SOS! Στα Πρόθυρα Του Γ’ Π.Π.!. / Νο “1”.

Φίλοι μου /μας!

Α. Σήμερα θα δούμε, τί λέμε οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” για το τί θα πρέπει να κάνουν οι Η.Π.Α. (και η Δύση ευρύτερα), έστω τώρα, μετά τα όσα άρχισαν στην Μ. Ανατολή, στις 07-10-2023!

Οι Η.Π.Α. έπρεπε, μάλιστα, ήδη να είχαν κάνει μερικά εξ αυτών που θα διαβάσετε, αμέσως μάλιστα μετά από εκείνη την καταραμένη στιγμή που ο “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ” νυν Πρόεδρός τους Κος Μπάϊντεν δήλωσε, στην έδρα του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες, στο πρώτο εκτός Η.Π.Α. ταξίδι του, μετά από την νίκη του Κόμματός του στις εκλογές, πως οι Η.Π.Α. θα επέστρεφαν στρατιωτικά στο Πεδίο παντού στον Κόσμο, όπου φυσικά θα εκρίνετο ότι απαιτείτο, και χρησιμοποίησε το ρήμα “επιστρέφει”, αφού ο προκάτοχός του, Πρόεδρος Κος Ν. ΤΡΑΜΠ είχε “τραβήξει” πίσω στις Η.Π.Α. τα στρατεύματα της χώρας, από τις περισσότερες περιοχές της Γης, όπου εκρίθη ότι δεν χρειάζονταν, κλπ. Ίσως κάποιοι να ισχυριστούν, ορθότερα να μας αντιτείνουν, πως οι Η.Π.Α. έκαναν σχετικώς, με ό,τι θα διαβάσετε, “πράγματα”, αλλά εμείς θα τους απαντήσουμε πως “ίσως ναι, αλλά άργησαν πολύ”!..

Ξεκινάμε:

1. Τα σχηματοποιημένα, ξεκάθαρα πια, αντίπαλα στρατόπεδα στον Πλανήτη είναι 2! (Τα γράφουμε ξανά, ώστε να έχετε πλήρη την εικόνα των γραφομένων και προτάσεών μας εμπρός σας, προκειμένου μετά να κρίνετε μόνοι σας και να προβληματιστείτε σε ό,τι διαβάσετε)!

Αυτό της Δύσεως, πρωτοστατούντων των Η.Π.Α. και Μ. Βρετανίας, από την μία και αυτό της ατύπου (για λίγο ακόμα) συμμαχία των Ρωσίας – Ιράν – Κίνας, της Ρωσίας πρωτοστατούσης! Να πούμε ότι και η Β. Κορέα (δύναμη στρατιωτικά ισχυροτάτη και συνεπώς πάρα πολύ υπολογίσημη στο παγκόσμιο σκηνικό), συνετάγη προσφάτως με το προαναφερθέν “τρίο”! Φυσικά και οι 2 πλευρές έχουν, η κάθε μία, τις σύμμαχες, μικροτέρου βεληνεκούς, δυνάμεις, τα δικά τους… “proxies”, για να χρησιμοποιήσουμε ορολογία της… μοδός!

Με την Δύση είναι πχ όλες οι χώρες του ΝΑΤΟ, πλην της προφανώς εξωμότριας Ερντογανικής Τουρκίας, το Ισραήλ, που αποτέλεσε και αποτελεί από τις 07-10-2023 την ρίζα αυτού που βιώνουμε όλοι μας σήμερα, τα “Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα”, η Ινδία, η Αίγυπτος του Στρατάρχη Σίσι (!), το Μπαχρέϊν, το Μαρόκο, μάλλον η ορθώς σιωπούσα Σ. Αραβία και σίγουρα και μια σειρά και από άλλες χώρες, του Αραβικού και όχι μόνον Κόσμου, και με αυτό που εμείς αποκαλέσαμε “Άξονα Του Κακού” (και ο Κος Μπάϊντεν “Πονηρό” / “evil”, εννοώντας τον “Διάολο” / “devil”), συντάχθηκαν, η Τουρκία (αρχικώς ελαφρώς κεκαλυμμένα και προϊόντος του χρόνου όλο και περισσότερα “ανοιχτά”, με τα όσα καθημερινώς εκστομίζει ο Πρόεδρος της χώρας ΡΤΕ κυρίως κατά των Η.Π.Α., αλλά και με την συνολικότερη στάση του), το Κατάρ, το Πακιστάν, το Αζερμπαϊτζάν, χώρες πολιτικώς “κολλητές” πια των Τούρκων, η Υεμένη, το Ιράκ, και σίγουρα και μια σειρά από άλλες χώρες του Αραβικού και όχι μόνον Κόσμου, όπως πχ είναι η Αλγερία, η Τυνησία, κλπ!..

2. Να πούμε ξανά, (διότι τα γράψαμε και εξηγήσαμε ήδη, στην αμέσως προηγουμένη μας παρέμβαση), πως:

     α. Οι Παλαιστίνιοι απέδειξαν, με όσα έπραξαν, στις 07-10-2023, πως δεν έχουν μυαλό, όπως λέγει ο λαός μας, και για την περίπτωσή μας την αναγκαία, όσο και απαραίτητη ορθή πολιτική σκέψη, προκειμένου να προωθήσουν / να εξελίξουν τα συμφέροντά τους! Αυτό έχει ως αποτέλεσμα, σύντομα, να “κρεμμάσουν” οι ίδιοι τον λαό τους, στο όνομα του οποίου υποτίθεται πως μάχονται!

Είτε δεν ήξερε ο Ι/Π-Θ Κος Β.Ν. το τί απεχθή εγκλήματα θα έκαναν, στις 07-10-2023, σε βάρος του λαού του οι τρομοκράτες αιρετοί Κυβερνήτες της Γάζας, είτε ήξερε, όπως λένε οι διάφοροι συνωμότες ή εχθροί του Ισραήλ ή ηλίθιοι ή και τα τρία αυτά μαζί, είτε ακόμα τους ώθησε (τους Παλαιστινίους) η “ΜΟΣΑΝΤ” με τα Όργανά της να κάνουν ό,τι έκαναν στις 07-10-2023, προκειμένου το Ισραήλ να κάνει μετά, ό,τι σύντομα όλοι θα δούμε ή αν θέλετε, ήδη βλέπουμε (εμείς προχωράμε την σκέψη των ανοήτων συνωμωτών ακόμα μακρύτερα), γεγονός είναι ένα! Οι Παλαιστίνιοι “έπεσαν” θύματα και στις δύο περιπτώσεις, είτε του ακραίου τους πάθους και μίσους για τους Ισραηλινούς, είτε της Κ-Β Νετανιάχου!.. (Για τις ανάγκες της… συζητήσεως δεχόμαστε και αυτό, αν και κατηγορηματικώς το αρνούμαστε και ορθότερα το αποκηρύσσουμε μετά βδελυγμίας)!.. Τώρα τί λέτε, βρε;

  β. Τους Παλαιστινίους της “Χαμάς” τους χρησιμοποίησαν κυρίως οι Ρώσοι* (πρωτίστως αυτοί, για να δημιουργήσουν την δική τους αντίστοιχη… Ουκρανία στην Δύση ( Η.Π.Α. κλπ) / ο Λαβρώφ πάει στην Κίνα την επόμενη εβδομάδα / είναι σαφές ότι το πολιτικό “τρίο… κιθάρα” συνεργάζεται υπογείως και στο παρασκήνιο στην μάχη του κατά του… Ιμπεριαλισμού, όπως αυτό ως στόχος υπερτονίσθηκε εσχάτως από τους ίδιους, ενώ δρα στο προσκήνιο με τα “πρόξι” του, τα οποία στην πλειοψηφία τους είναι “τρομοκρατικές Οργανώσεις”, βαθιά και ακραία Ισλαμιστικές) και βεβαίως οι Ιρανοί Μουλάδες, (σε γνώση πάντα και σιωπηρή έγκριση των “σοφών”… Σαολίν Κινέζων, αχαχαχαχαχα / οι Β. Κορεάτες ενημερώθηκαν στην τελευταία πρόσφατη συνάντηση Πούτιν – Κιμ Γιουνγκ Ουν), ενώ τον ρόλο του “Μάγειρος” σε όλα αυτά, του “Μέγα Σεφ” θα λέγαμε, “έπαιξαν” (εδώ και πολύ καιρό τώρα) και “παίζουν” ακόμα οι ύπουλοι και δόλιοι Τούρκοι!..  [Και ο Μαχμούντ Αμπάς γνώριζε το τί θα γινόταν, (θυμίζω ότι επεσκέφθη σχεδόν προσφάτως την ‘Αγκυρα), αλλά ο ίδιος, όπως και η σε… κώμα πλέον ευρισκομένη “Αλ Φατάχ” της Δ. Όχθης, (του τόσο απόντος σήμερα για τους Παλαιστινίους , αλλά και για την ειρήνη στην περιοχή, όπως φαίνεται ολοκάθερα πια, Γιασέρ ΑΡΑΦΑΤ), είναι εδώ και καιρό πολιτικός -κατ΄ουσίαν- όμηρος των τρομοκρατών της Γάζας και στην ίσως και “υπό απειλήν”, οπότε δικαιολογείται το γεγονός να είναι… “χεσμένος” και “μουγγός”! (Φυσικά δεν ξέρουμε ακριβώς και την κατάσταση της υγείας του, η οποία μάλλον βαίνει, όπως τον είδαμε προσφάτως να υποβαστάζεται εξερχόμενος του οχήματός του, “επί τα χείρω”)! Δεν θα πρέπει πάντως να αποκλείεται και η δική του προσωπική “εσωτερική” συναίνεση σε ό,τι φρικιαστικό συνέβη στις 07-10-2023, αφού είναι πια φανερό ότι συνολικά στην Παλαιστινιακή πλευρά εξέλειπε η σύνεση, λόγω της προφανούς απουσίας φρονίμων πολιτικών, ικανών να μπορούν να διακρίνουν και να καταγράφουν τα δεδομένα μιας τεραστίας και τόσο σοβαρής υποθέσεως, όπως είναι το “Παλαιστινιακό”, έστω πάνω σε ένα κομμάτι χαρτί” και ακολούθως να πράττουν με σωφροσύνη, στοχεύοντας στο μείζον δυνατόν να κτηθεί πολιτικό κέρδος και όχι με φανατισμό και αλλοφροσύνη να διεκδικούν τα… αγίνωτα και να πράττουν χωρίς την στοιχειώδη λογική και τελικώς… απάνθρωπα για τον ίδιο τους τον λαό!..

ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΥΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ… ΚΥΡΙΟΙ ΠΟΥ ΥΠΕΝΟΗΣΑΝ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΥΣ ΨΑΞΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΣΤΗΝ ΜΕΝ ΕΥΡΩΠΗ ΘΑ ΤΟΥΣ “ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ” ΩΣ ΠΟΛΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΛΥ ΔΗΘΕΝ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΟΠΑΔΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ “ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ”, ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΑΧΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ “ΠΑΠΑΡΙΑ-ΜΕΝΤΟΛΕΣ”, ΚΛΠ, (ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ), ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ “ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ” ΘΕΛΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΟΣΑ ΣΗΜΕΡΑ ΒΙΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ ΜΕΤΑΞΥ Ι. ΚΑΙ Π., [ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΟΥΝ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΤΑΥΤΟΤΙΚΗ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥΣ,  ΕΝΩ ΠΟΛΛΟΙ ΕΞ ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ Η (ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ) ΑΜΕΣΩΣ Η (ΔΙΑΖ) ΕΜΜΕΣΩΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ “ΝΤΙΛΕΡΣ” ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΟΠΛΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗ ΠΕΡΙΟΧΗ] ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ, ΘΑ ΤΟΥΣ “ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΤΕ” ΩΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΜΕ ΞΑΝΑ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ, ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΓΗΣ, ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ!..

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΗΓΕΤΗΣ Ο ΚΟΣ Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΒΡΩΜΙΚΟΣ!!!.. ΑΝ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΩΡΑ, ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ Ι/ΙΣΤΟΡΙΑ, ΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΧΕΡΤΣΛ, ΩΣ Ο ΝΕΟΣ ΜΠΕΝ ΓΚΟΥΡΙΟΝ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΟΣ, ΑΦΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΔΡΑΙΩΣΕΙ ΠΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΣΤΑ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΕΔΑΦΗ, ΚΑΙ ΑΝ ΟΧΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΕΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ “ΚΤΙΣΤΕΣ” ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΑΝ ΟΧΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΑΠΟΚΛΗΘΕΙ ΙΣΟΣ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΗΓΕΤΙΔΟΣ ΓΚΟΛΝΤΑ ΜΕΪΡ ΚΑΙ ΤΟΥ ΜΟΝΟΦΘΑΛΜΟΥ ΣΧΗ ΜΟΣΕ ΝΤΑΓΙΑΝ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟ 1967 ΚΑΙ ΤΟ 1973 “ΚΡΑΤΗΣΑΝ” ΟΡΘΙΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΔΟΝΗΘΗΚΕ ΤΟΤΕ ΑΠΟ 2 ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥΣ… ΑΡΑΒΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ, … ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΗΣΑΝ ΚΑΙΡΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ! (Αυτά, τα λίγα τελευταία για τον Ι/Π-Θ, γράφονται προς όλους σας, αλλά και κυρίως προς την γνωστής αποκλίσεως γαλλική ε/φ “ΛΕ ΜΟΝΤ”, Όργανο των “Διεθνών Εβραίων”, που ακόμα και τώρα, αυτές τις τόσο κρίσιμες στιγμές, ασελγεί πάνω στα πτώματα των μωρών, των γυναικών και γερόντων του Ισραήλ, που βιάσθηκαν, αποκεφαλίστηκαν, εκάησαν, κλπ, από τους τρομοκράτες της “Χαμάς”, απειλώντας κατ’ ουσίαν τον Ι/Π-Θ για το όποιο μεταπολεμικό μέλλον του! Φανταστείτε πόσο τον μισούν τον Ι/Π-Θ οι… Κύριοι αυτοί, αλλά σκεφτείτε και πόσο… σέβονται τους απλούς αγωνιστές Ι/πολίτες! Καθόλου!..)!..

* Οι Ρώσοι, όπως είπε, συμφωνώντας μαζί μας, (το γράφουμε εδώ και 1 έτος τώρα συνεχώς), προσφάτως πρώην πράκτορας της “CIA” και τέως “Επιθεωρητής Όπλων” του Ο.Η.Ε. (διαφεύγει τώρα του κουρασμένου μυαλού μου το όνομά του /σας το οφείλω όμως), “οι Ρώσοι δεν διεξάγουν στην Ουκρανία ΕΝΕΡΓΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, έχοντας πετύχει τους ΑΝΣΚ τους”!.. (Παρακαλώ πάτε πίσω, εδώ στον “Ε.Θ.” και διαβάστε τί γράφαμε από τον Σεπ. του 2022 και μετά)!..

Επομένως αυτήν την στιγμή, που τα πράγματα ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ “ΠΡΟΞΙ” ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ “ΟΛΕΓΚ ΤΟΥ ΚΙΕΒΟΥ” ΚΑΙ ΤΗΣ “ΜΙΚΡΑΣ ΡΩΣΙΑΣ”, Η “ΑΡΚΟΥΔΑ” ΒΓΑΖΕΙ Η(ΔΙΑΖ) ΟΡΘΟΤΕΡΑ “ΕΒΓΑΛΕ” ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΗΝ ΑΝΟΗΤΗ (!!!) “ΧΑΜΑΣ” (ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ… “ΜΑΓΕΙΡΟΣ”), ΓΙΑ ΝΑ ΞΥΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΕΡΗ ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ “ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ”!..

    γ. Οι Παλαιστίνιοι τρομοκράτες της “Χαμάς”, στις 07-10-2023, ξεφτίλισαν τον ανθρωπισμό και ό,τι υποτίθεται πως αντιπροσώπευαν όλες αυτές τις 10ετίες, όντας απέναντι στους… κακούς και ανάλγητους… Εβραίους (το “Εβραίος” λέγεται ως ύβρις χρόνια τώρα, καθιστάμενο από όνομα Ουσιαστικό, Επίθετο… ), τους οποίους Εβραίους, να πούμε εδώ, πως ΟΥΔΕΠΟΤΕ (!) στήριξε ως -ΠΡΟΣΟΧΗ(!)- Ισραηλινούς, ούτε βεβαίως και το Ι/Κράτος,  όλη η στην παράγραφο 2β πιο πάνω αναφερθείσα δήθεν πνευματική και λοιπή ελληνική και διεθνής αριστερή (και στην καταγωγή της Κομμουνιστική) πλέμπα, την ίδια στιγμή που καταχέριαζε και καταχεριάζει -υποτίθεται πάντα- τον αντι-Σιωνισμό, κάτι που έκανε και κάνει, διότι ήξερε και ξέρει πως οι κύριοι σήμερα εκφραστές του Σιωνισμού, αυτοί που ελέγχοιυν τα πάντα, είναι οι παγκόσμιοι Κοσμοκυρίαρχοι “Διεθνείς Εβραίοι”,  αυτοί που μπορούν ακόμα και με ένα τους… νεύμα μόνον, είτε να τους κάνουν, τους Κους αυτούς… , παγκοσμίως γνωστούς, να τους κάνουν πχ Κυβερνήτες, Αρχηγούς ΕΔ, Κρατών, Μεγαλο-Τραπεζίτες κλπ, και πάντα Όργανά τους, είτε να τους εξαφανίσουν!..

Γνωρίζουν, οι δήθεν δημοκράτες και κατά δήλωσή τους πάντα… προοδευτικοί αυτοί Κοι, πως οι “Διεθνείς Εβραίοι” (Ροκφέλερς, Ρότσιλντ, Μόργκανς, κλπ) είναι ιδεολογικά στις ρίζες τους αριστεροί, λόγω κυρίως οικογενειακών… ιστοριών, μέσα στους αιώνες και μέχρι τον Β’ Π.Π., γνωρίζουν πως μισούν μέχρι και το ίδιο τους το μητρικό Κράτος, λέγε με Ισραήλ, ειδικώς όταν αυτό κυβερνάται από κατ’ αυτούς δεξιούς, όπως πχ τέτοιος έχει χαρακτηριστεί ο Κος Β. Ν. και γι’ αυτό βλέπατε, τόσα χρόνια τώρα, να τον προσβάλλει συνεχώς το “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ” Κόμμα των Η.Π.Α., που ελέγχεται 100% απ’ τους Αμερικανο-Εβραίους αναφερθέντες αυτούς Μεγαλο-Κυρίους του Πλανήτη!..

Όλοι αυτοί λοιπόν οι τάχα μου… προοδευτικοί αριστεροί, κλπ, ξεχωρίζουν τους Εβραίους από το Ισραήλ, λες και οι Ισραηλινοί δεν είναι Εβραίοι, λες και ο άμοιρος αυτός λαός είναι ακόμα στην διασπορά, σε μια διασπορά που ήταν για 1948 χρόνια, μέχρι δηλαδή που οι πιο φτωχοί και εξαθλιωμένοι της ζωής Εβραίοι (αρκετοί και επιζήσαντες του “Ολοκαυτώματος”) πολέμησαν και κατάφεραν να πάρουν πίσω ένα μικρό τότε μόνον κομμάτι της ιστορικής γης τους!..

Αυτόν τον λαό, δηλαδή τον ίδιο τον λαό τους, τον μισούν ΔΥΣΤΥΧΩΣ(!), οι απάτρηδες (!), Κοσμοκυρίαρχοι (!) και “Υπηρέτες του Μαμωνά”, ήτοι του “Χρήματος”(!), Κύριοι, άνθρωποι που κινούνται χωρίς διαβατήρια και ταυτότητες σε όλη την Γη!.. Αυτοί είναι που ιστορικά ανακάτευαν για αιώνες τον Πλανήτη παντού στην Γη και όριζαν και ορίζουν τις τύχες μας και όχι οι Εβραίοι του Ισραήλ, ή οι απλοί Εβραϊκής καταγωγής πολίτες των διαφόρων Κρατών της Γης, που δεν επέστρεψαν στην Πατρίδα τους, για διαφόρους λόγους ο καθείς και η καθεμία!

Αυτήν την κατάσταση εκμεταλλεύεται “εν ολίγοις” η αναφερθείσα πιο πάνω, έξυπνη υποτίθεται, πλέμπα, που στην έκδοσή της την πάρα πολύ, την ακραία αριστερή, εμπλέκει εσκεμμένως τον Εβραίο και (!) με τον ανώνυμο πολίτη, τον πολίτη χωρίς Πατρίδα, σ’ έναν Κόσμο που τον θέλει χωρίς σύνορα, αφού ο Κόσμος γι΄αυτήν είναι αυστηρά ΤΑΞΙΚΟΣ, με κυριαρχούσες τάξεις από την μία αυτήν του… ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ, που κατέχουν όλοι αυτοί οι παραπάνω Κύριοι που είπαμε και από την άλλη η… μονίμως (sic)… κατατρεγμένη και… πονεμένη εργατιά, αγροτιά, κλπ, κλπ, κλπ!..

Να πούμε εδώ πως δεν είναι οι μόνοι Κοσμοκυρίαρχοι οι “Διεθνείς Εβραίοι”, αλλά και η Αγγλική Βασιλική Δυναστεία, “φίλη και συνεργάτης τους” θα λέγαμε! Γι’ αυτό και ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΣΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΓΙΞΕΙ!

ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ Η Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ… ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΟΠΟΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΙΑ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ, ΚΑΙ ΤΟ… ΚΕΝΟ ΑΥΤΟ “ΚΛΕΙΝΟΥΝ” – “ΓΕΜΙΖΟΥΝ” ΟΙ Η.Π.Α. ΣΤΟ ΒΡΩΜΟΣΤΟΜΑ ΤΩΝ ΚΥΡΙΩΝ ΑΥΤΩΝ, (ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ, ΠΧ ΤΑ ΜΜΕ, ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ… ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΔΗΜ/ΦΟΙ, ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΝ ΑΠΟΧΡΩΣΕΩΝ;), ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ, ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΛΛΕΙΠΤΩΣ, Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΣΕ ΜΟΝΙΜΗ ΒΑΣΗ, ΜΕΤΑ ΑΠΌ ΤΟΝ Β’ Π.Π. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ! Η(ΔΙΑΖ) ΟΧΙ; Η (ΔΙΑΖ) ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ, ΛΕΤΕ;

Καταλάβατε τώρα, γιατί καλέσαμε (στο προηγούμενο άρθρο μας), τους “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ” να στηρίξουν το Ισραήλ, έστω και μια φορά, τώρα;

Συμπληρώνουμε σήμερα πως, αν δεν τον πράξουν, διακυβεύεται πλέον, πλην της ασφαλείας του λαού τους, διότι περί αυτού πρόκειται, η ίδια τους παγκόσμιος κυριαρχία, διότι τα πράγματα οδηγούνται με μαθηματική ακρίβεια σε μια παγκόσμια διαμάχη – σύγκρουση, περί το Κέντρο της Γης, λέγε με ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ και ΣΤΕΝΑ (Βοσπόρου κυρίως), ανάμεσα κυρίως στην εκτελεστική… γροθιά τους, εντολοδόχο των “θέλω” τους Α/Κ-Β και εκφραστή της Νο “1” δυνάμεως της Δύσεως και στην Ρωσία, μαζί με τα όποια… συμπαραμαρτούντα της κρατικά και άλλα… σχήματα, “πρόξις”, κλπ!..

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΥΡΙΟΙ… ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΕΣ ΤΟ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:

Η Ρωσία και οι σύμμαχοί της έχουν το στρατηγικό πλεονέκτημα στην περιοχή μας, ακριβώς διότι “παίζουν” και θα κληθούν να “παίξουν” εναντίον σας (σχεδόν) στην έδρα τους!.. Δεν ξέρω αν με καταλαβαίνετε!..

    δ. Όχι μόνον οι συμφωνίες του “ΑΒΡΑΑΜ” “πάνε περίπατο”, αλλά και ολόκληρο το παγκόσμιο “στάτους” πια, είτε το Ισραήλ καταλάβει και εκκαθαρίσει την Γάζα, (το πιο πιθανό), είτε όχι!.. Είναι σίγουρο πχ πως “στο τέλος της ημέρας” οι Η.Π.Α. , αν τους έχει απομείνει έστω και ψήγμα πολιτικού εγωϊσμού, ως Πλανηταρχική πρώτη δύναμις, θα καταστήσουν ή καλύτερα θα ονομάσουν εχθρό τους την Τουρκία, ή να το πούμε και αλλιώς, οι Τούρκοι θα έχουν θέσει εαυτούς, “λόγοις και έργοις”, έξω από την δυτική συμμαχία!

Φυσικά, αν πάμε σε έναν νέο Κόσμο, αυτός θα διαμορφωθεί από τον νικητή της παγκοσμίου συγκρούσεως, και πάντα μόνον αν σ’ αυτήν υπάρξει απόλυτος νικητής, κάτι που φαντάζει μάλλον πολύ δύσκολο, αφού το πιο πιθανό είναι ο νικητής στην Πόλη να είναι “στα σημεία”, κάτι που θα σημαίνει πως ο εκεί χαμένος / ηττημένος, κάποια στιγμή, θα επανέλθει, αφού θα έχει επουλώσει τις πληγές του, τα τραύματά του, κλπ, κλπ, κλπ! Καταλάβατε!..

    ε. Θυμηθείτε, τέλος, ότι ο Ι/λαός δεν ενώνεται σε “Εθνική Κ-Β”, όπως στην… Ελλάδα, ήτοι… εύθραυστα και κοινώς “του κόλου”!.. Ενώνεται κανονικά και το εννοεί! Πχ! Ο στρατιωτικός Κος Μπένι ΓΚΑΝΤΖ, Αρχηγός της Αντιπολιτεύσεως, είναι εξ ίσου ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ με τον νυν Ι/Π-Θ, απλώς έχει κάποιες άλλες θεάσεις / θεωρήσεις σε ορισμένα θέματα, κυρίως διοικήσεως, ορθότερα διακυβερνήσεως και διαμορφώσεως του Ι/μέλλοντος (!..) και όταν λέγει “ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ” το εννοεί και δεν την υπονομεύει!.. ΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΣΤΟΝ Ι/ΛΑΟ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΣΤΗΝ Κ-Β ΤΟΥ ΚΟΥ Β.Ν. ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΙΟΣΥΝΗΣ ΘΕΜΑΤΑ, ΚΛΠ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΩΣ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η Κ-Β ΜΠΑΪΝΤΕΝ, Η ΟΠΟΙΑ -ΤΗΝ ΡΩΤΑΜΕ (!)- ΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΑ ΟΣΑ ΕΓΙΝΑΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΗΣ ΜΥ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΏΣ ΘΑ “ΡΙΧΝΟΥΝ” ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ, ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ, ΑΝ ΘΑ ΟΔΗΓΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΡΕΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΝ Ι/ΛΑΟ, ΘΕΤΟΥΣΑ “ΕΠΙ ΞΥΡΟΥ ΑΚΜΗΣ” ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΩΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ! (Γι΄αυτό και σήμερα καλούμε, πλην της Α/Κ-Β και τον υπ’ αυτήν Κο… ΚΙΡΜΠΥ να μην… πονάει τάχα τόσο πολύ πολιτικά, για ό,τι έγινε στις 07-10-2023 στο Ισραήλ, αφού είδαμε στην “TV” τα… δάκρυά του, χωρίς αυτό να σημαίνει βεβαίως πως αρνούμαστε την ανθρώπινη πλευρά του, ενώ από την άλλη θέλουμε να συγχαρούμε τον Κο ΡΟΥΜΠΙ, για όσα τον ακούσαμε να λέγει σε συνέντευξή του σε Τ/Ο “πάνελ”, αμέσως μετά από την ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (!) πολύ καλή τοποθέτηση του νυν Α/Προέδρου στον “Λ.Ο.”, με ό,τι έγινε στο Ισραήλ στις 07-10-2023)!..

Κλείνουμε το Νο “1” μέρος της παρεμβάσεώς μας με το άρθρο αυτό, θυμίζοντας σας και πάλι πως… ΑΚΟΥΡΑΣΤΑ ΓΡΑΦΑΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΔΩ, ΠΩΣ “ΤΟ 2023 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΑΚΟΜΑ”!

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΑΜΕ ΑΥΤΟ; ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΑ, ΑΝΙΑΡΑ ΚΑΙ… ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ, ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΕΔΩ ΠΩΣ, Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ / ΔΙΕΘΝΗΣ “ΣΥΝΘΗΚΗ ΤΗΣ ΛΩΖΑΝΝΗΣ” ΤΟΥ 1923 (ΙΟΥΛ.) ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΟΜΙΛΟΥΝ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 100 ΧΡΟΝΙΑ, ΗΤΟΙ ΤΟ 2023!

ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΛΥΣΗ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ / ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ; ΤΊ ΝΑ ΕΙΧΕ ΕΙΠΩΘΕΙ ΤΟΤΕ (1923) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ;

ΡΩΤΑΩ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΙΑΛΥΣΗ ΕΝΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ, (ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑΛΥΣΗ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΣΥΝΘΗΚΗ… ΕΙΡΗΝΗΣ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΤΗΣ ΓΗΪΝΗΣ ΣΦΑΙΡΑΣ ΤΟΥΡΚΙΑ), ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΤΕΣΤΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ… “ΖΗΤΗΜΑ”; ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΑΠΛΩΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ Η ΥΠΟΨΗ ΣΥΝΘΗΚΗ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ, ΑΥΤΟ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!..

-/-

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ! ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΗΡΘΑΝ ΚΑΤΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟ Ν. ΦΑΛΗΡΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΠΡΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ!.. 

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟ Νο “2”! ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΤΟ… ΘΕΜΑ ΜΑΣ! ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ ΚΡΙΝΑΜΕ ΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ!..

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-