Σύντομα!..

ΜΑΘΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ (!) ΤΣΑΝΤΙΖΕΣΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ!

1. Οι ρωσικές ΜΥ “δούλεψαν” πολύ και στην Πολωνία, με ιδιαιτέρα… κλίση σε σαμποτάζ σε αποθήκες πυρομαχικών και σε… τρένα! Έτσι λένε οι Πολωνοί… τουλάχιστον, αναφέροντας και συλλήψεις ατόμων που έδρασαν, σχετικώς, για την Ρωσία!..

Άραγε για το συμβάν στα “Τέμπη” , λίγο πριν από τις τελευταίες εθνικές μας εκλογές, ξέρει σήμερα η Ελλάδα (η Κ-Β μας), αν πίσω απ’ όλο αυτό το τραγικό… σκηνικό ήσαν οι Ρ/ΜΥ (!), η “ΜΙΤ” (!) ή το εσωτερικό αριστερό (!) “Παρακράτος”, ακόμα και συνδυασμός αυτών ή απλώς ήταν ένα δυστύχημα του αναπόφευκτου πεπρωμένου, του… “Κισμέτ” ; (Έχει ολοκληρώσει τις έρευνές της η “ΕΥΠ”, αν φυσικά ασχολήθηκε με το θέμα, με εντολή ή… “κατά μόνας”).

2. Κε Καιρίδη (“ΣΚΑΪ”, “Σήμερα”, 23-05-2024)! Ο πιο Τουρκόφιλος πολιτικός (“χρυσό μετάλλιο”) δεν είναι αυτός ο παντελώς άγνωστος Ούγγρος πολιτικός που αναφέρατε, (αυτός που θα συναντάτο με τον Κο Χ. Φιντάν, κλπ), αλλά ο Κος ΜΠΟΡΕΛ, ο οποίος μάλιστα ΜΙΣΕΙ (!), ναι, όπως το διαβάζετε, και τους Ισραηλινούς, και ακολούθως ο Πολωνός Κος Τουσκ (“αργυρό μετάλλιο”), που ανέλαβε, εδώ και λίγο χρόνο, Π-Θ στην χώρα του!

Με την ευκαιρία, Κε Καιρίδη, να (σε)… διορθώσουμε (το γράφουμε ευγενικά), κάποιες αποστροφές σου που είχαμε ακούσει στην ίδια παραπάνω εκπομπή, στις 20-04-2024:

– Πετυχημένη, επί Μπάϊντεν, η αμερικανική Οικονομία! ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΜΑ (!), Κε Καιρίδη!

– Καταρρέει η Ουκρανία, διότι οι Η.Π.Α. δεν στέλνουν πυρομαχικά, επειδή δεν τους αφήνει ο Τραμπ και οι Ρεπουμπ0λικανοί!.. ΜΕΓΑΛΟ ΨΕΜΜΑ (!), Κε Καιρίδη!

– Ο ΤΡΑΜΠ είναι φίλος με τον ΡΤΕ! ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΨΕΜΜΑ (!), Κε Καιρίδη! /  Ο Κος Ντ. ΤΡΑΜΠ απλώς γνωρίζει ΝΑ ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΑΡΙΣΤΑ (ΚΑΙ!) ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΟΝ ΡΤΕ, ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ, ΤΟΝ ΚΙΜ ΓΙΟΥΝΓΚ ΟΥΝ, ΤΟΥΣ ΙΡΑΝΟΥΣ ΜΟΥΛΑΔΕΣ, ΚΛΠ. (Το εξήγησα αυτό, λόγω του αμέσου ε/ενδιαφέροντος)!..

ΚΕ ΚΑΙΡΙΔΗ!

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΛΕΙΧΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ Η.Π.Α. “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ”! ΟΚ! ΣΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΠΑΝ-ΜΙΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΟ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙΣ ΕΚΕΙ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ – ΤΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ, ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΚΟΥΝΕ, ΟΤΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΕΙΣΤΕ, ΜΟΝΟΝ… “ΜΠΕ”, ΗΤΟΙ… ΠΡΟΒΑΤΑ!..

ΠΏΣ ΝΟΙΩΘΕΤΕ ΑΡΑΓΕ, ΚΕ ΚΑΘΗΓΗΤΑ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ” ΕΠΕΒΑΛΑΝ, ΔΙΑ ΤΩΝ “ΜΥ” ΤΟΥΣ, ΩΣ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗ ΤΟΝ ΚΟ ΜΠΑΪΝΤΕΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ (ΤΗΝ 3Η) ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ;

3. Οι Τούρκοι με τους Ρουμάνους υπέγραψαν στην Άγκυρα πρόσφατα μια σειρά από συμφωνίες (30+), κατά την επίσκεψη του Ρουμάνου Προέδρου στην Τουρκία, “κλείνοντας τον κύκλο” της τ/επιρροής στην χερσόνησο του Αίμου, με τον καλύτερο τρόπο!

Είναι πια περισσότερο και από ΟΡΑΤΟ / ΕΜΦΑΝΕΣ ότι, οι Τούρκοι είναι πια (και με διαφορά!) η Νο “1” “Ελεγκτική Δύναμη” στα Βαλκάνια, έχοντας αυξήσει κατά πολύ την ήδη τεράστια επιρροή στους λαούς και στις Κ-Β των Κρατών αυτών!

Στην Αλβανία, που είναι η χώρα, που μαζί με το Κόσσοβο… Κα Μπακογιάννη (Σημ. : Η Τουρκία έχει αναγνωρίσει το Κόσσοβο), αποτελούν κυριολεκτικά… “κόλο υπηρεσίας” για την Άγκυρα, γράφουμε και πάλι (ενδεικτικώς!), πως:

– Οι εμπορικές συναλλαγές Τ-Α είναι 35 δις $ Η.Π.Α.

– Η Τουρκία “ανοίγει” στα Τίρανα Παράρτημα του Πολυτεχνείου της Πόλεως!

–  Η Τουρκία έχει φτιάξει, πχ στην Αλβανία δρόμους, πλατείες, διάφορες κοινωφελείς εγλαταστάσεις, κλπ.

– 600 τ/εταιρείες είναι σήμερα στην Αλβανία.

– Στις εταιρείες αυτές εργάζονται σήμερα, ως υπάλληλοι, 15.000 Αλβανοί.

– Η Τουρκία έχει φτιάξει μέσα στα Τίρανα (κέντρο) ένα από τα πιο μεγαλοπρεπή τζαμιά διεθνώς.

Η… γνωστή (!) τ/”ΤİΚΑ” έχει αναγνωριστεί από την Αλβανία.

Ανάμεσα στις 2 χώρες έχει υπογραφεί η πιο σοβαρή, η πλέον πλήρης και η σημαντικότερη συμφωνία “Στρατιωτικού Πλαισίου” (!), από το 1990 και την πτώση του Κομμουνισμού στην Αλβανία.

ΤΕΛΟΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΟΤΈ ΟΤΙ ΤΟ Τ/… “ΠΟΛΙΤΙΚΟ (!) ΧΡΗΜΑ” ΡΕΕΙ ΑΦΘΟΝΟ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ!

4. Πόλεμος Κατασκόπων Δύσεως – Ρωσίας! (Ολιγόλεπτο διάλειμμα για… αστεϊσμό)!..

(Απ’ ό,τι τώρα, “χονδρικά”, θυμόμαστε για ένα διάστημα τουλάχιστον 10 ετών, ήτοι από το 2015, έως σήμερα! Το “σκορ” δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αφού αναφερόμαστε σε γεγονότα που θυμόμαστε και μόνον και όχι σε όλα)!

– Περίεργες δηλητηριάσεις “χωρίς σωτηρία”, Ρώσων πρακτόρων που… κατέφυγαν στην Δύση (Αγγλία – Γερμανία)! Επί Κομμουνισμού θα λέγαμε “διέφυγαν” ή “αυτομόλησαν” στην Δύση: 0 – 1.

– Επιθέσεις – σαμποτάζ σε αγωγούς στην Β. Θάλασσα και Βαλτική: 1 – 1.

– Επίθεση στην γέφυρα της Κριμαίας: 2 – 1.

– Ρ/Επιθέσεις -“σαμποτάζ”- σε αποθήκες πυρομαχικών και σιδηροδρομικά δίκτυα σε ευρωπαϊκές χώρες (Πχ στην Πολωνία, κλπ): 2 – 2.

– Ρ/Επιθέσεις “χάκινγκ” σε γερμανικούς στόχους: 2 – 3.

– Ρ/Διείσδυση στο “Γερμανικό Επιτελείο  ΕΔ”: 2 – 4

– Περίεργος θάνατος του πράκτορος της Δύσεως στην Ρωσία, Ρώσου ακτιβιστή (sic) και καλούμενου από τα δυτικά ΜΜΕ “Αρχηγού της ρ/Αντιπολιτεύσεως” ΝΑΒΑΛΝΙ, λίγο πριν από τις πρόσφατες εκεί προεδρικές εκλογές: 2 – 5.

– Τρομοκρατική επίθεση στην Μόσχα, με περισσότερους από 100 νεκρούς, εκατοντάδες τραυματίες, κλπ! 3 – 5.

– Δολοφονική απόπειρα κατά του Ρωσόφιλου Σλοβάκου Π-Θ: 4 – 5.

– Πτώση Ε/Π Ιρανού Προέδρου Ιμπραήμ ΡΕΪΣΙ: 5 – 5.

– Αποτυχημένη πρόσφατη προσπάθεια “σαμποτάζ” στο αγγλικό α/φ που πήγαινε Σιγκαπούρη: Το γκολ ήταν… “οφ-σάϊντ” και δεν μέτρησε!..

ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!..

ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΤΑΣΚΟΠΩΝ, ΣΚΛΗΡΟΣ ΚΑΙ ΑΔΥΣΩΠΗΤΟΣ, ΜΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟ 2005 ΚΑΙ ΜΕΤΑ! 

Από το παραπάνω… “αστείο” συμπεραίνουμε πως και (!) στην ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ, ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΜΦΙΡΡΟΠΟΣ! “ΜΙΛΑΜΕ” ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟ (“ΦΙΖΙΚΑΛ” ΜΟΡΦΗΣ) ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙ!..

Επειδή ίσως ρωτήσετε και για το “σκορ”, (για το ίδιο χρονικό διάστημα), ανάμεσα σε “ΜΙΤ” και “ΕΥΠ”, δεν θα ήθελα να σας το γράψω, διότι είναι ξεφτιλιστικό για τα ελληνικά χρώματα!

Μπορώ όμως απλώς να σας πω περιφραστικά πως, επί “ΣΟΡΟΣ – ΤΣΙΠΡΑ” η “ΕΥΠ” είχε καταστεί… “Όργανο Πληροφοριών” της “ΜΙΤ”, (η “ΕΥΠ” είχε πλήρως διατρηθεί από τους Τούρκους / εδώ ταιριάζει το τραγούδι της Τζένης ΚΑΤΣΙΓΙΑΝΝΗ… “το ντάμπα είμαι εγώ, το ντούμπα είσαι εσύ”), μέχρι που ανέλαβε Π-Θ ο Κ.Κ.Μ. , ο οποίος έκανε κάποιες καλές… μεταγραφές και άρχισε να “δένει” η… άμυνά μας, διότι πλέον μόνον γι’ αυτό μιλάμε, μέχρι (το!) σήμερα που ακούγεται πως ήρθε ο αντίστοιχος… Μεντιλίμπαρ στην “ΕΥΠ” και έτσι υπάρχει πια διάχυτη η ελπίδα ανακάμψεως της Υπηρεσίας και μιας πιθανής μειώσεως του “σκορ” από ε/πλευράς!..

(Εδώ ήταν που είχαμε γράψει πως επί “Σόρος-Τσίπρα” η “ΜΙΤ” πχ ήταν “μέσα” στο Γραφείο του Π-Θ μας, επί 24ώρου βάσεως και “δια ζώσης” και “ηλεκτρονικώς”! Κάντε “βόλτα” στο “σάϊτ” μας, βρείτε και διαβάστε μας ξανά)!

Τέλος όμως τα… αστεία τώρα, “ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ”… άπαντες!..

5. Απορούν κάποιοι στην Ελλάδα, γιατί με τον νέο τ/Νόμο Περί “ΕΠΣ” και “Πολεμικής Καταστάσεως”, ο ΠτΔ (και για τώρα ο νυν ΠτΔ, ΡΤΕ), αναλαμβάνει πλήρως το δικαίωμα να διατάσσει “ΕΠΣ” ή να αποφασίζει για κήρυξη πολέμου και ακολούθως “τύποις” να ενημερώνει την τ/Βουλή (“ΤΒΜΜ”)*!

Η γενική απάντηση είναι ότι… “ΕΧΟΥΝ ΣΦΙΞΕΙ ΟΙ ΚΟΛΛΟΙ”… γενικώς (και!) στην Τουρκία, και η ειδικότερη ή η πιο συγκεκριμένη καλύτερα είναι πως η Τουρκία “ΒΛΕΠΕΙ” ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ, ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΛΘΕΙ ΕΚΕΙΝΗ Η ΣΤΙΓΜΗ Η(ΔΙΑΖ) ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΧΑΣΙΜΟ ΧΡΟΝΟΥ, ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΕΠΙΣΗΣ ΑΡΙΣΤΑ, (ΚΑΙ ΑΝ -ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ- ΔΕΝ ΤΟ… ΓΝΩΡΙΖΕΙ, ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΑΚΡΩΣ ΣΟΒΑΡΑ), ΠΩΣ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΘΑ ΠΑΙΧΤΕΙ Η ΙΔΙΑ ΤΗΣ Η ΥΠΑΡΞΗ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ!..

* Μέχρι τώρα (από το 1995 και επέκεινα / τότε που ψηφίστηκε και το περίφημο σε βάρος μας “CASUS BELLİ”), το θέμα “ΠΟΛΕΜΟΣ” ήταν θέμα που συνεζητείτο στην τ/Βουλή και ακολούθως ελαμβάνετο απόφαση για “ΕΠΣ” ή πόλεμο ή όχι!..

Σημειώστε τέλος πως, ο εκάστοτε Τ/Πρόεδρος της Δημοκρατίας (πολιτικός ή στρατιωτικός) είναι ο ιστορικός – παραδοσιακός ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ “εν πολέμω”, το αδιαμφισβήτητο Νο 1″, σε ειρήνη και πόλεμο, οπότε, τουλάχιστον στην μεγάλη πλειοψηφία του τ/… κοινού (sic), η αλλαγή αυτή μάλλον δεν λέει τίποτα,κακώς βεβαίως, αφού θα έπρεπε να ανησυχήσει αν ήξερε… , σε μια Τουρκία που λόγω… γονιδιακής νοοτροπίας (στρατικοποίηση και ΙΣΛΑΜ),  ο λαός, όπως τα αθώα πρόβατα (reaya / ραγιάς), κυττάζει πάντα στα… μάτια τον… βοσκό, ήτοι τον επικεφαλής του, τον όποιο Αρχηγό του και ό,τι κάνει αυτός, ό,τι αυτός πράττει, είναι πάντα… ΚΑΛΩΣ ΚΑΜΩΜΕΝΟ με αποτέλεσμα τα… πρόβατα να εκτελούν τα πάντα!..

6. Μήπως διαβάσατε το πρόσφατο μήνυμα του Α/”ΜΙΤ”, Κου Καλίν, προς τους νέους;

ΥΓ. Κε Καλίν! Είδαμε πως είσαι δεινός σκόρερ στο Μπάσκετ, έ; Τέτοια καλάθια, σαν αυτό που είδαμε να βάζεις, είναι για “σόου” σε τσίρκο!..

7. ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ!

Ανατριχίλα! Το επετειακό έμβλημα του Ολυμπιακού για τα 100 χρόνια θρυλικής ιστορίας του! (video, photo).

Ανατριχίλα! Το επετειακό έμβλημα του Ολυμπιακού για τα 100 χρόνια θρυλικής ιστορίας του! (video, photo)
Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 
Η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ παρουσίασε τα διαρκείας της για την ιστορική σεζόν 2024-25 και στο πλαίσιο αυτό, γνωστοποίησε και το επετειακό έμβλημα των 100 χρόνων!

Δείτε το βίντεο:

Δείτε τη φωτογραφία:

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-