TWEET “3”! Μήπως και Πάλι Πιάσαμε… 10:50;

Φίλοι μου!

– Δεν θα σας βάλλω σήμερα να ψάξετε! Πάτε στο περί συκοφαντίας άρθρο, το 1ο του 2017 (άρθρο – επανάληψη από τις 23-09-2016) και δείτε στο ΥΓ του, (το διαβάσατε καλά το ΥΓ αυτό, όπως σας πρότεινα προσφάτως;), δείτε λοιπόν μόνο την αναφορά μου στον υπολογισμό των Τ/πιλότων, της ΤΠΑ, που είχαμε κάνει εδώ, τί σας είχαμε γράψει για το τί ακριβώς από πιλότους έχουν οι Μογγόλοι, κλπ!

– Στη συνέχεια,  αναζητείστε παρακαλώ (από τουρκική πηγή όμως, πχ από την -πρωτογενή- habertürk), την πληροφορία που προχθές, (06-01-2017), διέρρευσαν – ασφαλώς υποχρεωτικά- οι ΤΕΔ, (αφού ο διαγωνισμός τους ήταν δημόσιος), για τους πιλότους της ΤΠΑ και συγκεκριμένα για τις 1000+ αιτήσεις που δέχθηκαν, μετά από την προκήρυξη για νέους πιλότους στην ΤΠΑ, για τους 900+ που έγιναν δεκτοί και για τους 830+ απ’ αυτούς, οι οποίοι τελικά “πέρασαν” τα “tests” στα οποία υπεβλήθησαν, επιτυχώς. [Το εκπαιδευτικό, όπως εγώ το ονομάζω, α/δ Τσίλι”, στη Σμύρνη, “θα ξαναπάρει φωτιά”, σύντομα φίλοι μου, αν δεν έχει πάρει ήδη]!

– Διαβάστε επίσης για τους 800 πιλότους που μας λένε ότι είχαν “φύγει” από την ΤΠΑ, από τη συνολική δύναμη των 1600 πιλότων που διέθεταν, όπως ανέφεραν οι ίδιοι, τονίζοντας ότι 800 είναι οι “πρώτοι” μάχιμοι πιλότοι και οι άλλοι 800 είναι η εφεδρεία των μαχίμων πιλότων, για να σας το κάνω… “πενηνταράκια”. (Το 2013 “έφυγαν”, μας είπαν, 286, για να δουλέψουν σε ιδιωτικές εταιρείες και το 2016, μετά από την αποτυχημένη κίνηση μερίδος των ΤΕΔ, “έφυγαν” 500).

– Αν κάνουμε τη διαίρεση 1600 Πιλότοι :4 Στρατιές = 400 Πιλότοι, ήτοι πείτε πχ 200 “πρώτοι” και 200 οι “αλλαγές” τους, για κάθε Στρατιά, αν ασφαλώς -λέμε τώρα- θα είχαν 4(!) πολεμικά μέτωπα!.. (Χωρίς υπολογισμό ημερησίων – νυχτερινών εξόδων, για αναγνωρίσεις – προσβολές, κλπ)! Καταλάβατε!.. (Εγώ σας είχα υπολογίσει 400, με 300+100)!..

%cf%86%cf%89%cf%84%ce%bf1

– Αφού κάνετε τα παραπάνω, στη συνέχεια, στείλτε μου… ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μια φορά ρε μάγκες, (παράπονο το έχω ρε, πόσο θα σας κοστίσει άραγε, αχαχαχαχαχαχα), από τις τόσες πολλές που τους έχω τους Μογγόλους “διαβάσει” ή “μεταφράσει”, για… πάρτι σας, με απόλυτη ακρίβεια μάλιστα, με ευθείες συνεχείς βολές σε στόχο Α1 και με αποτέλεσμα πάντα… 10:50!.. Δείξτε λίγο μεγαλοκαρδία ρε, άλλωστε την αλήθεια θα… υπερασπιστείτε!.. Και μετά είστε… “ελεύθεροι”, όπως λέμε, να συνεχίσετε να παίρνετε ό,τι γράφουμε και να κάνετε τα πνευματικά ή ό,τι άλλο θέλετε… κοκόρια, στα διάφορα τηλεοπτικά “πάνελς”, που με τα “μέσα” σας, σας καλούν δήθεν, και προβάλλεστε, ως μεγάλοι αναλυτές! Δεν είναι όμως καθόλου εύκολο ρε καραγκιοζάκια, όσο εξυπνάκηδες” (όχι έξυπνοι) και αν είστε, να αναπτύσσετε και να αναλύετε τις σκέψεις των άλλων! Αυτή είναι βασική παράμετρος που σας διαφεύγει και τελικά γίνεστε περίγελος, σε όσους ξέρουν τα θέματα! (Τον τελευταίο καιρό πέφτει γέλιο με… οικονομικούς γεωγράφους, που έγιναν ξαφνικά… Καθηγητές και ξαφνικότερα Τουρκολόγοι, με έναν ΝΔ-ούλη στρατιωτικό ε.α., με “τεράστιες πλάτες”, με 1,2 συγκεκριμένους πολιτικούς, κλπ! Εδώ ισχύει το γνωστό: Αααχ! Να Λησμονώ και χαίρομαι, θυμάμαι και λυπάμαι, που τραγουδάει και ο φίλος μου ο Σιάτρας)!..

      Μόνο πότε θα πεθάνω δεν ξέρω“, βρεεεεεε!.. (Έχει εξαφανισθεί ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ“, γι’ αυτό)!..

          (Όπως λέει και ο δημοφιλής τραγουδιστής των δεκαετιών 1980, 1990, Δημητράκης ΚΟΝΤΟΛΑΖΟΣ)!..

Σημ.: Τις επιτυχίες μας δεν τις μειώνει καθόλου το γεγονός ότι έχουμε ΠΑΝΤΟΥ(!) στο ΣΤΡΑΤΟΚΡΑΤΟΣ των Μογγόλων… ΑΓΓΕΛΟΥΣ!..

                                                                             ΠΕΡΙΜΕΝΩ” λοιπόν!..

                                                                                        “ΧΑΙΡΕΤΕ

                                                                                       ΕΛΛΗΝΑΣ