Συνεχίζουμε!..

Φίλοι μου /μας!

1. “Τσίμπησαν” έναν οδηγό μπετονιέρας να έχει βιντεοσκοπήσει το πολεμικό α/δ στο Καστέλι στην Κρήτη! Αυτός μάλιστα είχε και άδεια εισόδου στην Μονάδα, προφανώς για εργασίες σ’ αυτήν!

Θα τον “ψάξουν” φανταζόμαστε, αλλά σε κάθε περίπτωση χαιρόμαστε που έστω και τώρα κατάλαβαν στις ΕΕΔ ότι εδώ και τουλάχιστον μια 6ετία οι ΤΕΔ έχουν εστιαστεί στην ΕΠΑ, … γενικώς! Και τί δεν έχουμε γράψει εδώ σχετικά!..

2. Επίσης! Πολλά συγχαρητήρια (!) και στην “ΕΛΑΣ”, που “τσίμπησε” (και αυτή πρόσφατα), 2 Τούρκους “μπουμπούκια”, που και αυτοί απαιτούν … ακτινογραφία!..

3. Συγχαρητήρια και στον Κο… Μπάϊντεν, ο οποίος “δεν πήρε πίσω” τον χαρακτηρισμό “Δικτάτορας” που είχε προσάψει στον Κινέζο Πρόεδρο Σι Τζιν Πίνγκ, και ο οποίος επεσκέφθη προσφάτως τςι Η.Π.Α.!..

4. “Για να μην τρελλαίνεστε” κάποιοι! Τον Κασσελάκη τον επέβαλε με σχεδιασμό στον “Σόρος-Σύριζα” ο Τσίπρας, όπως πολλές φορές το έχουμε γράψει και εξηγήσει!.. Και με εντολή… άνωθεν, διάβαζε Η.Π.Α. ! (Ποιοί άραγε; Έλα μου ντε! Πάτε και διαβάστε τί είχαμε γράψει σχετικά, μόλις εμφανίστηκε ο “Γκέϊ” της “GOLDMAN SACHS” και του… α/ “Δ.Κ.”, υποτίθεται)!..

5. Δηλαδή, όπως είναι τώρα η πολιτική σκηνή μας, τί άλλο να επιλέξει ο λαός μας, εκτός του Κ.Κ.Μ., που τον κάνει να νοιώθει, τουλάχιστον, εμπιστοσύνη; Τον Γιδογάμη; Τον σύγχρονο Βασιλάκη ΚΑΪΛΑ των “ΛΟΑΤΚΙ” και του Χουντόπαιδου, που τον πλαισίωσε με όλους τους προσωπικούς του ρουφιάνους, αλλά και ξένους πράκτορες, σαν εκείνη την ψευδή Μακεδόνισσα, που χόρευε μαζί με τους Σκοπιανούς το “φύγετε Έλληνες από την Μακεδονία”; Τον… αρκουδο-Μπρέζνιεφ από την Λαμία ή το πολιτικό “τσουτσέκι” του Ρ/Πράκτορα Ιβάν ΣΑΒΒΙΔΗ; Τον κλώνο των Νεο-Ναζί του Κασσιδιάρη, που μας ανέφερε για ΜΑΦΙΑ στο Κόμμα του ή τον Καθηγητή του… Κυρίου, που είναι, από πολιτική, κυριολεκτικώς (!), “3 λαλούν και 2 χορεύουν”;

6. Ο ΤΡΑΜΠ προηγείται τώρα του Μπάϊντεν, αλλά και ο Ρόμπερτ ΚΕΝΝΕΝΤΥ, γόνος της γνωστής οικογενείας και απ’ ό,τι έδειξε πολύ καλό αμερικανικό “χαρτί” για το μέλλον και των Η.Π.Α. και του Πλανήτη, (αν τον αφήσουν φυσικά οι Κοσμοκυρίαρχοι), έφυγε ή φεύγει από το συγκεκριμένο άρρωστο α/ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ”!.. Θα τον παρακολουθήσουμε “στενά” τον Κο Ρ. Κ. !..

7. Κε Μητσοτάκη! Τί “παίζει” στην Κύπρο; Διαβάζω πως πλέον εκεί στα λαχανικά και στο κρέας ο ΦΠΑ μηδενίστηκε!..

8. Σε κόκκινο συναγερμό η Κύπρος και πολύ σωστά! Η Ελλάδα; Είναι η ώρα να λειτουργήσουν ησύχως και με “τακτ” η “ΕΥΠ”, η Αντι-τρομοκρατική, κλπ, διακριβώνοντας το μήπως κάποιοι εξ αυτών που κατά πως έλεγε ο Κος Προκόπης ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ “εκτιμώ εκείνους που επιλέγουν τη Ελλάδα για να ζήσουν μαζί μας” (sic), ασχολούνται με… αλλότρια, κλπ! Καταλάβατε!..

9. Κε Καρατζαφέρη! Σας ακούσαμε! Το γεγονός ότι όχι μόνον ο Τζουμάκας, αλλά και πλείστοι άλλοι των Ελλήνων ευνοήθηκαν κάπου και αρχικώς επί Χούντας ή δεν είχαν καθαρό “ποινικό μητρώο”, κλπ, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟΤΕ ΠΙΘΑΝΩΣ ΤΑ ΠΑΝΔΕΙΝΑ, ΚΛΠ!.. Έτσι δεν είναι; Τί λέτε;

Δηλαδή! Επειδή ο Τζουμάκας, όπως είπατε, και ορθώς, υπηρέτησε ως ΔΕΑ (!) την στρατιωτική του θητεία και μάλιστα και με ανανεωτική θητεία, κάτι που σήμαινε ότι είχε “ΔΟΝΤΙ ΤΕΡΑΣΤΙΟ”, κλπ, για την εποχή εκείνη, αυτό σημαίνει πως δεν έφαγε ξύλο, ότι δεν κυνηγήθηκε ή ότι θα έπρεπε να τα πάθει όλα αυτά, όταν αντέδρασε, με όποιον τρόπο αντέδρασε, στην Χούντα; Ομοίως και τόσοι άλλοι!..

10. Φέρεται η ΣΟΥΔΑ να φράκαρε, οπότε η ΕΛΕΥΣΙΝΑ ήταν μονόδρομος να ανοίξει για τις ΕΔ των Η.Π.Α.! Φυσικά υπάρχουν και άλλοι λόγοι, οι οποίοι σχετίζονται με το “καθαρά” επχ-κό κομμάτι!.. Μπράβο στον Ε/Π-Θ, που τιμά τις συμμαχίες μας! Ας ελπίσουμε πως ΠΛΕΟΝ και οι σύμμαχοί μας θα τιμήσουν αυτήν την σταθερά προς αυτούς ΠΙΣΤΗ μας, σε ό,τι αφορά την ιδεολογική μας θέση – στάση στο παγκόσμιο επιστητό, αλλά και το κατά πόσον τιμούμε διαχρονικώς τις όποιες υπογραφές μας ή ακόμα και τον λόγο μας!..

11. Σχεδόν κάθε εβδομάδα το τελευταίο διάστημα, έχουμε στην Τουρκία αντι-τρομοκρατικές επχ-σεις, κατά τις οποίες προσάγονται χιλιάδες άτομα και συλλαμβάνονται εκατοντάδες!.. Οι τ/Φυλακές… βοούν!..

12. Απόδειξη των σχέσεων, όπως ακριβώς σας τα γράφαμε εδώ, είναι και η επικείμενη επίσκεψη (28-11-2023), του Ιρανού Αρχι-ΑΓΙΑΤΟΛΛΆΧ, στην Τουρκία!

13. “Βγάλτε έξω” άτομα σαν την Πόλλα ΡΟΥΠΑ και βάλτε μέσα τους… μπάτσους και για τώρα τον δολοφόνο του Ρομά ή μη Ρομά στην Θήβα!.. Επίσης! Γιατί ο Κουφοντίνας κρατείται ακόμα, Κε Π-Θγέ; Γρήγορα εκτός Φυλακής και ο “Μελισσοκόμος”, ώστε να τον βλέπουμε και στο Κέντρο της Αθήνας, μαζί με τον Συριζαίο Αρχηγό του “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ”!.. ΣΑΠΙΛΑ ΠΑΝΤΟΥ!..

14. Το θέμα των συμμοριών στις γειτονιές των πόλεων, κλπ, σχετίζεται άμεσα, ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ (!), με σχεδιασμό των Αλβανικών ΜΥ που έχουν σχετικώς (!) διατάξει την ΜΑΦΙΑ τους στην Ελλάδα της… διαλύσεως!.. Σκεφτείτε εσείς το “ΓΙΑΤΙ”!..

15. Πλέον, και εξακριβωμένα, οι Τούρκοι είναι αυτοί που αγοράζουν δαιμερίσματα και σπίτια στην Αθήνα… σωρηδόν, ενώ οι Αλβανοί που έχουν πια… “πιαστεί” οικονομικώς, μεταφέρονται στα Βόρεια Προάστια!.. Άλλωστε στο λεκανοπέδιο οι… ξένοι ή οι… νεο-Έλληνες από άλλα… Κράτη και των 3 γειτονευουσών Ηπείρων!.. Οι Έλληνες παίνονται και τα παιδιά τους πλειοψηφικώς είναι στην αλλοδαπή!.. Αυτή είναι η Ελλάδα του 2023!.. (Η Αθήνα συγκεκριμένα έχει 6+ εκ-ρια κατοίκους πια, με σχεδόν το μισό να είναι ξένοι, νόμιμοι και παράνομοι, ελληνοποιηθέντες και μη)!..

16. Δήλωσε Παοκτσού η Αχτσιόγλου, (σαν παλιότερα ο Τσακαλώτος και πολλοί άλλοι), που κάποιος θα πρέπει να της πει να φοράει λιγότερες φορές παντελόνι… , μπας και έπαιρνε ψήφους απ’ αυτούς, αλλά και πάλι ο Αμερικανός “Γκέϊ” την νίκησε!.. Τί είναι αυτά, ρεεεεεεε;

17. Η Τουρκία θα διαλυθεί σύντομα, Κε ΡΤΕ και όχι το Ισραήλ! Θα μας θυμηθείτε, αν θα είστε ακόμα “εν ζωή”!..

18. Προ ημερών, σε ομιλία του ΡΤΕ στην Τουρκία, με αφορμή την σύγκρουση Ι. – Π. , ακούστηκε το παλαιό σύνθημα “ΕΜΕΙΣ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ (δηλ. ο λαός), ΕΣΥ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ (ο ΡΤΕ)”, όταν ο Τ/ΠτΔ ανέφερε πως η Τουρκία είναι έτοιμη να πάει στρατιωτικά στην Γάζα!..

Θα ήταν χρήσιμο, σε όσους ασχολούνται ή θέλουν να μάθουν την Τουρκία σιγά – σιγά, να ασχοληθούν με το σύνθημα αυτό και να ψάξουν να την αναζητήσουν στην Οθωμανική Ιστορία, ώστε αρχικώς να αρχίσουν να… ψιλιάζονται (διότι θέλει πολύ χρόνο η μελέτη ενός λαού), τί σημαίνει σήμερα Τούρκος και ποιά ακριβώς έχει σχηματιστεί και διαμορφωθεί, μέσα στους αιώνες, ο γειτονικός μας λαός!..

19. Κε Π-Θγέ! Είχαμε παλιότερα το πρωτάθλημα του “ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΠΟΥΓΑΔΟΣ”, πιο πρόσφατα αυτό το ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ των “ΠΡΕΣΠΩΝ”, πέρυσι της “ΜΕΖΟΥΡΑΣ” και φέτος, κατά πως φαίνεται, αυτό των “ΔΙΚΑΣΤΩΝ”!.. Συγχαρητήρια!..

20. Κε Κασσελάκη! Ρωτάτε παρακαλούμε τον σύντροφό σας, Κο ή Κα Τάϊλερ, (συγγνώμη δεν ξέρουμε την… αλήθεια), ή την πεθερά σας, πώς πάει το θέμα των μετρητών της ΔΕΗ, ώστε να μάθουμε και εμείς;

21. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ! “ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ” ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΤΗΣ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ, ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΚΑΡΟΛΟ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΟΥ!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-