ΕΩΣ ΕΔΩ, ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΕΩΣ ΕΔΩ!

ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΓΕΝΙΚΩΣ!

ΑΠΟ ΠΌΤΕ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΛΕΓΕ ΜΕ ΡΕΤΣΟ ΚΑΙ ΝΤΟΗ;

ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΕΤΣΟ ΤΗΝ ΟΧΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ, ΤΟ ΤΣΑΤΣΟΝΙ ΤΟΥ ΑΛΒΑΝΟΥ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΚΟΝΕ!..

ΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ;

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 2 ΝΑ ΠΑΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ! ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΚΑ-ΤΑ-ΛΑ-ΒΕ-ΤΕ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

ΡΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΞΥΠΝΑ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ “ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ”!

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΠΑΙΞΕ Ο ΡΕΤΣΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΔΡΑΣΗ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!

Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΠΙΑΣΕ ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΚΑΙ ΠΗΡΕ 6 ΠΟΝΤΟΥΣ ΠΕΡΙΠΑΤΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΞΕΧΩΡΑ ΤΟ ΠΡΙΜ ΣΤΟΝ ΝΤΟΗ, ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΠΡΙΜ… ΝΙΚΗΣ!

ΑΥΤΟΙ ΟΙ 2 ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΦΕΤΟΣ Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΤΛΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΣΦΑΓΙΑΣΤΙΚΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ Κ-Β ΤΗΣ ΝΔ, ΠΟΥ Μ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΕΚ-ΤΖΗΣ ΒΟΥΡΤΣΗΣ, (ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΗΝ Ο/ ΦΛΟΓΑ ΚΑΙ ΕΤΡΕΞΕ, ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ Κ-Β) ΜΑΣ “ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ” ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΕΤΙΝΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Η ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΤΑΧΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΣ, ΠΗΡΕ ΤΟ “ΤΣΟΥ ΛΟΥ” ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ΡΩΤΑΜΕ: ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟ ΜΗΝΥΝΑ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΑΛΛΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΑΥΤΗ, Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΗΛΘΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ;

ΜΗΠΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ;

ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΕΚΠΟΝΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ, ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΣΑΣ!..

ΑΝΤΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΟΥ ΜΗΝΥΜΑΤΟΣ, Η “ΕΛΑΣ” ΕΡΓΑΛΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΗΡΩΟΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΠΟΙΟΥ ΑΡΑΓΕ, ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΕ 67/150, ΚΛΠ, ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ “Θ7”, ΩΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΥΣΜΟΙΡΟΥ ΕΝΣΤΟΛΟΥ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟΥ!

ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΑ 2 ΑΔΕΛΦΙΑ ΑΛΒΑΝΟΙ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΜΕ ΤΗΝ Ν/ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ, ΑΛΛΑ 70 ή 150 ΑΤΟΜΑ! ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ!..

ΚΑΙ Η ΒΡΩΜΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ, ΔΙΟΤΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΕΤΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΤΟΥ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΑΥΤΗΝ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ Κ-Β, ΜΕΤΑ ΑΠ’ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΧΟΥΝΤΟΠΑΙΔΟΥ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ “ΣΤΑ ΙΣΑ”, ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ Π-Θ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ… ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ… ΙΔΡΥΜΑΤΟΥΧΟ… ΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΗ, ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ Κ-Β ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΜΕ ΠΟΛΥ… ΤΑΚΤ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ “ΕΣΦΙΞΑΝ ΤΑ ΓΑΛΑΤΑ”, ΑΦΟΥ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΜΑΣΚΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΒΟΥΡΤΣΗ, ΤΟΝ ΡΕΤΣΟ ΤΗΝ ΟΧΙΑ, ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΛΙΟΣΙΑ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΕΙ Ο ΚΟΝΕ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΣΑΣ, ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΜΙΣΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΕΜΑΘΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΑΣΦΑΛΩΣ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΜΕ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ!..

ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΕΤΣΙ! ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΑΣ ΝΤΑΡΚΟ ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ ΠΟΥ ΧΑΪΔΕΨΕΣ ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΙΚΑ ΤΟΝ ΝΤΟΪ, “ΑΕΙ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ”, ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΘΙΟ ΠΑΝΤΑ!..

ΞΥΠΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΞΥΠΝΑ!

ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΠΙΣΜΕΝΟΙ! ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ ΒΓΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ, ΛΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ 2 ΚΟΛΟΠΑΙΔΙΑ, ΟΤΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΚ ΤΟΥ ΠΟΛΥ ΣΥΝΕΓΓΥΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΜΑΣ;

ΜΕ ΝΤΟΗ ΚΑΙ ΡΕΤΣΟ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΧΑΙΡΕΤΑΙ! ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ, ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΕΡΕΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ Ο ΑΛΗΤΗΣ Ο ΑΛΒΑΝΟΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΚΥΛΟΣ ΣΕ ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΑΠ’ ΤΗΝ… ΠΑΡΘΕΝΑ ΤΟΝ ΜΟΡΟΝ!..

ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ, ΑΦΟΥ Η ΚΟΥΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ Ν. ΦΑΛΗΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ! ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΏΣ ΤΟ ΕΦΤΙΑΞΑΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ “ΚΟΝΦΕΡΕΝΣ”; ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΠΌΤΕ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΟΥΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ;

ΚΕ ΒΟΥΡΤΣΗ!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ ΤΣΑΤΣΟΣ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ! ΑΠΟ ΕΝΑΣ ΛΟΓΙΣΤΑΚΟΣ ΕΓΙΝΕΣ ΥΠΟΥΡΓΑΡΑ ΚΑΙ… ΔΡΟΜΕΑΣ (ΑΝ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ) ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΦΛΟΓΑΣ! ΑΕΙ ΚΑΙ ΠΗΔΗΞΟΥ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΣΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΛΙΟ-ΤΣΑΤΣΑ!..

ΛΑΕ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΤΕ ΘΑ ΑΠΕΧΕΙΣ (!!!), ΕΙΤΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΥΡΙΣΕΙΣ!!! ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ”, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΑΝ ΘΑ ΠΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ!.. (ΟΥΤΕ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΤΣΑΤΣΟ ΤΟΥ Ρ/ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΣΑΒΒΙΔΗ, ΤΟΝ ΘΕΟ-ΜΠΑΙΧΤΗ ΜΠΑΟΥΞΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ).

ΜΑΥΡΟ ΣΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ! ΜΑΥΡΟ Σ’ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΘΡΥΛΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ 5+ ΕΚΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ Κ-Β!

ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΕ Π-Θ! ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ “ΦΩΤΟ” ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΕΙΑΝΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΒΑΛΛΑΜΕ ΣΕ ΑΡΘΡΟ ΜΑΣ, ΩΣ “ΦΩΤΟ”; ΣΤΗΝ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΆΛΙ ΣΗΜΕΡΑ! ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΚΤΥΠΗΣΕΙΣ ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

ΤΟΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΜΠΑΛΤΑΚΟ ΠΌΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΣΟΥΤΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟ… ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ;

ΚΡΙΜΑ, ΔΙΟΤΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΣΟΥ, ΑΝ ΑΥΤΗ ΕΠΕΛΘΕΙ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΩΛΗ ΚΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΩΝ… “5 ΑΝΕΜΩΝ”!..

ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΚΟΥΛΉΚΙΑ ΑΡΕΙΑΝΟΙ, ΕΤΣΙ ΗΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ! ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΝΑ ΑΡΙΣΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, ΟΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΛΑΚΚΕ ΜΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ!.. ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!..

“ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟ ΧΕΡΑ ΣΑΣ” ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΤΙΜΟ, ΤΟ ΠΙΟ ΑΝΤΡΙΚΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΝΔΟΞΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΙΡΑΙΩΣ!.. ΟΥΣΤ, ΟΥΣΤ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΥΣΤ!

ΟΣΟ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΟΛΟΠΑΙΔΙΑ ΡΕΤΣΟ ΚΑΙ ΝΤΟΗ! ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΡΕ! ΚΑΙ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ!.. ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ, ΤΩΡΑ, ΧΘΕΣ, ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΑΣ!

ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ ΝΤΟΪ! ΕΒΓΑΙΝΕΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΤΑΧΑ ΜΕΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΧΑΡΙΣΕΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ (ΑΠΌ ΠΟΎ ΣΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΣΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ;) ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΣ ΑΚΟΜΑ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΕΣ ΣΑΝ… ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ, ΠΑΛΙΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗ!..

ΚΟΛΟΠΑΙΔΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!

ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΟΙ ΤΗΣ Κ-Β! ΜΑΖΕΨΤΕ ΟΠΟΙΟΝ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟ, ΔΟΛΟΦΟΝΟ, ΚΛΠ, ΘΕΛΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΧΕΤΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ ΑΠΟ ΤΟ 2015 ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 Κ-Β ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ! Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΠΑΙΚΤΑΡΑΔΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ, ΒΑΖΕΛΟ-ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΜΕΓΑΛΟΙ, ΤΗΝ ΑΓΝΟΟΥΝ, ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ, ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΠΛΗΡΩΝΕΙ, ΕΝΩ ΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΙΑ!.. ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΠΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΛΟ ΑΝΔΡΩΝ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΕΡΝΕΙ “ΤΣΟΥ ΛΟΥ” ΣΥΝΕΧΩΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ, ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!..

ΜΑΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΑΤΕ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΡΕ ΒΡΩΜΟΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΑΦΙΟΖΟΙ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΦΥΛΑΚΗ, ΡΩΣΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ, ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΕΓΚΥΟΥΣ, ΜΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ!

ΑΛΗΘΕΙΑ! ΤΙΜΩΡΗΣΑΤΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΟΙΝΙΚΑ (!)… ΟΡΓΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΔΙΕΚΟΨΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΗΔΗ ΤΟΤΕ ΠΡΟΗΓΕΙΤΟ ΜΕ 25 ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ; ΟΧΙ! ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΙΜΩΡΗΣΑΤΕ, ΔΙΟΤΙ Ο ΝΤΡΑΓΚΙ ΕΧΕΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ, ΜΗΠΩΣ; ΔΙΟΤΙ ΤΑ 2/3 ΤΟΥ ΥΠ/ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ; ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ… ΣΑΣ! Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΔΩ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΑΥΤΟ;

ΑΛΗΘΕΙΑ! ΤΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΤΗΣ Θ4 ΤΟΥ ΜΠΑΟΥΚ ΤΑ ΠΙΑΣΑΤΕ;

ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ, ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΦΤΑΝ ΣΤΑ ΜΑΤ ΜΕ ΔΕΚΑΔΕΣ “ΜΟΛΟΤΩΦ”, ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΤΕ;

ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΗΣ “Θ13” ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΤΕ… ΜΠΑΛΤΑΚΟ; ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟ-ΒΑΖΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΤΡΑΓΚΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΤΕ ΠΟΤΈ;

ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΤΣΟΥΡΗ; ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ; ΠΟΙΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ, ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΣΩΜΑ ΜΕ ΣΩΜΑ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ, ΠΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΡΟΑΤΕΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΑΝ ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ Ε/ΚΡΑΤΟΣ, ΠΙΑΣΑΤΕ; ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ, ΚΕ ΒΟΥΡΤΣΗ ΚΑΙ ΚΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ;

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ, ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΜΟΥΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!.. ΕΣΕΙΣ ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΣΚΑΤΑ ΜΙΑ ΖΩΗ, ΕΝΩ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο,ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΝΟΜΩΝ, ΟΠΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΑΡΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΣΠΑΛΑΚΕΣ ΕΧΕΤΕ ΜΕΘΕΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ!

ΞΥΠΝΑ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ ΤΗΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΕΧΕΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΚΟΚΚΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΙΤΡΙΝΑ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!.. “ΔΕΣΕ” ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ “ΕΥΠ” ΚΑΙ… “ΗΡΩΑΣ” ΤΟΥ ΝΑΪΡΟΜΠΙ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ! ΞΥΠΝΑ!…

ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ “ΤΩ ΘΕΩ ΔΟΞΑ” ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΠΩΣ ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ!!!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΥ ΣΕΡΝΑΜΕ, ΔΙΚΑΙΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΤΑ “ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ” ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ, ΒΑΖΕΛΟ ΚΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, ΓΙΟ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΑΒΒΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΖΕΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΕΙ “ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ” ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΩΣ!..

ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΡΟΥΜΕ, ΕΠΕΙΔΗ “ΚΑΤΕΒΗΚΕ” ΚΑΙ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΤΗΣ ΟΥΕΦΑ ΣΤΑ ΧΡΥΣΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΡΙΨΑΝ , ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, 3-0 ΤΗΝ ΜΙΛΑΝ, ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ “ΤΣΟΥ ΛΟΥ” ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΑΣΛΑΝΙΔΗ, ΤΟΝ ΠΑΤΤΑΚΟ, ΤΗΝ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ “ΕΣ ΕΣ”, ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΗΣ (!!!) ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΝΔΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΣΤΗΝ Α’ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΑΣ “ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ” ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΑΙΩΝΊΩΣ ΑΥΤΟΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ / – ΜΕΝΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ!..

-/-