Τρέλλααααααααααααααααα!…

1. Παρακαλούμε… αγαπητά Κανάλια, αν μπορείτε βεβαίως, πείτε στους δημοσιογράφους του δικού σας… γυαλιού το καθένα, να χρησιμοποιούν, κατά το δυνατόν λιγότερο, τις φράσεις, “Ο.Κ.”, “ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ” (και μάλιστα στο τέλος των προτάσεων), “ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ”, “ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ”, “ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ”,  “ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ”, κλπ, διότι είναι φρασεολογία που ευθέως προσβάλλει την ελληνική γλώσσα και κυρίως την λογική!.. Τί θα πει πχ “θέλω να σου πω”; Άμα θες, πες του το ή γιατί δεν του το λες; Αχαχαχαχαχαχα!..

Η ακατάσχετη “αμερικανιά” του “Ο.Κ.”, τί ακριβώς θέλει να δείξει, πλην της υπερβέβαιης λεξιπενίας των όσων συνεχώς την χρησιμοποιούν και φυσικά ότι είναι… “in” ¨και καλά¨, αυτός ή αυτή που την χρησιμοποιεί και μάλιστα ακατάπαυστα; Μετά, αυτό το “θέλω να σ’ ευχαριστήσω”; Ποιός δηλαδή σ’ εμποδίζει και δεν το κάνεις;

Ο άλλος του ΣΚΑΪ, που λέει την “κίνηση”, είπε 2, 3 φορές “το λαιμομπούκαλο” της τάδε περιοχής, ενώ ξέρει καλά ελληνικά! Ευτυχώς το “έκοψε” τώρα!

Σε ό,τι αφορά τις εκπομπές μόδας είναι να… “φεύγεις”! Ανάμεικτα ελληνικά με αγγλικά, με πιο πολλά τα αγγλικά, αφού κυριαρχούν οι α/λέξεις!.. Πχ Έκανα ένα… “απρόουτς”, κλπ! Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΖΙ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΓΩΝΊΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΎ ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ή ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΎ ΤΗΝ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΠΟΥ ΑΠΟ ΚΑΠΟΤΕ “ΕΘΝΙΚΗ” ΚΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΛΙΑΝ ΠΡΟΣΕΓΜΕΝΗ, ΩΣ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΒΑΝΆ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΚΙΣΤΆΝΙΑ, ΓΙΑ  ΤΟΥΣ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΥΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

2.  Ποιά δηλαδή είναι αυτή η  Ρομπέρτα… Μετσόλα ή… Ματσόλα; (Παικταράς της Ίντερ! Τον προλάβαμε λίγο)!..

Αγαπητοί!

Έχουμε μια ΕΕ πραγματικό κολοχανείο, όπου οι λαοί θέλουν το “Α” ή το “Β” (πλειοψηφικά) και τα σημερινά εκεί λαμόγια και αρχι-λαμόγια ψηφίζουν το… “Γ” και το… “Δ” !..

“Προχθές”, ξανά η “Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα” αύξησε και πάλι το επιτόκιο των δανείων κατά 0,5 % ! Για 3η φορά αύξηση και… “βλέπουμε”!.. Και τώρα λένε ότι θα αυξήσουν και τις δόσεις των πιστωτικών καρτών! Και όλα αυτά για να σταματήσουν την αύξηση του… πληθωρισμού! Γαμώ την Κα Λαγκάρντ, αυτό το αντρογύναικο! Τα φουλάρια σε μαράνανε μωρή! (Γαμώ και τον Κατρούγκαλο, για να μην ξεχνιόμαστε)! Και μετά κατηγορούσατε τον… ΡΤΕ και την οικονομική του πολιτική (λέμε τώρα), ρε αλήτες;

Και η επικεφαλής μας, η Κα Φον ντερ Λάϊεν και στην πραγματικότητα Φον Βαν… Ψόλεν, όπως και όλοι τους εκεί στις Βρυξέλλες, μας λένε ότι φταίει το ενεργειακό που οι ίδιοι δημιούργησαν και η κακιά Ρωσία και όλοι αυτοί μας καλούν να… υπομείνουμε -υποτίθεται- ώστε να σωθεί η… Δημοκρατία και οι… Αρχές και Αξίες της Ηπείρου μας!.. Ποιές “Αρχές” και ποιές “Αξίες”, ρε λαμόγια και λακέδες των “Διεθνών Εβραίων”;

Σήμερα, διαβάστε τί σας γράφουμε! (Γιατί δηλαδή γίνεται όλο αυτό)!

Οι “Διεθνείς Εβραίοι”, αγαπητοί,  παίρνουν πίσω, κυριολεκτικά μαζεύουν, τα λεφτά των Ευρωπαίων, όσα κατά καιρούς τους / μας έδωσαν για τους… στρατηγικούς της εξουσίας τους λόγους, λόγοι που δεν είναι άσχετοι με τις εντολές των “Διεθνών Εβραίων” προς το πιόνι τους τον Γέρο-Τζο και τις παγκόσμιες πολιτικές βλέψεις των Η.Π.Α. φυσικά! Συνεπώς δεν θα ήταν λάθος να λέγαμε και “Γαμώ τον Μπάϊντεν” και μαζί όλη την αμερικανική και τάχα μου προοδευτική λέρα των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”! (Απ’ την ημέρα που επανέφεραν τους “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” στην εξουσία στις Η.Π.Α., διώχνοντας και δυσφημώντας, όσο δεν πήγαινε άλλο, τον Τραμπ που δεν “προσκύνησε” τους “Διεθνείς Εβραίους”, ο Κόσμος γύρισε κυριολεκτικά ανάποδα)!..

Γιατί το κάνουν αυτό όμως οι “Διεθνείς Εβραίοι”; Διότι, ως “Παγκόσμιος Εξουσία”, φέρνουν παγκόσμια θύελλα, διότι μας οδηγούν ξανά σε έναν νέο “Παγκόσμιο Πόλεμο”, τον Γ’ Π.Π.!..

Και είναι τόσο… “ζωντανά”, καταλαβαίνετε, όλοι και όλες αυτοί και αυτές που ακούτε και ακούμε να μας λένε στις “Ειδήσεις” ότι έχουν κλέψει ή προσπάθησαν να κλέψουν λεφτά των “Διεθνών Εβραίων”, πιστεύοντας οι ηλίθιοι ότι οι παγκόσμιοι “Άρχοντες Του Χρήματος” είναι βλάκες, ώστε να αφήνουν να τους κλέβει το κάθε ανεγκέφαλο λαμόγιο ή ακόμα και να νομίζει ότι μπορεί να τους κλέψει ή έστω ότι είναι πρόσφοροι στο να… κλέπτονται, Κα… Καϊλή, αγνή Παρθένα που δεν ήξερες τίποτα για τον… φόνο, Κε Τζόρτζι, Κε Παντσέρι, Κε… Παπάρι, Κα… Ψωλίνι και όποιος ή όποια άλλος ή άλλη, … Κα Σπυράκη, που ξεκίνησες απ’ το ΚΚΕ και τα αμπέχωνα και την επιβαλλόμενη… ταξική, αλλά κατ’ ουσίαν… αταξική, λίγδα, για να φοράς σήμερα ταγεράκια “Υβ Σεν Λοράν”, μωρή καραβλαχάρα, που θες να μας το παίξεις και ήρωας, παλιο-μαϊμού, όταν επί 2 χρόνια “παίζει” “ανοικτά” η όλη ιστορία των “αποζημιώσεων αλλοδαπής” και εσύ στα 2 αυτά χρόνια, και όχι για μια φορά, υπέγραφες αποζημιώσεις “μαϊμού”, παλιοκυλότα! (“Πολιτική” πάντα βάζε μπροστά απ’ όλους τους δικαίους αποδιδόμενους σε σένα τώρα χαρακτηρισμούς)!..

Όσα λεφτά και να δώσει πχ ο Μητσοτάκης* στους Έλληνες, μπας και επιβιώσουμε, τα καριόλια-Αφέντες μας, που σαν τους γύπες, σαν τα όρνια κυριολεκτικά, είναι πάνω από τους λαούς της Ενώσεως (δεν αγγίζουμε τον υπόλοιπο Πλανήτη, για να “μην χάσουμε την μπάλα”), όχι μόνον θα μας τα… ισοφαρίσουν και θα μας τα πάρουν πίσω, αλλά θα μας πάρουν και παραπάνω φτωχοποιώντας μας όλους, ρίχνοντας παράλληλα την ευθύνη στον… πληθωρισμό, στην… ενεργειακή κρίση, στους… Ρώσους, δηλαδή σε όλα αυτά που αυτοί δημιούργησαν και βιώνουμε σήμερα, ναι, όπως ακριβώς το διαβάζετε, ενώ οι εδώ καλά… μασούντες λακέδες (αφού πήραμε ως παράδειγμα την Ελλάδα), με χρυσή και όχι λιβρέα, θα συνεχίζουν να μας λένε ότι η ΕΕ είναι ένα… αργοκίνητο καράβι και παπάρια – μέντολες!.. Ταυτόχρονα, όλους όσους εκφράζουν τέτοιες απόψεις θα τους “κολλάνε” το επίθετο του Φασίστα, του Εθνικιστή, του “Χ. Αυγίτη” (ειδικό επίθετο για την Ελλάδα), του μη Ευρωπαϊστή, του Αντι-δυτικού, κλπ!.. Πλέον φίλοι ξεκίνησαν να μας γαμ… , δίχως σάλιο!..

Δεν μιλάμε πια, δυστυχώς, για μια ΕΕ των λαών, αλλά για μια ΕΕ εντολοδόχων, ήτοι φτηνών λακέδων, διότι περί αυτού πρόκειται, των διεθνών του χρήματος απάτρηδων, και χωρίς… διαβατήριο ή με παγκόσμιο… διαβατήριο, Κοσμοκυρίαρχων!..

* Ο Μητσοτάκης, που είναι ή ορθότερα απεδείχθη στην πράξη ουσιαστικός και βαθύς Πατριώτης, ξέρει ότι έχουμε δίκιο, αλλά ΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΠΟΤΕ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ και έτσι πρέπει να κάνει, προκειμένου να επιβιώσει η πολυ-πληγωμένη και πολυ-αλωμένη Ελλάδα μας!.. (Μ’ αρέσει που στις αρχές εδώ ήμασταν ειρωνικοί μαζί του… , όντας στην ψυχή μας δεμένοι γερά με τον τεράστιο κατ’ εμάς Έλληνα Πολιτικό Πατριώτη, τον Γίγαντα Ανδρέα Γ. Παπανδρέου!.. Συγγνώμη Κε Π-Θ γέ! // Μάθαμε από έναν Φύλακα του 1ου Ν/Φ, όπου είναι θαμμένος “ο Ανδρέας του Λαού και της Ελλάδας”, πως τον τελευταίο καιρό, κάθε βράδυ, ακούγονται οιμωγές και τρίξιμο οστών μέσα από τον τάφο του και εικάζουμε πως, μάλλον(!) ο Αρχηγός θα είναι πολύ ευτυχής με τον μεγάλο σημερινό ηγέτη του Κόμματος που αυτός ίδρυσε, αχαχαχαχαχα, αυτόν τον γίγαντα Ανδρουλάκη)!..

3. Κε Μακρόν! Τί έκαναν οι Μαροκινοί στην Γαλλία; Σας έκαναν “προχθές” Κολοχανείο 5, 6 πόλεις και έκαιγαν τις σημαίες σας, γιατί τολμήσατε να τους νικήσετε στο Π.Κ.; Μετά, εσείς οι Γάλλοι, οι… “large” και “πράσινα άλογα”, θα ξαναυβρίσετε ως Φασίστα το σύγχρονο Νο “1” του Πολιτισμού σας (μαζί με την “Μπε-Μπέ”), τον Αλέν Ντελόν που είχε πει, όταν είχε ερωτηθεί, κάποιες πολύ μεγάλες αλήθειες για την Μετανάστευση στην χώρα σας, αλλά και στην Ευρώπη ευρύτερα;

Την σκαπουλάρατε με τα “κίτρινα γιλέκα”, με την οικογένεια Λεπέν, κλπ, αλλά με την ψυχή των Γάλλων δεν θα την σκαπουλάρετε ποτέ!..

Πιο πολύ όμως (δεν χαιρόμαστε πιστέψτε μας) στέλνουμε θερμούς… χαιρετισμούς στον εβραϊκής καταγωγής (εκ Θεσσαλονίκης και εκ της μητρός του ορμωμένης) Νικολά ΣΑΡΚΟΖΙ, ο οποίος απεκάλεσε ΜΑΛΑΚΑ στις Κάννες τον τότε Ε/Π-Θ μας ΓΑΠ, που σας απείλησε με δημοψήφισμα (εσάς και την Μαντάμ Μέρκελ), όταν δεν υπέκυπτε στην θέλησή σας να πνιγεί η Ελλάδα στο οικονομικό χάος, προκειμένου να σώσετε τις Τράπεζές σας και Τράπεζες των “Διεθνών Αφεντικών” σας και μας!.. Έτσι, τον έριξε (βάλατε να τον ρίξει), από το α/φ της επιστροφής του ήδη, ο Β. Βενιζέλος, με βασικό πρωταγωνιστή, στον ρόλο του… ανατροπέως, τον ε/Στρατό του οποίου προϊστατο ένας Χουνταίος Αξκός και μάλιστα Ιωαννιδικός και μέγας αρχι-κλίκας!.. Ακολούθως εσείς ανταμείψατε τον Βενιζέλο κάνοντάς τον συγκυβερνήτη του Σαμαρά του “Μακεδονομάχου”, που όμως με την ακρισία του ήταν αυτός που “έστησε” το Κράτος των Σκοπίων και ο Βενιζέλος μετά, αν δεν σφάλλω Υπουργοποίησε και τον υπόψη Στρατηγό!..

(Γι’ αυτό μετά, όταν έγινε η Κ-Β Τσίπρα – Καμμένου, και οι 2 τους, ξέροντας τί είχε προηγηθεί, “ησύχως και αθορύβως”, με τις ΕΕΔ, διατράνωναν την εμπιστοσύνη τους σ’ αυτές)!..

Σώθηκαν λοιπόν τότε οι Τράπεζες, Κε Μακρόν, (πείτε καμιά καλή κουβέντα και για εμάς τους Έλληνες, στα πρώην αφεντικά σας Τραπεζίτες), Τράπεζες που σήμερα μας… ξαναπηδάνε δυνατά, ενώ μετά μας έφεραν τον άλλον “δικό” σας, τον τεράστιο πολιτικό τσόγλανο “Σόρος-Τσίπρα”, ώστε να πάρουν το όνομα Μακεδονία τα Σκόπια! (Τί φοβερό και καινοφανές σχέδιο εκπονήσατε και υλοποιήσατε τότε, έ; Εμείς δεν είχαμε καταλάβει τίποτα, γιατί δηλαδή επιλέξατε και βάλατε ένα μεταλλαγμένο νεο-διεθνιστικό Κομμούνι, πιθανής και αυτό εβραϊκής καταγωγής, όπως ισχυρίστηκαν τότε οι Τούρκοι, ως Π-Θ στην χώρα μας! Αχαχαχαχαχαχαχα, όχι δεν το είχαμε ούτε καν …. μυριστεί)!..

Από τον Τσίπρα, πλην των βαφτισιών των Σκοπίων που συμμετείχε ως Νονός, πήρατε και ένα δεύτερο μεγάλο δώρο, Κε Μακρόν, εσείς όλοι οι ισχυροί της ΕΕ και γενικότερα! Ποιό; Την Ελλάδα… αμανάτι για 99 χρόνια, ήτοι μέχρι το 2115!.. (Είχε βάλλει ο πολιτικός αυτός τσόγλανος μαζί με τον Καθηγητή… Ελληνικών Τσακαλώτο, αχαχαχαχαχα, αυτόν με την Αγγλίδα ή Σκωτσέζα γυναίκα, αυτόν της “Ομπρέλας”, αχαχαχαχαχαχα, μέχρι και την Ακρόπολη στο “Υπερταμείο” και σήμερα βγαίνει και λέει ότι οι άλλοι χρεοκόπησαν την Ελλάδα, ακούτε ή όχι, Κοι… Δασοελιά και… Νεο-Βούδα, αλλά τα 99 χρόνια τα δικά του τα ξεχνάει να τα αναφέρει, όλως περιέργως… ή διότι μάλλον η λέξη “υποθήκη” δεν ακούγεται ωραία, ενώ επίσης βγαίνει και μιλάει για διαφθορά, σήψη, ανηθικότητα και… Πάτσηδες, όταν αυτός ο πολιτικός Χουνταναθρεμμένος Τσογλαναράς άλλαξε μια ολόκληρη απόφαση του ε/λαού, επειδή ήταν και παραμένει τίμιος και καθαρός, κάνοντας το “ΟΧΙ” του λαού μας “ΝΑΙ”, ενεργοποιώντας, αμέσως μετά και το Παρακράτος του, ώστε να επιβάλλει την Τάξη και την Πειθαρχία στην χώρα με τρομοκρατία, αυτήν που ονόμασαν και μας πλάσαραν ως ακτιβισμό, βοηθούμενος και από τους πράκτορες της “CIA” των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” και του Σόρος που είχαν μετακομίσει στην Ελλάδα, αλλά Τάξη και Πειθαρχία με… δημοκρατικό τρόπο, ποιός; Διαβάστε ποιός παρακάτω!

Ένα μεταλλαγμένο Σοβιετικής κοπής Κομμούνι, που δεν είχε την πολιτική δύναμη να δικάσει, ο πολιτικός αυτός νεο-σοφιστής και… “Ιάγος” των χειρότερων ενστίκτων του λαού μας, αυτός ο “Κόκκινο-Φασίστας” που έγινε “Ροζουλί-Φασίστας” και Πάτρωνας του διχασμού και αγαπημένο γιουσουφάκι του ΡΤΕ, που δεν είχε λοιπόν την δύναμη να δικάσει, ως Π-Θ, τα… “ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ”, διότι δεν έβρισκε… αίθουσα, αυτός που οι δικοί του τα “άρπαξαν” από τον Σόρος, με πρώτον τον Κοτζιά, κατά τον συγκυβερνήτη του πάντα, αυτό το πολιτικό ΜΗΔΕΝ – πολιτικό ΤΙΠΟΤΑ, Π. Χουντο-Καμμένο, αυτόν τον επιπροσθέτως… μοιραίο για την χώρα μας άνθρωπο και(!) λακέ συνάμα των Μελισσανίδη και Σαββίδη και κυρίως αυτόν τον “μέγα” “ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΛΆΝΑ”)!..

Τώρα όμως θα έρθει, λέει ο Τσίπρας, φίλε Πρόεδρε Μακρόν και θα μας σώσει από τον δολοπλόκο, “ντεμέκ”, και, και, και,… Κ.Κ.Μ. , κάνοντας ένα φοβερό πολιτικό δίδυμο, μαζί με τον άλλον Έλληνα σύγχρονο… Τσώρτσιλ, τον Ανδρουλάκη, ένα δίδυμο κατά πολύ ανώτερο από το πιο σίγουρο και προσοδοφόρο δίδυμο των παλιών καλών ημερών του κάποτε Ελληνικού Φαληρικού(!) Ιπποδρόμου!..

Πριν σ’ αφήσουμε Πρόεδρε της Γαλλίας, κρίνουμε σκόπιμο να σου θυμίσουμε πως Νο “1” πυρηνικός στόχος των Ρώσων στην Ευρώπη, μαζί με την ΝΥ των Η.Π.Α. είναι το Παρίσι! Αν θες “δώσε βάση” στους Ε/”ΑΓΓΕΛΟΥΣ”!.. Το έχουμε ξαναγράψει και σίγουρα θα στο μετέφεραν!..

Προχωράμε… παρακάτω, όπως έλεγε και ένας δίμετρος (1 και 50, αχαχαχαχαχαχαχα), τέως Αρχηγός ΓΕΣ (ο Τούρκος, τέως Α/ΓΕΝ Μετίν ΑΤΑΤΣ ή “Τάπας”, ήταν / είναι πιο ψηλός απ’ τον υπόψη τέως Α/ΓΕΣ), όταν στις κρίσεις ήθελε να διώξει από τον Στρατό ένα στέλεχος! Του έλεγαν πχ το τάδε όνομα και αυτός με ένα “πάμε παρακάτω” έσβηνε με μια μονοκοντυλιά και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (ούτε ο Χάροντας δεν το έκανε αυτό, στο γνωστό τραγούδι του “Άρχοντα” Μ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ “Μια Μολυβιά”), την… ζωή των στελεχών, που είχαν πιθανώς προσφέρει και την ζωή τους ακόμα για την Ελλάδα!.. Άντε τελειώνετε να φεύγουμε, “ένα πράγμα”! Αχαχαχαχαχα!..

Κοι της Μ. Βρετανίας! Τί έκαναν οι Αλβανοί στην χώρα σας, στην γιορτή σας, μέσα στο Λονδίνο; Σας έκαναν λίγο… Μπουρδέλο; Πώς αλλιώς θα μπορούσε να συμβεί, αν αληθεύει ότι στα “πάρτη” της Κας Λίζ ΤΡΑΣ “έπαιρναν και έδιναν” τα ναρκωτικά, πώς αλλιώς, όταν ο Μπορίς ΤΖΟΝΣΟΝ πέθαινε ο Πρίγκηπας Φίλιππος, σύζυγος της Βασιλίσσης και αυτός γλένταγε στην “Ντάουνινγκ Στριτ” με το προσωπικό του Π-Θκού Γραφείου, πώς, πώς, πώς, κλπ, ων ουκ έστιν αριθμός, θέματα που έβγαλαν τον καρκίνο στην Βασίλισσα ΕΛΙΣΑΒΕΤ, η οποία ΚΡΑΤΗΣΕ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΑ, ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ Η. ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΤΟΥ ΘΕΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΪΣΤΑΤΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΡΟΣΜΕΝΗ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΣΕΒΕΙΑ ΤΟΥ ΕΓΓΟΝΟΥ ΤΗΣ ΧΑΡΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΟΛΕΡΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟΚΛΑΣΑΤΗΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ “ΟΡΘΙΑ”, ΟΥΣΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤ΄ΕΜΑΣ, ΤΟΥΣ “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΗΓΕΤΗΣ!..

Συνεχίζουμε!

Και γενικώς, “Κοι” των λαών της Ευρώπης, πού το πάτε με το θέμα ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, απ’ την οποία “κονόμησαν” και “κονόμησαν” χιλιάδες και χιλιάδες… φιλάνθρωποι, με πρώτον τον μεγάλο φιλάνθρωπο… Σόρος, που “κάρφωνε” στον Β’ Π.Π. τους ομοφύλους του στους ΝΑΖΙ, στα κτήνη αυτά του 20ου αι., παρουσιαζόμενος ως Χριστιανός;

Εμείς, οι Έλληνες, στην χώρα μας έχουμε επίσης έναν μεγάλο… φιλάνθρωπο, ο οποίος λέγεται Παπαδημούλης και είναι Αντιπρόεδρος της Ευρωβουλής, που για λόγους εθνικούς τον ψήφισαν όλα τα ε/Κόμματα εκεί, ώστε να βοηθούσαν στην εκλογή του! Να ξέρετε ότι όλοι οι… προοδευτικοί, όπως ονομάζονται, πολιτικοί, είναι… φιλάνθρωποι!..

Τί μας περιμένει Θεέ μου!……. Τρίζουν τα κόκαλα του Σουμάν, του Αντενάουερ, του δικού μας του… “Κουφού”!.. Όλα πια έγιναν…  διάλα, αλλά και… διαλαλά!..

4. Μην γελιέστε με το 4-1 του Ολυμπιακού επί του Ατρομήτου! Στο 1ο Ημ. η άμυνά μας ήταν “παιδική χαρά”! Είπαμε 100 φορές πως δεν κάνει ο Ρέτσος, δεν ξέρει μπάλα το παιδί! Και είναι επιρρεπής και στα πέναλτυ! Έκανε και ένα, στο Α’ ημίχρονο, αλλά ο Φωτιάς δεν το έδωσε, μπας και, απ’ τα τόσα που μας έχει κάνει, άκουγε πάλι για την άμοιρη ευθυνών μανούλα του!.. Αχαχαχαχαχαχαχα! Η πλάκα όμως είναι ότι ο Ρέτσος (ρε παιδιά, αυτός ο Χρηστίδης του ΠΑΣΟΚ δεν είναι φτυστός ο Ρέτσος;) θα χαλάσει και τον Ντόϊ, που τον βάζουν να παίζει μαζί του και ο οποίος είναι παικταράς μεγάλος (Μίξη Β. Σιώκου και Λ. Γκλέζου μαζί)!.. Πότε τελικά θα μας… διαψεύσει ο Ρέτσος; Στην άλλη ζωή; Μήπως για κάποια εκεί λαμόγια, λέω, δεν ξέρω, ισχύει το “είναι πολλά τα λεφτά… Άρη” και θέλουν να τον επιβάλλουν; Μήπως είναι αυτά τα λαμόγια που θέλουν να φάνε και τον Μασούρα;

Μετά, καλός ο Μαρσέλο στα γκολ που έβαλε, αλλά έχει τρεξίματα για την θέση που έπαιζε, για την μητρική του θέση; Πείτε μου!.. Τρέχει, πάει στην επίθεση και μετά με βάδην πίσω!.. Παικταράς ναι, αλλά το ποδοσφαιρικό γήρας έρχεται για όλους! “Και σε μια τελική”, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι πάνω απ’ ονόματα! Ή όχι; Μακάρι όμως το παιδί να φέρει τον Ρονάλντο, έστω και για… φωτογράφηση, που λέει ο λόγος!..

Πάμε παρακάτω! Ποιοί ήθελαν να φάνε τον Φορτούνη, βασιζόμενοι τάχα στον τραυματισμό του; Όταν λέγαμε για την αξία του, κάποιοι μας χλεύαζαν!..

Μπήκε ο Ελ Καβλαραμπί και αναστάτωσε την αντίπαλη άμυνα, διότι δεν είναι, όπως πάντα, στατικός, ενώ ξέρει και καντάρια μπάλα!..

Τέλος, 2 λόγια για τον Τζολάκη! Στείλτε τον σε Ομάδα να πάρει παιχνίδια και εμπειρίες και βάλτε σταθερά(!) τον Πασχαλάκη, με τον αδικημένο Ισλανδό και τον πολυ-εκτιμημένο Τσέχο ως αλλαγές του! Ο Κελεσίδης έπαιζε βασικός σταθερά κάποτε και στον πάγκο και στην μούγκα, προς τιμήν τους, ήταν ο Λευτέρης ο Πουπάκης ή ο Χρήστος ο Αρβανίτης ή πιο πριν ο Μυλωνάς, που τέτοια “Τέρματα” δεν υπάρχουν σήμερα στην ημεδαπή!..  Και κάτι ακόμα! Ποιός είχε διώξει τον Πασχαλάκη απ’ την Ομάδα μας, ώστε να του στείλουμε τίποτα… φάσκελα; Τον Τζολάκη τί να τον κάνεις τώρα, αυτήν την δεδομένη για την καριέρα του στιγμή, όταν μπορεί να φάει 3, 4 μάπα γκολ, και να σου πιάσει και άλλα τόσα και μάλιστα και “κουφά”; Και μόνον αυτό δείχνει ότι θέλει δουλειά και κυρίως στο να μάθει να κατευθύνει την άμυνά του! Ο σωστός, ο ικανός Τερματοφύλακας, πρώτα κατευθύνει τους αμυντικούς του, παίζει μαζί τους! Το παιδί δεν μιλάει, διότι δεν του έχουν μάθει ε-πα-γγε-λμα-τι-κά (!) την θέση, αλλά απλώς προσπαθούν να του αυξήσουν μόνον τις ικανότητές του, όπως εμείς οι… άσχετοι εκτιμούμε!..

Παρακολουθείστε προσεκτικά τον Ιταλό του Βάζελου τερματοφύλακα, Βιτριόλι, Καριόλι, πώς λέγεται, κλπ, δείτε τον συνολικά και θα καταλάβετε γιατί ο Βάζελος τρώει φέτος γκολ κάθε… Χριστούγεννα και Πάσχα και… αν!..

Και μιας ο λόγος για την Άμυνα, από την οποίαν ξεκινάνε τα πάντα, πόσες Άμυνες θα αλλάξεις σεβαστέ Κε Μίτσελ; Δεν θα σταθεροποιηθεί ποτέ το μου… , ώστε να φάμε… ψάρι;

Πρόεδρε την Ομάδα και τα μάτια σου, όπως πάντα, όπως μέχρι τώρα!..

5.  Τούρκοι! Είναι βέβαιον πια ότι ξεφύγατε, πως οδηγείστε στον παραλογισμό (που θα εκφραστεί με πολεμική σας εναντίον μας προσβολή) και πως ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΒΕΒΑΙΟΝ πια πως ο ΒΑΘΜΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΟΣ ΣΑΣ έχει φτάσει στα… ουράνια, γεγονός που ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ σε εμάς να γρηγορούμε!

Θα καταφύγετε στα Ευρωπαϊκά και Διεθνή Δικαστήρια, όπως άκουσα να λένε στο… ξεκάρφωτο, κλπ, παραπονούμενοι για την σφαγή σας στην Τριπολιτσά, έ;

Αλήθεια! Μετά δηλαδή από 400 χρόνια μαύρης σκλαβιάς, οι Έλληνες που ξεσηκώθηκαν τότε, πώς θα έπρεπε να πολεμήσουν δηλαδή τους Οθωμανούς προγόνους σας, με τριαντάφυλλα, ρε βρωμιάρηδες, ρε στρεπτοδίκες, ρε αντιστροφείς της ΑΛΗΘΕΙΑΣ; Μιλάτε εσείς οι Νο “1” ΟΙΩΝΕΙ ΣΦΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΟΚΤΟΝΟΙ της ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, για γενοκτονίες, ρε μπινέδες των τσαντηριών, ρε βρωμερές ύαινες; Εγγίζει το τέλος σας όμως Τούρκοι! Θα έλθει τούμπα ο Κόσμος, ο Πόλεμος μπροστά (για τον οποίον σημαντικότατη ευθύνη θα φέρεται εσείς) θα είναι τρομερός και φοβερός, κάνοντας τους 2 προηγούμενους Π.Π. να φαντάζουν μπροστά του ένα ιστορικό “τίποτα”!.. Δεν θέλω να σας τρομάξω, Τούρκοι, απλώς να σας προειδοποιήσω προσδοκώ, μπας και την 12η έστω ώρα ανανήψετε!..

6. Ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Ποντίφηκα και ηγέτη των ανά τον Κόσμο Καθολικών ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ, για την κίνησή του με την επιστροφή στην χώρα μας αρχαίων μας αναθημάτων (;), που κατείχε το Βατικανό! Ο υπόψη Πάπας της Ρώμης αποδεικνύει ότι ΣΕΒΕΤΑΙ την Παγκόσμιο Ιστορία και δη τον Παγκόσμιο Πολιτισμό στην πράξη και όχι μόνον “στα λόγια”!.. Deep Respect Γέροντα! Γκράτσιε Τάντε!..

ΥΓ. Μπράβο όμως πρέπει, κυρίως και πρωτίστως, στον Κ.Κ.Μ., (όπως βεβαίως και στον πολυ-τάλαντο σημερινό αρχι-ένοικο του ΥΠΕΞ μας), ο οποίος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ανακινώντας, καιρό τώρα, το θέμα των κλεμμένων μας από τους Άγγλους και τον Έλγιν θαυμαστών… αρχαιοτήτων του Παρθενώνος, από την παγκόσμια ΑΚΡΟΠΟΛΗ της “ανοχύρωτης πόλεως” των ΑΘΗΝΩΝ*, ανακίνησε μαζί και συνειδήσεις πολλών “Μεγάλων”, των οποίων η συνείδηση δεν ήταν / δεν είναι πορωμένη και… “να τα αποτελέσματα”!

Καταλάβατε τώρα μήπως, κυρίως εκεί στον ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ, το γιατί ο Κ.Κ.Μ. είναι μέγας πολιτικός μάγκας; Μήπως καταλαβαίνετε τώρα, γιατί τον χειροκρότησαν όρθιοι στις Η.Π.Α. “Χ” φορές, Δημοκρατικοί και Ρεπουμπλικανοί, όταν μίλησε στην Βουλή τους προ μηνών; Καταλάβατε μήπως, γιατί γράφαμε εδώ, προς τους παγκόσμιους Κυβερνήτες μας “Διεθνείς Εβραίους”, να τον προσέξουν; Σήμερα προσθέτουμε! Ποιά Φον ντερ Λαϊεν Κοι Ρότσιλντ, Κοι Μόργκαν και Κοι Ροκφέλερς; Νάτος εδώ είναι ο άνθρωπος, που μοιάζει να μπορεί να αλλάξει προς το πολύ θετικότερο την Ευρώπη, ξαναβάζοντας στους τάφους τους, απ’ τους οποίους έχουν βγει και σας κράζουν, οι πιο πάνω αναφερθέντες οραματιστές της!!!..

*Μια Αθήνα και συνεπώς μια Ακρόπολη, που απειλεί να προσβάλλει ο ΡΤΕ! Δεν ντρέπεσαι ρε ξεφτίλα ΡΤΕ, … πολιτισμένε των τσαντηριών; Θα μου πείτε όμως! “Ρε συ τί λες για τον ΡΤΕ; Το 1944 τα Κομμούνια του “ΕΛΑΣ” δεν σχεδίαζαν την Κ/Φ της Ακροπόλεως, την οποία έσωσε στο τέλος ένας δικός τους, ο οποίος “κάρφωσε” το σχέδιο στους Έλληνες και Άγγλους… Φασίστες; Αχαχαχαχαχαχα!.. Συγγνώμη, το είχα ξεχάσει!..

7. Διαβάστε! Ο Κιλιτσντάρογλου, 1, 2 ημέρες πριν από την απόφαση της τ/Δικαιοσύνης για τον Ιμάμογλου, είχε απορρίψει, σε συνάντηση των “6”,  για αντίπαλο του ΡΤΕ και(!) τον Ιμάμογλου και(!) τον Γιαβάς, ων μάλιστα Α-ΝΕ-ΝΔΟ-ΤΟΣ!..

Yeni Çağ Gazetesi İlk Sayfası

 

Αυτό σημαίνει πως δεν είχε κανέναν λόγο ο ΡΤΕ να διατάξει την Δικαιοσύνη να αποφασίσει ό,τι αποφάσισε για τον Ιμάμογλου, εκτός αν η χρονοδιαφορά της θέσεως του Κούρδου Προέδρου του “ΡΛΚ” και της αποφάσεως της Δικαιοσύνης (λέγε με υπόδειξη “ΡΤΕ”, όπως η Δύση λέει), ήταν τόσο μικρή, σχεδόν μηδενική, ώστε δεν πρόλαβε να ενημερωθεί και να δράσει ανάλογα ο… Ερντογανικός κρατικός μηχανισμός! Φυσικά ο Κος Χακάν ΦΙΝΤΑΝ είναι ο μόνος που θα μπορούσε να μας πει με ακρίβεια, τί ακριβώς έχει συμβεί, ως προς την “χρονική” αυτήν, λίαν πιθανή διαφορά!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!.. (Κε ΦΙΝΤΑΝ! Είσαι ακόμα με τον ΡΤΕ; Στο ρωτάμε αυτό, επειδή κάποτε “την είχες κάνει”, για λίγο βεβαίως, με το όνειρο να γινόσουν Βουλευτής, αλλά σ’ έπεισε ο ΡΤΕ και παρέμεινες τελικώς Α/ΜΙΤ και σκεφτήκαμε μήπως και πάλι, εν΄όψει εκλογών, αν φυσικά πάτε ποτέ σ’ αυτές, ήθελες και πάλι να πολιτευτείς! Δεν πιστεύουμε, μην φοβάσαι, ότι εσύ θα μπορούσες ποτέ να γίνεις ο Τούρκος… Βρούτος)!..

Στο σημείο  αυτό να πούμε πως πράγματι ο ΡΤΕ είναι πια “και γαμώ τους ηγέτες”, αλλά δεν είναι και… ρομπότ, ώστε να έχει στήσει ένα ανάλογο Κράτος, ακόμα και ως Δικτάτορα αν τον εξετάσουμε, ώστε να ισχυριστούμε ακολούθως  ότι το τ/Κράτος δεν έχει, πχ … κενά, όπως και… διόδους πρόσβασης και υπονόμευσής του!.. Θέλω να πω δηλαδή, να ΠΑΨΕΤΕ να βλέπετε πίσω απ΄όλα στην γείτονα μόνον τον ΡΤΕ, στρέφοντας πια τα βλέμματά σας και προς τον τ/Στρατό!

Η όλη “ιστορία” απεκάλυψε πως η Κα Ακσενέρ είναι με τον Ιμάμογλου, αλλά και πως οι 5 από τους 6 των ηγετών της Αντιπολιτεύσεως είναι αντίστοιχοι του δικού μας Ανδρουλάκη που δεν ήθελε τον Τσίπρα για Π-Θ, μέχρι προχθές, και μάχονται με τον Κιλιτσντάρογλου, τον αντίστοιχο Τ/Τσίπρα (περίπου βεβαίως πάντα οι αναλογίες στο παράδειγμά μας), ο οποίος θέλει τον εαυτό του για αντίπαλο του ΡΤΕ, αν ποτέ φτάσουμε σε τ/εκλογές, κλπ, όπως τα έχουμε πει εδώ και γράψει, προ ολίγων πίσω ημερών!..

Πριν από τα τέλη Φεβ. του 2023, αρχές Μαρ. 2023, η τ/Αντιπολίτευση δεν πρόκειται να ανακοινώσει υποψήφιο, περιμένοντας τις όποιες εξελίξεις, κυρίως με την Ελλάδα, αναμένοντας βεβαίως τις εκλογές στην χώρα μας, που τα Κομμούνια, κανονικά και μεταλλαγμένα θα θελήσουν να κάνουν κυριολεκτικά… μπουρδέλο!..

Ήδη έχουν αναφερθεί οι Ροζ Φασίστες και ο Αρχηγός τους Τσίπρας, (Φασίστες με αμερικανικό σήμερα διεθνιστικό μανδύα, αυτόν των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”), σε προσπάθεια χειραγώγησης των εκλογών μας από την Κ-Β του Κ.Κ.Μ. μέσω του “Πριντέϊτορ”, θα το προσέξατε, κλπ!.. Νομίζετε ότι τυχαίως παίζετε, κάθε Κυριακή, το “σίριαλ” “Οι Αποκαλύψεις Ενός Ψευδού”;

ΑΦΟΎ ΟΙ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ” ΠΑΓΙΩΣΟΥΝ, ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΚΗ ΔΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΔΕΞΙΑ, ΚΛΠ, ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΤΟΥΣ, ΘΑ ΚΑΛΕΣΟΥΝ ΜΕΤΑ ΔΗΘΕΝ ΤΗΝ Κ-Β, (ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ), ΝΑ ΜΗΝ… ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ “ΚΑΙ ΚΑΛΑ” ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ “ΠΡΙΤΕΪΝΤΟΡ”, ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΛΠ, ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΤΟΥΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ “ΠΗΓΑΣΟ”, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, Ο,ΤΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΗΘΕΝ… ΦΩΣ!..

EINAI “ΠΑΙΧΝΙΔΙ” ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟ ΕΙΣΗΓΗΤΗ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟ, ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΚΤΕΛΕΣΤΗ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ, ΟΠΩΣ ΗΔΗ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ, ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”!..  ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΚΕ Π-Θ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ! ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ… ΕΥΠ (ΕΥΡΥΤΕΡΑ), ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΟΨΗ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΠΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΒΡΙΘΕΙ ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ΜΙΑΣΜΑΤΩΝ, ΔΙΑΝΘΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΑΓΑΣΤΑ ΜΕ ΙΚΑΝΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΩΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”!

Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΤΗ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΤΟ ΠΙΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΠΙΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΑΓΑΖΙ…. ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ… ΝΑΤΣΙΝΑ!.. ΑΝ ΖΕΙ ΑΚΟΜΑ Η “ΕΥΠ”, ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ, ΖΕΙ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΣΙΩΠΗΛΟΥΣ ΛΙΓΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΝΣΕΩΝ ΤΗΣ, ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ε/ΣΗΜΑΙΑ!..

8. Κε Κωστίδη! Είπες σήμερα (16-12-2022) στον ΣΚΑΪ πολλά ονόματα που είναι στις τ/Φυλακές, μέχρι και τον Σορίτη, Τουρκο-Γάλλο πράκτορα – επιχειρηματία Καβαλά!.. Μήπως όμως, σε ρωτάμε, θα έπρεπε να αρχίσεις να λες και για τον Αμπντιουλλάχ ΟΤΖΑΛΑΝ, καλώντας μάλιστα και σε άμεση απελευθέρωσή του; Για πες μας!..

9Akşam Gazetesi İlk Sayfası

      Aydınlık Gazetesi İlk Sayfası

10.

NATO’dan askeri bütçe kararı!

NATO’nun 2023 askeri bütçesinin yüzde 25 artırılarak yaklaşık 1,96 milyar euro olması kararlaştırıldı.

15.12.2022 

NATO’dan yapılan açıklamaya göre, üye ülkelerin uzlaşısıyla askeri bütçenin yüzde 25 artırılarak yaklaşık 1,96 milyar euroya çıkarılmasının yanı sıra sivil bütçe de yaklaşık yüzde 28 yükseltilerek 370,8 milyon euroya çıkarıldı.

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, bütçe artışının, haziranda Madrid’de yapılan NATO Zirvesi’nde NATO müttefiklerinin koyduğu hedefe ulaşılması arzusunun somut bir ifadesi olduğunu belirtti.

Stoltenberg, “NATO içinde birlikte daha fazla ve daha iyi yatırım yapmaya devam etmeliyiz.” ifadesini kullandı. NATO’nun sivil bütçesi, personel, operasyon maliyetleri ve NATO karargahının program harcamaları gibi giderlerde kullanılıyor. Askeri bütçe ise NATO operasyonları, misyonları ve karargahtaki komuta yapısının işletme maliyetlerinde kullanılıyor.

Sivil ve askeri bütçenin yanı sıra ittifakın üçüncü ortak fonlu unsuru olan NATO Güvenlik Yatırım Programının (NSIP) 2023 için harcama tavanı da yüzde 26,6 artışla 1 milyar euro olarak belirlendi. NSIP kapsamında NATO’nun büyük inşaat ve komuta kontrol sistem yatırımları hayata geçiriliyor.

11ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ, ΩΡΑ 19:30, ΑΠΑΝΤΕΣ ΟΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ “ΑΓΓΕΛΟΙ” (ΚΑΙ ΤΟΥ “ΥΠΕΞ”), ΣΤΟΥ “ΛΑΜΟΓΙΑ”!..

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

ΕΛΛΗΝΑΣ” 

-/-

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                  Α                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        !..