Τικ Τακ, Τικ Τακ!..

Φίλοι μου / μας!

1. Το ΝΑΤΟ φέρεται να ευχαρίστησε, μέσω των Η.Π.Α. (Α/Πρέσβης στην Τουρκία), την Τουρκία, για το γεγονός ότι αυτή τήρησε το αναλογούν σε αυτήν ποσοστό (2%) οικονομικής ενισχύσεως της Συμμαχίας. Οκτώ χώρες με το αυτό ποσοστό (2%) δεν ανταποκρίθηκαν στην υποχρέωσή τους αυτή, δεν πλήρωσαν δηλαδή, ενώ οι τρεις πρώτες χώρες με το μεγαλύτερο ποσοστό που πλήρωσαν ήσαν η Πολωνία, η Εσθονία και οι Η.Π.Α.!..

2. Από σήμερα (27-06-2024) ισχύει στην Γερμανία ο Νόμος περί “Διπλής Υπηκοότητος”. Όσοι είναι εχθροί των Εβραίων και των “ΛΟΑΤΚΙ”, δεν θα μπορούν να χαίρουν αυτού του προνομίου!..

3. Τί “ψάχνει” – ίσως (!) – η τ/Στρατιωτική Ηγεσία, με τα “F-4”;

4. Θα ιδρυθούν και νέα Κόμματα στην Τουρκία; / Οι ΡΤΕ και “Ευνούχος” επαναβεβαίωσαν την συμμαχία τους (“Δημοκρατική Συμμαχία” / “Cumhur İttifakı”), μετά από συνάντηση που είχαν, καλώντας την Αντιπολίτευση να… ομαλοποιηθεί, να… κανονικοποιηθεί και ουσιαστικά να… ειρηνεύσει!..

Ο ΡΤΕ τόνισε πως, δεν υπάρχει περίπτωση συμμαχίας με το “ΡΛΚ” / “CHP”, ακριβώς όπως και εμείς εδώ σας είχαμε γράψει εκτιμώντας την εσωτερική πολιτική κατάσταση στην γείτονα, όπως επίσης και εμφαντικώς με νόημα ανέφερε πως, η “Δημοκρατική Συμμαχία” συνεστήθη στις 15 Ιουλίου!.. Καταλάβατε!..

Υγ. Ο γνωστός μας πρήν ΥΠΕΣ, Κος Μ. Σοϊλού (ο σύγχρονος Τ/”Τοπάλ Οσμάν”) και κάποιοι άλλοι μέσα στο “ΑΚΡ”, όπως πχ ο Κιόρογλου, κλπ, αναφέρθηκαν σε ύπαρξη σχεδίου, ώστε να αποκοπεί το “MHP”, από το “ΑΚΡ”!..

5. Ο ΡΤΕ κάλεσε (26-06-2024), τον Ισλαμικό Κόσμο να σταθεί στο πλευρό του Λιβάνου! Καταλάβατε! Δίπλα δηλαδή στους τρομοκράτες της “Χιζμπολλάχ”, οι οποίοι κυβερνούν 100% πια το διαλυμένο πλέον αυτό Κράτος, διαμάντι κάποτε της “Εγγύς Ανατολής”!

Η Γαλλία που κάποτε, ως μία των “Μεγάλων Δυνάμεων”, ήλεγχε Συρία και Λίβανο, απεσύρθη τελικώς απ΄εκεί, όπως και από την περιοχή του “ΣΑΧΕΛ” (υπο-Σαχάρια Αφρική), όπως πχ από το Μάλι, κλπ!.. Από Αλγερία, Μαρόκο, κλπ, είχε “χαιρετήσει” προ πολλού!..

Αν δει, τέλος, κανείς το τί γίνεται σήμερα στην Γαλλία, η οποία κυριολεκτικώς κατελήφθη από άτομα (μη Γάλλους) ανήκοντα σε όλους αυτούς τους λαούς που κάποτε εξουσίαζε και τα οποία (άτομα), σε ποσοστό άνω του 90%, μισούν ό,τι Γαλλικό, τότε καταλαβαίνετε για το τί, ίσως (!), να περιμένει την Γαλλία ως Κράτος, ιδιαιτέρως σήμερα που επαπειλείται και από έναν εμφύλιο πόλεμο, μετά την δημιουργία του αριστερού “Λαϊκού Μετώπου”, που στοχεύει, όπως ανέφερε, την καλπάζουσα δημοσκοπικά γ/Ακρο-Δεξιά, μια γ/Ακρο-Δεξιά, όπως πια οι κυβερνώντες και (!) την Ευρώπη δημ/φοι της νέας “Νέας Τάξεως” αναφέρουν / χαρακτηρίζουν τελείως βρώμικα, όσους δηλαδή Γάλλους πιστεύουν ακόμα στο Έθνος – Κράτος, θέλουν χώρα και όχι χώρο, όπως και να το παραμείνει η Γαλλία στους Γάλλους!

Αυτήν την νέα “Νέα Τάξη” την “στήνουν”, ως γνωστόν εδώ και καιρό, οι “Διεθνείς Εβραίοι” με κύριο εκτελεστικό Όργανό τους την Κ-Β των “Δημοκρατικών” στις Η.Π.Α.! Ο Πλανήτης ευρίσκεται στην μεταβατική περίοδο από τον παλαιό στον νέο Κόσμο, από την παλαιά κατάσταση του 20αι. στην νέα κατάσταση, αυτήν του 21ου αι., ακριβώς όπως την έχουν σχεδιάσει και τώρα προσπαθούν να την υλοποιήσουν οι απάτρηδες Κοσμοκυρίαρχοι “Διεθνείς Εβραίοι”!

Θα είχαμε ήδη περάσει στον νέο Κόσμο, αν οι Ρώσοι είχαν αποδεχθεί το σχέδιο για τον νέο Πλανήτη των Κοσμοκυρίαρχων και δεν είχαμε την δια των Η.Π.Α., που είναι ο ισχυρός εκτελεστικός βραχίονας της “Διεθνούς Εξουσίας”, προσπάθεια επιβολής στους Ρώσους των “Διεθνών Θελήσεων / Θέλω”, κάτι που “έφερε” την ρ/εισβολή στην Ουκρανία και τώρα, ως αντίδραση του “ΑΞΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ”, την νέα και πάρα πολύ μεγάλη… ΕΚΡΗΞΗ του “Μεσανατολικού”!..

Αν δε, επιστρέφοντας στα της Γαλλίας, προσθέσουμε στην… εικόνα αυτή και τις εκπεφρασμένες ξεκάθαρα, εναντίον της Γαλλίας, ρωσικές απειλές και περί πυρηνικής ακόμα Κ-Φ της από την Ρωσία*, τότε αντιλαμβάνεστε σε τί ακραίου ΚΙΝΔΥΝΟΥ “ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ” ευρίσκεται την στιγμή αυτή η Γαλλία!

* Οι Ρώσοι έχουν ως 1ον πυρηνικό στρατηγικό στόχο, όπως εδώ σας έχουμε πληροφορήσει, το Παρίσι!.. / Γι΄’ αυτό ο Μακρόν ήθελε και θέλει να στείλει, (και!) επισήμως (!), γαλλικά στρατεύματα στην Ουκρανία!.. Καταλαβαίνετε!..

-/-

Ο Μακρόν, που από “ΑΡΧΙ-ΤΑΜΙΑΣ” των Κοσμοκυρίαρχων ΡΟΤΣΙΛΝΤ, έγινε το Νο “1” στην Γαλλία πολιτικό… πιόνι των “Διεθνών Εβραίων”, όντας αυτός που πολλαπλασίασε με την πολιτική του το αναφερθέν και περιγραφέν πιο πάνω τεράστιο γαλλικό ΕΘΝΙΚΟ (!) πια πρόβλημα, έχει δηλώσει πως θα παραμείνει ΠτΔ, ακόμα και αν συντριβεί και πάλι στις εθνικές εκλογές, που “έφτασαν”!.. (1ο μέρος την ερχόμενη Κυριακή 30-06-2024)!..

6.  Δεν έχουμε οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” πληροφόρηση, για το αν άρχισε τελικώς ή όχι η δίκη εκείνων των ατόμων που είχαν κατηγορήσει τον Γάλλο Πρόεδρο ότι η γυναίκα του είναι εγχειρισμένος άνδρας!.. Είχε όμως ανακοινωθεί ότι θα άρχιζε η δίκη, όταν προ ημερών σας είχαμε γράψει σχετικώς με το θέμα αυτό!.. Θα το παρακαολουθήσουμε το θέμα!

7. Η ‘Αγκυρα (δια του ΥΠΕΞ της), για να δείξει εμπράκτως την σφοδρή ενόχλησή της, ζήτησε να βγει η υπογραφή του “Οικουμενικού Πατριάρχου” μας, από το κοινό ανακοινωθέν της διασκέψεως για την ειρήνη στην Ουκρανία, που έγινε προ ημερών στην Ελβετία, ακριβώς διότι ο Γενάρχης μας (ως εκ της θέσεώς του), έγινε αποδεκτός από τους Συνέδρους / Συνδιασκεπτόμενους, ως “Οικουμενικός Πατριάρχης”, κάτι που δεν αποδέχονται οι Τούρκοι, κλπ!..

Ξύδι Τούρκοι, ξύδι!..

8. Ο νέος ΓΓ/ΝΑΤΟ, Ολλανδός Π-Θ, Κος Μαρκ ΡΟΥΤΤΕ, (δεν ανέλαβε βεβαίως ακόμα, κάτι που θα συμβεί επισήμως από την 01-10-2024 / εξεδόθη επίσημη ανακοίνωση που τον αναφέρει πια ως τον νέο ΓΓ/ΝΑΤΟ), φέρεται να συνομίλησε τηλεφωνικώς με τον ΡΤΕ και να του είπε πως θα επισκεφτεί την Άγκυρα, πριν από την επικείμενη συνάντηση των επικεφαλής των χωρών του ΝΑΤΟ στις Η.Π.Α. (Ουάσιγκτον)!..

9. Ο ΡΤΕ, όπως ακριβώς είχε κάνει και με την “ΧΑΜΑΣ”, προειδοποίησε (!), όπως, έτσι και κατ΄εντολήν, το παρουσίασαν τα τ/ΜΜΕ, όλους, “σε Δύση (κυρίως σ’ αυτήν) και σ’ Ανατολή”, όπως λέει ο λαός μας, πως είναι “επί θύραις” η Κ/Φ (ήτοι, όπως εννοεί η διάχυση του Πολέμου και ο Γ΄Π.Π., κάτι για το οποίο αναφέρθηκε και ο νυν Τ/ΥΠΕΞ / διαβάστε την εδώ παράγραφο 20 πιο κάτω), αν το Ισραήλ επιτεθεί στον Λίβανο, δηλαδή (προσθέτουμε εμείς), αν επιτεθεί στην κατέχουσα το Λίβανο “Χιζμπολλάχ” και με μια ευρύτερη θεώρηση, όχι απέχουσα πολύ της πραγματικότητος, λέγοντας “Χιζμπολλάχ”, αν επιτεθεί στο κατέχοντα τον Λίβανο… Ιράν!..

Ούτε τα προσχήματα πια δεν κρατάει, αγαπητοί και αγαπητές, η υποκρίτρια Τουρκία, σύμμαχος της… Δύσεως (sic), αλλά και των Ρωσίας – Κίνας – Ιράν, όπως και σύμμαχος βεβαίως όλων των “proxies” αυτών των χωρών, τρομοκρατικών, όπως πχ των “XΑΜΑΣ” και “ΧΙΖΜΠΟΛΛΑΧ” και μη, όπως πχ των κατά καιρούς σχηματιζομένων Ιρανικών εκστρατευτικών σωμάτων, σαν αυτό των “Φρουρών Της Επαναστάσεως”, κλπ!..

Το γεγονός ότι “βγήκε” στην τ/”TV” και κάποιος Τ/Καθηγητής και ουσιαστικώς απείλησε με νέα τ/εισβολή στην “Κυπριακή Δημοκρατία”, θέλοντας – υποτίθεται – να εξηγήσει τις απειλές ΝΑΣΡΑΛΑ και τις ακολουθήσασες επεξηγηματικές αναφορές, εξ ίσου απειλητικές, του Τ/ΥΠΕΞ, Κου Χ. ΦΙΝΤΑΝ, δηλοί, κατ΄εμάς, ότι η Τουρκία έχει σχεδιάσει με τις Ρωσία (κυρίως μ΄αυτήν), αλλά και με την Κίνα, (με ενημέρωση και της Β. Κορέας * ), τα επόμενα βήματά της και βήματά τους, δηλοί ότι αυτός ο όσο ποτέ άλλοτε “ΑΞΟΝΑΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ”, (που επιμένουν να θέλουν ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ στις Η.Π.Α. οι κυβερνώντες “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” το πώς λειτουργεί, να μην θέλουν να δουν το αληθινό “functioning” του), έχει εκτιμήσει την Δύση και έχει σχεδιάσει τις επόμενες κινήσεις του, από καιρό και όπου δει, επεμβαίνει και τις επικαιροποιεί!..

Είναι εδώ, λοιπόν, που θέλει την μεγίστη ΠΡΟΣΟΧΗ (!), σε ό,τι αφορά τον Ελληνισμό και δη την “Κυπριακή Δημοκρατία”!.. Καταλάβατε!

Το αστείο στην όλη υπόθεση ή και κωμικοτραγικό ακόμα που μας προκαλεί κλαυσίγελο, είναι το γεγονός ότι ικανότατος αριθμός Λιβανέζων έχει βρει άσυλο / πραγματικό καταφύγιο στα “ΕΛΕΥΘΕΡΑ” της “Κ/Δημοκρατίας”!..

Το αυτό συμβαίνει και στην Ελλάδα, όπου και άλλοι ευεργετηθέντες λαοί, πλην των Λιβανέζων, κατέφυγαν για ένα καλύτερο μέλλων και οι χώρες τους σήμερα εχθρεύονται “ανοικτά” την δική μας, εκτοξεύοντας αμέσως ή εμμέσως μέχρι και απειλές εναντίον μας!.. “Δεν μας έφαγε” λοιπόν, και εμάς, αλλά και τους αδελφούς μας Κυπρίους, η πολύ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”; Τί λέτε και εσείς;

* Η Β. Κορέα, μετά την Ρωσο-Ιρανική συμφωνία (μάλλον για διακίνηση εμπορευμάτων με νόμισμα διάφορο του δολλαρίου, όπως ήδη σας γράψαμε), φέρεται να ετοιμάζεται να αποστείλει στρατεύματά της στην Ουκρανία, να πολεμήσουν υπέρ των συμμάχων τους Ρώσων, ενώ το Κινεζικό ΠΝ, τέλος πάντων το όποιο (!) Κινεζικό ΠΝ, φέρεται να “κατέλαβε” την θάλασσα των Φιλιππίνων!

Το κτύπημα λοιπόν της “ΧΑΜΑΣ”, της 7ης Οκτ. 2023, αγαπητοί, αποδεικνύεται ότι ήταν κτύπημα με μακρόπνοη σχεδίαση των μελών του παραπάνω “ΑΞΟΝΟΣ”, μια μακρά σχεδίαση που, “προς ώρας”, μοιάζει να τους “βγαίνει”!..

Και μετά απ’ όλα αυτά, τολμούν κάποιοι στην Δύση να λέγουν, και μάλιστα με ύφος… Δασκάλου, στο Ισραήλ πως, θα πρέπει να μην επιτεθεί στην τρομοκρατική Οργάνωση “Χιζμπολλάχ” που κατέχει παρανόμως τον Λίβανο, αλλά να αναμένει να… σφαγιαστεί σαν τα αρνιά το Πάσχα!..

ΑΝ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΔΕΝ (!) ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ ΤΩΡΑ, ΠΑΣΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΥΝΑΜΕΙ, ΤΟΤΕ ΧΑΙΡΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! Εμείς χαιρόμαστε που ακούσαμε τον Ι/Π-Θ, Κον Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ να λέγει πως ο Πρόεδρος ΜΠΑΪΝΤΕΝ συνεφώνησε με το τελευταίο Ι/Σχέδιο-Πρόταση για την επίλυση του όλου (και χωρίς την ευθύνη του Ισραήλ δημιουργηθέντος), προβλήματος, μετά την σχεδιασθείσα εκ μέρους του “ΑΞΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ”, σφαγή των Ισραηλινών πολιτών της 7ης Οκτ. του 2023, (και μάλιστα Ι/Πολιτών φίλων της… Ειρήνης και οπαδών της “βιο-συνευρέσεως” με τους Παλαιστινίους), σφαγή λοιπόν, ώστε να “ισοφαριζόταν” απ’ τον “ΑΞΟΝΑ” η… Ουκρανία, με την προσβολή του “Αχιλλείου Τένοντος” της Δύσεως, που δεν είναι άλλος από το ή τον Ισραήλ!..

Και μετά, επίσης, απ’ όλα αυτά, τολμάτε κάποιοι στην Δύση, πχ εσείς Κε Σάντσες, εσείς Κε Μπορέλ, εσείς Κε Τουσκ, εσείς Κοι της Ολλανδίας, της Γαλλίας, εσείς Κα Μελόνι που δεν θέλετε, όπως λέτε, έναν νέο “Παγκόσμιο Πόλεμο”, εσείς, πραγματικώς… αξιολύπητε, Κε Σολτς, που ο νυν ΥΠΑΜ-σας μας έδωσε και χρονοδιάγραμμα για τον Γ’ Π.Π., και κυρίως εσείς “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” Κυβερνήτες των Η.Π.Α., να “ζεσταίνετε” ακόμα στους κόρφους σας την πολυ-ιοβόλο ΟΧΙΑ (!) που λέγεται Τουρκία, κάνοντας πως δεν καταλαβαίνετε με ποιόν έχετε να κάνετε, ανεχόμενοι να σας εμπαίζουν οι νεο-Μογγόλοι σύμμαχοι των Ρώσων, των Κινέζων και των τρελλών Μουλάδων της Τεχεράνης;

Τους δίνετε, πάντοτε και σταθερά, “συγχωροχάρτι”, όντες οι σύγχρονοι Πάπες της Πολιτικής, για να μην τους… χάσετε τάχα από Συμμάχους, και κυρίως για να μην απωλέσετε το στρατηγικόν του εδάφους τους (α ρε Έλληνα Βύζαντα Μεγαρεύ, γίγαντα), αλλά ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ:

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ Η ΑΙΤΙΑ, ΚΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΕΣΕΙΣ ΦΙΛΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΚΑΙ Ο “ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ”, ΕΣΤΩ ΚΑΙ “ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ”, ΣΕ ΕΝΑΝ Γ’ Π.Π., / ΤΟΝ Γ’ Π.Π. , ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΠΡΟΚΡΙΝΕΙ ΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ”, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΑ ΠΙΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΝΑ ΥΠΟΚΥΨΕΙ ΣΤΙΣ ΝΕΟ-ΘΕΛΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΟΣ ΝΕΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥ 22ΟΥ ΑΙ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ “ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ”!.. (Θυμάστε τί είχε γράψει το Όργανο της “ΜΙΤ”, δημ/φος Κος Μεχμέτ ΑΤΖΕΤ, μετά από την παρακολούθηση της… “εισητηρίου ομιλίας” στην “ΜΙΤ”, του νέου Αρχηγού της, αυτού του ωραίου “νεο-Ασίκη” Κου Ι. ΚΑΛΙΝ; Να πάτε “εδώ και πίσω” και να βρείτε, “βολτάροντας”, τί είχε πει, κλπ, αφού σας τα έχουμε εδώ, και αυτά όλα, παρουσιάσει! Για να σας βοηθήσω είχε μιλήσει για τον άξονα λειτουργίας της “ΜΙΤ”, για την εποχή που ζούμε πια, κλπ, όπως και για τον τριπλό τ/στρατηγικό στόχο, παρουσία μάλιστα του Τ/ΠτΔ)!..

Αυτά και θα τα πούμε ξανά!..

10. Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” έχουμε την θέση και όχι απλώς την άποψη – θέαση, πως το Ε/ΓΕΕΘΑ (και ασφαλώς το Ε/ΓΕΝ), θα πρέπει σε βάθος να διερευνήσει / – σουν, τί ακριβώς έγινε /συνέβη, σε όλα τα θέματα, με την 1η αποσταλείσα φρεγάτα μας, την “ΥΔΡΑ”, αν δεν απατώμεθα, στην αποστολή “ΑΣΠΙΔΕΣ”, και όχι μόνον μέσω του “Ημερολογίου Του Πλοίου”, κλπ, και αυτό να το πράξουν… σιωπούσες, δηλαδή χωρίς να… απαντήσουν / να… απαντούν στους επηρμένους Τούρκους, που και τί δεν έγραψαν σχετικώς (θα έλεγα και στρατιωτικώς… εξωνημένους πια Τούρκους), και ακολούθως να επέμβει / – ουν… ποικιλοτρόπως σε έμψυχα και άψυχα όντα!..

Στο σημείο αυτό θέλουμε να ΤΟΝΙΣΟΥΜΕ και να ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ τους συναδέλφους μας στα ε/Γενικά Επιτελεία γενικώς, όπως και στο ε/ΥΠΑΜ βεβαίως, και ας είμαστε μέλη του ε/ΥΠΕΞ (!), να προσέξουν (!!!) ότι τα “defencenet” είναι “σάϊτ” με gr, tr, κλπ, ΟΚ (!!!), έχοντα όμως όλα κοινή… καταγωγή και πιθανή εξάρτηση από μεγάλα “καρτέλ” βιομηχανιών παραγωγής πολεμικού υλικού, κυρίως στις Η.Π.Α., όπως πιθανή εξάρτηση και από τα αμερικανικά ΥΠΑΜ, ΥΠΕΞ, κλπ!

Οι περιφερειακοί επικεφαλής (!) αυτού του “σάϊτ”, αυτών των “defencenet”, κλπ, όπως πχ της Ελλάδος και της Τουρκίας, είναι λίαν πιθανό, ακόμα και βέβαιο για κάποιους, να συνομιλούν (!!!) μεταξύ τους, ακόμα μάλιστα και να μεταφέρουν πληροφορίες που συλλέγουν, “κυκλοφορούντες” ανεξελέγκτως εντός πχ των Επιτελείων, ο ένας στον άλλον!.. Καταλάβατε! (Ευχόμαστε ειλικρινώς “περαστικά” στον με εγκεφαλικό προσφάτως προσβληθέντα και φερόμενο ως επικεφαλής του ελληνικού “defencenet”, διοπτροφόρο φαλακρό Κύριο)!..

11. Αθλητικά:

α. 100% – 0% σας έπαιξε χθες με την Τσεχία, ο Ρουμάνος Διαιτητής Κόβατς, ρε Τούρκοι! Από τα πρώτα λεπτά έδειξε ότι θα σας πήγαινε με πολύ… “ΟΥΡΕΙΟ ΑΝΕΜΟ”!..

Τί ακριβώς του δώσατε ή τί του τάξατε, ρεεεεεεεεεεεεεεεεε; Αν έπαιζαν οι Τσέχοι με 11 παίκτες, τότε δεν περνάγατε με τίποτα στους 16 του “Γιούρο”!.. Απέβαλε, για εμάς αδίκως, τον Μπαράκ ο Ρουμάνος, ενώ δεν απέβαλε, καθ΄όμοιο τρόπο, τον δικό σας παίκτη, λίγο πριν λήξει το Α’ ημίχρονο!.. Ψυχορραγήσατε, αν και παίζατε στην έδρα σας και πάλι, όπως μετά το Βερολίνο, είναι και το Αμβούργο!..

β. Αν έπαιζε ο Καχφετζί, θα “καθαρίζατε” εύκολα!.. Υποφέρατε στα εξτρέμ, ενώ, κατά την γνώμη μας, οι 2 που έπαιξαν ήσαν “για τα μπάζα”! Ο Καχφετζί θέλει 10 σαν αυτούς, ειδικά σαν αυτόν τον ξανθο-βαμμένο!..

γ. Οι της ΡΕΑΛ Μαδρίτης, τί ακριβώς είδαν στον Αρντά ΓΚΙΟΥΛΕΡ, που μ΄αυτόν μας έχετε, τόσο καιρό τώρα, “βγάλλει τα συκώτια”, ρε Τούρκοι; “Θα τον δούμε” και πάλι βεβαίως, αλλά, μέχρι τώρα, τί ακριβώς “φοβερό και τρομερό” έχει κάνει δηλαδή; Το ένα και μοναδικό γκολ που έβαλε;

δ. Οι Πορτογάλοι, παίκτες και όσοι λοιποί… ενήμεροι στην χώρα τους και αλλαχού,  ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΟΛΥ ΧΡΗΜΑ χθες, με την νίκη – πρόκριση της Γεωργίας, σε βάρος της Εθνικής τους (ήττα ΝΤΡΟΠΗ!!!), με 2-0!..

12. Οι Ολλανδοί ονειρεύονται Ι/Κατασκόπους! Φέρεται λοιπόν ότι κάλεσαν στο ΥΠΕΞ τους, στην Χάγη, τον Ι/Πρεσβευτή στην χώρα τους, προκειμένου αυτός να τους δώσει εξηγήσεις για ενέργειες Ισραηλινών και τυχόν και άλλων, που θέλουν να εμποδίσουν την διεξαγόμενη έρευνα του “Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου” (“ΔΠΔ”), σε βάρος του Ισραήλ, για τυχόν ποινικές του πράξεις, κατά την σε εξέλιξη σύγκρουσή του με την “Χαμάς” στην “Λωρίδα Της Γάζας”!..

13. Δεν αρκεί η δύναμις κανενός, είπε ο ΡΤΕ προ 3 ημερών, ώστε να ρίξουν κάποιοι την Τουρκία στα ρηχά νερά του Φασισμού!..

Μάλισταααα! Δηλαδή, Κε Πρόεδρε, το καθεστώς σου / σας είναι δημοκρατικό, έτσι;

Ας δεχθούμε λοιπόν φίλοι και φίλες μας, ότι απλώς άλλος είναι ο ορισμός της “Δημοκρατίας” και του “Κράτους Δικαίου” στην Δύση και άλλος στην Ισλαμική χώρα Τουρκία, κάτι που μόλις χθες σας γράφαμε και όχι πως ο ΡΤΕ κάνει τον… “ΑΛΕΚΟ”, κάνει τον… “ΑΝΗΞΕΡΟ”, κάνει πως δεν καταλαβαίνει γιατί ακριβώς πράγμα κατηγορείται ευρέως και συνεχώς η χώρα του!..

14. Πόσες κυρώσεις σας έχουν, ως Τουρκία, επιβληθεί, Κε Χ. ΦΙΝΤΑΝ, που τόλμησες να δηλώσεις πως οι κυρώσεις ανάμεσα σε χώρες του ΝΑΤΟ, από χώρες του ΝΑΤΟ, δεν ευνοούν το πνεύμα της Συμμαχίας!

Εδώ, ρε συ Χακάν, ούτε μια κύρωση δεν σας επεβλήθη, που ταχθήκατε πχ στο “Ουκρανικό” αναφανδόν υπέρ της Ρωσίας, στο θέμα της κατ΄αυτής αποφασισθέντων και σε εφαρμογή τεθέντων κυρώσεων από την “ΕΕ”, κλπ!..

Πόση υποκρισία πια, ρε Χακάν; Και εσύ όμως να λες τέτοια πράγματα; Θα μας πεις βεβαίως, και θα έχεις και δίκιο, “γιατί ρε, και εγώ Τούρκος δεν είμαι”;

15. Σύμφωνα με τος Τούρκους, το “ΡΚΚ” / “YPG” κλέβει στην Β. Συρία 150.000 βαρέλια πετρέλαιο ημερησίως, μόνον από τις περιοχές Χασεκέ και Ντεϊριζόρ! Η Οργάνωση φέρεται να κατλέχει περισσότερο από το 70% του πετρελαϊκού Πεδίου στην Β. Συρία, διακινούσα παρανόμως (και “κατ’ ακρίβειαν” κερδίζοντας), 2,5 δις $ Η.Π.Α. ετησίως!..

16. Γράφεται, ρε Τούρκοι, για τον “FETÖ-CÜ”, (αυτό το “μικρό ψάρι” που σας “γλίστρησε” στις Η.Π.Α.), τον Αστυνομικό (Δντη Ασφαλείας κάποτε στην Πόλη, αν δεν σφάλλουμε), Κον ΚΑΡΑΓΚΙΟΖ, όπως και για άλλους ομοϊδεάτες του κατά καιρούς!.. ΟΚ!

Όμως γιατί δεν κυνηγάτε, πχ εκείνο το, έτι ζων, μεγάλο “FETÖ-CÜ”… ψάρι, που φέρεται να ζει σήμερα στην Γερμανία;

Αναφερόμαστε στον κάποτε μεγαλοσχήμονα Εισαγγελέα της Πόλης Κον Ζεκερία Οζ!.. Γιατί η “ΜΙΤ” που έχει στοχοποιήσει, βρίσκει και σκοτώνει στελέχη του “ΡΚΚ”, τρομοκρατικού για εσάς, στην Συρία και αλλού, δεν κάνει το ίδιο και για τα μέλη της και πάλι κατ΄εσάς τρομοκρατικής Οργανώσεως “FETÖ”; Θα θέλατε να μας πείτε; Φοβάστε μήπως τους… φίλους σας Γερμανούς;

17. Έχουν εκνευριστεί τόσο πολύ στον “Σόρος-Σύριζα” και στην “Νέα Αριστερά” (παλαιός “Σόρος-Σύριζα”), με την διαμάχη που… γέννησε η “Υπόθεση Λύτρα”, ανάμεσα σε Δικηγόρους και Δικαστικούς, και κυρίως ενοχλήθηκαν σφόδρα και… γέννησε άκρατο εκνευρισμό στις τάξεις του Κόμματος της Κουμουνδούρου η επέμβαση του “Αρείου Πάγου”, μετά την αρχική απόφαση να αφεθεί ελέυθερος ο Λύτρας, που έβαλαν χθες το βράδυ (26-06-2024), το Παρακράτος τους να πετάξει βόμβα στο σπίτι της Προέδρου του “Α.Π.” στου Παπάγου!..

Αυτά είναι τα τομάρια, πρώην Κομμούνια και νυν Ροζ-Διεθνιστές με αμερικανικό μανδύα (αυτών των “Δημοκρατικών”), που… πλασσάρονται ως Προοδευτικοί στην Ελλάδα ή και (!) στην Ελλάδα και το μόνον που κυρίως τους ενδιαφέρει είναι η συνεχής… ενθυλάκωσις Ευρώ και Δολλαρίων και μάλιστα πάρα πολλών τέτοιων νομισμάτων!..

Καταλάβατε!

18. Σύμφωνα με στοιχεία του 2024, 67200 εταιρείες στον Κόσμο φέρεται ότι εκσυγχρονίζονται τώρα (και στο “Διαδίκτυο” βεβαίως), με βάση την “Τεχνητή Νοημοσύνη”!

Σύμφωνα με “Παρατηρητές” που ασχολούνται με το θέμα, αυτό έχει σαν αποτέλεσμα την απότομη αύξηση των ενεργειακών αναγκών των διαφόρων χωρών και την αύξηση των τιμολογίων ύδατος, ρεύματος και φυσικού αερίου!

Όταν θα έχουμε όλα τα στοιχεία, ώστε να κατανοήσουμε πλήρως το τί συμβαίνει τώρα παγκοσμίως στο μέγα Κεφάλαιο της “Τ.Ν.”, τότε θα σας ενημερώσουμε και εσάς, αναλυτικά και άκρως επεξηγηματικά!..

19. Το παρακάτω από το “ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ”, χωρίς την άδειά του! Διαβάστε!

Η συνάντηση «κορυφής» μαφιόζων στην Αθήνα και η επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. – Τρεις συλλήψεις

Στη συνάντηση συμμετείχαν 15 περίπου άτομα από την Γεωργία, την Ουκρανία, την Ρωσία, την Μολδαβία αλλά και την Ελλάδα!

exarchia_elas_epta
Λεζάντα: Ο αριστερά και πίσω ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΌΣ… Αντι-Τρομοκράτης, να φοράς καλύτερα την μάσκα σου, όσο τυχόν και να ζεσταίνεσαι, διότι έτσι αναγνωρίζεσαι! Σου γράφω λοιπόν πως εμείς σε ξέρουμε τώρα!.. Πρόσεχε… Κομάντος!.. Ένα τέτοιο λάθος ίσως να είναι κάποτε, (ΕΙΘΕ ΠΟΤΈ ΠΑΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ), κρίσιμο για την ζωή σου! Είμαι σίγουρος ότι σου έμαθαν και εσύ το κατενόησες, πως ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΈ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ!
-/-

Μία… συνάντηση «κορυφής» στην Αθήνα με άγνωστο σκοπό αλλά «υψηλούς» προσκεκλημένους χάλασαν χθες Τρίτη (25/6) στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. περνώντας χειροπέδες σε τρεις άνδρες από τη Μολδαβία, την Ουκρανία και τη Ρωσία.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ του protothema.gr, δεν έχουν περάσει παρά λίγες ημέρες από τότε που οι αστυνομικοί του Οργανωμένου Εγκλήματος πληροφορήθηκαν πως στη χώρα μας πρόκειται να λάβει χώρα μία συνάντηση στην οποία θα συμμετάσχουν και βαριά ποινικά ονόματα του εξωτερικού.

Αμέσως υπήρξε κινητοποίηση με τους αστυνομικούς να θέτουν τους συμμετέχοντες υπό παρακολούθηση. Τελικά πράγματι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κάπου στην Αθήνα και σε αυτή συμμετείχαν 15 περίπου άτομα από τη Γεωργία, την Ουκρανία, τη Ρωσία, τη Μολδαβία αλλά και την Ελλάδα.

Ο σκοπός της συνάντησης δεν είναι γνωστός, ωστόσο τα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. εκτιμούν πως οι συμμετέχοντες σε αυτή έκαναν τις προπαρασκευαστικές ενέργειες για κάποιο σοβαρό αδίκημα.

Κλείσιμο

Τελικά η συνάντηση “χάλασε” με την επέμβαση των ανδρών του Οργανωμένου Εγκλήματος οι οποίοι προχώρησαν στη σύλληψη τριών ανδρών από τη Ρωσία, την Ουκρανία και τη Μολδαβία.

Σύμφωνα με πληροφορίες η πιο σοβαρή από αυτές θεωρείται η σύλληψη του Ουκρανού καθώς, σύμφωνα με πηγές από την ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για ποινικό που έχει απασχολήσει τις Αρχές χωρών του εξωτερικού για σοβαρά αδικήματα ενώ σε βάρος έχει εκδοθεί από τη Ρωσία ερυθρά αγγελία για ληστείες και κλοπές.

Όσον αφορά στους δύο άλλους συλληφθέντες ο ένας έχει σημανθεί για έγκλημα στην Ισπανία, ενώ ο άλλος για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Αυτό που εξετάζουν τώρα οι ερευνητές είναι το πεδίο δράσης των συλληφθέντων καθώς και αν ανήκουν σε διεθνείς οργανώσεις όπως η Vor V Zakone.

20. Οι πρώτοι που γράψαμε, προ αρκετού μάλιστα χρόνου, με επιχειρήματα, κλπ, για 3ο Π.Π. ήμασταν εμείς εδώ! Όλοι οι άλλοι ακολούθησαν, όπως πχ οΓ/ΥΠΑΜ προσφάτως, ο Τ/ΥΠΕΞ “προχθές”, κλπ!.. Να μας διαβάζεστε ΛΟΙΠΌΝ, σας το γράφουμε και πάλι και να ΜΗΝ (!) ΤΣΑΝΤΊΖΕΣΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ!..

Γιατί ο Φιντάν είπε «3ος «Παγκόσμιος Πόλεμος»;

  • 26.06.2024
  • (Άρθρο αρθρογράφου του “haber7.com”)

Ο υπουργός Εξωτερικών Χακάν Φιντάν δήλωσε ότι οι σφαγές του Ισραήλ στη Γάζα και ο πόλεμος Ρωσίας – Ουκρανίας θα μπορούσαν να οδηγήσουν στον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. «Ο κόσμος πρέπει να λάβει σοβαρά υπόψη αυτό το σενάριο, υπάρχει τέτοιος κίνδυνος», είπε.

Όταν μίλησε ο Χακάν Φιντάν, όλοι άκουσαν για άλλη μια φορά!..

Παρασύρεται πραγματικά ο κόσμος σε έναν νέο πόλεμο;

Ας δούμε τα διαθέσιμα δεδομένα:

Για να γίνει κατανοητό το ζήτημα, είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε την «κατεστημένη διάταξη» που θεσπίστηκε μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο .

Για παράδειγμα, υπάρχει μια οργάνωση που ονομάζεται “Ηνωμένα Έθνη”.

Παρόλο που το όνομά του περιλαμβάνει μια έκφραση που καλύπτει όλα τα έθνη, έχει μια τάξη που δομικά αφήνεται στο έλεος 5 μεγάλων χωρών.

Η κατάσταση δεν είναι πολύ διαφορετική στους υποσχηματισμούς της.

Για παράδειγμα, υπάρχει ένας σχηματισμός που ονομάζεται ΕΕ…

Λέσχη Χριστιανών Δυτικών!

Υπάρχει το ΝΑΤΟ. Σκέφτεται μόνο την ασφάλεια των ΗΠΑ.

Ένα οικονομικό σύστημα έχει καθιερωθεί … Ένα σύστημα κυριαρχείται από το δολάριο…

Με άλλα λόγια, είναι προφανές ότι έχει δημιουργηθεί ένα σύστημα όπου «οι ισχυροί κυριαρχούν στους αδύναμους» .

Από την άλλη, υπάρχουν και άλλοι σχηματισμοί όπως ο “Οργανισμός Τουρκικών Κρατών”, οι “BRICS”, ο “Σύνδεσμος Συνεργασίας της Σαγκάης”, αλλά προς το παρόν δεν φαίνεται δυνατόν να μιλήσουμε για αποτέλεσμα ισχύος.

Είναι προφανές ότι η τάξη που καθιερώθηκε το 1945 έχει κλονιστεί.

Οι μεγάλες χώρες άρχισαν να επιτίθενται σε πιο αδύναμες περιοχές με διάφορες δικαιολογίες.

Βλέπουμε ότι οι τρομοκρατικές οργανώσεις χρησιμοποιούνται από τα κράτη περισσότερο από ποτέ στην παγκόσμια ιστορία.

Επιστρέφοντας στις δηλώσεις του Hakan Fidan, μπορεί να φανεί ότι η δήλωση ” Ο κόσμος πρέπει να λάβει στα σοβαρά το σενάριο του περιφερειακού ή παγκοσμίου πολέμου”  δεν είναι καθόλου κενή.

Ο Φιντάν έδωσε θέματα στην ομιλία του.

+Πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας

+Πόλεμος μεταξύ καθεστώτος και αντιπολίτευσης

+Η κατάσταση του ΝΑΤΟ

+Ακροδεξιά άνοδος στην Ευρώπη

+Ανάπτυξη τεχνητής νοημοσύνης

+Ο κίνδυνος να εξαπλωθεί η σφαγή και ο πόλεμος του Ισραήλ στη Γάζα

+ Καταπολέμηση της τρομοκρατίας

Όταν βλέπει κανείς με ευρυγώνιο φακό, ηχούν οι καμπάνες του βρυχηθμού ενός πολέμου.

Αλλά μπορεί να υπάρχει τρόπος να αποφευχθεί αυτό. Είναι πολύ δύσκολο, σχεδόν αδύνατο, αλλά μπορεί να συμβεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΡΘΡΟ, ΕΝΤΑΓΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟΝ… ΤΟΜΟ!

Ελληνοκυπριακή Διοίκηση και Χεζμπολάχ

ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ. ΕΝΕΣ ΜΠΑΪΡΑΚΛΙ
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

Ελληνοκυπριακή (E/K) Διοίκηση και “Χιζμπολλάχ”!

  • 22.06.2024

Η προειδοποίηση και η απειλή του αρχηγού της Χεζμπολάχ Χασάν Νασράλα προς την διοίκηση της Νότιας Κύπρου να μην υποστηρίξει την επίθεση του Ισραήλ στον Λίβανο εξέπληξε πολλούς.

Ωστόσο, για όσους παρακολουθούσαν τις σχέσεις μεταξύ GRKY και Ισραήλ από τη δεκαετία του 1990, αυτές οι εξελίξεις δεν ήταν καθόλου έκπληξη.

Μετά την κρίση στο Νταβός το 2009 και τις τεταμένες σχέσεις Τουρκίας-Ισραήλ, οι σχέσεις GRKY-Ισραήλ εμβαθύνθηκαν σε όλους τους τομείς.

Ο ισραηλινός στρατός και ο ελληνοκυπριακός στρατός ξεκίνησαν να διεξάγουν κοινές ασκήσεις στον εναέριο χώρο της Νότιας Κύπρου και της Μεσογείου.

Η βάση όλων αυτών των σχέσεων είναι «Ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου». Κατανοητόν.

Από την άλλη, σε όλο αυτό, δεν ελήφθη υπόψη το μπροστινό και το πίσω μέρος της ελληνοκυπριακής διοίκησης. Είναι γεγονός ότι η στρατηγική της εμμονικής συμμετοχής σε κάθε αντιτουρκικό κίνημα και συμμαχία έχει επίσης μερίδιο στις αναπτυσσόμενες σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Το πιο σημαντικό γεγονός που αποκαλύφθηκε από τις τελευταίες απειλές του Nasrallah κατά της GRKY είναι ότι η ελληνοκυπριακή διοίκηση έχει επιχειρήσει μεγαλύτερα πράγματα με κάποιες προσδοκίες και ενθάρρυνση.

Γιατί δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά. Δεν έχει νόημα ο Χασάν Νασράλα να απειλεί μια χώρα μέλος της ΕΕ χωρίς λόγο. Η ελληνική διοίκηση πρέπει να έχει συνάψει εμπλοκή με το Ισραήλ πέρα ​​από τη στρατιωτική συνεργασία και ασκήσεις που αποτυπώνονται δημόσια.

Αυτό που γίνεται κατανοητό από τις δηλώσεις της Χεζμπολάχ κατά του Ισραήλ και τα βίντεο που δημοσιεύει είναι ότι σε περίπτωση ολοκληρωτικού πολέμου, πολλά από τα στρατιωτικά αεροδρόμια του Ισραήλ θα καταστούν άχρηστα.

Θα έμπαιναν στο παιχνίδι οι βάσεις στην ελληνοκυπριακή διοίκηση της Νότιας Κύπρου σε μια τέτοια κατάσταση, ως αποτέλεσμα μυστικής συμφωνίας μεταξύ του Ισραήλ και της ελληνοκυπριακής διοίκησης;

Φαίνεται ότι οι Έλληνες δεν έχουν επίγνωση του βάλτου που τους έχει παρασύρει κάποιος γιατί τους έχει τυφλώσει το μίσος για την Τουρκία.

ΜΑΛΙΣΤΑ! ΤΊ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΕΣ;

21. Είναι τόσο χεσμένοι για την προσωπική τους ασφάλεια, Ρώσοι και Τούρκοι… ηγέτες, λέγε με Πούτιν και ΡΤΕ, που πλέον είναι “στον αέρα” η συνάντησή τους στο Καζακστάν ή Καζακ(ι)στάν προσεχώς, στο πλαίσιο της συνόδου των χωρών που ανήκουν στην “Οργάνωση Συνεργασίας Της Σαγκάης”!

Εκτιμάται, είπε προχθές (25-06-2024), ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι ΠΕΣΚΩΦ, αν θα πραγματοποιηθεί αυτή η συνάντηση!..

Είναι, κατά πως φαίνεται, επειδή θέλαμε να μεταβούμε και εμείς εκεί, για να την παρακολουθήσουμε “εκ του σύνεγγυς”!..

Bakan Fidan duyurmuştu! Rusya'dan son dakika Türkiye açıklaması

22.

Πρώην Ιάπωνας στρατιώτης, ο Hideo Shimizu, 93 ετών σήμερα, έλαβε μέρος στον Σινο-Ιαπωνικό και στον Β’ Παγκόσμιο Πολέμους. Ο Σιμίζου ανέφερε συγκλονιστικά γεγονότα για την “Μονάδα Μάχης 731”, στην οποίαν τότε ανήκε και η οποία ήταν επιφορτισμένη με την ανάπτυξη βιολογικών και χημικών όπλων που εφαρμόζονταν στον λαό της Μαντζουρίας από τον Ι/Αυτοκρατορικό Στρατό, κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

23. Σύμφωνα με μελέτες, η χρήση των έξυπνων “Κινητών Τηλεφώνων” επέφερε 20 φορές πάνω αύξηση στις αυτοκτονίες παιδιών και σύγχυση στην εύρεση / στην αναγνώριση της σεξουαλικής τους ταυτότητος!

24. ΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ, ΤΟΤΕ ΚΡΙΜΑ, ΡΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ!.. ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΣΑΣ!.. ΑΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΑ ΣΑΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ Α. ΜΕΣΟΓΕΙΟ, ΠΌΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΣΤΕΙΛΕΤΕ;

Το Πεντάγωνο ανακοίνωσε την τελευταία στιγμή! Οι ΗΠΑ αποχώρησαν επίσημα από την περιοχή!

Το Υπουργείο Άμυνας των ΗΠΑ (Πεντάγωνο) ανέφερε ότι το αεροπλανοφόρο «USS Dwight D. Eisenhower» εγκατέλειψε την περιοχή αποστολής του και κατευθύνθηκε πίσω στις ΗΠΑ.

Το Πεντάγωνο ανακοίνωσε την τελευταία στιγμή! Οι ΗΠΑ αποχώρησαν επίσημα από την περιοχή
23.06.2024
Έκτακτη είδηση ​​… Ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείου Άμυνας του Πενταγώνου Πάτρικ Ράιντερ ανέφερε ότι το αεροπλανοφόρο «USS Dwight D. Eisenhower» έφυγε από την περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, της Ερυθράς Θάλασσας και του Κόλπου του Άντεν και άρχισε να επιστρέφει στις Η.Π.Α.!..

Οι ΗΠΑ ΑΠΕΣΥΡΑΝ ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ 

Ο Ράιντερ έκανε γραπτή δήλωση για το θέμα.

Δηλώνοντας ότι το «USS Dwight D. Eisenhower» εγκατέλειψε την περιοχή υπηρεσίας της “Κεντρικής Διοίκησης των ΗΠΑ” / (“CENTCOM”), ο Ράιντερ δήλωσε ότι το αεροπλανοφόρο προστάτευσε τα πλοία που περνούσαν από την Ερυθρά Θάλασσα και τον Κόλπο του Άντεν από τις επιθέσεις των Χούτι κατά τη διάρκεια της ανάπτυξής του.

Το Πεντάγωνο ανακοίνωσε την τελευταία στιγμή! Οι ΗΠΑ αποχώρησαν επίσημα από την περιοχή

Δηλώνοντας ότι η ομάδα κρούσης αεροπλανοφόρου “USS Theodore Roosevelt” θα αντικαταστήσει το “USS Dwight D. Eisenhower” , ο Ράιντερ είπε, “Οι ΗΠΑ θα διατηρήσουν την παρουσία τους στην περιοχή του Ινδο-Ειρηνικού και θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν την ειρήνη, την σταθερότητα και τις αποτρεπτικές δραστηριότητες που πραγματοποιούνται έξω μαζί με τους συμμάχους της».

ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Το Πεντάγωνο είχε ανακονώσει στις 6 Δεκεμβρίου ότι διαπραγματευόταν για τη σύσταση μιας διεθνούς «θαλάσσιας ομάδας εργασίας» κατά των επιθέσεων των δυνάμεων των Χούθι στην Υεμένη κατά εμπορικών πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα και στις 18 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε την σύσταση μιας πολυεθνικής αποστολής με την ονομασία « Επιχείρηση Welfare Guardian».

ΠΗΓΗ: Α.Α
Muhammet Arif Güreli Haber7.com – Συντάκτης
News 7 - Muhammet Arif Güreli

25.

Ολυμπιακός: Πανζουρλισμός στη Σάμο για τα ευρωπαϊκά τρόπαια – Φωτογραφίες

Χιλιάδες φίλοι του Ολυμπιακού φωτογραφήθηκαν με τα τρόπαια στην πλατεία Πυθαγόρα!..

6257886

Μετά την Αίγινα, τα Χανιά, το Ηράκλειο, το Ρέθυμνο, τον Άγιο Νικόλαο, τη Χίο και την Μυτιλήνη οι ευρωπαϊκές κούπες του Ολυμπιακού έφτασαν το Σάββατο στην Σάμο.

Οι κούπες του Conference League και του Youth League που κατέκτησε ο Ολυμπιακός την περίοδο 2023-24 τοποθετήθηκαν στην πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ και χιλιάδες φίλοι του συλλόγου από όλο το νησί κατέφτασαν εκεί για να φωτογραφηθούν μαζί τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση και στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos Piraeus (@olympiacossfp)

6257615
6257618
6257620
6257800
6257801
6257806
6257822
6257823
6257824
6257829
6257865_2
6257886_2
6257912
6257915

Στο πλαίσιο της περιοδείας των ευρωπαϊκών τροπαίων οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού θα έχουν τη δυνατότητα να προμηθεύονται την Κάρτα Μέλους της σεζόν 2024-25 στην τιμή των 75 ευρώ και τη συλλεκτική Κάρτα Φιλάθλου για τα 100 χρόνια στην τιμή των 20 ευρώ τις οποίες θα παραλαμβάνουν επί τόπου με το ονοματεπώνυμό τους.

6257979
6257981
6257983

Επόμενος σταθμός της περιοδείας θα είναι την Τρίτη (25/6) η Ρόδος. (Πήγε και εκεί και αυτό το Σ-Κ θα είναι Κέρκυρα και Κεφαλλονιά)!..

“Πάμε” μαζί τώρα!
“ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΜΟΥ, 
ΕΧΑΣΑ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΥ,
ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟ
ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΠΑΠ… “ΚΛΑΡΙΝΑ”,
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ
ΣΗΚΩΣΑΜΕ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ!”
ΕΛΛΗΝΑΣ
-/-