Τελευταία Επιστολή Στους “Διεθνείς Εβραίους”!

Διεθνείς Εβραίοι, κάτοχοι του παγκόσμιου πλούτου, παγκόσμιοι κυρίαρχοι και πραγματικοί Κυβερνήτες του Πλανήτη Γη, Κοι Ροκφέλερ, Ρότσιλντ, Μόργκαν, και 1, 2 άλλοι μεγαλοσχήμονες της “Παγκοσμίου Εξουσίας”, χαίρετε!..

Δεν μας αφήνετε (τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”), να… αγιάσουμε, όπως λέμε στην… αγαπημένη σας (!), αχαχαχαχαχαχαχα, Ελλάδα!..

Το… μαγαζί μας, λέγε μας “σάϊτ” “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ”, το “κλείσαμε” οριστικά, αλλά οι εξελίξεις, που οδηγούν μαθηματικά στον Γ’ Π.Π. , μας υποχρεώνουν να απευθυνθούμε σε εσάς, για μια τελευταία φορά!.. Διαβάστε:

– “Δεν τα βρήκατε” με τον Πούτιν στο να θέσει η Ρωσία σε 2η μοίρα, (ας το γράψω έτσι “λάϊτ”), τα πετρέλαιά της και το φυσικό της αέριο, τα ενεργειακά της δηλαδή προϊόντα, τα οποία σε ποσοστό 80% πουλάει παγκοσμίως, προς όφελος της “Νέας σας Εποχής”, η οποία περιλαμβάνει, μετά από απόφασή σας, την κατά -τουλάχιστον- 90% παγκόσμια εγκατάσταση και χρήση των πανάκριβων ανεμογεννητριών σας, όπως ασφαλώς και των φτηνών φωτοβολταϊκών σας!..

– Καλά, αν ήσασταν εσείς στην θέση των Ρώσων, (χώρα εξαγωγής και παραγωγής πετρελαίων και φ. αερίων, αν σκεφτεί κανείς ότι της Ρωσίας της ανήκει το 80% του Αρκτικού Ωκεανού, κλπ), θα δεχόσασταν να… αυτοευνουχιστείτε οικονομικά, καταστρέφοντας σχεδόν σε ποσοστό 100% το εξαγωγικό σας ενεργειακό εμπόριο, με τα τεράστια οικονομικά ρ/κέρδη, που αυτό αποφέρει;

– Έτσι, προκειμένου να… επιβληθείτε, αποφασίσατε (απολύτως ανοήτως), να μετατρέψετε την μη(!) Κομμουνιστική πλέον Ρωσία (και αυτό σας… διέφυγε), σε χώρα “Παρία”, (είναι ποτέ δυνατόν μια χώρα – “παγκόσμιος δύναμις”, όπως η Ρωσία, μια χώρα 300 εκ-ρίων ανθρώπων, 1η χώρα σε παγκόσμια παραγωγή σιτηρών στον Κόσμο, 1η σχεδόν σε εξαγωγή ενέργειας, ίσως η ισχυρότερη πυρηνική δύναμη στον Πλανήτη, μια αχανής σε έκταση χώρα, κλπ, μια τέτοια χώρα με επιπλέον μια… τσιμεντένια και παραδοσιακά αυτοκρατορική πατριωτική ιδεολογία, να γίνει ποτέ παρίας της παγκοσμίου κοινότητος;),  και την οδηγήσατε στα άκρα, με απειλές για εγκατάσταση πυρηνικών όπλων στην γειτονική της Ουκρανία, ερχόμενοι, δια του ΝΑΤΟ βεβαίως, στα σύνορα της Ρωσίας!.. (Μέχρι και ο Κομμουνιστής Αμερικανός εβραϊκής καταγωγής πολιτικός – “Λαμόγιο – Νούμερο” – του “Δ.Κ.” των Η.Π.Α. Σάντερς, ρώτησε ρητορικά σε ομιλία του στην Α/Βουλή τους συναδέλφους του, λέγοντας: “Ας είμαστε ειλικρινείς! Εμείς θα αφήναμε την Ρωσία να έβαζε πυραύλους στο Μεξικό ή στην Κούβα”);

– Τα… άκρα των Ρώσων ήταν η εισβολή τους στην Ουκρανία, χώρα την οποίαν πολυ-προβάλατε ως μια υπό… ανέγερση εχθρική Βάση μπροστά στην… Ρ/αυλή και μετά από την λογικότατη, για μια Υπερδύναμη (και αυτό σας διέφυγε, ότι δηλαδή είχατε να κάνατε με μια Υπερδύναμη), ρ/επχση “Ζ”, αρχίσατε, κυρίως δια των πολιτικών μας Ευρωπαίων ηγετών και ταυτοχρόνως λακέδων σας, την αντι-Ρωσική προπαγάνδα, κλείνοντας ανοήτως (!) στους δυτικούς λαούς όλα τα Ρ/ΜΜΕ, μαζί με τις εντολές σας στους ισχυρούς πολιτικούς σας… λακκέδες, για επιβολή, εκ μέρους των, οικονομικών κυρίως κυρώσεων προς την Ρωσία!..

– Νομίζετε ότι οι λαοί είναι ηλίθιοι, σαν τους συμβούλους σας, οι οποίοι στερούνται έξυπνης σκέψης, ώστε να κατορθώσουν να “ρίξουν” έναν αντίπαλό σας και “εν προκειμένω” να κατόρθωναν να έβρισκαν το “κλειδί” με το οποίο οι Ρώσοι θα έλεγαν το… “Ντα”, που εσείς τόσο πολύ θέλατε να ακούγατε απ’ αυτούς, στο θέμα “ΑΝΕΜΟ-ΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ”;

– Λέτε, πχ, να μην αναρωτήθηκαν οι λαοί, γιατί οι Ρώσοι να εισέβαλαν το 2022 στην Ουκρανία και όχι 1 ή 2 ή 3 ή 4, κλπ χρόνια πριν, αφού η σφαγή, από τους Ναζήδες του Κιέβου, των ρωσικής συνειδήσεως κατοίκων του Ντονμπάς (Λουχάνσκ και Ντονέτσκ) ήταν σε εξέλιξη, από το 2014; (Αφορμή)! Ο Πούτιν, αν ήταν σωστός(!) Ρώσος Πατριώτης και όχι και αυτός ένας απλά σκληρός – αυταρχικός Ρ/πολιτικός, σαν και τους δικούς σας λακέδες, θα έπρεπε να είχε εισβάλλει στην Ουκρανία προ ετών, προκειμένου να σώσει τους Ρωσικής συνειδήσεως πολίτες, 14.000 των οποίων είχαν ήδη σφαγεί, προ της φετινής εισβολής του (Φεβ. 2022), που ήταν αποτέλεσμα της μεταξύ σας ενεργειακής διαμάχης και τελικώς της μη ανάμεσά σας ενεργειακής συμφωνίας, συμφωνία που, αν επιτυγχάνετο, θα διαμόρφωνε ένα σχεδόν ομόφωνο παγκόσμιο ενεργειακό μέλλον, ένα μέλλον με την πολυδιαφημισμένη… πράσινη σας ενέργεια, κύριος λειτουργικός μοχλός της οποίας είναι οι ανεμογεννήτριες!

– Λέτε οι λαοί να μην αναρωτήθηκαν, αν μια αχανής σε έκταση χώρα – υπερδύναμη, σαν την Ρωσία, είχε ανάγκη το 15% του Ουκρανικού εδάφους, όπως προσπαθείτε να τους / μας πείσετε, μιλώντας συνεχώς και ανοήτως για… αναθεωρητική Ρωσία; Η βασική σας εντολοδόχος “παγκόσμιος εκτελεστική μηχανή”, ήτοι οι Η.Π.Α. και οι ΕΔ της, είναι “αναθεωρητική δύναμη”, όταν πχ επεμβαίνουν “δω και κει” στον Πλανήτη; Κατ’ εμάς “ΟΧΙ”!..

– Φυσικά οι Η.Π.Α. που έχουν και τα πετρέλαιά τους και τα φ. τους αέρια, “στα παπάρια τους”, (με όλο τον σεβασμό), με ό,τι τώρα γίνεται! Λέτε όμως οι λοιποί λαοί και κυρίως αυτοί της Ευρώπης να μην αναρωτήθηκαν, γιατί πχ να αποφασίζει τώρα η ΕΕ να κάνει μια “παγκόσμια πρωτιά”, βάζοντας αυτή “πλαφόν” (!!!) στις… ρωσικές (!!!) τιμές πωλήσεως των εις αυτήν εξαγομένων ρ/ενεργειακών προϊόντων, λέγοντάς τους ουσιαστικά “μην μας δίνετε πετρέλαιο, μην μας δίνετε φ. αέριο”; (Αυτή η κίνηση της ΕΕ “πρόδωσε” ή κατ’ εμάς επιβεβαίωσε την “από πίσω” της, για άλλη μια φορά, δική σας παρουσία, αφού στόχος σας είναι το STOP των υπόψη ρ/πωλήσεων)!.. Δηλαδή αποφασίζουμε οι… αγοραστές το πόσο θα μας πουλάει ο παραγωγός, έ; Αχαχαχαχαχαχαχαχα!.. Έτσι γίνεται στις… αγορές και το αγνοούσαμε, Κοι… “Αγορές”; (Αφού ένα από τα κυριότερα ονόματά σας, όπως ξέρετε, είναι “οι Αγορές”! Αχαχαχαχαχαχαχαχα)!..

– Και όλως… αιφνιδίως, ξεσπάει και πάλι τώρα Αρμενο-Αζερικός πόλεμος, ώστε να κοπεί το προς την Ευρώπη ερχόμενο Αζερικό φ. αέριο, ενώ, όπως όλοι ξέρουμε, εξακολουθεί και το εμπάργκο πωλήσεως Ιρανικών ενεργειακών προϊόντων στην Ευρώπη και γενικώς της Ι/ενέργειας προς την Δύση, σ’ ένα Ιράν, όπου ξαφνικά, η δυστυχής… Αμινί και όχι η… “Δνση Αποσταθεροποιήσεως Καθεστώτων” της “CIA”, αχαχαχαχαχαχα, … πυροδότησε με τον… θάνατό της, αναταραχές, διαδηλώσεις (με στόχο την πτώση του Αγιατολλάχ Χαμενεϊ ) και αντιδιαδηλώσεις!.. Καταλάβατε!..

– Τέλος, οι άλλοι κορυφαίοι πωλητές ενέργειας, λέγε με Σαουδάραβες, έχουν πλέον εξαρτηθεί αμυντικά από τις Η.Π.Α., οι οποίες τις ενισχύουν στον πόλεμό τους με τους… κακούς τους γείτονες στην Αραβική χερσόνησο, με την εκ μέρους όμως των Σ. Αράβων υπόσχεση προς τις Η.Π.Α., πως στα ενεργειακά θα κάνουν ό,τι τους λένε οι Η.Π.Α.!..

– Και έρχονται μετά τα δουλάκια σας, “Διεθνείς Εβραίοι”, οι δοτοί ηγέτες της ΕΕ και μας λένε ότι πρέπει να υποφέρουμε εμείς, οι Ευρ./λαοί, για να… εκδημοκρατισθούν (δήθεν βεβαίως), οι Ρώσοι, (πολύ ρομαντικοί αυτοί οι ηγέτες μας στην ΕΕ και κυρίως πολύ… ευαίσθητοι, έ;), θεωρώντας ότι απευθύνονται σε ανεγκέφαλους και υβρίδια ή… υδρόβια!.. Τόσο μυαλό “κουβαλάνε” οι σύμβουλοί σας, που σας κατευθύνουν να λέτε στους διορισμένους από εσάς “ηγέτες” της ΕΕ να λένε τέτοιες εκκωφαντικές δικαιολογίες – παπαριές, του γιατί θα πρέπει να πεθάνουμε εμείς, για να αλλάξουν τάχα ιδεολογικά… μυαλά οι Ρώσοι; Η σκέψη των συμβούλων σας (δεν γράφω σκέψη δική σας επίτηδες), είναι πραγματική ΣΑ-ΤΑ-ΝΙ-ΚΗ!..

– Επίσης! Όλοι τώρα πια, στην Γη μας, αρχίζουν να καταλαβαίνουν τα όσα συνεχή… πυρά, σχετικά (και προφανώς εσκεμμένως), περί “Κλιματικής Αλλαγής”, “έπνιξαν”, δι’ όλων των ΜΜΕ του Πλανήτη που ελέγχετε, τους δυτικούς λαούς τα τελευταία χρόνια, λες και τέτοιου είδους “αλλαγές” δεν γίνονταν πάντα στον Πλανήτη μας!.. (Έτσι, όπως είναι σήμερα η Γη μας ήταν πάντα ο Πλανήτης ή έφτασε να έχει τα όποια δεδομένα, κλιματολογικά και άλλα, μέσα από κλιματικές και λοιπές αλλαγές εκ-ρίων ετών);

– Τέλος, το γεγονός ότι δεν ελέγξατε τις προηγούμενες εκλογές στις Η.Π.Α. και εξελέγη ο γνήσιος ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ (εννοώ σε αρχές και αξίες) ΤΡΑΜΠ, [ο οποίος δεν ήταν και δεν είναι στο πολιτικό σας… πελατολόγιο, ένα πελατολόγιο που έχει βαθιά ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΥΣ -κυρίως στην εξωτερική παγκόσμιο πολιτική- “γκλάμουρους” πολιτικούς λακέδες σας, όπως οι “Δημοκρατικοί” Κλίντον και Ομπάμα (ΟΚ και ο βλαξ, συστημικός, Ρεπουμπλικανός Τ. Μπους “Τζούνιορ”), κλπ], είχε σαν αποτέλεσμα να χάσετε, μεταξύ των άλλων σας απωλειών, 4 χρόνια, ΚΑΙ(!) στον προγραμματισμό της επιβολής του παγκόσμιου… ανεμογεννητριακού σας “ΘΕΛΩ”!.. (Γι’ αυτό και οι Κυβερνήσεις της ΕΕ, μεταξύ των οποίων και η νυν ελληνική, σε χρόνο “dt”, έθεσαν ένα οριστικό “Χ” στον λιγνίτη, στα… κάρβουνα, κλπ, ενώ με εντολή σας η προηγούμενη Κ-Β μας, γνωστοί “τσάτσοι” σας, έστησαν και στην χώρα μας το “Χρηματιστήριο Ενέργειας”, αφού η ενέργεια κατάντησε να γίνει… τζόγος, το βασικό μέσον σας, με το οποίο οι ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ θα νικήσουν και τα Ρ/Πετρέλαια και Φ. Αέρια, αλλά και θα επιβληθούν σε όλες τις χώρες, με πρώτες αυτές της ΕΕ)!..

“Διεθνείς Εβραίοι”, Κοι της “Παγκοσμίου Εξουσίας”!

– Όπως είχαμε εδώ γράψει, τον Σεπ. του 2022 θα τελείωνε η Ρ/επχση “Ζ” και “δεν πέσαμε έξω”, παρά μόνον κάποιες ημέρες! (Είχαμε γράψει ότι οι Ρώσοι θα ολοκληρώσουν την επχ-ση “Ζ” αρχές Σεπ. , αλλά την ολοκληρώνουν στα τέλη Σεπ. του 2022)!.. Οι Ρώσοι κατέλαβαν τις 4 Ο/επαρχίες που προφανώς είχαν στοχεύσει (Χερσώνα, Ζαπορίζια, Λουχάνσκ και Ντονέτσκ), ήτοι κατέλαβαν το 15% του Ο/εδάφους και με τα σε εξέλιξη τώρα δημοψηφίσματα, οι επαρχίες αυτές, όπου -κακά τα ψέματα- οι Ρωσικής συνειδήσεως πολίτες πλειοψηφούν, θα ενωθούν με την Ρωσία, γενόμενες Ρωσία!

– Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα, αν προσβληθούν οι 4 αυτές επαρχίες από την Δύση, κλπ, ή ακόμα, αν προσβληθούν μέχρι και από δυτικά, σε ουκρανικά χέρια, όπλα, (όπως και ο Πρόεδρος Β.Π. δήλωσε), οι Ρώσοι αυτό να το εκλάβουν ως επίθεση στην χώρα τους και αν το εκτιμήσουν, να κάνουν χρήση μέχρι και πυρηνικών όπλων!.. “Δεν είναι μπλόφα”, είπε ο Πούτιν και εμείς τον πιστεύουμε!.. (Στις 25-09-2022, ο Ρ/ΥΠΕΞ ανέφερε και τον όρο, υπό τον οποίον οι Ρώσοι θα χρησιμοποιήσουν τα πυρηνικά τους)!..

– Ο πόλεμος στην Ουκρανία, έτσι όπως στην Δύση τον αναφέρουμε, (όχι εμείς βεβαίως), έλαβε τέλος! Οι Ουκρανοί ανακαταλαμβάνουν περιοχές, που οι ΡΕΔ εγκαταλείπουν(!) με δγές της ηγεσίας τους!.. (Αυτό δηλαδή που ψευδώς αναφέρεται ως “Ουκρανική αντεπίθεση”)!..

– Οι Ρώσοι, όπως είχαμε γράψει εδώ, αμέσως μετά την Ουκρανία, θα στραφούν προς τα… “Παγκόσμια” Στενά (Βοσπόρου αρχικώς και Δαρδανελίων αργότερα)!..

– Έτσι, σε συνέχεια εφαρμογής της πιο πάνω πολιτικο-πολεμικής τους στρατηγικής σχεδίασης, μαζί με τα δημοψηφίσματα, η Ρ/ηγεσία, λέγε με Β. Πούτιν, διέταξε και μερική ΕΠΣ 300 χιλ. Ρώσων, από τα 25 εκ-ρια της συνολικής Ρ/εφεδρικής δυνάμεως! Αυτή δεν είναι δύναμις προοριζόμενη / σχεδιασθείσα για την Ουκρανία, όπου ένα μικρό μέρος μόνον αυτής θα ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ(!) έναν αριθμό Ρώσων στρατιωτικών που είναι τώρα στην Ουκρανία, στο πλαίσιο κυρίως της… ξεκούρασης του εκεί προσωπικού!

– Αυτή η δύναμις των 300 χιλ. πρόκειται, στην πραγματικότητα, για δύναμη που θα… ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ στα Στενά και για τα Στενά και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ(!) ΞΥΠΝΑΤΕ στην Δύση, διότι… ΧΑΡΑΖΕΙ(!), ανόητοι!.. (Βάλτε την περίφημη “CIA” σας, εννοώ αυτήν την κομματική των “Δημοκρατικών”, που κύτταζε και κυττάζει μπας και ξαναβγεί Πρόεδρος ο ΤΡΑΜΠ και έτσι ξαναηρεμήσει από πολέμους ο Πλανήτης, να ελέγξει, αν φυσικά μπορεί, τις ειδικότητες που καλούνται και θα με… θυμηθείτε ή… αντιληφθείτε, αναλόγως)!..

– Οι σοβαροί Τούρκοι στρατιωτικοί το αντελήφθησαν αμέσως και πρώτοι, ένοιωσαν σύγκρυο, αφού ξέρουν ότι τελικώς η “ΑΡΚΟΥΔΑ” θα τους… χυμήξει και η προγραμμένη (για διάλυση) χώρα τους, στο τέλος της παγκοσμίου πολεμικής… ημέρας δεν θα υπάρχει, μετά τα όσα θα λάβουν χώρα στην… χώρα τους και συγκεκριμένα στην Πόλη και στην περί αυτήν περιοχή!..

– Έτσι, ο απολύτως ελεγχόμενος από την ΜΙΤ – ΤΕΔ Τ/Τύπος ανησύχησε σφόδρα (και ορθώς!) με την Ρ/ΕΠΣ και αν δεν σφάλλω η ε/φ “ΣΑΜΠΑΧ” ήταν εκείνη η οποία έγραψε πρωτοσέλιδα, και σε ελεύθερη μτφρση, “Πάμε Για Μεγάλο Πόλεμο” ; [Λέγε με “Παγκόσμιο”! / Μόνον οι Ευρωπαίοι, ανάμεσά τους και οι Έλληνες(!!!), (κυρίως αυτοί οι ελληνόφωνοι, τάχα μου Φιλελεύθεροι, λακέδες των “Δημοκρατικών” των Η.Π.Α. καθηγητές και δήθεν… αναλυτές, δοτοί… αστέρες των… φτηνών πρωϊνάδικων της Ε/”ΤV”), είδαν και μάλιστα μονοσήμαντα, ήτοι μόνον σε σχέση με την Ουκρανία, την Ρ/ΕΠΣ]!..

– Τέλος, ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ “βγήκε” στις 24-09-2022 και δήλωσε πως ο Πλανήτης, εξ αιτίας της ανόητης πολιτικής Μπάϊντεν*, οδηγείται στον Γ’ Π. Π.!..

* Πιστεύει, νομίζετε, κανείς νουνεχής άνθρωπος, φίλοι μας Αφέντες “Διεθνείς Εβραίοι”, πως τον Πλανήτη κυβερνά το γέρικο κνώδαλο, που λέγεται Μπάϊντεν, ο οποίος αντί να είναι με τα… τσαγάκια του σπίτι του ή σε κανένα χλιδάτο… Α/”ΚΑΠΗ”, παριστάνει τον Α/Πρόεδρο, ευρισκόμενος στον “Λ. ΟΙΚΟ”;

Καλά ρε σεις Αμερικανοί! Νοιώθετε υπερήφανοι για τα γερόντια – λακέδες (Μπάϊντεν και Πελόζι) της “Διεθνούς Εξουσίας”, που σας κυβερνούν και πάλι; Διώξατε τον ΤΡΑΜΠ που σας έκανε οικονομικά μάγκες, για 1η φορά μετά τον Β’ Π. Π., έναν Πρόεδρο που αξίωσε την ΕΙΡΗΝΗ(!) στον Πλανήτη (Ρωσία, Β. Κορέα, Μ. Ανατολή, κλπ), αποτραβώντας τα παιδιά σας πίσω στην Πατρίδα σας, αντί αυτά να σκοτώνονται για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες άλλων λαών της Γης και μετά να δολοφονούνται(!!!) και να θίγεται συκοφαντικά(!!!) η τεράστια, και μάλιστα με αίμα, παγκόσμιος προσφορά τους, για να φέρεται έναν άνου γέρο; (Φυσικά η αλήθεια είναι ότι εσείς ψηφίσατε ΤΡΑΜΠ, αλλά οι “Διεθνείς Εβραίοι”, είπαν, σαν εκείνες τις νοικοκυρές στην παλαιά ε/διαφήμιση, σχετικά με το απορρυπαντικό για τα ρούχα που χρησιμοποιούσαν, “δεν ξανακάνω λάθος”, έλεγξαν τις τελευταίες εκλογές σας και έφεραν τον “Γερο-Τζο”! Αχαχαχαχαχαχαχα! Έτσι προέκυψε ο… Τζο, ή όχι);

-/- 

– Είναι πια θέμα χρόνου η νέα (μετά από τους παλαιούς 13 Ρ-Τ πολέμους), Ρ-Τ σύγκρουση!.. Ο λόγος, όπως εδώ στον “Ε.Θ.” γράφαμε και ξαναγράφαμε, θα… βρεθεί, μην φοβάστε! Ήδη ο ΡΤΕ που “είδε” τα παραπάνω γραφόμενα νοιώθει πια υποχρεωμένος να πάρει, ως Τουρκία, θέση και να πει ότι αυτή ανήκει στην Δύση, με ό,τι αυτό σημαίνει ευρύτερα, τελειώνοντας, όπως εμείς ισχυριζόμαστε σήμερα, προ του φάσματος του επικείμενου Ρ/κινδύνου, την πολιτική του να πατάει ταυτόχρονα στις 2 παγκόσμιες… βάρκες, ήτοι σε Ρωσία και Η.Π.Α.!..

– Έτσι, κατά την τελευταία του επίσκεψη στις Η.Π.Α., (για την σύνοδο της ΓΣ του Ο.Η.Ε.), ουσιαστικά κατεδίκασε την Ρ/πολιτική στην Ουκρανία, ενώ με την επιστροφή του στην Τουρκία έγινε, για 1η φορά, αναφορά σε τ/κυρώσεις, προς την Ρωσία!.. (Αρχή νέας Τ-Ρ ρήξεως)! Το θέμα το παρακολουθούμε στενά!.. Είθε η Τουρκία να… ανανήψει γρήγορα, μπας και “σώσει την παρτίδα”, ήτοι διασωθεί από την μπροστά μας ευρισκόμενη κρατική της διάλυση!..

– Η Ρ-Τ πολεμική σύγκρουση θα καταλήξει σε παγκόσμιο σύγκρουση Ρ-Δύσεως, παρά τα Στενά! Εκτιμούμε ως κρίσιμο χρονικό διάστημα, για κάτι τέτοιο, την περίοδο Μαρτ.- Μάϊο 2023!..

– Πάτε διαβάστε και μελετήστε πάλι, εδώ στον “Ε.Θ.”, τί ακριβώς γράφαμε εδώ επανειλημμένως για το θέμα αυτό και κυρίως για το πώς προοδευτικά αυτό θα εξελιχθεί στο Πεδίο, τί κατάληξη θα έχει, κλπ (Και για την Ελλάδα)! Τώρα μοιάζει στο “ματς” ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ – ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ / Φ. ΑΕΡΙΑ να νικάνε οι ανεμογεννήτριες, αλλά στο τέλος, όπως έχουμε γράψει και εξηγήσει εδώ, ναι, και πάλι στον “Ε.Θ.” μέχρι και το “γιατί”, η “ΑΡΚΟΥΔΑ” θα νικήσει, έστω και “στα σημεία” και επικρατώντας στα Στενά, θα επικρατήσει και κυριαρχήσει ακολούθως σε Καύκασο και μέχρι τον τελικό της στόχο, που είναι τα σύνορα του ΜΑΡΤΥΡΙΚΟΥ(!!!) ΙΣΡΑΗΛ, τουλάχιστον μέχρι της ανασυγκροτήσεως και αντεπιθέσεως μετά της Δύσεως, πρωτοστατούσης αυτής της αντεπιθέσεως των Η.Π.Α.!..

Διεθνείς Εβραίοι! Κυρίαρχοι του Πλανήτη Γη!

– Με τα ψέματα ΔΕΝ ΝΙΚΗΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ! Δεν μιλάμε για ένα εσκεμμένο στρατηγικό ψέμα, σαν πχ αυτό του Β’ Π. Π., όπου στο δάσος του Κατίν δολοφόνοι – ανελέητοι σφαγείς έγιναν (εξ ανάγκης!) οι… μαύροι Ναζί, αντί των πραγματικών εκεί δολοφόνων, ήτοι των… κόκκινων Κομμουνιστικών Σοβιετικών ιδεολογικών… αδελφών τους, αλλά πρόκειται για ένα ψέμα της ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗΣ ΣΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ! Δεν εννοείτε όμως να το καταλάβετε και να αλλάξετε “ρότα”, αλλά επιμένοντας σε μια τελείως λάθος “γραμμή”, οδηγείτε την Δύση σε ήττα, (τουλάχιστον σε 1ο χρόνο), βουλιάζοντας παράλληλα και σε συνάρτηση με την τελική σας στόχευση του… γονατίσματος του Ρώσου… Γολιάθ, τους δικούς σας λαούς, μια… επιδίωξη, που λογικά θα έπρεπε να ήταν του Ρώσου εχθρού σας!..

– Δεν είναι ηλίθιοι οι λαοί του Πλανήτη, Κοι της “Διεθνούς Εξουσίας”! Λέτε πχ να μην αναρωτιούνται πώς, ενώ είναι κλειστά στους λαούς της Δύσης όλα τα ρ/ΜΜΕ, κλπ, δεν είναι κλειστά μόνον σε συγκεκριμένους Οργανισμούς και σε λίγο Θεσμούς, όπως πχ στο “CNN” των “Δημοκρατικών”, το οποίο αποστέλλει την ειδησιογραφία και κυρίως την ακολουθητέα “γραμμή” στα Κανάλια των Ευρωπαϊκών, και μη, Καναλιών;

 – Οι λαοί πλέον (και ΕΥΤΥΧΩΣ!) καταλαβαίνουν τα ψέματα, τις σάλτσες, το “παραμύθι” γενικώς, σαν αυτό της δήθεν ομαδικής ρ/ αντίστασης, στην τελευταία δγη ΕΠΣ του Πούτιν, στην αναγκαστική ψηφοφορία των Ουκρανών στην Ζαπορίζιε, κλπ! Δεν θα κάνουμε όμως σήμερα μάθημα ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ και των ειδών της!.. Δεν είναι “κρίμα και άδικο” λοιπόν, Κοι “Διεθνείς Εβραίοι” και… αόρατοι πραγματικοί εξουσιαστές μας, να έρθει ο παγκόσμιος όλεθρος και η απόλυτος δυστυχία για ένα καπρίτσιο σας, με το όνομα… “ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ”; Τί λέτε;

– Βάλτε τώρα, πριν να είναι πολύ αργά, τους πολιτικούς σας λακέδες – εντολοδόχους, στην ΕΕ, στην Ουκρανία  και ευρύτερα, “να τα βρουν” με τους Ρώσους, πριν να είναι πολύ αργά για τον Πλανήτη και την Ανθρωπότητα και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ(!) αναζητείστε στα λεξικά σας την ερμηνεία της λέξεως… “FLEXİBİLİTY” !.. Αν δεν αλλάξετε μυαλά τώρα, τότε ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΜΙΣΗΣΟΥΝ, ενώ θα είστε οι ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ της ήττας της Δύσεως, από την Ρωσία!.. Όσο και πιθανώς και να μην σας νοιάζει, δεν θα ήταν κρίμα για όλους εμάς, δεν θα ήταν κρίμα συνολικά για αυτό που κάποτε λεγόταν “ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ”;

– Κε Κίσσιντζερ… υπάρχετε;

– Βασιλέα Κάρολε! Θα είστε ο Βασιλιάς του… Γ’ Π.Π. των “Διεθνών Εβραίων” και της “Νέας τους Εποχής”, η οποία στην αρχή της επιβολής της προβλέπει στημένη δημιουργία ακραίας φτώχειας και στημένη ενεργειακή κρίση, από τους δαίμονες της “Παγκοσμίου Εξουσίας”;

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Κρατηθείτε βρε λίγο εκεί στον “ΣΚΑΪ”! Μέχρι και ο Δντης σας ο Παπαχελάς “κρατάει πισινή”, όπως εσχάτως και σε Δελτίο των 20:00 είπε στην… Σία! (Της είπε “Ας είμαστε συγκρατημένοι”)! Εκτός αν είστε πιο Αμερικανόφιλοι, από τον… ALEXİS!..

2. Κε Ιατρίδη! Κε Πτέραρχε!

Σας παρακαλούμε, ασχοληθείτε μόνον με τα της “ΕΠΑ” και κυρίως με τα… “drones” (ε. και τ.)! Καταλάβατε!

– Οι Τούρκοι (ΤΕΔ), τώρα που μιλάμε, όχι μόνον δεν έχουν μεταφέρει πάλι, όπως παλαιότερα, Μονάδες τους στην Συρία (σύνορα μ’ αυτήν κυρίως), αλλ’ αντιθέτως έχουν μεταφέρει Μονάδες τους και Συγκροτήματα στα Ε-Τ σύνορα στον Έβρο, όπως πρόσφατα ένα Σύνταγμα στην περιοχή της Αδριανουπόλεως, κλπ, ούσες (οι ΤΕΔ) συνολικά σε κατάσταση συνεχούς “στρατιωτικής επαγρυπνήσεως”, ενώ η ΤΠΑ είναι σε  ετοιμότητα… λεπτών!

– Στην Στρατιά Αιγαίου έχουν επιστρέψει από καιρό Μονάδες της, Συγκροτήματα και Σχηματισμοί, που είχαν σταλεί στην Συρία, ώστε να αποκτήσουν και απ’ εκεί πολεμική πείρα! (Πλην αυτής που απέκτησαν από τις μάχες με τους αντάρτες του “ΡΚΚ”)!

– Τέλος, στην Κύπρο μας, και στα “Κατεχόμενα”, έχουν και εκεί, ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ(!), επαναφέρει Μονάδες τους  (Κομάντος κυρίως) που είχαν πολεμήσει στην Συρία, ενώ αριθμητικά έχουν υπο-διπλασιάσει την δύναμή τους (60.000 πλέον), πλην των λοιπών… “αλλαγών” τους!  Καταλάβατε!…

– Αλλά και αυτό να μην συνέβαινε, Κε Πτέραρχε, ήτοι καμία μεταφορά προς την μεριά μας τ/δυνάμεων να μην είχαμε, ούτε καν τ/ΕΠΣ να μην γινόταν, (μέχρι σήμερα και από το 2018 κυρίως και μετά, έχουν κληθεί επιστρατευτικά πολλές κρίσιμες ειδικότητες), είναι τέτοια η μεταξύ μας αριθμητική αναλογία, που αρκεί στους Τούρκους, για να πάνε σε πόλεμο εναντίον μας και δεδομένων συνθηκών και συγκυριών να επιδιώξουν την καθυπόταξή μας!..

Η θεωρία των 2 και 1/2 πολέμων, δεν ισχύει πια, όχι διότι οι ΤΕΔ ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ, προσέξτε ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΑ, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν Έλληνες, Κούρδους και Σύρους μαζί, αλλά διότι (θα σας το γράψω πολύ απλά), απεφάσισαν να αντιμετωπίσουν τον καθένα ξεχωριστά, αφήνοντάς μας τελευταίους! ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟΤΕΡΑ!

Άρα, ΜΗΝ(!) εκτίθεστε, αφού σε γενικές γραμμές, είστε μια επιλογή (Κομματική ή κλίκας δεν μπορώ να ξέρω ή και τα 2), που τις περισσότερες φορές τοποθετείστε ορθώς, αν και… καθήμενος, όπως λέγαμε, έ; Αχαχαχαχαχαχαχα!..

3. Πολύ καλός και θα έλεγα “δυνατός” στις θέσεις του εμφανίστηκε εσχάτως στον “ΣΚΑΪ” ο Αντγος ΜΠΕΛΕΓΡΑΤΗΣ!..

4.  Για την Ελλάδα 1ος και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟΣ κίνδυνος δεν είναι οι ΤΕΔ, αλλά ο ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ, με τις διάφορες σημερινές ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ του!.. Σκεφτείτε!..

5. Οι ΤΕΔ θα προσβάλλουν τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, (Ελλάδα, Κύπρος), όπως εδώ στον “Ε.Θ.” έχουμε γράψει, αναλύσει και εξηγήσει (Και στα 3 “Θέατρα Επχσεων”)!.. Πάτε και διαβάστε μας πάλι!.. Η 1η Στρατιά και ακόμα περισσότερο η Στρατιά Αιγαίου είναι έτοιμες 100%, τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, για πολεμικές επχ-σεις!.. (Πληροφορίες “Β1” φέρουν οι ΤΕΔ να “δουλεύουν” πολύ τα “Επχκά Στρατηγεία”)!..

6. 07-10-2022 ξεκινά ο “Φύλαρχος / Αρχηγός Νηστευτής” (το “Oruç Reis”), ενώ ο ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΤΗΣ Σουλτάνος “Αβδούλ Χαμήτ Χαν” (δεν ήταν ο τελευταίος Οθωμανός Σουλτάνος Πτέραρχε, Κε Ιατρίδη, όπως είπατε εσείς νομίζω και όχι το… ναυτικό σας στον Αφτιά Τ/Ο… ταίρι Κος Εγκολφόπουλος), από την ίδια ημερομηνία και μετά, μάλλον θα ανοίξει νέα πανιά, για… επικίνδυνα και αυτός νερά!..

7. Ανόητοι της δημ/φίας! Δεν υπάρχει λόγος να πάνε σε “θερμό επεισόδιο” σήμερα οι Τούρκοι! Πάψτε να λέτε (και μάλιστα με στόμφο), παπαριές!.. Το είπαμε 1 εκ-ριο φορές! Έλεος!..

8. Κε Βαρβιτσιώτη, Κε ΥΦΕΞ! Η Ρωσία χάνει είπατε στην Ουκρανία;  H λογική σας λέει πως όταν κάποιος έχει καταλάβει το 15% του εδάφους του αντιπάλου του ηττάται; Είστε ΥΦΕΞ; Δεν πάτε καλύτερα για κανένα τάβλι ή για καμιά πρέφα; Ανακαλώ! Τα παιχνίδια αυτά θέλουν μυαλό!…….

9. Η ανήλικη κοπελίτσα από την Κύπρο (17 ετών νομίζω), που στο “GNTM” έκραξε όσο δεν πήγαινε άλλο, το γνωστό ξέκ… Β. ΚΑΓΙΑ κάνοντάς της ακραίο “μπούλινγκ”, θα μπορούσε, μετά από κάποια λίγα χρόνια και κατάλληλη εκπαίδευση – προετοιμασία, κλπ, να διεκδικούσε μέχρι και τον τίτλο της Μις ΥΦΗΛΙΟΣ! Τόσο όμορφη είναι η κοπελίτσα αυτή, τόσο γνήσια ελληνική ομορφιά διαθέτει, πλην του κορμιού της και της “εν γένει” εμφανίσεώς της!.. Ποιός ξέρει γιατί η πρόστυχη Καγιά της φέρθηκε τόσο βρώμικα!..

10.  ΓΓ/ΟΗΕ: “Χειμώνας παγκόσμιας δυσαρέσκειας, ο ερχόμενος Χειμώνας”! Σώπα ρε λαμόγιο, έτσι θα είναι λες; Δεν δίνεις πάλι τίποτα συγχαρητήρια στον ΡΤΕ, που μερίμνησε για τα Ουκρανικά… σιτηρά, ως ένας παγκόσμιος διπλωμάτης, αχαχαχαχαχαχαχα; Χαιρετισμούς στα αφεντικά σου δουλάκι!..

11. Η “Συνθήκη της Λωζάννης”, κατά ένα ποσοστό της τάξεως του 99%, δεν θα αλλάξει ειρηνικά! Γι΄αυτό “φαγώθηκε” ο ΡΤΕ να άλλαζε τα όσα Ε-Τ αυτή περιέχει, φανερά ή κρυφά, μπας και γλύτωνε την αναφερόμενη σ’ αυτήν διάλυση της χώρας του!.. Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” είναι ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ για το ότι είχαν σχετικώς με τα όσα και σήμερα διαβάσατε, αναφέρει στο Ε/ΥΠΑΜ από το 2010! Καταλάβατε ή και πάλι όχι ακόμα, γιατί οι δοτοί ένστολοι αδαμάντινοι πράκτορες μέσα στο ΓΕΕΘΑ – ΥΠΑΜ (πρώτα ΝΑΤΟΪΚΟΙ και ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ και έπειτα Έλληνες) “καθαρίσανε σαν αβγό” τον “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ”, κλέβοντας κυριολεκτικά το έργο το δικό του και της Ομάδος του;

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ! ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΣΤΟ ΝΑ ΑΛΑΞΕΤΕ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΤΥΧΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΥΧΗ ΜΑΣ, ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ!.. ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ “ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ” ΚΑΙ ΟΧΙ… “ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ” ΚΑΙ… “ΚΑΘ’ ΟΔΟΝ”!..

-/-