Έκτακτο, Προς Την “Θ7”!

ΠΡΟΣ ΤΗ “Θ7” και ΜΕ ΠΟΛΛΗ ΑΓΑΠΗ!

Τί δουλειά έχουν ρε καλόπαιδα τα πολιτικά συνθήματα (και εξωτερικής πολιτικής μάλιστα) στην κερκίδα σας; Είδα το “Κόσσοβο είναι Σερβία” και αναρρωτιέμαι “πού κολλάει”, αλλά και ποιοί είναι “από πίσω”! ΟΚ! Την αδελφοποίηση με τον Ερυθρό Αστέρα, άντε να τη δεχτώ, αλλά απ’ εκεί και πέρα, “πού το πάτε” ή “πού σας πάνε”;

Αφήστε που δεν είναι και έξυπνο εκ μέρους σας, αφού “βγαίνει” ο Κοσσοβάρος Αλβανικής καταγωγής προπονητής μας, Μπεσνίκ ΧΑΣΙ, το βλέπει και “απορρυθμίζεται”! Δεν το καταλαβαίνετε ή το κάνετε γι’ αυτό;

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π. ήταν πάντα ένα Σωματείο ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ(!), μόνον Α-ΘΛΗ-ΤΙ-ΚΟ(!) και ΑΝΤΡΙΚΙΟ(!), ανήκον σε όλους τους ΕΛΛΗΝΕΣ και μακριά από πολιτικές διαμάχες και συγκρούσεις!

Ποιοί είναι αυτοί λοιπόν, που διείσδυσαν στη Θ7  και προβοκάρουν έτσι άγρια και απροκάλυπτα το Σωματείο;

Αλλά ΟΚ ας δεχτώ ότι δεν υπάρχει “από πίσω” από την ενέργεια αυτή κανένα… “φίδι”, όπως λέμε! Η Διοίκηση πού είναι; Δεν βλέπει; Δεν παρακολουθεί; Δεν της “κόβει”; (Προσοχή, δεν αναφέρομαι στον Πρόεδρο)!

Τάκη ΤΣΟΥΚΑΛΑ, επέμβαση τώρα!.. Τα νέα αυτά “κόζια” είναι επιεικώς ΑΝΕΠΙΤΡΕΠΤΑ(!) και ασύμβατα με την τεράστια και μεγαλειώδη Ιστορία, του ΘΡΥΛΟΥ μας, του -διαχρονικά- Νο “1 Ελληνικού Σωματείου!

Άντε και μου ανεβάσατε την πίεση!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ” 

-/-