ΤΣΑΦ – ΤΣΟΥΦ – ΤΣΑΦ! / ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ!..

1. Κατά τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” και τον “Διογένη” που τυχαίως “έπεσε” πάνω στο 100% κλεμμένο “Σμαρτάκι”, κλπ, κλπ, κλπ (Γράψαμε τελευταίως σχετικά):

«H αρχή της εξιχνιάσεως της υποθέσεως με τα βενζινάδικα στα “Γλυκά Νερά”, κλπ, ευρίσκεται στην οδό Αντιοχείας!» (Αγίου Μελετίου και Αντιοχείας, ώστε να καταλάβετε, για ποιά “Αντιοχείας” μιλάμε)! Αυτό για τα έμπειρα αστυνομικά… “σέτερ” αρκεί!..

Το παραπάνω όχημα, είτε οι 2 “τύποι”, που γράφαμε, το παρέδωσαν σ’ αυτούς τους δύο που πέρασαν και πυροβόλησαν στον αέρα έξω από το βενζινάδικο “προχθές” ή ήσαν οι ίδιοι και απλώς “πέρασαν” προηγουμένως από την “γιάφκα” – διαμέρισμά τους για κάποιον ή κάποιους λόγους, όπως πχ να πάρουν τα όπλα τους (sic), να ξεκουραστούν, να συντονιστούν, κλπ!

Στην υπόψη περιοχή, αλλά και γενικότερα στην Αχαρνών (Αγ. Παντελεήμονα, Αγ. Νικόλαο, κλπ, πάνω και κάτω απ’ αυτήν…), συνεργάζονται αγαστά Γεωργιανοί ποινικοί με Αλβανούς ομοίους τους και γενικώς με πάσης φύσεως κακοποιούς! Δεν υπάρχει μαγαζί ή βενζινάδικο που να μην “ελέγχουν”, ενώ σε όλα τα μαγαζιά και τα βενζινάδικα θα βρείτε σίγουρα Αλβανό ή Αλβανούς εργαζόμενους!..

Να θυμίσουμε τέλος, ότι όταν προ διετίας είχε περάσει η Εφορία για έλεγχο στην περιοχή, κλπ, οι Αλβανοί το ήξεραν και είχαν κλείσει τα καταστήματά τους (πχ σε όλη την Μ. Βόδα) από την προηγουμένη, ενώ ενημέρωσαν τους Πακιστανούς (εσκεμμένως) στις 09:00 της ημέρας του ελέγχου!.. Φίλοι – φίλοι υποτίθεται, αλλά κατά βάθος δεν τους γουστάρουν!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!..

ΥΓ.

α. Οι λύσεις όλων των… μυστηρίων, ακόμα και των… Ελευσινίων, όπως πχ της δολοφονίας Καραϊβάζ, που άκουσα κάποιους πρόσφατα να την μνημονεύουν, αλλά και πολλών άλλων… , βρίσκονται στην… Αχαρνών!.. Έτσι πιστεύουμε εμείς!..

β. Εισήγηση προς την ΕΛΑΣ! Επανελέγξτε τους “συνδέσμους” σας στην περιοχή της Αχαρνών! (Πρώην Μασονική στοά – Εθνική Αθηνών -Λαμίας και ό,τι αυτή από Κυψέλη – Γαλάτσι, έως Πλ. Αττικής και Κολωνό, περιλαμβάνει)!.. Οι περισσότεροι πια είναι γνωστοί στις συμμορίες των Αλβανών και των Γεωργιανών! (Συνεργαζόμενες μεταξύ τους και μη)!.. Αλλάξτε τους καλύτερα, ειδικά αυτά που θεωρείτε ως μεγάλα και πετυχημένα τάχα μου… “σνιτς” σας!..

γ. Εκεί στην ΕΛΑΣ και κυρίως στην ΕΥΠ, ξέρουν πόσα “SAFE HOUSES”… ευδοκιμούν σήμερα στην Αχαρνών;

ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ ΜΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΑΣ!..

2. Η αντι-Κυβερνητική Χουντο-Συριζαίϊκη ε/φ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, υποτίθεται του Φιλιππάκη, αλλά “συμφερόντων”, όπως έχουμε πει αρκετές φορές, του Κου Δ. Μελισσανίδη, κλπ, ανέλαβε να αναπτύξει την αντίθετη του Μπαξεβάνη και της ε/φ του κατεύθυνση, του σχεδιασμού δηλαδή που ήθελε τον Π-Θ να παρακολουθεί δήθεν τον νυν Κο Α/ΓΕΕΘΑ!..

Ο συντάκτης της Πάρης ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΣ, (άτομο που, μαζί και με άλλα γνωστά ονόματα με πρώτον τον “κοντό με τα πούρα”, φέρεται να χρηματοδοτείται από αλλοεθνείς διεθνείς εμπόρους όπλων και ανθρώπους τους στην Ελλάδα, με “σάϊτ” δικό του και σχετικό με τις ΕΕΔ, αλλά και γενικότερα με στρατιωτικά κυρίως διεθνή θέματα ασχολούμενο, ένα άτομο με άνετες προσβάσεις και στα 4 Γενικά Επιτελεία), έγραψε πως ο Α/ΓΕΕΘΑ είχε στήσει δικό του(!) σύστημα αντι-παρακολουθήσεως των πάντων!.. (Μήπως να πήγαινε η ΑΔΑΕ του Συριζαίου επικεφαλής της να ψάξει και τις ΕΕΔ, έναν επικεφαλής της ΑΔΑΕ, που ο… χαζός Κ.Κ.Μ. δεν άλλαξε ή έστω, αν δεν μπορούσε να τον αλλάξει, δεν σκέφτηκε την ύπαρξή του και συνεπώς δεν σκέφτηκε τον θεσμικό ρόλο του, αλλά και τις σχέσεις του με τον “Σόρος-Σύριζα”, όταν αποφάσιζε να παρακολουθεί τους πάντες);

Οι ίδιοι αυτοί νοσηροί εγκέφαλοι (Χουντο-νεο-δοσίλογοι και Χουντο-Σορος-Διεθνιστές με τα πολλά… τάλαρα…), που θέλουν και ως εκ τούτου απεργάζονται την ήττα της Πατρίδος μας, αρκεί να ρίξουν από την εξουσία τον Κ.Κ.Μ., (φτάσαμε οι Παπανδρεϊκοί του ΠΑ.ΣΟ.Κ. Νο “1”, να υποστηρίζουν τον Κ.Κ.Μ. θα πουν κάποιοι, αλλά η απάντηση είναι πως υποστηρίζουμε την αλήθεια και μόνον),  έναν Π-Θ που δεν μπόρεσαν ουδόλως να τον χειραγωγήσουν, αφού είδαν πως δεν πέρασε η προπαγάνδα και το μαθηματικό τους αξίωμα(!) πως ο Μητσοτάκης παρακολουθούσε τον Φλώρο, σου είπαν: “Κάτσε να γράψουμε και για τον Φλώρο, ώστε να βάλλουμε στα φίδια και τον Μητσοτάκη!..

Θα είναι μεγάλη μαγκιά, θα πίστεψαν, να αλληλο-κυττάζονται λοξά και να έχουν ανάμεσά τους το… δίχτυ μας”!.. (Σαν εκείνη την παλιά διαφήμιση που πάει ο άνδρας να αγκαλιάσει την γυναίκα και να χαϊδέψει τα μαλλιά της, αλλά νοιώθει σαν να ακουμπάει συρματόπλεγμα και σταματά, διότι η Κα δεν χρησιμοποιεί το σαμπουάν… τάδε! Οι παλιότεροι θα την θυμάστε την ρεκλάμα αυτήν)!..

Τόσο λίγο ξέρουν, ως πρακτόρια και οχιές του… 5ευρου(!) που είναι, τον σημερινό Ε/Π-Θ, αλλά και τον Φλώρο!..

Έτσι, επειδή “έπαιξε” πολύ ο Μπαξεβάνης ή “ψευδός” και κούρασε, τον ρόλο του τώρα φαίνεται να τον αναλαμβάνει ο Καρβουνόπουλος, που δεν είναι μεν “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”,  αλλά είναι συνεργαζόμενο μ’ αυτόν, υποτίθεται Χουντικό στοιχείο και λέμε “υποτίθεται”, αφού ούτε ο ίδιος δεν ξέρει τί είναι, εκτός από… Ευρω-λάγνος που είναι σίγουρο!.. (Μια αρρωστημένη μορφή μεταλλαγμένης συνεργασίας των 2 πολιτικών “άκρων”! Η… εμφάνιση τώρα του ΚΑΡΒΟΥΝΟΠΟΥΛΟΥ και της αντίστοιχης του “Ντοκουμέντο” ε/φ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” αποδεικνύει αυτό που σας γράφουμε πολύ καιρό τώρα, ήτοι την ύπαρξη συνεργασίας σε όλα μεταξύ των Χουνταίων και των Συριζαίων, σ’ ένα “Αντι- Μητσοτακικό Μέτωπο”)!..

“Εν τω μεταξύ”, τώρα που μιλάμε, “έχουν πάρει φωτιά τα τόπια και καίγονται τα Γιάννενα”, αφού οι ΤΕΔ ετοιμάζονται πυρετωδώς, για να προσβάλλουν ΑΜΕΣΑ(!) και με πρώτη(!) ευκαιρία τα νησιά μας! Η “Στρατιά Αιγαίου”, άπασα, είναι στους χώρους ασκήσεων και “δοκιμάζει” τα σχέδιά της σε Αιγαίο και… Κύπρο!.. (Ναι, πρόβατα, αυτό δεν άλλαξε! Η Στρατιά του Αιγαίου είναι ακόμα υπεύθυνη και για την Κύπρο)!.. Ας βγει μια κουφάλα, είτε ελληνική, είτε τουρκική, να μας διαψεύσει, αν μπορεί, σε ό,τι μόλις διαβάσατε εδώ!..

Ντροπή λοιπόν, ρε Χουνταίοι – νεοδοσίλογοι και τάχα μου αντι-Κομμουνιστές, που σκάβετε και εσείς μαζί με τους διεθνιστές του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” τον λάκκο της Ελλάδος! Για τους Τσιπραίους δεν γράφω “ντροπή”, διότι η λέξη αυτή τους είναι άγνωστη!.. Αυτών οι πρόγονοι ήσαν όλοι όσοι προσκυνούσαν τους Οθωμανούς και μάλιστα αμέσως για να ζήσουν, όλοι αυτοί που δεν ήθελαν τον ξεσηκωμό μας, διότι όπως και σήμερα τα… απογόνια τους (sic) ισχυρίζονται, δεν υπήρχε τότε καμιά Οθωμανική σκλαβιά, κλπ! Είναι αυτοί που τους ακούτε να λένε πως με τους Μογγόλους τότε “περνάγαμε… τζάμι” και πως δεν υπήρχε κανείς λόγος να ξεσηκωθούμε!.. Όλοι αυτοί δεν πιστεύουν σε καμία Ελλάδα, σε κανέναν Ελληνισμό, σε τίποτα ΑΞΙΑΚΟ που συνδέεται με την ΙΕΡΗ ΛΕΞΗ ΕΛΛΑΔΑ, παρά μόνον στην πάρτη τους, ήτοι στην τσέπη τους, η οποία γεμίζει με την πολύ τους… φιλανθρωπία προς όλους τους αδικημένους της ζωής και κυρίως τους “λάθρο”!.. Αχαχαχαχαχαχα!..

Σε ό,τι αφορά τον Στρατηγό και Α/ΓΕΕΘΑ, Κο Φλώρο, και τις Χουντο-Συριζο-μαλακίες που γράφηκαν πάλι, κατ’ αντίστροφη αυτήν την φορά πορεία, από τον… Πάρη, που σύντομα θα πάρει το μεγάλο το… παπάρι, εδώ δεν ήταν που σας είχαμε γράψει, πως οι ΕΕΔ έχουν τους δικούς τους τρόπους ΑΥΤΟ-ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ και από πλευράς επικοινωνιών, κλπ, κλπ, κλπ; Εδώ δεν είχατε πολλές φορές διαβάσει πχ το γνωστόν, “Ο,ΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΥΠΟΚΛΕΠΤΕΤΑΙ”;

Συνεχίζουμε!..

Αυτός ο πράκτορας “ΗΡΩΑΣ”… , (σήμερα τον “κυττάνε στα μάτια” οι εδώ Αμερικανοί, αφού πάει με “108” από Α/ΑΚΑΜ σε Α/ΑΚΑΜ και από Πρέσβη σε Πρέσβη, ελλείψει άλλων ελληνικών στρατιωτικών πηγών τους στην χώρα μας και λόγω του ότι αυτός έχει… αλώσει και την Α/Πρεσβεία), ένας τέως Ε/πράκτορας, ο οποίος ήταν και παραμένει ο εγκέφαλος του όλου αυτού σατανικού κατά της Ελλάδος πρωτίστως και ακολούθως κατά του Ε/Π-Θ σχεδίου, (ναι, είναι μεγάλο το μίσος τους προς τον Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ), ήξερε και ξέρει πολύ καλά το περιεχόμενο της προηγουμένης παραγράφου, αλλά θέλησε σχεδιαστικά να “πατήσει” και να προσβάλλει την μεγάλη πλειοψηφία του λαού μας, ακριβώς πάνω σ’ αυτό, στην παντελή δηλαδή άγνοια που αυτή έχει στα θέματα αυτά και ευρύτερα στα ισχύοντα από πλευράς ασφαλείας γενικώς στις ΕΕΔ!.. Σου λέει ή σου είπε, ο Κος αυτός: «Η μεγάλη μάζα του λαού, με την ακρίβεια και τους λογαριασμούς* να την “τρώνε”, “θα φάει ό,τι την ταϊσουμε”! Σιγά μην καθίσει να ψάξει για την αλήθεια των λεγομένων μας, της τροφής που θα την… ταϊσουμε, ενώ παλεύει να επιβιώσει!»

*Και τα 2 αυτά, λέμε εμείς, είναι απότοκα των εντολών που έλαβε ο Μπάϊντεν από την “Διεθνή Εξουσία” να υλοποιήσει, από την στιγμή που η Ρωσία έδειξε ανυπακοή προς αυτήν και οι οποίες εντολές συνδέονται άμεσα με την υπερδύναμη αυτή, μια υπερδύναμη που θέλουν οι ανόητοι πέραν του Ατλαντικού να την καταστήσουν τάχα παρία!..

Κε Π-Θγέ!

Οφείλεις να ομολογήσεις πως σε είχαμε προειδοποιήσει απ’ εδώ, γράφοντάς σου πως, όταν θα εγγίζει μια πιθανή Ε-Τ πολεμική συμπλοκή, θα δεχθείς συγκεκριμένο και βρώμικο πόλεμο από το Σόρος-Κόμμα στην Ελλάδα, όπως και ακόμα μεγαλύτερο, όταν θα ξεσπάσει αυτή!

Καμιά λαϊκή ενότητα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένη, όταν έχεις να κάνεις με επαγγελματίες… Υπερ-πατριώτες Χουντικούς και βαθιά σκατόψυχους, μονίμως… αλάνθαστους(!), όπως και με διεθνιστές δυτικού τύπου πια, μια φύσει άθεη και ανώμαλη κομμουνιστική μετάλλαξη!.. Φαντάσου τώρα πώς είναι το πράγμα, που έχεις να κάνεις με συνεργασία αυτών των… στοιχείων!..

Και ω(!) της θλίψεως και της παραφροσύνης! Το “ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ” του μέγα Ηγέτη Ανδρουλάκη, θα συνεργαστεί, έτσι ή αλλιώς, με τους… μεταλλαγμένους αυτούς τύπους, που για την Άμυνα δεν ψήφησαν ποτέ και τίποτα, στα σχεδόν 4 χρόνια της ΝΔούλας!

Φυσικά, δεν μιλάμε για το υπερήφανο ΠΑΣΟΚ του Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, αλλά για ένα Σημιτικό ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, κακιάς μάλιστα έκδοσης, αφού ο Σημίτης κρατούσε σ’ ένα επίπεδο, πράγματι, το Κόμμα που αυτός… δολοφόνησε, ένα Κόμμα που πλέον καμία σχέση δεν είχε και δεν έχει με το πραγματικό ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ και ΛΑΪΚΟ ΠΑ.ΣΟ.Κ. “του Ανδρέα του Λαού και της Ελλάδος“! (Όποιος θέλει πάει “εδώ και πίσω”, ψάχνει και βρίσκει, αν πράγματι γράφαμε ό,τι μόλις διαβάσατε, απευθυνόμενοι στον νυν Π-Θ ή όχι, σχετικά με τί του επιφυλάσσει ο “Σόρος-Τσίπρας” σε περίπτωση Ε-Τ συρράξεως, λίγο πριν, αλλά και μετά)!..

Φίλοι μου!

Οι Καρβουνόπουλοι, οι… “ΗΡΩΕΣ του Κόλου”, και γενικώς όλοι αυτοί οι τύποι που έχουν πια στην διάθεσή τους μέχρι και την… “ΕΣΤΙΑ”, που την σεβόντουσαν κάποτε μέχρι και τα Κομμούνια, ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΑΠ’ ΌΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΥΜΕ / – ΤΑΙ “ΕΘΝΙΚΗ ΑΜΥΝΑ”, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΙΣ… ΣΑΡΚΕΣ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΤΩΡΑ, ΘΕΡΙΕΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΟΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΩΣ ΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΕΧΙΔΝΩΝ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΗΣΑΝ ΙΟΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΟΧΕΝΤΡΕΣ!..

Και ένα τελευταίο! Μιλάνε για παρακολουθήσεις τα μεταλλαγμένα Κομμούνια του “Σόρος-Τσίπρα”, μιλάνε αυτοί και φωνάζουν δήθεν για την Άμυνα και υπεραμύνονται τάχα του στρατιωτικού(!) Στρατηγού Φλώρου, ενός στρατού και μιας ελληνικής Πατρίδος που μισούν από… μωρά ιδεολογικά, αυτοί που ξέχασαν ότι ο Αρχηγός τους διαπραγματευόταν μέχρι και την ΑΚΡΟΠΟΛΗ(!), που αρχικώς ήταν και την τελευταία στιγμή “βγήκε” από το “Υπερ-Ταμείο”!.. Αλλά “πατάνε” και παίζουν την μπάλα αυτήν, όλοι αυτοί οι πολιτικοί (“ο Θεός να τους κάνει”) Σταλινο-παλιάτσοι και Χουντο-μιάσματα έτσι, διότι ξέρουν ότι οι αντίπαλοί τους και “εν προκειμένω” ο νυν Π-Θ δεν θα γίνει όμοιός τους να τους απαντάει στο ανάλογο βρωμερό επίπεδό τους, κάτι που θα ήταν πολύ ΕΥΚΟΛΟ και που κατ’ εμάς ΚΑΚΩΣ ΔΕΝ ΠΡΑΤΤΕΙ πολιτικά, ώστε να τους “καταδείξει” ευθέως στον λαό και σε όσους ακόμα εθελοτυφλούν και βλέπουν Έλληνες και όχι απλώς ελληνόφωνους στον “Σόρος-Σύριζα”!..

Δεν το πράττει όμως, διότι ο Μητσοτάκης ΑΠΕΔΕΙΞΕ(!) “έργοις” ότι είναι πρωτίστως ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, κάτι που σε πολλούς, ακόμα και στο Κόμμα του, “τους χάλασε και χαλάει την σούπα”, βάζοντας πάνω απ’ όλα την εθνική ομόνοια και ενότητα, για την οποίαν αυτός θα παλέψει μέχρι και την τελευταία στιγμή, όπως εμείς είμαστε σίγουροι!.. 

Καρβουνόπουλε!

Ήσουν, είσαι και θα παραμείνεις ένα ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΑΤΟ, μορφής ΚΟΥΡΑΔΑΣ μεν, αλλά εντόνως ΝΕΡΟΥΛΗΣ!.. (Δημοσιογραφικής βεβαίως)! Ουστ!

Ρε “ήρωα”, που με τα Κόμματα “άλωσες τα πάντα”, χαίρεσαι τώρα; Το αφεντικό σου χαίρεται περισσότερο τώρα, καπνίζοντας το πούρο του στην “Τζάμπα Σοφιά” σας, έ; Παράλληλα γελάει και το τακίμι σας στην Ρωσία, ο… χαμένος Ιβάν;

Ρε Χουνταίοι νεο-δοσίλογοι, ουρά του πολιτικού… χαρτοπαίκτη Τσίπρα! Πόσο τάχα μου αντι-Κομμουνιστές μπορεί να είστε, ρε; “Να μαζευτούμε να πάτε”, έ, καθίκια; Σας γέμισαν οι τσεπούλες αρκετά με Ευρώ, έ; Και καλά το πουλητάρι ο Τσίπρας! Θα φύγει, όπως έφευγαν οι χαρτοκλέφτες από τα “σαλούνς”! Πώς; Πάνω σε σανίδα και βαμμένος / μπογιατισμένος με πίσσα και πούπουλα! Εσείς όμως, πώς ρε;

Ο Τσίπρας, αυτός ο Νονός των Σκοπίων και αλλάξας μια ολόκληρη, δια Δημοψηφίσματος, απόφαση του Λαού μας, αυτός ο πολιτικός αγύρτης “κολλητός” σας και ο Μητσοτάκης… εχθρός σας, ρε;

Εσείς, ρε σκύβαλα, πρέπει να είστε απόγονοι αυτών των Χουνταίων, που ξέροντας ότι τα πάντα ήσαν πουλημένα από το… “Εθνικό Κέντρο” και παπάρια, την έκαναν άρον – άρον, με την αφορολόγητη οικοσκευή τους, από την Κύπρο, το 1974, την ίδια στιγμή που κάποιοι άλλοι σύντροφοί τους, που δεν ήσαν μυημένοι, αλλά είχαν παραμείνει πιστοί στον όρκο τους ήσαν μπροστά και προσπαθούσαν, 5-10 αυτοί, να κρατήσουν τις… παρελαύνουσες ορδές των αποβιβαζομένων, δίκην διακοπών (!), ΤΕΔ! Ρε αρχίδια! Λέτε τυχαίως οι ΤΕΔ να έβγαλαν τότε το συνθηματικό -“επαναντατικό τους… πολεμικό ελατήριο”, που έλεγε “Η ΑΪΣΕ ΠΑΕΙ ΔΙΑΚΟΠΕΣ”; (Ήξεραν ότι θα έκαναν αποβίβαση και όχι απόβαση)!..

Καρβουνόπουλε!

Ο Φλώρος θέλει 50 και 100 σαν εσένα, μεγαλόσχημε όρχι!.. Εσύ ειδικά που τόσο πολύ “έφαγες” από τις ΕΔ για χρόνια και που ποτέ δεν σου έκλεισαν αυτές την πόρτα, δεν έπρεπε να δεχθείς να γίνεις γρανάζι αυτού του τόσο οσμηρού και λερού σχεδίου του “Ήρωος”, παλιομαλάκα! (Δημοσιογραφικέ παλιομαλάκα εννοώ)!..

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΜΙΚΡΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΩΣΤΕ ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ: 

ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΑΛΕΤΕ, ΡΕ ΛΕΜΕΔΕΣ, ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΕΔ! ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΠ’ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΕΔ, ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΑ, ΑΡΙΣΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΚΟ ΚΩΝ-ΝΟ ΦΛΩΡΟ, ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ!

ΑΦΗΣΤΕ-ΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΡΕ ΑΡΧΙΔΙΑ, ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΑΠΕΡΙΣΠΑΣΤΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΤΕΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΟΡΔΕΣ , ΟΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΔΩΘΕ, ΕΕΔ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΠΩΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΤΟΤΕ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΠΑΡΑΞΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΡΑΒΗ ΤΟΥΣ, ΠΑΛΙΟ-ΜΟΥΛΟΙ!..

ΥΓ. Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” του ΥΠΑΜ, τον τέως Α/ΓΕΕΘΑ, δίμετρο Στρατηγό Κο ΓΡΑΨΑ Δ. , [μιλάμε σαν τον Φλώρο “ένα πράγμα”, εννοούμε ως στρατιωτική… κατασκευή / ως… παραγωγή στρατιωτικού προϊόντος (ας μας συγχωρέσει ο νυν Κος Αρχηγός / “να είναι καλά” /, αλλά ο Γράψας ήταν “Φλώρος Χ 3” και σε πολύ δύσκολα μάλιστα τότε και πολύ διαφορετικά χρόνια)], το πώς(!) κυττούσε, σε μια δεξίωση, τον Νο “1” τότε εκπρόσωπο στην χώρα μας των διεθνών εμπόρων όπλων, αυτόν τον κοντό με τα… πούρα!.. Δεν μπορούσε όμως τότε να κάνει αλλιώς!..

Ίσως και ο Φλώρος να ενόχλησε κάποια συμφέροντα με τις… εξοπλιστικές επιλογές των ΕΕΔ που έγιναν επί ημερών του! ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΝ ΣΕΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΦΛΩΡΟ, ΟΥΔΕΙΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΜΕΝΩΝ ΣΤΑ 4 ΕΠΙΤΕΛΕΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΗΜ/ΦΟΣ “ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ” ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ, ΤΟ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ… ΣΤΡΑΒΟΚΑΤΟΥΡΗΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΣΤΟΝ ΧΟΛΑΡΓΟ! ΑΝΤΕ, ΠΑΛΙΟΛΙΜΑ, ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΩΝ ΕΥΡΩ!..

3. Σεβαστέ, τω όντι, Κε Συρίγε!

Ορθή και ακριβής η τοποθέτησή σας για το… “Κόκκινο Μήλο” και τον Ιουστινιανό! Παρακαλώ να δεχθείτε όμως, διότι μαζί σας μπορεί να συζητάει κανείς σοβαρά, πως η αναφορά των Τούρκων στο ΜΕΑ αυτό, αφορά την “Κόκκινη Μηλιά” και έχει σχέση με την περιοχή απ’ την οποίαν φέρεται να ξεκίνησαν, τα τουρκικά φύλα, κινούμενα από Ανατολάς προς Δυσμάς και ερχόμενα τελικώς στην Μ. Ασία (Δ. Ανατολία κατ΄αυτούς), Μ. Ασία που αποτέλεσε και τον… βατήρα της αλώσεως της Πόλεως και της δημιουργίας της μεγάλης Οθωμανικής Αυτοκρατορίας! (Ο σχεδόν εσχάτως θανών Καθηγητής Βρυώνης παρουσιάζει ανάγλυφα την όλη τους πορεία, όπως και τον τρόπο με τον οποίον τελικώς μεγεθύνθηκαν και τελικώς επεβλήθησαν)!..

Αυτή η περιοχή φέρεται να ταυτίζεται με την περιοχή της γνωστής μας “ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ”, περιοχή της Λύκαινας “ΑΣΕΝΑ”, κλπ, περιοχή πλησίον της σημερινής Μογγολίας, μια περιοχή που βρίθει τουρκικών μύθων, (ένας των οποίων είναι και η ύπαρξη εκεί της “Κόκκινης Μηλιάς”), μύθων που όμως στην τ/Ιστοριογραφία έχουν βαθιά επίδραση!..

Έλεγαν οι παππούδες μας ή μάλλον ή προ-πάπποι μας, όταν εκκινούσαν να πολεμήσουν, πχ στους Βαλκανικούς Πολέμους τους Οθωμανούς! ”Θα τους πάμε μέχρι την Κόκκινη Μηλιά”! Εννοούσαν ακριβώς αυτό που μόλις σας έγραψα, Κε Καθηγητά και Υπουργέ, πως δηλαδή θα τους γυρίσουν πίσω απ’ εκεί όπου αυτοί έλεγαν και λέγουν ότι ξεκίνησαν την ιστορική τους πορεία!..

Με πολύ σεβασμό, διότι πράγματι πολλαπλώς ΞΕ-ΧΩ-ΡΙ-ΖΕ-ΤΑΙ!.. (Γι’ αυτό και τα Κομμούνια – Συριζαίοι προσπάθησαν κάποτε, απολύτως τρομοκρατικά, να σας εκφοβίσουν και να σας φιμώσουν)!..

ΥΓ. Επίσης, διότι Εσείς ακούτε τους… τολμούντες να τα “βάζουν” (λέμε τώρα / σχήμα λόγου) με τους… Καθηγητές μας, διαβάστε!.. Τους Ισραηλινούς δεν τους έφεραν σε εμάς οι Τούρκοι, όπως είπατε, αλλά η οικογένεια Μητσοτάκη, πατέρας και γιός!..

Όταν ανήλθε στην εξουσία ο Κων-νος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ “άνοιξαν” Πρεσβεία οι Ισραηλινοί στην Ελλάδα και αναβαθμίστηκαν “εκ βάθρων”  οι σχέσεις μας, σε μια βάση τότε, αλλά και τώρα, αληθινής φιλίας και όχι λυκοφιλίας!..

Μέχρι τότε, δυστυχώς, είχαμε… αγκαλιάσει τους τάχα μου μονίμως… καλούς και μονίμως… δύστυχους Παλαιστινίους, ενώ επίσης μονίμως… καταχεριάζαμε τους μονίμως… κακούς Ισραηλινούς, έναν ολόκληρο ιστορικότατο και αρχαιότατο λαό, έναν βασανισμένο και πολυ-κυνηγημένο λαό, ο οποίος πάντα -ιστορικά- “παίζει” σημαίνοντα ρόλο στα παγκόσμια και διεθνή πολιτικά πράγματα και που είναι, ναι(!), ο Ισραηλινός λαός! Ο Μητσοτάκης έκανε το αυτονόητο(!) τότε, ως “ΚΥΡΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ” του, αυτό που η /Διπλωματία όφειλε να είχε κάνει αμέσως με την ίδρυση του Κράτους του Ισραήλ! Οι Ε/πολιτικοί, από μια άκρως περίεργη τάση… αυτοκαταστροφής, είχαν κάνει πέρα τους Βρετανούς(!) και τους Ισραηλινούς!.. Ναι, και όμως αυτή είναι η αλήθεια!..

Ο γιός του σήμερα Κυριάκος ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ και Π-Θ μας έπραξε το ίδιο με το Ισραήλ και μάλιστα σε… χάραξη πολύ μεγάλου βάθους με το ισχυρό πολιτικό… υνί του αλετριού του, συγκριτικά με τον γεννήτορά του, συνεχίζοντας, οφείλουμε να σημειώσουμε, την πολιτική στρατηγική θέση και του Πατέρα του, αλλά και του ΓΑΠ(!), που και αυτός εργάστηκε πάρα πολύ στην πολυ-επίπεδη ανάπτυξη και εμπέδωση των Ε-Ι σχέσεων, όσο τον άφησαν οι Ευρωπαίοι ηγέτες – λακέδες των “Διεθνών Εβραίων”, αλλά και ο Κος… Ευάγγελος ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, να μας κυβερνήσει!.. (Μετά τις Κάννες και το… “Κονάρ” του Σαρκοζί, τον έριξε εντός του… α/φ ακόμα ευρισκόμενο! Μιλάμε πιθανότατα για τον πιο αδικημένο πολιτικά μεταπολιτευτικά πολιτικό μας)!..

4. Κε Παυλόπουλε, επειδή σας άκουσα να ρωτάτε σχετικά! (Δημ/φε του “ΣΚΑΪ”):

Η τ/Κοινωνία θέλει πάντοτε ό,τι και η ηγεσία του! Με βάση το ΙΣΛΑΜ υπάρχει και(!) στην Ισλαμική Τουρκία, (όπως και γενικώς σε όλον τον Ισλαμικό Κόσμο), μεταξύ ηγεσίας και λαού, σχέση ανάλογη αυτής του… βοσκού με το… κοπάδι του!.. Ό,τι άλλο ακούτε να λέγεται είναι δυτική, μη ισχύουσα, … μεγαλο-παπαριά, όταν δεν εξετάζεται η Τουρκία σ’ αυτήν τη βάση, και ασφαλώς και ο λοιπός Ισλαμικός Κόσμος!

Σου και σας προτείνω, για τον ελεύθερο χρόνο σας, να ξεκινήσετε με την μελέτη του βιβλίου με τίτλο “ΙΣΛΑΜ”, του τόσο πολύ αγαπητού σε όλους τους νεο-Αριστερούς “εν Ελλάδι”, δήθεν και γνησίους, Αρχιεπισκόπου Αλβανίας Κου Κου ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ενός από τα πιο αγαπημένα κάποτε, αυτό προς ενημέρωσή σας, ρασοφόρου… παιδιού της Χούντας, η οποία τον έκανε και Καθηγητή Παν-μίου! (Για να περάσει κανείς το μάθημά του, “έφτυνε αίμα”)!..

5. Άκουσα! Νυχτερινές μαζικές παραβιάσεις τις προάλλες, πάνω από την Λέσβο! Άντε ρε Τούρκοι, ναι; Άτσα!.. Τούρκοι σας το ξαναγράφω! Η Λέσβος είναι νησί επιπέδου 1 Στρατάρχου και 3 Αρχιστρατήγων! Πού πάτε λοιπόν, ορέ Μεμέτια;

Καρβουνόπουλε!

Φέτος, και λίγο πριν κλείσει το έτος, οι Τούρκοι έχουν κάνει 10.000 παραβιάσεις, ενώ πέρυσι 2700! Επίσης, πέρυσι είχαμε 50 εμπλοκές και φέτος… 250!..

Ούτε αυτό το σοβαρό στοιχείο δεν σε συγκράτησε στο αντι-κυβερνητικό σου μένος; Θέλετε μια εθνική Κ/Φ (που θα είναι και η τελευταία, αν επέλθει), αρκεί να… δολοφονήσετε τον μισητό σας Μητσοτάκη, ρε; Πόσο πιο χαμηλά θα πέσετε, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;

6. Παρακαλώ να χαλαρώσουν όσοι ισχυρίζονται ότι η… γραμμή Αλεξανδρούπολη – Βορράς (↑) έθεσε σε δεύτερη μοίρα τα Στενά του Βοσπόρου, την Πόλη με τα στρατηγικότατα λιμάνια της και τα Στενά των Δαρδανελίων!..

Ότι πρόκειται για μια λίαν σοβαρή πολιτικο-οικονομικο-στρατιωτική “εναλλακτική” για την Δύση, ναι, αλλά μέχρις εκεί, φίλοι!..

Με σεβασμό!..

7. Ρε ξεφτίλα, Τσίπρα! Ούτε την “κάρτα της αγοράς” (τέτοια, κατά Γεραπετρίτη και ορθώς), ψήφισες ρε πολιτικό αρχι-λαμόγιο;

Θες δηλαδή, για να τα συνοψίσουμε, μια μη(!) Άμυνα της Πατρίδος μας, αφού δεν ψήφισες τα εξοπλιστικά, ούτε ακόμα και αυτά τα ποσά για την Άμυνα του Π/Υ μας 4 Π-Υ τώρα, ρε ξεφτίλα  (Χουντο-… αιδοιoκινούμενo πιόνι Καμπά, πού είσαι ρε;), και έναν πεινασμένο λαό, έ; Τιμωρείς δηλαδή τους Έλληνες, επειδή ψήφισαν τον Κ.Κ.Μ. για Π-Θ και όχι εσένα, έ; Ουστ, ρε πολιτική παλιολινάτσα!.. Εσύ ο τάχα μου… ενωτικός και παπάρια – μέντολες!..

8. Ο Μητσοτάκης δεν φοβάται για τα παιδιά του, διότι είναι ελεύθερος ως άνθρωπος και παρουσιάζεται, ρε Τσίπρα, μ’ αυτά, όπως πρόσφατα με το κορίτσι του!

Μητσοτάκης: Οι ευχές για τα Χριστούγεννα και οι προτάσεις για βιβλία

Εσύ, ο μεγάλος… Αγα-Χάνος Τσίπρας, γιατί δεν βγαίνεις πχ με τον Φοίβο, κλπ, ώστε να δείξεις ότι δεν είσαι βαθιά νεποτιστής και μας το “παίζεις” περί τάχα μου προφύλαξης τους από τα ΜΜE, κλπ; Μόνον την Περιστέρα, που κλαίει κάθε Ιούνιο, έχεις στην οικογένειά σου; Δεν έχεις και 2 γιούς, 2 πιτσιρικάδες; Πού είναι;

Τί φοβάσαι ρε Τσίπρα; Ο Κ.Κ.Μ. δεν έχει… Χίους και… Μπαξεβάνηδες!.. Τί δεν έχουν ακούσει τα παιδιά του Π-Θ, ειδικά αυτός ο γιός του!.. Δεν σε είδαμε όμως να βγαίνεις και να καταδικάζεις αυτές τις απολύτως πρόστυχες τακτικές!..

Να λοιπόν ακόμα μια διαφορά σου Τσίπρα, με τον νυν Π-Θ, στην οποίαν και πάλι… ηττάσαι στην πραγματικότητα, όσο οι δικοί σου και να χτυπάνε χυδαία την οικογένεια του Κ.Κ.Μ.!.. Φοβάσαι Τσίπρα, φοβάσαι! Γιατί όμως τόσο πολύ;

9. Πήγε ο Κ.Κ.Μ. στην… Β. Ήπειρο και χέστηκες Τσίπρα, έ; Λες να μην χάσω τις ψήφους από τους παραδοσιακά αριστερούς Β. Ηπειρώτες και τί έκανες; Έβαλες τον Γιώργο τον ΤΖΟΜΑΚΑ να έρθει να σου πει “ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ”, να σε προσκαλέσει στην Β. Ήπειρο “και καλά”, ώστε να σχολιάσεις μετά την πρόσφατη επίσκεψη εκεί του Π-Θ και πάλι με ψέματα και πρόστυχα, αφού τι είπες;

Δεν πήγες εκεί ως Π-Θ, μας είπες, διότι οι Αλβανοί δεν έκαναν τίποτα τότε για τα δικαιώματα των εκεί Ελλήνων Β.Η.! Ναι, αυτό είπες και “έπεσαν τα τσιμέντα”, υπονοώντας παράλληλα με το ψέμα και ότι ο Κ.Κ.Μ. είναι… Εφιάλτης, αφού πήγε εκεί, χωρίς να έχουν κερδίσει κάτι οι εκεί Έλληνες, από την επίσημο Αλβανία, κλπ!..

Καλά ρε, μπορεί εσύ να λέγεσαι άνδρας, ρε πολιτικέ αλήτη, με τόσα ασύστολα ψεύδη που εκστομίζεις; Ποιά δικαιώματα ρε και ποιών ΒΗ; Εδώ φάγανε οι Αλβανοί τον Κατσίφα (πήγαν 300, για 1 άνδρα και δεν τον αιχμαλώτισαν, διότι διετάχθησαν να τον εκτελέσουν ως… τρομοκράτη, επειδή 28/10 θέλησε να υψώσει την ε/σημαία στα χωριά που βάσει συνθηκών είναι ελληνοκατωκημένα) και δεν έστειλες ούτε ένα “σας συλλυπούμαι” στους γονείς του, ρε πολιτικέ βρωμιάρη!.. Είχαν οι Αλβανοί το πτώμα του 1 μήνα άταφο, κάνοντάς το βόλτες στην διαδρομή Τίρανα – Αργυρόκαστρο, και του αφαίρεσαν ζωτικά του όργανα και δεν προέβης ούτε σε μια διαμαρτυρία, έστω και για τους τύπους, ενώ έβαλες και τον τότε Α/ΕΛΑΣ να δίνει στους Αλβανούς, από την πρώτη στιγμή, πληροφορίες για το Ελληνόπουλο αυτό, γενόμενος αυτός ο καλύτερος ΑΡΧΙ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ τους, στο πλαίσιο τάχα μου των Ε-Α υπογραφεισών συμφωνιών και μνημονίων, ανάμεσα στις 2 Αστυνομίες, κλπ, κλπ, κλπ! Θες να σου θυμήσουμε τί δήλωναν τότε οι δικοί σου, όπως πχ το πολιτικό παχύδερμο και βαθιά πλεγματικός Φίλης, … Χριστιανός και… Ψάλτης, κατά δήλωσή του;

Για ποιά δικαιώματα λοιπόν των ΒΗ, μιλάς σήμερα, ρε; 

Πόσο ακόμα θα μας φτύνεις, ρε κινούμενη πολιτική απάτη, στα μούτρα, παλιο-απατεώνα, ρε διεθνιστή του Κερατά, που θες μια ΕΛΛΑΔΑ χώρο και όχι χώρα; Πες την αλήθεια, επιτέλους ρε, που αναμένεις τις ψήφους των Αλβανών, των Πακιστανών (τί κάνεις ρε Βίτσα;) και λοιπών ξένων που ελληνοποιούνται μέρα την μέρα, για να βγεις μ’ αυτές ξανά Π-Θ!.. Ουστ!..

10. 27-12-2022

 

By Lauren Marcus, World Israel News

The perpetrator behind the deadly twin bombing attacks at Jerusalem bus stops in late November has been arrested by the Shin Bet, the security agency said in a statement on Tuesday.

The Shin Bet named 26-year-old Islam Faroukh, a native of the eastern Jerusalem neighborhood Kfar Aqab who holds Israeli residency rights, as the terrorist responsible for the bombings, which killed a 17-year-old dual Israeli-Canadian citizen and a 50-year-old father of six who had immigrated to Israel from Ethiopia.

An additional 18 people were wounded in the attacks.

Faroukh had reportedly pledged allegiance to the ISIS terror group and downloaded materials affiliated with radical Islamic ideology, and is believed to have acted alone.

A recent graduate in engineering from an Israeli educational institution, Faroukh created the bombs based on instructions he found online.

The Shin Bet said it had identified Faroukh based on fingerprints he had left behind, which were found on the explosive devices detonated near the entrance to Jerusalem and at the Ramot junction.

An additional bomb in Jerusalem planted by Faroukh, which he planned to activate once security forces arrived at the scene of the bombing, failed to detonate due to a technical malfunction.

He reportedly planned out the attack for weeks in advance, plotting a route which saw him reach the scenes of the bombings on an electric scooter at 6 a.m.

  CAR-RAMMING TERROR: FEMALE IDF SOLDIER SERIOUSLY WOUNDED

Faroukh then fled to a cave in the Judean Desert, where he had prepared a change of clothes and stored food, water, and weapons.

The Shin Bet and Israeli police discovered additional explosive material in the cave, suggesting that Faroukh intended to carry out additional attacks.

During the Shin Bet interrogation, Faroukh said “Islamic ideology” was his motivation for the attack. He did not express remorse, the security agency said.

“I commend the ISA, the Israel Police, the IDF and all the security forces for their investigation that led to the apprehending of this terrorist,” said outgoing Prime Minister Yair Lapid in a statement.

“We will continue to fight terrorism and deal with terrorists and those who dispatch them to the fullest extent of the law. The State of Israel will do its utmost to deliver security for its citizens.

“I send condolences, on my behalf and on behalf of the Government of Israel, to the families of young Aryeh Shechopek and Tadasa Tashume, who were murdered in the double bombing, may their memories be for a blessing.”

While the Shin Bet was tracking down Faroukh, they learned that a close friend of his was plotting a major suicide bombing attack at Jerusalem’s Central Bus Station.

  CANADIAN MPS HOST HOLOCAUST-DENIER, ANTISEMITE WHO CALLED JUDAISM A ‘TERRORIST RELIGION’

Hamed Othman, 23, was arrested several weeks ago and charged today for that plot.

Two American citizens living in Israel, including an international law professor, who shared radical Islamist material with Othman were arrested and interrogated during the course of the investigation.

Both have been deported to the U.S., the Shin Bet said in a statement.

On Monday, the Shin Bet announced that it had foiled an additional bombing plot and arrested four members of a terror cell associated with the Al-Aqsa Martyrs’ Brigade.

11. Καλά Κε Καιρίδη! Μας είπες ότι η Ουκρανία καταστράφηκε, αλλά η Ρωσία δεν νίκησε; Πρόσεχε τί λες, διότι αυτοαναιρείσαι!.. Η Ρωσία πήρε ό,τι ήθελε και τώρα είπαμε τί κάνει, Κε Καιρίδη! Διάβασέ μας λίγο! Παγίωση κατακτήσεων ευρισκόμενη για λίγο ακόμα στις φάσεις της αναδιοργάνωσης και της σταθεροποίησης!.. Τις μάχες οι Ρώσοι τις σταμάτησαν από τα τέλη Σεπ. του 2022 και τις αρχές του Οκτ. του 2023, έχοντας υλοποιήσει τους ΑΝΣΚ τους! Σε ό,τι αφορά το Κίεβο, η κατάκτησή του ποτέ δεν ήταν στα σχέδιά τους! Ακόμα να καταλάβεις τί είχε παιχτεί στρατιωτικά με το Κίεβο, από την αρχή ακόμα της Ρ/εισβολής στην Α. Ουκρανία, τον Φεβ. του 2022;

Αν ήσουν σωστός πολιτικός 100% και όχι “να μην τα χαλάσουμε και με τις Η.Π.Α.”, … κλπ, κατάλαβες, θα έλεγες “στα ίσα”:

“Μπράβο Ουκρανικέ λαέ! Τα έβαλες με μία των υπερδυνάμεων παλληκαρήσια! Τώρα όμως πλέον πρέπει να βάλλεις ένα “STOP” και να πας σε διαπραγματεύσεις ειρήνης μαζί τους, πριν γίνεις “μη χώρα”!.. Έτσι απλά!.. Οι Ουκρανοί ΝΑΖΙ και ειδικά αυτός ο σύμβουλος του Ζελένσκι, ο Μποντόλιακ ή κάπως έτσι, παρασυρμένοι από την υποστήριξη της Δύσεως, νομίζουν ότι τα “proxies”΄ζουν εσαεί!.. Οι Αρχαίοι Έλληνες έλεγαν: “ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΣ ΟΛΕΘΡΟΝ ΗΓΑΓΕΝ”!..  Και στο τέλος χαμένη θα είναι η Δύση, φίλε και πράγματι ικανότατε πολιτικέ πια, Κε Καιρίδη!..

12. Πώς μωρή Λαγκάρντ θα πολεμήσετε τον πληθωρισμό; Με τις συνεχείς αυξήσεις των επιτοκίων των δανείων, ώστε να μην μπορούν πια οι Ευρωπαίοι να τα ξεχρεώνουν; Και όλα αυτά, ρε αντρογύναικο, χεσοβολιά του Γερο-Μπάϊντεν, για να τιμωρήσετε τον κακό… Πούτιν, μωρή μαγδάλω; Θα στείλετε στους τάφους τους λαούς της Ευρώπης για να κάνετε “ντα” τον ανυπάκουο και μη πειθαρχούντα στα αφεντικά σου “Διεθνείς Εβραίους” Ρώσο Πρόεδρο;

Τα αφεντικά σου μας πάνε για Γ’ Π.Π. μωρή… “κορμο-σωλήνα” και μαζεύουν τώρα τα λεφτά τους πίσω, έτσι δεν είναι, γαμώ τον Γερο-Τζο, που από την ημέρα που τον επανέφεραν οι “Διεθνείς Εβραίοι”στην εξουσία ως Πλανητάρχη, μας γαμήθηκε η ζωή κυριολεκτικά;

Γιατί δεν λες λοιπόν την αλήθεια μωρή; Μετά, γιατί καταχεριάζατε τον ΡΤΕ που έκανε -υποτίθεται- τα ίδια στον λαό του; Ουστ!

Διάβασε τώρα, τί λέμε στην Ελλάδα, μαντάμ, στην Ελλάδα που “θάψατε” για να σωθούν οι Τράπεζές σας πριν λίγα χρόνια σε Γαλλία και Γερμανία:

“ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ, ΚΟΥΦΑΛΑ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ”!..

13. Σταματείστε εκεί στο εθνικό κόμμα του… Σόρος στην Ελλάδα, αχαχαχαχαχαχα, να αναφέρεστε σε κυρώσεις από την Ευρώπη προς την Τουρκία, διότι έχετε πλέον μεταπέσει σε επίπεδο γραφικών!..

Τί άλλες πιο δυνατές κυρώσεις, απ’ αυτές, ρε αστείοι, που εφάρμοσαν και εφαρμόζουν οι Η.Π.Α. επί ΤΡΑΜΠ και επί ΜΠΑΪΝΤΕΝ, θα μπορούσε να εφαρμόσει η ΕΕ στην Τουρκία, σε μια χώρα που σύσσωμη προτάσσει της όποιας ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ της, τον ΜΕΓΑΛΟΙΔΕΑΤΙΣΜΟ και τον… ακολουθούντα ΠΟΛΕΜΟ, ως βασικό συστατικό του “DNA” της;

Χέστηκαν, ρε σεις, οι Τούρκοι για την οικονομία τους, όταν πρόκειται για την  Πατρίδα τους, έτσι όπως αυτοί ασφαλώς την θέλουν και εννοούν! Ακόμα να το καταλάβετε;

Εκείνη η ιστορικός σας που ξέρει το Ισλάμ και έχει σπουδάσει την χώρα αυτήν, αυτήν λέω με τα μαλλιά τα “μπε”, ήτοι τα προβατίσια, πού είναι; Ξαναγύρισε στην Πάντειο, ως Καθηγήτρια; Έχετε έναν άνθρωπο να σας πει για την Τουρκία και να σας μάθει γι΄αυτήν και αναφέρεστε σε… κυρώσεις και παπάρια, δείχνοντας ότι δεν γνωρίζετε την γείτονα χώρα;

14. Όπως σας το είχαμε γράψει! Πολύ απλός ο Κάρολος στις ευχές του για τα Χριστούγεννα! “Να πλησιάσουμε με συμπόνια τις ζωές των άλλων” είπε, κάνοντας μνεία και της μητέρας Του και θυμίζοντας τον Έλληνα Βασιλέα ΠΑΥΛΟ, των αρχών του 1950, που ήταν λαϊκός και αγαπητότατος!..

Ναι, Υψηλότατε είναι έτσι και εμείς ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ(!) για το μήνυμά Σου αυτό!..

Κάνε λοιπόν τώρα Εσύ, με τη σειρά Σου, μετά απ’ όσο προσπάθησε η Μητέρα Σου, ό,τι περνάει από το χέρι σου, μπας και ξαναέλθει η ειρήνη στην Ευρώπη και η ηρεμία και η ευημερία των λαών της, μιας Ευρώπης που κομμάτι της (γεωγραφικό εννοώ), είναι και το αγαπημένο μας νησί, η Πατρίδα σου!.. Ρωσικός Ιμπεριαλισμός, ναι Μεγαλειότατε, να το δεχτώ, από την μια (ιμπεριαλισμός και όχι αναθεωρητισμός), αλλά και από την άλλη, ΑΚΡΑΤΟΣ ΑΛΑΖΟΝΙΚΟΣ ΝΕΠΟΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΕΣΠΟΤΙΣΜΟΣ από την πλευρά των “Διεθνών Εβραίων”, που κατέχουν και διαχειρίζονται, όπως αυτοί θέλουν, τον παγκόσμιο πλούτο, σε ένα ποσοστό μεγαλύτερο του 85% πια!.. Πες τους κάτι Μεγαλειότατε, συνέτισέ τους!!! Εσύ πλέον είσαι η τελευταία μας καταφυγή και ελπίδα, πριν το μεγάλο σκοτεινό… ΤΟΥΝΕΛ εμπρός μας και το ακολουθούν αυτό ΜΕΓΑ ΧΑΟΣ!..

15. Ναύαρχε Φενέκε! Όταν μιλάς για Οικονομία και αναφέρεσαι στην Τουρκία, γνώριζε ότι γελάνε μαζί σου, διότι επιμένεις να προσπαθείς να συνδέεις 2 μεταξύ τους αντίθετες και ασύμβατες για την χώρα αυτήν έννοιες! Πότε θα το καταλάβεις;  Οι Τούρκοι είναι σύγχρονης μορφής Νομάδες Ναύαρχε, ένας λαός που επιμένει να μην θέλει να εκπολιτιστεί, αλλά να ζει μέσα από επεκτάσεις και νέες κατακτήσεις, ακόμα και… στα όνειρά του!.. WAKE UP, MY FRIEND, WAKE UP!..

16. Θα σκάσει πόλεμος και στα Βαλκάνια, βρε; Ο Σέρβος Α/ΓΕΕΔ μετέβη στα σύνορα της Σερβίας με το Αλβανικό πια Κόσσοβο, άκουσα!..

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic: “Priştine’nin amacı Sırpları Kosova’dan atmak

Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic: “Priştine'nin amacı Sırpları Kosova’dan atmak”

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Kosova-Sırbistan arasındaki gerilime değinerek, “Priştine’nin amacı, Sırpları Kosova’dan atmak” dedi.

Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic, Belgrad Patrikhanesi’nde Sırp Ortodoks Kilisesi Patriği Porfirije ile görüştü. Vucic, görüşmenin ardından yaptığı açıklamada, Kosova-Sırbistan arasındaki gerilime değinerek, Priştine yönetiminin amacının “kendisine itaat etmeyen Sırp halkını” Kosova’dan sonsuza kadar atmak olduğunu savundu. Kosova’nın Rusya ve Ukrayna’ya ilişkin durumun oluşturduğu jeopolitik şartlardan istifade etmeye çalıştığını öne süren Vucic, “Bunların devam edeceğinden şüpheniz olmasın. Bunları aşabileceğimizden emin değilim çünkü hiçbir argümanı duymak istemeyen bir tarafla konuşmaya çalışıyoruz” dedi.

Uluslararası toplum temsilcileriyle görüşmeler gerçekleştirildiğini ifade eden Vucic, “Barışı korumaya, barış için mücadele etmeye ve taviz temelli bir çözüm bulmaya çalışıyoruz” dedi.

Sırbistan’ın ne olursa olsun Kosovalı Sırpların yanında olacağını söyleyen Vucic, “Teslim olmak yok, Sırbistan yanınızda” ifadelerini kullandı.

“NE PAHASINA OLURSA OLSUN BARIŞ”

Görüşmenin ardından Patrik Porfirije ise Cumhurbaşkanı Vucic’ten ne pahasına olursa olsun barışı koruma ricasında bulunduğunu söyledi. Silahlı çatışmanın hiçbir tarafa iyi bir şey getirmeyeceğini vurgulayan Porfirije, hem Kosova yönetimi hem de “büyük güçlere” barışın korunmasına yardımcı olma ve insan hayatını tüm çıkarların üzerinde tutma çağrısı yaptı. Kosova’ya girişine izin verilmemesinin mantıksız olduğunu söyleyen Porfirije, yasağın kaldırılması çağrısında bulundu. Kosova hükümeti geçtiğimiz günlerde, Patrik Porfirije’nin ülkeye girişine izin vermemişti.

KOSOVA-SIRBİSTAN GERİLİMİ

Kasım ayında görevinden istifa eden eski Sırp polis memuru Dejan Pantic’in gözaltına alınması üzerine Kosovalı Sırplar, 18 gündür Jarinje ve Bernjak sınır geçişlerine kurdukları barikatlarda nöbet tutuyor. Kosovalı Sırplar, gözaltına alınan Sırpların serbest bırakılmasını ve Kosova Özel Polis Birliği’nin (ROSU) ülkenin kuzeyinden çekilmesini talep ediyor.

Sırbistan Savunma Bakanı Milos Vucevic ise, Kosova ile yaşanan gerginliğin ortasında Sırbistan Cumhurbaşkanı Vucic’in dün akşam orduya en yüksek savaş hazırlığında olma emri verdiğini açıklamıştı.

17.

İlişkiler normalleşiyor! İsrail Cumhurbaşkanı’ndan Türkiye’ye mesaj: Güven mektubunu dört gözle bekliyorum

İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, İsrail’in Ankara Büyükelçisi Irit Lillian’ın bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a güven mektubunu sunmasının ardından Türkiye’nin Tel Aviv Büyükelçisi Şakir Özkan Torunlar’ın güven mektubunu kabul etmeyi “dört gözle beklediğini” belirtti.
İsrail- Türkiye ilişkilerinde girilen yeni dönemde olumlu mesajlar verilmeye devam ediyor. İsrail Cumhurbaşkanı Isaac Herzog, İsrail’in Ankara Büyükelçisi Irit Lillian’ın bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a güven mektubunu sunmasının ardından Türkiye‘ye bir mesaj gönderdi. Herzog, Tel Aviv Büyükelçisi Şakir Özkan Torunlar’ın güven mektubunu kabul etmeyi “dört gözle beklediğini” belirtti.

 

TÜRKÇE PAYLAŞIM YAPTI

Herzog sosyal medya hesabından Türkçe olarak yaptığı paylaşımda, “Bugün, Büyükelçi Irit Lillian, güven mektubunu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunarken Ankara’da, Cumhurbaşkanlığı’nda yeniden HaTikvah’ı (İsrail milli marşı) duymak çok etkileyiciydi. Yakında, Türk Büyükelçi’nin güven mektubunu kabul etmeyi dört gözle bekliyorum. İsrail- Türkiye ilişkilerinde büyük bir adım” dedi.

 

İlişkiler normalleşiyor! İsrail Cumhurbaşkanı'ndan Türkiye'ye: Güven mektubunu dört gözle bekliyorum

DİPLOMATİK İLİŞKİLER EN ÜST SEVİYEYE ÇIKARTILMIŞTI

Öte yandan Türkiye ve İsrail, uzun bir aranın ardından 17 Ağustos’ta diplomatik ilişkileri en üst seviyeye çıkarma ve karşılıklı büyükelçi atama kararı almıştı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Dünya

18.

Rusya’dan Türkiye’de doğal gaz merkezi olması ile ilgili yeni açıklama

Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak, Türkiye’de doğal gaz merkezi oluşturulması ile ilgili olarak “Merkez oluşturulduktan sonra Türkiye üzerinden ek hacimlerde gaz sevk etmeyi istişare ediyoruz” dedi.

26.12.2022

 

Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak, ülkesinde doğal gaz üretimi ve ihracatında bu yıl düşüş yaşanacağını belirterek, “Yıl sonu itibarıyla gaz üretimi geçen yıla kıyasla yüzde 12, ihracat da dörtte bir oranında düşecek. Bu durum öncelikle ihracat altyapısının durdurulmasıyla bağlantılı.” dedi.

Novak, Rus haber ajansı TASS’a, enerji sektöründeki gelişmelere ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Rusya’nın Avrupa Birliği’ne (AB) sıvılaştırılmış doğal gaz (LNG) ihracatının arttığına işaret eden Novak, “Şu anda bile bu pazar (AB) kapanmış değil. Bu yılın 11 ayında Avrupa’ya LNG ihracatımız 19,4 milyar metreküpe çıktı ve yıl sonunda bu rakamın 21 milyar metreküpe ulaşmasını bekliyoruz.” diye konuştu.

AB’de doğal gaz açığının bulunduğunu anlatan Novak, “Doğal gaz kıtlığı devam ediyor ve biz de sevkiyatı yeniden başlatmak için her türlü olanağa sahip olduğumuz için Avrupa pazarı önemini koruyor. Örneğin, siyasi nedenlerle durdurulan Yamal-Avrupa boru hattı kullanılmıyor.” dedi.

Novak, Türkiye’de kurulması planlanan doğal gaz merkezinin Rus gazı sevkiyatı için taşıdığı öneme dikkati çekerek, “Şimdi bir merkez oluşturulduktan sonra Türkiye üzerinden ek hacimlerde gaz sevk etmeyi istişare ediyoruz. Bu projenin uygulanmasında yer alacak ülkelerle ve Rus gazına ihtiyacı olan tüketicilerle çalışmalar sürüyor.” ifadelerini kullandı.

Gaz üretiminde düşüş, petrol üretiminde artış

Batılı ülkelerin çeşitli yaptırımlar uyguladığı Rus petrol ve doğal gaz sektörüne ilişkin de değerlendirmelerde bulunan Novak, Rusya’nın Ural petrolüne uyguladığı indirim miktarının son dönemde arttığını belirtti.

Yaptırımlar nedeniyle ihracat güzergahlarının uzadığını anlatan Novak, “Rotalar uzuyor ve bu nedenle de indirimler bir önceki aya kıyasla arttı.” dedi.

Lojistik konularının çözüme kavuşturulmasıyla Rusya’nın uyguladığı indirimin de azalacağı umudunu paylaşan Novak, “Daha önce de tedarik zincirlerini istikrara kavuşturmak dört ay sürmüştü, şimdi de benzer bir zaman alacaktır.” diye konuştu.

Novak, kapsamlı yaptırımlara rağmen petrol üretimini bu yıl artırdıklarını vurgulayarak, “Rusya Enerji Bakanlığının öncü verilerine göre, sektörde yaşanan baskıya rağmen petrol üretimimizi geçen yıla kıyasla yüzde 2 artırarak 535 milyon metrik tona çıkartacağız. Petrol ihracatımız da yüzde 7,5 artarak 242 milyon metrik tona yükselecek.” dedi.

Rusya’nın doğal gaz üretim ve ihracatının ise düşeceğini belirten Novak, “Yıl sonu itibarıyla gaz üretimi geçen yıla kıyasla yüzde 12, ihracat da dörtte bir oranında düşecek. Bu durum öncelikle ihracat altyapısının durdurulmasıyla bağlantılı.” ifadelerini kullandı.

Emrullah KoçinHaber7.com – Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin
19.

Aydınlık Gazetesi İlk Sayfası

20. “Türk Hava Kuvvetlerinin Bugünü ve Yarını” by Wise Men Center for Strategic Studies BILGESAM

ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ! ΑΞΙΖΕΙ!..

21.

Ένοπλες Δυνάμεις: Τι αλλάζει στον Στρατό με το νέο σχέδιο νόμου

Ρυθμίζονται ζητήματα οικονομικής φύσης, σταδιοδρομίας και εξέλιξης των στελεχών – Αναβαθμίζεται ο θεσμός της Εθνοφυλακής – Μέριμνες και για τους απόστρατους.

Απαγορεύεται από το δίκαιο της Πνευμ. Ιδιοκτησίας η καθ΄οιονδήποτε τρόπο παράνομη χρήση/ιδιοποίηση του παρόντος, με βαρύτατες αστικές και ποινικές κυρώσεις για τον παραβάτη!
ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΟΥΜΕ ΒΡΕ! ΑΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ‘ΝΑΙ, ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΚΡΙΝΙΕΣ!.. 
stratos-xr

Στην κατάθεση του πρώτου, έπειτα από αρκετά χρόνια, νομοσχεδίου που επανακαθορίζει, βελτιώνει και συνάμα τακτοποιεί μια σειρά από ζητήματα που αφορούν το μόνιμο στρατιωτικό αλλά και πολιτικό προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων προχωρά το υπουργείο Εθνικής Aμυνας. Παράλληλα, μέσω του συγκεκριμένου νομοσχεδίου εισάγονται μια σειρά από μέριμνες που αφορούν τους απόστρατους αξιωματικούς των Ε.Δ., αλλά και νέα δεδομένα σε σχέση με ειδικές κατηγορίες στρατευσίμων, όπως οι αντιρρησίες συνείδησης, ενώ προωθείται και η αναβάθμιση του θεσμού της Εθνοφυλακής προκειμένου να καταστεί αποτελεσματικότερος και να συμβάλει στην αμυντική θωράκιση της χώρας.

Το σχέδιο νόμου φέρει τον τίτλο «Μέριμνα υπέρ του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, εξορθολογισμός της νομοθεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων, οργάνωση της Εθνοφυλακής και άλλες διατάξεις», βρίσκεται ήδη σε δημόσια διαβούλευση και αναμένεται να έρθει προς ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής στις αρχές του νέου έτους.

Ταμείο Αλληλοβοήθειας

Με βάση τις σχετικές διατάξεις, το υπουργείο Εθνικής Αμυνας προχωρά στη σύσταση ενός Ειδικού Λογαριασμού Πρόνοιας στον Στρατό Ξηράς (ΕΛΠΣΞ) και στην Πολεμική Αεροπορία (ΕΛΠΠΑ), την τελική εποπτεία του οποίου θα έχει ο εκάστοτε υπουργός. Ο συγκεκριμένος Ειδικός Λογαριασμός θα έχει ως σκοπό την παροχή αλληλοβοήθειας στο προσωπικό του Στρατού Ξηράς και της Αεροπορίας για την κάλυψη αναγκών όπως κατασκηνώσεις, έξοδα κηδειών, έκτακτα περιστατικά υγείας και δαπάνες υγειονομικής περίθαλψης κ.τ.λ. Να σημειώσουμε πως ο λογαριασμός αυτός θα έχει τη δυνατότητα, σε έκτακτες περιπτώσεις, να χορηγεί στους δικαιούχους του ακόμη και άτοκα δάνεια.

Τόσο ο ΕΛΠΣΞ όσο και ο ΕΛΠΠΑ θα χρηματοδοτηθούν από ίδιους πόρους, και συγκεκριμένα μέσω μηνιαίας παρακράτησης ποσού που θα αντιστοιχεί στο 0,3% επί του μισθού των δικαιούχων του, της επιβολής κρατήσεων ποσοστού έως 3% επί της καταβαλλόμενης ημερήσιας αποζημίωσης εξωτερικού, καθώς και επί του επιδόματος αλλοδαπής στους στρατιωτικούς που υπηρετούν σε θέσεις εκτός συνόρων, από τη διαχείριση των χρηματικών διαθεσίμων του Ειδικού Λογαριασμού και έσοδα από διάφορες επενδύσεις.

Μέριμνα για απόστρατους

Με βάση το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, οι υπαξιωματικοί και οι Επαγγελματίες Οπλίτες (ΕΠ.ΟΠ.) του Στρατού Ξηράς που υπηρετούν σε φρουρές στις οποίες λειτουργούν στρατιωτικές λέσχες θα μπορούν πλέον να κάνουν χρήση των υπηρεσιών των λεσχών ως μέλη τους. Παράλληλα, θεσπίζεται διάταξη ώστε το βοήθημα των 1.500 ευρώ που δίνεται λόγω θανάτου εν αποστρατεία μετόχων του ΜΤΝ, σε περίπτωση που δεν υφίσταται σύζυγος ή τέκνα, να καταβάλλεται σε αυτόν που επωμίστηκε τα έξοδα κηδείας.

Να προσθέσουμε σε ό,τι αφορά τη μέριμνα για τους απόστρατους και τα Μετοχικά Ταμεία των Ε.Δ. πως προβλέπεται:

Η αύξηση αριθμού μεριδίων σε διατελέσαντες αρχηγούς ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΕΛ.ΑΣ., γενικούς επιθεωρητές Στρατού, διοικητές Στρατιάς και ανώτατους αξιωματικούς που εξήλθαν πριν από την 1η Ιανουαρίου του 2017 στην αποστρατεία, προκειμένου να λαμβάνουν ίδιο αριθμό μεριδίων με μεταγενέστερους.

Ειδικότερα, η αύξηση μεριδίων στους παραπάνω διατελέσαντες προβλέπεται ως εξής: στους αρχηγούς ΓΕΕΘΑ κατά 10 μερίδια, στους αρχηγούς ΓΕΣ, πρώην Χωροφυλακής και ΕΛ.ΑΣ. κατά 9 μερίδια, στους γενικούς επιθεωρητές Στρατού και Διοικητές Στρατιάς και αντίστοιχους πρώην Χωροφυλακής και ΕΛ.ΑΣ. κατά 8 μερίδια. Επίσης, στους αποστρατευόμενους με τον αποστρατευτικό βαθμό του αντιστράτηγου κατά 6 μερίδια, του υποστράτηγου κατά 5 μερίδια και του ταξιάρχου κατά 4 μερίδια.

Η Ενσωμάτωση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας για τα Μετοχικά Ταμεία και τους ειδικούς λογαριασμούς. Με βάση τη σχετική διάταξη καταργούνται, αναδρομικά από 1η Ιανουαρίου του 2022, οι μειώσεις του νόμου 4093/11 στα μερίσματα και την οικονομική ενίσχυση που καταβάλλουν στους μερισματούχους τους τα Μετοχικά Ταμεία Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας και οι Ειδικοί Κλάδοι Οικονομικής Ενίσχυσης Μερισματούχων Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας.

Αλλαγές σε προαγωγές

Στο πλαίσιο των διατάξεων του συγκεκριμένου νομοσχεδίου, το ΥΠΕΘΑ προωθεί και μια σειρά από αλλαγές που αφορούν την προαγωγική διαδικασία σε ορισμένες κατηγορίες και βαθμούς στελεχών των Ε.Δ. Ειδικότερα:

– Επιμηκύνεται από τα δύο στα τέσσερα έτη ο μέγιστος δυνατός χρόνος παραμονής στον βαθμό του αρχιπλοιάρχου και των αντίστοιχων βαθμών σε Στρατό Ξηράς (ταξίαρχος) και Πολεμική Αεροπορία και από τα δύο στα τρία χρόνια η παραμονή στον βαθμό του υποναυάρχου, υποστρατήγου και υποπτεράρχου.

– Καθορίζεται ως καταληκτικός βαθμός για τους Εθελοντές Μακράς Θητείας (ΕΜΘ) αυτός του ανθυποπλοιάρχου και αποστρατευτικός του υποπλοιάρχου.

– Οι Αξιωματικοί Εκτός Οργανικών Θέσεων (ΕΟΘ) θα κρίνονται πλέον κάθε χρόνο στις τακτικές κρίσεις, ως διατηρητέοι ή μη διατηρητέοι. Εφόσον κριθούν μη διατηρητέοι, θα αποστρατεύονται.

Στρατεύσιμοι

Παράλληλα, μέσω του νομοσχεδίου, η πολιτική ηγεσία του ΥΠΕΘΑ έρχεται να εκσυγχρονίσει περαιτέρω μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τους στρατεύσιμους με βάση και τις νέες ανάγκες που έχουν προκύψει τόσο στο στράτευμα όσο και στην κοινωνία. Συγκεκριμένα, η κατάταξη των στρατευσίμων θα γίνεται πλέον αποκλειστικά με χρήση ηλεκτρονικών μεθόδων και δικτυακών υποδομών, ενώ παρελθόν πρόκειται να αποτελέσει η αποστολή σημειωμάτων κατάταξης μέσω αστυνομικών αρχών, η οποία από την επόμενη ΕΣΣΟ θα γίνεται κατ’ εξαίρεση και μόνο εφόσον συντρέχουν σημαντικοί λόγοι.

Επίσης, και σε ό,τι αφορά τις μηχανογραφικές εφαρμογές εφεδρείας, η εγγραφή σε αυτές θα αποτελεί υποχρέωση για τον έφεδρο, ο οποίος οφείλει επίσης να παραλαμβάνει και τα σχετικά στρατιωτικά έγγραφα. Στο ενδεχόμενο που δεν υπάρξει συμμόρφωση σύμφωνα με το παραπάνω, θα επιβάλλεται σχετικό πρόστιμο.

Ως προς τους αντιρρησίες συνείδησης, αποφασίστηκε ότι στη σύνθεση της Επιτροπής Εξέτασης του αιτήματος απαλλαγής από τη στράτευση οι περισσότεροι θα είναι πλέον στρατιωτικοί. Ειδικότερα, ως προς τη σύνθεσή της μειώνεται ο αριθμός καθηγητών των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και αυξάνονται οι ανώτεροι αξιωματικοί.

22.

Putin’den kritik karar: O ülkelere petrol satışı yasaklandı!

Son dakika... Putin'den kritik karar: O ülkelere petrol satışı yasaklandı!

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, AB ve G7 ülkelerinin Rus petrolüne getirdiği tavan fiyat uygulamasına dahil olan ülke ve şirketlerin Rus petrolü almasını yasaklayan kararnameyi imzaladı.

Avrupa Birliği (AB) ve G7 ülkelerinin Rus petrolüne getirdiği tavan fiyat uygulamasının ardından Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Rus petrolüne tavan fiyat uygulamasına dahil olan ülke ve şirketlerin Rus petrolü almasını yasaklayan kararnameyi imzaladı.

Kararnameye göre, Rus petrolünün alıcıları, AB ve G7 ülkelerinin getirdiği tavan fiyat uygulaması üzerinden alım yapmak istiyorsa, bu ülke veya yabancı şirketlere Rus petrolünün satışı yasaklanacak. Putin’in imzaladığı kararname önümüzdeki 1 Şubat 2023 tarihinde yürürlüğe girecek, 1 Temmuz 2023 tarihine kadar geçerli olacak.

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırıları sonrasında birçok Avrupa ülkesi Rusya’ya karşı ekonomik tedbirler getirirken son olarak Avrupa Birliği (AB) ve G7 ülkeleri Rus petrolünün tavan fiyatını 60 dolar olarak belirlemişti.
23. ΚΑΙ ΤΩΡΑ Η ΩΡΑ ΤΟΥ… “ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ”!..

Τα Χριστούγεννα των Ολυμπιακών ήταν, είναι και θα είναι πάντα λευκά και ευτυχισμένα!

Τα Χριστούγεννα των Ολυμπιακών ήταν, είναι και θα είναι πάντα λευκά και ευτυχισμένα!
Δευτέρα, 26 Δεκεμβρίου 2022 

ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΥΣ «ΝΑΙΜΕΝΑΛΛΑΔΕΣ» ΔΗΘΕΝ «ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΕΣ»

*** Καλημέρα σας και Χρόνια σας Πολλά. Πως περάσατε τούτες τις άγιες μέρες ; Ως Ολυμπιακοί, εννοώ και ξέρετε για ρωτάω ; Επειδή κάποιοι … «φίλοι», ξέρετε, από τους «δήθεν» πού συνηθίζουν να λένε … «κι’ εγώ Ολυμπιακός είμαι, αλλά …» !

*** «Ναιμεναλλάδες» τους έχω βαφτίσει εγώ, διότι άλλο το τι λένε και άλλο το τι είναι. «Απ’ όλα» μπορεί να είναι, όπως τα τυλιχτά του Χεσετζόγλου, εκτός από Ολυμπιακοί. Και πού λέτε, βγήκαν οι «ναιμεναλλάδες» να σχολιάσουν όπως συνηθίζουν, βούτυρο στο ψωμί των Λαλάκηδων : «Μαύρα Χριστούγεννα» για τους οπαδούς του Ολυμπιακού»

*** Και γιατί παρακαλώ, «μαύρα Χριστούγεννα» ; Επειδή, λέει, η ομάδα πού λέγεται Ολυμπιακός έχασε απανωτά δύο παιχνίδια στο μπάσκετ, ένα στο πρωτάθλημα … Γυναικών και ένα στο Ανδρών, διεθνούς επιπέδου. Παράλληλα όμως, απέτυχε να κερδίσει στα Γιάννινα, όπου ισοφαρίστηκε, ενώ είχε προηγηθεί με 0-2.

*** Μάλιστα, φίλοι μου. Αυτός είναι «ο λόγος» κατά τους ΑΡΔ/Ολυμπιακάρες, πού όοοολοι εμείς οι πραγματικοί και χωρίς αστερίσκους και «ναι μεν αλλά» οπαδοί του Θρύλου κάναμε … «μαύρα Χριστούγεννα» ! Ο.Κ. να το δεχτώ λοιπόν προσωρινά, χάριν της ροής του κειμένου. Εστω ότι εμείς κάναμε μαύρα Χριστούγεννα. Μπορούν να μας πούν, ποιοι … έκαναν άσπρα ; Διότι αυτό απαιτεί η σύγκριση. Όταν κάποιοι κάνουν μαύρα, κάποιοι άλλοι κάνουν … άσπρα. Η λευκά, αν προτιμάτε.

ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΖΑΚΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΑΖΕΛΙΝΕΣ

*** Για να τα βάλουμε λοιπόν κάτω και να τα δούμε, «χειρουργικώ τω τρόπω». Ο Παναθηναϊκός, σύμφωνα με την λογική των ΑΡΔ/Ολυμπιακάρων ως πρώτος στη βαθμολογία θα πρέπει να έχει και τους πιο ευτυχισμένους οπαδούς. Οι οποίοι ως εκ τούτου, θα πρέπει και να πέρασαν υπέροχα τα Χριστούγεννα, αραγμένοι αναπαυτικά στον καναπέ, δίπλα στο πράσινο τζάκι με τις βαζελίνες.

*** Για σιγά, όμως. Μήπως και αυτοί να μην απογοητεύτηκαν, όταν η ομάδα τους προηγήθηκε με 0-1 στον Ιωνικό αλλά δεν κατάφερε να νικήσει και να αποσπαστεί ακόμα περισσότερο από τον Ολυμπιακό ; Μήπως και εκείνων η ομάδα μπάσκετ δεν έχασε πάλι με αποτέλεσμα να διατηρεί μία τιμητική θέση στους έσχατους της βαθμολογίας της Ευρωλίγκας ; Η μήπως, είδε με φρίκη να χτίζεται το απαράμιλλο και ανεπανάληπτο οικοδόμημα του ΣΕΡΙ 9-0 στις ήττες από τον Ολυμπιακό ;

*** Με τα παραπάνω πού είναι και τα πιο πρόσφατα, από τον όγκο των ξευτελικίων, φρονώ ότι αυτά τα Χριστούγεννα πού πέρασαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, μόνο … λευκά δεν ήταν. Ηταν έντονο στο πράσινο περιβάλλον το χρώμα της … σκουράδας. Αλλά θα μου πείτε, μήπως ήταν λευκά τα Χριστούγεννα πού πέρασαν οι Αεκτζήδες ; Θα μου πείτε, αυτοί δεν προβληματίζονται εύκολα, κι’ όταν στεναχωρηθούν λιγάκι, εύκολα ξεθυμαίνουν.

ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΠΕΙ Ο ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΣ ΝΤΕΜΗΣ

*** Όπως το είχε πεί και ο αείμνηστος Ντέμης. Τον θυμάστε τον Ντέμη ασφαλώς, έτσι ; Κι’ όταν πάει να ξεχαστεί πάλι βρίσκει μια ευκαιρία να ξαναεμφανιστεί. Στον Ντέμη λοιπόν αποδίδεται μία ατάκα, αυτή πού χαρακτηρίζει διαχρονικά τον οπαδικό κόσμο της Αεκ : «Τι να τα κάνεις τα πρωταθλήματα ; Οι τίτλοι είναι εφήμερη χαρά», είχε δηλώσει ο Ντέμης και αμέσως μετά πέρασε στο Hall of Fame των άσων της παπαρούπας. Όμως, ειδικά για την Αεκ και τους «διαφορετικούς» οπαδούς της, η ατάκα αυτή αποτελεί και τον τρόπο οπαδικής νοοτροπίας πού τους χαρακτηρίζει.

ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΒΑΨΕ ΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ ΟΦΗ ΜΕ ΡΟΖΕ ΚΑΙ ΠΑΡΔΑΛΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

*** Τι έκανε λοιπόν η Αεκούλα τις προ των Χριστουγέννων ημέρες ; Κατ’ αρχήν, κέρδισε τον Οφη μέσα στο γήπεδό ΤΗΣ ! Το γήπεδό ΤΗΣ είπα ; Μα τι έχω πάθει, σήμερα ; Πάλι λάθος έκανα. Το γήπεδο του ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, εννοώ. Το οποίο, όπως ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΥΡΕΩΣ, πάει να αλλάξει χέρια, με πρώτο φιλόδοξο «ενδιαφερόμενο» τον εξ Αμερικής κ. Μπούση, νυν ιδιοκτήτη του Οφη.

*** Ξέρετε για ποιόν ομιλώ. Για τον κύριο πού έβαψε την εμφάνιση του Οφη με … ροζέ και παρδαλερέ χρώματα, δίνοντας μια άλλη, εντελώς διαφορετική διάσταση στην παροιμιώδη ρήση … «πονάνε ωρέ τα παλικάρια ;» Και τι έγινε στην πρώτη μετά τη συνάντηση και κοινή φωτογράφηση Μελισσανίδη – Μπούση στο γρασίδι της Ο.Παπαρίνα ; Αεκ – Οφη, 3-0 ! Με ψηλά τα χέρια και ανοιχτά τα πόδια. Χαχαχαχαχχχ… Αααχααχαχαχαχχχ…

*** Και θυμούνται πού λέτε οι παλιοί, παραδοσιακοί, σοβαροί, πιστοί, ανιδιοτελείς Αεκτζήδες τα περσινά, πού η ομάδα τους «κατάφερε» τελικά να μείναι εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, και παράλληλα ζεί και τα παροιμιώδη ξεφτυλίκια της ομάδας μπάσκετ ( αυτής πού ειρωνικά αποκαλείται και … «βασίλισσα» ) με τα μπαν και τα μπούν και τα μπουμπούν, Τα θυμούνται όλα αυτά με το βλέμμα καρφωμένο στα καρβουνίδια πού πετάγονται αοπό το τζάκι και δεν τους κάνει όρεξη, πού λέει ο λόγος, ούτε την εκπομπή του Κοκλώνη με τη Βανδή να παρακολουθήσουν. «Ασε, μας πρόδωσε κι’ αυτή», μονολογούν, κλείνουν το κουτί και πάνε νωρίς για ύπνο.

ΜΕ ΜΠΑΟΚ ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΜΠΑΛΤΑΚΟΥ

Ο ΙΒΑΝ ΠΕΤΑΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΛΕΚΑΝΗ, ΣΤΟΥΣ ΧΑΤΖΗΑΒΑΤΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΛΑΚΗΔΕΣ

*** Τι μας έμεινε ; Ο Πάοκ ; Λέτε δηλαδή να έκαναν … άσπρα Χριστούγεννα οι Παοκτζήδες ; Να σας πω λοιπόν τι συμβαίνει με αυτούς. Η μοίρα τους ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ «λευκά Χριστούγεννα» Αυτοί είναι πλασμένοι ( ως σωματείο ) να κάνουν ευτυχισμένα τα Χριστούγεννα … ΑΛΛΩΝ, όχι τα δικά τους ! Απίστευτα πράγματα, θα μου πείτε, αλλά αληθινά !

*** Ποιόν έκανε ο Πάοκ να περάσρει ονειρεμένα Χριστούγεννα φέτος ; Μα, τον … πρόεδρο της Επο, τον Μπαλτάκο ! Στο ξενοδοχείο του Ιβάν τον φιλοξένησε, εκεί πού είχε την τιμή να συναντήσει το Μάκη Γκαγκάτση αυτοπροσώπως ! Συναντήθηκαν, λέει, οι δυό τους και από εκεί κι’ έπειτα, ο καθείς αφήνει τη φαντασία του να οργιάσει, για το τι είπαν και το τι έκαναν. Στη χώρα πού ζούμε, ως καλώς γνωρίζετε, ο καθένας μπορεί να πεί, να κάνει και να συμφωνήσει ό,τι θέλει. Προσφέροντας, σε αντάλλαγμα, ό,τι του ζητηθεί και ο νοών, νοείτω.

*** Πάμε παρακάτω. Νίκησε στο Αγρίνιο ο Πάοκ. Λόγω Σιδηρόπουλου νίκησε, δηλαδή με τη βοήθεια της διαιτησίας. ΠΑΑΑΛΙ ! Πότε με πέναλτυ, πότε με ανύπαρκτα φάουλ, πότε με αβάντα στις κάρτες, πότε με γκολ οφ σάϊντ, αλλά ΠΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΤΕ επειδή ήταν καλύτερος. Και μη νομίζετε ότι ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ Πάοκ, ο ΣΟΒΑΡΟΣ και ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ οπαδός, είναι … ευχαριστημένοι μ’ αυτή την κατάσταση ! *** Το αντίθετο συμβαίνει. Προβληματίζονται, πικραίνονται και δυσανασχετούν. Αλλά κυρίως, ΑΠΟΡΟΥΝ με το πόσο ΑΣΤΟΧΑ χειρίζεται τα λεφτά του ο Ρώσος ιδιοκτήτης. Πετώντας τα σε άχρηστες μεταγραφές, σε διοικητικούς «Χατζηαβάτηδες» και στους διάφορους «Λαλάκηδες» του δημοσιογραφικού υποκόσμου. Πουθενά δεν πάει καλά ο Πάοκ και οι οπαδοί του δεν έχουν κανένα λόγο να αισθάνονται … ευτυχείς από τις αγωνιστικές «επιτυχίες» των ομάδων του.

*** Και εδώ, με την ευκαιρία, θα εκφράσω μία απορία. Η ποδοσφαιρική Ελλάδαω συνταράχτηκε και ταρακουνήθηκε από την ΑΛΗΤΕΙΑ των διαιτητών Σιδηρόπουλου και Περράκη στο πρώτο γκολ του Πάοκ, όταν δεν υπέδειξαν το φάουλ του Αουγκούστο πού είχε προηγηθεί. Δεν υπάρχει άνθρωπος στο Αγρίνιο πού να μην αγανάκτησε, πού να μην εξαγριώθηκε με το ΕΓΚΛΗΜΑ σε βάρος της ομάδας.

ΔΕΝ ΕΙΔΕ Ο ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ;

*** Και σ΄αυτό το σημείο θα εκφράσω ρτην απορία μου. Εκείνος ο εκατομμυριούχος από την Πολωνία πού γράφτηκε πως αγόρασε τον Παναιτωλικό και πού – σύμφωνα με κάποια ρεπορτάζ – ήταν παρών στον αγώνα, δεν … είδε την αδικία ; Δεν τον πείραξε πού με τόσο άτιμο τρόπο η ομάδα πού αγόρασε έχασε ένα τόσοι κρίσιμο αγώνα ; Ρε ούτε μία τόση δα δηλωσούλα, ρε ; Ρε σαν να μη συνέβη τίποτα, ρε ;

*** ΡΕ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ … ;

*** ΣΥΝΟΨΗ : Οι οπαδοί του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ δεν πρόκειται ΠΟΤΕ, μα ΠΟΤΕ να κάνουν «μαύρα Χριστούγεννα». Διότι απλά. Ήταν. Είναι και ΘΑ ΕΙΝΑΙ πάντα οινικητές, οι κυρίαρχοι, οι θριαμβευτές ΠΑΝΤΟΥ και ΠΑΝΤΟΤΕΙΝΑ.

*** Οι άλλοι είναι καταδικασμένοι από τη μοίρα τους ΜΙΑ ΖΩΗ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ. Αντε και του χρόνου, με υγεία …

24.

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του να βιώσει ανελέητο πόλεμο!

 

Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του να βιώσει ανελέητο πόλεμο!

Ο πόλεμος των «εξυγιαντών» καλά κρατεί… Ο Ολυμπιακός λαμβάνει μηνύματα από όλες τις πλευρές και μάλιστα καθημερινά για το τι θα κληθεί να αντιμετωπίσει από άποψης «πυρών» στη συνέχεια.

Η έντονη αντίδραση του Θρύλου σε όλα τα επίπεδα, από τη Σούπερ Λιγκ και την ΕΠΟ, μέχρι τη Σούπερ Λιγκ 2, φέρνει τους Πειραιώτες προ… τετελεσμένων γεγονότων, με αυτά που θα λάβουν χώρα στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος…

Όσο ο Ολυμπιακός αντιδρά, τόσο θα τον πηγαίνουν κόντρα! Έτσι, θα είναι η κατάσταση από εδώ και πέρα.  Όσο οι Πειραιώτες τα λένε έξω από τα δόντια και «ξεμπροστιάζουν» τους «απέναντι» για τα αίσχη τους, τόσο θα συνεχίζει να δέχεται τα χτυπήματα του «συστήματος». Το ένα πίσω από το άλλο.

Ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα! Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του να βιώσει ανελέητο πόλεμο στον β’ γύρο! Δεν τους αρέσει το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός δεν δέχεται τις πάγιες «τακτικές» τους εις βάρος του.

Έχουμε μπροστά μας δύσκολες καταστάσεις και χρειάζεται ψυχραιμία από όλο τον «ερυθρόλευκο» οργανισμό. Το σύστημα τα έχει βάλει ξεκάθαρα με τον Ολυμπιακό και τον πολεμά σε όλους τους τομείς και αυτό δεν πρόκειται να σταματήσει

Γι’αυτό, η ομάδα πρέπει να δουλεύει καλά και να κυριαρχεί στο γήπεδο και η Διοίκηση του Ολυμπιακού να είναι έτοιμη για όλα…

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-