Το “31” Και Πάλι… Κερδίζει!..

Φίλοι μου / μας!

1. Οι Ναυταίοι Αξκοί του ΝΑΤΟ,  συμπεριφέρθηκαν με ψυχρότητα στους αντίστοιχους Τούρκους συναδέλφους τους, οι οποίοι ανέλαβαν προ καιρού την διοίκηση της ναυτικής ΝΑΤΟΪΚΗΣ “Διακλαδικής Δυνάμεως Καθήκοντος και Λίαν Υψηλής Ετοιμότητος”!.. Καταλαβαίνετε!..

2. Όταν, προ ολίγου σχετικώς χρόνου (Κυριακή, 05-02-2023), πήγε στον Βόσπορο (στο Ντολμαμπαχτσέ), προερχόμενο από την Υεμένη, το USS Nitze (“DDG 94”) οι Τούρκοι αυτό το χαρακτήρισαν “συνειδητή εχθρική ενέργεια” (Αντγος Ισμαήλ Χακκί ΠΕΚΙΝ, τέως τ/ΥΣΠ/Δντης), επειδή -ΠΡΟΣΕΞΤΕ (!)- ύψωσε αμερικανική σημαία*, μίλησαν για αμερικανική “επίδειξη δυνάμεως”, μέχρι και για “Ψυχολογικό Πόλεμο” των Η.Π.Α. εναντίον τους, ενώ καταδίκασαν και την επίσκεψη σ’ αυτό του Αμερικανού Πρέσβεως στην Άγκυρα, Κου Τζεφ ΦΛΕΪΚ, μετά της συζύγου του!..

Μετά από καιρό, οι Τούρκοι, με ιδιαίτερη θρασύτητα, με ξεχωριστή ιταμότητα, παραπονέθηκαν στις Η.Π.Α. και… γενικώς, για τον λόγο ότι αμερικανικό πολεμικό πλοίο “έπιασε” στην Λεμεσό της “Κυπριακής Δημοκρατίας”, που αυτοί δεν την αναγνωρίζουν και την αποκαλούν… “Ε/Κ Διοίκηση Νοτίου Κύπρου” (sic) ! Καταλαβαίνετε;

Κε Ακάρ;

* O Πλοίαρχος του USS “Nitze” τήρησε, σε ό,τι αφορά την ύψωση Σημαιών, ακριβώς τα διεθνώς προβλεπόμενα!

3. Κατ’ εμάς, οι πιο πετυχημένες υπουργοποιήσεις στην Υ/Κ-Β μας, ήσαν αυτές του Κου ΠΕΛΑΓΙΔΗ (είχαμε γράψει γι’ αυτόν, για την σπουδαία επιστημονική του κατάρτιση, για την μεταδοτικότητά του, αλλά και κυρίως για την ικανότητά του να φέρνει αποτελέσματα στο Πεδίο, διότι τον γνωρίσαμε πολύ καλά κάποτε) και του Κου ΕΣΔΡΑΣ, μια κίνηση περισσότερο συμβολισμού, αφού πρόκειται για έναν μήνα… εξουσίας, μια κίνηση που αποδεικνύει την τόλμη και την αποφασιστικότητα του τέως Π-Θ μας, Κου Κ.Κ.Μ. , αλλά και που αποτελεί παράλληλα και μια δικαίωση για τους Έλληνες Εβραϊκής καταγωγής, μιας “Κοινότητος” που τόσα προσέφερε στην Πατρίδα μας και που τόσο και τόσα ΥΠΕΦΕΡΕ!..

4. Ο ΡΤΕ είπε πολλές φορές στις προεκλογικές ομιλίες του, πως: “Τώρα υπάρχει μια νέα Τουρκία”!

Εμείς λέμε, “ναι, έχει δίκιο”, κάτι που έχουμε εξηγήσει στον ιστότοπό μας, πολλές φορές, αναλύοντας την τ/πολιτική κατάσταση και αναφερόμενοι στον επικρατήσαντα πια στην γείτονα “Τουρκο-Ισλαμισμό”, ήτοι “EMEK – NAMUS – VATAN και πλέον μαζί και… İMAN” και ελληνιστί “ΨΩΜΙ – ΤΙΜΗ – ΠΑΤΡΙΔΑ” και πλέον και… “ΠΙΣΤΗ”!.. Καταλάβατε!..

5.  Ανησύχησαν πολύ οι ΤΕΔ με την άσκηση, ελληνική στην “βάση” της, “ΗΝΙΟΧΟΣ”! (26/04 – 04/05).

6. “Ψάχτηκε” άραγε ο Ρώσος Αλέξανδρος ΜΠΟΡΝΤΟΥΝΩB (Alexander BORDUNOV), που σ’ εκείνο το σχεδόν πρόσφατο ρωσικό “Φόρουμ” είχε προσβάλλει τον Ε/Κ Μίκη ΦΙΛΑΝΙΩΤΗ διακόπτοντάς τον, κλπ, και στο πρόσωπό του είχε προσβάλλει την “Κυπριακή Δημοκρατία”;

7. Ενώ όλοι στην Δύση κάνουν λόγο πια για “ΔΝΤ στην Τουρκία”, είτε εκλεγεί ο ΡΤΕ (100%), είτε ο… “Βατραχομούρης”, η “Παγκόσμιος Τράπεζα” και οι ιδιοκτήτες – ελεγκτές της απάτρηδες “Διεθνείς Εβραίοι” (οι περίφημες… “ΑΓΟΡΕΣ”) φέρεται να κάνουν λόγο για “βάση” τους στην Κων-πολη, για ένα από τα μείζονα (ίσως το μέγιστο όλων), “Οικονομικών τους Κέντρων” στην Γη!..

Κάτι τέτοια φτάνουν στα αφτιά του ΡΤΕ και αυτός μετά λέγει πως, “σε 15 χρόνια θα εξασφαλίσει η Τουρκία 130 δις $”, με ό,τι φυσικά αυτός σχεδιάζει, οργανώνει και υλοποιεί ή θα υλοποιήσει, αν επανεκλεγεί, που θα… επναεκλεγεί!.. Εδώ “κολλάει” το γνωστό τ/”μότο” των Τούρκων από την μάχη των Δαρδανελλίων, το γνωστό: “İman Varsa İmkan Var”, δηλαδή “Αν Υπάρχει Πίστη, Υπάρχει Δυνατότητα”!

8. Δεν είναι κατάντια, φίλοι Αμερικανοί, αν όχι ξεφτίλα, να έχετε Δντρια στο “ΔΝΤ” μια Βουλγάρα;

Επίσης! Βγαίνετε τώρα και λέτε στον Πλανήτη ότι πάτε για χρεοκοπία Κε Μπάϊντεν στις Η.Π.Α., (μόλις χθες 26-05-2023, βγήκες και το διέψευσες… πομπωδώς), και μας λέτε για τα μεγάλα οικονομικά προβλήματά σας, προσθέτοντας πως οι Ρεπουμπλικανοί θέλουν… περικοπές δαπανών, κλπ, κλπ, κλπ, πως δεν τα “βρίσκετε” μαζί τους, για να τους “σεντράρετε” στον λαό σας, “εν όψει” και των εκλογών που έρχονται “σιγά – σιγά”!

α. Επί ΤΡΑΜΠ, η α/Οικονομία “κτύπησε ταβάνι”, ό,τι ψέματα και να λέτε, φυσικά “ταβάνι” για τους Αμερικανούς πολίτες, αλλά και για τους όποιους μετανάστες στην χώρα σας! Μόνον την ανεργία να “δούμε”, αυτή “έπεσε” σε ιστορικά των Η.Π.Α. χαμηλά (4%)!.. Άρα, πάψτε την προπαγάνδα κατά… των “ελεφάντων” και ακούστε τους, διότι ξέρουν και δεν είναι… ΤΡΑΜΠΑΡΙΦΕΣ σαν εσάς!..

β. Το “γιατί” Κε Μπάϊντεν έριξες την Οικονομία “στα βράχια” είναι ένα θέμα που έχουμε εδώ θίξει κατά το παρελθόν, όπως και το γιατί, αντιθέτως, πέτυχε ο Κος ΤΡΑΜΠ και (!) στον Τομέα αυτόν!.. Δεν θα επανέλθουμε τώρα!.. Ένας λόγος, ίσως ο βασικότερος, είναι σίγουρα οι… Πόλεμοί… σου, φίλε Τζο!..

γ. Είχε “βγει” τις προάλλες ο Υπουργός σου, φίλε Τζο, αυτός του “Θησαυροφυλακίου” σας και είχε ζητήσει ΜΕΙΩΣΗ ΕΞΑΓΩΓΩΝ, διότι αυτές διευκόλυναν τάχα, όπως είχε πει, την Ρωσία και την δράση της στην Ουκρανία!..  Πράγματι τον Απρίλιο του 2023 οι εξαγωγές σας “έπεσαν” στο 4% και τον Μάϊο “κτύπησαν τα πρώτα κουδούνια” για χρεοκοπία των Η.Π.Α. !..

Μπορεί τέλος, εκεί στις Η.Π.Α., να μας πει κάποιος, το “πώς” η αύξηση των επιτοκίων, μειώνει τον πληθωρισμό, διότι εμείς εδώ είμαστε ανόητοι και δεν το καταλαβαίνουμε; Ουστ, ρε, ουστ!..

Αγαπητοί “Διεθνείς Εβραίοι”! Μπορείτε να “μαζέψετε”, έστω λίγο, τον λακκέ σας, με τις κάθε φορά πολύ όμορφες και ξεχωριστές… λιβρέες που φοράει και που ακούει στο όνομα Κριστίν ΛΑΓΚΑΡΝΤ, αυτό το αντρογύναικο, που μας έχει, κατ΄εντολήν σας, … ιππεύσει και συνεχίζει, ανά μήνα, να μας… ιππεύει; Τουλάχιστον δεν έχετε καμιά όμορφη επιλογή για την θέση αυτή, σαν πχ την Γερμανίδα… Μπέρμπογκ, ώστε να μας τον… “βάζετε” γλυκά;

Γιατί ρε λάτρεις του ΜΑΜΩΝΑ, δεν λέτε ευθέως στους σκλάβους της Γης, ήτοι σε όλους εμάς, “μια και έξω”, πως θέλετε να πάρετε τα λεφτά σας “πίσω” παγκοσμίως, πως θέλετε να μαζέψετε τον χρυσό στις Τράπεζές σας, αλλά μας παίρνετε την ζωή άσπλαχνα με το… καλαμάκι, σαδιστικά και σιγά – σιγά;

Τί είναι αυτά, ρε Αμερικανοί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”, τί είναι αυτά τα ξεφτιλίκια, ρε “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ”, τί είναι αυτά, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Μαζεύετε τα λεφτά σας και μας πάτε για Γ’ Π.Π. και πάλι;

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΧΩΜΑ ΘΑ ΠΑΜΕ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΕΣΕΙΣ ή ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΤΑ ΑΠΟΤΕΦΡΩΤΗΡΙΑ ΓΙΑ… ΣΤΑΧΤΗ!.. (ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΤΕ ΝΑ… ΛΙΩΣΕΤΕ, ΟΣΟΙ ΤΑΦΕΙΤΕ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΩΝ… “ΑΛΙΩΤΩΝ”)!..

Μόνον για τους Ουκρανούς, που οι Η.Π.Α. και οι Κοσμοκράτορες “Διεθνείς Εβραίοι” τους χρησιμοποιούν ως “proxy”! Φίλοι Ουκρανοί! Πρώτα σταματάμε τους εισβολείς, με όλους τους δυνατούς τρόπους, (και πολιτικούς), ελαχιστοποιούμε την όποια φθορά μας, την όποια ζημία ή την όποια βλάβη μας στο Μέτωπο ή στα Μέτωπα (άθροισμα “Πεδίων”), και σταθεροποιούμεθα, εξετάζοντας ακολούθως, βάσει των δυνατοτήτων μας, τις όποιες πιθανότητες για ανατροπή των αρνητικών σε βάρος μας δεδομένων, ήτοι αντεπίθεση και τυχόν ανακατάληψη απωλεσθέντων εδαφών μας, κλπ!..

Μόνον για τις Η.Π.Α.! Μπορεί να ισχύει ότι φθείρετε  στην Ουκρανία τις ΡΕΔ και το όλο τους ισχύον “πολεμικό στρατιωτικό σύστημα”, αλλά έχετε ίσως σκεφτεί ότι παράλληλα τους… εκπαιδεύετε κιόλας, και μάλιστα… γενικώς;

Μόνον για την Ρωσία! Η “ΒΑΓΚΝΕΡ” είναι πράγματι… μισθοφόροι, κλπ, ή πρόκειται για το πιο εκλεκτό κομμάτι των ΕΔ σας, ας πούμε κάτι σαν “ΣΠΕΤΖΝΑΤΣ” Χ 3 ή Χ 5; Θα θέλατε να μας πείτε;

9. Οι Αμερικανικές ΕΔ είναι έτοιμες πια για έναν “πόλεμο νήσων”, μικρών και μεγαλύτερων, είτε στην γειτονιά μας, είτε στην Κινεζική θάλασσα, έναν πόλεμο για τον οποίον φέρεται να ετοιμάζονται τουλάχιστον από τα τέλη του 20 αι. ;

10. O Χίος μαζί με τον Καψαμπέλη, Σπίνο, κλπ, στο “ΑΛΤΕΡ”, των… Ρώσων και του… Βελόπουλου!.. Μήπως δικαιωθήκαμε και πάλι, για τα όσα γράφαμε για το πού “τρώει ψωμί” τώρα αυτή η δημ/κή χολέρα που λέγεται Χίος;

Ακόμα να μας απαντήσει ο Χίος, πώς ο δολοφόνος του πήγε στο παράθυρο του ΙΧ του, σε απόσταση ούτε… αναπνοής, του “κόλλησε” ίσως και το πιστόλι του στον αριστερό κρόταφο και… αστόχησε!.. Αχαχαχαχαχαχα!

Πολλούς χαιρετισμούς στους “Τίγρη” και “Ρώσο”, Χίε! Άξιος ο μισθός σου!.. Άντε… παλιοσαβούρα, ΧΟΥΝΤΟ-ΝΑΖΙ!..

11. Ρωτάμε! Ο Επίσκοπος / Μητροπολίτης Γαβριήλ τί σχέση είχε ή έχει με το… “PREDATOR”,με ποιόν τρόπο και από πότε; (Ενν. έτος).

12. Αν ο ΡΤΕ είχε αλλάξει το ισχύον τ/Σύνταγμα του 1982, (Χούντα 1980 / Στρατηγός Κενάν ΕΒΡΕΝ), θα είχε ήδη εκλεγεί από τις 14-05-2023!..

13. Θέλει πολύ μαγκιά και πολλά κιλά… όρχεις, για να αναφερθεί κάποιος Πολιτικός στους Κοσμοκυρίαρχους και Κατόχους του παγκοσμίου χρήματος / πλούτου “Διεθνείς Εβραίους” και μάλιστα υβριστικά!

Το έκανε ο ΡΤΕ σε προεκλογική του ομιλία, προ των εκλογών της 28-05-2023, αναφερόμενος στους “Διεθνείς Εβραίους” και αποκαλώντας τους “ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ του Λονδίνου”, κλπ!..

Απλώς εδώ να θυμίσουμε πως οι “Διεθνείς Εβραίοι” ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ ΠΟΤΕ!..

14. Ο Τ/ΥΠΕΞ Τσαβούσογλου δήλωσε πως στην Αττάλεια και στην Αλάνια, οπαδοί της “Συμμαχίας Του Έθνους” (Κιλιτσντάρογλου, κλπ), έμπαιναν το τελευταίο διάστημα σε σπίτια οπαδών του ΡΤΕ και τους απειλούσαν με τα όπλα τους!..

Αυτό για να πούμε πως οι οπαδοί των “6” ή των “8”, δεν είναι… Παρθένες και… θύματα του… κακού Ερντογανικού Κράτους!..

15.  Με τα αποτελέσματα των ε/εκλογών το μεγαλύτερο… πέος το έφαγαν κάτι δημ/κές οχιές Κοτρώτσοι, Σκουρήδες, Παναγιωτόπουλοι, κλπ, κάτι πολιτικές οχιές, σαν την Αυγέρη, σαν τον κάποτε ομόσταβλό της στην ΕΡΤ-3 “Σορος-Συριζαίο” βουλευτή Γιαννούλη, σαν την Κασιμάτη, για την οποίαν καλούμε τον “Σόρος-Τσίπρα” να την βγάζει συχνά στα Κανάλια να αντιλαμβάνονται όλοι τον Χουντο-χαρακτήρα της και έτσι να πάει το Κόμμα στο 10% στις επόμενες εκλογές, σαν τον Φίλη, τον ροζ Αρχι-Φασίστα και γενικώς όλα αυτά τα “λιμά” που μιλάνε λες και απαντούν σε ανακριτές τους, που τους δέρνουν, που τους βασανίζουν γενικώς, σαν τον Βαρουφάκη, που μίλησε και μετεκλογικά για “ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ”, για Εργοντανοποίηση, αν δεν σφάλλω, και Ορμπανοποίηση της χώρας μας, μη σεβόμενος το 40% του λαού που ψήφισε την ΝΔ, όπως όλοι βεβαίως στο “DNA” τους Κομμουνιστές, και άλλοι!..

16. Ο “Σόρος-Τσιπράκος”, με όσα έλεγε και δήλωνε, στα 4 χρόνια που ήταν Αξκή Αντ/ση, όχι μόνον “σήκωσε κεφάλι” στις Πλανηταρχικές… Η.Π.Α., στην μια των υπερδυνάμεων Γαλλία και κυρίως στους Κοσμοκράτορες “Διεθνείς Εβραίους”, κλπ, αλλά το χειρότερο ήταν (αφού το κεφάλι, δυνητικά, θα μπορούσε να… “ξαναπέσει”), πως έδειξε στην “Παγκόσμιο Εξουσία”, με τις συνεχείς αλλαγές συμπεριφοράς και στάσεως που γενικώς επέδειξε σε όλα σχεδόν τα μείζονα ζητήματα Πολιτικής και Οικονομίας, ότι αυτή δεν μπορεί πια να τον Ε-ΜΠΙ-ΣΤΕΥ-ΤΕΙ! Συνεπώς, όπως τα γράφαμε άλλωστε, η μοίρα του ήταν και είναι ΠΡΟΔΙΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΗ!.. (Αφήστε δε, στο εσωτερικό μας, το κάλεσμα στους “Χ. Αυγίτες” να τον ψηφίσουν, που ήταν η επιτομή της πολιτικής του ΞΕΦΤΙΛΑΣ και η οποία προκάλεσε ΑΗΔΙΑ και ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ σχεδόν σ’ όλους τους Έλληνες! Στην Καστοριά μάλιστα προεκλογικά, αν δεν απατώμαι, συναντήθηκε με “Χ. Αυγίτες”, εκτός της εκεί “Ενώσεως Αποστράτων”)!..

Οι εκλογές της 21ης Μαϊου έδειξαν ότι η “Διεθνής Εξουσία” έκανε τα Σκόπια Μακεδονία με τον “Σόρος-Τσίπρα” και πλέον, κρίνοντας και… βαθμολογώντας την όλη στάση του, τον βάζει στην πολιτική… γωνία!.. Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, είναι πολύ πιθανό, έστω και για λίγο… , το “ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ” να ξεπεράσει τον “Σόρος-ΣΥΡΙΖΑ”! (Πχ 16,10%, έναντι 15, 08)!..

17. Καλά η Ζωή, τί τον ήθελε τον… Μπιμπίλα στο ψηφοδέλτιό της; Είναι ποτέ δυνατόν, Ζωή μας; Ίσως να ήσουν ήδη στην Βουλή, χωρίς αυτόν ή αυτήν, δεν ξέρω, δεν με ενδιαφέρει!..

18. Προς εξαίρετον δημ/φον Κον Οικονόμου Δημήτριο, “ΣΚΑΪ”: “Ούτως ή αλλέ… ως”, Κε Οικονόμου, σε λίγο ή σε πιο πολύ χρόνο, θα μιλάνε όλοι για τον ΡΤΕ! (Φίλοι και εχθροί του, θετικά ή αρνητικά, εκλεγεί δεν εκλεγεί)!

19. Φέρεται να δούλεψε για 1η φορά η μηχανή του “Βαρέως Τύπου”, τ/E/Ε-Π, “ΑΤΑΚ-2”, της “TUSAŞ”! (“Ağır Sınıf Taaruz Helikopteri Projesi”).

20. Ποιά είναι αυτή η Φραντζέσκα ΑΛΜΠΑΝΕΖΕ του Ο.Η.Ε. , που είπε πως τα Η.Ε. (προφανώς με αυτήν επικεφαλής), θα διεξαγάγουν έρευνα για το αν(!) το Ισραήλ έχει προβεί σε γενοκτονία σε βάρος των Παλαιστινίων;

21. Ο Πρόεδρος Ν. ΤΡΑΜΠ, μετά από 2 χρόνια, ξανά στο “ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ”!..

22. Η “ΓΚΑΖ-ΠΡΟΜ” άρχισε ήδη την προμήθεια της Ευρώπης με αυτά τα 37 m³ Φυσικό Αέριο, που πρόκειται να της παρέξει!

23. Τί έγινε τελικώς με την σύλληψη Καραϊβάζ; Οι 2 συλληφθέντες είναι οι φονιάδες του ή όχι; / Μπορεί, αν δεν είναι αυτοί οι δολοφόνοι του δημ/φου, να (μας) απαντήσουν τουλάχιστον στο ερώτημα, αν ήρθε στην Ελλάδα τότε Αλβανο-Κοσσοβάρος εκτελεστής, αν φυσικά ξέρουν κάτι;

24. Άγκυρα – Σεβάστεια, σε 2 ώρες πια με το τρένο, με ταχύτητα 250 χλμ/ώρα!..

25. Ο Αρχιστράτηγος Αρχάγγελος ΜΙΧΑΗΛ στο Μανταμάδο της Λέσβου μάλλον… ψηφίζει ΡΤΕ (!), αφού εκατοντάδες Τούρκοι (ανάμεσά τους και Πρακτόρια), τον επισκέφθηκαν εκεί προεκλογικά της 14ης Μαϊου και (του) έκαναν τάματα, τάματα στο Άγιο Όνομά Του, για να εκλεγεί Πρόεδρος ο αγαπημένος τους “Βατραχομούρης” Κιλιτσντάρογλου και για νίκη τους στο τ/Κοινοβούλιο (“ΤΒΜΜ”)!..

26. Ξαναλέμε! Οι συμμορίες νεαρών που ακούμε καθημερινά στην χώρα μας, είναι σχέδιο των Αλβανικών ΜΥ, με στόχο την κυριαρχία τους στο ε/”Στρατηγικό Κέντρο” του Κράτους, (Αθήνα*), αλλά και στην υπόλοιπη χώρα με βασικό στόχο την Θεσσαλονίκη!..

Ξαναλέμε! Απαιτείται η εμπλοκή της “ΕΥΠ”!..

* Οι νεαροί Αλβανοί (ημεδαποί αλβανικής καταγωγής), που “ζήλωσαν δόξαν”… “Έσκο” και “έπιασαν πόστα” στην Παν-πολη, έγραφαν στους τοίχους, μεταξύ των άλλων, (δεν αναφέρομαι μόνον στα ονόματά τους βεβαίως), “ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ”!..

Αν ΤΩΡΑ(!), ΜΕ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΓΗ, ΔΕΝ ΚΤΥΠΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΘΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ (9 ΣΤΑ 10 ΑΤΟΜΑ ΑΛΒΑΝΟΙ Β’ ΓΕΝΙΑΣ / ΗΛΙΚΙΕΣ ΑΠΟ 20, ΕΩΣ ΚΑΙ 3Ο ΕΤΩΝ), ΑΥΤΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΟΥΝ ΣΕ ΦΟΝΙΑΔΕΣ, ΣΕ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΣΕ “ΔΥΝΑΤΑ” ΕΜΜΙΣΘΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΙΚΩΝ “ΜΥ”, ΗΤΟΙ ΤΗΣ “ΜΙΤ”!..

27.

Pentagon Promising to Unleash Cyber Campaigns if Needed!

By Jeff Seldin May 26, 2023

U.S. military leaders are starting to unveil the updated Defense Department cyber strategy, calling for troops to “campaign in and through cyberspace” in order to defend the country.

The Pentagon on Friday announced it shared a classified version of its 2023 Cyber Strategy with Congress earlier this week and promised to produce an unclassified summary of the new strategy in the coming months.

The new cyber strategy updates the previous one, issued in 2018, and “is informed by years of real-world experience of significant [Defense Department] cyberspace operations,” according to a Pentagon statement.

Those operations include 47 deployments to 22 countries by U.S. Cyber Command “hunt forward teams,” most recently to Latvia and Albania.

Hunt forward teams also played a role in securing the 2020 presidential election.

U.S. officials have likewise been learning from Russia’s attempts to use cyberattacks as part of its invasion of Ukraine.

“The department will maximize its cyber capabilities in support of integrated deterrence, employing cyberspace operations in concert with other instruments of national power,” the Defense Department said Friday in a separate, unclassified fact sheet.

It also warned that U.S. military cyber teams “will campaign in and through cyberspace below the level of armed conflict to reinforce deterrence and frustrate adversaries.”

In line with previous statements and congressional testimony from top Pentagon officials, the new cyber strategy lists China as the main threat.

“The People’s Republic of China (PRC) represents the department’s pacing challenge,” according to the strategy fact sheet. “The PRC has made significant investments in military cyber capabilities and empowered a number of proxy organizations to pursue malicious cyber activities against the United States.”

Earlier this month, the director of the U.S. Cybersecurity and Infrastructure Security Agency, or CISA, warned that China would very likely turn to cyberspace should tensions between Beijing and Washington boil into something more.

“In the event of a conflict with the U.S., we will almost certainly see China use aggressive cyber operations against our critical infrastructure and almost certainly be able to disrupt critical infrastructure,” Jen Easterly told a forum organized by the Special Competitive Studies Project.

Just this past week, CISA, along with the FBI, the U.S. National Security Agency and partners from Australia, Britain, Canada and New Zealand, issued a warning about cyber activity by a China-linked threat actor known as Volt Typhoon.

A separate report this week, issued by tech giant Microsoft, warned that Volt Typhoon “is pursuing development of capabilities that could disrupt critical communications infrastructure between the United States and Asia region during future crises.”

It also cautioned that the Chinese-backed cyber actor already “has targeted critical infrastructure organizations in Guam and elsewhere.”

Other top threats in the 2023 Pentagon Cyber Strategy include Russia, North Korea, Iran, terror organizations and crime syndicates.

Additionally, the Pentagon said the new strategy complements the 2023 National Cybersecurity Strategy, launched by the White House earlier this year.

White House cybersecurity officials said the national strategy calls for a more aggressive response from all aspects of the U.S. government to any malicious cyber activity.

“We are certainly in a more forward-leaning position to make sure that we’re protecting the American people from these threats,” a senior administration official said during the rollout in March, adding that that included the use of military tools.

“These are options that the president has, and we’re certainly open to using all of them,” the official noted.

Patsy Widakuswara contributed to this report.

28.

İstikrar mı, kaos mu?

İSMAİL YAŞA
ALINTI YAZAR

İstikrar mı, kaos mu?

27.05.2023

Türkiye yarın yeniden sandığa gittiğinde 13’üncü cumhurbaşkanını seçerken beraberinde birçok şeye de karar verecek.

Huzur, güvenlik ve istikrarın devam etmesi ya da siyasi ve ekonomik krizler arasında tercihte bulunacak.

Hayat pahalılığından şikâyet eden ve daha iyi ekonomik koşullarda yaşamak isteyenler ekonomide istikrarın sağlanması için öncelikle ülkede siyasi istikrarın var olması gerektiğini, sekiz partinin bakanlıkları paylaşacağı bir koalisyonla siyasi istikrarın asla mümkün olmayacağını bilmeliler.

Cumhur İttifakı’nın iki hafta önce yapılan milletvekili seçimlerinde Meclis çoğunluğunu kazandığı ve yarın Millet İttifakı’nın adayının kazanması halinde – CHP eski milletvekili Abdüllatif Şener’in de dediği gibi – Meclis çoğunluğuna sahip olmadığı için yasa çıkaramayacağı unutulmamalı.

Altılı Masa partilerinin en büyük vaadi olan “parlamenter sisteme geri dönme” mevcut Meclis aritmetiğinde imkânsız.

Meral Akşener’in başbakanlık hayali suya düştü.

Masanın altından üstüne çıkan HDP/YSP ve son anda masaya eklenen Zafer Partisi ile sekiz ortaklı hale gelen ittifakın bakanlıkları nasıl paylaşacakları meçhul.

Yapılan açıklamalar birbirini yalanlıyor.

Örneğin Ümit Özdağ, Millet İttifakı adayını destekleyeceğini ilan etmeden hemen önce Kılıçdaroğlu’nun kazanması halinde İçişleri Bakanı olacağını duyurdu.

Bu bilginin HDP/YSP seçmenini sandıktan uzaklaştırabileceği yönünde uyarılmış olmalı ki, daha sonra geri adım atarak İçişleri Bakanı tayinine seçimden sonra CHP Genel Başkanı’nın karar vereceğini söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özdağ’ın Numan Kurtulmuş’la yaptığı görüşmede İçişleri Bakanlığını istediğini fakat kendilerinin bu tür pazarlıklara kapalı olduğunu açıkladı.

Görünüşe göre, Özdağ Kılıçdaroğlu’ndan istediğini almış ve bu durumda Altılı Masa İttifakı’nın bir başka vaadi gündeme geliyor.

Hatırlarsanız, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, önemli kararların ittifak ortağı partilerin liderleri tarafından uzlaşıyla alınacağını, aksi takdirde kriz çıkacağını ve ülkenin yeniden seçime gitmek zorunda kalacağını ifade etmişti.

Kılıçdaroğlu Özdağ’a İçişleri Bakanlığı vadederken Davutoğlu böyle bir şeyin ittifak ortakları arasında henüz konuşulmadığını söylüyor.

Akşener ise “CHP ve İyi Parti oy oranlarına göre bakanlıkları paylaştıktan sonra Kılıçdaroğlu CHP’in payına düşen bakanlıkları istediğine verir” havasında.

İttifakın küçük partilerine Meclis’te çok sayıda sandalye kazandırdıkları için “dolandırıldıklarını” düşünen CHP’li seçmenler, kendi paylarına düşen bakanlıklardan beş ya da altısını da HDP/YSP, Özdağ ve diğer dört partiye verirlerse herhalde çıldırırlar.

Belediyelere kayyum atanması konusunun ne olacağı da bilinmiyor.

Kılıçdaroğlu, HDP/YSP’ye kayyum uygulamasına son vereceğine ve özerklik şartını kabul edeceğine dair söz verirken, Özdağ’la imzalanan mutabakatta uygulamanın devam edeceği belirtiliyor.

CHP Genel Başkanı’nın Özdağ’a rağmen kendisini destekleyeceğini açıklayan HDP/YSP’yle önceden imzaladığı mutabakatın ne tür vaatler içerdiğini bilmiyoruz.

Sadece birkaç konuda bile bu kadar soru işareti varken ve birbiriyle tamamen çelişen açıklamalar yapılırken seçimden sonra yaşanacak kriz ve karmaşa hayal dahi edilemez.

Diriliş Postası

29.

Όπλο ΣΟΚ παρουσίασαν οι Τούρκοι

  • newsautoteam

Στην Κωνσταντινούπολη παρουσίασαν ένα περιφερόμενο πυρομαχικό που θα εξοπλίζει τα drones τους, όπως αυτά που παραβιάζουν το Αιγαίο…

Η τουρκική εταιρεία Baykar, γνωστή για την κατασκευή μη επανδρωμένων αεροσκαφών, εισέρχεται στην αγορά αεροπορικών όπλων με την παρουσίαση του περιφερόμενου πυρομαχικού Kemankes στην έκθεση τεχνολογίας TEKNOFEST, που πραγματοποιείται στην Κωνσταντινούπολη.

Το Kemankes έχει εμβέλεια πάνω από 50 χιλιόμετρα, με ταχύτητα βύθισης στην τερματική φάση 0,7 Mach και ταχύτητα πλεύσης 0,3 Mach. Κινείται με έναν μικρό τζετ κινητήρα και διαθέτει κάμερα εντοπισμού στόχου με zoom x36, αποστασιόμετρο laser και δυνατότητα αυτόνομης λειτουργίας με αυτόματο πιλότο. Το πυρομαχικό μπορεί να παραμείνει στον αέρα για μία ώρα.

Η είσοδος της Baykar στην κατασκευή αεροπορικών όπλων δείχνει τη φιλοδοξία της εταιρείας να επεκτείνει το πεδίο δραστηριοτήτων της και να αναπτύξει προϊόντα που θα ανταγωνίζονται στην παγκόσμια αγορά.
Το πυρομαχικό Kemankes προορίζεται για να εξοπλίσει τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη της, όπως τα Bayraktar TB2, TB3 και το Kizilelma. Σύμφωνα με τη Baykar, το πυρομαχικό αναπτύχθηκε εσωτερικά, χρησιμοποιώντας δική τους τεχνογνωσία.

Είναι ενδιαφέρον και για τη χώρα μας, να σημειωθεί ότι το πυρομαχικό αυτό αναφέρεται και με μεγαλύτερη εμβέλεια, έως και 200 χιλιόμετρα… Δηλαδή θα μπορεί να πλήξει στόχους χωρίς πλήρωμα, σε ιδιαίτερα μεγάλες αποστάσεις…

30. Diriliş Postası Gazetesi İlk Sayfası

Aydınlık Gazetesi İlk Sayfası

Yeni Birlik Gazetesi İlk Sayfası

Diriliş Postası Gazetesi İlk Sayfası

Milat Gazetesi İlk Sayfası

31.

Ankara Jitem” davasında tüm sanıklar beraat etti!..

Ankara Bölge Adliye Mahkemesi’nin bozma ilamı sonrası, 1990’lı yıllarda işlenen 19 faili meçhul cinayetle ilgili 17 sanığın yeniden yargılandığı “Ankara Jitem” davasında tüm sanıklar için beraat kararı verildi!!…

 26.05.2023 

 

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hazırlanan iddianamede bulunan 19 sanık hakkında açılan davanın ilk duruşması, 16 Nisan 2014’te görüldü. 13 Aralık 2019’da verilen kararda, yargılama sırasında ölen sanık Ahmet Demirel ve Ziya Bandırmalıoğlu hakkındaki dava düşürüldü. Kendisine ulaşılamayan sanık ‘Yeşil’ kod adlı Mahmut Yıldırım’ın dosyası ise ayrıldı. Mehmet Ağar’ın da aralarında bulunduğu sanıkların beraatına karar verilip; dosya kanun yolu incelemesi için Ankara BAM’a gönderildi. İncelemeyi tamamlayan BAM, 5 Nisan 2021’de beraat kararlarını bozarak yeniden yargılamanın yapılması için dosyayı, Ankara 1’inci Ağır Ceza Mahkemesine gönderdi.

TÜM SANIKLARA BERAAT

Ankara 1’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın bugünkü duruşmasında sanık ve müşteki avukatları hazır bulundu. Müşteki avukatları, sanıkların cezalandırılmalarını ve hükümle birlikte tutuklanmalarını talep etti. Sanık avukatları ise müvekkillerinin suçlu olduklarına dair dava dosyasında somut bir delilin bulunmadığını belirtti. Duruşmaya verilen aranın ardından mahkeme heyeti kararını açıkladı. Buna göre yargılama aşamasında ölen sanık Ziya Bandırmalıoğlu’nun dosyasının düşürülmesine hükmedilirken, sanıklar Mehmet Ağar, İbrahim Şahin, Mehmet Korkut Eken, Ayhan Çarkın, Ayhan Akça, Ercan Ersoy, Seyfettin Lap, Ayhan Özkan, Uğur Şahin, Alper Tekdemir, Enver Ulu, Yusuf Yüksel, Lokman Külünk, Abbas Semih Sueri, Nurettin Güven ve Muhsin Korman’ın beraatine karar verildi.

Erhan CeylanHaber7.com – Editör
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ“!
ΕΛΛΗΝΑΣ
-/-