ΞΕΧΑΣΜΕΝΕΣ… ΕΠΙΛΟΓΕΣ!

1. O δημοσιογράφος Ντάσκας πράγματι, όπως σημειώνεις, είναι πιο “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” και από τον πιο φανατικό οπαδό του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, αλλά παρ’ όλα αυτά δεν νομίζω ο “Σόρος-Τσίπρας” να τον βάλλει στα ψηφοδέλτια, διότι μάλλον φοβάται το φημολογούμενο βρώμικο ΚΥΠ-ατζίδικο παρελθόν του!..

2. Δεν μπορώ να ξέρω, αν η υποψήφια βουλευτής του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” Κα Νίνα ΚΑΣΙΜΑΤΗ πρεζάρει, όπως μας γράφεις φίλε, κρίνοντας μόνο από τον τρόπο που μιλάει και κυρίως από την έντονη επιθετικότητά της! Δεν νομίζω όμως! Άλλωστε, αν παρακολουθήσεις τους “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ”, όλοι τους, στις όποιες Τ/Ο τους εμφανίσεις, σαν την Κασιμάτη δεν “βγαίνουν”; Εδώ, μέχρι και το υπέροχο… άλογο, η Κα Γεροβασίλη “βγήκε” στον Χ” Νικολάου, μαζί με άλλους και όταν μίλησε εκείνος ο Φ. Κρανιδιώτης, είπε, “δεν αντέχω να ακούω άλλο, υπάρχουν και όρια”!..

Φιλαράκι, οι άνθρωποι ΔΕΝ ΕΠΑΨΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΛΩΣ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΟ Κ.Κ.Ε.! Όλοι αυτοί και αυτές πλάστηκαν Κομμουνιστές και τέτοιοι θα παραμείνουν μέχρι και του βιολογικού του τέλους!..

Ομοίως και οι προερχόμενοι από την μαύρη Χούντα υποψήφιοι βουλευτές του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, σαν τον πολιτικό αυτόν βρωμιάρη, τον τέως δημ/φο και μεγαλο-Χουνταίο Νάσο Αθανασίου, ό,τι και να λένε, μέσα τους ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ, αφού η διαφορά του χρώματος (όχι κόκκινο ή ροζ, αλλά μαύρο), δεν τους κάνει… δημοκράτες!..

3. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΤΕΜΠΗ, ΟΠΩΣ ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΣΤΟ ΜΑΤΙ, ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ, ΣΤΟ “ΣΑΜΑΙΝΑ” (εκεί έβλεπαν τον Βάζελο στο “C.L.” και το πλοίο πήγαινε μόνο του…), ΚΛΠ!.. ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ “ΔΕΝ ΓΑΜΙΕΤΑΙ”, “ΑΣΤΟ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ”, “ΕΛΑ ΜΩΡΕ”, “ΩΧ ΑΔΕΡΦΕ”, “ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΩ”, ΚΛΠ, ΜΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ, ΛΙΓΟ ΩΣ ΠΟΛΥ, ΠΑΣΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ!

ΠΡΩΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΝΤΑΝΑΚΛΟΥΝ ΣΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΠΟΥ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ 10ΕΤΙΕΣ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΑΥΤΗ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ, Η ΟΠΟΙΑ ΕΓΙΝΕ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΔΥΣΚΟΛΑ ΞΕΡΙΖΩΝΕΤΑΙ!

ΤΩΡΑ, ΑΓΑΠΗΤΗ, ΑΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ, ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΟΤΙ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ, ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΤΡΑ, Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ “ΣΑΜΑΙΝΑ”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΣΙ, ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΑΣ! ΑΥΤΟΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ, ΕΚΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΗΤΟΙ ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ ΤΟΥ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΤΟΥ ΜΑΥΡΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ, ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ, ΤΟΝ “ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑ” ΤΟΥ Γ’ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ-ΜΑΣ ΓΙΑ 99 ΧΡΟΝΙΑ Ή ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ… ΑΝΔΡΑ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΣΕΒΑΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΝΤΙΚΙ, ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΑ.ΣΟ.Κ, ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ “ΨΗΦΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΕΡΩ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΚΑΝΩ Π-Θ, ΑΦΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ, ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ”!..

ΜΠΟΡΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΡΙΞΕΙΣ ΛΕΥΚΟ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΟΥ Ρ/ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ ΙΒΑΝ ΣΑΒΒΙΔΗ, Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ Ή ΑΛΛΙΩΣ “Ο ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ”, “ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ, ΟΣΑ ΑΠΟ ΤΑ… ΙΜΑΤΙΑ-ΜΑΣ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ, ΣΤΑ… ΖΑΡΙΑ”!..

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ, [ΠΟΥ ΕΠΑΙΖΕ ΘΕΑΤΡΟ 5 ΩΡΕΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΣΤΟ ΜΑΤΙ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ, ΤΟ ΚΟΛΟ-ΧΟΥΝΤΟΠΑΙΔΙ, ΕΛΕΓΕ ΣΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ “ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ 2000 ΕΥΡΩ, ΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ”], ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ;

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ… “ΡΕΚΟΡ ΓΚΙΝΕΣ”, ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ (ΑΠΟΤΟΚΟ, ΛΟΓΩ ΑΝΕΜΟΥ, ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ “ΜΙΤ” ΓΙΑ ΣΤΡΑΓΓΑΛΙΣΜΟ ΤΟΤΕ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ) Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΥΠΟΘΗΚΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΗΝΕΣ, ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ “ΤΥΠΟΙΣ” ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ* ΟΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ Ε/Κ-Β ΜΕΣΑ ΣΕ 100 ΧΡΟΝΙΑ, ΗΤΟΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΤΕ ΛΗΦΘΕΝ ΔΑΝΕΙΟ ΠΟΥ ΞΕΧΡΕΩΘΗΚΕ ΕΠΙ Π-Θ-γίας Κ. ΣΗΜΙΤΗ (“ΑΒΟΥΡΊ”), ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2008!..

* ΜΕ ΤΟ “ΤΥΠΟΙΣ” ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ, ΑΝ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ Ή ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΟΙ ΚΑΤΟΧΟΙ ΤΟΥ “ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ”! ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΣΤΟ “ΣΑΪΤ”, ΨΑΞΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΩΣ!..

-/-

ΠΟΤΈ Η ΝΔΟΥΛΑ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΟΤΙ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙ – ΜΑΝΤΡΑ! ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ! ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ, ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ, ΑΝΕΥ ΛΟΓΟΥ, ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΘΕΑΤΡΟ… “ΚΟΥΝ” ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ” ΚΑΙ ΤΗΣ… ΠΑΡΕΑΣ ΤΟΥ!..

4. ΤΟ “ΚΟΠΙ-ΡΑΪΤ”, ΦΙΛΑΡΑΚΟ, ΤΟΥ ΕΠΙΘΕΤΟΥ “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ”, ΚΛΠ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΥ “ΕΛΛΗΝΑΣ”, ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΜΑΣ! ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ… ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ, ΚΑΙ ΕΤΣΙ, ΑΡΚΕΤΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΣ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΣ, ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΜΑΣ “ΚΛΕΨΟΥΝ” ΚΑΙ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥΣ “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ”, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ… “ΡΩΣΙΚΗ ΛΥΣΗ”, ΟΠΩΣ ΚΑΙ “ΕΛΛΗΝΕΣ”, ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΧΙΤΛΕΡΙΚΟΙ / ΝΕΟ-ΝΑΖΗΔΕΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ, ΤΟΥ ΕΘΝΙΣΜΟΥ ΜΑΣ, ΚΛΠ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΠΑΝΤΑ ΤΩΝ ΚΟΚΚΙΝΩΝ ΝΟΘΩΝ ΑΔΕΛΦΩΝ ΤΟΥΣ, ΗΤΟΙ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε. ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΤΑΛΛΑΞΕΩΝ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΤΩΝ ΡΟΖ, ΚΟΚΚΙΝΟ-ΜΑΥΡΩΝ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΩΝ ΝΕΟ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΩΝ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ!..

5. Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΕ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΓΝΩΣΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΥ ΔΗΜ/ΦΟΥ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑ, ΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΗ Τ/Ο ΤΟΥ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, “ΤΗΝ ΤΟΥΛΟΥΠΑΚΗ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΓΔΕΡΝΕ Ο ΠΑΥΛΟΣ”, ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΦ’ ΕΝΟΣ ΤΗΝ ΒΑΘΕΙΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΦΥΣΗ ΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΑΥΤΟΥ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΓΔΕΡΝΑΝ, ΠΡΙΝ ΤΑ ΣΦΑΞΟΥΝ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ, ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟ ΡΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, (ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΥ ΟΡΘΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ, ΑΦΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ “ΔΕΞΙΟΣ”), ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ, ΩΣ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ… ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΤΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ!

ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ… “… ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ…”, ΠΡΟΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ, ΟΣΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΕΜΜΕΤΙΚΟ, ΓΛΕΙΨΙΜΟ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΠΟΛΛΑΚΗ, (ΠΟΥ ΩΣ ΑΤΟΜΟ ΛΙΓΟ ΑΠΕΧΕΙ ΤΗΣ ΤΡΕΛΑΣ, ΑΦΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΕΑΥΤΟΝ ΩΣ… ΓΟΝΙΔΙΟ ΤΟΥ ΑΡΧΙ-ΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΣΦΑΓΕΑ “ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ”), ΠΡΟΣΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΦΙΛΙΑ ΤΟΥ!..

ΤΕΛΟΣ, ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΤΟΥ Χ”ΝΙΚΟΛΑ ΣΕ… “ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΗ (SİC) ΔΗΜ/ΦΙΑ” ΚΑΙ “ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ ΤΑ 9ΜΕΡΑ” ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ… ΒΑΘΙΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΗ ΗΤΑΝ Η ΟΛΗ ΑΥΤΗ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΗ” ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΜΕ ΤΙΤΛΟ, “Ο Κ.Κ.Μ. ΥΠΟΚΛΟΠΕΑΣ”, ΚΛΠ!..

O X”NIKΟΛΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΟ ΑΤΟΜΟ, ΠΟΥ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΩΣ ΜΕ ΕΝΤΟΝΗ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΜΕΙΛΙΧΙΟΤΗΤΑ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΣΤΗΝ Τ/Ο ΤΟΥ ΑΥΤΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΕ ΣΥΝΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΥ ΠΩΣ… -ΠΡΟΣΕΞΤΕ (!)- “ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΣΙΤΟ”!.. ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ! ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ… “WANTED” ΤΟΥ ΠΟΛΛΑΚΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΗΣ ΤΟΥ, “ΑΝ ΔΕΝ ΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΥΛΑΚΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ”!..

6. ΝΑΙ, ΦΙΛΗ ΜΟΥ / ΜΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ! ΟΙ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΟΙ ΗΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΣ… ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ (ΜΕΤΑ ΤΟ 1917, “ΣΕΚΕ”, ΚΛΠ), ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΟΥ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ Ή ΟΠΟΥ ΠΟΛΕΜΗΣΕ ΣΚΛΗΡΑ, ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ!..

ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΤΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΜΕΣΟ, ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΤΟΥ, ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ!..

ΕΤΣΙ, ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΧΑΝ ΦΤΙΑΞΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΩΝ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΩΝ / – ΙΚΩΝ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΤΙΣ ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΜΟΣΧΑΣ, ΣΟΦΙΑΣ, ΛΕΙΨΙΑΣ, ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΑΛΛΕΣ!.. ΜΕΣΑ (!) ΣΕ ΤΡΕΝΟ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΤΕΩΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΥΠΑΜ (ΥΠΑΜ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ 2006 – 2008, ΑΝ ΔΕΝ ΣΦΑΛΛΩ), ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΜΑΝΑ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΕΠΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ ΩΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ Σ’ ΑΥΤΑ!..

7. ΝΑΙ, ΣΥΜΦΩΝΩ! ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ ΣΤΗΝ Κ-Β ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΜΒΕΛΕΙΑΣ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, “ART TV”.

8. ΕΙΝΑΙ, ΠΡΑΓΜΑΤΙ, ΑΚΡΩΣ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ, ΠΟΥ ΤΗΡΗΣΕ 1′ ΣΙΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ! ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΣΤΟ ΤΡΕΝΟ ΥΠΗΡΞΑΝ ΚΑΙ ΝΕΟΙ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΑΤΟΜΑ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, ΚΛΠ!..

9. ΛΕΜΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ! Ο ΣΤΗΒΕΝ ΛΑΛΑΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α.! Ο ΛΑΛΑΣ ΕΔΙΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΜΟΝΟΝ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΕΚΡΙΝΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙΤΟ / ΕΠΙΒΑΛΟΤΑΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ… ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!..

10. ΝΑΙ, ΤΟ ΠΡΟΣΕΞΑ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΕΓΙΝΑΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΑΘΕΟΙ,  “ΘΡΗΣΚΟΙ”! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

ΓΙΑΤΙ;

ΔΙΟΤΙ ΕΦΟΒΟΥΝΤΟ ΜΗΠΩΣ Ο Π-Θ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΙΣ 09-03-203 ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΝ ΝΑ ΠΑΓΙΩΝΑΝ ΣΤΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟ… “ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ”!..

11.  Νέος PALMOS: Attika (“ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”).

12. Ναι, ο Κος Σέρμπος (και να ήταν μόνον αυτός), μας διαβάζει!.. / Μόσχα: 4η Ρώμη, Κε Σέρμπε και όχι 3η!

Διαδοχικά είχαμε: ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ (1Η ΡΩΜΗ), ΒΥΖΑΝΤΙΝΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ (2Η), ΟΘΩΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ (3Η) ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ 4Η η ΡΩΣΙΚΗ!..

13. Ναι, το πρόσεξα πως όλοι τους, στον “Σόρος-Σύριζα”, τονίζουν το “Προοδευτική Συμμαχία”! Επίτηδες, τί δεν καταλαβαίνεις; Ακριβώς όπως τα ΜΑΜΟΥΘ-Κομμούνια… ανταπαντούν σήμερα στο “Δικτατορία του Προλεταριάτου”, που όμως οι ίδιοι έτσι χαρακτήρισαν το σύστημά τους, με το… “Δικτατορία του Κεφαλαίου”!..

14. Ναι, πιστεύω πως ο Κωστίδης έχει πάρει εντολή από τους Τούρκους να λέει συνεχώς το “θα ‘ρθούμε μια νύχτα ξαφνικά”, ώστε να καλλιεργείται ακατάπαυστα ο φόβος στο ελληνικό κοινό και όχι μόνον σ’ αυτό!.. / Η υπόθεση Ρουμπάτη, απέδειξε πως είχε (και έχει;) σχέσεις ο Κωστίδης με τις ΜΥ της χώρας μας, κάτι που σίγουρα και να μην το ήξεραν οι Τούρκοι θα το… είκασαν, με αποτέλεσμα να τον… προσέγγισαν, μάλλον με… κακό τρόπο, ώστε να τον φόβιζαν και έτσι με κάποιο τρόπο να τον ήλεγχαν και ελέγχουν!..

Θες να… θυμηθείς, τί, η νυν σύζυγός του, επαγγέλλετο και τί ακριβώς καθήκοντα εξασκούσε και πού, όταν την γνώρισε και… ερωτεύτηκε;

Εδώ, πχ, οι τ/ΜΥ έχουν πάντα μέσα στο “Οικουμενικό Πατριαρχείο” δικούς τους, στον Κωστίδη θα… “κόλλαγαν”;

15. Για τα γαλλικά του μεγαλο-δικηγόρου Δημητρακόπουλου έλεγαν, αλλά αυτά του Κουτσούμπα ήσαν πραγματικά για… “ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ”! Είναι ΝΤΡΟΠΗ πια να λένε εκεί στο ΚΚΕ, αν έλεγαν βεβαίως και εκεί, για τα Αγγλικά του “ΧΟΥΝΤΌΠΑΙΔΟΣ” “Σόρος-Τσίπρα”, όσο υπάρχει ο… Γαλλομαθής (sic) Γ. Γραμματέας τους!..

Τον είδαμε και τον… θαυμάσαμε τον Κουτσούμπα στο Παρίσι, θα τον… ψηφίσουμε όμως, όταν τον δούμε στο στοιχείο του, ήτοι να παρελαύνει σε “gay parade”!..

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-