ΣΚΟΡ 0 – 3 , -1 ΒΑΘΜΟ, 2 ΜΑΤΣ ΚΕΚΛΕΙΣΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΘΥΡΩΝ, ΠΡΟΣΤΙΜΑ, ΚΛΠ!..

Φίλοι μου / μας!

1. Τώρα που έπιασαν έναν στην Κυψέλη και μία στα Πατήσια με “Καλάσνικοφ”, είναι αργά! “Το πουλάκι έχει πετάξει προ πολλού”, για το θέμα “διακίνηση όπλων”!.. Όταν κάποιοι ζήταγαν τον Δκτη Ασφαλείας του ΤΑ “Αγίου Παντ-νος” για να τους πουν (“ΕΛΑΣ”) για κάσες με “καλάσνικωφ”, κλπ, τους έλεγαν ότι λείπει, όταν ζήταγαν τον Δκτη Ασφαλείας της “ΓΑΔΑ”, τους έλεγαν “αφήστε το τηλέφωνό σας και θα σας πάρουμε” και… καταλαβαίνετε πόσο έπαιρναν μετά!.. [Η “ΕΥΠ” ήταν πάντα… απλησίαστη (sic), διότι προφανώς την κατάντησαν ιδιωτικό, προσοδοφόρο βεβαίως, … μαγαζί, που έπρεπε να προφυλαχθεί “για να… ζήσουν” οι… ιδιοκτήτες της, γενικώς! Άσε που σε βλέπουν και εκεί ως… σκουπίδι, μέχρι και στην ηγεσία της! Παίρνεις τηλέφωνο πχ τον Υδκτη-της (σε μια Υπηρεσία που παγκοσμίως η Ιεραρχία είναι πρώτα τυπική και ακολούθως ουσιαστική) και του λες πχ θέλω να σου πω κάτι, κατ΄εμέ σπουδαίο, λέμε τώρα! Σου απαντά! “Θα σε πάρω τηλέφωνο, κλπ”, και στα… παπάρια του]!..

[Τόσα χρόνια τώρα και το 2023 (!) δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα ότι η “ΣΥΛΛΟΓΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ” γίνεται πρωτίστως με “εύκολους”, (ασφαλείς… ασφαλώς), τρόπους, πρώτος των οποίων είναι το να κάνουμε τον πολίτη να πηγαίνει και να αναφέρει ο ίδιος στις Αρχές!.. Το “hum-int” το αγνοούν τελείως (όσον αφορά τον τρόπο χειρισμού δεν υφίσταται εκπαίδευση), όταν “έξω” έχουν κάνει ακόμα και το “Rum-int” (“Πληροφορίες Φημών”)… επιστήμη! Οι περισσότεροι των στελεχών κινούνται με μεθόδους παλαιές και… “πολυφορεμένες”, χωρίς ασφαλώς να τις υποτιμούμε και αυτές “επ’ ουδενί”! Δεν αρκούν όμως πλέον! Επίσης! Ούτε το… “ωτακούειν” είναι πανάκεια! Πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να έλθεις σε επαφή με τον κάθε φορά στόχο ή στόχους]!..

Επί χρόνια γινόταν (και γίνεται) διακίνηση αυτομάτων όπλων πάσης φύσεως (μέχρι και Ε/Σ), στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονος Αχαρνών, επί χρόνια η περιοχή ήταν και είναι “κρυψώνα” ξένων (κυρίως από τα Βαλκάνια, αλλά και από την Τουρκία βεβαίως), πρακτόρων, ποινικών διαφόρων κατηγοριών και… επιπέδων, εγχώριων και ξένων τρομοκρατών, κλπ, επί χρόνια γίνεται διακίνηση ναρκωτικών “χαμηλού επιπέδου” από εκπαιδευόμενους (!) νεαρούς διακινητές, που κακώς αφήνεται να πραγματοποιείται, αφού κακώς αγνοείται το γεγονός ότι οι διακινητές των 20 και 25 ετών, σε 10 και 15 χρόνια, δυνητικά πάντα, θα μπορεί να είναι έτοιμοι… φονιάδες!..

Αγνοείται ότι το φίδι κτυπιέται στο αυγό του (κατά την επώασή του) ή έστω μόλις βγει από το αυγό! Μετά, … “φασκελοκουκούλωτα”!..

Κατανοούμε μερικώς το γεγονός η “ΓΑΔΑ” να ασχολείται με “μεγάλα θέματα”, όπως πχ με τον εντοπισμό μεγάλων ποσοτήτων ναρκωτικών, κλπ, ώστε να φαίνεται το Κράτος… , αλλά η πρώτη και βασική δράση πρέπει να γίνεται στα “μικρά”, τα οποία 9 στις 10 των περιπτώσεων καταλήγουν στα “μεγάλα”!.. (Για τα όπλα βρήκαν, προ ετών, τα στελέχη μια διαδρομή πχ Αλβανία – Κρήτη, “βγήκε” κάτι θεωρητικά μεγάλο, αλλά αυτό αρκεί; “Εν τω μεταξύ” οι λεπτομέρειες των… μεγάλων θεμάτων”κρύβονται” στα… μικρά και θεωρητικώς… “αθώα” θέματα)!..

Η Ασφάλεια των πολιτών και ευρύτερα, της χώρας, κλπ, δεν θέλει “φρου – φρου”, “αρώματα”, δίμετρους, μπρατσαράδες και… μαγκιές, (άντε να πούμε ότι θέλει και όλα αυτά), αλλά αυτοί στους οποίους ανατίθεται αυτό το ύψιστο λειτούργημα θα πρέπει να έχουν πρωτίστως ήθος, όχι πάθη, ακόμα και τα πιο ανθρώπινα “ει δυνατόν”, ώστε να μην εξαγοράζονται, να μην μνησικακούν, να μην οργίζονται όταν έρχονται σε επαφή με τους / τα όποιους / όποια… “έξω”, κλπ, ακολούθως γνώση βασισμένη σε πολύ σκληρή και αντικειμενική εκπαίδευση και οπωσδήποτε αφτί ή αλλιώς, όπως το έλεγαν κάποιοι παλαιοί “ευήκοον ους” προς όλους, όπως βεβαίως και πάντα ευγένεια, ήτοι τρόπο, αφού ποτέ δεν μπορεί να ξέρεις από πού θα “βγάλλεις” ή από πού “θα βγει” τί! Για πατριωτισμό δεν το συζητάμε, τα πάντα εκκινούν απ’αυτόν!..

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ Η(ΔΙΑΖ) ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ “ΕΧΕΙ / ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ / ΤΟΥΣ”, ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΥΠΟΨΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ!

Σήμερα στην ΕΛΑΣ και στις ΕΔ ελάχιστοι είναι αυτοί που τηρούν τις απαιτούμενες… προδιαγραφές για θέσεις “Πληροφοριών – Ασφαλείας”, (ας μην πιάσουμε την “Ανάλυση Πληροφοριών”), ελλειπούσης μάλιστα στην χώρα μας και αναλόγου “κουλτούρας”!.. Εδώ, πχ, “βγάζει” δγες η ίδια η ΕΛΑΣ σχετικώς με την συμπεριφορά των Οργάνων της προς αποστράτους της, όπως και προς αυτούς των ΕΔ (αφήστε στους λοιπούς πολίτες) και πολλοί των “εν ενεργεία” την καταπατούν σκαιότατα!..

Οπότε ο… κοσμάκης βουτηγμένος και στα πολλά άλλα προβλήματά του, πλην αυτού της “Ασφαλείας”, δίνει… απαλλαγή και απλώς… , αν είναι θρήσκος, προσεύχεται, αν όχι, πες τε μου εσείς, κλπ!

Είναι δυνατόν στο “Στρατηγικό Κέντρο (!)” της Χώρας, σε κρισιμότατες μάλιστα περιοχές να τοποθετούνται στελέχη της “ΕΛΑΣ” τιμωρητικά και μόνον, διότι έκαναν αυτό ή το άλλο και να περιμένει κανείς να έχουμε αποτελέσματα; Και άλλα πολλά φίλοι μου, που δεν γράφονται!..

ΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ (Κ-Β) ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ, ΟΚ! ΑΝ ΟΧΙ, ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΩΡΑ (!) ΚΑΙ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΛΛΑΓΕΣ” ΠΑΝΤΟΥ! (ΑΝΤΕ… “ΡΙΖΙΚΕΣ”, ΑΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΤΟ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ”)! ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΝΤΖΑ, ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΘΩΟΥΣ!..

ΑΝ Η ΚΑΘΕ Κ-Β ΑΡΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΘΕ Π-Θ ΘΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ, ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ Π-Θ, ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΥΨΗΛΟΤΑΤΑ “ΚΟΝΕ” ΤΟΥ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ ΩΣ ΤΥΠΙΚΗ ΠΧ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ “ΕΥΠ”, ΤΗΣ “ΕΛΑΣ”, ΚΛΠ, ΕΠΙΣΗΣ Ο.Κ.! ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΕΙ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΣΤΗΝ Κ/Φ!!!

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΤΑΙ ΤΩΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ 15 – 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΑΥΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ, ΣΤΗΝ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΣΤΗΝ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ, ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ, ΣΤΗΝ ΚΑΠΟΤΕ “ΜΙΚΡΑ ΡΩΣΙΑ”, ΣΤΗΝ Β. ΑΦΡΙΚΗ, ΚΛΠ, ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 10 ΜΕΓΑΛΩΝ -ΘΕΩΡΗΤΙΚΩΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ- ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!..

Η ΕΛΛΑΣ ΠΟΎ ΑΚΡΙΒΩΣ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΘ΄ΥΛΗΝ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΕΤΥΧΕ; ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ, ΜΗ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΣΤΗΜΕΝΗ” ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΣ “ΣΤΗΜΕΝΗ” ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΜΑΣ;

Αυτά τα ολίγα, με αφορμή τα ανευρευθέντα από το ΤΑ “Αγίου Παντελεήμονος” όπλα, αν δεν σφάλλουμε ως προς το ΤΑ, κάτι που όμως έχει λίγη σημασία!..

Όσοι εξ ιδιότητος ενοχληθήκατε, μην μας κάνετε εχθρούς σας, διότι θα μας βεβαίωσετε έτσι ότι, όχι μόνον δεν έχετε αντίληψη της πραγματικότητος, αλλά και πως δεν ξέρετε να διαβάζετε, όταν… διαβάζετε! Σίγουρα τότε δεν θα κάνετε για τις θέσεις που κατέχετε! Αν όμως δεν είστε τέτοια στελέχη, θα αντιληφθείτε ότι είμαστε μαζί σας, ακόμα και τώρα, που το όλο σύστημα ασθενεί και ασθενεί δυστυχώς βαρύτατα!

ΥΓ. Ρε… Κράτος! Τί νόημα έχει να αντιμετωπίζουν τα “ΜΑΤ”, κλπ, πχ 80 όπως χθες “τρομοκράτες” (διότι τέτοιοι είναι και κάποτε, είθε ποτέ, έτσι θα τους πείς), στα Εξάρχεια και να μην πιάνουν, έστω “για τα μάτια” ούτε έναν, είτε διότι έτσι τους έχεις διατάξει για τους…  λόγους σου (γνωστοί σ’ εμάς), είτε γιατί σου λένε τα στελέχη αυτά, πως και να πιάσουμε κάποιους αυτά τα άτομα την άλλη ώρα και στιγμή θα είναι έξω, με εισαγγελική βούλα, σφραγίδα και… τουγρά;

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΛΛΑΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟΝ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΘΕΛΕΙ Ο ΦΙΛΕΛΛΗΝ ΘΕΟΣ;

ΚΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ ΣΑΣ!

2. Και μιας και γράψαμε το επίθετο “ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ”, ας σας ρωτήσουμε κάτι για την Δικαιοσύνη Κε Π-Θγέ!

Τί Δικαιοσύνη είναι αυτή, που κατά τα λοιπά λέμε ότι είναι “τυφλή”, κλπ, κατά την οποίαν ο Δικαστής είναι γνωστόν ότι είναι φίλα προσκείμενος στην μία των αντιμαχομένων πλευρών, κλπ;

Αλλά και τί “Ένωση Δικαστών” είναι αυτή, όπου “βγαίνει” μετά και κατηγορεί κατ΄ουσίαν κάποιους ότι στοχοποιούν τάχα τον / τη Δικαστή, μετά από την γνωστή εκ των προτέρων απόφασή του ή της, του ή της “κολλητού” της μιας πλευράς;

Καταλαβαίνεται ότι αναφέρομαι στην Πρωτοδίκη Κα Σταμολέκα, η οποία η ίδια εξέθεσε τον εαυτό της, ΕΜΦΑΝΙΖΟΜΕΝΗ ΣΤΑ ΔΙΚΤΥΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΕΩΣ ΩΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ και ακολούθως διαμαρτύρεται γιατί ελέγχεται για αποφάσεις της, κατά τις οποίες έχει καταδικάσει, ΟΥΣΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΕΠΙΟΡΚΟΣ, δίκες όπου ο εις των αντιδίκων ήταν ο ΒΑΖΕΛΟΣ! Δηλαδή, “βάζω το χέρι μου στην φωτιά” καίγομαι και ακολούθως διαμαρτύρομαι γιατί πονάω! ΑΛΗΘΕΙΑ! ΠΟΣΟ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΑΣ ΑΥΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΟΥ, ΑΠΟ ΕΝΑΝ “ΠΙΑΣΜΕΝΟ” ΔΙΚΑΣΤΗ ΕΔΡΑΣ ΜΙΑΣ ΠΧ ΕΚΔΙΚΑΖΟΜΕΝΗΣ ΥΠΟΘΕΣΕΩΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ, ΚΛΠ;

Η Κα αυτή δίκασε και ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ 3 ΦΟΡΕΣ και μάλιστα οι αποφάσεις της ήσαν εξοντωτικές και καθοριστικές της συνεχείας των Πρωταθλημάτων μας! (Ας μην αναφερθώ στο αν ήσαν δίκαιες… )!..

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΕΛΘΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΕ Π-Θ! ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ ΠΏΣ ΔΡΑ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΑ ΚΑΙ ΩΣ ΠΑΟ, ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΕΓΟΥΝ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ: “ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΜΠΟΧΑ ΤΟΥ ΠΑΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ”!

ΟΛΟΙ ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΤΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΟ 1-1 ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙ, ΑΝ ΟΧΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ, ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΗΤΤΑ, ΟΛΟΙ ΑΝΤΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΟΤΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ, ΑΦΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟ ΔΗΛΩΣΑΝ (ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΙ Ο ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΘΕΙΣ ΜΟΥΝΙ-ΑΝΚΑΡ), ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑΝ ΚΑΙ ΕΦΑΓΑΝ ΠΙΤΣΕΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΣΤΟ ΤΕΡΕΝ, ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥΣ 30.000 ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΑΝΕΜΕΝΕ ΝΑ ΔΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΕΒΑΊΩΣ ΑΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ! ΑΥΤΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΗΘΟΣ!..

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ, ΚΕ Π-Θ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΘΥΜΑΤΑ “ΠΡΟΧΘΕΣ” Ή ΈΣΤΩ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ, ΑΦΟΥ Ο ΛΑΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΥ, ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ, ΑΛ-ΑΦΟΥΖΟΥ;

Η ΚΑ ΣΤΑΜΟΛΕΚΑ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΜΑΣ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΤΟΥΡΚΟ-ΛΕΚΑ, ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ (ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ) ΚΑΙ ΠΑΛΊ (3Η ΦΟΡΑ) ΩΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ (ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΞΥΝΕΙΑ, ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΩΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ, ΔΙΚΑΣΤΗΣ) ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ ΣΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ-ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ, ΛΕΓΕ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΛΑΚΕΔΙΚΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΜΑΣ, ΣΤΟ ΥΠΟΨΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΑΜΑΡΙΚΟΣ ΑΡΧΙ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΜΑΣ, ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΠΙΑ, “ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑΣ” ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΕ, ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΚΑΣΕ ΞΑΝΑ, ΟΥΣΑ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ “ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ” ΚΑΠΟΙΩΝ, ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΚΟ ΣΑΜΑΡΑ “ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ” ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ, ΚΛΠ!..

ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΦΙΛΟ-ΝΑΖΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΕΠΟ, ΕΝΑ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΝΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΡΩΣΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΜΕΝΑ, ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ Η Κ-Β ΣΑΣ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΕΙ, ΕΝΩ Η ΟΥΕΦΑ ΤΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΒΡΕΙ, ΣΤΗΜΕΝΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ, ΩΣΤΕ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΊ, ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΕΛΙΚΑ, ΤΊ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕ Π-Θ;

ΠΌΤΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΘΑΡΙΣΕΤΕ ΑΠ’ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ;

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΥΝΗΓΙΕΤΑΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ; ΒΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΜΑΡΕΣΚΑ (ΤΟΝ ΜΑΦΙΟΖΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ), ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤ’ ΕΚΤΙΜΗΣΙΝ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΙ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ, ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ!

ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΠΗΓΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΟΣ, ΓΝΩΣΤΟ ΒΑΖΕΛΟ, ΩΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΕΝΩ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣΑΝ ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΝ ΜΟΥΝΙ-ΑΝΚΑΡ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ!..

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ, ΚΑΙ ΤΟ “ΥΓΕΙΑ” (ΜΕΓΙΣΤΗ Η ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ Η ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΣΟ ΓΝΩΣΤΟ ΑΥΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ), ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ “ΜΑΤΣ” ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟ “ΚΟΜΠΛΕΞ” ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ! ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΟΤΑΝ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ, ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ, ΣΤΗΝ ΕΠΤΑΕΤΙΑ, ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟΥΣ Γ/Β ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΞ, ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΠΕΤΣΙΝΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΟΜΑΖΟΣ ΟΜΟΛΟΓΗΣΕ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΗΝ Α’ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΣΤΗΝ ΓΝΩΣΤΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΛΟΥΛΟΥΔΙΩΝ, ΚΑΙ, ΚΑΙ, ΚΑΙ, ………….

ΚΑΙ ΡΩΤΑΜΕ ΤΩΡΑ, ΚΕ Π-Θ ΕΣΑΣ! ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ ΟΑΚΑ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΗΘΕΙ ΜΕ 50 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ, ΜΕ -ΚΑΤ’ ΕΚΤΙΜΗΣΙΝ- ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΔΙΕΚΟΨΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΕΡΡΙΞΑΝ “Χ” ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ, ΚΡΟΤΙΔΕΣ, ΚΛΠ!

ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΡΩΤΗΣΕΤΕ (ΡΗΤΟΡΙΚΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΘΕΤΩ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ), ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΗ ΚΑ ΤΟΥΡΚΟΛΕΚΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΠΟΙΝΗ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ; ΚΑΜΜΙΑ, ΚΕ Π-Θ, ΚΑΜΜΙΑ!

Η ΚΑ ΑΥΤΗ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΔΩΣΕ ΜΕ 0-3 ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΑΦΗΡΕΣΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΒΑΘΜΟ ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΠΑΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, (ΕΝΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΟΣΦΠ ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ… ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ 4 ΒΑΘΜΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΟΛΕΚΑ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ!

ΜΙΑ ΦΑΝΑΤΙΚΗ ΟΠΑΔΟΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ -ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ- ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ! ΜΗΝ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ ΚΕ Π-Θ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΑΥΤΟ-ΥΠΟΝΟΜΕΥΕΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!..

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΩΡΗΣΕΤΕ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΛΕΓΞΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ (ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ Η ΕΧΟΥΣΑ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ “ΕΛΑΣ”!!! / ΤΑ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΣΤΟ “ΜΑΤΣ”), ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΜΕ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΚΑΙ ΚΡΟΤΙΔΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΑΚΟΜΑ Η ΠΑΕ, ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΑΜΕΡΩΝ, ΚΛΠ, ΤΟΝ ΔΡΑΣΤΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΑ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ!..

Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΦΥΣΙΚΟΣ ΑΥΤΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑ ΗΔΗ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΟΥ! ΑΝ ΚΑΙ Η ΕΦΕΣΕΩΝ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΜΟΥΝΙ-ΑΝΚΑΡ, ΤΟΤΕ ΤΟ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΘΑ ΕΚΡΑΓΕΙ!..

Ο ΛΑΟΣ ΜΑΣ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ) ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΊ ΕΚΑΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ ΕΤΣΙ! ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΧΩΝΕΨΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΠΕΡΥΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ 1-0 ΣΤΟ Ν. ΦΑΛΗΡΟ, ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΞΕΧΝΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ (!)… ΑΡΧΙΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ  ΚΟ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΟΥ… ΧΑΜΕΝΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ… ΜΠΑΟΥΚ!..

ΚΕ Π-Θ!

ΕΧΕΤΕ ΑΝΕΒΑΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ! ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ή ΕΞ ΙΣΟΥ ΜΕ ΤΟ “ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ”, ΔΙΟΤΙ ΤΊ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΩ ΣΤΑ ΕΞΩΤΕΡΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ; ΟΧΙ ΟΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΕΚΕΙ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ, ΔΙΟΤΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” ΑΠΟΔΕΙΞΑΤΕ ΕΡΓΟΙΣ ΟΤΙ ΠΟΝΑΤΕ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!..

ΔΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ, ΗΣΣΟΝΟΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ, ΟΤΑΝ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΣ ΚΤΥΠΑΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΤΕ, ΔΙΟΤΙ, ΑΝ ΜΗ ΤΊ ΑΛΛΟ, ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΡΘΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΕΔΩΣΗ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΟΤΙ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΙ… ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΡΚΟΙ, “al birini vur ötekine”, δηλαδή “πάρ΄τον έναν και κτύπα τον άλλον”!

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΣΑΣ!

3. Δικαιωνόμαστε και πάλι για το ποιά πραγματικώς είναι η Ρωσία, (μια Ρωσία τόσο… δημοκρατική, που αυτήν τη στιγμή ενισχύεται στρατιωτικώς από την άλλη, περισσότερο δημοκρατική χώρα, … Β. Κορέα), στο τί ακριβώς θέλει, κλπ, ειδικώς από το Ισραήλ! Έχουμε γράψει εδώ και χρόνια, συνεχίσαμε και συνεχίζουμε να γράφουμε τους στρατηγικούς ΑΝΣΚ της Ρωσίας, πιστεύουμε ότι πια τους ξέρετε, αφού αρκεί να μας διαβάζετε!

Έτσι μετά από την “ανοικτή” συνάντηση Ρωσίας – Τρομοκρατών της “ΧΑΜΑΣ”, το Ισραήλ, ως όφειλε να πράξει ένα Κράτος που σέβεται τον εαυτό του, κάλεσε για εξηγήσεις τον Ρ/Πρέσβη στο Ισραήλ!..

Πλέον αρχίζουν οι διακρατικές σχέσεις όλων των χωρών (λέμε εμείς πριν το μεγάλο παγκόσμιο “μπαμ”), να ξεκαθαρίζουν! Πχ Τουρκίας – Ισραήλ (το Ισραήλ αποσύρει όλη την διπλωματική του αποστολή από την Τουρκία, μετά από τις δηλώσεις ΡΤΕ, και όχι μόνον για αυτήν περί μη τρομοκρατικής φύσεως της “ΧΑΜΑΣ”), Ρωσίας – Ισραήλ, Τουρκίας – Δύσεως γενικώς, ασχέτως του γεγονότος ότι οι Η.Π.Α. ομοιάζουν ακόμα του… Αμπάς και σιωπούν σαν αυτόν, μέχρι που απειλούμενος υποχρεώθηκε να λάβει… φιλο-Παλαιστινιακή θέση, μετά από την 07-10-2023 ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΦΡΙΚΗ ΠΟΥ ΣΚΟΡΠΙΣΑΝ ΟΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΗΡΕΙΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΑΝΤΕΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΗΣ “ΧΑΜΑΣ”!..

Εμείς αναμένουμε τον Α/Πρόεδρο, ως επικεφαλής του “ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”, να αναφερθεί στην τ/στάση και να αποφασίσει ΑΥΤΟΣ, ΩΣ Ο ΕΧΩΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ, όπως λέμε, για το αν η Τουρκία θα συνεχίσει να είναι πχ μέλος του ΝΑΤΟ, κλπ! ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ, ΩΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΟΥΜΕ ΩΣ ΑΝΤΙ-ΤΟΥΡΚΟΙ, κλπ!

Μέχρι τώρα, ΔΙΟΤΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ, η Κ-Β του Κου ΜΠΑΪΝΤΕΝ τα έχει πάει πολύ καλά, σε όλο αυτό το ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΞΕΣΠΑΣΕ, … “ΕΝ ΑΙΘΡΙΑ” ΚΑΙ “ΕΝ ΚΕΝΩ”, ΚΕ ΓΓ/ ΤΟΥ Ο.Η.Ε.!.. Κρίμα και ντροπή σας!..

Τα 2 στρατόπεδα σχηματίζονται και μάλιστα οι τρομαγμένοι Τούρκοι σημειώνουν καθημερινά στα “σάϊτ” τους ποιά Κράτη είναι με ποιούς!..

Εμείς ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ, Κε… ΑΝΔΡΟΥΛΆΚΗ (που μίλησες ανοήτως, άντε ακρίτως και σίγουρα ακαίρως, υπό το κράτος βαθέων, κλπ, αισθημάτων, χωρίς όμως να ρωτήσεις τον πολιτικό… μπαμπά σου, Κον Σημίτη ΚΑΙ ΜΆΛΙΣΤΑ, ΌΠΩΣ ΗΔ ΓΡΑΨΑΜΕ, ΑΚΑΙΡΩΣ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΑΛΛΑ ΗΣΟΥΝ ΣΕ ΓΙΟΡΤΗ ΕΘΝΙΚΗΣ -ΚΥΡΙΩΣ ΤΕΤΟΙΑΣ- ΜΝΗΜΗΣ, “ΠΡΟΧΘΕΣ”), τον Κο Π-Θ, ο οποίος ως ΕΛΛΑΣ δεν ψήφησε υπέρ της “εκεχειρίας”* ΣΤΗΝ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ τώρα, στον Ο.Η.Ε. στην ψηφοφορία που έγινε εκεί, ενώ και επίσης τον συγχαίρουμε, διότι στην τηλ-κή του επικοινωνία με το πιόνι πια της “ΧΑΜΑΣ” Κον ΑΜΠΑΣ, του είπε “στα ίσα” πως η Οργάνωση αυτή είναι ΤΡΟ-ΜΟ-ΚΡΑ-ΤΙ-ΚΗ!

Αυτός λέγεται πολιτικός του 21ου αι. Κε Ανδρουλάκη! Αν φοβάσαι, ως πολιτικός, να μιλήσεις και να πεις το τί ακριβώς πιστεύεις, για τον “άλφα” ή “βήτα” υπαρκτό ή μη υπαρκτό λόγο, αν φοβάσαι να αναφέρεις το ποιά ακριβώς είναι η πολιτική που θα ακολουθήσεις σε ένα οποιοδήποτε θέμα, κλπ, ή αν λειτουργείς συναισθηματικά, όπως όλοι εμείς οι απλοί πολίτες, τότε “δεν κάνεις” για ηγέτης ενός λαού, Κρητικέ μικρέ μου φίλε, (όπως λέγαμε, … μικρό γλυκό μου πόνι), δεν κάνεις καν για πολιτικός Αρχηγός! (Διάβασε, κάποια στιγμή, μετά από κανέναν Λούκι Λουκ ή κανέναν Αστερίξ που διαβάζεις, αν και αμφιβάλλω, ειδικώς για τον Αστερίξ, διότι πρέπει να έχει αντίληψη κανείς για να τον διαβάζει, διάβασε λοιπόν, τί λέγει ο Επίτιμος Π-Θ της Παγκοσμίου Κ-Β “Διεθνής Εβραίος” Δρ Κος Χ. ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ για το πώς θα πρέπει να είναι ο Πολιτικός του 21ου αι. και θα με δικαιώσεις!..

Πόσο, αλήθεια, Κε Ανδρουλάκη, διαφέρουμε εμείς ως λαός, (όχι ως χώρα, αφού η υπεύθυνος Κ-Β μας τοποθετήθηκε και πάλι ευθέως), πχ από τους Τ/Κ που στο Ψευδοκράτος τους κήρυξαν, την προηγούμενη εβδομάδα, 3ήμερο πένθος υπέρ των… καλών… και μονίμως… κυνηγημένων Παλαιστινίων και κατά των… κακών και… φονιάδων, και ό,τι άλλο θες, Ισραηλινών;

* Η ΕΛΛΑΣ ΑΠΕΙΧΕ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε.!

Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΑΓΑΝ, ΙΣΩΣ (!) ΤΕΛΕΙΩΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΟΙ ΙΕΔ ΤΗΝ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΔΑ 7Η ΟΚΤ. 2023, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΜΑΖΙ ΟΙ 2 ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΧΑΜΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ, Η(ΔΙΑΖ) ΕΣΤΩ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΜΑΗΛ (;) ΧΑΝΙΓΙΕ KAI NA ΔΗΛΩΣΕΙ ΟΤΙ ΑΜΕΣΑ Η “ΧΑΜΑΣ” ΔΙΑΛΥΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΟΠΤΕΙΑ, ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ (ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΔΙΑΛΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΔΟΣΕΩΣ ΤΗΣ “ΧΑΜΑΣ”) ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗ ΠΛΕΥΡΑ, ΩΣ ΕΝΙΑΙΑ ΟΝΤΟΤΗΤΑ, ΥΠΟ ΤΟΝ ΑΜΠΑΣ Ή ΟΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ… ΑΜΠΑΣ, ΘΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΟΝ Ο.Η.Ε. ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ Κ-Β ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ “ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΚΈΠΗ ΤΟΥ”, ΠΩΣ Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΔΕΝ ΣΤΟΧΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΛΥΣΗ, ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΕΙ ΣΕ ΒΑΘΜΟ 100%, ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΧΘΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΣΕ ΕΥΛΟΓΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΟΧΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΤΟΥΣ!

ΕΚΕΧΕΙΡΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΥΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΙΝΑΙ, ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΜΟΥ, ΚΛΠ, ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΠΩΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΘΑ ΑΠΕΣΥΡΕΤΟ, ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ, ΣΤΡΤΑΙΩΤΙΚΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕ ΚΑΤ΄ΟΥΣΙΑΝ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΦΡΙΚΗΣ ΤΗΣ 07-10-2023, ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΠΩΣ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ!..

ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΡΘΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΕΙ Ο,ΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΓΗ ΤΟΥ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΜΠΟΡΕΣΕΙ, ΔΙΟΤΙ, ΩΣ ΚΡΑΤΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ “ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ”, ΟΠΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟΝ ΚΑΤ΄ΟΥΣΙΑΝ… ΚΟΥΒΑ, ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΙΣΤΗΣ, ΛΕΓΕ ΜΕ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΚΑΘΕΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΑΣΗ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΩΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΕΤΣΙ ΩΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ, ΕΝΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΕΞΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ, ΛΕΓΕ ΜΕ ΕΧΘΡΙΚΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΚΑΙ…  ΓΕΝΙΚΩΣ, ΟΠΩΣ ΞΥΝΟ-ΠΑΠΑΡΙΖΟΝΤΕΣ, ΧΑΒΑΛΕΤΖΗΔΕΣ, ΚΛΠ!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ!

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-