ΘΥΡΑ 7 ΜΟΝΟΝ! ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ!.. “ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ”!..

Φίλοι μου / μας!

1. Αλήθεια! Ποιά λέτε να είναι η βοήθεια των Άγγλων στην κατασκευή του “KAAN”; Να βοηθάει πχ η “Ρολς Ροϊς” στην μηχανή του;

2. Μας δικαίωσε και ο Φάουτσι, ο Αμερικανός… Τσιόδρας, για όσα γράφαμε τότε επί… “ΚΟΒΙΝΤ-19”, ένας Φάουτσι ο οποίος “βγήκε” και είπε πως, οι Η.Π.Α. χρηματοδοτούσαν την Κίνα, ώστε να κάνει αυτή έρευνα για ιούς!.. Να πάτε και να μας διαβάσετε! Τώρα όμως, αυτό, αξίζει περισσότερο!

3. Δηλαδή, ρε Βαζελο-Ναζί Χίε, η “ΕΥΠ” έδωσε στον Μπαϊκαρά 250.000 $ Η.Π.Α., για να σκοτώσει έναν ντόπιο… “Άρχοντα του Εγκλήματος”, όπως έγραψες στην κολοφυλλάδα σου;

α. Ποιός θα ήταν το θύμα, άραγε; Αυτό πώς και δεν το ξέρεις, ενώ γνωρίζεις όλο το λοιπό… πακέτο;

β. Η “ΕΥΠ” δεν έχει δηλαδή “δικούς” της εκτελεστές και αναζητεί τέτοιους στην… Τουρκία ή όπου αλλού; Είπαμε, ΟΚ (!), έχει θεματάκια η “ΕΥΠ”, αλλά μην το… παραγαμά… με κιόλας, Στέφανε! Τί λες και εσύ;

Πρόσεξε τώρα παρακάτω Χίε, σου δίνουμε ένα μάθημα… τζάμπα, αν και είσαι από αργόστροφος, έως… γκαγκάου!..

Αυτοί οι 2 “δικοί” του νεαροί Τούρκοι… “λεφτάδες” (… “Μπάϊκαράδες”) στα Χανιά, έπρεπε να ψαχτούν πολύ βαθιά και να μην συλλαμβάνονταν, παρά μόνον την στιγμή που θα έφευγαν απ’ εκεί ή από άλλο σημείο της Ελλάδος για Τουρκία ή όπου αλλού!.. Δεν πήγαν τυχαίως στα Χανιά! Όπως τυχαίως δεν ήρθε και ο Αρχηγός της ε/Οργανώσεώς τους εδώ! Κάτι σοβαρό μοιάζει να ετοίμαζαν! Η “ΜΙΤ” τον / τους “έκαψε”, μόλις συλλάβαμε τα 2 τουρκοφιντάνια!..

Στα Χανιά, χρόνια τώρα, υπάρχει δίκτυο της “ΜΙΤ”, το οποίο μάλιστα είναι απλωμένο σε όλη την Κρήτη και έχει πολύ καλό… “καλυπτικό… παραμύθι”, πασπαλημένο κυρίως με πολλά… “ανθρώπινα δικαιώματα” και πολύ… “Ε-Τ Φιλία”, σαν τους τουρκικούς… μπακλαβάδες ένα “πράγμα”!

Τουρκάλες Καθηγήτριες στα Παν-μια του νησιού, παντρεμένες* με Έλληνες, για “ξεκάρφωμα”, εμπόρους δικούς της, … “διανοούμενους”, μέχρι και υπηρετούντες εκεί… συμμάχους μας (κατά καιρούς αυτό), στρατολογημένους Έλληνες και Ελληνίδες, κυρίως… αριστερούς, από τις εκεί Κομματικές Οργανώσεις, απ’ το / τα Παν-μιο / – α, κλπ!

Έπρεπε λοιπόν να είχαν παρακολουθηθεί πάρα πολύ στενά οι 2 “Μπαϊκαράδες”, αλλά με… διάκριση (sic), όπως λένε και οι… πνευματικοί σε εμάς τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”, ώστε να πετύχαινε η “ΕΥΠ” να “έβγαζε” το υπόψη δίκτυο, τουλάχιστον αυτό των Χανίων, όπου είναι, “τρόπον τινά”, το “Κέντρο Επχ-σεων” της “ΜΙΤ” στο νησί, λόγω κυρίως της εκεί ευρισκομένης Αμερικανικής Βάσεως. (Σούδα / Τώρα η “ΜΙΤ” ερευνά τα της επεκτάσεως της α/”Ν. Βάσεως”, όπως, και γενικώς ερευνά, τα νέα εκεί ισχύοντα…, μετά τις πρόσφατες Ε-Α συμφωνίες)!..

Τί κάνει λοιπόν η “ΜΙΤ”… Χίε; Τί κατάλαβες από τα πιο πάνω; Διάβαζε παρακάτω, με προσοχή!

Στέλνει μαφιόζους στην χώρα μας να δουλέψουν γι’ αυτήν (με συγκεκριμένες πάντα αποστολές, ακόμα και παραπλανητικές – καλυπικές αποστολές άλλων κυρίων της εδώ αποστολών, ώστε αυτές να “τραβούν” την προσοχή μας, κλπ), και αν αυτοί τελικώς συλληφθούν, κλπ, “βγάζει αμέσως την ουρά της απ’ έξω”, “κάνοντας τον Αλέκο”, ζητώντας μάλιστα, ως Κράτος πια, να εκδοθούν αυτά τα πρόσωπα στην χώρα της, διότι ήσαν… καταζητούμενοι, κλπ, ελευθερώνοντάς τους ουσιαστικά και βάζοντάς τους -ΙΣΩΣ- … “Αρχείο”, για μια πιθανή μελλοντική επαναχρησιμοποίησή τους!

Ο ΚΑΝΟΝΑΣ, ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ Ο… ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΟΣ (SİC) ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ ΣΤΗΝ “ΜΙΤ” ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΗ, ΔΥΝΑΤΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΩΣ (!), ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΑΦΙΑ, ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΕ, ΑΠΛΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΕΝΑ… ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΙΚΩΝ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ Τ/ ΣΥΜΜΟΡΙΩΝ, ΜΕ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΤΑΙ Η “ΜΙΤ“!..(Είδες, πχ τί αποκαλύφθηκε, μόλις τώρα, για τις σχέσεις τ/ΜΑΦΙΑ και τ/ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, με την κόντρα που ξέσπασε στο -ΠΡΟΣΕΞΕ- “ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟ” τ/ΥΠΕΣ; Προφανώς γίνονται κάποιες εκκαθαρίσεις, κλπ, ώστε ο έλεγχος της τ/ΜΑΦΙΑ, από το τ/Κράτος να γίνει ΑΠΟΛΥΤΟΣ)!..

Στο αντικείμενο “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ”, τέτοιες -σαν τις δικές σου- εμμονές, (εμμονές, που έχουν κυρίως, σε ό,τι σε αφορά βεβαίως, να κάνουν με την Ναζιστική ιδεολογία σου και το αντικυβερνητικό σου / αντι-Μητσοτακικό σου μένος), σε καθιστούν (χωρίς να το θες, αλλά σε καθιστούν), ΟΡΓΑΝΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΤΟΥ -ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ- ΕΧΘΡΟΥ!.. Αυτά όμως είναι μαθήματα για πολύ… προχωρημένους… Μελισσανιδο-βαζελάκο !..

Ρουφιάνοι ΕΤΣΙΘΕΛΙΚΩΣ (!) ΚΑΙ… ΟΛΟΨΥΧΩΣ (!) Αλβανών και Σκοπιανών και κάθε ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ οι του “Σόρος-Σύριζα” και της “Νέας Αριστεράς”, μάλιστα, αλλά και εσύ, ΑΘΕΛΑ σου έστω, είσαι “ΚΑΡΦΙ” – “ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ” μας στους Τούρκους! (Μετά όμως από την σημερινή μας “παρέμβαση” – ενημέρωσή σου, αν συνεχίσεις στην βρωμοφυλλάδα σου, όπως μέχρι τώρα, θα είσαι πλέον… “ΕΚΩΝ ΚΑΡΦΙ” – “ΕΚΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ” των Τούρκων, Ναζιστάκο, και όχι… “ΑΚΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ” τους, ενώ το γεγονός ότι υβρίζεις ασυστόλως και χυδαιότατα την ε/Κ-Β και τον Π-Θ, την οικογένειά του, κλπ, και δεν συλλαμβάνεσαι έστω “για τα μάτια του κόσμου”, δημιουργεί στις ξένες ΜΥ περαιτέρω υποψίες, κυρίως των σχέσεών σου με την… “ΕΥΠ”)!..

* Οι αναφερθέντες πρακτόρικοι γάμοι ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ (!), ήσαν -και παραμένουν- πάντα της… ΜΟΔΑΣ, στον άκρως ΣΚΟΤΕΙΝΟ κόσμο των “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ”! Οι Τούρκοι εφαρμόζουν για χρόνια τώρα το σχέδιο… “ΓΑΜΟΣ”, ΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ -ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΠΑΝΤΑ (!)- ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ, καθώς και τους εκβιασμούς σε Έλληνες της Τουρκίας, με διάφορες προφάσεις – προσχήματα, “κρατώντας τους περισσοτέρους εξ αυτών στο χέρι”, με… προτεραιότητα σ’ αυτούς με περιουσία κα στην χώρα μας!.. Στο… κόλπο των… “ΓΑΜΩΝ”… μπήκαν τα τελευταία χρόνια και οι Αλβανικές ΜΥ, οι οποίες είναι “ΔΟΥΛΕΣ” των τ/ΜΥ, … γενικώς!.. Πιο απλά: Οι Αλβανικές ΜΥ είναι “Όργανο Πληροφοριών” των τ/ΜΥ!..

[Από παλιά ήσαν “δούλες”, αλλά μετά το 1990 και μέχρι σήμερα, οι Τούρκοι, που γενικώς αρέσκονται να… σκοτώνονται μη Τούρκοι γι’ αυτούς, σε όλους τους τομείς των “Πληροφοριών – Ασφαλείας”, και όχι μόνον, διακατεχόμενοι από την «νοοτροπία του Γενιτσαρισμού», (που στην εποχή μας θα μπορούσε να ονομασθεί «νοοτροπία… “ΠΡΟΞΙ” οντοτήτων»), λόγω και του μεγάλου αριθμού Αλβανών στην χώρα μας, απεφάσισαν (και ορθώς!) να χρησιμοποιούν τις Α/ΜΥ, μέσω κυρίως (!) της Αλβανικής Πρεσβείας στην Αθήνα]!..

4. Ουδεμία έκπληξη μας προκάλεσε το τελευταίο “γκάλοπ”, που “έβγαλε” ως τον πιο αγαπητό, ως τον πιο δημοφιλή Υπουργό της Κ-Β τον ΥΠΑΜ μας, Κον Ν. Γ. ΔΕΝΔΙΑ και μάλιστα με αρκετή διαφορά από τον δεύτερον!..

Γιατί όμως δεν μας προκάλεσε έκπληξη;

Διότι, πολύ απλά, ο ΥΠΑΜ μας είναι το ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ίσως… “ASET” μας, (όπως θα έλεγε και ο Αγγλομαθής “Σόρος-Τσίπρας”), ένα εθνικό ΚΕΦΑΛΑΙΟ (!), γεγονός που δεν (!) έχει διαφύγει της (πολύ μεγάλης!) προσοχής της επίσης πολύ μεγάλης πλειοψηφίας του λαού μας (και όχι μόνον των ΝΔ-τών), ένας ε/λαός, που, παρά τα όποια του βάσανα, παρακολουθεί σχεδόν όλα τα… θέματα, με πρώτα ακόμα (ΕΥΤΥΧΩΣ!), τα “ΕΘΝΙΚΑ” και το ποιός των υπαρχόντων Πολιτικών και “Πολιτικών”, θα μπορούσε να τα χειριστεί κατά τον πλέον ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ!..

“KEEP ON, MR MINISTER”, WE TRUST YOU SO MUCH!

Υγ.

Κε Υπουργέ!

Είστε, κατά την άποψη των “ΑΓΓΕΛΩΝ” πάντα, σε “πάρα πολύ καλό δρόμο” ως ΥΠΑΜ, όντας ο μόνος ΥΠΑΜ που πέρασε απ’ εκεί, απ’ τον Χολαργό, και “τσίμπησε” την ΑΝΑΓΚΗ αναφοράς και αυτής ακόμα της λέξεως “ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΗ”, κινούμενος (και ορθώς) σταθερά περί αυτήν!

Με πολύ και ειλικρινή σεβασμό, Κε Υπουργέ, Σας καλούμε και Σας Παρακαλούμε (λόγω των πολλών σχετικών οχλήσεων που δεχόμαστε, εδώ στον… φτωχό “Ε.Θ.”), να αναγνώσετε την 1η σελίδα της ε/φ “Εθνική Ηχώ” (τελευταίο φύλλο), ε/φ των αποστράτων του “ΕΣΞ”, στην οποίαν ένα ιδιαιτέρως δυνατό (!) μυαλό, ο Σχης (Ε.Α.): Κος ΦΑΡΑΝΤΑΤΟΣ Αναστάσιος, (ήταν Αρχηγός της Τάξεως ΣΣΕ 1984 και ο αδελφός του Παναγιώτης Αρχηγός της Τάξεως ΣΣΕ 1983, που κάποιοι φαιδροί και ανόητοι είχαν κρίνει ότι δεν έπρεπε να γινόταν Α/ΓΕΣ), όπου ο Κος Σχης διεξέρχεται (έμπλεος κυρίως ΠΙΚΡΙΑΣ, μιας ΠΙΚΡΙΑΣ που γέννησε η για 10ετίες τώρα υφιστάμενη ΑΔΙΚΙΑ), το θέμα της ΑΔΙΚΙΑΣ που υφίστανται τα απόστρατα στελέχη του ΕΣΞ, στην συνολικώς λαμβανόμενη απ’ αυτά μέσω του “ΜΤΣ” μηνιαία συνδρομή – αποζημίωσή του, σε σχέση με εκείνη που λαμβάνουν τα στελέχη των 2 άλλων Κλάδων!

Κε Υπουργέ! Σας είχαμε γράψει σχετικώς, εδώ στον “Ε.Θ.”, και πριν από τον Κο Σχη! Δώστε μας λοιπόν, ΑΝ (!) ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ, μια απάντηση, στο ΑΝ (!) Ο… Ν. Γ. ΔΕΝΔΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ (ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΡΟΠΟ, ΠΟΥ ΑΣΦΑΛΩΣ ΝΑ ΜΗΝ… ΔΙΑΣΑΛΕΥΕΤΑΙ Η… ΔΟΜΙΚΗ ΑΝΤΟΧΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΥ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ / ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΟΙ… ΣΕΙΣΜΟΙ, ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΟ!), ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΗΤΟΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ, ΜΕ… ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ (ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΣ!), ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΜΕ ΤΟΝ “ΕΣΞ” ΚΑΙ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ “ΕΠΑ” ΚΑΙ ΤΟ “ΕΠΝ”!

Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ “ΤΣΟΧΌ” ΗΤΑΝ, ΚΕ ΥΠΟΥΡΓΕ, ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ, ΠΑΡ’ Ό,ΤΙ ΤΑ ΟΣΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΕΔΕΙΞΕ Η… ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗ ΑΝΔΡΑ, ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ 3 ΚΛΑΔΩΝ ΤΩΝ ΕΕΔ, ΔΙΟΤΙ “ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ” ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΡΚΕΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΣΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ! (Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ… ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΚΑΙ Ο Α/ΓΕΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ)!..

ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ! ΟΚ! ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕ Η ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΚΟΥΝΤΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ ΔΥΣΚΟΛΕΨΕΙ, ΑΝ ΟΧΙ ΑΛΛΑΞΕΙ, ΔΕΔΟΜΕΝΗΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΩΣ (ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΕ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”), ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΑΠΟ ΤΟΥ 2015 ΚΑΙ ΔΩΘΕ!

Ο ΣΕΒΑΣΤΟΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΗΘΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΟΣ, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΜΥΑΛΟΥ ΤΟΥ, (ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ “ΕΘΝΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ” ΣΤΟΝ ΤΟΜΕΑ ΤΟΥ) ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ “ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”, ΚΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, (ΟΡΘΟΤΕΡΑ, ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ “ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ” ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ), ΔΗΛΩΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΠΩΣ, ΣΥΓΚΛΗΣΗ ΤΗΣ Ε/ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ, ΠΑΝΤΑ -ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΜΕ ΕΠΕΞΗΓΗΜΑΤΙΚΑ ΕΜΕΙΣ- ΥΠΟ “ΚΑΝΟΝΙΚΑΣ ΣΥΝΘΗΚΑΣ”, ΗΤΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΣΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝΟΜΙΚΗΣ… ΕΥΤΑΞΙΑΣ (SİC), ΚΛΠ!

Ο ΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΠΟΥ (ΕΣΤΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΊ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕ), ΕΙΠΕ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΊ ΑΚΟΥΝΕ, ΠΩΣ ΚΑΙ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ “ΔΩΡΑ” ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝΕ / – ΜΕ ΠΟΤΈ, ΚΑΙ, ΚΑΙ, ΚΑΙ,… , ΑΦΟΥ ΥΣΤΕΡΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΛΑΩΝ ΤΗΣ “ΕΕ”, ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ (ΜΗ ΤΥΧΑΙΟΥ!) … ΤΡΑΥΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, ΑΥΤΟΥ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΟΥ ΤΡΕΧΟΝΤΟΣ ΑΙΩΝΟΣ!

Ο ΚΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΕΙΠΕ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ “ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ” ΤΑ ΠΑΧΙΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΟΠΑΙΔΟΥ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΒΓΑΛΕ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΟΙΑ, ΟΠΩΣ Η… ΖΩΗ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ, “ΟΥΣΊΑ”, ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΜΕ ΠΟΤΈ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ “ΤΥΠΟΙΣ”, ΑΦΟΥ ΑΠΛΩΣ ΤΟ 2017 ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΝ ΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ! (ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΖΩ, ΤΟ 2017, ΠΟΥ ΤΟ ΧΟΥΝΤΟΠΑΙΔΟ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΓΙΟΤ ΤΗΣ ΚΑΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΖΑΜΠΛΟΥΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΧΗΡΑΣ, ΣΤΗΝ… ΣΥΜΒΟΛΙΚΗ ΙΘΑΚΗ, ΟΠΟΥ ΑΠ’ ΕΚΕΙ, ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ-ΚΟΛΟΠΑΙΔΑΚΙ, ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΟΤΙ “ΒΓΗΚΑΜΕ” ΑΠΟ ΤΑ “ΜΝΗΜΟΝΙΑ” Η (ΔΙΑΖ) ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ Ο… ΦΟΒΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΜΑΣ “ΕΒΓΑΛΕ” ΑΠ’ ΑΥΤΑ)!..

ΦΥΣΙΚΑ ΟΜΩΣ, Ο ΚΟΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΡΑΣΤΙΟ… ΦΕΡΕΛΠΙ ΕΞ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΝΕΟΚΟΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΙΝΟ ΑΣΤΑΚΟ-… ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ, ΚΟ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ… ΤΙΠΟΤΑ, ΕΝΑ… ΜΗΔΕΝΙΚΟ, ΑΦΟΥ Ο ΚΟΣ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΤΙΣ… ΑΣΤΑΚΟ-ΚΑΛΤΣΕΣ (ΚΑΙ ΜΕΤΑ “ΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ” ΜΕ ΤΑ… ΜΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΟΥ ΠτΔ), ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ “ΤΑ ΒΑΛΛΕΙ” ΜΕ ΟΛΟ ΤΟ “ΔΙΕΘΝΕΣ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ” ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΕΥΡΩ-ΕΚΛΟΓΩΝ, … ΑΣΤΑΚΟ-ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ, … ΤΟΥ ΜΕΝΟΥ ΤΩΝ… “ΕΛΙΤ”, … ΑΣΤΑΚΟ-ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ με πολύ δόση… ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ!.. (Αλλ’ αυτός όμως μετά, θα είναι “στα παπάρια του” ή “στο αιδοίο του” ή και στα δύο, με βάση τα… άγνωστα σε εμάς σεξουαλικά του δεδομένα – ιδιαιτερότητες, στα οποία αναφερόμαστε, με βάση τα όσα ο ίδιος μας έδωσε το δικαίωμα να λέμε ή να θέλουμε να μάθουμε, μετά από την… μόλις πάτησε το πόδι του στην χώρα μας, σεξουαλική του, προς τον λαό μας, εξομολόγηση)!..

Καταληκτικά, εμείς λέμε πως μπορείτε να… σκοράρετε για τον “ΕΣΞ”, Κε Υπουργέ, και μάλιστα χωρίς την βοήθεια της… διαιτησίας, ήτοι χωρίς τις γνωστές… μακιαβελίστικες λύσεις κάποιων… κακομαθημένων συμβούλων (όχι δικών σας απαραιτήτως, γενικώς αναφέρομαι), που έχοντας μάθει, … επιφανειακά όμως, την σοφή αρχαία αρχή της “ΜΕΣΗΣ ΛΥΣΕΩΣ” , την χρησιμοποιούν ως πανάκεια και στο τέλος τα κάνουν… θάλασσα! (Ενν. να παίρνουν και οι του “ΕΣΞ”, όσα και οι άλλοι 2 Κλάδοι λαμβάνουν τώρα από τα δικά τους “Μετοχικά Ταμεία”, και όχι να ανέβουν οι Στραταίοι – Αστυνομικοί λίγο και να κατέβουν οι άλλοι λίγο, ώστε να υπάρξει έτσι δικαιοσύνη! Σε αυτήν την 2η περίπτωση, το γκολ σας θα είναι… “οφ σάϊντ” ή αν μετρήσει θα δημιουργήσει έναν ανεπίτρεπτο ΔΙΧΑΣΜΟ ή πιο ορθά, μία ανεπίτρεπτη… ΤΡΙΧΟΤΟΜΗΣΗ)!..

Σας ευχαριστούμε, ελπίζοντας, (ΕΠΕΙΔΗ ΣΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ!!!), ότι αυτό που είναι σε εξέλιξη τώρα στο “ΜΤΣ”, (ενν. τους… δεσμευμένους ορόφους για τα της “Καινοτομίας”, κλπ, κλπ, κλπ), ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ “ΜΤΣ” ΚΑΙ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΑ ΑΦΟΡΩΝΤΑ ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ “ΕΣΞ”!..

5. Πλωτά ε/ “ραντάρ” στο Αιγαίο, πλησίον των Μ. Ασιατικών παραλίων! Επιτέλους! “Κάλλιο αργά, παρά ποτέ”! (Οι Τούρκοι έχουν τέτοια ραντάρ, σε όλη την παράκτιο γραμμή τους, σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο, εδώ και τουλάχιστον 20 χρόνια)!..

6. Τα περί… “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ” λεχθέντα του νέου Π-Θ των Σκοπίων, Κου Χρίστο ΜΙΤΣΚΟΣΚΙ (“VMR-O”), μετά και από την ίδια στάση της Σκοπιανής ΠτΔ, Κας… Σελιανόφσκα ή κάπως έτσι, δείχνουν ΞΕΚΑΘΑΡΑ (!) πως οι Σκοπιανοί ποτέ ΔΕΝ (!) πρόκειται να αλλάξουν πολιτική συμπεριφορά στο υπόψη θέμα και πως θα επιδιώξουν να κερδίσουν το ΟΛΟΝ (!) και να μην μείνουν στην κατά 95% (όπως εμείς πιστεύουμε) υπέρ τους, της “Συμφωνίας των Πρεσπών”!..

Όμως δεν καταλαβαίνουμε την αποστροφή περί Χάγης του νέου Σ/Π-Θ! Τί ακριβώς εννοείτε, Κε Π-Θγέ; Θα θέλατε, Κε Π-Θγέ των Σκοπίων, όπως και εσείς -ευρύτερα- ρε Σκοπιανοί, να μας πείτε; Και δεν εννοούμε να μας εξηγήσετε τα άρθρα! Αυτά τα ξέρουμε!

Να πάμε στην Χάγη, για ποιό λόγο; Για προσπάθεια (!) “από κοινού” καταργήσεως της υπόψη Συμφωνίας; Αν είναι αυτό, (εκτός του ότι ΠΟΤΈ αυτό ΔΕΝ θα το επιτρέψει η λεγομένη “Διεθνής Κοινότητα”), τότε ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΜΑΛΑΚΕΣ (!!!) πρέπει να είστε, αφού ΠΟΤΈ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ Η (ΔΙΑΖ) ΑΝΑΛΟΓΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!

Καλά, πραγματικά τώρα, δεν έχετε ακόμα καταλάβει ότι… “παίξατε την… πρόκρισή σας”, ήτοι τα “θέλω” σας, στην έδρα μας, με αγορασμένη σχεδόν όλη την Ομάδα μας και κερδίσατε με 0 – 6;

“ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΛΕΞΗ”!

Η ΚΑΤΑΡΑ ΟΣΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΧΥΣΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ, ΤΑ ΝΙΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΦΟΔΕΥΣΕΙΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΑ ΙΕΡΑ ΤΟΥΣ ΟΣΤΑ, ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΗΣ ΣΟΥ, ΡΕ ΒΡΩΜΟ-ΒΑΖΕΛΑΚΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ (!..), ΜΕ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΗ ΣΤΑ… ΔΑΚΡΥΑ (ΚΑΘΕ ΙΟΥΝΙΟ ΝΟΜΙΖΩ) ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝ-ΜΙΟΥ, ΠΑΛΙΟ-ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΝΤΑ, ΛΑΜΟΓΙΟ!..

ΚΑΙ Η ΠΛΑΚΑ ΕΙΝΑΙ, ΡΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ-ΔΥΤΙΚΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙ “ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ”, ΑΝΤΙ ΝΑ ΦΤΥΝΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΜΕ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ, ΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΛΑ, ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΣΑΤΣΟΥΣ ΣΟΥ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ, ΚΛΠ, ΤΟ ΠΟΣΟ ΧΡΗΣΙΜΗ ΤΑΧΑ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΟΥ ΑΥΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΖΑΕΦ, ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕΝ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΔΕ!..

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΤΟ “ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ” ΣΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΟ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”, ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ ΣΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΓΙΑ ΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΙΧ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΠΟΜΠΗ ΣΟΥ, ΡΕ… ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ “ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ” ΣΟΥ, ΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕΙΣ “ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ, ΛΑΜΟΓΙΑΣ, ΠΟΥΣΤΙΑΣ και ΚΕΚΑΛΥΜΜΕΝΗΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗΣ… ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ”! ΚΑΛΗ ΚΟΝΟΜΑ, ΒΡΩΜΟ-ΒΑΖΕΛΑΚΟ! (ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ “ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ” ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΚΕ “ΓΟΥΕΜΠΛΕΫ” ΛΕΜΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΕΝΑΣ ΒΡΩΜΟ-ΒΑΖΕΛΟ-ΑΠΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥΣ, ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ “DNA” ΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΥΘΥΓΡΑΜΜΙΣΜΕΝΟΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ 100%, ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ Η ΑΓΑΣΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟ-ΝΑΖΙ “ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ” ΧΡΥΣΗ (!) ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ, ΩΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΟΥ, ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ)!.. 

7. Μας ρωτάτε την γνώμη μας, για τον Θεσσαλονικιό, εξ… Ευβοίας πολυ-διαπλεκόμενο “ΧΡΥΣΟ-ΓΑΜΠΡΟ” πολιτικό και Καθηγητή Βαγγέλη… ΒΕΝΙΖΕΛΟ!

Δεν θα σας την πούμε, διότι δεν θα είμαστε αντικειμενικοί στην κρίση μας, φίλοι και φίλες μας, διότι δεν τον γουστάρουμε, (είμαστε προκατειλημμένοι), ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΤΟΥ “ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ”,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΙΤΗ, ΠΑΓΚΑΛΟ (ΚΥΡΙΩΣ Μ’ ΑΥΤΟΥΣ), ΗΣΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΒΡΜΙΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΝΤΟΛΗΝ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟ-ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ-ΛΑΪΚΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ., ΤΟΥ… ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ!..

Τον βλέπετε συχνά τελευταίως στα Κανάλια, κλπ, διότι “ΠΑΙΖΕΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ” για ΠτΔ!.. Αρκετά πια όμως με τους Αλαζόνες, Οιηματίες, Βρούτους και χουντικής νοοτροπίας, εννοούμε από ανθρώπινης πλευράς Χουντικούς, πολιτικούς ή “πολιτικούς”!..

Χίλιες (1000) φορές να έχουμε και πάλι ΠτΔ την νυν Κα ΣΑΚΕΛΛΑΡΟΠΟΥΛΟΥ! Όσο και να διαφωνείς μαζί της, Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ (παρά τον αήθη πολλές φορές πόλεμο που δέχθηκε) και κατ’ εμάς τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” δεν θέλει και πολύ ακόμα (φυσικά με πολύ συγκριτικό… “τακτ”), να καταστεί ο… Κων-νος ΤΣΑΤΣΟΣ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ!..

(Προς κάποιους: Αλήθεια ήταν ψηλός ο πράγματι ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΑΔΑΜΑΣ Κων-νος ΤΣΑΤΣΟΣ, ρε τραμπαρίφες, που τα “βάλλατε” με την Κα Πρόεδρο; Τίποτα ουσιαστικό εναντίον της έχετε να πείτε, ρε λαμόγια; Ουστ)!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ“!

“ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ”!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/- 

Υγ.

1. Να σας πούμε εμείς τί ήθελε το Σ-Κ αυτό ο Μελισσανίδης στην Θεσσαλονίκη!Διαβάστε παρακάτω!

Πήγε να ΠΕΟΘΗΛΑΣΕΙ, με πολύ τέχνη και πάθος, τον λακκέ του Πρόεδρο του Άρεως, τον ΚΑΡΥΠΙΔΗ, προκειμένου ο ΑΡΗΣ “να τα δώσει όλα” και να πάρει έστω “X”, στο “ματς” με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή (19-05-2024), στου Χαριλάου, χαρίζοντας έτσι το Πρωτάθλημα στην “Κούλα”, η οποία, την ίδια ώρα, θα κερδίζει το Σωματείο της, την Λαμία στην Ν. Φιλαδέλφεια!.. (Αν ο ΠΑΟΚ έχει με τον Άρη το σκορ πρωταθλήματος και αυτό δεν θα αλλάζει, ίσως “για ξεκάρφωμα” η “Κούλα” να φέρει και κανένα “X” με τους Λαμιώτες)!..

2. ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ!

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ηρωίνη στην Αττική – Συνελήφθησαν 5 άτομα.

Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ηρωίνη στην Αττική.
Συνελήφθησαν πέντε μέλη, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα 18 άτομα.
Κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, δύο κιλά και 646 γραμμάρια ηρωίνης, 9 δενδρύλλια κάνναβης, ποσότητα κάνναβης και 15.825 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρει:

Από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση ποσοτήτων ηρωίνης στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Σε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε χθες, 16 Μαΐου 2024, από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Αττικής, με τη συνδρομή αστυνομικών της Ε.Κ.Α.Μ. και της Ο.Π.Κ.Ε., συνελήφθησαν -5- μέλη της οργάνωσης, ενώ στη δικογραφία περιλαμβάνονται ακόμα -18- μέλη.

Για την πιστοποίηση της εγκληματικής τους δράσης προηγήθηκε κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριακών δεδομένων, εξακριβώσεις και διασταυρώσεις στοιχείων, χρήση ειδικών ανακριτικών τεχνικών και δημιουργία προφίλ των εμπλεκομένων (profiling).

Παράλληλα, διακριβώθηκε ο ρόλος βασικών μελών της οργάνωσης ως εξής:

 • 50χρονος, αρχηγικό μέλος, είχε αναλάβει την ανεύρεση, νόθευση και επανασυσκευασία ναρκωτικών ουσιών, καθώς και την προμήθεια των υπολοίπων μελών,
 • 59χρονος, ήταν επιφορτισμένος με την αποθήκευση και φύλαξη των ναρκωτικών καθώς και των απαραίτητων εργαλείων σε εμπορευματοκιβώτιο ιδιοκτησίας του, ενώ παρέδιδε τα ναρκωτικά στο αρχηγικό μέλος για την περαιτέρω διακίνησή τους,
 • 61χρονος και 46χρονη, μεσάζοντες του αρχηγικού και των λοιπών μελών, είχαν αναλάβει την παραλαβή, αποθήκευση και διακίνηση των ναρκωτικών,
 • 55χρονος (μη συλληφθέντας), υποβοηθούσε τους διακινητές των ναρκωτικών,
 • 68χρονος και 46χρονη (μη συλληφθείσα), είχαν αναλάβει την περαιτέρω πώληση των ναρκωτικών σε περιοχές της Αθήνας.

Από τις σωματικές έρευνες καθώς και από τις έρευνες σε οικίες και αποθηκευτικούς χώρους, συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

 • -2- κιλά και -646,88- γραμμ. ηρωίνης,
 • -9- δενδρύλλια κάνναβης,
 • ποσότητα κάνναβης,
 • -6- κιλά και -730- σκόνης, άγνωστης χημικής σύστασης,
 • -15.825- ευρώ και -51- δολάρια,
 • -16- κινητά,
 • -6- ζυγαριές,
 • -3- οχήματα,
 • μοτοσυκλέτα και
 • εξοπλισμός νόθευσης και επανασυσκευασίας ναρκωτικών.

Από τις έως τώρα έρευνες έχουν ταυτοποιηθεί περισσότερες από -200- συναλλαγές – αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και σύλληψη των υπόλοιπων μελών συνεχίζονται.

-/-