ΤΟΥΡΚΙΑ! ΟΥΤΕ 60 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 14ης ΜΑΪΟΥ 2023!..

Φίλοι μου / μας!

1. Μάχη για τον προσεταιρισμό των Κούρδων (“ΗDP”) γίνεται από τον ΡΤΕ και τους “6” της τ/Αντιπολιτεύσεως στην Τουρκία, αν και αυτοί μάλλον έχουν ήδη αποφασίσει να υποστηρίξουν την τ/Αντιπολίτευση!

[Γράψαμε τις προάλλες εδώ, το “πώς”  θα γίνει αυτή η υποστήριξη (“κρυφή ατζέντα” με “CHP”) και “γιατί” θα γίνει (ρόλος Η.Π.Α.), ενώ, μόλις το τελευταίο 48ωρο, ο Σ. Ντεμιρτάς ανακοίνωσε πως είναι έτοιμο ένα νέο Κουρδικό Κόμμα, το “Sol Partisi” / “Αριστερό Κόμμα” (σας παρουσιάσαμε το Κόμμα αυτό στο αμέσως προηγούμενο άρθρο μας εδώ), προφανώς για την περίπτωση που “κλείσει” η Κ-Β το “HDP”, λόγω των εκλογικών της… αναγκών (sic), ως πολιτική έκφραση του “ΡΚΚ”, αν και η “κρυφή ατζέντα” Κούρδων – “6” περιλαμβάνει, όπως έχουμε ήδη πει, την μη κάθοδο του “HDP” στην Βουλή, ώστε να μην ενοχληθεί το αντι-Κουρδικό ιδεολογικό… μένος της Κας Μεράλ Ακσενέρ και των οπαδών της, με Κουρδική “γραμμή” για ψήφο -μαζικά- των Κούρδων στους “6” της σημερινής τ/Αντιπολιτεύσεως].

Ο ΡΤΕ προσπάθησε, μετά από την επιλογή  Κιλισντάρογλου ως ανθυποψηφίου του για τις Προεδρικές εκλογές, να κάνει κάποιες δήθεν φιλο-Κουρδικές ενέργειες, όπως να:

α. Προσβάλλει (λεκτικά και ίσως και με ποινή από την τ/Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία) την Ομάδα και τους οπαδούς της ομάδος της Προύσας, “Bursa Spor”, για την “οξεία”(sic) αντι-Κουρδική συμπεριφορά των οπαδών της, την οποίαν αυτοί επέδειξαν, στο προ ημερών “ματς” στην έδρα τους, για το τ/Πρωτάθλημα, με την Κουρδική Ομάδα “Αμέντ Σπορ”, του Ντιγιάρμπακιρ! (Έχουμε αναφερθεί στο τί ακριβώς είχε συμβεί)!..

β. Ανακοινώσει (απόφαση του τ/Συνταγματικού Δικαστηρίου), πως θα πρέπει να χρηματοδοτηθεί, λόγω των εκλογών, και(!) το “ΗDP”!..

γ. Προσεταιριστεί, δια συμμαχίας μαζί του, εκτός από το Ισλαμιστικό “Κόμμα Ευημερίας” του υιού Ερμπακάν και το επίσης Ισλαμιστικό, αλλά παράλληλα στην βάση του Κουρδικό(!!!), Κόμμα “Hüda Par” (“Hür Dava Partisi” = “Κόμμα της Ελεύθερης Δικαστικής Διαμάχης” / “Ελεύθερο Κόμμα” με… προχωρημένη μετάφραση)!

Το “Hüda Par” το προσβάλλει τώρα η τ/Αντιπολίτευση των “6” ως Κόμμα που υποστηρίζει και συμπαθεί την τρομοκρατική Οργάνωση, Ιρανικής… καταγωγής, “Χεζμοπολλάχ”, ενώ επίσης, αμέσως μετά, οι “6” “απάντησαν” στην κίνηση αυτή του ΡΤΕ με αναφορά τους ότι, αν εκλεγούν και(!) με την υποστήριξη των Κούρδων (διότι και αυτοί χωρίς την ψήφο τους δεν έχουν σίγουρη την εκλογή), τότε θα δώσουν υπουργικό θώκο σε Κούρδο πολιτικό προερχόμενο από το “HDP” και προφανώς, προσθέτουμε εμείς, και από την πολιτική μετεξέλιξή του το “Sol Partisi”, εφ’ όσον τελικώς αυτό συσταθεί! (Είπαμε το “πώς”, τουλάχιστον σε 1η φάση)!..

Η πραγματικότητα είναι πως στην παρούσα φάση ο ΡΤΕ και η “Συμμαχία”-του δείχνουν να έχουν γενικότερο πρόβλημα, σε ό,τι αφορά την επανεκλογή τους στις 14-05-2023, καθ’ όσον πια “εργάζονται” (προφανώς οι ΜΥ των Η.Π.Α.) και για τον εσωτερικό διχασμό του “ΑΚΡ”, αφού φέρεται να εμφανίστηκαν κάποια μέλη του Κόμματος να έχουν επαφές με τους Αμερικανούς, προκειμένου να “ρυθμίσουν” τα μετεκλογικά στο Κόμμα τους, σε μια πιθανή μετα-Ερντογανική* εποχή, δημιουργώντας έτσι προεκλογικά (και αυτό έχει την σημασία του), ένα κλίμα ήττας!..

* Ίσως και(!) γι’ αυτό να έσπευσε να μεταβεί ο Κος ΚΑΛΙΝ στις Η.Π.Α. τώρα και να έχει / να είχε συνομιλίες με τον “Σύμβουλο Ασφαλείας” του Α/Προέδρου Κο ΣΑΛΙΒΑΝ, όπως και με την αγαπημένη στο “σάϊτ” μας Κα Β. ΝΟΥΛΑΝΤ, η οποία, αν και τόσο όμορφη και λαμπερή γυναίκα “άφησε” τον εαυτό της αδικαιολόγητα, κάτι που μας προξένησε ειλικρινά λύπη!.. (Ο Καλίν και ο Χακάν Φιντάν θα είναι, όπως ανακοίνωσε προ ημερών το “Λευκό Παλάτι”, οι 2 Αντιπρόεδροι της νέας Κ-Β του ΡΤΕ, αν φυσικά αυτός επανεκλεγεί! Αυτό έγινε ως… απάντηση στους “6” που ακούσαμε να λένε πως οι 2 Δήμαρχοι, Αγκύρας και Πόλεως, θα είναι, αν νικήσει η σημερινή τ/Αντιπολίτευση, “Εκτελεστικοί Αντιπρόεδροι”, μετά όμως από την ψήφιση στην νέα Βουλή, του συμφωνηθέντος, εκεί στην τ/Αντιπολίτευση, νέου συστήματος διακυβερνήσεως της χώρας)!..

Τα θέματα που μας είπαν ότι συζήτησε στις Η.Π.Α. ο Κος Καλίν ήσαν η προμήθεια με σιτηρά από την Ουκρανία του υπολοίπου Κόσμου και γενικότερα ο ρόλος της Τουρκίας στην Ρ-Ο σύγκρουση, τα της Συρίας, οι Αρμενο-Αζερικές σχέσεις, το θέμα της προμηθείας των 80 τ/”F-16″ και της εισόδου των Σουηδίας – Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ (είσοδος που μάλλον θα γίνει με την μέθοδο του σαλαμιού και όχι και των 2 χωρών μαζί / το θέμα αυτό το συζήτησε ο Καλίν με την Κα Νούλαντ), ενώ – ΠΡΟΣΟΧΗ- την ίδια στιγμή που ο Κος Καλίν ήταν στις Η.Π.Α. “ακούστηκε” στην Τουρκία, από τον Νο “1” της τ/”ASELSAN”, πως η Τουρκία δεν έχει ανάγκη από τους Ρ/S-300 και Ρ/S-400, διότι “η χώρα έχει δικό της Α/Α Σύστημα”, εμφανιζομένου / δημιουργουμένου αμέσως ενός για το θέμα αυτό Τ-Ρ προβλήματος, που μάλλον θα συζητηθεί και ίσως επιλυθεί κατά την επικείμενη επίσκεψη του Κου Β. ΠΟΥΤΙΝ στην Τουρκία, επίσκεψη που όπως ελέχθη θα είναι υποστηρικτική της επανεκλογής του ΡΤΕ στην τ/Προεδρία της Δημοκρατίας!..

Γενικότερα, ακόμα και η παράτυπη, όσο και περίεργη δήλωση του Προέδρου της “ASELSAN” για τους S-400, κλπ, [κάτι για το οποίο θα έπρεπε να μιλήσει μόνον το τ/ΥΠΑΜ, ήτοι ο Κος Ακάρ, και όχι κάποιος Πρόεδρος, κάποιας εταιρείας του τ/Υφυπουργείου -ουσιαστικά- Εξοπλισμών, το οποίο ανήκει… οργανογραμματικά (sic) και ελέγχεται από το τ/ΥΠΑΜ], δείχνει την ύπαρξη κάποιου εσωτερικού θέματος στο “ΑΚΡ”!

Προκύπτει λοιπόν θέμα εδώ, το οποίο άνετα θα μπορούσε να εκληφθεί ως ύπαρξη, πράγματι, ενός εσωτερικού στο Κυβερνών Κόμμα του “ΑΚΡ” γενικότερου προβλήματος και επίσης, ως ύπαρξη, αν όχι ενός πανικού στην Κυβερνητική πλευρά, σίγουρα μιας προϊούσης φοβίας – ανησυχίας, για το τί ακριβώς συμβαίνει στο Κόμμα, αλλά και στην χώρα, (με βάση και τον γνωστό εχθρικό προς τον ΡΤΕ ρόλο της Δύσεως – “Ξένου Παράγοντος”), μετά από το επίσης λάθος του ΡΤΕ να “ανοίξει” ακρίτως και από υπερβολική αυτοπεποίθηση, τα τελευταία χρόνια, μια σειρά από μέτωπα εσωτερικά και εξωτερικά, με αποτέλεσμα να μην μπορεί πια (προστιθεμένου και του εκτάκτου μείζονος προβλήματος των σεισμών), να τα παρακολουθήσει όλα και να τα… χειριστεί αναλόγως και όπως θα ήθελε!.. (Το κατάλαβε και έτσι εστιάστηκε πρωτίστως στους σεισμούς)!..

“Παίζει” επομένως ή όπως λέει και η διαφήμιση… “πέϊζι” ακόμα, και δη “δυνατά”, η περίπτωση να το πάει σε Ε-Τ σύγκρουση ο ΡΤΕ, αν δει να χάνει τις εκλογές και πως δεν μπορεί να γυρίσει το “ματς” υπέρ του! Τα όσα είπε σήμερα στα “Κατεχόμενα” δεν προοιωνίζονται καλά για το… προσεχές μέλλον των Ε-Τ σχέσεων, παρά τα όσα ακούσαμε και είδαμε εσχάτως στα Ε-Τ, μετά από τους σεισμούς στην Τουρκία και από τα… Τέμπη στην Ελλάδα!.. (Δεν αντέχουμε, στο σημείο αυτό, από το να μην γράψουμε το… συνωμοσιολογικό, όπως θα το πουν κάποιοι, εμείς βεβαίως το λέμε απλώς… σύμπτωση, ώστε να χαρούν κάποιοι… υβριστές μας μεν, αλλά συνεχείς αναγνώστες και μελετητές μας δε! Προσέξτε! 21 ημέρες ακριβώς μετά τους σεισμούς στην Τουρκία το 1999, αν δεν σφάλλουμε, διότι άνθρωποι είμαστε υποκείμενοι σε λάθη και πάθη,  είχαμε τους σεισμούς στην Ελλάδα! Και τώρα πάλι, 21 ημέρες μετά τους σεισμούς στην Τουρκία είχαμε τα… Τέμπη!

Θυμηθείτε λοιπόν, και πάλι, την θεωρία του “ΧΑΡΒΑΡΝΤ” που γράφαμε πρόσφατα εδώ, κλπ, αλλά και ακόμα πως το πρόβλημα του χρόνου των εκλογών, που είχαμε και εμείς και οι Τούρκοι, φοβούμενοι τάχα ο ένας τον άλλον, μήπως πχ όσο εμείς είμαστε με υπηρεσιακή Κ-Β οι Τούρκοι μας κάνουν κάτι, κλπ, καταλάβατε, και το ανάποδο,  λύθηκε τελικώς, αφού οι… συγκυρίες, αχαχαχαχαχαχαχα, το έφεραν και οι 2 χώρες θα πάνε 100% μαζί χρονικά σε εκλογές! 14-05-2023 οι Τούρκοι, 21-05-2023 εμείς (ίσως και 14-05-2023), τότε που ο πολιτικός Κος Π-Θ Κ. Κ. Μ. θα καταλάβει το μέγα λάθος του να μην είχε αλλάξει, με το που ανήλθε το 2019 στην εξουσία, τον πρόστυχο εκλογικό Νόμο του Κόμματος του πολιτικού χαρτοπαίκτη “Σόρος-Τσίπρα”, του “Σόρος-Σύριζα”, Νόμος ο οποίος σημειωτέον δεν είναι “ΑΠΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ”, όπως ακούτε ψευδώς να σας / μας λένε, αλλά μια… παραλλαγή της!

Αυτή είναι η πολιτική, δυτικού πλέον… ανέμου, διεθνιστική και άρα ανθελληνική, πόρνη, που λέγεται Κόμμα του Σόρος στην Ελλάδα, ήτοι ο “Σόρος-Σύριζα”, που έγιναν… άνθρωποι και έκαναν και κάνουν διαδηλώσεις για τα θύματα μετά από τα… Τέμπη, όντας πραγματικές οχιές, αφού μετά από το Μάτι και την Μάντρα, δεν κατέβασαν τα… ρομποτάκια τους στους δρόμους!.. Αλλά θα τα ξαναπούμε σύντομα γι’ αυτό και την… ανθρωπιά και την… Δικαιοσύνη που επαγγέλλεται ο πολιτικός Αρχι-Τσόγλανο-Χουντόπαις “Σόρος-Τσίπρα”)!..

Τέλος αστερίσκου

-/-

Μπορεί επομένως η τ/Κ-Β να δημιουργήσει, αλλά και να επηρεάσει εξελίξεις μέσα στο “HDP”, μέχρι τις 14-05-2023, ώστε οι Κούρδοι να ψηφίσουν την “Συμμαχία της Δημοκρατίας”, του ΡΤΕ; Πχ με την εκλογή ενός νέου Αρχηγού στο Κόμμα αυτό, ο οποίος να τάσσεται με την σημερινή Κ-Β και να μπορεί να επηρεάσει το Κουρδικό ακροατήριο;

Μπορεί η τ/Κ-Β, μέχρι τις 14-05-2023, να βρει και να “ελέγξει” κάποιο “ευαίσθητο κρυφό σημείο” του Ντεμιρτάς, ώστε αυτός, καθιστάμενος “πιόνι” της Κ-Β, να αλλάξει θέση και άποψη και να δώσει εντολή στους ψηφοφόρους του Κόμματός του να στηρίξουν ΡΤΕ;

Και αυτό όμως να ήταν / να είναι σε θέση να κάνει ο ΡΤΕ, οι δομές και η οργανωτική λειτουργία του “HDP” (βαθιά Κομμουνιστικές, έστω και “λάϊτ” πια σήμερα), δομές που συνεπάγονται την μη ύπαρξη στο Κόμμα αυτό “ενός ανδρός Αρχή”, κρίνουμε ότι δεν επιτρέπουν στον ΡΤΕ να ελπίζει!..

Το βασικό πολιτικό λάθος του ΡΤΕ ήταν ότι κράτησε στις Φυλακές τον Ντεμιρτάς, τόσα χρόνια τώρα! Σήμερα και να τον αποφυλακίσει, ο Ντερμιρτάς πια, έχοντας μέσα του βαθιά πια χαραγμένη την ψυχολογία του φυλακισμένου και μάλιστα του κατ΄αυτόν αδίκως φυλακισμένου (κάτι που πέρασε και στους Κούρδους), θα μισεί(!) τον Τ/Πρόεδρο και θα θέλει να τον εκδικηθεί! (Προφανώς πολιτικά, πώς αλλιώς άλλωστε, έ);

Ο ΡΤΕ ελέγχει απολύτως το Κράτος (έχουμε κατά καιρούς πει εδώ το “πώς”), αλλά πια το φάσμα της 1ης πολιτικής του ήττας, μετά από 20+ χρόνια, φαντάζει πολύ ισχυρό! 

Ο ΡΤΕ (69 ετών) έχει δηλώσει πως θα μείνει, εφ’ όσον επανεκλεγεί, για άλλη μια θητεία στην εξουσία και μετά θα αποσυρθεί από τα κοινά!.. Έχει και αυτό την σημασία του στην τ/συνείδηση και κυρίως σ’ αυτήν των Ισλαμιστών!..

Ο ΡΤΕ έχει αποδείξει ότι είναι πράγματι “ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ”, εκτός από βιολογικά και(!) πολιτικά, όταν σχεδόν όλοι τον είχαν ξεγραμμένο και όταν ακόμα οι Υπερ-Ατλαντικοί σύμμαχοι του και σύμμαχοί μας, επί Ομπάμα – Μπάϊντεν, θέλησαν να τον γκρεμίσουν το 2016, και άλλες, τουλάχιστον 6, 7 φορές πριν από το 2016, από την εξουσία! ΑΡΑ, ΘΑ ΤΟ “ΠΑΙΞΕΙ” ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ… “ΜΑΤΣ” ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ!..

Από την άλλη, οι γιατροί του (και Αμερικανοί μάλιστα γιατροί, πιθανότατα “Όργανα” των Η.Π.Α., που ήσαν παρόντες στα χειρουργεία του), μετά από τις 2 σοβαρότατες εγχειρήσεις που είχε κάνει, κάπου εκεί στην έναρξη της 2ης 10ετίας του 21ου αι., λόγω του διαγνωσθέντος τότε “καρκίνου του στο ορθόν” (του αφήρεσαν 25εκ. από το παχύ του έντερο / για μετρείστε τα να δείτε το πόσο είναι αυτά τα εκ…), του έδιναν 3-5 χρόνια ζωής! Όμως ο Θεός άλλα ήθελε και μοιάζει να θέλει γι΄αυτόν! Πέρασαν 10 – 13 χρόνια και ζει, έστω και με… παραδοχές ζωής, προστιθεμένου και του σοβαρού καρδιολογικού του προβλήματος που ακολούθησε το εντερικό του… θέμα!

Αφού, λοιπόν, τόσο πολύ μοιάζει να τον αγαπά, ως πλάσμα Του, ο Θεός, γιατί να μην πούμε ότι μπορεί και πάλι να του δώσει την νίκη στις επικείμενες εκλογές, αν φτάσουμε ειρηνικά σ’ αυτές και με υγιή και όρθιο τον Τ/ΠτΔ; (Αυτή είναι βεβαίως μια μη πολιτική και αυστηρά ανατολίτικη θεώρηση του θέματος “Τ/Εκλογές”)!..

Τέλος, γράφουμε και πάλι πως ο χρόνος μέχρι τις 14-05-2023 είναι, πολιτικά πάντα, υπερβολικά πολύς, γι’ αυτό και τις προάλλες σας είχαμε καλέσει να έχετε το νου σας στα της Τουρκίας (θα το θυμάστε), μέχρι και την ημέρα των εκλογών απέναντι, και αμέσως την επομένη είχαμε την ανακοίνωση ότι υποψήφιος των “6” θα είναι ο Κιλιτσντάρογλου, αυτή η σύγχρονη ΝΤΡΟΠΗ (!!!) πραγματικά του πολιτικού συστήματος της γείτονος, λόγω του χρίσματος που είχε λάβει, λίγο καιρό πριν, επισήμως στις Η.Π.Α., από τους “Διεθνείς Εβραίους” (είχε συναντηθεί με τον εκπρόσωπό τους τον Σόρος) και συνεπώς και από την Α/Κ-Β!..

Κανείς δεν μπορεί να ξέρει, μέχρι τις 14-05-2023, αν:

Θα έχουμε ειρήνη στην περιοχή! (Τοπική ή και γεωγραφικά… ευρύτερη)!..

Θα φτάσουν όλοι οι… έμψυχοι (sic) παράγοντες των εκλογών, κύριοι και δευτερεύοντες, “όρθιοι” (γεροί / υγιείς, κλπ), στις εκλογές!

Δεν δημιουργηθούν, όπως στα… “ματς” στις καθυστερήσεις τους, εκεί όπου γίνονται συνήθως τα περισσότερα… εμφράγματα, νέα ίσως πολιτικά δεδομένα, που θα ανατρέψουν τα σημερινά! Για ένα οιονεί Στρατοκράτος μιλάμε αγαπητοί!..

Δεν έχουμε άλλα έκτακτα γεγονότα, που θα επηρεάσουν περαιτέρω τις πολιτικές εξελίξεις, θετικά και προς τον ΡΤΕ  ή θετικά και προς τους “6” και τον υποψήφιό τους!

Θα προσέξατε πως ένα σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ελλάδα φέρνει πια τα 2 Κόμματα εξουσίας στην χώρα σε απόσταση αναπνοής, μάλλον ευχαριστώντας τους Υπερ-Ατλαντικούς συμμάχους μας! (Πάτε και διαβάστε και πάλι τί γράφαμε εδώ, από την 1η κιόλας στιγμή, για το τί μέλλει να συμβεί πολιτικά στην χώρα μας, αμέσως μετά τα Τέμπη! Πιστεύουμε ότι οι αναλύσεις μας ήσαν στόχος Α”1″, όσο και στην τεράστια μάζα να φάνηκαν, κατ΄ελάχιστον, αιρετικές)!..

ΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΞΕΧΑΣΕΤΕ, ΚΡΑΤΕΙΣΤΕ ΠΩΣ, ΑΝ ΠΑΜΕ… “ΟΜΟΡΦΑ” (ΥΠΟ ΟΜΑΛΕΣ ΚΑΙ “Κ.Σ.”) ΣΤΙΣ Τ/ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΗΝ ΝΙΚΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΟΙ ΔΥΣΤΥΧΕΙΣ, ΩΣ ΛΑΟΣ, ΠΟΛΥΔΙΑΣΠΑΣΜΕΝΟΙ ΠΙΑ, ΚΟΥΡΔΟΙ, ΑΝ(!!!) ΒΕΒΑΙΩΣ ΟΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΑΚΡΙΒΩΣ, ΟΠΩΣ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ Τ/ΕΚΛΟΓΕΣ, ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΑ ΔΥΝΑΜΗ! ΠΧ ΟΙ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΜΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ 35% – 40%, ΟΙ ΤΟΥ “ΡΛΚ” ΠΕΡΙ ΤΟ 25% (+ / -), ΚΛΠ!.. ΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΔΡΑΜΑΤΙΚΑ, ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ “Ο ΑΣΟΣ ΣΤΟ ΜΑΝΙΚΙ” ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΣ, ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΗΣ ΝΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ / ΘΑ ΤΟΝ ΔΙΑΘΕΤΕΙ!.. (ΟΙ ΚΟΥΡΔΟΙ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ 10% – 14% ΚΑΙ ΚΑΤΑ Μ.Ο. ΣΤΟ 12%, ΕΝΩ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ… “ΚΟΖΙ”, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΧΑΡΤΙΑ, ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΕΙ Η… “ΝΤΡΟΠΗ” ΠΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ)!..

2. Φεύγετε είπαμε και από το “Β” ή όχι; Τί δεν κατάλαβες; !((+))33! Για πήγαινε και δες ξανά!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-