XOYNTA ΤΣΙΠΡΑ – ΚΑΜΜΕΝΟΥ δηλ. ΧΟΥΝΤΑ “ΣΑΝΕΛ”

380216_τρ Αντγος ΕΛΑΣ στην Χίο

    χουντα

Κες, Δίδες και Κοι!

– Μετά από 1,5 περίπου χρόνο διακυβερνήσεως της δόλιας Ελλάδας, από τους ΣΑΝΕΛ, μπορούμε ξεκάθαρα πλέον να μιλάμε για κόκκινη ΧΟΥΝΤΑ στην Πατρίδα μας! Ασφαλώς, μιλάμε για μια σκληρή ιδεολογικά αριστερή Χούντα, με την πλήρη σύμπλευση του δήθεν “Δεξιού και Πατριώτη” Καμμένου, “οργάνου των Ισραηλινών”, (γι’ αυτό και δεν μιλάει για τα όσα τραγικά και προδοτικά γίνονται σήμερα στην Ελλάδα, ενώ και ως μέγας “Πατριώτης” έχει μεγαλύτερη ευθύνη εκείνης του Τσίπρα), Χούντα που θέλει, όπως έχει γραφεί εδώ πολλές φορές, το γκρέμισμα και την αλλαγή της Ελλάδος, όπως την ξέραμε για 3.000 χρόνια, ουσιαστικά δηλαδή το τέλος της Ελλάδος,  Χούντα που “το πάει” το… θέμα “λάου – λάου”, με το σχεδιασμό της… “φέτας”, καταλάβατε, σε όλους τις παραμέτρους αυτού που ονομάζεται “Εθνική Ισχύς, όπως επανειλημμένα εδώ έχει τονισθεί!

– Στο έργο της, όπως επίσης έχει εμφαντικά τονισθεί, έχει “τις πλάτες” του ραμολί δισεκατομμυριούχου κερδοσκόπου Αμερικανο-Ουγγρο-Εβραίου Τζορτζ Σόρος και τους “διεθνείς Εβραίους” ή “Σιωνιστές”, δηλαδή τους “Εθνικιστές Εβραίους”, εντός και εκτός Ισραήλ! (Για τους γλείφτες των Εβραίων, που γλείφουν για να έχουν επαγγελματική κυρίως εξέλιξη, σημειώνω πως -κατά τον γράφοντα- ένας “Αντι-Σιωνιστής”, δεν σημαίνει ότι είναι και “Αντι-Σημίτης”).

–   Η Ελλάδα έχει κατακλυστεί από εκατοντάδες χιλιάδες λαθρεποίκων, οι οποίοι κλείνουν δρόμους (Ειδομένη, κλπ), εθνικές οδούς, (Θεσσαλονίκη – Εύζωνοι, κλπ), καταλαμβάνουν λιμάνια και μάλιστα στρατηγικής σημασίας, όπως αυτά του Πειραιά και της Χίου, σιδηροδρομικές γραμμές, κλπ , επιτίθενται σε Έλληνες και Ελληνίδες, αλλά “πλακώνονται” και μεταξύ τους, απειλούν, αρκετοί εξ αυτών οπλοφορούν, αρκετοί εξ αυτών πουλάνε ναρκωτικά, πετάνε στα σκουπίδια τα διάφορα τρόφιμα που τους δίνουν, αν δεν αναγράφουν επάνω τους ότι έχουν περάσει “Χαλάλ”, δηλαδή ότι έχουν τη “θεία ευλογία” από Ιμάμη, (είναι αυτοί που θα ενταχθούν στο ελληνικό κράτος στο μέλλον… αχαχαχαχαχαχα), σπάνε και καταστρέφουν τα διάφορα “Κέντρα Κράτησης”, όπως πχ στη Χίο, στη Λέσβο, κλπ.

– Παράλληλα η Πατρίδα έχει κατακλυσθεί από τους πράκτορες των ΜΚΟ, από διάφορες χώρες, (μέχρι και από πΓΔΜ και Βουλγαρία), δήθεν εθελοντές δηλαδή, “Σορός-παιδα”, τα οποία πληρώνονται αδρά από τα “αφεντικά” τους και μένουν στα καλύτερα σπίτια, στις περιοχές που κάνουν τις… Φλώρα Ναϊτινγκέϊλ, υπονομεύοντας κατ’ επανάληψιν, ακόμα και τους “δικούς τους” ομοϊδεάτες εξουσιαστές των ΣΑΝΕΛ στο ελληνικό κράτος, κράτος που δεν υπάρχει πουθενά καραγκιόζη Κε Τόσκα, που έγινες και Υπουργός και θες να σε λένε και… Ζούκωφ, εσύ ο άσχετος, που ήθελες να διαλύσεις τον ΕΣ για τους λάθρο!.. (Συγγνώμη ρε Καραγκιόζη)!..

– Ανάμεσα σ’ αυτούς τους τύπους των ΜΚΟ, έχουν παρεισφρήσει ασφαλώς και ξένοι πράκτορες, φανατικοί εχθροί κάθε τι ελληνικού, ενώ μαζί τους είναι και οι πρώην Κομμουνιστές, οι “Κόκκινοι Διεθνιστές”, οι μετονομασθέντες, τώρα που έπεσε ο Κομμουνισμός, σε “Αμερικανο-αριστερούς” μαύρους ή γκρι διεθνιστές, και αναφέρομαι συγκεκριμένα στους Έλληνες “Γιατρούς του Κόσμου”, (Ο.Η.Ε. υποτίθεται “από πίσω”, αλλά κυρίως Ιουδαϊκά παράκεντρα εξουσίας στις Η.Π.Α.), οι οποίοι όμως ποτέ τα τελευταία 20 χρόνια, κυρίως, που εμφανίστηκαν “δυναμικά” στα ελληνικά ΜΜΕ, δεν πήγαν να υπηρετήσουν σε ελληνικά νησιά και νησάκια, των οποίων οι κάτοικοι υπέφεραν και υποφέρουν από τη μεγάλη επικρατούσα… “υγειονομική πενία”!

– Τέλος, να μην ξεχάσω και τους λεγόμενους “Αλληλέγγυους” , (που είναι μαζί με αναρχικούς και με τους Αμερικανοστρατολογημένους πράκτορες του “ΑΝΤΑΡ-CIA” και του “ΚΕΡΦΑΑ”), “Αλληλέγγυους” που κάποτε λέγονταν Κίνημα ΔΕΝ πληρώνω“, (οι γνωστοί “μασκοφόροι” ή “νεο-δοσίλογοι”, αφού  δεν έλεγαν ότι ανήκαν στο ΣΥΡΙΖΑ, θα θυμάστε δεν μπορεί / Μην με ρωτάτε τώρα από ποιά – ποιές συνιστώσες ήσαν), “Αλληλέγγυοι” που λίαν συντόμως θα αποτελέσουν το κίνημαΔΕΝ ΠΟΛΕΜΑΩ, ΦΕΥΓΩ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΤΩΠΟ“, γενόμενοι οι νέοι “Πορκουά-δες”, όπως ήσαν οι πολιτικοί τους… πρόγονοι του “ΣΕΚΕ” (μετέπειτα ΚΚΕ) στη Μ. Ασία, όπου είχαν συστήσει τις περίφημες… “τρόϊκες”, κλπ. Καθείστε και διαβάστε! Πρόκειται για τα γνωστά αποτυχημένα κοινωνικά σκουπίδια, που υψώνουν τα πλακάτ, που γράφουν:

                                                         “No Borders, no Nations, no Deportations”!  

– “Χεστήκανε” φίλοι μου για τους πρόσφυγες, τους μετανάστες, τους λαθροεισβολείς ή όπως θέλετε πείτε τους! Ξέρετε εσείς ύαινες να λυπούνται τα θύματά τους; Να αγαπάνε το ανθρώπινο είδος; Το “NO NATIONS” τους ενδιαφέρει, η διάλυση της Ελλάδος, του ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ και ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!  Να ξέρουν ότι και τον 4ο Γύρο, όπως γράφουν στους τείχους ότι αναμένουν, θα τον χάσουν!!!

– Και τέλος, από κοντά στους παραπάνω λαθρεποίκους, στις ΜΚΟ, στους αόρατους πράκτορες ξένων δυνάμεων, αλλά και τους… ορατούς, “πρεσβευτές” της… ειρήνης, (Κλούνεϋ – Μπελούτσι – Γκηρ / Η.Π.Α., Ρεντγκρέϊβ / Αγγλία,), στους Γιατρούς του Κόσμου, στους “Αλληλέγγυους” και δεν ξέρω και σε ποιούς άλλους μισέλληνες, να προσθέσουμε και τους λαθρεμπόρους ή αλλιώς νεο-μαυραγορίτες “πλουτοκράτες”, με τα όργανά τους, (τα λεγόμενα “μικροψάρια”), οι οποίοι λυμαίνονται (και μάλιστα ως… εξουσία) τις περιοχές όπου διακινούνται, αλλά και διαβιούν τα εξ Ασίας ή Αφρικής, και εκ της πόρνης Τουρκίας ερχόμενα, ανθρώπινα θύματα, θύματα των μεγάλων Αμερικανο-Εβραϊκών ενεργειακών κολοσσών και των αντιστοίχων παραγωγής και πωλήσεως οπλικών συστημάτων!

Σημειώνουμε τώρα την ημερομηνία 03-04-2016! Αυτή είναι η αρχή της επιβολής της κόκκινης Χούντας με τη βία! Κρατείστε ημερολόγιο από σήμερα! Στη ν. Χίο, στις 03-04-2016, τα ΜΑΤ επιτέθηκαν σε Έλληνες και Ελληνίδες και τους έδειραν αλύπητα, διότι ουσιαστικά διαμαρτύρονταν για τις περιουσίες τους! Πού είσαι ρε Τόσκα που έγινες και Στρατηγός και Υπουργός ή ορθότερα που η ελληνική αναξιοκρατία και ο Εθνοκτόνος Κομματισμός σου χάρισαν λιλιά; Πού είσαι; Για τα παιδιά του Π-Θ και μπράβο σου “έτρεξες”, όταν έλειψε η αστυνομική συνοδεία! Για τα παιδιά των ανώνυμων Ελλήνων πότε θα τρέξεις; Ποτέ! Αντίθετα βάζεις τα ελληνόπουλα να κτυπάνε Έλληνες πολίτες!.. Δεν άκουσα ακόμα, από “τα κανάλια της… διαπλοκής” να διέταξες καμιά ΕΔΕ εις βάρος του επικεφαλής ή όποιου άλλου, όπως θα έκανες αν τα ΜΑΤ κτυπούσαν κανέναν… ρέπλικα Δημοκράτη, σαν εσένα! Οι διαμαρτυρόμενοι στη Χίο, ή στη Λέσβο, ή στην Ειδομένη είναι… φασίστες, όπως παλιότερα και οι κάτοικοι του Αγίου Παντελέημονα Αχαρνών!.. Φτου σου ρε ξεφτίλα!

– Ο Κος Π-Θ δεν αναφέρεται εδώ, διότι… “δεν παίζει”, αφού είναι “στο… κόλπο”!

– Ο Κος ΠτΔ όμως, που το 2008 κρατούσε… “παθητική άμυνα”, όταν οι Αλβανοί λεηλατούσαν την Αθήνα, πού είναι; Τον είδαμε τί δήλωσε στους παγκόσμιους Κυβερνήτες, στο Ισραήλ, όπου πρόσφατα πήγε και μπράβο του και με τον κιπά στο κεφάλι προσκύνησε τα θύματα του Ολοκαυτώματος! Θέλει να προσκυνήσει και στο σύγχρονο ελληνικό… ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ που έρχεται, που φέρνετε εσείς, ρε; Δεν το βλέπει; Δεν το καταλαβαίνει τάχα ο… πονηρός Μεσσήνιος;

Χουνταίοι! Πάτε την χώρα σε εμφύλιο και μάλιστα σε… διεθνή εμφύλιο, αφού αναπόφευκτα θα εμπλακούν σ’ αυτόν και οι διαβιούντες στην Ψωροκώσταινα ξένοι! Όλα είναι γραμμένα, εδώ και πολύ καιρό, πριν από την εξέλιξη των γεγονότων, με προτάσεις κλπ, εδώ, με ημερομηνίες και αριθμούς, με επιχειρήματα και στοιχεία, εδώ, στο σάϊτ αυτό που το έχετε “κλειστό”, αλλά το παρακολουθείτε! Μπες και μελέτησε, πες και στο λαμόγιο το Σχη που έχεις δίπλα σου, και που θα τον κάνεις και ανώτατο, να κάνει το ίδιο μπας και αλλάξει, κυρίως όμως… σήκω και φύγε τώρα, για να σωθείς, από την ντροπή που θα νοιώσεις σύντομα! Το είχα προτείνει απ’ εδώ και στον ΥΠΑΜ, γράφοντάς του, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΤΩΡΑ“!!!

–  Ο Κος ΥΠΑΜ κατάντησε τα στελέχη Κε… Ζούκωφ, (όπως και εσύ, όσο ήσουν στο ΥΠΑΜ, πριν… αναβαθμιστείς), τα στελέχη λοιπόν των ΕΕΔ τα κατάντησε σκουπίδια! Στηρίζεται στη ΝΑΤΟϊκή και όχι, όπως στην πράξη αποδείχθηκε, ελληνική στρατιωτική ηγεσία των ΕΕΔ, που “σκότωσε” και θα “σκοτώνει” όσα στελέχη είναι -πρόσεξε- ελληνοκεντρικά, εθνοκεντρικά, τους Έλληνες! Θα λογοδοτήσουν σύντομα και οι Κοι αυτοί και θα με θυμηθείς, όταν οι ΤΕΔ θα προελάσουν σε ελληνικό έδαφος! Ήδη, λογοδοτούν στις συνειδήσεις ορισμένων μόνον, πιθανώς λίγων, Ελλήνων, που γνωρίζουν ή γνώρισαν, έστω και αργά, το βαθμό της ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑΣ τους, αλλά όταν “θα τους πάρει γραμμή” η κοινωνία, τότε σίγουρα θα λογοδοτήσουν και αυτοί!

– Στους Κους αυτούς, θυμίζω το ακολουθούν αρχαίο ρητό, που ορισμένοι εξ αυτών, πιθανώς να συνάντησαν γραμμένο, ή να άκουσαν σε κάποια… Λέσχη, αθηναϊκή ή… επαρχιώτικη, σε κάποια συνάντησή τους με κανέναν LIONS, με κανέναν… ROTARY, κλπ: Διαβάστε:

                                             ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΝΕΥ ΑΡΕΤΗΣ, ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΙΖΕΤΑΙ“!!! 

– Καταληκτικά! Ο ελληνικός λαός πρέπει να ξεσηκωθεί τώρα!!!

                                                                                    ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ

την χώρα ρε “ροζουλί”, ρε “παλλόμενα πέη” και “κορδωνο-γεννώντα αιδοία” μέσα σε 1,5, μάλλον σε λιγότερο από 1,5 χρόνο! Φύγετε τώρα, διότι θα σας προλάβουν οι εξελίξεις και θα… “τρέχετε”! Θα είναι τότε που οι… γραβάτες δεν θα σφίγγουν τους δημοκρατικούς σας λαιμούς, θα είναι τότε που θα τις φοράτε από μόνοι σας και θα είναι και μαύρες, θα είναι τότε που θα νιώσετε ευρεία… διαρροή από τα… περικόχλια συσφίξεως, των γυμνασμένων πρωκτών σας (από τις πολλές… καθιστικές δημοκρατικές διαμαρτυρίες τόσων ετών, αυτό εννοώ)!!!

–  Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΘΑ ΦΑΝΤΑΖΕΙ -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- “ΠΑΡΘΕΝΑ” ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΑΣ!!! (Επειδή έχει ένα θέμα ο Κος Τσίπρας με την… παρθενία και τις… παρθενορραφές, όπως είχε…”προδοθεί”, μιλώντας, στη Βουλή / Αχαχαχαχαχαχα)!!! Να το θυμάστε αυτό καλά, όλοι εκεί στους ΣΑΝΕΛ, και ιδιαιτέρως εσύ αντιστασιακέ Κε Μπαλαούρα, “εργατικέ” Κε Μουζάλα (θέλετε “να την κάνετε” για λόγους υγείας;), “λιασμένη ή λιαστή” Κα Τασία (για το μόνο που σου πρέπουν “μπράβο” είναι ότι δεν πήγες να κάνεις “λίφτινγκ”, όπως κάτι συνομήλικές σου γριές… πολιτικές κότες), και εσύ μεγαλοανηψιέ, “ελληνομαθή” Κε Τσακαλώτε!..

                                                                                           ΧΑΙΡΕΤΕ

                                                                                          ΕΛΛΗΝΑΣ

ΥΓ

1. Για την ΕΥΠ (κρυφό “εθνικό κομμάτι” / Δεν μπορεί θα υπάρχει)!

   α. Δεν μπορούσατε να πείτε, ευσχήμως ασφαλώς “για να μην καρφωθείτε”, να μην μεταβεί στη Λέσβο η Κα… Αντγος; Δεν μπορούσε κανείς κατωτέρου βαθμού Αξκος της ΕΛΑΣ, να εκτελέσει την τόσο… δύσκολη αυτή επιχείρηση επαναπροώθησης κλπ; Και καλά πήγε, έπρεπε να εμφανιστεί με τη στολή της; Δεν μπορούσε “εξ αποστάσεως” να παρακολουθεί; Έπρεπε να δώσει -έμμεσα- και συνέντευξη στις… ΜΚΟ; Έπρεπε να την δουν και οι της “FRONTEX”! Την έχουν οι Τούρκοι σε καμιά… 100τή φωτογραφίες σήμερα! Συγχαρητήρια!

  β. Κανείς Έλληνας Αστυνομικός πήγε απέναντι, ή “συνοδοί” ήσαν μόνον της… φιλλεληνικής “FRONTEX”; Όλο αυτό το διάστημα, που μας κάνουν πλάκα οι Τούρκοι, μαζί με τους Γερμανούς και τους Σκοπιανούς, Αυστριακούς, κλπ, από τότε που με το κλείσιμο των συνόρων μας πέταξαν από την ΕΕ στην πράξη, έχει πάει κανείς της ΕΛΑΣ απέναντι, επισήμως εννοώ, ρε μάγκες;

   γ. Ο Κος Αριστείδης Λαζαρής, από πότε έγινε “Ναυτιλιακός Πράκτορας”; Εγώ ήξερα ότι ήταν διερμηνέας της ΕΥΠ (τοπικού εκεί Κλιμακίου σας) και της ΕΛΑΣ, ότι είναι / ήταν τουλάχιστον παντρεμένος με Τουρκάλα, ότι έκανε πολλά ταξίδια απέναντι και άλλα πολλά!.. Μάλλον οι διερμηνείες θα ήσαν… χρυσοφόρες! Έκανε και δηλώσεις, όπως είδα, στα κανάλια, μάλλον για να στείλει… “μήνυμα φιλίας” στους απέναντι! Ντροπή ρεεεεεεεεεεεε!!! Τόση σήψη!…….. Αυτός και ο… Μπαλάσκας ήσαν οι πιο γνωστοί!.. Αφήστε τον Τζαλέ!.. Και, και, και, … Θλίψη και μόνον θλίψη!!!

   δ. Και πώς κατόρθωσε και εισήλθε στο… άντρο των ισχυρών της Ναυτιλίας ο Κος αυτός; Πώς τον άφησε ο μέγας Ψάλτης, του Αγίου Θεράποντος, η αρχιμασωνάρα… Ε; Μήπως εισήλθε και στις… τάξεις του “ΒΕΝΙΑΜΙΝ του Λέσβιου”; Είχε σχέσεις και με “τον πάλαι ποτέ” τουρκόφιλο “Εμπορικό Σύλλογο”!.. Η Τουρκάλα Βολλεϋμπολίστρια τί κάνει, στην είσοδο -κάποτε- της αγοράς; Μιλάνε; Ουστ ρε, ουστ…

   ε. Ο… Βουνάτσος τί λέγει για “τα της… Λέσβου γεγονότα”; Ξέρει για τα παραπάνω, ή πλέον είναι οριστικό θύμα του ποτού;

 στ.  Την Χίο “θα τη συζητήσουμε” κάποια άλλη στιγμή! “Της ανωμαλίας” και εκεί, που έλεγε και ο Βουτσάς(!), στη γνωστή ελληνική ταινία!..

2. Προσέξτε δήλωση του Κου Κυρίτση, υπεύθυνου για το Μεταναστευτικό!

“Η εικόνα που μόλις είδατε, (στην ΤV), δεν είναι αληθινή”! Οι άνθρωποι είναι “ΑΠΑΙΚΤΟΙ”!!! Τους αξίζουν 1000 μπράβο!!!

                                             ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ“!!!

3.  Στρατηγέ Φράγκε! 

   – Είδα την ομιλία που κάνατε στο “Βελλίδειο” στο “Youtube”! Ήταν πράγματι επί του στόχου! Ήταν Α-ΡΙ-ΣΤH(!!!), διότι κυρίως ήταν Α-ΛΗ-ΘΙ-ΝΗ(!!!) και ακολούθως, διότι “συνοδευόταν” από τον εθνικό παλμό σας!!! Ένα μεγάλο λάθος όμως κάνατε! Ποιό; Διαβάστε παρακάτω!

    – Ζητήσατε από κάποιους νεαρούς παρόντες, όταν σε μια αποστροφή του λόγου σας αναφερθήκατε, αν θυμάμαι καλά, στα πολιτικά… λαμόγια της δόλιας Ελλάδος, να μην τους… κράζουν, όταν πήγαν να… αρθρώσουν ένα απλό… ουουουουου!

    – Με τον προσήκοντα σεβασμό, σας αναφέρω ότι, κατ’ ελάχιστον, μου θυμίσατε τον Γεώργιο Ράλλη και την περίφημη, ιστορική πλέον, φράση του: “Δεν θέλω Ου”!!! Ακούστε! Αφ’ ενός, δεν καταλαβαίνουν αυτοί όλοι που τους πρέπουν 1.000.000 ουουουου, από… “πολιτικό πολιτισμό”, αφ’ ετέρου ποτέ δεν πρέπει να καταπιέζεται το ορμέφυτο των ανθρώπων, ιδιαιτέρως των νέων, και πιο… ιδιαιτέρως των λίγων Ελληνόπουλων που έμειναν στην Πατρίδα!.. Καταλάβατε!

      – Απ’ ό,τι κατάλαβα κάνατε ομιλία “υπό πολιορκία”!!! Σας αξίζουν 1000 μπράβο!!!

      – Και πιο πολλά “Μπράβο” σας αξίζουν για τη θέση σας περί ιδρύσεως κόμματος, όταν σας… προκάλεσε κάποιος από το ακροατήριο, προφανώς καλοπροαίρετα!!! ΕΛΛΑΣ και μόνον ΕΛΛΑΣ!!! ΕΛΛΑΣ ή ΤΕΦΡΑ!!!

3. Με αφορμή το πώς η ΜΙ6 κατάλαβε ότι πίσω από την “παράνομη υποκλοπή διπλωματικής αποστολής”, βρισκόταν η ΕΥΠ, θυμήθηκα τί μας έλεγε ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ, πριν φύγει για τον… 7ο ουρανό, για την ορθογραφία και τα… μυστικά της, όταν γράφεις μία επιστολή, ένα κείμενο, μια προκήρυξη, κλπ. Μπράβο στους Βρετανούς! Γι’ αυτό τους ξεχώριζα πάντα!!!

4.  Ολοκληρώθηκε ο διαγωνισμός εκεί στο ΓΕΝ για τις 1, 7 εκ. μερίδες φαγητό; Γιατί τέτοια νούμερα; Θυμάστε τί μας έγραφε εδώ ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ;

5. Θυμάστε επίσης που μας έγραφε ότι όλοι οι… λαθρέποικοι θα ζητήσουν πολιτικό άσυλο ΚΑΙ άρα θα μείνουν όλοι τους εδώ, με τις όποιες εντός τους ελπίδες, φρούδες ασφαλώς, για μελλοντική μετάβασή τους στην κεντρική Ευρώπη; Γυρίστε και διαβάστε!!!

6. Θυμάστε που μας έγραφε ότι δεν θα γίνει τίποτα, ότι δεν θα εφαρμοστεί καμιά συμφωνία; Τί έγινε; Φεύγει 1 και έρχονται 3 και 4, ή όχι; Ξυπνάτε ρεεεεεεεε!!!!

Απλά έπρεπε να επιβραβευτεί η φίλη της Γερμανίας, η βρωμοχώρα που λέγεται Τουρκία, ώστε να βγει και ο… Δαβίδ, να πουλήσει “ανθρωπιά”, ο “σφάχτης”, λέγοντας στους συμπατριώτες του, σήμερα: “Θέλω να φερθείτε ανθρώπινα στους… πρόσφυγες”!.. (Σας έγραφα χθες πως θα διοργανώσουν το Μάϊο φέτος και το 1ο Παγκόσμιο Συνέδριο Κορυφής για την Ανθρωπιά)!!!

7. Κε Τράγκα!

Μην είσαι τόσο απόλυτος με τους… δοσίλογους και εννοώ ποιοί ήσαν ή όχι! Σε ρωτάω πολύ απλά! 

     α.   Ο ήρωας ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΣ δικάστηκε και καταδικάστηκε ή όχι, ως δοσίλογος; Ήταν δοσίλογος;

   β.  Θα ήταν καλύτερα αν συλλαμβάνονταν ως αιχμάλωτοι οι Έλληνες στρατιωτικοί που επέστρεφαν από την Αλβανία κλπ, στα σπίτια τους;

     γ.   Τελικά, θα έπρεπε να υπήρχε ή όχι ελληνική Κ-Β που να λειτουργεί ως σύνδεσμος με τους Ναζήδες;

                                                                                           ”ΧΑΙΡΕΤΕ’

ΥΓ2!  

ΚΟΙ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ  ΚΟΝΤΟΝΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΤΗΝ…  ΚΑΘΑΡΣΗ! ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ “GREXIT” ΣΤΗ ΜΠΑΛΑ!!! ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΑΛΑ Ο… ΓΚΟΥΡΟΥ ΣΑΣ Ο ΣΟΡΟΣ;