάς… ΝΔ και του αντιδημοκράτη… Κ.Κ.Μ. , ο λόγος που παρακολουθείτο ο μεγάλος πολιτικός Ανδρουλάκης και να γίνει το “έλα να δεις”; Άντε μετά να πείσετε πως ο Αρχηγός Ανδρουλάκης δεν είναι… ελέφαντας, από την στιγμή μάλιστα που δεν πήγε, αν και του προτάθηκε πολλές φορές, ο ίδιος στην ΕΥΠ, να μάθει προσωπικά γιατί παρακολουθείτο!..

Και κάτι ακόμα! Κάποια λιμά του ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ και δυστυχώς και ο Σημιτικός Βαγγέλης ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, κατηγόρησαν την Εισαγγελέα της ΕΥΠ, η οποία, υπερβάλλουσα έστω, (αν και το έπραξε μπας και καταλάβουν κάποιοι… ιδιώτες τίποτε), ανέφερε πως, “αν επρόκειτο για λόγους εθνικής ασφαλείας, θα παρακολουθούσα και την ΠτΔ”!..

“Έπεσαν να την φάνε”, αντί να την ΣΥΓΧΑΡΟΥΝ!..

Ποιός ρε, μπροστά στην ΠΑΤΡΙΔΑ και στην ΥΠΑΡΞΗ της μπορεί να σταθεί; Πόσοι επαγγελματίες πχ των “Πληροφοριών”, αλλά και ευρύτερα πόσοι Έλληνες προτάσσουν σήμερα την Πατρίδα μας ΕΛΛΑΔΑ, αντί “της… πάρτης” τους;

Γνωρίζετε όλοι σας εδώ στον “Ε.Θ.” τον σεβασμό που τρέφουμε για την νυν Κα ΠτΔ μας!.. Καμία σχέση όμως το ένα με το άλλο! Η Κα Εισαγγελέας δεν ήθελε να θίξει μια πραγματικά ΛΑΜΠΟΥΣΑ ΠτΔ μας, απλώς να καταδείξει κάτι ήθελε και να “περάσει” σε πολλούς, εντός και εκτός Ελλάδος μηνύματα, αλλά το βρώμικο ανθελληνικό σύστημα που τρώγει για χρόνια τώρα τα σωθικά του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, την “κατακρεούργησε”!..

Εμείς, χωρίς να έχουμε το ανάστημα της Κας Εισαγγελέως, της υποβάλλουμε επ’ εδώ τα σέβη μας και τα από καρδιάς συγχαρητήριά μας!.. Βλάχους και… Βλάχισες θέλουμε, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε και βεβαιωθείτε πως αν υπάρχουν τέτοιοι και τέτοιες κρατικοί λειτουργοί και η ΕΛΛΑΣ θα ζήσει και η πολυ-αγαπημένη σας τάχα ή στ’ αλήθεια, Δημοκρατία!.. Αλλού ψάξτε για αντι-Δημοκράτες και όχι στην Βλάχου, παλιο-ερπετά!..

24. Το Ισραήλ και συγκεκριμένα  ο μάγκας ΥΠΑΜ του, Κος Μπένυ ΓΚΑΝΤΣ επέβαλε(!) στον Λίβανο να υπογράψει μαζί του την πρόσφατη συμφωνία για την διευθέτηση των… υδάτων τους! Πώς το πέτυχε; Διαβάστε!

Τους είπε! ” Ή υπογράφετε τώρα ή σας ισοπεδώνουμε, αποτελειώνοντάς σας” !.. Τα λοιπά για εσάς!..

25. Θα μας πει κανείς από την Κ-Β και το Υπ. Υγείας, συγκεκριμένα όμως και όχι με ακαταλαβίστικες παπαρολογίες, αν ήλθε στην χώρα μας η παραλλαγή “BQ-1” (“COVID-19”) και οπωσδήποτε περί τίνος ακριβώς πρόκειται αυτή, μαζί με το τί θα πρέπει να κάνουμε, πιθανώς, αν έχει αυτή εισέλθει και στην Ελλάδα;

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Ε, εκεί στην ΓΑΔΑ/ΑΣΦΑΛΕΙΑ! Ο παρακάτω είναι γνωστός σας μήπως;

2. Κε Δάβαλε! Αν βγάλλεις (και!) την “ΜΑΡΦΙΝ”, θα είσαι μεγάλος μάγκας!

Συγχαρητήρια για πρόσφατες επιτυχίες-σας σε Άργος και Ηλεία!

– / –