ΣΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟ, ΚΟ Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΕΝΤΑΥΘΑ!..

Αγαπημένε μας Πρόεδρε!

Πρώτα απ’ όλα, “ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ”, για τα πρόσφατα γενέθλιά σου! Ο Μεγαλοδύναμος να σου χαρίζει ΥΓΕΙΑ (!) και να σε προστατεύει πάντα, εσένα, αλλά και όλους σου τους αγαπημένους!

Θα ήθελα να μην με παρεξηγήσεις, αλλά, όπως πάντα, να δεις τα λίγα που ακολουθούν με καλή προαίρεση και διάθεση, όπως άλλωστε συνηθίζεις πάντα στην ζωή σου να πράττεις, με αποτέλεσμα να έχεις σχεδόν πάντα επιτυχίες!

Τονίζω εκ προοιμίου ότι ό,τι ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ νοιώθουμε, αλλά και ΧΑΡΑ νοιώσαμε τα τελευταία 12 χρόνια που διοικείς το αδιαμφισβήτητα Νο “1” αθλητικό Σωματείο της χώρας, τον θρυλικό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας το οφείλουμε ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕ και στις τεράστιες επενδύσεις που έκανες όχι μόνον στον ποδοσφαιρικό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, αλλά παντού!.. Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΥ-ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΟΝΟΜΑ! Σ’ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙΣ ΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΟΥ (ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ), ΕΣΥ!!!

Σ’ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ, ΔΙΟΤΙ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ, ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ’ Ο,ΤΙ ΗΤΑΝ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο… ΔΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΙΚΑΝΟΤΑΤΟΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΠΟΤΥΠΩΣΗ ΛΑΪΚΩΝ ΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ, ΟΠΩΣ Η ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!..

“Πάμε” λοιπόν Πρόεδρε! 1 θα διαβάζεις, 10 θα καταλαβαίνεις, είμαι βέβαιος!..

1. Είναι δυνατόν να φέρνουμε 1-1 στο Ισραήλ, μην παίζοντας μάλιστα καλά, να ισοφαριζόμαστε έτσι όπως άκρως τυχερά και λαϊκά άκρως κολοφαρδίστικα μας ισοφάρισαν οι αξιόμαχοι Ισραηλινοί και να ερχόμαστε να χάνουμε 0 – 4 στην έδρα μας;

Είναι φανερό ότι κάτι έχει “παιχτεί” Πρόεδρε μέσα στην Ομάδα και εκεί πρέπει αρχικώς να εστιαστείς, αφού δεν προκαλείται ή εμφανίζεται κάτι ξαφνικά, αλλά αυτό γεννιέται, καλλιεργείται, κλπ!..

Δεν θα πούμε την γνώμη μας, διότι δεν γνωρίζουμε, επομένως δεν θα θέλαμε να αναφερθούμε σε ονόματα, … δνσεις, κλπ, όσο και αν το μυαλό μας πάει σε 2, 3 ποδοσφαιριστές!.. Θα ήταν άδικο!

Τα αποδυτήρια ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ”, να γίνουν και πάλι “ΕΚΚΛΗΣΙΑ” , με απόλυτο εντός τους καθορισμένη ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, βασισμένη όχι μόνον στην Ιεραρχία, αλλά και σε συγκεκριμένους κανόνες, οι οποίοι θα είναι ΑΠΑΡΑΒΑΤΟΙ σε όλους εκεί!..

Και με πολύ σεβασμό, εκεί θα πρέπει ΑΠΑΝΤΕΣ να ξέρουν ότι έχεις εσύ συγκεκριμένο Άνθρωπό σου, ο οποίος θα αγαπάει μεν και θα σέβεται τους πάντες στα αποδυτήρια, αλλά που όμως πάνω απ’ όλα θα προβάλλει την Ομάδα μας και τα συμφέροντά της, λατρεύοντας ασφαλώς το Σωματείο μας!..

Είναι δύσκολο να βρεθούν ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΔΕΣ, (για τον συγχωρεμένο και λατρεμένο μας Σάββα μιλάω και όχι για την ντροπή του, τον βρωμιάρη αντι-Ολυμπιακό γιό του, ο οποίος πάντα στέλνει στα ευρωπαϊκά μας ματς, “μιλημένους” από τον ίδιο, σε βάρος μας ασφαλώς, διαιτητές, όπως πχ και αυτόν τον τελευταίο στο Φάληρο, τον Πολωνό Στεφάνσκι, ο οποίος δεν είδε το χέρι του Ισραηλινού, αλλά είδε αυτό του παίκτη μας που ισοφάρισε), αλλά υπάρχουν άτομα που θα μπορούσαν να αναλάβουν τον ρόλο αυτό!.. Και πάλι πάει το μυαλό μας σε άτομα, αλλά δεν θα σου υποδείξουμε εμείς το πρόσωπο!..

Αν αυτό συμβεί, που αποτελεί παντού στην ζωή μας, πόσο μάλλον στον αθλητισμό, το 1/2 της ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ (και παραπάνω ίσως θα υπεστήριζα), τότε η Ομάδα θα βρει και πάλι και μάλιστα πολύ γρήγορα τον δρόμο της!..

2. Η ομάδα θέλει Τερματοφύλακα, Πρόεδρε, σαν εκείνον τον Ισπανό που είχαμε, εκείνο το “βουνό”, που μόνον που τον έβλεπες, ως αντίπαλος, “έτρεμες”! Δυστυχώς ή ευτυχώς οι σημερινοί τερματοφύλακες πρέπει να “ανοίγουν” τα χέρια τους και να… αγκαλιάζουν όλο το Τέρμα! Να μην ξεχνάμε δε, ότι το καλό αποτέλεσμα είναι πάντα υπόθεση καλής αμύνης, βάση της οποίας αποτελεί ο Τερματοφύλακας, ένας Πορτιέρο που θα εμπνέει σιγουριά στους υπόλοιπους να παίξουν μπροστά, ξέροντας ότι πίσω τους υπάρχει (και) κέρβερος!..

3. Μην πάρεις τον Σκοπιανό Πρόεδρε!.. Καλύτερα η Ομάδα να μείνει χωρίς τίτλο φέτος, παρά να μολύνει τον Ολυμπιακό μας Σκοπιανός ανθέλληνας, που θα έρθει να σου πάρει απλώς τα λεφτά και τίποτα άλλο! Όλοι αυτοί Πρόεδρε είναι φανατικοί και δεν ασχολούνται μόνον με την μπάλα! Άκουσέ μας!..

Είδες τί έγινε και με τον Αλβανό που είχαμε για ένα φεγγάρι στην Ομάδα! Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο λαός του δεν σηκώνουν τέτοιους Πρόεδρε! Είναι μισελληνικές φάρες, ενώ οι Αλβανοί (δεν ξέρω αν ο Μπάρντι είναι Αλβανο-Σκοπιανός), είναι σχεδόν όλοι Βάζελοι, λόγω κυρίως της σχέσεως των οπαδών μας με τους αντίστοιχους Σέρβους του Ε. Αστέρα!..

Άλλοι παίκτες στην θέση αυτή δεν υπάρχουν Πρόεδρε, ακόμα και καλύτεροι του Σκοπιανού;

Στο σημείο αυτό, αν πάρεις τον Μπίλιτς ως προπονητή (εμείς αυτόν ψηφίζουμε αναφανδόν), τότε οι οπαδοί μας (Θ7) θα πρέπει να “κόψουν” τα… Σέρβικα και τα… χασαποσέρβικα (υπάρχει και σ’ αυτούς… αναρχία το τελευταίο διάστημα εκτιμώ και θα πρέπει να τους καλέσεις και να τους μιλήσεις… γενικώς), διότι οι Κροάτες είναι και αυτοί “ΚΑΘΕΤΟΙ”, και σταματώ εδώ, αφού με καταλαβαίνεις! Ήδη ο Κροάτης Βερσάλικο έμαθε, είδε, άκουσε και δυσφόρησε!.. Δυστυχώς ή ευτυχώς αυτή είναι η αλήθεια Πρόεδρε!.. Και αν ο Κροάτης παίκτης το καταπιεί, ο Μπίλιτς που θα πρέπει να… κτίσει, πώς θα… χωνέψει κάτι τέτοιο;

4. Φέτος τα κόζια θα είναι διαφορετικά, Πρόεδρε! Ο Βάζελος δυνάμωσε πολύ, έχοντας έναν σοβαρό και γνώστη του ποδοσφαίρου Σέρβο προπονητή για 2η χρονιά, η Κούλα μοιάζει να δένει “πίσω” με τον επανακάμψαντα “Τσάμπιονς Λινγκ-ίστα” Αθανασιάδη και τον πασίγνωστο για την ποδοσφαιρική του ποιότητα Κροάτη Βίντα, ενώ ο Αργεντινός προπονητής της θα δείξει γρήγορα τί ξέρει από μπάλα (φυσικά ο ελληνοποιημένος Αλβανός… μάνατζερ και η βαλκανική – αλβανική μη αλλάζουσα νοοτροπία του είναι ακόμα εκεί), ο Μπάουκ δείχνει να είναι “μια από τα ίδια”, ίσως και χειρότερα, θα “δείξει”, ενώ ξε-προβάλλει η δύναμη του Άρεως, ο οποίος πήρε παίκτες καλούς και πολύ καλούς, τους οποίους ξέρει άριστα ο πολύ έμπειρος προπονητής του να “δέσει” και ομαδοποιήσει!.. Δεν θα ήταν τυχαία στην Αθλέτικο Μαδρίτης, έ;

Άρα, ο Πρωταθλητής ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. δεν πρέπει να παρουσιαστεί κατώτερος των περιστάσεων! Καταλαβαίνεις!.. Προσοχή λοιπόν, κατά τις λεπτές χειρουργικές κινήσεις που τώρα προβαίνεις Πρόεδρε!..

5. Γρήγορα ΟΛΟΙ, και(!) στην Λίγκα που τώρα προεδρεύεις, θα καταλάβουν την ΑΞΙΑ σου, το ειδικό σου βάρος, αφού τα Σωματεία τους θα αντιληφθούν γρήγορα ότι με σένα εκεί Πρόεδρο, μόνον να κερδίσουν έχουν, όπως βεβαίως και το Ε/Ποσόσφαιρο!.. Ο “Χ. Αυγίτης” βαζελο-Μπαλτάκος και υποχείριο του “Διοικητή” της Κούλας, θα σε πολεμήσει και εσένα και τον Ολυμπιακό μας μετά του μείζονος δυνατού πάθους, αλλά πρέπει να αντέξεις Πρόεδρε, για άλλη μια φορά και να αποδείξεις και πάλι σε όλα τα εκεί φίδια πως τα ψηλά βουνά δεν φοβούνται από χιόνια, βροντές, αστραπές, κεραυνούς, κλπ!..

Φέτος λοιπόν θα έχεις “2 καρπούζια” (έστω σε κάθε μία από τις μασχάλες σου και όχι σε μία) και αυτό ΑΠΑΙΤΕΙ την μείζονα ΠΡΟΣΟΧΗ(!) εκ μέρους σου Πρόεδρε και εκ μέρους του Επιτελείου σου!..

6.  Κλείνω και πιστεύοντας ότι διαμηνύω τα αισθήματα της μεγάλης πλειοψηφίας των εκ-ρίων Οπαδών μας, σου γράφω ότι ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ και κυρίως ΣΕ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ και σε ΑΓΑΠΑΜΕ Πρόεδρε, διότι “έργοις” απέδειξες και αποδεικνύεις ότι λατρεύεις τον τεράστιο ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ Οργανισμό, που λέγεται ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΤΟΝ δικό μας ΘΡΥΛΟ(!!!), αυτήν την αθλητική ελληνική ΑΚΡΟΠΟΛΗ, κάνοντάς μας παράλληλα, χρόνια τώρα, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΥΣ και ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΟΥΣ, παρά τα δύσκολα χρόνια που οι “Διεθνείς Εβραίοι” μας έριξαν τους Έλληνες, για τους λόγους τους, από το 2010 και μετά!..

ΕΙΣΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΜΑΣ!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-