Tweet!.. (“Ας το κάνει ο … Θεός”, όπως λέμε)!

!!! To μυαλό μας και η ψυχή μας με τους πολίτες του Ισραήλ, που, εδώ και 3 ημέρες, ο τόπος τους καίγεται κατόπιν σχεδίου!.. Άραγε από ποιούς σκοτεινούς και αρρωστημένους εγκεφάλους διατάχθηκε αυτή η… πυροτρομοκρατία στο Ισραήλ; Τί κάνει, θα μου πείτε, “νιάου- νιάου” στα κεραμίδια; ….

!!! Ντροπή και αίσχος στα αραβικά εκείνα καθίκια που πανηγυρίζουν μέσα από τα βρωμερά τους σάϊτ!!!

!!! Προσευχόμαστε συνάνθρωποι για εσάς, για γρήγορα περαστικά στον πόνο που σας βρήκε!!!

                                                                                       “ΕΛΛΗΝΑΣ

 %cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89%cf%89

ΥΓ.

1.                                                                                             ΘΥΜΙΖΩ!

Στο σάϊτ αυτό που τώρα διαβάζετε και πάλι, είχαμε γράψει και με μορφή άρθρων και ως… ΥΓ, για το ποιά είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ στο λεγόμενο “Παλαιστινιακό” και συγκεκριμένα ότι οι Άραβες ΟΛΟΙ(!) δεν θέλουν την ειρήνη με το Ισραήλ και άλλα τέτοια “πιασάρικα”, αλλά θέλουν την πλήρη καταστροφή του Κράτους αυτού και τον αφανισμό του λαού του!

Αυτή είναι φίλοι μου η πραγματικότητα, όπως απέδειξε η πάροδος του χρόνου και συγκεκριμένα τα όσα γεγονότα έλαβαν χώρα στα ιερά και Θεοβάδιστα εκεί στην περιοχή μέρη, από το 1950 και μετά και γι’ αυτό ο ΕΛΛΗΝΑΣ πίστευε και πιστεύει πως δεν πρόκειται ΠΟΤΕ (!) να ειρηνεύσει -ευρύτερα- η περιοχή της Μ. Ανατολής!

Είναι κρίμα τέλος φίλοι μου, που κατά την 8ετή  διακυβέρνηση των Η.Π.Α. από τους Δημοκρατικούς και από τον Χουσεϊν Μπαράκ ΟΜΠΑΜΑ, οι Η.Π.Α., θα έλεγε κανείς, (πιθανώς υπερβάλλοντας), πως λειτούργησαν σχεδόν μεροληπτικά υπέρ των συμφερόντων των Παλαιστινίων και σε βάρος των Ισραηλινών, χάνοντας την αίσθηση της Δικαιοσύνης, ήτοι της πολιτικής ισορροπίας και του πολιτικού μέτρου, με κύριο αποτέλεσμα την πολιτική αποθράσυνση του συνόλου σχεδόν της διηρημένης Παλαιστινιακής ηγεσίας, [ήτοι και της διηρημένης ηγεσίας της Δ. Όχθης (Μαχμούντ ΑΜΠΑΣ) και της αντίστοιχης των τρομοκρατών της Χαμάς (Μεσάλ, κλπ)], και την καίρια υπονόμευση της ζητούμενης (υποτίθεται) ειρήνης!

Τον ίδιο με την Κ-Β των Η.Π.Α. ρόλο, πολύ πιο έντονα θα υπεστήριζα“έπαιξαν” ΔΥΣΤΥΧΩΣ(!) και οι Διεθνείς Εβραίοι“! [Αυτοί που, όπως έχουμε κατ’ επανάληψιν πει και γράψει, ζουν πλειοψηφικά στις Η.Π.Α., αποτελούν το  θεμέλιο λίθο της Παγκοσμιοποίησης (Soros, Μπρεζίνσκι, κλπ), ελέγχουν παγκοσμίως, κυρίως, τις υπερσύγχρονες πολεμικές βιομηχανίες και στηρίζουν το ΑμερικανικόΔημοκρατικό Κόμμα, σχηματοποιώντας αυτό που οι “ανά τον κόσμο” λαϊκές μάζες αποκαλούν Αριστερά ” και ορθότερα “Σύγχρονη Αριστερά, (αφού η… ΕΣΣΔ και ο Κομμουνισμός “μας τελείωσε”, πλην… της Ελλάδος ασφαλώς αχαχαχαχαχα)]!..

Οι “αριστεροί” αυτοί “Παγκόσμιοι Εβραίοι” (αναφέρομαι σαφέστατα στις “κεφαλές τους”), οι οποίοι ελέγχουν με “δικούς” τους πολιτικούς τις… 2,5 στις 3 Κυβερνήσεις στον κόσμο,  δεν ήθελαν και δεν θέλουν τον… “Δεξιό”, και άρα όχι “δικό” τους και ελεγχόμενο, Νετανιάχου! [Σας το γράφω έτσι… “καφενειακά”, (ήτοι με όρους της μορφής δεξιός” – “αριστερός), αφού δεν είναι τόσο απλό, ιδιαιτέρως όταν αναφερόμαστε στους Εβραίους, αλλά έτσι όμως φίλοι μου και προσεγγιστικά πάντα, οδηγούμεθα, δι’ αυτού του τρόπου, στην ορθή κατεύθυνση της ανάλυσής μας, στην 100% επιτυχή πλήξη του… στόχου μας, ήτοι της εύρεσης της ΑΛΗΘΕΙΑΣ, του τί ακριβώς δηλαδή συμβαίνει στις σχέσεις Ισραηλινών – Παλαιστινίων].

Έτσι, οι ζάμπλουτοι αυτοί Εβραίοι ΔΕΝ νοιάζονται ποσώς, ούτε αν η “Μητέρα Πατρίδα” τους κυβερνάται σήμερα από έναν πραγματικό ΗΓΕΤΗ(!), έναν πεφωτισμένο πράγματι και βαθιά Πατριώτη πολιτικό, ο οποίος πιστεύει πραγματικά στην Ειρήνη, όπως οι μέχρι σήμερα πράξεις του κατέδειξαν και εκτιμώ πως θα συνεχίσουν να καταδεικνύουν, όπως είναι ο Π-Θ Κος Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, ούτε αν υποφέρει ο Ισραηλινός λαός, (στο σύνολό τους σχεδόν οι σημερινοί Ισραηλινοί είναι παιδιά και εγγόνια κυρίως φτωχών και βασανισμένων και όχι πλουσίων Εβραίων), καθιστάμενος -κατ’ ελάχιστον- εσαεί, ο λαός αυτός, όμηρος του φόβου! [Οι “κοντινοί” πρόγονοί του ήσαν “αιχμάλωτοι” του φόβου των ΝΑΖΙ, των “στρατοπέδων συγκέντρωσης” και των κρεματορίων και αυτοί (οι σημερινοί Ισραηλινοί) της Αραβικής Τρομοκρατίας]!

Οι Εβραίοι αυτοί ΔΕΝ πιστεύουν -προφανώς- σε… Πατρίδες, παρά μόνον στο “μη έχον” Πατρίδα, ΧΡΗΜΑ(!), έχοντας μέσα τους μόνον τις έννοιες του πλούτου και του κέρδους, έννοιες για την κατάκτηση των οποίων ΔΕΝ ΟΡΩΔΟΥΝ προ ουδενός, εμψύχου ή αψύχου, εμποδίου!

                                                                 Αρκούν τα παραπάνω για τη μνήμη σας!

Φίλοι Ισραηλινοί! (“By the Way”, που λέμε)!.. 

Αναζητείστε αληθινούς και ειλικρινείς συμβούλους ή έστω συνομιλητές στην Ελλάδα και “πετάξτε” τους γλείφτες που σας… περιτρυγυρίζουν (ας το γράψω έτσι) και που προσβλέπουν και μόνον στην ανέλιξή τους ή στο χρήμα ή και στα 2, και γενικώς στο προσωπικό τους ΟΦΕΛΟΣ, ποντάροντας στη δύναμή σας!..  

                                                            ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΥΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟΝ“! (Αρχαίοι Έλληνες)

2. Τώρα(!) είναι που η μεν ΝΕΑ(!), και χωρίς ΕΘΝΙΚΟ – ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ προσανατολισμό, ελληνική πολιτική… “ελίτ”, (το μεγαλύτερο κομμάτι της έστω) / (επίσης φίλοι, δεν μου αρέσει η λέξη “ελίτ”, παρά μόνον οι… φρυγανιές με την υπόψη ονομασία), αρχίζει και καταλαβαίνει τα όσα περί Τουρκίας σας έγραφα εδώ πχ περί Λωζάννης (μια ελίτ βαθιά… πρακτορευμένη και με απόλυτη μη γνώση του Τούρκου αντιπάλου, ναι φίλοι όπως το διαβάζετε) και άλλα πολλά που έχουν γραφεί εδώ σχετικά με τους Μογγόλους, (στη συνέχεια θα αρχίζει να καταλαβαίνει – πάντα με διαφορά φάσεως – και άλλα που θα “βγαίνουν”, όπως πχ την ΕΝΩΣΗ του Ψευδοκράτους, με την Τουρκία, την… τ/επίθεση στη Θράκη μας, κλπ, (στα επόμενα 3 χρόνια αυτή Κε πρώην Α/ΓΕΣ… Μανωλά) και ίσως και σε πολύ λιγότερο χρόνο, ενώ παράλληλα… εμμονικά θα συνεχίζει να διοργανώνει στα… Μέγαρα Μουσικής… βραδιές υπέρ της έλευσης στην Ελλάδα όλης της… μαυρίλας εξ Ασίας και Αφρικής, ποντάροντας στην εύνοια των εντολέων της, Διεθνών Εβραίων), η δε “ελεγχόμενη” στρατιωτική ηγεσία (περηφανείς / λάμπουσες μετριότητες τα μέλη της, ιστορικά πάντα συγκρινόμενα με στρατιωτικούς – ηγέτες του παρελθόντος, του κοντινού βεβαίως, όπως πχ ήσαν οι Στρατηγοί(!!!) ΓΡΑΨΑΣ και ΦΡΑΓΚΟΣ, αφού η σύγκριση με το πιο… παρελθόν θα ήταν ΙΕΡΟΣΥΛΙΑ), σύντομα θα μετανιώσει για το ότι αυτοευνουχίστηκε, για το γεγονός ότι “πέταξε” ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ(!) στελέχη που πίστευαν και πιστεύουν στην ΕΛΛΑΔΑ και στο μεγαλείο της, στελέχη που “έβλεπαν” και στον… ύπνο τους τη δό-λια Τουρκία, στελέχη που τους έλεγαν το τί θα γίνει στην… απέραντη αυτή Στρατοχώρα – Φυλακή και όχι το τί έγινε*, και γενικώς θα μετανοιώσει για τα πεπραγμένα της, τα αφορώντα πχ στην παντελή έλλειψη αξιοκρατίας και σε άλλα αρκετά, που δεν είναι δυνατόν να γραφούν!..

* Τα πάντα τα σχετικά με την Τουρκία, τα ήξερε η ελληνική στρατιωτική ηγεσία εδώ και 5 τουλάχιστον έτη, απ’ όσα λαμβάνουν σήμερα χώρα εκεί, αλλά και στη… γειτονιά μας, από τα ίδια τα στελέχη της, που ήσαν όμως μακριά από… Πρεσβείες, και άλλα πολλά, στελέχη που δεν ήσαν από τους προβεβλημένους σύγχρονους γνωστούς… ΗΡΩΕΣ”(;) των πληροφοριών, καταλαβαίνετε!

Αυτή ήταν και η βασική αιτία, ως φαίνεται, που εξεμάνησαν οι… “εξωθεσμικοί” Κοι αυτοί και όσοι συνεργάτες τους “εντός” του “Συστήματος”, που δεν ήθελαν… ανταγωνιστές στον χώρο, (τόσο… Πατριώτες είναι) και μερίμνησαν, με τη γνωστή σ’ αυτούς ηγεσία, για το εξωπέταγμα από τις ΕΕΔ, των στελεχών αυτών, που έφεραν στους… διαδρόμους και στα λαγούμια που ζουν οι αναφερθέντες ΑΣΠΑΛΑΚΕΣ, το προσωνύμιο… (Μahlas” το λέτε Τούρκοι) ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ!

Για λόγους Δικαιοσύνης, οφείλω να πω φίλοι, ότι τους… ΜΑΛΑΚΕΣ δεν τους ήθελαν, λόγω του ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ τους, εκτός των παραπάνω, και οι “Νεο-Κομμουνιστές”  εντός των ΕΕΔ, οι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ δήθεν “Αριστεροί” Αξκοι, (“ΣΠΑΡΤΑΚΟΙ” διαβρωμένοι και μη, κάτι άλλες αυτοαποκαλούμενες και αυτοψηφισμένες “ΕΝΩΣΕΙΣ” ή ” ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ στελεχών”, κλπ, κλπ, κλπ), οι περισσότεροι των οποίων είτε λόγω ελλείψεως… γυμνασμένων ραβδώσεων εγκεφάλου, είτε -και κυρίως- διότι δεν πιστεύουν σε ΕΛΛΑΔΑ, όντας -ιδεολογικά- ΑΠΑΤΡΙΔΕΣ, ταυτίζουν ΥΠΟΥΛΑ τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ με την… “ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ”!.. (Αυτοί οι… “τύποι” φίλοι, είναι συνομιλητές* της σημερινής πολιτικο – στρατιωτικής ηγεσίας του ΥΠΑΜ, επιθυμούν για τις ΕΕΔ και άρα και για την Πατρίδα, γεγονότα χειρότερα αυτών του 1922 και έχουν σ’ αυτήν επιρροή της μορφής “κάνε ό,τι σου λέω, για να μείνεις στη θέση σου”! Και άλλες πολλές… εκτιμήσεις θα σας έγραφα, αλλά κάποια πράγματα ούτε ως εκτιμήσεις δεν είναι δυνατόν να γραφούν)!..

                       ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ, ΜΕ “ΟΝΟΜΑΤΑ και ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ”!

(Όπως θα έλεγε και ο… νεο-Σωτήρας του ελληνικού ποδοσφαίρου Κος ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ή αλλιώς ο Ξέρω που Μένεις, από τη φράση αυτή που συνήθως χρησιμοποιεί, για να φοβίσει εκτιμώμενους απ’ αυτόν ή από τους… συνεργάτες του, ως αντιπάλους του, ως… εχθρούς του, κλπ)!..

Και, και, και, και, και………………………. (“Και”  και όχι… “Κε”! Αυτό είναι ή ήταν στην πρώην… συνωστισμένη Γκιαούρ Ιζμίρ” και σήμερα Μογγολο-ΣΜΥΡΝΗ)!..

* Η σημερινή πχ ηγεσία του ΓΕΣ, μου λένε, ότι δεν δέχεται να της παρουσιαστούν (προσέξτε “να της παρουσιαστούν”, ήτοι στρατιωτικά και κατά τα προβλεπόμενα) στελέχη και να διαλεχθεί μαζί τους! Τις επιλογές τις κάνει “κατά την κρίση της”, αλλά με τη μορφή πχ είναι ή όχι γιός Αξκού ο αιτών ακρόαση, τί “πλάτες” έχει, κλπ! Μην ρωτάτε για τους αναφερθέντες παραπάνω… “Αριστερούς”! Αυτοί μπαίνουν… “τσαμπουκά”! Σκεφτείτε ότι ο πρώην Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, Μιχαήλ ΚΩΣΤΑΡΑΚΟΣ, που “φαγώθηκαν” 17 συνάδελφοί του για να γίνει Αρχηγός, (είχε “άστρο” που λέμε, αχαχαχαχα), “κυνήγησε” αρχικά έναν Πρόεδρο κάποιων εξ αυτών των Οργανώσεων, (“γνωστό και μη εξαιρετέο”), και μετ’ ου πολύ τον τοποθέτησε “δίπλα” στο… Γραφείο του! Αχαχαχαχαχαχαχα! Κάποιος ή κάποιοι, θα του “σφύριξαν” φαίνεται, ποιός ξέρει, κάτι!.. Αχαχαχαχαχαχα!

                                      Ξεφτιλίκια που λέγαμε ή που σας έγραφα προ ημερών ορθότερα!..

Έτσι, μπορεί στελέχη που 24 ώρες το 24ωρο εργάστηκαν με ΠΑΘΟΣ και ΕΥΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ για την Πατρίδα, στελέχη που μπορεί να έχασαν και οικογένειες για την ΕΛΛΑΔΑ, αφού ο πόλεμος για την ΑΜΥΝΑ διεξάγεται από την ΕΙΡΗΝΗ, να ΜΗΝ παρουσιάστηκαν ή να ΜΗΝ παρουσιαστούν ποτέ στο σημερινό Α/ΓΕΣ, μπορεί μάλιστα κάποιοι απόστρατοι, ως μόλις αποστρατευθέντες  να μην εκλήθησαν ούτε στη δεξίωση προς τιμήν των αποστρατευθέντων, αλλά Ρουφιάνοι, Κομματόσκυλα, Δουλάκια, Κηφήνες και… Λουστρίνια, επαγγελματίες τυχοδιώκτες, του κόλου… ανθρωπιστές και του κόλου… Δημοκράτες” και κυρίως φιλοτομαριστές, βεβαιωθείτε ότι βλέπουν τη σημερινή ηγεσία του ΓΕΣ!

– Κάποτε, για να γελάσετε, επί ΠΑΣΟΚ της 2ης 4ετίας, όσοι Διοικητές Μονάδων ήθελαν να πουλήσουν δημοκρατική μούρη, ώστε να ανέλθουν, θυμίζω ότι, άλλοι έβαφαν κάθε ΑΓΙΟ ΠΑΣΧΑ “πράσινα αυγά”, μιλούσαν με προφορά Κρητών, αν και… εκ Μάνης, (η Κρήτη, ως γνωστόν, ήταν το προπύργιο του υπόψη Κόμματος, το Κάστρο του, καταλάβατε), έκαναν κάθε εβδομάδα βραδιές Οπλίτη, κάποιοι μάλιστα πιο… προχωρημένοι Κε… Νελ….λε έκαναν μέχρι και εκλογές στη Μονάδα τους, (όντας “πρέφουρες” μάλιστα από Στρατό), και εξέλεγαν Προέδρους Επιτροπής Βάσης Οπλιτών, Λόχων και Τάγματος, (αλά Σοβιετία), τιμωρούσαν όπως στα Δικαστήρια και άλλα πολλά!.. Αχαχαχαχαχαχα! (Αργότερα βεβαίως δεν δίστασαν να δείξουν και αχαριστία στην τότε… “κατάσταση” που τους ευεργέτησε)!.. Έτσι και στην Ιεραρχία ανήλθαν, και στα… εξωτερικά τους “πήγαν”, ενώ άλλοι συνάδελφοί τους κατάντησαν σύγχρονοι… ΠΛΑΣΤΗΡΕΣ! Άπαγε ασφαλώς της βλασφημίας!..

  • Καταλαβαίνετε τί θελω να πω, είμαι σίγουρος!

– Υπήρχε μάλιστα και ένας κοκκινοτρίχης στρατιωτικός, Ηρακλειώτης και από πλούσια οικογένεια, που “πέρασε”, όπως οι περισσότεροι εκ των μη εχόντων σχέση με το αντικείμενο, από τις Πληροφορίες, ο οποίος “κατέβηκε” για Ευρωβουλευτής με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. του Γ.Α.Π”ανδρέου, και μάλιστα το γέλιο ήταν ότι ο ΓΑΠ τους παρουσίασε με τα νούμερά τους, σαν πασαρέλα, ανάλογα με τί σειρά τους είχε βάλλει ως υποψηφίους, αχαχαχαχαχα και σε απ’ ευθείας μάλιστα μετάδοση από την κρατική τηλοψία, τους / τον είδε όλη η Ελλάδα! Ο Κρητικός αυτός… Δημοκράτης Αξκός είχε το Νο 17, αν δεν με απατά η μνήμη μου)!..

Φίλοι μου!

– Το στέλεχος που μου έγραψε για το ότι δεν λαμβάνει σύνταξη κλπ, μου έγραψε πολλά θέματα σχετικά και με τα παραπάνω, αλλά το πιο σπουδαίο νομίζω ήταν το πώς κατέληγε! Έχω την εξουσιοδότησή του και  θα σας το γράψω:

ΑΣ ΜΟΥ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΠΑΞ “ΕΛΛΗΝΑ”, ΝΑ ΖΗΣΕΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΘΕΙ Η… ΤΑΞΗ ΚΑΙ Η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΜΕ… ΦΑΝΕ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΕ… ΦΑΝΕ“!.. (Μετά θα με φοβούνται βεβαίως μέσα από τον τάφο μου)!

ΣΧΟΛΙΟ: Αν είναι πράγματι αληθινά, έστω και το 1/10 των αναφερομένων στην επιστολή του στελέχους αυτού, που μου ενεχείρησε, όπως σας είχα γράψει, ο ΕΥΣΕΒΙΟΣ, τότε μόνον ο ΘΕΟΣ μπορεί να σώσει πια την ΕΛΛΑΔΑ και τίποτα… “ΜΑΛΑΚΕΣ, (όπως σας έγραφα εδώ, παραπάνω, και όχι ο… επιστολογράφος μου), αν φυσικά υπάρχουν τέτοιοι ακόμα!..

!!! ΒΑΛΤΕ ρε ΟΛΟΙ ΣΑΣ και ακούστε το τραγούδι του “ΣΦΑΚ-ΑΤΑΚ”, “ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ”!!! (ΟΧΙ ΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ, ΑΠΛΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ -ΙΣΩΣ- ΤΙ ΕΙΣΘΕ ΚΑΙ ΤΙ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ)!..

3. Έλληνες φίλοι μου, καθώς Αμερικανοί, Τούρκοι και κυρίως Αλβανοί και ορθότερα Τουρκαλβανοί ή ακόμα ΚΑΙ Τουρκόδουλοι Αλβανοί, (είναι “νεολογισμός” ή “λεξιπλασία”, ασχέτως του αν το φαινόμενο αυτό των “Τουρκόδουλων Αλβανών υπάρχει εδώ και εκατοντάδες χρόνια), που με διαβάζετε και μάλιστα μετά πάθους και μεγίστης ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗΣ!!!

– Σήμερα επρόκειτο να σας γράψω για τα όσα είπε πριν από 2 ημέρες ο Αλβανός Π-Θ, στον “ΣΚΑΪ”, στην εκπομπή “ΙΣΤΟΡΙΕΣ” του μεγαλοδημοσιογράφου Κου Παπαχελά, όμως προέκυψαν οι φωτιές στο Ισραήλ!..

– Σύντομα, πιστεύω μέσα στις επόμενες ημέρες, θα σας αναλύσω φίλοι μου αυτά που είπε στον Αμερικανο – (τέως) Κομμουνιστή, με… παχυλές από “Ντάλαρς” και “Γιούρος”  τσέπες, Κο Παπαχελά, ο Π-Θ της Αλβανίας ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ Έντι ΡΑΜΑ και θα καταλάβετε πολλά! Λίγο υπομονή! Παραμένω ακόμα άρρωστος και θα πρέπει να αναρρώσω φίλοι!..  Έτσι, θα καταλάβετε τί ανθελληνικό και τί “κρυφό” ύπουλο φίδι είναι ο γνωστός ψυχοπαθής, σημερινός Αλβανός Π-Θ! (Θυμηθείτε πχ τις κινήσεις του προσώπου του, μετά από κάθε του απάντηση, στην υπόψη συνέντευξη)! Επίσης, θα καταλάβετε το “γιατί” ο προκάτοχός του Σαλί ΜΠΕΡΙΣΑ ήταν σε ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, … Β’ Εθνική μπροστά του, αλλά σίγουρα μπεσαλής και έντιμος, λέξεις που δεν… έχει στο λεξιλόγιό του ο αγαπημένος του ΑΝΙΕΛΙ και φίλος της… Μεγάλης Κυρίας, της ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ, ‘ΕλληναςΔΥΣΤΥΧΩΣ– το γένος,… Έντι!..

(Μάλιστα οι… ΜΥ του Ράμα, του είπαν ότι οι Έλληνες θέλουμε να “πάμε” εδαφικά έως τα Τίρανα, αφού έτσι κατάλαβαν τα πρακτόρια – αναλυτές τους, τη σχετική εδώ -προ καιρού- ιστορική μας αποστροφή! Αλλά από “κόλο γαϊδάρου”, με το συμπάθιο, τί να περιμένει κανείς φίλοι μου να ακούσει, Μπετόβεν” ή “Μότσαρτ; Για κάτι χιλιάδες χρόνια τώρα από τον υπόψη πρωκτό μόνον δυνατές, ωσάν βολές βαρέως ΠΒ, πορδές και… γαϊδουρο-κόπρανα … εξέρχονται, ενώ από το στόμα των συμπαθών αυτών τετραπόδων… εξέρχονται μόνον “γκανιές” ή αλλιώς “γκανίσματα” και τίποτα άλλο)!

– Θα σας έγραφα σήμερα, όπως ήδη σας είπα, για τη συνέντευξη Ράμα, αλλά προέκυψαν οι φωτιές στο Ισραήλ και ένοιωσα ότι όφειλα να γράψω “2 λόγια” συμπάθειας και αγάπης, για τον δοκιμαζόμενο τώρα λαό του Ισραήλ!

Υ-ΠΟ-ΜΟ-ΝΗ(!) και όπως λέγαμε παλιά οι ΣΙΝΕΦΙΛ, η υπόψη ανάλυση… ΕΡΧΕΤΑΙ (όπως γινόταν παλιά με τις νέες ταινίες ), και μάλιστα, όπως πάντα, FREE!..

– Και μιας και ο λόγος έφτασε στην… τέχνη, σας προτείνω να δείτε και πάλι τη λίστα του Σίντλερ!.. Α-ΞΙ-ΖΕΙ!!!

4. Καταληκτικά για σήμερα, ερωτώ!

Καλά σ’ αυτήν την Ελλάδα των πολιτικο-στρατιωτικών… ΕΛΙΤ, μόνον ο τέως ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΡΑΤΟΥ (με τον τίτλο αυτόν θέλω να τον θυμάμαι), Στρατηγός (ε.α.) ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ έχει γεννητικούς αδένες, και κοινώς -θα το γράψω αυτήν τη φορά- ΑΡΧΙΔΙΑ(!), ώστε να πει στα Μογγόλια, πάρα πολύ ΕΥΣΤΟΧΑ, (διοτι τους ξέρει ΑΡΙΣΤΑ), πως τα δικά μας σύνορα καρδιάς, (είδατε που οι Τούρκοι έγιναν και… ερωτιάρηδες, με “καρδιές”, κλπ, αχαχαχαχα), τα δικά μας σύνορα λοιπόν, (σε σχέση με την Τουρκία πάντα), είναι αυτά της Συνθήκης των ΣΕΒΡΩΝ;

                                                                               ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΡΑΤΗΓΕ!

(Ποτέ δεν κατάλαβα γιατί ο Έλληνας ΥΠΕΞ Κος Κοτζιάς αναφέρθηκε γελώντας, σχετικά με τα παραπάνω “σύνορα”, στην… Ινδία, λόγω της παρουσίας κάποτε και εκεί των Ελλήνων)!!!

5. Ο ΕΥΔΟΚΙΜΟΣ με αφορμή την επιθυμία – πρόταση του ΥΠΑΜ ΚΑΜΜΕΝΟΥ για σύσκεψη της Επιτροπής Εξωτερικών και Άμυνας”, της Βουλής, στη νήσο… ΜΕΓΙΣΤΗ, με πιέζει εδώ και ώρα, φορτικά μάλιστα, να γράψω το εξής και το κάνω, για να… απαλλαγώ!

                                                              ΚΕ ΥΠΟΥΡΓΕ Η ΑΜΥΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΟΥ“! 

Εγώ να συμπληρώσω το εξής: “Κε Υπουργέ! Μην φοβάστε! (Ρητορικό σχήμα)! Σκεφτείτε! Όσο οι Ισραηλινοί, αλλά και ο λεγόμενος…. Διεθνής Παράγων θα ενδιαφέρεται να περάσει τους αγωγούς του απ’ την Ελλάδα, ήτοι από το μέσον του Αιγαίου (η… Αιγιακή στροφή τους είναι λίγο δυτικά του Συμπλέγματος Μεγίστης), και την Κρήτη – Ιόνιο, οι Τούρκοι ποτέ δεν θα πειράξουν κανένα από τα νησιά του “Συμπλέγματος! Είστε άλλωστε φίλος των Ισραηλινών, τί σας λένε, τί εκτιμούν, γιατί δεν τους ρωτάτε”; [Αφήστε τα… Καστελόριζα, καταλαβαίνετε πώς το γράφω, μην με παρεξηγήσετε και κυττάξτε τη Δ. Θράκη και από νησιά, για παράδειγμα, τη… Λέσβο]!..

                                                                                    “ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ“!

                                                                                           “ΕΛΛΗΝΑΣ”