TWEET, με Τίτλο: “Θέλει η Π…..α Να Κρυφτεί, Αλλά η Π….νιά Δεν Την Αφήνει”!..

Φίλοι μου!

– Συνάντηση σήμερα, 21-12-2016, στην Άγκυρα, των ΠτΔ της Τουρκίας, ΡΤΕ και αυτού της “αδελφής” της Τουρκίας  Αλβανίας, Bujar Nişani!

– Στον τίτλο του θέματος, βρείτε εσείς ποιά είναι η… π…..α και ποιές οι… π…..νιές της!.. Ίσως η σχέση να είναι… αμφιμονοσήμαντη! Τί λέτε;

wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

                                                              Νισάνι και ΡΤΕ στην Άγκυρα / 21-12-2016

                                                                                                 ΧΑΙΡΕΤΕ

                                                                                                ΕΛΛΗΝΑΣ

ΥΓ.

α. Σας έγραψα σήμερα στο ΥΓ του άρθρου, “των… 11 άρθρων, κλπ, ότι οι Τούρκοι είπαν (και απόψε ο ίδιος ο ΡΤΕ το τόνισε μάλιστα) ότι ο Τ/Αστυνομικός δολοφόνος του Ρ/Πρέσβη, Καρλώφ, ήταν Γκιουλενικός και έθεσα ένα ρητορικό ερώτημα! (Πάτε και διαβάστε το ξανά)!..

– Δεν έχει πολύ ώρα, που βγήκαν οι Η.Π.Α. και μιλώντας αυστηρά προς την Τ., της είπαν ξερά “να κόψει τις μαλ…ες” και πως καμία σχέση δεν έχουν (οι Η.Π.Α.) με τη δολοφονία! Δηλαδή; Δηλαδή αφού λέτε για Γκιουλέν, είναι σαν να λέτε για εμάς, (καταλάβατε όσοι ασχολείστε), άρα “κόψτε το αμέσως” / “cut it off”! (Στο σάϊτ” “DUVAR η αμερικανική οργίλη αντίδραση)!..

– Μήπως φίλοι μου και πάλι ο ΕΛΛΗΝΑΣ στόχευσε σαν την Άννα την ΚΟΡΑΚΑΚΗ, η οποία δεν μάθαμε ακόμα γιατί δεν εκλήθη στο “Προεδρικό” για συγχαρητήρια, όπως συνέβη με τους υπόλοιπους Ολυμπιονίκες του ΡΙΟ (2016); Πώς το έλεγε ο Γιάτσεκ ΓΚΜΟΧ; “Ακούτε εμένα”!..

                                                                                              – / – 

β.  Και για να μην κουράζεστε στο  άρθρο, με τα… άρθρα για τις Η.ΠΑ.! Ο ΕΛΛΗΝΑΣ πιστεύει πως η ΕΛΛΑΔΑ μας μόνη της(!!!), με ΕΞΥΠΝΑΔΑ(!) και ΟΜΟΝΟΙΑ(!) θα ΠΕΤΥΧΕΙ να κυριαρχήσει, όπως ουσιαστικά συνέβαινε μέχρι πρότινος, (κάτι που μπορλω να σας το αποδείξω) και πάλι παγκόσμια!.. Απλώς έπρεπε φίλοι μου να καταλάβατε ότι όταν λέγαμε ή λέμε για ΚΛΙΝΤΟΝ, κλπ μιλάγαμε και μιλάμε για ΤΗ(!!!) “ΣΥΜΜΟΡΙΑ και λυπάμαι που δεν μπορώ να γράψω περισσότερα, ενώ όταν λέμε ΟΜΠΑΜΑ, αναφερόμαστε στο πρώην (;) πουλέν της ΝΕΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ, που τα τελευταία 20 χρόνια έκανε με τα ισχυρότατα διεθνή… Όργανά της τον Πλανήτη μας ¨ΑΝΩ – ΚΑΤΩ¨ (!) / (Ήπια έκφραση γνώμης) / και “βύθισε” οικονομικά, με ύπουλο – σατανικό σχέδιο την Πατρίδα μας!

– Έτσι, το σάϊτ θέλησε / θέλει (αφού δεν “έκατσε” ακόμα) την πολιτειακή αλλαγή στις Η.Π.Α., μήπως και δει ο Πλανήτης μας, αλλά και η Πατρίδα μας και πάλι καλύτερες ημέρες, χωρίς να του διαφεύγει κανενός των μελών του, (του “σάϊτ”) πως τα πάντα γίνονται ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ και ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!

– Σήμερα λοιπόν πληροφορήθηκε ο κόσμος ότι το “Ενεργειακό Οικόπεδο” Νο “10”, το “πήρε” (άδεια ερευνών και εκμετάλλευσης) ουσιαστικά η EXXON MOBİL της οποίας Πρόεδρος είναι ο νέος Α/ΥΠΕΞ Κος Ντίλερσον!.. STOP (Πάτε και διαβάστε και πάλι το σχεδόν πρόσφατο άρθρο μου, για το ποιός θα ήθελα να γίνει ΥΠΕΞ των Η.Π.Α. και θα δείτε που έγραφα πως δεν πρόκειται να γίνει αυτός)!..

                                                                                     ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ!

                      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΓΝΟΤΗΣ – ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ “!

(ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΕΩΝ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΠΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΗ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΕ ΕΔΑΦΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΤΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΙΣΧΥ) !!!

– Για την “Ιστορία” το Οικόπεδο “8” δόθηκε από την Λευκωσία στην ΕΝΙ (Ιταλική), ενώ το “6” στις ΕΝΙ – TOTAL (Γαλλική). Θυμίζω ότι το προαναφερθέν “10” είναι αυτό που διεκδικεί μετά πάθους η Τουρκία, λέγοντας πως ανήκει στην ΑΟΖ της, διότι γνωρίζει αγαπητοί ότι είναι το πιο πλούσιο σε φυσικό αέριο, συγκριτικά με τα υπόλοιπα!..

– Τέλος, ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ(!) ότι η Μ. Βρετανία γνωρίζει από τη 10ετία του 1930 τον ενεργειακό πλούτο Νως της Κύπρου! Συγκεκριμένοι και πολύ ευκρινείς – σαφείς χάρτες ευρίσκονται στο Αγγλικό Ναυαρχείο!.. (Να άλλος ένας λόγος που οι Τούρκοι, όπως σας έγραφα σε προηγούμενα άρθρα μου, “έστρεψαν” προς Μ. Βρετανία και Ολλανδία, από εποχής ΠτΔ Αμπντιουλλάχ Γκιούλ / Δεν ήταν οι μυστικές πρόνοιες της Λωζάννης)!..

                                                                                             – / –

γ. Ε! Εκεί στο Ελληνο – ΝΑΤΟϊκό… “ΠΕΝΤΑΓΩΝΟ”!

(Επειδή -πλην των άλλων- είστε και πολύ… μπερεκέτηδες)

               Προσέχετε ποιούς βάζετε μέσα στα στρατόπεδά σας, ως ΕΡΓΑΤΕΣ – ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ, ΚΛΠ!!!

(Πλην ασφαλώς των τόσων άλλων που εισέρχονται με γραββάτες, με… παράτες, κλπ και τους… δίνετε και αναμνηστικά)!

– Την πληροφορία, κλπ στο “ΡΚΚ” για το αστικό λεωφορείο, με τους Κομάντος της 1ης Τ/Ταξιαρχίας Κομάντος, της Καισαρείας, που το τίναξαν στον αέρα προ ημερών οι Κούρδοι, με παγιδευμένο όχημα, κλπ, την έδωσε Κούρδος ΕΡΓΑΤΗΣ, που εργαζόταν μέσα στο στρατόπεδο της Ταξιαρχίας. Ήταν ο Κούρδος Κασίμ Γιλντιρίμ Τσακάρ, με το κωδικό όνομα Τσοκτάρ Κεμπάτ, ο οποίος μάλιστα ΠΡΟΣΕΞΤΕ είχε ταυτότητα με το πλαστό όνομα Βαν Οζάλπ, με το οποίο και έμπαινε στο τουρκικό στρατόπεδο!.. Καταλάβατε!..

                                                                                                – / –

δ.   Χακάν, ΞΑΝΑ! ΜΗΝ πεις ότι δεν σε / σας προειδοποίησα! Από κοντά τον Πρόεδρο!..

                                                                                                – / – 

ε. Αμερικανοί! Εσείς οι αμύντορες του ελευθέρου κόσμου, όπως επαίρεστε! Σας ερωτώ:

                                Μήπως ήλθε η ώρα να αποφυλακίσετε τον ΑΜΠΝΤΙΟΥΛΛΑΧ ΟΤΖΑΛΑΝ;

                                                                                           – / –

στ.  Να μην ξεχνιόμαστε!

 erntogan-rama                                                     %cf%81%cf%84%ce%b5-%ce%bc%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%cf%83%ce%b1

                                                                                                – / –