Θ “21”… ΘΕΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ Θ “21” ΤΗΣ… “ΚΟΥΛΑΣ” ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ!

1. Κα Γλύκατζη – Αρβελέρ!

Βυζάντιο δεν το ονόμασαν τυχαίως στην Δύση κάποιοι, όπως σας άκουσα να λέτε! Το ονόμασαν έτσι λόγω του Βύζαντος του Μεγαρέως, που το “έστησε” αρχικώς, ως μια μικρή πόλη, στα πολύ Αρχαία εκείνα χρόνια!

Οι Κύριοι αυτοί, προφανώς φιλέλληνες, θέλησαν έτσι να τονίσουν την ελληνικότητα της “Βυζαντινής Αυτοκρατορίας”, όπως αυτή κατέληξε σύντομα μετά από την κτίση της Κων-πόλεως από τον Μέγα Κων-νο το 330 μ. Χ. , κλπ!

Ποιός ο λόγος να άλλαζαν το “Ανατολική Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία”, αν η υπόψη Αυτοκρατορία (λέγε με Βυζαντινή) δεν ήταν ελληνική;

Ακριβώς για τον λόγο αυτόν η κρατούσα τάξη στην σημερινή επιστημονική διανόηση, η οποία ουσιαστικώς μισεί την Ελλάδα και τους Έλληνες, δεν θέλει την χρήση των όρων “Βυζάντιο” και “Βυζαντινός”, διότι “μυρίζουν” Ελλάδα και όλοι αυτοί και αυτές την Ελλάδα την θέλουν μικρή! (Προφανώς και δεν ισχυρίζομαι ότι συγκαταλέγεστε και εσείς σ’ αυτούς και αυτές)!..

Επίσης! Πόσο Ρωμαϊκή ήταν η “Ρωμαϊκή Αυτοκρατορία”, όταν οι ίδιοι οι Ρωμαίοι είπαν, δια στόματος μεγάλων Φιλοσόφων και λοιπών ανδρών τους (πχ ο Οράτιος, κλπ) και όχι μόνον ατόμων της διανοήσεως, (μετά βεβαίως από την κατάκτηση της Ελλάδος απ’ αυτούς το 146 πΧ),  πως “εμείς κατακτήσαμε τους Έλληνες με τα όπλα (στρατιωτικά) και αυτοί πολιτισμικά”;

Πόσοι μορφωμένοι Έλληνες εσύρθησαν αιχμάλωτοι στην Ρώμη, μετά από την κατάκτησή μας απ’ αυτούς και “γέμισαν” με το πνευματικό φως τους τους πάντες και τα πάντα εκεί;

Ήσαν πάντα, καθ΄όλη την διάρκεια της “Ρ. Α.”, στην Ρώμη, και όχι μόνον, Έλληνες “γραμματιζούμενοι” παρά τους Καίσαρες, στις Σχολές τους, κλπ, ναι ή όχι; Ναι! Συνεπώς, γιατί η “Ρ.Α.” να μην είναι και αυτή, “εν εκτάσει”, ελληνικό δημιούργημα;

Ακόμα και ο Αινείας που αναφέρατε, κλπ, ως τον πραγματικό ιδρυτή του Λατινικού Κόσμου, κλπ, στην Αρχαία Ε/Ιστορία, στον Αρχαίο Ε/Κόσμο αναφέρεται, έστω και ως Τρώας!..

Γιατί, λοιπόν, δεν είπατε τίποτα σχετικά με τα παραπάνω, τίποτα που να δείχνει τις ελληνικές ρίζες και της “Ρ.Α.”, αλλά και πάλι “εν εκτάσει” της “Β.Α”.;

Με πολύ σεβασμό, σας ρωτάμε! Μήπως, μετά που είχατε πει πως οι Έλληνες δεν κατόρθωσαν να ελευθερώσουν την πρωτεύουσά τους, λέγε με Κων-πολη, κάποιοι “σας έβαλαν χέρι”, κατά το κοινώς λεγόμενον και θελήσατε, με όσα σας άκουσα στο “youtube” να λέτε, να… επανορθώσετε; Τους “χρωστάτε” ακόμα κάτι;

Εδώ, Κα Καθηγήτρια, οι Δυτικοί ξεκίνησαν την Ευρωπαϊκή Ιστορία, από τον Καρλομάγνο και μετά, “θάβοντας” κάθε τι που (θα) θύμιζε “Ορθοδοξία” και “Ελληνισμό”!.. Ή όχι;

Επίσης! Είπατε, σχεδόν ειρωνικά, (μάλλον για να δείξετε πως είστε “εντός του πνεύματος της εποχής μας”), πως ο Μέγας Κων-νος (ειρωνευτήκατε μέχρι και το επίθετο “Ισαπόστολος”, που του απέδωσε η Εκκλησία μας), δεν βαπτίστηκε ποτέ και άρα δεν έγινε ποτέ Χριστιανός! Κάνατε βεβαίως νύξη ότι έγινε Χριστιανός λίγο πριν “αποδημίσει εις Κύριον”, όντας στο κρεββάτι και βαρέως ασθενής!

Ο Μ. Κων-νος έγινε Χριστιανός πράγματι λίγο πριν τον θάνατό του! Αυτό αναιρεί, τί ακριβώς; Την Χριστιανοσύνη του; Τί ακριβώς θέλατε να μας πείτε, όταν αναφερόσασταν (ουσιαστικά μειώνοντας μια τεράστια πολιτικο-στρατιωτική προσωπικότητα), σ’ αυτό το κομμάτι της ζωής του 1ου Αυτοκράτορος του Βυζαντίου και ουσιαστικώς του ιδρυτού του;

Είδε ή όχι, ο Μ. Κων-νος, λίγες ώρες πριν από την μάχη του Μεδιολάνου (σημερινό Μιλάνο), τον σταυρό στον ουρανό και την φράση “ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ”, ναι ή όχι, Κα Καθηγήτρια;

Προσκύνησε αμέσως μετά από την νίκη του κατά του Λικίνιου, ναι ή όχι, τον τριαδικό Θεό;

Ενδιαφέρθηκε, μαζί με την μητέρα του Αγία Ελένη, για την εύρεση του Τιμίου Σταυρού, κλπ;

Έκτισαν εκκλησίες (με πρώτη αυτή των Ιεροσολύμων), στο όνομα ακριβώς αυτής της ευρέσεως;

Και άλλα πολλά, και μεγάλα, έκανε για τον Χριστιανισμό ο Μέγας Κων-νος και τα γνωρίζετε, ενώ δεν θα “αγγίξω” τώρα τα όσα περί δολοφονιών, κλπ, του καταλογίζουν, διότι θα άνοιγα ένα τεράστιο Κεφάλαιο, και θα το… αδικούσα!..

Θα περίμενα από εσάς, λίγο πριν από την έξοδό σας από την ζωή αυτήν, (σας εύχομαι να ζήσετε και άλλο και όσο εσείς επιθυμείτε), από την παγκοσμίως “ΦΤΑΣΜΕΝΗ” επιστήμονα Ελένη ΓΛΥΚΑΤΖΗ – ΑΡΒΕΛΕΡ να αναφερθείτε ΜΕ ΠΑΡΡΗΣΙΑ στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΕΜΕΛΙΑΚΗ ΒΑΣΗ όλων των αυτοκρατοριών, στην μητρική του Ελληνισμού, “τρόπον τινά”, σχέση με αυτές, καθώς και να προβάλλετε την παγκοσμιότητα του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ και κυρίως του κυριαρχήσαντος ΠΑΝΤΟΥ και επηρεάσαντος, “ανά τους αιώνας”, τους πάντες στην Γη, ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ!

Τέλος, θα ανέμενα και μια πιο προσεκτική και πιο θαρραλέα εκ μέρους σας αντιμετώπιση όλων των θεμάτων, που άπτονται της Θρησκείας μας, όσο και πιθανότατα να έχετε επηρεαστεί από τις όποιες μελέτες τρίτων σχετικώς, αλλά και πιθανώς από τον Εβραϊκής καταγωγής συγχωρεμένο σύζυγό σας!

Προς αποφυγήν τυχόν παρεξηγήσεων, σας γράφω πως δηλώνω ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ που μια ΕΛΛΗΝΙΔΑ και συγκεκριμένα εσείς (!), έφτασε στο δικό σας δυσθεώρητο ύψος πνεύματος και είμαι σίγουρος ότι -εσείς ειδικώς- ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΑΚΟΥΤΕ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΜΙΣΟΛΟΓΑ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΙΧΟΥΝ, ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΣΑΣ ΚΥΡΟΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, όντας σίγουρος πως δεν μπορεί ένα άτομο του επιπέδου σας να μνησικακεί, να θίγεται, όταν συζητώνται θέματα του αντικειμένου του, αλλά αντιθέτως να χαίρεται που οι τοποθετήσεις του κάνουν τους όποιους ακροατές του να προβληματίζονται και να τοποθετούνται, να ρωτούν, κλπ!..

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ!

Υγ. Δεν αγγίζω, επίτηδες (!), την… μπηχτή σας περί της Ελληνικότητος ή μη, του Έλληνος Μακεδόνος Στρατηλάτου Μ. Αλεξάνδρου! Άλλωστε, αφού δεν είπατε και τίποτα, γιατί πιθανώς να χαλάσουμε τις καρδιές μας;

2. ΕΚΚΛΗΣΗ!

ΜΗΝ ΒΑΖΕΤΕ, ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ, ΧΡΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΟΡΦΗΣ, ΦΡΑΓΗ ΣΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ! ΒΛΑΠΤΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΥΑΤΟΥΣ ΣΑΣ! ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ “Ε.Θ.” ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ “ΚΑΤΕΥΘΥΝΤΗΡΙΑ ΚΟΜΒΙΑ” ΤΗΣ ΘΕΛΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ!.. 

ΑΝΤΕ, ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΛΕΡΟΊ ΚΑΙ ΛΕΣΙΑ, ΒΓΑΛΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΟ ΘΛΙΒΕΡΗ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΗ ΕΠΟΧΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ!..

3. Αν οι Έλληνες μιλήσουν / – με, αντιστοίχως με τα λεγόμενα του ΡΤΕ, για τα “σύνορα της καρδιάς τους”, κλπ, τότε αίφνης θα βρεθούν από τον Ατλαντικό, στην Ινδία και στο Πακιστάν και μάλιστα πρώτοι απ’ όλους!..

Μπες λοιπόν στο κλουβί σου, ρε ΡΤΕ, και μάλιστα αμέσως, που ξαφνικά έγινες ως χώρα “μεγάλος”, λόγω της μπάσταρδης στην ανθρώπινη… εθνοσύνθεσή της “Οθωμανικής Αυτοκρατορίας”!

Οι Έλληνες ήσαν η βάση και της δικής σας Αυτοκρατορίας, οι Έλληνες που δημιούργησαν στο Πεδίο 2 δικές τους σίγουρα αυτοκρατορίες, όπως αυτήν την “ΕΛΛΗΝΙΚΗ” στα αρχαία χρόνια και την “ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ” λίγο μετά, ένα ιστορικό γεγονός που οι κυριαρχούσες στον Πλανήτη δυνάμεις μας επέβαλαν πλέον, ούτε στα πολυεθνικά πια Σχολεία μας να λέμε, διότι ακόμα και… χρεοκοπημένους και… υποθηκευμένους, μας φοβούνται και θέλουν το σβήσιμό μας από τον Χάρτη!

Όμως, όπως είπε ο γλυκύς Ιησούς, όταν του είπαν πως έρχονται οι Φίλιππος και Ναθαναήλ, “ελήλυθεν η ώρα ίνα δοξασθεί ο Υιός του Ανθρώπου”!..

Και κάτι ακόμα ΡΤΕ, που σε στενεύει το ρούχο των 780.000 χλμ²! “Κόψε” τα ψέμματα, πως τάχα δεν θες τίποτα από τα εδάφη άλλων χωρών! Και θα αναφερθώ μόνον στην Θεσσαλονίκη! Διάβασε ΡΤΕ!

Από πότε εδώ στον “Ε.Θ.” οι “δικοί” σου έχουν διαβάσει για το σχέδιό σας, (ΤΕΔ), για την Θεσσαλονίκη, ξέρεις; Τουλάχιστον εδώ και 2 χρόνια! Μπες – μπείτε στο “σάϊτ”, … βολτάρετε και θα βρείτε τί ακριβώς γράφαμε!

Και για να μην σε κουράζουμε, επειδή σε… αγαπάμε! Έχουν, ναι ή όχι, οι ΤΕΔ (πάγιο) σχέδιο καταλήψεως σε 1η “ΠΕΡΙΟΔΟ” της Δ. Θράκης, ήτοι της ελληνικής και ελεύθερης, μέχρι και του “Λαιμού τη Ξάνθης”, με μείζονα “Διακλαδική Ενέργεια”, και ακολούθως (2η “ΠΕΡΙΟΔΟ”), των… συγκυριών διευκολυνουσών (sic), κατάληψη και… απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης;

Δεν περιμέναμε, ρε ΡΤΕ*, τους Ισραηλινούς (που μάλλον αργά σε κατάλαβαν και σου απέδωσαν προσφάτως το επίθετο “Οχιά”), για να διαπιστώσουμε την δολιότητα του χαρακτήρος σου και χαρακτήρος σας γενικώς, ως Φυλής!..

* Έχεις πάντως πολύ πλάκα, ρε ΡΤΕ! Αν δεν ήταν το πάρα πολύ ανθρώπινο ρέον αίμα, ίσως να γελάγαμε ακόμα, με την αναφορά σου στο ότι η “ΧΑΜΑΣ” δεν είναι τρομοκρατική Οργάνωση, αλλά… “Ομάδα Ελευθερίας” (sic)!..

4. Πλην των επιβεβαιωτικών δηλώσεων των ακολούθων πιο κάτω αναφερομένων μερών / πλευρών, των όσων λέγαμε και γράφαμε για το ποιοί “κρύβονται” πίσω από την “07-10-2023”, “δείτε” παρακάτω και μεταξύ τους κρίσιμες επισκέψεις – συναντήσεις!

Η πρόσφατη επίσκεψη του Λαβρώφ στην Κίνα, αυτή του Χανίγιε στην Μόσχα, η άλλη των Ιρακινών στην Μόσχα, οι συναντήσεις των ηγετών των στρατιωτικών πτερύγων των “Χιζμπολλάχ” και “Χαμάς” στο Λίβανο, μαζί και με Τούρκους… “αξιωματούχους”, κλπ, αλλά και η σημερινή (01-11-2023) επίσκεψη του Ιρανού ΥΠΕΞ στην Άγκυρα και η συνάντησή του με τον Τ/ΥΠΕΞ, και φυσικά τα όσα… εδήλωσαν και… είπαν, δικαιώνουν, ναι ή όχι, τα όσα μέχρι τώρα για τα της… “7ης Οκτ”, εξ αρχής των γεγονότων, σας επισημάναμε; (Για όσους βεβαίως ξέρουν να διαβάζουν, γνωρίζουν, ξέρουν να προβληματίζονται και να σκέπτονται).

5. Σεβόμαστε απολύτως τις απόψεις της Κας Υπουργού Πληροφοριών του Ισραήλ, Κας Γκίλα ΓΑΜΛΙΕΛ, για τις προτεινόμενες λύσεις, (ορθότερα τα 3 αναφερθέντα “εναλλακτικά σενάρια” και το μάλλον επικρατούν, το να πάνε δηλαδή στο Σινά οι πρόσφυγες, κλπ, αλλά και σε συνεργαζόμενες με το Ισραήλ χώρες, όπως στην Ελλάδα, στην Ισπανία, στον Καναδά, αλλά και στην Β. Αφρική), μετά από το πέρας των επχ-σεων του Ισραήλ στην Γάζα, σχετικώς με το μέλλον της περιοχής και αυτό των Παλαιστινίων γενικώς, αλλά και την Κα αυτή, όπως και ολόκληρο το Ι/”Εθνικό Συμβούλιο Ασφαλείας” (Ι/”ΣΕΑ”), το παρακαλούμε, με τον προσήκοντα σεβασμό, να πάει εδώ στο “σάϊτ” μας, 2, 3 μέρες πριν και (έστω!) να διαβάσει – προβληματιστεί πάνω στην εκ μέρους των “ΑΓΓΕΛΩΝ” προτεινόμενη λύση, που η περαιτέρω των αναφερομένων… έκτασή της είναι πολύ απλή στο να γίνει αντιληπτή!..

Σε κάθε άλλη περίπτωση, ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ με την θέση του Ι/Π-Θ, Κου Β.Ν., περί πλήρους εκκαθαρίσεως της “Λωρίδος”, σε συνεργασία πάντα με την Αίγυπτο!..

6. Ναι, δυστυχώς συμφωνώ φίλη! Οι Η.Π.Α., με την συμπεριφορά και στάση τους προς τους μονίμως… μηδίζοντες Τούρκους, ομοιάζουν στον… απατημένο σύζυγο, που ενώ γνωρίζει ότι η γυναίκα του (Τουρκία) τον απατά, και μάλιστα γνωρίζει και τον εραστή της (“Άξονας Του Κακού”), αυτός επιμένει να μην τη χωρίζει και να την θέλει!..

Συνεπώς, σε ρωτάω αγαπητή! Δεν ισχύει εδώ απολύτως, η θέση ότι, ό,τι και να πάθει μετά ο… απατημένος, δεν θα πρέπει να διαμαρτυρηθεί / – ται, αφού θα είναι 100% υπεύθυνος των σχετικών αποφάσεών του;

Μια πιθανή αναφορά του… απατημένου στην ύπαρξη παιδιών και πως “γι΄αυτά δεν χωρίζω”, (στην περίπτωσή μας τα παιδιά είναι η Γεωγραφία της Τουρκίας, της απίστου δηλαδή συζύγου), μάλλον δεν πείθει ή δεν μπορεί πια να πείσει κανέναν και καμμία, αφού η Κα (δηλαδή η Τουρκία) έχει παντελώς… ξεφύγει, ήτοι… ξεσαλώσει και συνεχίζει ξεσαλώνουσα (sic) και μάλιστα όλο και περισσότερο δυνατά!..

7. Ρε θλιβερά δημ/κά ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ του κυριοτέρου δημ/κού Οργάνου του ΚΚΕ, ήτοι της ε/φ “ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ”, σας ρωτάμε!

Η “Χαμάς” δεν προσέβαλε, την 7η Οκτ. 2023, με σχέδιο και απολύτως… ευθέως (!) και δολοφόνησε ΑΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΣΕΣ τους συμμετέχοντες Ισραηλινούς και Ισραηλινές (όπως και άλλων εθνικοτήτων νεαρά άτομα, αλλά βεβαίως πάντα Εβραϊκής καταγωγής), στο περίφημο “πάρτι” στην μεθόριο Ι – Γάζας;

Απαντήστε ρε… “νιαμού”, που ΔΕΝ ΝΤΡΑΠΗΚΑΤΕ να γράψετε, στις 01-11-2023, ρε “παλιοκοκκινοφασίστες” πως δεν έγινε κάτι τέτοιο, πως αυτό είναι… “fake news” και πως τα άτομα αυτά σκοτώθηκαν ευρισκόμενα ανάμεσα σε διασταυρούμενα (!!!) πυρά των Ισραηλινών και των Τρομοκρατών!..

Ρε παλιο-μαμουθ(ο)-Κομμούνια, βρωμερές ανθελληνικές διεθνιστικές όχεντρες, είναι, όπως γράψατε (!!! / 01-11-2023), “fake news” η σφαγή και ο αποκεφαλισμός, στις 7 Οκτ.2023, στις κούνιες (λίκνα) και στον ύπνο τους, στο Κιμπούτς Μπεερί , των Ισραηλινών βρεφών / μωρών και των νηπίων, από βαριά “φτιαγμένους” τρομοκράτες της “Χαμάς”;

Ακόμα! Δεν αποκεφαλίστηκε, ρε κατάρα της Ελλάδος Κομμούνια, η Γερμανο-Εβραία Σάνι ΛΟΥΚ, ρε; Δεν ήταν όμηρος, και αυτό το κορίτσι, των τρομοκρατών, ρε δημ/κά λέσια; Γιατί και αυτό το λέτε ή το υπονοείτε ως “fake news”, αναφερόμενοι στο ότι ο θάνατός της είχε αναφερθεί από το Ισραήλ, χρονικά αρκετά πριν από την αναφερθείσα ημ-νία δολοφονίας της;

ΤΕΛΙΚΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΠΟΤΕ, ΡΕ ΚΟΚΚΙΟΝΟ-ΦΑΣΙΣΤΕΣ;

Ρε Κουτσούμπα, που ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ (!) κατ΄αρχάς, συμφωνείς με όλη αυτήν την δημ/κή απόλυτη δυσοσμία των βρωμερών σας ασπαλάκων; Τα “boom town rats” (το θυμάσαι το ροκ συγκρότημα αυτό;), ωχριούν εμπρός στα δημ/κά σκουπίδια σας, Λαμιώτη… μεγαλο-τσιφλικά!..

Ρε συ “ΕΣΗΕΑ”, σ’ αυτά τα δημ/κά σκουπίδια έδωσες την αίθουσά σου στις 01-11-2023, ώστε να παρουσιάσουν τα υποτιθέμενα “fake news” του Ισραήλ;

Ντροπή σας, Κα Πρόεδρε! Έτσι νομίζετε ότι οι δήθεν αυτοί δημοκράτες, αυτά τα πολύ σκληρά κόκκινα Φασιστόμουτρα, θα σε σέβονται ή θα σε υπολογίζουν; Δίνεις, Κα Πρόεδρε της “ΕΣΗΕΑ”, σε κάποιους εξετάσεις ή μήπως φοβάσαι για την ζωή σου; Ουστ!.. (Δημ/κά πάντα)!..

8. Προς Κα Ελένη ΦΙΤΖΑΝΗ, εκ Θεσσαλονίκης, εκφωνήτρια ειδήσεων του Τ/Ο Σταθμού “ΣΚΑΪ”! Αγαπητή όμορφη Κα! Δεν είναι “θάνατος”, όπως είπατε στις μεσημβρινές ειδήσεις του Καναλιού, στις 01-11-2023, ή σας είπε στο αφτί να πείτε ο υποβολέας σας, των 2 “Χρυσαυγιτών”, αλλά ΔΟ-ΛΟ-ΦΟ-ΝΙ-Α (!), Κα ΦΙΤΖΑΝΗ και Κοι του “ΣΚΑΪ”! ΔΟ-ΛΟ-ΦΟ-ΝΙ-Α!..

Μάθετε να μην κάνετε πολιτική πάνω σε νεκρούς, μάθετε να σέβεστε τους πάντες και κυρίως την ΑΛΗΘΕΙΑ! Οι 2 νεο-Ναζί δολοφονήθηκαν, πριν από 10 χρόνια, σε αντεκδίκηση (όπως ειπώθηκε και το ακούσαμε), για τον θάνατο του αναρχο-Κομμουνιστή ΦΥΣΣΑ, από τον πρώην Κομμουνιστή και μετέπειτα “Χρυσαυγίτη” φονιά του, επειδή “του έφαγε” την γκόμενα!..

Το Κράτος μας, όπως και κάθε ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, όπως θέλουμε να λέμε ότι είμαστε, δεν ξέρω, ΌΦΕΙΛΕ και ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΚΑΣΕΙ ΚΑΙ (!) ΤΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ 2 ΑΥΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ! ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΦΑΙΡΕΣΕΩΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ!

ΑΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ, (ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΔΙΚΑΖΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ), ΛΙΓΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΔΙΟΤΙ ΤΟ Ε/ΚΡΑΤΟΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ… ΔΥΣΑΝΕΞΙΑΣ (SIC) ΣΕ Ό,ΤΙ ΜΗ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΞΙΧΝΙΑΣΤΗ ΑΚΟΜΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ 4 ΑΤΟΜΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ ΣΤΗΝ “ΜΑΡΦΙΝ”, Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ!..

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΚΟΚΚΙΝΟΣ Η(ΔΙΑΖ) ΜΑΥΡΟΣ! “ΚΟΚΚΙΝΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΜΑΥΡΑ ΣΚΥΛΙΑ, ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ” !..

Με την ευκαιρία! ΟΡΘΩΣ (!) το ε/Κράτος συνέλαβε στο α/δ “ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ” τους εξ Ιταλίας νεο-ΝΑΖΙ! Θυμάστε που εδώ σας γράφαμε πως οι Νεο-Ναζί οι “δικοί” μας είχαν και έχουν σχέσεις με αυτούς της Ιταλίας, Κροατίας και Αλβανίας; Νάτα λοιπόν τα εξ Ιταλίας… μπουμπούκια, όπως είχαν “αέρα” μπει στην χώρα και τα εκ Κροατίας… “αδέλφια” τους, που πήγαν, διασχίζοντας όλη την ηπειρωτική Ελλάδα, στην Ν. Φιλαδέλφεια, με την βοήθεια των Ελλήνων αλβανικής καταγωγής, (Αλβανών 2ης γενιάς στην Ελλάδα) και Ελλήνων Νεο-Ναζί του Βάζελου, … θλιβερέ γενίτσαρε Αλ-Αφούζε και σκότωσαν τον Μ. ΚΑΤΣΟΥΡΗ, σε συμπλοκή με τα Κομμούνια, τους αναρχικούς, τους “ΑΝΤΑΡ-CIA” και τους “Συριζο-Ρουβίκωνες” της “Κούλας” του Μελισσανίδη! (Ρε Μελισσανίδη, ρε Σ. Καλλιντερίδη, σας άλωσαν το μαγαζί βρε, την “μάνα ΑΕΚ”, βρε, τα Κομμούνια)!..

9. Κε Π-Θ της Ελλάδος!

Χρησιμοποιήσατε και πάλι, στο πρόσφατο οικονομικό “φόρουμ” που παραστήκατε, την φράση “σωστή πλευρά της Ιστορίας”, αναφερόμενος στον Κο ΡΤΕ και λέγοντας πως επέλεξε να πάει με την λάθος πλευρά της Ιστορίας, στην προκύψασα διένεξη στην Μ. Ανατολή!

Όπως και τότε, με την διένεξη Ρ-Ο, είχαμε πράξει, όταν και πάλι είχατε πει πως “επιλέξαμε, (τότε φυσικά εμείς, ως Ελλάς), την σωστή πλευρά της Ιστορίας”, θα κάνουμε και τώρα, λέγοντάς σας και πάλι, πως στη σωστή πλευρά της Ιστορίας είναι όποιος νικάει έναν πόλεμο και φυσικά όσοι ήσαν μαζί του, σύμμαχοι, συμπολεμήσαντες, κλπ, όπως η ίδια η ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΠΕΔΕΙΞΕ, μέσα στους αιώνες!..

Θα ήταν προτιμότερο, ηπιότερο και σίγουρα ΟΡΘΟΤΕΡΟ πιστεύουμε, να λέγατε ή να λέτε πως, έχουμε συνταχθεί ή πως η Ελλάς παγίως συντάσσεται με την ηθική και το δίκαιο, που είναι λέξεις, καλύτερα που είναι όροι, πιο εύκολα… διαχειρίσιμοι, αλλά και περισσότερο δύσκολο στο να ερμηνευθούν ακριβώς!… Λέμε εμείς τώρα, και καλά!..

10. Φίλε μου, ναι χρωστάει η Τουρκία και πιο πριν η “Οθωμανική Αυτοκρατορία” πολλά στους Εβραίους! Και σε ρωτάω πολύ απλά!

Ποιοί ήσαν εκείνοι που διαχειρίστηκαν το ΚΕΦΑΛΑΙΟ, πχ στο νέο Κράτος Τουρκία, [ας αφήσουμε την (και!) οικονομικώς… δαιδαλώδη “Ο.Α.”], αμέσως μετά από την ανακήρυξή της και διεθνή, δια της “Συνθήκης της Λωζάννης”, αναγνώρισεώς της, στις 29-10-1923; Δεν ήσαν οι Εβραίοι αυτοί που “έστησαν” την Τουρκία; Ακόμα και σήμερα δεν είναι οι Τούρκοι εβραϊκής καταγωγής, για να τους ονομάσω πιο σωστά, που εστήριξαν και στηρίζουν την τ/ΚΡΑΤΙΚΗ και για τους τύπους “ΕΘΝΟ-ΚΡΑΤΙΚΗ” ΎΠΑΡΞΗ;

Ο ίδιος ο ΡΤΕ, κατά τα πρώτα σχετικώς έτη της… “Βασιλείας” του, δεν τους “κυνήγησε”, (αναγνωρίζοντας εμμέσως ό,τι σήμερα διαρήδην αρνείται), αφού πρώτα βεβαίως τους χρησιμοποίησε, όλους αυτούς τους Εβραίους ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΕΣ στην χώρα του, (“τρόπον τινά” “κυνήγησε”), με το πρόσχημα ότι σχεδόν σε ποσοστό 100% ήσαν και είναι αυτοί Κεμαλιστές (“TÜSIAD”), δημιουργώντας την “MÜSIAD”, ήτοι το λεγόμενο Μουσουλμανικό ή αλλιώς “Πράσινο Κεφάλαιο” στην χώρα του;

Ο ίδιος ο ΡΤΕ δεν έκανε μετά μια αποτυχημένη, “στο τέλος της ημέρας”, προσπάθεια να συνδεθεί με τις οικονομικές λεγόμενες “Τίγρεις” της ΝΑ Ασίας και όταν ακολούθως αντελήφθη ότι χάνει το εσωτερικό οικονομικό “παιχνίδι”, “παραιτήθηκε” των φιλοδοξιών του περί απαλλαγής της χώρας από τους Εβραϊκής καταγωγής Τούρκους Κεφαλαιοκράτες ή έστω τοποθετήσεώς τους σε 2ο πλάνο , λείχοντάς τους και πάλι, με πράγματι όμως εύσχημο τρόπο αυτήν την φορά; Υπάρχει σήμερα στην Τουρκία κανένα -ΠΡΟΣΟΧΗ(!)- τουρκικό (!) “ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ” και το αγνοώ;

Το εμιράτο του ΚΑΤΑΡ δεν ήταν και παραμένει ο ΒΑΣΙΚΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ -ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ- ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, όπως βεβαίως και της “ΧΑΜΑΣ”, κάτι που σημαίνει ότι το ΙΣΡΑΗΛ δια των οικονομικών του… άκρων, όπως λέμε, ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΣ (και όχι μόνον), τους Καταριανούς Εμίρηδες;

11. Ακολουθεί παράπονο!

Γιατί ρε Φίλοι, εκεί στην Αγγλία και στο ΝΑΥΑΡΧΕΊΟ του ΝΑΤΟ, δεχθήκατε την τ/διαμαρτυρία περί μη αναφοράς της… “ΤΔΒΚ”, και τελικώς την πρόταση των Τούρκων να μην ονομάζεται η “ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” με το διεθνώς αυτό αναγνωρισμένο όνομά της, αλλά μόνον με συντεταγμένες να δηλώνεται η ταυτότητά της, κατά την πρόσφατη ναυτική άσκηση των Ε. και Τ. πολεμικών πλοίων, (στο πλαίσιο της “SNMG-2” – ε/Φρεγάτα “ΨΑΡΑ” και τ/Φρεγάτα “YAVUZ” ), ανάμεσα σε Δ. Κύπρο και Ρόδο – Κάσο – Κάρπαθο;

Γιατί, ρε φίλοι Άγγλοι και λοιποί ΝΑΤΟΪΚΟΙ σύμμαχοι, συνταχθήκατε με την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ (!!!)* και μάλιστα τόσο εύκολα; Είναι η κατά τους Τούρκους και Τ/Κ η…  “ΤΔΒΚ” (sic), αναγνωρισμένο Κράτος του Ο.Η.Ε. και δεν το ξέρουμε ή μήπως δεν αναγνωρίζετε την διεθνώς αναγνωρισμένη, από τον Οκτ. του 1960, “Κυπριακή Δημοκρατία”;

Κε Γεραπετρίτη, τί κάνουμε; Είμαστε καλά; Πού ακριβώς είστε; Χαθήκατε!..

Σεβαστέ, Κε Δένδια! Πώς και μας ξέφυγε η συγκεκριμένη, υποκρύπτουσα πολλά, συμμαχική… αλητεία, κατ΄εμάς πάντα;

Κε Α/ΓΕΕΘΑ! Γιατί δεν δόθηκε δγη να διακόψουμε την συμμετοχή μας στην άσκηση; / (Πολλά… παρενθετικά ειλικρινή συγχαρητήρια, για τη πρόσφατη άσκησή σας στην “ΚΥΒΕΡΝΟΑΣΦΑΛΕΙΑ”)!

Κρίμα ρε σεις Άγγλοι, ναι Άγγλοι κυρίως, αφού εσείς “ΚΡΑΤΑΤΕ ΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΛΕΙΔΙΑ”! Κρίμα, διότι πιστεύαμε πως έχουν πια αλλάξει οι σχέσεις μας και πως πλέον αυτές έβαιναν όλο και καλύτερα!

Μάλιστα Φίλοι Άγγλοι, οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” χαρήκαμε πολύ, όσο ίσως και να γελάσετε, που ο Μεγαλειότατος  Βασιλέας σας και συγγενής μας ΚΑΡΟΛΟΣ φόρεσε στο ταξίδι του στην Κένυα. ΕΛΛΗΝΙΚΗ (!)… Γραββάτα!.. (Δείτε την και θα καταλάβετε)!..

* Φίλοι Άγγλοι! Η παρανομία, διότι περί αυτού πρόκειται (και όχι… παρατυπία), δεν ευνοεί σε καμμία περίπτωση την όποια πιθανώς ζητούμενη ισορροπία, ώστε να πετύχει ένας στόχος (πχ να γίνει μια στρατιωτική άσκηση, κλπ), αλλ΄αντιθέτως προσβάλλει το ΔΙΚΑΙΟ, αποθαρρύνει τον ΝΟΜΙΜΟ και αποθρασύνει τον όποιον ΠΑΡΑΝΟΜΟ και ΑΔΙΚΟΠΡΑΓΟΥΝΤΑ!.. Έτσι, πιστεύουμε εμείς τουλάχιστον!..

12. Εκεί, κυρίως στην Κ-Β, αλλά και στον λαό! Προσοχή, επικειμένου και του Χειμώνος, στην “COVİD” – (ο) -παραλλαγή “ΚΡΑΚΕΝ” και σε έναν λίαν πιθανό μεγάλο σεισμό τους προσεχείς μήνες στην Αθήνα!..

13. Μπουτάρης προς Κασσελάκη! “Κόψε τις μαλακίες”! Και αυτός σιώπησε και συνέχισε να μιλάει μαζί του! Αυτός λοιπόν ο… τύπος θα διεκδικήσει, κάποια μέρα, να γίνει Π-Θ της Ελλάδος!.. Κατάντια!..

14. Σεβαστέ Κε Υπουργέ, Κωστή ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ! Γνωρίζεις ότι “σε πάμε”, λόγω της αναγνωρισμένης οξυτάτης ευφυϊας σου, (κύριος λόγος που διαθέτεις και ένα απίστευτο “χιούμορ”), αλλά αυτό το γεγονός ΔΕΝ (!) σου επιτρέπει να μας… επεξεργάζεσαι, ήτοι να μας “δουλεύεις”!

Είπες! 3000 Ευρώ σε όποιον – όποιους καταγγέλει / – λουν φοροκλοπές, όπως εγώ, πολύ απλά, το κατάλαβα!

Σε παρακαλώ λοιπόν, διότι μάλιστα τα έχω και πολύ ανάγκη τα λεφτά αυτά, στείλε μου δια των Οργάνων σου τα πρώτα μου 3000 Ευρώ, αφού εδώ στον “Ε.Θ.”, τουλάχιστον 1 χρόνο πριν, έχουμε γράψει πως πχ στην οδό “ΑΧΑΡΝΩΝ” και σε όλες τις προς επάνω μέχρι Κυψέλη και προς τα κάτω μέχρι τουλάχιστον την Λιοσίων “και βάλλε”, παράλληλους και μη οδούς, γίνεται σχετικός στο θέμα χαμός και ορθότερα γίνεται “της εκδιδομένης γυναικός το κιγκλίδωμα”!..

Έξω τώρα από το όποιο μου /μας αστείο περικλείεται στην παραπάνω ξαναγραφείσα, σήμερα και εδώ, πραγματικότητα – αλήθεια, οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” θέλουμε να σε ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ για τα ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Η Κ-Β ΣΑΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗΣ, ΕΝΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΝ “ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ” ΝΑ “ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΚΑΜΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΛΩΣ… ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ”! ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΟΤΙ Ο ΟΞΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥΣΤΡΟΦΟΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ Π-Θ Κ.Κ.Μ. ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΟ Κ/Βκό ΣΧΗΜΑ, ΚΑΙ (!) ΧΑΡΗΚΑΜΕ ΚΑΙ (!) ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΕΒΑΖΕ!

ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΩΣ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ -ΚΑΤ’ ΕΜΑΣ- ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΠΟΣΤΟ, ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΤΗΝ ΕΔΡΑΙΑ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ! ΕΙΘΕ!..

15. Συγχαίρουμε την πολύ αγαπητή σε εμάς Κα ΠτΔ, Κα Αικατερίνη ΣΑΚΚΕΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, (από σεβασμό  στην νυν θέση της, δεν απευθυνθήκαμε σ’ αυτήν “προχθές”, ως τέως ΑΝΩΤΑΤΗ Δικαστή, σχετικώς με την αήθη και ανοίκεια στάση της νέας Δικαστικού, Πρωτοδίκου Κας Αντιγόνης Σταμολέκα, να δικάσει, ούσα στην πραγματικότητα ή “τρόπον τινά”, με την μεριά του ενός των δύο αντιπάλων, τον… έτερο, ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ΑΝΗΘΙΚΟ ΚΑΙ “ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ” ΠΑΡΑΝΟΜΟ θα υπεστήριζα), για την αναφορά της στο… ελληνικό τρίπτυχο “ΔΙΑΛΟΓΟΣ – ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ – ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, κατά την διάρκεια της παραδόσεως των διαπιστευτηρίων τους, των 5 ή 6  -τόσοι ήσαν νομίζω- νέων Πρεσβευτών στην χώρα μας!

Για άλλη μια φορά ΑΞΙΖΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΥΤΗ, ΣΤΗ ΚΕΦΑΛΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΤΗΣ ΤΑ ΥΠΟΒΑΛΛΟΥΜΕ!..

16. Προς τους πολύ καλούς στα “διεθνή” και δη στα θέματα Τουρκίας, αρθογράφους της ε/φ “ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ”, όπως πχ στον πολύ “δυνατό”, Κον ΚΑΛΑΡΥΤΗ! Προσοχή! Το “ΙΣΛΑΜ” δεν “πάει” / δεν συνδέεται με τον Πανοθωμανισμό, αλλά με τον Πανισλαμισμό! Διαβάστε λίγο, παρακαλώ, περί ΠΑΝ-ΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ, ΠΑΝ-ΟΘΩΜΑΝΙΣΜΟΥ και ΠΑΝ-ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ!..

17. Και επειδή κάποιοι δεν βρήκαν το άρθρο του Κου ΣΙΜΟΥ, χθες στην ε/φ “ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ”! Έγραψε λοιπόν ο “Συνάδελφος” αυτός, πως στην Ελλάδα, οι όποιοι πρόσφυγες και μετανάστες, λάθρο και μη, νόμιμοι και μη, βρίσκουν δουλειά, ανοίγουν δικά τους καταστήματα, παίρνουν άδεια οδηγήσεως, κάρτα κοινωνικής αασφαλίσεως, πιστωτικές κάρτες, κλπ, ενώ και σε πολλές των περιπτώσεων, αποκτούν και δικαίωμα ψήφου!..

Αντιθέτως και ενδεικτικώς! Διαβάστε!

  • Στην Β. Κορέα πηγαίνουν 12 χρόνια σε καταναγκαστικά έργα!
  • Στο Ιράκ κρατούνται επ΄αόριστον!
  • Στην Σ. Αραβία φυλακίζονται!
  • Στο Αφγανιστάν πυροβολούνται στα σύνορα, κλπ!
  • Στις Η.Π.Α. τρώνε το ξύλο της χρονιάς τους και επιστρέφονται εκεί, απ’ όπου ήρθαν!

18.

Εισαγγελέας Αρείου Πάγου: Έρευνες που αφορούν σε παράνομο στοιχηματισμό και ντόπινγκ να διενεργούνται κατ’ απόλυτη προτεραιότητα

Την κατ’ απόλυτη προτεραιότητα χειρισμό υποθέσεων που αφορούν σε παράνομο στοιχηματισμό και ντόπινγκ ζητεί ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Γιώργος Οικονόμου από τους συναδέλφους του αθλητικούς εισαγγελείς σε Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη.

Ακόμη, ο κ. Οικονόμου, ο οποίος είναι ο εποπτεύων αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου για θέματα αθλητισμού, ζητεί από τους συναδέλφους του οι σχετικές δικογραφίες να διαβιβάζονται στην αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ που έχει την αρμοδιότητα για πειθαρχικό έλεγχο.

ΣΧΟΛΙΟ: ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ, ΣΕΒΑΣΤΗ ΚΥΡΊΑ… Ε/ΠΟΛΙΤΕΙΑ!..

19. Αναμένουμε να δούμε ή  να αντιληφθούμε έστω, το ποιά θα είναι, από την “ΕΛΑΣ” – “ΕΥΠ”, η κατάληξη της υποθέσεως της δολοφονίας των 6 Τούρκων, μετά από την δημοσιευθείσα είδηση ότι Τούρκος τηλεφώνησε στην Αστυνομία και είπε πως γνωρίζει τους εκτελεστές των ομοεθνών του, ευρισκόμενος ήδη στην διάθεση της “ΕΛΑΣ”!..

Η υπόθεση αυτή, είμαστε σίγουροι, πως θα “παίζει”, μετά από χρόνια, σε όλα τα Σχολεία “Πληροφοριών – Ασφαλείας”!..
Θα τα ξαναπούμε σχετικώς!

20.

Η εγκληματικότητα των αλλοδαπών στην Ελλάδα – Οι αριθμοί από το 1998 ως το 2012 και οι εθνικότητες

Η συμμετοχή των αλλοδαπών στη «βαριά» εγκληματικότητα – Πόσοι αλλοδαποί και πόσοι ημεδαποί συνελήφθησαν το 2022; – Ποια είναι τα εγκλήματα που τελούνται από αλλοδαπούς;

Ακρόαση άρθρου8 λεπτά
astynomia-monastiraki

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική κοινωνία σήμερα είναι η εγκληματικότητα. Η αύξησή της τα τελευταία χρόνια είναι σημαντική. Παρά τις αλλαγές προσώπων στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και τις βαρύγδουπες εξαγγελίες και σχεδιασμούς που ακούμε κατά καιρούς, η κατάσταση δεν βελτιώνεται. Οι αλλοδαποί που διαμένουν νόμιμα ή παράνομα στη χώρα μας είναι εκατοντάδες χιλιάδες. Στην κοινή γνώμη υπάρχει η άποψη ότι αυτοί ευθύνονται για την αύξηση της εγκληματικότητας και ότι είναι οι δράστες των περισσότερων εγκλημάτων.

Είναι όμως έτσι ή πρόκειται για μια εσφαλμένη εντύπωση; Αναζητήσαμε επίσημα στοιχεία από Υπουργεία και την ΕΛ.ΑΣ. που να δίνουν απαντήσεις. Πραγματικά, βρήκαμε αρκετά ενδιαφέροντα στοιχεία που αφορούν τον αριθμό των αλλοδαπών δραστών εγκλημάτων από το 1998 ως το 2012, τη συμμετοχή των αλλοδαπών στη λεγόμενη «βαριά» εγκληματικότητα και τον αριθμό των συλληφθέντων αλλοδαπών για διάφορα εγκλήματα το 2022.
fe26019549b092c531996c5100bf333d_XL

Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και αποκαλυπτικοί. Ας μην ξεχνάμε όμως ότι εκτός από τους «συλληφθέντες» για διάφορα εγκλήματα αλλοδαπούς υπάρχουν και οι μη συλληφθέντες… Και επίσης ότι οι αλλοδαποί αποτελούν ένα ποσοστό περίπου 10% του συνολικού πληθυσμού της χώρας μας, σύμφωνα τουλάχιστον με τα πιο πρόσφατα στοιχεία.

Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι σύμφωνα με επίσημα στοιχεία που παραθέσαμε σε άρθρο μας στις 8/01/2023 περισσότεροι από το 55% των κρατουμένων στις ελληνικές φυλακές είναι αλλοδαποί. Ας δούμε όμως περισσότερες λεπτομέρειες για τον αριθμό των παραβατικών αλλοδαπών στη χώρα μας και τις εθνικότητές τους.

Κάντε κλικ πάνω στους πίνακες για μεγέθυνση

pinakas-1
pinakas-2
pinakas-3

Από 6.094 το 1998, πάνω από 20.000 οι αλλοδαποί δράστες εγκλημάτων το 2012

Τα πρώτα και άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία που παραθέτουμε προέρχονται από το 2013. Στις 31/01/2013, ο τότε Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Ηλία Παναγιώταρου, για την εγκληματικότητα των αλλοδαπών, παραθέτει στοιχεία της Διεύθυνσης Δημόσιας Ασφάλειας του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας από το 1998 (οπότε ξεκίνησε η τήρηση στατιστικών στοιχείων) ως το 2012.

Παρουσιάζουμε εδώ τον σχετικό πίνακα κάνοντας ορισμένες παρατηρήσεις. Το 1998 οι αλλοδαποί δράστες εγκλημάτων ήταν 6.094. Ο αριθμός τους άρχισε σιγά σιγά να αυξάνεται ως το 2010 όταν και εκτοξεύτηκε στις 27.016. Το 2012 «έπεσε» στις 20.065. Όπως και να έχει, μιλάμε για υπερτριπλασιασμό των αλλοδαπών εγκληματιών σε 15 χρόνια. Αν δούμε τις εθνικότητες των παραπάνω διαπιστώνουμε ότι τα πρωτεία κατέχουν σταθερά οι Αλβανοί. Εντύπωση προκαλεί η ραγδαία αύξηση των Πακιστανών που προβαίνουν σε εγκληματικές πράξεις.
pinakas-4
pinakas-5

Από 57 δράστες εγκλημάτων το 1998, ξεπέρασαν τους 2.000 το 2009, φτάνοντας ως και τους 2.612 το 2010. Άλλο ενδιαφέρον στοιχείο είναι η σημαντική συμμετοχή των Ιρακινών στην εγκληματικότητα ,με αποκορύφωμα την τριετία 2007-2009. «Σταθερές αξίες» Βούλγαροι και Ρουμάνοι, απροσδόκητα μεγάλος ο αριθμός των Ρώσων που εμπλέκονται σε αξιόποινες πράξεις, ενώ σχετικά μικροί οι αριθμοί των Πολωνών και ιδιαίτερα των Τούρκων παραβατικών. Στην τελευταία στήλη του πίνακα (ΛΟΙΠΟΙ) συμπεριλαμβάνονται αλλοδαποί από διάφορες χώρες που έχουν τελέσει εγκλήματα στην Ελλάδα. Δυστυχώς δεν υπάρχει αναφορά στις εθνικότητές τους, παρατηρούμε όμως μια μεγάλη αύξηση των «λοιπών» μετά το 2008…

pinakas-6

Η συμμετοχή των αλλοδαπών στη «βαριά εγκληματικότητα»

Για τη συμμετοχή των αλλοδαπών στη «βαριά εγκληματικότητα» βρήκαμε επίσημα στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. για το πρώτο δεκάμηνο του 2019. Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, από τον Ιανουάριο ως το τέλος Οκτωβρίου 2019 συνελήφθησαν για ποινικά αδικήματα 33.729 ημεδαποί και 29.154 αλλοδαποί. Έγιναν 92 συλλήψεις για βιασμούς (55 αλλοδαποί-37 ημεδαποί), 9.019 συλλήψεις για κλοπές-διαρρήξεις (5.417 ημεδαποί-3.612 αλλοδαποί), 814 συλλήψεις για κλοπές τροχοφόρων (639 ημεδαποί-175 αλλοδαποί), 1.077 συλλήψεις για ληστείες (656 ημεδαποί-421 αλλοδαποί), 137 συλλήψεις για ανθρωποκτονίες (80 ημεδαποί-57 αλλοδαποί), 106 συλλήψεις για εκβίαση (67 ημεδαποί-39 αλλοδαποί), 290 συλλήψεις για απάτη (185 ημεδαποί-105 αλλοδαποί), 13.012 συλλήψεις για ναρκωτικά (8.602 ημεδαποί-4.410 αλλοδαποί) και τέλος, 1.298 συλλήψεις για παραβάσεις τελωνειακού κώδικα (973 αλλοδαποί-325 ημεδαποί).
pinakas-7
pinakas-8
pinakas-9

Ανάλογα στοιχεία υπάρχουν για το 2008 και απ’ ό,τι φαίνεται δεν υπάρχουν ουσιαστικές μεταβολές στο ποσοστό των αλλοδαπών που προβαίνουν σε εγκληματικές πράξεις. Το 2008 λοιπόν, σύμφωνα με στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ. 42% των συλληφθέντων για ανθρωποκτονίες ήταν αλλοδαποί, 43% των συλληφθέντων για βιασμούς ήταν αλλοδαποί (το 2019 το ποσοστό όπως είδαμε, άγγιξε το 60%), 45% των συλληφθέντων για κλοπές-διαρρήξεις ήταν αλλοδαποί, 51% για ληστείες και 32% για κλοπές τροχοφόρων ήταν αλλοδαποί. Θα πρέπει να μην ξεχνάμε ότι η «συμμετοχή» των αλλοδαπών στον πληθυσμό της χώρας μας είναι μικρότερη από 10% και όπως βλέπουμε η «συμμετοχή» τους στην εγκληματικότητα είναι πολλαπλάσια…

Τα στοιχεία για την εγκληματικότητα των αλλοδαπών στην Ελλάδα το 2022

Κλείνουμε το άρθρο με τα πιο πρόσφατα στοιχεία για την εγκληματικότητα στη χώρα μας που αφορούν το 2022 και προέρχονται από την ΕΛ.ΑΣ. Από τους πίνακες 25-29 που παραθέτουμε, βλέπουμε ότι το 2022 οι δράστες των αδικημάτων (συλληφθέντες ή μη) ήταν 144.770 από αυτούς, 106.043 (ποσοστό 73,25%) ήταν ημεδαποί και 38.727 (26,75%) αλλοδαποί.

pinakas-10
pinakas-11
pinakas-12

Από τους πίνακες 42-47, όμως, προκύπτουν άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία καθώς βλέπουμε πόσοι ήταν αυτοί που συνελήφθησαν για διάφορα αδικήματα το 2022. Προκύπτει ότι οι αλλοδαποί που συνελήφθησαν είναι όσοι σχεδόν και οι ημεδαποί. Συνολικά συνελήφθησαν 57.333 ημεδαποί (οι 47.728 για αυτόφωρα αδικήματα) και 54.212 αλλοδαποί (οι 25.482 για αυτόφωρα αδικήματα και οι 22.572 για απέλαση, λόγω παράνομης διαμονής στη χώρα μας). Από τη σύγκριση των στοιχείων 2013-2022 προκύπτει ότι μέσα σε μια δεκαετία οι αλλοδαποί δράστες εγκλημάτων στη χώρα μας σχεδόν διπλασιάστηκαν (από 20.265 το 2013, σε 38.727 το 2022…). Και ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο: το 2022, σύμφωνα με τον πίνακα 37, 108.862 εγκλήματα (κακουργήματα και πλημμελήματα) παραμένουν ανεξιχνίαστα στη χώρα μας και η εθνικότητα των δραστών τους είναι άγνωστη.

pinakas-13
pinakas-14

Επίλογος

Τα στοιχεία που παραθέσαμε είναι επίσημα και αδιάψευστα. Από αυτά προκύπτει η αύξηση των εγκλημάτων από αλλοδαπούς δράστες και η δυσανάλογη σε σχέση με το ποσοστό τους στον συνολικό πληθυσμό της Ελλάδας στην τέλεση εγκληματικών πράξεων. Και τονίζουμε ότι όσα στοιχεία υπάρχουν στο άρθρο βασίζονται αποκλειστικά σε εκθέσεις του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και της ΕΛ.ΑΣ.

Πηγή: ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΤΗΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΕΤΟΥΣ 2022

21.

Βίντεο ντοκουμέντο: Αυτό είναι το καλάσνικοφ που κουβαλούσε ανήλικος στην Κυψέλη!

Η Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση για τον 17χρονο που συνελήφθη με καλάσνικοφ στην Κυψέλη.

Υπενθυμίζεται ότι Με ένα καλάσνικοφ και δεκάδες σφαίρες στην κατοχή του εντοπίστηκε ένας ανήλικος και μια γυναίκα κατά την διάρκεια ελέγχου από αστυνομικούς το απόγευμα του Σαββάτου (21/10) στην Κυψέλη.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Από το Τμήμα Ασφαλείας Αγίου Παντελεήμονα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 33χρονης ημεδαπής και 17χρονου αλλοδαπού για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, αστυνομικοί της ομάδας ασφαλείας της Υποδιεύθυνσης Περιπολιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, στο πλαίσιο  περιπολιών που διενεργούν στην Αθήνα και κατόπιν διερεύνησης και  αξιοποίησης πληροφοριών, εντόπισαν τους ανωτέρω να κινούνται πεζή σε δρόμο της Κυψέλης χθες το μεσημέρι, μεταφέροντας σάκο.

Άμεσα τους κάλεσαν σε έλεγχο με τον ανήλικο να μη συμμορφώνεται στις υποδείξεις και να τρέπεται σε φυγή, έως την ακινητοποίηση του σε κοντινή απόσταση .

Εντός του σάκου βρέθηκαν και περισυλλέχθηκαν ένα πολεμικό τυφέκιο τύπου «KALASHNIKOV» με 3 γεμιστήρες και 140 φυσίγγια.

Ακολούθως οι ελεγχόμενοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Τ.Α. Αγίου Παντελεήμονα, το οποίο επιλήφθηκε προανακριτικά της υπόθεσης.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στο κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Εντοπίστηκε και κατασχέθηκε πολεμικό τυφέκιο τύπου «KALASHNIKOV» με 3 γεμιστήρες και 140 φυσίγγια

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΑΧΑΣΑΜΕ ΤΟ… ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ, “ΠΑΡΤΕ” ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

«Βόμβες» Ολυμπιακού! Ξεγυμνώνει Παναθηναϊκό και προπαγάνδα!

«Βόμβες» Ολυμπιακού! Ξεγυμνώνει Παναθηναϊκό και προπαγάνδα!
Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2023 
Ο Ολυμπιακός παραθέτει μια σειρά από πολύ σημαντικά στοιχεία, τα οποία οδηγούν στο εξής συμπέρασμα: «Ο διαιτητής δεν διέκοψε ΠΟΤΕ το παιχνίδι λόγω του τραυματισμού. Πρώτα διέκοψε επειδή ο Παναθηναϊκός έφυγε στα αποδυτήρια χωρίς εντολή δική του και μετά – στο τέλος διέκοψε οριστικά λόγω παρέλευσης χρόνου». Παράλληλα, τονίζει ότι ο Χουάνκαρ μπορούσε να αγωνιστεί και αν ο Παναθηναϊκός δεν είχε φύγει από το γήπεδο, ο διαιτητής θα συνέχιζε τον αγώνα, ενώ προσθέτει: «Είναι το πρώτο ντέρμπι στην Ιστορία που διακόπτεται χωρίς αντικειμενικό τραυματισμό και χωρίς πραγματικό γεγονός».

Ακόμη, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ρίχνει μια ακόμη… βόμβα: «Ο ίδιος ο διαιτητής Μαρέσκα εξερράγη στα αποδυτήρια όταν δυο ώρες μετά τη διακοπή οι άνθρωποι του ΠΑΟ είπαν «εμείς δεν έχουμε θέμα να συνεχίσουμε». Ο διαιτητής τους είπε σε υψηλούς τόνους: «τώρα το θυμηθήκατε κύριοι; 2 ώρες μετά;».

Όλα όσα αναφέρει ο Ολυμπιακός είναι σημαντικά στοιχεία και αποδεικνύουν ότι οι «πράσινοι» έχουν ευθύνη για όσα έγιναν και ότι ο αγώνας θα μπορούσε να συνεχιστεί, όμως στο 60’ είχαν παραγγείλει πίτσες με ντελίβερι που έφτασαν 30’ μετά το περιστατικό. Ας δούμε ποια στοιχεία είναι αυτά που στέλνουν τα «πράσινα» αφηγήματα και όχι μόνο στον… κάλαθο των αχρήστων και εδραιώνουν την αλήθεια, καθώς το ψέμα έχει κοντά πόδια:

1) «Η ομάδα του Παναθηναικού αποφάσισε να αποσυρθεί στα αποδυτήρια με δική της βούληση όπως ακριβώς περιγράφει και ο διαιτητής της αναμέτρησης στο Φ. Α. Και γι αυτό δεν συνεχίστηκε το ματς».

2) «Ο γιατρός του αγώνα ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κλινικό εύρημα που να μην επιτρέπει στον παίκτη να συνεχίσει αλλά ο ίδιος λέει ότι ζαλίζεται και η ομάδα του ζητάει να πάει ο παίκτης στο νοσοκομείο. Μάλιστα ενώ υπήρχε ασθενοφόρο που θα μπορούσε να μεταφέρει τον ποδοσφαιριστή σε ένα λεπτό σε ένα οργανωμένο Νοσοκομείο όπως το Μετροπόλιταν στο Νέο Φάληρο ή το κρατικό Τζάνειο στη Νίκαια απαίτησαν να τον διακομίσουν σε νοσηλευτικό ίδρυμα της αρεσκείας τους και συγκεκριμένα το Υγεία που εδρεύει στο… Μαρούσι Αττικής και όλως τυχαίως είναι χορηγός του ΠΑΟ».

3) «Αν μιλάμε λοιπόν για ακουστικό τραύμα από κρότο με ένταση ήχου μεγαλύτερη των 150db δεν επηρεάζεται η εργασία και η δραστηριότητά τους».

4) «Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν την εξέταση δεν υπάρχει ιδιαίτερη παθολογία ούτε ιδιαίτερη μεγάλη διαφορά συγκριτικής ακουστικής ικανότητας στα δυο ώτα».

5) «Η σημερινή ανάρτηση του γιατρού του αγώνα δικαιώνει απόλυτα τις καταγγελίες του κ. Μαρινάκη on camera ότι υπήρξαν απειλές εναντίον του κατά τη διάρκεια της διαδικασίας».

6) «Είναι το πρώτο ντέρμπι στην Ιστορία που διακόπτεται χωρίς αντικειμενικό τραυματισμό και χωρίς πραγματικό γεγονός (πχ επεισόδια) καταγεγραμμένα απο τους αξιωματούχους!».

7) «Σε απλά ελληνικά αν ο Παναθηναικός δεν είχε φύγει απο το γήπεδο στο 49’ γιατί αυτό ήθελε, ο διαιτητής θα συνέχιζε κανονικά τον αγώνα! Τόσο απλά»!

8) «Ο ίδιος ο διαιτητής Μαρέσκα εξερράγη στα αποδυτήρια όταν δυο ώρες μετά τη διακοπή οι άνθρωποι του ΠΑΟ είπαν «εμείς δεν έχουμε θέμα να συνεχίσουμε». Ο διαιτητής τους είπε σε υψηλούς τόνους: «τώρα το θυμηθήκατε κύριοι; 2 ώρες μετά;».

9) «Χαρακτηριστικό είναι ότι πριν τη δεύτερη εξέταση του Χουάνκαρ 60’ μετά το περιστατικό, σχεδόν σε 30’ απο το περιστατικό είχε ήδη έρθει delivery με… πίτσες στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού»!

10) «Ο Γιατρός δεν είπε ποτέ ότι ο παίκτης πρέπει να πάει στο νοσοκομείο όπως απαιτεί ο κανονισμός».

Αναλυτικά ο Ολυμπιακός ξεκαθαρίζει για όσα έγιναν χθες (22-10-2023):

– Στο 4’ του β’ ημιχρόνου του χθεσινοβραδινού αγώνα Ολυμπιακού- Παναθηναϊκού αιτιάται μετά από αναφερόμενη έκρηξη κροτίδας αιφνίδια μερική απώλεια ακοής αριστερά. Ενώ κατά την πρώτη κλινική και δυσχερή εκτίμηση στο γήπεδο ανέφερε ζάλη και διαταραχή ακοής αριστερά μέσα σε ένα χρονικό διάστημα περίπου 60’ λεπτών παρουσίασε σαφή βελτίωση η κλινική εικόνα με βελτίωση της ακοής ( « ακούω το ίδιο τόσο αριστερά όσο και δεξιά») ενώ ο εν λόγω ποδοσφαιριστής συνέχιζε να αναφέρει το υποκειμενικό σύμπτωμα της ζάλης που κανείς δεν μπορεί να ελέγξει! Σαφώς και δεν υπήρξε σωματική βλάβη λόγω πλήξης, από κάποιο αντικείμενο.

– Η ομάδα του Παναθηναικού αποφάσισε να αποσυρθεί στα αποδυτήρια με δική της βούληση όπως ακριβώς περιγράφει και ο διαιτητής της αναμέτρησης στο Φ. Α. Και γι αυτό δεν συνεχίστηκε το ματς.

– Ο γιατρός του αγώνα ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει κλινικό εύρημα που να μην επιτρέπει στον παίκτη να συνεχίσει αλλά ο ίδιος λέει ότι ζαλίζεται και η ομάδα του ζητάει να πάει ο παίκτης στο νοσοκομείο. Μάλιστα ενώ υπήρχε ασθενοφόρο που θα μπορούσε να μεταφέρει τον ποδοσφαιριστή σε ένα λεπτό σε ένα οργανωμένο Νοσοκομείο όπως το Μετροπολιταν στο Νέο Φάληρο ή το κρατικό Τζάνειο στη Νίκαια οι υπεύθυνοι του Παναθηναϊκού απαίτησαν να τον διακομίσουν σε νοσηλευτικό ίδρυμα της αρεσκείας τους και συγκεκριμένα το Υγεία που εδρεύει στο… Μαρούσι Αττικής και όλως τυχαίως ειναι χορηγός του ΠΑΟ. Ασθενοφόρο καλείται σε επείγοντα περιστατικά. Αν είναι επείγον πώς δεν επιλέγονται νοσοκομεία σε απόσταση 1-5 λεπτών και επιλέγεται νοσοκομείο 1 ώρα μακριά απο το γήπεδο; Η απάντηση είναι προφανής.

– Αν μιλάμε λοιπόν για ακουστικό τραύμα από κρότο με ένταση ήχου μεγαλύτερη των 150db και διαρκείας περίπου λιγότερο από 3ms ( κατά κανόνα 0,4-1,5ms) τότε επιστημονικά μιλάμε για κάτι που δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη αντιμετώπιση αφού υπάρχει καλή αυτόματη αποκατάσταση της οποιασδήποτε βλάβης. Αυτό το είδος του τραύματος μάλιστα φαίνεται να αφορά πολλές φορές ειδικές κατηγορίες όπως: Στρατιωτικούς, Αστυνομικούς, Κυνηγούς και δασολόγους (όπλα, πολυβόλο, πιστόλια, αυτόματα πιστόλια, πιστόλια αφετών), πιστόλια άμυνας (6 mm πιστόλια εκφοβισμού), παιχνίδια-πιστόλια για παιδιά (>100 dB) χωρίς ουσιαστικά όμως να επηρεάζεται η εργασία τους ή η δραστηριότητα τους. Και να σημειωθεί ότι αυτές οι κατηγορίες μένουν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα εκτεθειμένοι σε ήχους μεγάλης έντασης και όχι όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ούτε προκύπτει από κάπου ότι αν ένας παίκτης έχει πονόδοντο ή κακή ακοή προσωρινά δεν μπορεί να αγωνιστεί σε ποδοσφαιρικό αγώνα!

– Και επειδή ακούμε για πληροφορίες στον Τύπο που διοχετεύνται για να αλλάξουν την κοινή γνώμη: Στο Θεραπευτήριο Υγεία υπεβλήθη σε όλο τον κλινικό και απεικονιστικό έλεγχο ( CT scan) ενώ υπεβλήθη στην πλέον ειδική και παθογνωμονική εξέταση τα ακουστικά προκλητά δυναμικά που αποτελούν σήμερα την πιο αξιόπιστη μέθοδο αντικειμενικής εκτίμησης της ακουστικής λειτουργίας, που χρησιμοποιείται. Η διαγνωστική αξία της μεθόδου, οφείλεται στη μεγάλη ευαισθησία και ειδικότητα που διαθέτει για την αντικειμενική εκτίμηση της ανατομικής και λειτουργικής ακεραιότητας του ακουστικού συστήματος. Σύμφωνα λοιπόν με αυτήν την εξέταση δεν υπάρχει ιδιαίτερη παθολογία ούτε ιδιαίτερη μεγάλη διαφορά συγκριτικής ακουστικής ικανότητας στα δυο ώτα και σύμφωνα με την ειδικό που έκανε την εξέταση θα μπορούσε να εξέλθει ο Juankar για την οικία του με οδηγίες!!! Μήπως τελικά γίνεται πολύς ντόρος για ένα όχι τόσο μεγάλο πρόβλημα γνωρίζοντας επίσης όλοι ότι ζούμε σε ένα σύγχρονο κόσμο που χρησιμοποιούμε συνεχώς ακουστικά, Air pods ή ακούμε δυνατά μουσική (ηχεία) που επιστημονικά τεκμηριώνεται η επίδραση όλων αυτών στην ακοή μας. Και μιλάμε για ένα χώρο όπως το γήπεδο με τεράστια ακουστική επιβάρυνση λόγω ήχων. Οποιοσδήποτε άνθρωπος που ήταν στο γήπεδο χθες αν έκανε ακουόραμα μετά το ματς θα είχε προφανώς μια επιβάρυνση. Και τραγουδιστές, ντράμερ, οι πάντες έχουν ακουστική παροδική επιβάρυνση. Ας σοβαρευτούμε…

– Η σημερινή ανάρτηση του γιατρού του αγώνα δικαιώνει απόλυτα τις καταγγελίες του κ. Μαρινάκη on camera ότι υπήρξαν απειλές εναντίον του κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Ολα αυτά προκλήθηκαν σε μεγάλο βαθμό από τα όσα απαράδεκτα και ψευδή ανέφερε στο ραδιοφωνικό σταθμό Sport Fm ο γνωστός ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού που δεν έχει συναντηθεί ποτέ με την αλήθεια.

– Είναι το πρώτο ντέρμπι στην Ιστορία που διακόπτεται χωρίς αντικειμενικό τραυματιαμό και χωρίς πραγματικό γεγονός (πχ επεισόδια) καταγεγραμμένα απο τους αξιωματούχους!

– Σε απλά ελληνικά αν ο Παναθηναικός δεν είχε φύγει απο το γήπεδο στο 49’ γιατί αυτό ήθελε, ο διαιτητής θα συνέχιζε κανονικά τον αγώνα! Τόσο απλά!

– Ο ίδιος ο διαιτητής Μαρέσκα εξερράγη στα αποδυτήρια όταν δυο ώρες μετά τη διακοπή οι άνθρωποι του ΠΑΟ είπαν «εμείς δεν έχουμε θέμα να συνεχίσουμε». Ο διαιτητής τους είπε σε υψηλούς τόνους: «τώρα το θυμηθήκατε κύριοι; 2 ώρες μετά;».

– Χαρακτηριστικό είναι ότι πριν τη δεύτερη εξέταση του Χουάνκαρ 60’ μετά το περιστατικό, σχεδόν σε 30’ απο το περιστατικό είχε ήδη έρθει delivery με… πίτσες στα αποδυτήρια και οι παίκτες έτρωγαν σα να είχε ήδη διακοπεί το ματς την ίδια ώρα που οι παίκτες του Ολυμπιακού ήταν στο γήπεδο και έκαναν ζέσταμα για να παίξουν!

– ο Γιατρός δεν είπε ποτέ ότι ο παίκτης πρέπει να πάει στο νοσοκομείο όπως απαιτεί ο κανονισμός. Η ομάδα του το αποφάσισε (μάλιστα ο παίκτης έφυγε για το νοσοκομείο στις 23:00 και κάτι, όταν ήδη είχε γίνει γνωστό οτι ο διαιτητής ζήτησε κατηγορηματική θέση από το Γιατρό ενώπιον του Παναθηναικού- άρα σκόπιμα τον έδιωξαν).

– ΞΑΝΑΤΟΝΙΖΟΥΜΕ: Ο διαιτητής δεν διέκοψε ΠΟΤΕ το παιχνίδι λόγω του τραυματισμού. Πρώτα διέκοψε επειδή ο Παναθηναϊκός έφυγε στα αποδυτήρια χωρίς εντολή δική του και μετά – στο τέλος διέκοψε οριστικά λόγω παρέλευσης του χρόνου καθώς είχαμε πάνω από 2 ώρες προσωρινή διακοπή. Άρα για λόγους πρακτικούς όχι λόγω του τραυματισμού.

Πρωταθλητής

-/-