Τα Λέγαμε, Τα Γράφαμε, … Και;

1. Τώρα οι Τούρκοι μας λένε πως θα κτυπήσουν τα α/δ μας, ώστε να καταστρέψουν (και) τα α/φ μας στο έδαφος και άρχισαν να… ανησυχούν τα Κανάλια μας!

Από πότε εδώ στον “Ε.Θ.” σας γράφαμε για το… ενδιαφέρον των ΤΕΔ για τα α/δ μας και την ΤΠΑ γενικότερα; Από πότε σας γράφαμε πως έχουν στείλει εδώ στην Πατρίδα μας (στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη κυρίως), στελέχη της ΤΠΑ υπηρετούντα στην ΜΙΤ, αλλά και στο Τ/ΓΕΑ, όπως και στο Τ/ΓΕΕΔ/ΥΣΠ, με κύρια αποστολή το ξεψάχνισμα της ΕΠΑ; Σας γράφαμε μέχρι και πού μένουν, πχ στην Αθήνα, οι… Κύριοι αυτοί!..

Μήπως κάποιοι θα παραδεχτούν επιτέλους τους “Αγγέλους” ή θα συνεχίζουν μέσα στην μιζέρια τους και στις βρώμικες προσωπικές βλέψεις αυτών και της κλίκας τους; Και αυτό, όχι για εμάς, αλλά διότι με την στάση τους απέναντί μας χάνουν οι ΕΕΔ!..

2. “Θα το κάνουν” οι Τούρκοι, Κε Οικονόμου, … δυστυχώς για όλη, τελικώς, την ανθρωπότητα, όπως θα εξελιχθεί μια μείζων Ε-Τ σύγκρουση!

3. Σου λένε οι ίδιοι οι Τούρκοι, Κε Λάβδα, ότι πάνε για πόλεμο και αυτό δεν είναι για εσάς το πιο πιθανό σενάριο;

4. Προς όλους σας! Μας απειλούν οι Τούρκοι, όσο ποτέ άλλοτε, όπως λέτε, (αν και από το 1964, έως και το 1974 και την τ/εισβολή στην Κύπρο, είχαμε, “γκρόσο-μότο”, την ίδια τ/στάση που κορυφώθηκε με την διεθνή προδοσία της εισβολής αυτής), και αυτό συμβαίνει, διότι πλέον ολοκληρώνεται ή άλλως… ωριμάζει (sic) η τ/στρατηγική, η οποία στόχευε και στοχεύει (μετά από το 1974 και την κατάληψη του 39% της Μεγαλονήσου φυσικά, ως επόμενο της Κύπρου τ/βήμα), στην κολόβωση της Ελλάδος και ορθότερα του Ελληνισμού, με την κυριαρχία των Τούρκων στο 1/2 Αιγαίο (με ταυτόχρονη προσπάθεια καταλήψεως νήσου ή νήσων παρά την Μ. Ασία), την κατάληψη της Δ. Θράκης (τουλάχιστον) και την κατάληψη της υπολοίπου Κύπρου!

Στον “Ε.Θ.”, πόσο καιρό τώρα γράφουμε για την κατάληξη της όλης Ε-Τ… “ιστορίας” σε πόλεμο (είτε έμμεσα, είτε άμεσα) και πάντα με επιχειρήματα, τονίζοντας ότι πλέον εξέλειπαν οι λόγοι για “θερμό ή θερμά επεισόδιο / – δια”, αφού οι Τούρκοι ότι είχαν να πετύχουν μ’ αυτό / – μ΄αυτά, το πέτυχαν; Μήπως κάτι χρόνια;

5. Λάθος! Από το 2010 οι “Άγγελοι” του ΥΠΑΜ είχαν επισημάνει μετ’ επιτάσεως ότι οι Τούρκοι το… “πήγαιναν” σε αλλαγή της Συνθήκης της Λωζάννης και εξηγούσαμε το “γιατί”!.. “Ζουν” ακόμα εκείνοι που θα μπορούσαν να το πιστοποιήσουν, αλλά υπάρχουν και σχετικά “γραπτά μετ’ επιχειρημάτων” της υπόψη θέσεως, κατά το Λατινικό “σκρίπτα μάνετ”!..

Οι άσχετοι ή οι δοτοί και επικίνδυνοι, αυτοί δηλαδή που ήθελαν το σκότος και το… έρεβος… , αναφέρονταν στην συνθήκη του Μοντρέ, η οποία πλέον, αγαπητοί και “εκ των πραγμάτων”, … πάπαλα!..

6. Λάθος! Την Αλεξανδρούπολη, Κε Σέρμπε, δεν την ανακάλυψαν οι Αμερικανοί, αλλά οι Έλληνες!.. Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” του ε/ΥΠΑΜ, επίσης από το 2010, έγραφαν και… φώναζαν, σε συνέχεια του “EAST MED” που είχαν προβλέψει και “έπαιξε” πολύ λίγο μετά, πως αυτός ο αγωγός έχει ή … μοιάζει να έχει 2 διαδρομές, μία μέσω της νότιας πλευράς της Κύπρου και της Κρήτης, του Ιονίου και απ’ εκεί προς την Δ. , Κ. και Β. Ευρώπη σίγουρα (μέσω διακλαδώσεων φυσικά) και πιθανώς και προς ΒΑ, και μια άλλη διακλάδωση η οποία θα περνάει νοτίως Κύπρου και Κρήτης, θα “αγκαλιάζει” από τα ΝΔ και Δ. το “Σύμπλεγμα Μεγίστης” και δια του 25ου Μεσημβρινού θα καταλήγει στον “Λαιμό της Ξάνθης”, στο πιο ευάλωτο σημείο της ε/Αμύνης!

Αυτό μας… “μύρισε” από την επιμονή των Ισραηλινών να πετούν τότε ακριβώς πάνω στον 25 Μεσημβρινό και έτσι ουσιαστικά “χτίσαμε” την πληροφορία, η οποία σήμερα πια έχει επιβεβαιωθεί!..

Αυτή η σκέψη ή αυτή η “χτισμένη” πληροφορία μας, ως λογική συνέχεια (από μόνη της θα έλεγα), περιελάμβανε και περιλαμβάνει τον έλεγχο των λιμένων Θεσσαλονίκης, Καβάλας και Αλεξανδρουπόλεως(!), λιμάνια που ως ε/πέρας των αγωγών θα είχε υποχρεωτικά… αποθήκες “LNG”!!!.. “Ζουν” ακόμα “ΑΓΓΕΛΟΙ” μάχιμοι των τότε ημερών!…….

Δυστυχώς όμως υπερίσχυσαν τότε σε Ε/ΓΕΕΘΑ και Ε/ΥΠΑΜ οι γνωστές κλίκες που διοικούσαν τις ΕΕΔ “κάτω από το τραπέζι”, οι οποίες μας “έθαψαν”, αφού επρόκειτο (και ακόμα είναι όντες και απόστρατοι) οι Έλληνες αντίστοιχοι των Τούρκων… “Ευρασιανιστές” και ειδικότερα της… διαστάσεως “Ρωσόστροφοι” (sic), και πάντα (οι περισσότεροι αυτών) της απόψεως μιας Ε-Τ προσεγγίσεως της μορφής της δημιουργίας μιας Ε-Τ Συνομοσπονδίας, όπως έλεγαν και πρέσβευαν και οι Χουνταίοι της Χούντας 1967-1973, με πρώτον και καλύτερο τον Χουντάρχη Γ. Παπαδόπουλο! (Αυτήν την Ε-Τ συγκεκριμένη… προσέγγιση, με την Ελλάδα πάντα στον ρόλο της… νύφης και της Τουρκίας του Γαμπρού, πρεσβεύουν σήμερα και οι Σορος-Συριζαίοι και αυτό εξηγεί την… ανώμαλη πολιτική προσέγγιση στα χρόνια μας των Χουνταίων με τους μεταλλαγμένους Κομμουνιστές του “Σόρος -Σύριζα”, όπως και με όλες τις συνισταμένες του, όπως πχ τον “ΑΝΤΑΡ-CIA”,  κλπ, κλπ, κλπ)!..

Συνεχίζοντας:

Ήταν λάθος που στις μέρες μας οι “Διεθνείς Εβραίοι” της “Πράσινης Ανάπτυξης” και των “Ανανεωσίμων Πηγών”, σε σχέση πάντα με τον έλεγχο των κινήσεων της Ρωσίας από την Δύση, ανακοίνωσαν (αρχικά τουλάχιστον) το τέλος του “EAST MED”! Βιάστηκαν!.. (Το θέμα “EAST MED” δεν έχει κλείσει)!..

Επίσης, Κε Σέρμπε! Με το που ανέβηκε ο Κ.Κ.Μ. στην εξουσία, “φαγωθήκαμε”, εδώ στον “Ε.Θ.” οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” να του εισηγούμαστε σχετικά με τις Η.Π.Α. στην… Ελλάδα γενικώς! Υπερβάλοντας, είχαμε γράψει, “μακάρι να γινόμασταν το 51ο αστέρι στην σημαία των Η.Π.Α.”!

Όχι μόνον την Αλεξ-πολη λοιπόν, αλλά ευρύτερα και γενικότερα την χώρα μας εμείς “πασάραμε” στις Η.Π.Α., εμείς κάναμε το σχετικό μετ’ εξηγήσεων “προμόσιον” της χώρας μας και τους πείσαμε, φυσικά με τον απίθανα εγκεφαλικό νυν Π-Θ στον οποίον γράφαμε, ως… ΥΓ, “να πεις όμως στις Η.Π.Α. να μην μας ξαναπουλήσουν, διότι τότε… είναι και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν πορτοκάλια, ως νόημα των όσων του είχαμε και δις και τρις και… τετράκις φορές πει και τονίσει”! (Αυτά του γράφαμε και όταν πήγε στον Τραμπ, αλλά και όταν πήγε στον “Γερο Τζο”)

Όσο εγωϊστικό και να ακούγεται λοιπόν, και σ’ αυτό οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” ήμασταν πρώτοι και πρωτοπόροι, ενώ βασικές και κρίσιμες για την Άμυνά μας (“Εθνική Ασφάλεια”) εισηγήσεις μας, παρουσιασθείσες εδώ στον “Ε.Θ.”, προς τον Π-Θ έγιναν απ’ αυτόν δεχτές!.. “Ταξιδέψτε” στο “σάϊτ” μας και θα βρείτε τα πάντα!..

7. Οι Κομμουνιστές και οι όποιες τάχα μου αριστερές (sic)… μεταλλάξεις τους, μεταλλαγμένες και μη, στην βάση τους ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΕΣ και επομένως εξ ορισμού ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ, δεν θέλουν μόνον να μην γίνονται παρακολουθήσεις των πολιτικών, κλπ, όπως λένε, αλλά αυτό που θέλουν είναι να μην υπάρχει ΕΥΠ και επιθυμούν ό,τι θα έχει, ακολούθως, σχέση με ΜΥ, να εδράζεται αυστηρά πάνω στο Σοβιετικό πρότυπο και μοντέλο!..

Η ΕΥΠ αλώθηκε (ΔΥΣΤΥΧΩΣ!) από τα Κόμματα και κατέστη προϊόντος του χρόνου… “συνοικιακό μαγαζί” και κυρίως μαγαζί “εξυπηρετήσεων”, όπου θέση είχαν (και ακόμα πιθανώς έχουν) μέχρι και(!) άτομα με “IQ”… ραδικιού, ιδιώτες, αστυνομικοί και στρατιωτικοί!..

Κάποτε, επί Αρχηγίας εκείνου του ανεκδιήγητου Σημιτικού Πρέσβεως, υποτιθέμενης αγγλικής επιρροής (sic), εκείνου που εστάλη στο Ναϊρόμπι για να φέρει στην Πατρίδα τον… “Ήρωα” τις Κούρδισσες, κλπ, κλπ, κλπ, είχε σταλεί έπισήμως, κλπ, να υπηρετήσει εκεί πολύ κατάλληλος “ΑΓΓΕΛΟΣ”, ειδικά στο αντικείμενο Τουρκία – Βαλκάνια!.. Αφού τον είχαν και ανέμενε στην Γραμματεία της Δνσεως Προσωπικού για 2+ ώρες, ακολούθως τον φώναξε ο ευγενής Δντης, με καταγωγή από τα ωραία Τρίκαλα, στο Γραφείο του και του είπε: “Ο Κος Δκτης μας είπε να σας μεταφέρουμε ότι σας ζητάει συγγνώμη, αλλά επειδή δεν σας ζητήσαμε εμείς ως Υπηρεσία, δεν μπορούμε να σας δεχθούμε”!.. Καταλάβατε; Για προσπαθείστε!.. Την είχαν κάνει την ΕΥΠ τσιφλίκι τους, και ουσιαστικά έγραφαν στα παπάρια τους έγγραφες κρατικές διαταγές, επειδή προφανώς έκριναν ή είδαν στα όποια χαρτιά τους ότι ο υπόψη… “ΑΓΓΕΛΟΣ” (δεν ήξεραν βεβαίως ότι επρόκειτο για “ΑΓΓΕΛΟ”), δεν ήταν της δικής τους Κομματικής αποχρώσεως! Για ποιά “ΕΘΝΙΚΗ” υπηρεσία μιλάμε λοιπόν;  Και πώς μπορούν κάποιοι να μην υπακούουν σε νόμιμες διαταγές; Είμαι σίγουρος ότι κάτι ανάλογο θα είχε γίνει και με άλλη… κατάσταση στην εξουσία, αντιστρόφως!…

Έτσι, φίλοι, χάθηκαν “διαμαντάκια” από την ελληνική Ομάδα… “ΜΠΟΞ”, ενώ την ίδια στιγμή υπηρετούσαν στην ίδια αυτήν Υπηρεσία… “αποκούμπι” του κάθε άχρηστου, κόρες στρατιωτικών χωρίς πτυχία, χωρίς γλωσσομάθεια, χωρίς τίποτε, μέχρι και… πρώην Τροχονόμοι, όπως πχ στην “Δνση Αντικατασκοπείας”, απλώς και μόνον διότι ήξεραν την… Αθήνα! Λίγο μετά η Υπηρεσία, που ήταν ήδη τίγκα στους Χουνταίους, που επί ΠΑΣΟΚ οι περισσότεροί τους είχαν μεταλλαχτεί σε ΠΑΠΑΝΔΡΕΪΚΟΥΣ, εξ αιτίας του μίσους τους προς τον… “ΕΘΝΑΡΧΗ” της ΕΘΝΙΚΗΣ ήττας στην Κύπρο μας,  με το παρωνύμιο  “ο Κουφός”, γέμισε και από “Χρυσαυγίτες”, οι οποίοι έφτασαν να καθέξουν μέχρι και δντκές θέσεις, όπως πχ αυτή του Δντη της Αντικατασκοπείας!……. (Επί Κ-Β Σαμαρο-Βενιζέλων συγκεκριμένα, που “κυνήγησε” τάχα μου την “Χ. Αυγή”!.. Ό,τι της τύχαινε στον… δρόμο της το χειριζόταν ανάλογα η υπόψη αυτή Κ-Β και της έτυχε ο Φύσσας και η ερωτική αντιδικία του με τον φονιά του, που μετεβλήθη σε όργιο πολιτικής εκμεταλλεύσεως, κυρίως από τα Κομμούνια, τα κανονικά και τα μεταλλαγμένα)!.. Είναι ΕΥΠ αυτή; STOP!.. Θα γράψουμε όμως, όχι σήμερα, τί “παιζόταν” στην ΕΥΠ και επί “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ” και θα σας “σηκωθεί η τρίχα”! Κε Τσίπρα, δεν πήγε ο Ρουμπάτης τότε στο Ισραήλ για το “ΠΗΓΑΣΟΣ”; Παίρνετε όρκο; Αν αποδειχθεί ότι πήγε και μάλιστα ότι το έφερε εδώ στην Ελλάδα μας (2016)  και το δούλεψε και μπράβο του, θα δεσμευτείτε ότι θα παραιτηθείτε από… βουλευτής; Για να θυμηθώ την ατάκα σου προς τον Π-Θ στην Βουλή, στην συζήτηση για το Νομοσχέδιο που αφορά την ΕΥΠ! Να ρωτήσουμε να μας απαντήσει σχετικά, αν θα ήθελε βεβαίως, ο νέος Α/ΜΟΣΑΝΤ, Κος Δαβίδ (Ντέϊβιντ) ΜΠΑΡΝΕΑ, πρώην μέλος της “ΜΑΤΚΑΛ”;

Μήπως ο Κος Ρουμπάτης ξέρει κάτι και για το πότε εισήλθε στην χώρα το “ΠΡΙΝΤΕΪΤΟΡ”; Μήπως, λέτε εσείς Κε Πρόεδρε, να ξέρουν κάτι σχετικά οι Ισραηλινοί, ώστε να τους ρωτήσουμε;

Άντε ρε πολιτικέ Καραγκιόζη, παλιολινάτσα, πολιτική πάντα!.. Και κάτι ακόμα, επειδή τώρα κάνεις την Παρθένα! Επί ημερών σου, διαπραγματευόσασταν, εσείς οι Δημοκράτες που κλαίτε τώρα, όπως κατάλαβα από την Κα Ομορφοβασίλη το πρωϊ στον ΣΚΑΪ, τους 6500 νεκρούς από ηλίαση εργάτες, που πήγαν στο Κατάρ για να χτίσουν τα στάδια για το Μουντιάλ και να κονομήσουν χοντρά, (να τα λέτε όλα), την πώληση νήσων του Ιουνίου στον Αλ Θάνι, τον Εμίρη του Κατάρ, ο οποίος μάλιστα είχε έρθει στην Ελλάδα, ναι ή όχι; Ξέρεις κάτι ή όχι;

Αγαπητοί!

Επί ημερών Σαμαρο-Βενιζέλων στο ΓΕΕΘΑ εθίγη ο Υπαρχηγός τους, όταν Αξκός Ομιλητής αναφέρθηκε στο Ιράν επιτιμητικά και ζήτησε ανασκευή των λεγομένων, κλπ, κλπ, κλπ, ενώ και οι Καταριανοί μπαινόβγαιναν στα ε/στρατόπεδα και δη του Έβρου, όπου εκπαιδεύονταν ή συνασκούνταν, παρ’ ότι οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” του ΥΠΑΜ – ΓΕΕΘΑ είχαν επισημάνει το φιλοτουρκικό… ποιόν τους, που οι πολιτικοί σήμερα ανακαλύψατε και μάλιστα μετ’ εμφάσεως και μετ’ επιτάσεως, αλλά τους απειλούσαν ότι “θα τους… κάψουν τα φτερά”, διότι προείχε η ιεραρχική εξέλιξη των μελών της κυβερνώσας τις ΕΕΔ κλίκας!..

Τί να περιμένει λοιπόν κανείς από στελέχη που αμύνονταν των τρομοκρατών Μουλάδων του Ιράν ή που “άνοιγαν” τις Πύλες των ε/στρατοπέδων σε τουρκικά υποχείρια;

Για το τί αντιστοίχως είχαμε μετά επί “Σόρος-Τσίπρα”, όπου πχ ένας χωρισμένος και “της νύχτας” Φιλο-Πακιστανός Συριζαίος, από το Χαϊδάρι, έγινε Υφυπουργός Αμύνης… ή ένας Δάσκαλος… το ίδιο (αν και αυτός δεν προκάλεσε), ρώτα ρε πολιτικέ Αρλεκίνε Τσίπρα να σου πουν τα χακί ε.α. γλειφτρόνια σου στο Κόμμα, πχ ο Αποστολάκης που κατάφερε να τον γράψει η Ε/ΙΣΤΟΡΙΑ ως τον 1ο στρατιωτικό που πούλησε “ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΟΣΙΑ” για να γίνει… Υπουργός… , Υπουργός από σένα τον τεράστιο πολιτικό εγκέφαλο, αλλά ρώτα και τον… Καμπά, τον Αρχι-Χούντα (μερικοί τον λενε “το χακί κανίς του Ψινάκη”), μιας που εσείς εκεί στο Σόρος-Κόμμα σου /σας δεν έχετε… , αλλά ούτε και συνεργάζεστε με…  Χουνταίους!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!..

Συνεχίζουμε!

Αν όμως υπάρχουν στην ΕΥΠ άτομα ανόητα ή και ηλίθια “μικρό το κακό”, θα μπορούσε να ισχυριστεί κάποιος! Το πολύ άσχημο, “το μεγάλο κακό”, θα έλεγε κάποιος, είναι ότι υπάρχουν άτομα που δεν έχουν ούτε ψήγμα ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ, αλλά και άτομα με μειωμένη αντίληψη των καθηκόντων τους, διότι έχουν μικρή σχέση και… σύνδεσμο με τον… Όρκο που είχαν κάποτε δώσει!..

Επίσης η ΕΥΠ έχει αλωθεί και από αριθμό ξένων πρακτόρων, φανερών (“τρόπον τινά”…) και κρυφών!.. Ας μην αναφερθούμε στους… “Οπλάδες” (κυρίως σ’ αυτούς), στους “ντίλερς” Η/Σ επικοινωνιών, στους… “πατεντατούχους”, κλπ, οι οποίοι “μπαινόβγαιναν” και “μπαινοβγαίνουν αέρα” ακόμα (;) και στο ΓΕΕΘΑ – ΥΠΑΜ, με την ίδια ακριβώς… ευκολία και… άνεση που το έκαναν και κάνουν και με το τ/ΓΕΕΔ – τ/ΥΠΑΜ – ΜΙΤ!.. Κάποτε αυτοί όλοι ήσαν οι μόνοι που κυκλοφορούσαν μεταξύ των Ορόφων των Επιτελείων των 3 Κλάδων των ΕΕΔ, αφού απαγορευόταν στα στελέχη (και ορθώς!) η δια των ορόφων μετακίνησή τους και μάλιστα χωρίς να καταγράφονται οι κινήσεις τους!..

Η ΕΥΠ υφίσταται, διότι υπάρχει ακόμα(!) μια μικρή δυστυχώς, αλλά υπεύθυνη και βαθιά έλλογη και βαθιά ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ μερίδα υπαλλήλων, (υπαλλήλων μη… φωνασκούντων), η οποία παραμένει ΠΙΣΤΗ στον όρκο της! Ουσιαστικά, ενώ δεν θα έπρεπε, και(!) στην… αναχρονιστική πια, ως προς την δομή της, συγκεκριμένη ΕΥΠ επικρατεί το… “σικιμ’έ καντάρ”!

Αν υπήρχε ΕΥΠ, όσο και να πείτε πιθανώς “έλα μωρέ” ή “υπερβολές”, κλπ, δεν θα διανοείτο ΚΑΝΕΙΣ εκεί να βγει και να μιλάει… έξω ή να πασάρει χαρτιά σε Κόμματα, (άρα-γε γιατί όχι και σ’ εχθρούς της χώρας μας), και να μην υπάρχουν αυτοί που “αυθωρεί και παραχρήμα” “θα του κόψουν τον κόλο”, κάτι που να ξέρουν και όλοι στο μαγαζί αυτό, είναι γεγονός που αποτελεί ενδεικτικό της ελλείψεως γενικώς, και απ’ όλες τις πλευρές εξεταζόμενης, παντελώς, ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!.. Άρα τί είδους ΜΥ είναι αυτή; “Κάντε τον σταυρό σας”!..

Και προσέξετε τώρα! Κυβερνά η ΝΔ και ο Κ.Κ.Μ. είναι Π-Θ και επικεφαλής της ΕΥΠ (όπως κάποτε ο τεράστιος Ανδρέας Γ. Παπανδρέου, για τους λόγους του που όλοι, λίγο-πολύ, καταλαβαίνουμε), και βγαίνει τάχα ή στ΄αλήθεια ένας της ΕΥΠ και δίνει ή δείχνει σε κάποιον Συριζαίο, Όργανο της γνωστής διπλής μεγαλο-εφοπλιστικής Ομάδος (Μ-Σ), που εργάζεται από της εκλογής του νυν Π-Θ για την πτώση του, όπως σας το εξηγήσαμε εδώ αναλυτικά, ένα δήθεν, κατά το δημοσίευμα του Μπαξεβάνη, έγγραφο στο οποίο φαίνονται οι μεταξύ του δημ/φου Χατζή και Υπουργού Χατζη-δάκη τηλ-κή επαφή, την οποίαν ο Κος Χατζής (Πας Πούστης Πατρινός, Παλιάς Πουτάνας Παιδί, κλπ), επιβεβαίωσε και μπράβο του, χωρίς όμως αυτό να επιβεβαιώνει ότι από πίσω ήταν η ΕΥΠ, αφού το “ΠΡΙΝΤΕΪΤΟΡ” το έχουν συγκεκριμένοι μεγαλο-εφοπλιστές στην Ελλάδα και ειδικά κάποιοι “-ίδηδες”, που δεν… αγαπούν και τόσο τον Κ.Κ.Μ.!.. Αφήστε όμως που και εκτός Ελλάδος θα μπορούσε να ήταν ο υποκλέψας!..

Από πουθενά δεν αποδεικνύεται ότι από πίσω ήταν η ΕΥΠ, εκτός αν το έγγραφο αυτό (που στην ολότητά του δεν μας υπεδείχθη εμάς από την ε/φ του “Ψευδού”), κατατεθεί στον βάζελο Αρχι-Εισαγγελέα (Α.Π.) Κο Ντογιάκο, ο οποίος κάνει την έρευνα και ο οποίος δεν δεσμεύεται από κανένα ΑΠΟΡΡΗΤΟ, και αφού το έγγραφο φυσικά, με εντολή του, το δει πραγματογνώμονας και αποφανθεί για την γνησιότητά του ή μη!..

Τα συμπεράσματα του Εισαγγελέως θα ακολουθήσουν των ερευνών και θα απεικονιστούν, όπως εκτιμούμε, σε κατηγορίες, κλπ, εκτός βεβαίως της “εκ των ων ουκ άνευ” εγγράφου ενημερωτικής αναφοράς του εις ό,τι διενήργησε, κλπ!..

Αν είναι έτσι και κάποιος μέσα από την ΕΥΠ έδειξε έγγραφο της ΕΥΠ στον Ψευδό, κλπ, κλπ, κλπ, τότε:

α. Ποιά ΕΥΠ, και δη “ποιά Κομματική ΕΥΠ”, ελέγχει ο Π-Θ, ως επικεφαλής της; Μήπως λοιπόν δεν είναι έτσι ακριβώς, όπως τα λέτε Κε Σόρος – Τσίπρα;

β. Για ποιά ΕΥΠ μιλάμε, αν στελέχη της βγάζουν “αέρα” και “εύκολα” έγραφα, κλπ, στον “αέρα” και ζουν ακόμα; Τί πλάτες έχουν, που δεν φοβούνται ή ακριβέστερα δεν φοβήθηκαν για την ζωή τους ή αυτήν των οικογενειών τους; (Αυτός που έδωσε το τάχα μου έγγραφο και την σχετική ενημέρωση στον ψευδό Μπαξεβάνη)!..

Άρα αυτός που έδειξε το δήθεν έγγραφο έχει πλάτες και μάλιστα πολύ γερές! Εμείς είπαμε ποιός είναι και ξαναδιαβάστε μας!..

Εμείς πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει κανένα έγγραφο και πως τα… Κέντρα αυτά (εκτός ΕΥΠ), τα οποία έστησαν όλο αυτό που ζούμε σήμερα, έχουν τη δυνατότητα, [όντες και παλιά στελέχη της ΕΥΠ και έχοντα υπηρετήσει και στην σχετική δνση, αχαχαχαχαχαχαχα, … ακροάσεων (sic)], να κάνουν (και με πολύ απλό μάλιστα τρόπο), συγγραφικούς… παπάδες όντες σπάνιες συγγραφικές… κεντήστρες!..

ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΝ ΚΟ ΑΡΧΙ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΟΡΕΙ, (ΓΡΗΓΟΡΑ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ), ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ!.. ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΝΑ ΛΑΜΒΑΝΕΙ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΙΠΟΤΕ!.. ΑΛΛΩΣΤΕ Ο ΚΟΣ ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕΤΕΒΗ ΣΤΟΝ ΚΟ ΝΤΟΓΙΑΚΟ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΕΞΕΦΡΑΣΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ Ε/ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!.. Ή ΟΧΙ;

ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝΤΑ Ο,ΤΙ ΤΩΡΑ ΒΙΩΝΕΙ Η ΧΩΡΑ! ΠΩΣ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΡΕ, ΑΡΑΓΕ; ΧΑΙΡΕΣΑΙ, ΛΥΠΑΣΑΙ, ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΛΕΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΣΟΥ / ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ Κ.Κ.Μ.; ΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ ΠΧ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ Ε/Φ ΣΑΣ, ΠΧ ΣΤΗΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ!..

ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΡΥΨΑΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΣ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ!

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝΤΑΙ ΑΠΑΝΤΕΣ, ΑΦΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΕΝΩ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ!.. ΑΡΑ;

ΕΜΕΙΣ, ΕΠΙΣΗΣ, ΕΓΚΑΙΡΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΣΤΟΝ “Ε.Θ.” ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΠ, ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ Π-Θγία Ο ΝΥΝ Π-Θ ΚΑΙ “ΕΠΑΙΖΕ” ΤΟ ΘΕΜΑ Η ΑΡΧΗΓΙΑ ΣΤΟΝ “ΚΟΝΤΟΛΕΟΝΤΑ”, ΑΦΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΑΥΤΟ ΕΙΧΕ ΖΗΤΗΣΕΙ Ο ΚΟΣ… ΠΑΪΑΤ ΚΙΑ ΟΙ Η.Π.Α.!.. ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΑΣ!..

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣ ΑΡΧΙ-ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΟΙ “ΕΝ ΧΡΟΝΩ” ΚΑΙ ΟΧΙ… ΜΕΤΑΧΡΟΝΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ , ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΕΙ!..

ΥΓ. ΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΡΟΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ Π-Θ, ΣΥΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ, ΟΧΙ ΣΧΕΤΙΚΑ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ ΧΡΟΝΟΥ, ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΚΟ ΚΟΥΒΑΡΑ, ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΟΥ “ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ”!..

Σε ό,τι αφορά την ΕΥΠ, δεν μπορεί να γραφεί εδώ το πώς θα μπορούσε αυτή να γίνει μια σύγχρονη Υπηρεσία συμβατή των καιρών μας, όπως καταλαβαίνετε!..

8. Η Κ-Β θα πρέπει να ετοιμάσει τον λαό μας για Πόλεμο! Είμαστε στο παρά 10!.. Λέμε εμείς τώρα!..

9. Ακόμα συζητούν οι ανόητοι στα Κανάλια, το αν οι Τούρκοι μιλάνε για Πόλεμο εναντίον μας, λόγω των εκλογών τους! Κατέστησαν πια επικίνδυνοι!..

10. Έρχονται, λέτε, τα Κομμούνια (“ΑΚΕΛ”) στην Κύπρο; Γειά σας, Κε Ανα(ν)στασιάδη!..

11. Η Ελλάδα, Κε Παυλόπουλε, δεν αντέχει “όχι άλλα Ίμια”, (όπως ρωτήσατε τον Πτέραρχο Γεωργούση), αλλά δεν αντέχει άλλη ήττα από την Τουρκία, διότι αυτή θα είναι και η τελευταία, αν έρθει, που δεν θα έρθει, αλλά λέμε τώρα!.. Μετρούν μέρες οι Μογγόλοι, το ξέρουν και λειτουργούν όπως όλοι οι ετοιμοθάνατοι λίγο πριν ξεψυχήσουν, που προς στιγμήν ξαναθεριεύουν!..

12. Και ακόμα! Κε Παυλόπουλε! Την Τουρκία πρέπει να την διαβάζει ο κάθε Δυτικός (Ευρωπαίος ή Αμερικανός) και ασφαλώς και εμείς… ανάποδα! Σαν την Αραβική γραφή “ένα πράγμα”, αν με νοιώθετε!..

13. Το λάθος της Δύσεως, που ουσιαστικά σιωπά εμπρός στις απειλές του ΡΤΕ προς την Ελλάδα και μάλιστα αναίτιες και άκρως… ακραίες, της μορφής πχ “θα κτυπήσουμε την Αθήνα”, κλπ (σημειώνω μια “ανοχύρωτη πόλη” μάλιστα), είναι ότι δεν αντιλαμβάνεται μάλλον πως μια Ε-Τ σύγκρουση θα προκαλέσει, ως… ντόμινο, “εκ των πραγμάτων”, τον Γ Π. Π. !..

14. Ρωτάμε! Κα Ομορφοβασίλη! Ο σύντροφός σας στο Κόμμα σας και φίλος όλων των κατατρεγμένων της Γης, Κος “δεν ξέρω πόσα ακίνητα έχω” ή “ο Βασιλιάς του ε/Real Estate”, Κος Παπαδημούλης, δεν εξελέγη στην Ευρωβουλή και με την στήριξη (ΟΡΘΟΤΑΤΑ!!!) απ’ όλα τα ε/Κόμματα; Την Κα Καϊλή δεν την ψήφισαν πάλι (ΟΡΘΟΤΑΤΑ) όλοι;

ΠΟΣΟ ΒΟΥΡΚΟΣ ΠΙΑ ΡΕ ΚΟΛΟ-ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕΤΕ Ο,ΤΙ ΑΦΗΣΑΤΕ ΟΡΘΙΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ;

15.  Κα Ομορφοβασίλη! Πείτε μας! Εσείς ενέχεστε ή όχι σε… φαυλότητα (sic) με το θέμα των τομογράφων στην Άρτα, τομογράφους που εκεί είχατε μόνον  εσείς στο Κέντρο σας;

16.  Το ξαναγράφουμε! Ο Πάτσης ΔΕΝ (!) παρανόμησε! Ο Πάτσης έστησε μια “Εισπρακτική”, όπως είχε κάθε δικαίωμα, μετά το 2017, αν δεν απατώμαι, που ο ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ, νομιμοποίησε τα “ΦΑΝΤΣ” στην χώρα μας!.. Επίσης, για τα δάνεια που πήρε, που λένε, ας ερωτηθούν οι Τράπεζες που του τα έδωσαν! (1 ή περισσότερα)!.. Η Κ-Β πού “παίζει” ρε αλήτες, σ’ αυτό;

Τί ήταν λοιπόν ο Πάτσης; Ο Πάτσης ήταν ένα βαθιά ανήθικο, σε σχέση πάντα με την βουλευτική του ιδιότητα άτομο, το οποίο ο Π-Θ τον έδιωξε αμέσως, μόλις έγινε γνωστό το ήθος του, αφού υποτίθεται ότι όλα τα ε/Κόμματα νοιάζονται για τον Κοσμάκη, που τον έχουν “γαμ… ” οι διάφορες “Εισπρακτικές” των διάφορων Πάτσηδων, Μαραγκών, κλπ!.. Ο Πάτσης όμως ΔΕΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣΕ!!!.. Άλλο η βούρτσα και άλλο η… Λούτσα, τα… Σπάτα, το… Λιόπεσι, κλπ!.. Καθίκης, ναι, αν θέλετε, αλλά όχι παράνομος!.. Εκτός αν του έχει η Δικαιοσύνη του απαγγείλει κατηγορίες και δεν το ξέρουμε!..

17.

Suriye’de deşifre edilerek idam edilen Mossad ajanı Eli Cohen’in son mesajı ortaya çıktı

1965 yılında Suriye’de yakalanarak idam edilen casus Eli Cohen’in son mesajı, Mossad Başkanı David Barnea tarafından paylaşıldı. Cohen’i “en etkili ajanlarımızdan biriydi” diye tarif eden Barnea, casusun yakalanma sebebini de açıkladı.

Suriye'de deşifre edilerek idam edilen Mossad ajanı Eli Cohen'in son mesajı ortaya çıktı
12.12.2022 

 

Kuruluşundan bu yana Dünyaya terör ve kaos ithal eden İsrail’in dış istihbarat teşkilatı Mossad’ın öldürülen ajanı hakkında yeni bilgiler ortaya çıktı Mossad Başkanı David Barnea, 18 Mayıs 1965’te Suriye’de yakalanarak idam edilen Mossad ajanı Eli Cohen’in anısına Herzliya’da kurulan Eli Cohen Müzesi’nin açılışında açıklamalarda bulundu.

MOSSAD BAŞKANI: EN İYİ AJANLARIMIZDAN BİRİYDİ

David Barnea, “Eli Cohen en iyi ajanlarımızdan biriydi. Tarihin derinliklerinden bile olsa bizi etkilemeye, savaşma ruhu, cesaret ve bağlılık aşılamaya devam ediyor. O sadece bugünün ajanlarına değil, tüm Mossad’a ilham kaynağı” sözlerini kaydetti.

CASUS COHEN’İN YAKALANMA SEBEBİ

Suriyeli üst düzey askeri yetkililerle yakın ilişkiler geliştirerek Golan Tepeleri’ndeki askeri faaliyetlere ve devletin karar mekanizmasına ilişkin topladığı bilgileri İsrail’e aktaran Cohen sonunda yakayı ele verdi.

Cohen’in yakalanma nedenine de değinen Barnea, Cohen’in fazla mesaj göndermesi ya da merkezin sürekli bilgi istemesinden dolayı yakalanmadığını belirterek, Cohen’in mesajlarının düşman tarafından takip edilerek yerinin tespit edilmesi sonucu yakalandığını söyledi.

İŞTE İSTİHBARATÇININ SON MESAJI

Barnea, yaklaşık 60 yıl sonra Cohen’in İsrailli yetkililere yazdığı son mesaj olan 19 Şubat 1965 tarihli telgrafı da açıklayarak, Cohen’in İsrailli yetkililere, “Dün akşam Suriye Devlet Başkanı Emin el-Hafız’ın da bulunduğu Genelkurmay toplantısına katıldığı” haberini verdiği kaydedildi. Söz konusu telgrafı müzeye bağışlayacaklarını aktaran Barnea, Suriye’de idam edilen Cohen’in İsrail’e getirilmesi için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

SURİYE’DE KULLANDIĞI TAKMA ADI: KEMAL

Dünyanın en ünlü casusları arasında gösterilen Eli Cohen, Kemal Emin Sabit takma adıyla 1962-1965 yılları arasında Suriye’nin başkenti Şam’da görev yapmıştı. Suriye’de üst düzey isimlerle yakın ilişkiler kurmayı başaran Cohen, Suriye hakkında önemli bilgileri İsrail’e aktarmıştı. Cohen, yakalanmasının ardından 18 Mayıs 1965’te idam edilmişti.

NETFLIX DİZİSİNİ BİLE YAPTI

Küresel internet televizyon ağı Netflix’in 2019 yapımı “The Spy” (Casus) dizisine konu olan Cohen’in hayatı, popüler kültürde de yer edinmişti.

KAYNAK: HABER7, AA, İHA

18.

19. ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΕΠΙΛΕΞΑΜΕ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΚΑΡ ΣΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΧΡΗΣΕΩΣ ΧΗΜΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΔ! ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΔΩ ΣΤΟΝ “Ε.Θ.” ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ

Bakan Akar’dan Yunanistan’a tepki

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Yunanistan’a şu sözlerle tepki gösterdi: Yarınlarının iyi olmasını isteyenler dünün ve bugünün yanlışlarından dönmelidir.

12.12.2022 
Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar başkanlığında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) komuta kademesi ve birlik komutanlarının katılımıyla videokonferans toplantısı düzenlendi. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler, bakan yardımcıları Yunus Emre Karaosmanoğlu ve Şuay Alpay ile Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Ercüment Tatlıoğlu ve Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Atilla Gülan ile birlik komutanlarının katıldığı toplantıda faaliyetlerle sahadaki son duruma ilişkin bilgi aldı talimatlar verdi.

Türk Silahlı Kuvvetlerinin “Hudut namustur” anlayışıyla hudutların güvenliğini sağladığını, terörü kaynağında yok etme stratejisi ile yurt içinde ve sınır ötesinde başta PKK/PYD-YPG, DEAŞ ve FETÖ olmak üzere tüm terör örgütlerine karşı mücadele ettiğini ifade eden Akar, “Denizlerimizde ve semalarımızdaki hak ve menfaatlerimizi azim ve kararlılıkla korumakta, aynı zamanda yedi iklim üç kıtaya barış, huzur ve adaleti götüren atalarımızdan aldığı ilhamla, bölge ve dünya barışına katkıda bulunmak için de büyük gayret göstermekteyiz” diye konuştu.

“YANLIŞLARINDAN DÖNMELİDİRLER”

Son dönemde Ege ve Doğu Akdeniz’deki gelişmelere de değinen Akar, “Yunanistan akıl, mantık ve hukuk dışı talep ve iddialar ile sürekli provokatif eylem ve saldırgan söylemlerle gerginliği artırmak için her türlü girişimde bulunmaktadır” ifadesini kullandı.

Yunanistan’ın yaptığı her türlü haksız, hukuksuz eyleme, mütekabiliyet kapsamında diplomatik alanda ve sahada gerekli karşılığın verildiğini belirten Akar, şunları söyledi:

“Herhangi bir oldubittiye müsaade etmemiz asla mümkün değil. Beklentimiz, bazı Yunan siyasilerin ve askeri şahısların iç politik amaçlarla uzlaşmaz ve kışkırtıcı tavırlarından derhal vazgeçmeleri, problemlerin diyalog yoluyla çözümüne odaklanmaları ve tarihten ders almalarıdır. Yarınlarının iyi olmasını isteyenler, dünün ve bugünün yanlışlarından dönmelidirler.”

“KİMYASAL SİLAHLA İLGİLİ BULGUYA RASTLANMADI”

Akar, “kimyasal silah” iddiasına karşı yaptıkları açıklamalara rağmen bu “iftiraları atmaya” devam edenlerin olduğunu belirterek, “Kara Kuvvetleri Komutanlığından giden heyetimiz bölgede incelemeler yaparak, numuneler topladı. Bu numuneler Sağlık Bakanlığının laboratuvarlarında uzmanlar tarafından incelendi. Sonuç olarak herhangi bir kimyasal silahla ilgili bir bulguya rastlanmadığını açık olarak raporladılar” diye konuştu.

Bununla ilgili açıklamaları Milli Savunma Bakanlığının bütçesi görüşülürken Genel Kurul’da da yaptığını hatırlatan Akar, “Bugün yine bu konuda her türlü alçaklığı yapmayı sürdüren bazı yayınlar var. Bazı milletvekilleri de bilerek veya bilmeden bunlara alet oluyorlar. Bir kez daha ifade ediyoruz ki Türk Silahlı Kuvvetlerinde kimyasal silah ve mühimmat üretilmemekte, geliştirilmemekte, stoklanmamakta, kullanılmamakta envanterde uluslararası hukuk ve anlaşmalarla yasaklanmış hiçbir silah ve mühimmat asla bulundurulmamaktadır” ifadelerini kullandı.

KAYNAK: İHA
20. ΜΕ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ Η ΚΑΪΛΗ, ΜΗΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ, (ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ… ΕΥΘΥΜΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΟ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ), ΩΣ “ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ” ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΑΦΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΣΑ ΕΚΑΝΕ Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ, ΙΚΑΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΝ ΝΕΟ-ΝΑΖΙΣΤΗ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗ (ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ “Χ. ΑΥΓΗΣ”) ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΤΟΥΣ “ΕΛΛΗΝΕΣ” (ΚΛΕΜΜΕΝΟΣ Ο ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΘΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ ΤΟ “ΕΛΛΗΝΑΣ”), ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ; (ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ)!
Εύα Καϊλή: Ανατροπή δεδομένων με χρήματα – Στη δημοσιότητα φωτογραφία ντοκουμέντο
ΤΟ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ Η(ΔΙΑΖ) ΟΧΙ, ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΟΥΜΕ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΥΣ, ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ… ΥΠΕΡ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥΣ, ΑΦΟΥ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!
Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΘΑΝΕ ΠΑΜΦΤΩΧΟΣ ΣΤΟ (Ν) ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ Ο ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΑΦΗΝΕ, ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ, ΤΟΝ ΙΑΠΩΝΑ ΙΑΤΡΟ (ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΒΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΣΠΑΝΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΑΡΧΗ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ) ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ! (ΟΤΑΝ ΤΟ ΕΜΑΘΕ Ο Α.Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΓΙΝΕ “ΤΗΣ ΠΟΥ… “, ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΙΑ ΑΡΓΑ)!..
ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΤΑΚΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΑΕΙ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ (ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ), ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ… ΕΠΑΙΤΟΥΣΕ !..
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΆ ΑΛΛΗ ΩΡΑ!.. ΣΗΜΕΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΝΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ!
ΑΓΑΠΗΤΕ ΚΕ ΤΑΚΗ ΤΣΟΥΚΑΛΑ! Ο ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΑΝΕΜΙΧΘΗ ΠΟΤΕ ΣΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΤΟΤΕ ΧΟΥΝΤΙΚΗΣ ΑΡΧΙ-ΚΛΙΚΑΣ, ΟΝΤΑΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΤΟΤΕ ΔΡΩΜΕΝΑ, ΕΝΩ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΤΥΧΟΝ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ Ή ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝΕ, ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΕΔΩ ΠΩΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟΝ) ΗΤΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΧΝΑ ΜΑΛΩΝΕ ΜΕ ΤΗΝ 2Η ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ, ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΓΑΣΠΑΡΗ, ΟΠΑΔΟ ΤΗΣ “ΚΟΥΛΑΣ”!..
(ΚΑΙ ΜΙΑΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΧΟΥΝΤΑ, ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ 1969, Ο ΤΟΤΕ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Ο Β’, ΕΠΕΧΕΙΡΗΣΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ)!..
ΑΥΤΟ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΣΩΖΕΙ ΑΠ’ ΤΟ ΟΤΙ ΕΘΕΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΓΥΨΟ ΓΙΑ 6 ΧΡΟΝΙΑ, ΕΝΩ ΤΟ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ ΤΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ, ΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΣ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ, ΛΕΓΕ ΜΕ Δ. ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΟΥ 40% ΣΧΕΔΟΝ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ!..
21.  ΕΊΠΕ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΜΕ ΣΤΟ ΓΕΛΙΟ! “Ο ΡΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΒΑΛΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΑΪΦΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΒΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”!.. ΚΑΛΟ, ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ! ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟΝ… ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ! “ΡΤΕ Ο ΙΖΝΟΓΚΟΥΝΤ”!… ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΑΙ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!…
ΣΤΡΑΤΗΓΕ! ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ ΟΙ ΤΕΔ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΑΡΙΘΜΟΥΝ 45000 ΆΤΟΜΑ! ΑΝ ΔΕΝ “ΒΑΖΕΙΣ” Σ’ ΑΥΤΑ ΤΟΥΣ Τ/Κ, ΟΚ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ! ΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙΣ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΣΤΑ “ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ” ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 60.000 ΑΤΟΜΩΝ!..
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ“!
ΕΛΛΗΝΑΣ
-/-