Τα Τρία (3) Κύρια “Σχέδια Πολέμου” Της Τουρκίας, Κατά Της Ελλάδος!

Φίλοι μου / μας!

– Τα 3 κατά της Ελλάδος ΚΥΡΙΑ(!) “σχέδια πολέμου των ΤΕΔ είναι, την παρούσα χρονική περίοδο, τα παρακάτω (Κατά ιεραρχική σειρά) : [Έχετε μπροστά σας ΠΑΝΤΑ (!) – Χάρτη]!

1. Διακλαδική αποβατική επιχείρηση στην ν. Ρόδο, με ταυτόχρονο:

Θαλάσσιο αποκλεισμό της Ελλάδος από την Κύπρο στην περιοχή του συμπλέγματος Μεγίστης, με Μονάδες από την ναυτική βάση του Ακσάζ και

Αιφνιδιαστική επίθεση [μορφής «Μπλίτσκριγκ» (Blitzkrieg)] στα ελεύθερα της “Κυπριακής Δημοκρατίας”, όπου παραμένει ο στόχος της καταλήψεώς της – στρατηγικά (!) πάντα – σε χρόνο 3 ημερών!.. (Η τ/ στρ-κή “λογική” και οι επιδιωκόμενοι επιχειρησιακοί χρόνοι δεν άλλαξαν για την Κύπρο από τις ΤΕΔ)

2. Διακλαδική στρατιωτική επιχείρηση στην Δ. Θράκη (εννοείται και με διακλαδική αποβατική επιχείρηση από ευρύτερη περιοχή Αλεξανδρουπόλεως, μέχρι και περιοχή Μαρώνειας αρχικώς), με ταυτόχρονη διακλαδική αποβατική επιχείρηση στην ν. Λέσβο, η οποία δεν έπαψε στο μυαλό της τ/στρατιωτικής ηγεσίας, όπως η παρακολούθησή της από εμάς το επιβεβαιώνει, να αποτελεί τον διακαή της στρατιωτικό… πόθο, “τρόπον τινά”! 

3. Ταυτόχρονη διακλαδική αποβατική επιχείρηση στις νήσους Λέσβο και Ρόδο, με παραπλανητικές ενέργειες (με προσωπικό και πυρά), σε άλλα ε/νησιά, μικρονήσους και βραχονησίδες, κυρίως μέχρι της αποκαλύψεως του κυρίου τ/στόχου από τις ΕΕΔ, και ασφαλώς με στόχο αρχικώς την διατήρηση του σημερινού “στάτους κβο” στα Ε-Τ “Θέατρα Επχ-σεων” (“Θ.Ε.”) Θράκης και Κύπρου και ακολούθως “τη ευκαιρία” και “τη στιγμή”!.. (Η παλαιά δοτική).

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ

1. Τα ΚΥΡΙΑ σχέδια συνοδεύονται από υποσύνολα σχέδια, τα οποία τα υποστηρίζουν και τα οποία υλοποιούνται (ορθότερα εκτελούνται), προ ή μαζί με τα ΚΥΡΙΑ, όπως πχ είναι σχέδια υπονομεύσεως γενικώς (σαμποτάζ), πχ κατά επιλεγμένων στόχων εντός του Ελλαδικού χώρου, όπως είναι σχέδια (ψυχολογικού – εγκεφαλικού πια) ελέγχου του πληθυσμού, σχέδια με πρωταγωνιστές μετανάστες και “λάθρο” στην χώρα μας, κλπ, κλπ, κλπ!..

2. Τα 2 πρώτα από τα παραπάνω αναφερθέντα ΚΥΡΙΑ τ/ σχέδια (λιγότερο το 3ο) ανταποκρίνονται απολύτως στις πάγιες, εδώ και πάρα πολλές 10ετίες, τ/γεωστρατηγικές – γεωοικονομικές εις βάρος μας σχεδιασθείσες επιδιώξεις, εναλλασσόμενα στις 2 πρώτες θέσεις από πλευράς επιλογής – προτιμήσεως των ΤΕΔ, αναλόγως των κάθε φορά προτεραιοτήτων της τ/πολιτικής ηγεσίας, θέσεις όπως αυτές σαφώς διατυπώθηκαν κυρίως μετά από το αποτυχόν αμερικανοκίνητο στρατιωτικό “Κίνημα” του 2016 και μέχρι σήμερα! (Βεβαίως, “ανταποκρίνονται”, αφού αν υλοποιηθούν επιτυχώς στο Πεδίο, “τελειώνει” ουσιαστικά η Ελλάδα και ο Ελληνισμός επιστρέφει ουσιαστικά σε εποχές των πρώτων 10ετιών από της ιδρύσεως του Ε/Κράτους)!.. 

3. Ελέγχοντας με προσοχή τα “θέλω” των Επιτελών Αξκών – Σχεδιαστών των ΤΕΔ, όπως αυτά διαμορφώνονται / αναπτύσσονται ή επικαιροποιούνται στο… χαρτί, μετά από τις κάθε φορά προς αυτούς κατευθύνσεις – εντολές της τ/στρατιωτικής ηγεσίας, η οποία συζητά με την τ/πολιτική ηγεσία και είτε εντέλλεται πια σχετικώς απ’ αυτήν, είτε “με έναν τρόπο” επιβάλλει την θέλησή της σ’ αυτήν, διαπιστώνουμε ότι 1ος ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ των ΤΕΔ (και συνεπώς και της εκάστοτε πολιτικής ηγεσίας), είναι η κατάληψη της Κύπρου!

Συνεπώς αυτή η διαπίστωση μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο επόμενος / προσεχής και τελικός Ε-Τ πόλεμος ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΗΣ ΑΦΡΟΔΙΤΗΣ, από το ελληνικότατο αυτό νησί της ΑΡΚΑΔΙΚΗΣ ακόμα ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΠΟΧΗΣ! (4000 χρόνια πίσω, ίσως και παραπάνω)!

4. Ο Ε-Τ Πόλεμος έχει ήδη αρχίσει, όπως πχ διαπιστώνουν όλοι οι μη κρεττίνοι… αναλυτές, παρατηρητές, κλπ!

Οι Τούρκοι δρουν συνεχώς υπονομευτικά και ποικιλοτρόπως εντός της Ελλάδος, κυρίως από το 2016 και μετά!

Όσοι πιστεύουν, με πρώτους τους ανοήτους “Δημοκρατικούς” Αμερικανούς ότι μπορούν να επιβάλλουν λύσεις Χάγης, που θα φέρουν οριστική ειρήνη ή θα διευθετήσουν εκκρεμούντα θέματα ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, αφ’ ενός δείχνουν ότι δεν γνωρίζουν τους Τούρκους, αφ’ ετέρου ότι… γενικώς “πλανώνται πλάνην οικτράν”, αλλά και… τελικώς, πως διακατέχονται από μία ανεξήγητη πολιτική αφέλεια, όσο και να θέλει κάποιος να τους δικαιολογήσει αναφερόμενος σε μια πραγματική αμερικανική προσπάθεια επιλύσεως – ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (!) – του… ΑΙΩΝΙΟΥ Ε-Τ προβλήματος, ΑΙΩΝΙΟΥ αφού η Ελλάς ΔΕΝ(!) παραδίδεται στους Μογγόλους και ούτε πρόκειται να παραδοθεί!

Η μόνη λύση ήταν, είναι και παραμένει (καθιστάμενη περισσότερον αναγκαία από ποτέ, μετά από το “λάθος” του 2016) η στρατιωτική αμερικανική ΕΠΕΜΒΑΣΗ στην Τουρκία… “χθες”, (κάτι που θα προλάβαινε και τις ρωσικές επιδιώξεις στην… πρωτεύουσα του Πλανήτη Κων-πολη)!.. 

Οι Τούρκοι που δεν είναι… τραμπαρίφες (ουδέποτε ήσαν) στην άσκηση της εξωτερικής τους πολιτικής, ιδία προς εμάς, γνωρίζουν καλά την αμέσως παραπάνω… παράγραφο, στην οποίαν και η δική τους ανάλυση (μετά από το 2016) έχει καταλήξει, έχει αχθεί!

Αυτός είναι και ο λόγος που τρέμουν και… σκούζουν συνεχώς με τα της Αλεξανδρουπόλεως και με τα των νήσων μας αμερικανικά (ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΡΘΑ!!!) στρατιωτικά… ενδιαφέροντα* των τελευταίων ετών!.. Και ρωτάμε! Καλά, ρε σεις Αμερικανοί, οι δόλιοι Τούρκοι το έχουν καταλάβει, εσείς όχι; 

* “Ενδιαφέροντα” που γενικώς (!) το Ε/ΓΕΕΘΑ τα εκτιμούσε, είτε τα είχε όλα σε γνώση του, πρώτο (!), από το 2010, ασχέτως αν μετά, ως -δυστυχώς- είθισται στις ΕΕΔ, “έβγαλε, για άλλη μια φορά, τα μάτια του” μόνο του, σκοτώνοντας, μεταξύ των άλλων, και δικά του… παιδιά, … δυσεύρετα σε άλλες ΕΔ!.. 

5. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΜΕ… ΧΑΓΕΣ, ΚΛΠ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ… ΚΑΝΙΒΑΛΛΟΣ, ΚΑΙ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ Ε/Π-Θ, ΑΦΟΥ ΕΚ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ΕΝΑΝ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ! 

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟΝ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ… , ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ – ΠΡΟΣΟΧΗ – ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ – ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΚΑΙ… ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΧΡΟΝΟ!.. 

!!! ΤΟ ΜΟΝΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΕΠΙΔΙΩΞΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2024, Ο “ΓΕΡΟ-ΤΖΟ”, ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ… “ΣΑΪΤ”!.. 

 

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Θα τα πούμε βεβαίως και πάλι, “πρώτα ο Θεός”, αλλά για την φωτιά στην περιοχή της Λευκίμης, ψάξτε (και) μέσα στην Λευκίμη!

2. Μόνον στον Έβρο μας έκαψαν Κε Π-Θγέ; (“Φωτό” άρθρου μας).

-/-