Βασίλης ΤΟΠΑΛΟΣ! Ένας 16χρονος… “ΑΓΓΕΛΟΣ” “έφυγε”!.. Λιποθυμία… Ή… Δολοφονία;Διαβάστε!

Βασίλης Τόπαλος: Αποκάλυψη για τον θάνατο του 16χρονου – Τι σημαίνει η «κάκωση υψηλής κινητικής ενέργειας»

 

Επειδή κάτι ξέρουμε από πυγμαχία (γενικώς “πολεμικές τέχνες”) και ευρύτερα από αθλητισμό, αλλά και από… λαούς (sic), λέμε πως ο συγχωρεμένος Βασιλάκης ο ΤΟΠΑΛΟΣ και πλέον Άγγελος, αν ζούσε, θα γινόταν χρυσός Ολυμπιονίκης πολλές φορές! Έκαναν μπαμ και(!) οι τρομερές ικανότητές του και(!) η πάρα πολύ μεγάλη ταχύτητά του, στοιχείο απαραίτητο για έναν μποξέρ που κάνει πρωταθλητισμό, όπως και η κρίση του στα παιχνίδια που έδινε!

Το παιδί αυτό, κατ΄εμάς, πρέπει να κτυπήθηκε ύπουλα, ήτοι σε σημείο της κεφαλής… θανατηφόρο, πχ σε κρόταφο ή μεταξύ κροτάφου και ινιακής αορτής και αιφνιδιαστικά, ήτοι σε χρόνο που δεν το ανέμενε! Τέτοιοι αθλητές, όταν είναι “καρσί” / “βιζ-α-βι” / κορ-α-κορ, (ό,τι και όπως θέλετε πείτε το), με τον όποιον αντίπαλο, και κτύπημα “υψηλής κινητικής ενεργείας”* να δέχονταν, όπως διαβάζω ότι ίσως να συνέβη με τον Βασίλη, θα το περνούσαν γρήγορα, αν όχι και εύκολα!

Απόδειξη αυτού (στην περίπτωσή μας) είναι πως και έτσι ακόμα, που, όπως εμείς πιστεύουμε, πως κτυπήθηκε ο Βασίλης, χωρίς δηλαδή να το αναμένει, αυτός και πάλι σηκώθηκε και έφτασε μέχρι την “WC”, όπου και λιποθύμησε και δυστυχώς δεν ξαναξύπνησε !..

* Το κτύπημα ανθρώπινης “υψηλής κινητικής ενέργειας” έχει συγκεκριμένα όρια και μπορεί να αντιμετωπισθεί από εμπείρους ασφαλώς αθλητάς, όπως ήταν ο θανών νεαρός παρά τα 16 του μόλις χρόνια, φυσικά “στα ίσα” και όχι ύπουλα!.. Το παιδί δεν κτυπήθηκε πχ από τον γάντζο μιας “μπίγας” / ενός γερανού, ώστε να τελείωνε!.. Είδατε μάλιστα πως, ως οργανισμός, ο μικρός άντεξε από τις 16-12-2023, έως και τις 02-01-2023, αν δεν σφάλλω!

-/-

Συνεχίζουμε!

Και τώρα οι… λαοί! Προτείνουμε, με σεβασμό, στους ενεργούντες την έρευνα στην “ΓΑΔΑ” να καλέσουν και να ανακρίνουν, όσο καλύτερα μπορούν, κάποιον 18χρονο Γεωργιανό(!), που τυχαίως στην “TV” άκουσα πως ήταν στον χώρο, όπου ο Βασίλης και… Άγγελος πια, ουσιαστικά ξεκίνησε το μεγάλο του…”ταξίδι”, το οποίο βεβαίως όλοι μας θα κάνουμε, αργά ή γρήγορα!

Αγαπητοί!

Κάποτε τα παιδιά πήγαιναν να μάθουν μια πολεμική τέχνη για να γίνουν πρωτίστως καλύτεροι άνθρωποι στην κοινωνία και ακολούθως για να μπορούν να προστατεύουν τον εαυτό τους, αν ποτέ θα απειλείτο η ζωή τους! Σήμερα, θα ήθελα πολύ χρόνο, για να σας αναλύσω γιατί πάνε στα διάφορα τέτοια Σωματεία, κλπ, οι νέοι, προκειμένου να μάθουν κάτι λίγο, (διότι με τους περισσότερους αυτό γίνεται), από “πολεμικές τέχνες”!..

Σήμερα, οι περισσότεροι νέοι ασχολούνται με τα γενικώς “βαριά” αυτά αθλήματα κυρίως για να κάνουν τους μάγκες στις παρέες τους, στα κοριτσάκια, κλπ, χωρίς να έχουν την απαιτούμενη για τα αθλήματα αυτά παιδεία!.. (Πολλές φορές δεν την διδάσκονται κιόλας, από τους διάφορους προπονητές ή “προπονητές”)!..

Η παραπάνω αυτή νοοτροπία, σε συνδυασμό με το εθνικό τους DNA, (διότι πλέον στην χώρα έχουν εισέλθει πολλές φάρες και αρκετές αυτών… φονικές στο σπέρμα τους, όπως πχ οι Τσετσένοι, οι Αφγανοί, οι Αλγερινοί, κλπ), πολλαπλασιάζει την προοπτική για την δημιουργία, αντί αθλητών και ολοκληρωμένων θετικώς αθλητικά ανθρώπων, αθλητών “οπαδών της βίας” και ό,τι αυτή (η βία δηλαδή) ως έννοια περιλαμβάνει ως συνημμένα πολλές φορές, όπως υπουλία, ήτοι κτυπήματα κάτω από την ζώνη, κλπ, κλπ, κλπ, σε ό,τι πάντα αφορά τα αθλήματα σαν την πυγμαχία!.. Αυτά τα ολίγα!

Να σας γράψω μια ανάμνηση! Όταν κάποτε στον “ΕΘΝΙΚΟ Γ.Σ.” νεαρό παιδί που μάθαινε πυγμαχία απεκάλεσε μαλάκα έναν συναθλητή του πάνω σε παιχνίδι, κλπ, ο Ιταλός τότε προπονητής  του Συλλόγου στο άθλημα ΤΖΙΟΒΑΝΙ, του απαγόρευσε να μπει ακόμα και στο μικρό, αλλά λίαν συμπαθητικό Στάδιο της Ομάδος [ακριβώς δίπλα στο Κολυμβητήριο των Αθηνών (ευρύτερη περιοχή “ΜΕΤΣ” και απέναντι από Α΄Ν/Φ)] για 15 ημέρες, ενημέρωσε τηλεφωνικά τους γονείς του και του / τους είπε πως την επόμενη φορά που θα έπεφτε στο ίδιο σφάλμα / λάθος ο νεαρός θα τελείωνε γι΄αυτόν το μποξ, τουλάχιστον σε ό,τι αφορούσε τον “ΕΘΝΙΚΟ Γ.Σ.”!

Την ίδια στάση και ακόμα σκληρότερη τηρούσαν με όλους ανεξαιρέτως τους αθλητάς τους και οι αδελφοί Αρκουδέα, προπονητές στο Τμήμα Πάλης του ιδίου Συλλόγου!..

ΕΤΣΙ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΓΙΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ, Ο “ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΣ” “ΕΒΓΑΛΕ” ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΠΑΝΕ ΜΑΖΙ! ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΗΘΟΣ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΕ ΒΙΑ ΚΑΙ… ΦΥΛΑΚΕΣ, ΣΕ… ΒΙΑ, ΣΕ… ΜΑΦΙΕΣ, ΚΛΠ!..

Και κάτι ακόμα! Στο υπόψη Γυμναστήριο, όπου αθλείτο ο Βασίλης στις 16-12-2022, ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ, ΟΧΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, όπως γίνεται αμέσως αντιληπτό, ακόμα και από… ανοήτους! Είναι αδιανόητον να αναζητείται να μάθουμε τί έγινε, κάτι που θα έπρεπε να ήταν εξ αρχής… εγγυημένο, όταν μιλάμε για τέτοια αθλήματα!..

ΓΙΑΤΙ;

ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΟΧΙ ΠΥΓΜΑΧΙΚΟ ΜΑΤΣ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Η(ΔΙΑΖ) ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ! ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΑΘΛΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ Ε-ΠΙ-ΤΗ-ΡΗ-ΣΗ!.. Συνεπώς υπάρχει τεράστια ευθύνη και στον ιδιοκτήτη του Γυμναστηρίου και βεβαίως στον ή στους υφισταμένους εκεί ειδικούς προπονητάς!

Το βασικό ερώτημα είναι αν ήσαν παρόντες προπονητής / – τές στο συμβάν! Και αν ήσαν με τί ακριβώς ασχολούντο με τους αθλητάς, βάσει του προγράμματος εκείνης της ημέρας, κλπ, όταν έλαβε χώρα το τραγικό περιστατικό, κλπ!

Και ακολούθως, ως δευτερεύοντα, τίθενται μια σειρά ερωτημάτων, όπως πχ αν άπαντες οι αθλητές είχαν περάσει ιατρικό έλεγχο και πότε για τελευταία φορά, αν είχαν και πότε πρόσφατους τραυματισμούς, κλπ, (ο καθείς οφείλει να έχει εκεί όπου αθλείται ενημερωμένο αντίγραφο του Ιατρικού του φακέλου / το Γυμναστήριο ή ο Σύλλογος, κλπ), αν στον χώρο αθλούνταν μόνον οικείοι του αθλήματος αθληταί ή υπήρχαν (κακώς) και άλλοι και γιατί, όπως και ποιοί ήσαν αυτοί, κλπ, κλπ, κλπ, με ερωτήσεις στο τέλος, ας τις πούμε προσωπικές, της μορφής των σχέσεων των αθλητών μεταξύ τους!..

Μακάρι ο Γεωργιανός να… ξέρει και να μιλήσει!

Και για να μην με  / μας πει κανείς ρατσιστή / -τές, επειδή αναφέρθηκα σε DNA, κλπ, θα ήθελα να θυμίσω, ως παράδειγμα, ένα μόνο, από τα πολλά παρόμοια περιστατικά, πριν από χρόνια, στην Πλ. Βάθη (Αθήνα), που αφορά Τσετσένο! Μια Ελληνίδα μπαρόβια, η οποία εργαζόταν σε μαγαζί της περιοχής και… κακοπερνούσε (sic) από τον Τσετσένο μπράβο του μαγαζιού, κάλεσε σαν… σωτήρα έναν γνωστό της (δεν θυμάμαι μήπως ήταν και συγγενής της) από την Ηλεία Έλληνα αγρότη (παντρεμένο), ο οποίος ήταν δίμετρος, ογκώδης και τελικά μια “μηχανή θανάτου”, ως ό,τι αφορά δύναμη!

Αυτός πράγματι πήγε στο μαγαζί, για να μην σας κουράζω, έκανε μαύρο τον μπράβο στο ξύλο και μετά κάθισε με την κοπέλα και φίλη του να πιεί ένα ποτό, κλπ! Στον μεσολαβήσαντα χρόνο ο Τσετσένος συνήλθε και τί έκανε; Πλησίασε στο τραπέζι που καθόταν ο Έλληνας λέγοντας πως ήθελε να ζητήσει συγγνώμη, τρόπον τινά, κλπ! Όμως είχε βάλλει σιδερογροθιά στο χέρι του και κάνοντας πως έφευγε, αμέσως μετά, γύρισε ξαφνικά και κτύπησε στο κεφάλι, με όλη του την δύναμη, τον Έλληνα, ο οποίος έπεσε κάτω! Ο Τσετσένος μετά του διέλυσε σχεδόν το κεφάλι και ο Έλληνας… “ΧΑΙΡΕΤΕ” !..

Αλβανοί, Γεωργιανοί, Τσετσένοι (Καυκάσιοι γεινκότερα), Βούλγαροι, Αλγερινοί, Σομαλοί, Αφγανοί, Πακιστανοί, Τούρκοι, κλπ είναι φάρες που λειτουργούν γενικώς ύπουλα, ειδικά όμως όταν δουν ότι “δεν σε έχουν”! Γι΄αυτό πχ ποτέ δεν πάνε μόνοι τους, και “παίζουν” βρώμικα γενικώς! Ο… μαλάκας ο Έλληνας (ο γνήσιος) έχει μέσα του το φιλότιμο, που συνδέεται άμεσα με το αντριλίκι, την ευθύτητα, την λύπηση, κλπ, χαρακτηριστικά που απέναντι σε ύαινες είναι… “χάντικαπ”, αποτελούν… βατήρες σίγουρης ήττας! Πρόκειται για αυτό που, “εν πολλοίς”, καλείται ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ της Φυλής μας!..

Και επειδή και πάλι κάποιοι θα πουν τα… “δικά τους”, καλούμε όλους σας να θυμηθείτε το πώς Αφγανοί, πριν από μερικά χρόνια, έσφαξαν (του ΄κοψαν τον λαιμό), για ένα βίντεο νομίζω, τον δίμετρο Καντάρη, εκείνα τα ξημερώματα στον Άγιο Παντελεήμονα, όταν ετοιμαζόταν να μεταφέρει την επίτοκό σύζυγό του στο Νοσοκομείο, προκειμένου αυτή να γεννήσει!..

Αλλά και επειδή είμαστε “ειδικό” “σάϊτ” δείτε όλοι σας, ως την μεγαλύτερη απόδειξη των όσων… ρατσιστικών (sic) υποτίθεται ότι σας γράψαμε σήμερα αμέσως παραπάνω, το πώς τον τελευταίο χρόνο οι γείτονές μας Τούρκοι αντιστρέφουν την πραγματικότητα σε όλα τα θέματα ή συμβάντα, σε σχέση πάντοτε με τα Ε-Τ!.. Ή όχι; Τί έγινε πχ στο Φαρμακονήσι στις 05-01-2023 και τί είπε ο Ακάρ;

Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΚΑΙ ΕΙΘΕ ΝΑ ΤΗΝ ΤΑΞΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΝ, ΕΝΩ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΝΑΚΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ!.. 

ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΚΩΣ ΕΝΝΟΟΥΜΕΝΗ ΜΑΓΚΙΑ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥΣ, ΒΡΩΜΙΚΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ, (ΜΑΓΚΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΥΞΑΝΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΜΙΚΡΑ Ή ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΓΝΩΣΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΜΙΑΣ “ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ”, ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΑ, ΣΩΜΑΤΕΙΑ, ΚΛΠ), ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΠΩΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ Η ΟΔΟΣ ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΓΟΥΣΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕ ΑΓΡΙΟ ΤΡΟΠΟ ΣΤΑ Ν/Φ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΤΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΣΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΖΩΗΣ, ΠΟΥ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!.. “ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ”, Έ;

 

ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ, ΡΕ ΜΠΙΝΕΔΕΣ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ; 

ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ, ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΑΣ ΣΑΣ; 

ΠΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ, ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ, ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΑΣ ΣΑΣ / ΜΑΣ; 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

α. Η “ΓΑΔΑ”, οικείο Τμήμα / Δνση “Αθλητικής Βίας”, δεν ξέρω, έχει άραγε ασχοληθεί με το αν έχει εισέλθει και αν “ναι”, σε ποιό βαθμό, η “Μαφία” στα Γυμναστήρια, Σωματεία, κλπ, που ασχολούνται με τα… ειδικά αυτά αθλήματα;

β. Επίσης! Ρωτάμε! Τηρούνται, αν υπάρχουν όπως θα έπρεπε, “Πρωτόκολλα” στα διάφορα Σωματεία, Γυμναστήρια, Συλλόγους, κλπ; Αν τηρούνται, εφαρμόζονται; Έλεγχοι γίνονται από την Πολιτεία και αν “ναι” από ποιούς;

-/-