ΑΝΑΛΥΣΗ!.. ΟΧΙ… ΟΥΡΩΝ!..

Φίλοι μου / μας!

Απουσιάσαμε για λίγο, αφού οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” είχαμε έκτακτο Συνέδριο, λόγω της επιβεβλημένης επανεκτιμήσεως των επχ-κών αναγκών, (ειδικώς αυτών μέσα στην Τουρκία), όπως αυτές, εκ των πραγμάτων, επανακαθορίζονται, μετά την ανταλλαγή… φιλοφρονήσεων, ανάμεσα σε Ιρανούς και Ισραηλινούς!

Ό,τι βιώνεται σήμερα στην Μ. Ανατολή και ευρύτερα στην περιοχή μας, είναι -όπως έχουμε και πάλι τονίσει- απότοκα της απολύτως ανόητης εξωτερικής πολιτικής των Πλανηταρχικών Η.Π.Α. των “Δημοκρατικών” Προέδρων, Κων Κλίντον, Ομπάμα και Μπάϊντεν, φυσικά με τις εντολές των Κοσμοκυρίαρχων ένσαρκων εκπροσώπων του Μαμωνά “Διεθνών Εβραίων”!.. Δεν θα επεκταθούμε σήμερα σ’ αυτό, άλλωστε τα έχουμε πει εδώ τα σχετικά, αναλύσει και εξηγήσει!..

Στις Η.Π.Α. δεν έδωσαν προφανώς σημασία σε ό,τι εδώ γράψαμε, αναφορικά με την 7η Οκτ. 2023 και επέκεινα! Δεν έδωσαν σημασία στην θέση μας ότι η μεγάλη σφαγή από την “ΧΑΜΑΣ” και οι αιχμαλωσίες Ισραηλινών πολιτών, ήταν σχεδιασμός της ΤΡΙΠΛΗΣ ΑΝΙΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ανάμεσα σε Ρωσία, Ιράν, Τουρκία και με γνώση – έγκριση των Κίνας – Β. Κορέας!..

Οι Ρώσοι ήσαν οι σχεδιαστές της 7ης Οκτ. 2023 και το φυτίλι που πυροδότησε τους ανόητους τρομοκράτες της “ΧΑΜΑΣ” και είχαμε την 7η Οκτ. 2023 ήταν οι Τούρκοι και συγκεκριμένα η “ΜΙΤ”, η οποία συνεργάστηκε και συντονίστηκε, πλην φυσικά της “Χαμάς”, με το Ιράν (ΜΥ και ΕΔ), αφού αυτό ελέγχει τους τζιχαντιστές του Λιβάνου και της Συρίας και βεβαίως έχει τους δικούς του τρομοκράτες, αυτούς της “Χιζμπολλάχ” (των “Δούλων του Θεού”), οι οποίοι είναι (9/10) Ιρανοί ή έστω Ιρανικής καταγωγής!

Οι Ρώσοι που ακόμα κατατρίβονται στρατιωτικά (ούτως ή άλλως) στην Ουκρανία, έχοντας πετύχει κατά 99% τους αρχικούς στόχους τους, ήθελαν να δημιουργήσουν έναν ισχυρότατο στρατιωτικό αντιπερισπασμό στην Δύση συνολικά και όχι μόνον στις Η.Π.Α. (ήθελαν το άνοιγμα μιας μονίμως χαίνουσας πληγής για την Δύση, μιας πληγής που σχετίζεται άμεσα με το “αγαπημένο παιδί” των Η.Π.Α. Ισραήλ, “αγαπημένο” της Δύσεως φυσικά όσο Πρόεδροι σε Η.Π.Α. και Ισραήλ είναι πολιτικοί αριστεροί και κυρίως όσο αυτοί του Ισραήλ είναι αριστεροί και συνάμα “ρευστής συνειδήσεως”) και έτσι εργάστηκαν για καιρό μεθοδικά για την 7η Οκτ. 2023, γνωρίζοντας (“ήταν ΗΛΙΟΥ ΦΑΕΙΝΟΤΕΡΟΝ”), το τί θα επακολουθούσε πολιτικο-στρατιωτικο-οικονομικά στην Δύση κυρίως, ήτοι όλα όσα βιώνουμε από τότε, έως σήμερα!..

Οι πολιτικές συγκυρίες ευνοούσαν τους Ρώσους, αφού οι Η.Π.Α. , από εποχής Ομπάμα ακόμα, έως και σήμερα, ήσαν και είναι σε οξεία πολιτική κόντρα με το Ισραήλ, διότι στο Ισραήλ, εδώ και κάποια χρόνια, πρωθυπουργεύει μια, κατ΄εμάς, τεράστια για την χώρα του, και όχι μόνον, πολιτική προσωπικότητα, ο Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, ο οποίος όμως, δεν θα γράψουμε ότι είναι ΔΕΞΙΟΣ, (τα… επίθετα αυτά στον πολιτισμένο και ελεύθερο κόσμο, όπως λέγαμε παλιά, έχουν πια τελειώσει και χρησιμοποιούνται αυστηρά από ηλιθίους, όταν αυτοί θέλουν να προσδιορίσουν την ιδεολογική… ροπή πολιτικών προσώπων – στόχων ή να χαρακτηρίσουν ιδεολογικά λαϊκές μάζες, καθώς χρησιμοποιείται επίσης και από τα εναπομείναντα Κομμούνια, πχ στην Ελλάδα, Κομμούνια τα οποία ακόμα ομιλούν για “Τάξεις”, “Ταξικές Διαφορές”, κλπ), αλλά θα γράψουμε και πάλι αυτό που εμείς πιστεύουμε ότι είναι ο Κος Β.Ν., ήτοι ένας ΒΑΘΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, που ΜΑΧΕΤΑΙ ΠΑΘΙΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΥΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ! Νομίζετε ότι είναι εύκολο να κρατηθεί μια Πατρίδα, σαν το Ισραήλ, περικυκλωμένη από δεκάδες εκ-ρια Άραβες, ελεύθερη και ασφαλής;

Έτσι, οι Ρώσοι, των οποίων το Ισραήλ παραμένει σταθερά (για κάτι αρκετές 10ετίες τώρα) εχθρικός στρατηγικός στόχος τους, στο πλαίσιο της δικής τους παγκόσμιας πολιτικής, έπεισαν εύκολα τους Ιρανούς, (δεν ήταν δύσκολο να πεισθούν αυτοί, λόγω του μίσους τους προς το Ισραήλ και προς τις Η.Π.Α. – Δύση),

πήραν το επιφυλακτικό “ΟΚ”, λέγε με την έγκριση των Κινέζων,

(επιφυλακτικό, λόγω του τεραστίου “ανοίγματός” τους στις παγκόσμιες αγορές, κάτι που ευνόησαν οι ανόητες Η.Π.Α. των “Δημοκρατικών” σήμερα… Καραγκιοζοκυβερνώντων και που μόνον ο πρώην Πρόεδρος Ν. ΤΡΑΜΠ, που τους κατάλαβε αμέσως τους είχε “πιάσει” / τους είχε “πάρει” στο θέμα αυτό τα ηνία από τα χέρια, ως άριστος Πλανηταρχικός… ηνίοχος, περιορίζοντας το παγκόσμιο εύρος των οικονομικών τους σχεδιασμών, ενώ ακόμα οι Κινέζοι είπαν το “ΟΚ”, διότι έτσι “έβλεπαν” ότι παράλληλα δημιουργείτο ένα ισχυρότατο πολιτικο-στρατιωτικό αντίβαρο σε βάρος των Η.Π.Α. , οι οποίες τους “ενοχλούν” στην Κινεζική θάλασσα, κυρίως στην Νότιο, στο θέμα της Ταϊβάν, κλπ),

ενώ σήμερα οι Κινέζοι προσφέρουν συνεχώς άκρως προχωρημένη τεχνολογική υποστήριξη στους Ρώσους, (κυρίως σε θέματα διαστήματος – δορυφόρων, κλπ),

όπως οι Ρώσοι ενημέρωσαν και τους Β. Κορεάτες (άλλο που δεν ήθελαν και αυτοί), οι οποίοι συμπληρώνουν την κίτρινη σήμερα ποικίλη υποστήριξη προς την “Αρκούδα”, (ο Μπάϊντεν “γκρέμισε” παντελώς ό,τι είχε αρχίσει να χτίζει με τους σύγχρονους Χίτλερ… Κιμ Γιουνγκ Ουν, κλπ, ο Πρόεδρος Τραμπ).

Ποιοί έμεναν να ενημερωθούν, να πουν το “ναι” και να πάμε στην 7η Οκτ. ; Μα ποιοί άλλοι; Οι Τούρκοι!

Οι Τούρκοι, οι οποίοι και θα ήσαν αυτοί που λόγω των πολύ βαθέων σχέσεών τους με όλους τους τρομοκράτες στην Μ. Ανατολή και δη τους “ISIS” / “DEAŞ”, θα έπρεπε να αναλάβουν το έργο του να πείσουν τους ανεγκέφαλους τρομοκράτες της “Χαμάς”, που ήλεγχαν και ελέγχουν σχεδόν στα 100% και πολιτικά τους Παλαιστινίους (ο Αμπάς είναι πια ένα γραφικό άθυρμα στα “χέρια” τους)!

Οι Ρώσοι “πάτησαν” στο μίσος των Τούρκων για τις Η.Π.Α. και κυρίως σ’ αυτό του ΡΤΕ προς την σημερινή κυρίως Κ-Β των Η.Π.Α., λόγω του ότι, ο νυν Πρόεδρος των Η.Π.Α. “Γερο-Τζο”, το 2016, που είχε από την Αμερική και την “CIA” επιχειρηθεί η πτώση του Τ/Προέδρου, ήταν Αντι-πρόεδρος του Χουσεϊν Μπαράκ ΟΜΠΑΜΑ!

Και άλλοι λόγοι ασφαλώς συνηγορούσαν στο να δεχθούν οι Τούρκοι το σχετικό με την 7η Οκτ. 2023 “θέλω” των Ρώσων, αφού οι Η.Π.Α. ήσαν σχετικώς με όλα τα τ/αιτήματα προς αυτούς αρνητικοί, όπως πχ στα “F-35”, στο θέμα των “SS-400”, κλπ! Έπρεπε να εμφανιστεί η “ΑΠΑΙΧΤΗ” διπλωμάτης, αλλά πια στα πολιτικά… αποδυτήρια, Κα Ολμπράϊτ, για να τουμπάρει τους Τούρκους, και να αναμένεται τώρα αυτή η τουρκική συνάντηση ΡΤΕ – Μπάϊντεν στην Ουάσιγκτον! (Για να δούμε όμως, θα προλάβει αυτή η επίσκεψη τις εξελίξεις ή οι εξελίξεις θα την προλάβουν και δεν θα πραγματοποιηθεί);

Οι Τούρκοι πείστηκαν σχετικώς εύκολα, με ρ/ανταλλάγματα βεβαίως, (σχετικά κυρίως με την τ/ασφάλεια), που θα συζητήσουμε κάποια άλλη φορά! [Και λεφτά να πας να χαρίσεις (!) σε Τούρκο, θα σου ζητήσει… αντάλλαγμα / – τα]!…

Με την σειρά τους, οι Τούρκοι, σε συντονισμό με τους Ιρανούς, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ… “ΧΑΜΑΣ-ίτες”, αφού και αυτούς, όπως και όλες σχεδόν τις σήμερα στην Μ. Ανατολή, Μεσοποταμία, Αραβική χερσόνησο και Καύκασο δρώσες τρομοκρατικές Ομάδες – Οργανώσεις τις έχουν ουσιαστικά υιοθετήσει (!!!), με πρώτες την “ΧΑΜΑΣ” και τον “ISIS” / “DEAŞ”!

Οι Τούρκοι τους / τις χρηματοδοτούν, σε ομαδική και ατομική βάση, τους εκπαιδεύουν και εξοπλίζουν και βεβαίως όχι μόνον στρατιωτικά, τους παρέχουν νοσοκομειακή περίθαλψη, τους έχουν δώσει σπίτια, τους έχουν “ανοίξει” γραφεία, τους παρέχουν κρίσιμες πληροφορίες, τους σπουδάζουν και τους κατευθύνουν πολιτικά, κλπ, κλπ, κλπ, έχοντάς τους και αυτούς, μετά τον “Ελεύθερο Συριακό Στρατό”, ως σύγχρονους Γενίτσαρούς τους (που ουσιαστικώς τα μέλη του αποτελούν για τις ΤΕΔ και την Τουρκία, την δική τους… “Χιζμπολλάχ” / θυμηθείτε που είχαν “βγει” κάποιοι υψηλόβαθμοι του… Στρατού αυτού και είχαν δηλώσει πως σε περίπτωση Ε-Τ πολέμου, αυτοί θα πολεμήσουν εναντίον μας, κλπ), γι’ αυτό και βλέπετε τους Τούρκους να παρουσιάζονται πάντα ως διαμεσολαβητές, μόλις ξεσπάσει κάτι μεγάλο, που να αντανακλά ευθέως και να προσβάλλει καίρια τα συμφέροντα των Η.Π.Α. – Δύσεως στα μέρη που δρουν αυτές οι τρομοκρατικές Οργανώσεις!

Όλως τυχαίως αυτό το Σ-Κ (20-21 Απρ. 2024) ο επικεφαλής των Τρομοκρατών της “ΧΑΜΑΣ” Ισμαήλ ΧΑΝΙΓΙΕ, θα γίνει δεκτός στην Τουρκία, από τον ΡΤΕ! Ναι, δεκτός!.. Αχαχαχαχαχαχα!..

Συνεχώς… δεκτός ήταν από τον ΡΤΕ και την Τουρκία, εδώ και χρόνια τώρα, απλώς τώρα, γίνεται μια προσπάθεια, (κυρίως από την Τουρκία που χειρίζεται την “ΧΑΜΑΣ”), απενοχοποιήσεως της “ΧΑΜΑΣ” και επισήμου πολιτικής αποδοχής της!

Γι’ αυτό και “βγήκε” “προχθές” ο ΡΤΕ και παραλλήλησε / παρομοίωσε την “ΧΑΜΑΣ” με τις τ/”Εθνικές Δυνάμεις Αντιστάσεως” του Μουσταφά Κεμάλ “Ατα-Τουρκ”, της περιόδου 1919-1923, περιόδου που οι Τούρκοι αποκαλούν στην Ιστορία τους “Απελευθερωτική”, ομιλούντες για -τότε- τ/”Απελευθερωτικό Αγώνα” και τότε “Αγώνα Ανεξαρτησίας” τους κατά των δυτικών ιμπεριλιαστικών δυνάμεων!…

Οι Τούρκοι επομένως ήσαν οι πραγματικοί εκτελεστές της 7ης Οκτ. 2023, λειτουργώντας ως “Πληρεξούσιοι” των “ηθικών ατουργών” Ρώσων και οι της “Χαμάς” ήσαν (όπως και είναι ασφαλώς) τα τουρκικά πιόνια, που ακρίτως λειτούργησαν ως… “Πληρεξούσιοι” των Τούρκων και τώρα πια ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΛΥΤΩΝΕΙ, ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΑΝ, ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟ ΤΊ ΦΡΙΚΤΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΙΧΕ Η ΚΑΘ’ ΟΛΑ ΗΛΙΘΙΑ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΥΤΗ ΤΗΣ 7ΗΣ ΟΚΤ. 2023!

Οι Ιρανοί* με την σειρά τους, μόλις κατάλαβαν ότι έφτασε ο χρόνος οι Ισραηλινοί να “κατέβουν” στρατιωτικά στην Ράφα, ειδάλλως δεν θα είχε νόημα το ό,τι έκαναν αυτοί στην Γάζα, σε γνώση (!) των Η.Π.Α. (ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ -ΜΗΝ ΤΑΡΑΧΘΕΙΤΕ (!)- ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΘΑΝΗ ΕΓΚΡΙΣΗ των Η.Π.Α., ΑΦΟΥ ΟΙ Η.Π.Α. ΟΜΙΛΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΙΡΑΝ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ / ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΤΙΣ “ΙΕΔ” ΣΤΗΝ Ν. ΓΑΖΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΡΑΦΑ, λόγω της πολιτικής τους, όπως λένε, για τους Παλαιστινίους, για τους οποίους όμως δεν έχουν τίποτα σοβαρό και επίσημο ως λύση στο πρόβλημά τους… Κε Μπάϊντεν και Κε Μπλίνκεν), έστειλαν “ντρόουνς”, βαλλιστικούς πυραύλους, κλπ, στον Ισραήλ, που ο “θόλος” του, μαζί με την βοήθεια των… Η.Π.Α. (!), Γερμανίας και Γαλλίας αναχαίτησαν πλήρως (100%), με κάποιες μόνον λίγες ζημιές σε μια αεροπορική Βάση του Ισραήλ και με τον σοβαρό -δυστυχώς- τραυματισμό ενός 7χρονου κοριτσιού!..

“Απάντησε” λίγο μετά και το Ισραήλ, με “κτύπημα” αναλόγου… βαρύτητος και όλως τυχαίως ακούμε τους κατευθυνόμενους δημ/φους, Έλληνες και ξένους (λες και… ο μαέστρος των συγκεκριμένων δράσεων / τεκταινομένων είναι οι Η.Π.Α.), να λένε πχ “τόσο… λίγο, μάλλον, όσο και Ιρανοί θα κτυπήσουν οι Ισραηλινοί, ώστε να δικαιολογήσουν στον λαό τους ότι υπήρξε ανάλογη απάντησή τους στο Ιράν και μετά θα δωθεί τέλος σε όλο αυτό”, προβάλλοντας πάρα πολύ την δυτική βοήθεια στο Ισραήλ, στην απόκρουση της προς αυτό Ιρανικής επιθέσεως!..

Φίλοι μου!

Η πολιτική υποκρισία των Η.Π.Α. των “Δημοκρατικών”, (που τώρα θα “βγει” και θα πει στον Ι/Π-Θ, Κον Β. Ν., αν δεν το έχει κάνει ήδη, “τώρα να μας ακούσεις, διότι εμείς σε βοηθήσαμε και να ξεχάσεις την Ράφα”), σε όλο της το μεγαλείο!.. (Πιθανώς βεβαίως, αλλά εμείς έτσι λέμε… κιόλας)!

Οι Πλανηταρχικές Η.Π.Α. έπρεπε να επιδιώξουν το ΙΣΡΑΗΛ να καταλάβει και (!) την Ράφα και ακολούθως να ασχολούνταν / ασχοληθούν με την επίλυση του “ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟΥ”, μετά από μια “ΞΕΚΑΘΑΡΗ” ΗΤΤΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΤΟΥ Π/ΛΑΟΥ, ΑΥΤΩΝ ΤΗΣ “ΧΑΜΑΣ”!..

Δεν το έπραξαν οι Η.Π.Α., (σε γνώση τους ή μη),  και έτσι τώρα παρεχώρησαν ακόμα περισσότερη πρωτοβουλία των κινήσεων στην ΑΝΙΕΡΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΤΩΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΚΩΝ ΡΩΣΩΝ, ΤΩΝ  ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΙΝΑΣ ΚΑΙ Β. ΚΟΡΕΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΟΥΦΙΑΝΩΝ Η (ΔΙΑΖ) ΑΛΛΙΩΣ ΤΗΣ “5ης ΦΑΛΑΓΓΟΣ” ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ Δ/ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΠΟΥ “ΤΗΣ ΣΚΑΒΕΙ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ”!

Ε, ΓΕΡΟ ΤΖΟ! ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ “5ΗΣ ΦΑΛΑΓΓΟΣ” ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΜΑΣ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΕΙΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ, ΒΡΕ; ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΡΟΣΕΞΕ, ΜΗΠΩΣ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΡΤΕ ΔΕΙΡΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, (ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΖΩΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΑΣ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ, ΑΡΜΕΝΗΔΕΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ, ΚΛΠ, ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ), ΚΑΙ ΕΣΑΣ, ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ! ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!

ΠΟΣΟ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΑΛΛΟ ΘΑ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΜΕΤΗΔΕΣ, ΡΕ ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”, ΑΛΛΑ ΘΑ… ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ ΤΟΝ ΤΡΑΜΠ, ΩΣ ΦΙΛΟ ΤΟΥΣ, ΕΝΑΣ ΤΡΑΜΠ, ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΠΛΩΣ ΕΙΧΕ… ΓΡΥΛΙΣΣΕΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΟΜΗΡΟ, ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΠΑΣΤΟΡΑ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΩΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΗΣ “CIA”, ΚΛΠ;

Οι Η.Π.Α. των “Δημοκρατικών”, με το να μην (!) επιδιώξουν να πάρουν, και μάλιστα όσο το δυνατόν γρηγορότερα, οι Ισραηλινοί την Ράφα και να εκκαθαρίσουν τα τελευταία στην Γάζα Τάγματα της “ΧΑΜΑΣ”, εκτός του ότι έδωσαν χρόνο ζωής στην “ΧΑΜΑΣ”, ίσως και “το φιλί της ζωής”, παρεχώρησαν περισσότερο… ΑΕΡΑ στην συμμαχία αυτών που θα κλιθούν, μαζί με τις άλλες δυτικές δυνάμεις να αντιμετωπίσουν, ΊΣΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, ισχυροποιώντας πιο πολύ τον ρωσικό αρχικό σχεδιασμό περί αντιπερισπασμού, αφού έτσι η “χαίνουσα πληγή” δεν έκλεισε και δεν θα κλείσει, με τέτοιες αμερικανικές (κατ΄εμάς βεβαίως αμερικανικές) πρωτοβουλίες αντιδράσεως, στις δράσεις της… “ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ” (Ρωσία, Κίνα, Ιράν, Τουρκία, Β. Κορέα), ενώ ένας Γ’ Π.Π. μοιάζει να έρχεται όλο και πιο κοντά!..

Τίποτα δεν πέτυχε η πρόσφατη (μετά την 7η Οκτ. 2023) ηττοπαθής πασιφιστική πολιτική (ειδικώς στην Μ. Ανατολή) του Α/ΥΠΕΞ Κου Μπλίνκεν, που μάλλον επικεντρώθηκε δυστυχώς στην διαμόρφωση συνθηκών πτώσεως του Β.Ν. και πολιτικής αλλαγής στο Ισραήλ, παρά ήττας της “ΧΑΜΑΣ”, ενώ αντιθέτως και εκ παραλλήλου μάλλον “καλλιέργησε” και “καλλιεργεί”, ως πολιτική, μια παγκόσμιο σύγκρουση, ειδικώς με την αμερικανική αυτήν αρνητική στάση για μη κατάληψη της Ράφα!..

Δεν είναι τυχαίο ότι λίγο πριν το πρόσφατο Ιρανο-Ισραηλινό πολεμικό… ΘΕΑΤΡΟ (;), (μακάρι να έχουμε άδικο), οι “ΡΕΔ” μετέφεραν δυνάμεις στην περιοχή των υψωμάτων του ΓΚΟΛΑΝ!.. (Είπαμε “ΓΚΟΛΑΝ” και θυμηθήκαμε τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Στρατιωτικό, Σχη Μοσέ ΝΤΑΓΙΑΝ!.. Δυστυχώς για εσάς Αμερικανοί, δεν έχετε, όπως φαίνεται, ούτε για δείγμα σήμερα έναν ΝΤΑΓΙΑΝ, ώστε “να ανοίξει τα μάτια” των… τυφλών πολιτικών σας)!

* Οι μόνοι που θα αντιδρούσαν, ώστε να μην καταλάβουν και (!) την Ράφα οι Ισραηλινοί και να εκκαθαρίζετο έτσι η “ΧΑΜΑΣ” και το Παλαιστινιακό να ετίθετο πλέον σε άλλη βάση και με πραγματικές ελπίδες επιλύσεώς του, ήσαν οι Ιρανοί, αφού οι Ρώσοι θα “καρφώνονταν”, αν επενέβαιναν, ενώ δεν θα ήθελαν και δεν θέλουν να κατηγορηθούν ως οι ανάβοντες το φυτίλι μιας παγκοσμίου συγκρούσεως, αφού αντιθέτως έχουν πάμπολλες φορές δηλώσει επισήμως πως δεν θα κτυπήσουν, αν δεν προσβληθούν, κλπ, ασχέτως αν δρουν μουλωχτά / υπούλως,

οι Τούρκοι επίσης δεν θα μπορούσαν, ει μη μόνον ρητορικώς, αφού ανήκουν, έστω “τύποις”, στην Δύση,

ενώ η Κίνα ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗ, ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΥΡΡΑΞΗ, ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΜΜΕΘΕΞΕΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΣ, ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΟΓΜΑ ΤΗΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΒΛΗΘΟΥΝ ΕΔΑΦΗ ΤΗΣ Η (ΔΙΑΖ) ΔΙΑΚΥΒΕΥΤΟΥΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗΝ… ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΤΗΣ! Η ΚΙΝΑ ΤΩΝ… ΝΕΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ, ΕΙΝΑΙ… ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΦΙΕΡΩΘΕΙ Σ’ ΑΥΤΟ ΑΥ-ΣΤΗ-ΡΑ !!!..

Αμερικανοί! (Και φίλοι Βρετανοί, αφού όμως πρώτα ξεπεράσετε αυτήν την εσωστρέφεια των τελευταίων χρόνων που εκτιμούμε πως σας κατατρώγει)!

Αν θέλετε να μας ακούσετε, διαβάσετε αμέσως παρακάτω, και πάντα ενδεικτικώς! 

1. Αρχίστε, σιγά – σιγά να μεταφέρετε ισχυρότατες ναυτικές (!!!) σας δυνάμεις στην Α. Μεσόγειο – Αιγαίο – Στενά! Τα λοιπά στρατιωτικά θέματα, εξ όσων μπορούμε να παρακολουθούμε, σε γενικές γραμμές τα πράττετε!..

Δεν μπορούμε να γράψουμε σχετικώς, πιο “ανοικτά” εδώ!.. Έχουμε ολόκληρο πλάνο συγκεκριμένων ενεργειών! ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΨΥΧΗ!..

2. Τελειώνετε με τους Τούρκους! Όλους στην Δύση τους κούρασαν! Εσάς, όχι; ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ “ΑΝΟΙΧΤΑ” ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ!..

Είπαμε πχ οι Έλληνες, του “δικού” σας ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ (ενν. του φίλου του “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ” σας Κόμματος Κ.Κ.Μ. ) να κάνουμε 2 “θαλάσσια πάρκα”, κλπ, διοργανώσαμε και το Συνέδριο “προχθές” Τρίτη 17-04-2024, στην Αθήνα, για τους ωκεανούς, τις θάλασσες, το θ/ποεριβάλλον, κλπ, εσείς στείλατε και τον “δικό” σας σχετικό Υπουργό, πρώην ΥΠΕΞ σας και άνθρωπο – Όργανο των ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ, Κο Κέρρυ, και οι Τούρκοι, με αφορμή τα… πάρκα, ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΠΆΛΙ, λόγω των γνωστών τους αιτιάσεων στο Ιόνιο και Αιγαίο!

Δηλαδή ο Κος Π-Θ μας, προωθεί, και μάλιστα ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ ΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ… ΤΕΧΝΙΚΗ, τα σχέδια των ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΩΝ ΜΑΣ (μιας έστω οικογενείας εξ αυτών), των ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ, για “ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ”, για τέλος του… ΚΑΡΒΟΥΝΟΥ, και προοπτικά για τέλος και των ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ και ΦΥΣΙΚΟΥ ΑΕΡΙΟΥ και έρχεται και τον… τρικλοποδιάζει σήμερα (!) ο ΡΤΕ, αύριο, αν φυσικά θα έχουμε παγκόσμιο ειρήνη, πχ ο Κος Οζέλ ή ο Κος Ιμάμογλου, όποιος τέλος πάντων θα κρίνετε εσείς εκεί στις Η.Π.Α. ότι θα πρέπει να προωθήσετε στην εξουσία στην Τουρκία για να ικανοποιεί τα “θέλω” σας, κλπ, κλπ, κλπ! Είναι δυνατόν;

Και μάλιστα ο Κος Κέρρυ, ΠΡΟΣΟΧΗ (!!!) ΤΟ ΟΡΓΑΝΟ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ο άνθρωπος των ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ και ως εκ τούτου και δοτός Υπουργός Περιβάλλοντος στην σημερινή α/Κ-Β, ώστε να ικανοποιεί, παρακολουθεί και προωθεί την ευόδωση των παγκοσμίων περιβαντολλογικών “θέλω” των ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ, ξέρετε τί δήλωσε μετά, πληροφορηθείς τα των θ/πάρκων και τις τ/αντιδράσεις – απειλές;

“Βρείτε τα με τους Τούρκους”!.. Ναι αυτό είπε!

Είναι δυνατόν, ΣΕΒΑΣΤΕ από τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”, Κε Μπλίνκεν και… “Γερο-Τζο”, αν μας διαβάζεις και αν φυσικά είσαι σε θέση να καταλάβεις τί θέλουμε εδώ να πούμε;

ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ; ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΠΏΣ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΠΡΑΣΙΝΗ… ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΟ… ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ; ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΣΕΤΕ ΜΕ ΤΗΝ… ΟΥΚΡΑΝΙΑ, (ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ), ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΠΏΣ ΑΡΑΓΕ; ΠΏΣ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΌΤΕ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΜΠΑΙΖΟΥΝ;

Στο σημείο αυτό και ως… “φινάλε” λέμε το εξής, απευθυνόμενοι κυρίως στις ε/Υπηρεσίες! Διαβάστε!

Τις Κυκλάδες, λόγω του 25ου Μεσημβρινού, κλπ, οι Τούρκοι τις έχουν κάνει… μαγνητική τονογραφία από την 10ετία του 1990 ακόμα, ενώ τώρα με την αναφορά του Αιγιακού Θ/Πάρκου και του ανατολικού του ορίου (ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ), ενεργοποίησαν τις Τουρκο-Αλβανικές σχέσεις τους στον τομέα των “Πληροφοριών” και έτσι το Καλοκαίρι Αλβανοί πράκτορες με πολύ δυνατή κάλυψη – δυνατό σενάριο, είτε Αλβανοί 100%, είτε ελληνοποιηθέντες, είτε γεννημένοι στην Ελλάδα, αλλά με αλβανική συνείδηση, θα επισκεφθούν την Αστυπάλαια, αφού οι Έλληνες μάλλον κάτι άλλο θα έχουν στο μυαλό τους!..  Αχαχαχαχαχαχαχαχα!.. Μεχμέτιαααααααααααααα, παλιο-κουράδες με … πιπέρι !!!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!.. ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!.. ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΑΚΟΛΟΥΘΩΣ ΤΑ ΑΛΕΘΟΥΜΕ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ… ΚΡΗΣΑΡΑ ΜΑΣ! (Στο Ιόνιο, Αλβανοί Κομάντος, κυρίως πρώην, αλλά και λοιποί, εκπ-νοι όμως, Αλβανοί, όπως παραπάνω στο Αιγαίο, εννοώ ως προς το “στάτους” τους, είναι μέλη σκαφών Ελλήνων και άλλων επιχειρηματιών, που το περιδιαβαίνουν! Καταλάβατε)!..

3. Κλείστε εντέχνως τις χρηματοδοτικές, στην Δύση, … κάνουλες των Κινέζων, ενώ “τελειώνετε” και με τον ρ/πλούτο παντού στην Δύση!..”ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ” ΤΟΥΣ!..

4. “Τελειώνετε” με το Ιράν και τα… πυρηνικά του… χθες!.. Όταν, προ ετών, σας τα έλεγε με σχεδιαγράμματα, κλπ, ο Κος Β.Ν. στον Ο.Η.Ε. , κάποιοι από εσάς ειρωνευόντουσαν ή “πουλούσαν”… τουπέ, χλευασμό και άντε… διάλογο και δήθεν… μετριοπάθεια!.. Τώρα;

5. “Βάλτε τέλος” στο “Ουκρανικό”, σε ό,τι αφορά την Ρ-Ο σύγκρουση, … προσευχόμενοι (!!!) να δεχθούν την Ο/… “Λευκή Πετσέτα” ο Πούτιν και οι “ΡΕΔ”!..

6. “Τελειώνετε” με κάτι τρομοκρατικά κρατικά και μη μορφώματα, όπως τους “Χούτι”, “ISIS”, “Χαμάς”, κλπ!..

7. Ενισχύστε πολλαπλώς την παρουσία σας (και κυρίως την στρατιωτική), πρωτίστως σε Ελλάδα, Αίγυπτο (“τελειώνετε” με το Σουδάν, όπου και εκεί υπάρχει εμφανής πια ο ρ/”δάκτυλος”), “Κυπριακή Δημοκρατία” και ακολούθως / δευτερευόντως σε Ιορδανία, Σ. Αραβία, Ιράκ, Β. Συρία και χώρες του Κόλπου, ενώ ΑΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΡΤΕ ΣΤΙΣ Η.Π.Α. ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥ… ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΒΙΒΑΣΗ Α/ΔΥΝΑΜΕΩΝ ή ΕΣΤΩ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΩΝ-ΠΟΛΕΩΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ “ΠΟΝΤΙΚΗ”!.. (ΣΕ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ – ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΒΕΒΑΊΑ- ΡΩΣΙΚΗ ΚΑΘΟΔΟ)!..

8. Ενισχύστε τους Κούρδους της Συρίας και “ξυπνείστε” πάλι αυτούς του Δ. ΙΡΑΝ και της ΝΑ Τουρκίας! (“Έφυγε” ο Κος Πόλσον απ’ εκεί και αν “ναι”, σε ποιόν την πούλησε την ΝΑ Τουρκία);

ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΑΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΝΙΚΗ ΣΑΣ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΑΓΩΝΑ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΠΕΙ, ΟΥΣΑ ΗΤΤΗΜΕΝΗ, “ΝΑΙ” ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΠΗΓΩΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΖΟΥΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΗΣ “ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΥΥΞΕΩΣ”… ΣΑΣ!..

Φίλοι μου / μας!

ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ, Ο Γ’ Π.Π. ΗΔΗ ΑΡΧΙΣΕ! (ΨΑΞΤΕ ΤΟ “ΣΑΪΤ” ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΑΣ! ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ… ΟΜΟΡΦΑ)!

ΣΗΜΕΡΑ ΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ Α’ ΦΑΣΗ ΤΟΥ, ΗΤΟΙ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΩΝ 2 ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ, ΔΙΑ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΩΝ!

Η Β’ ΦΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΜΒΑΤΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ 2 ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΚΑΙ Η Γ΄ ΦΑΣΗ, ΟΠΩΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΧΝΑ “ΠΡΟΣ ΩΡΑΣ” ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΥΡΗΝΙΚΗ Η (ΔΙΑΖ) ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΟΛΕΘΡΟΥ!…

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ!..

ΠΡΙΝ ΟΜΩΣ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ:

Α. Η ΚΑ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ (ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΑ ΟΣΑ ΕΠΡΑΞΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΣΟΒΟ), ΠΑΝΤΑ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΔΙΕΘΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ” ΚΑΙ ΤΑ “ΘΕΛΩ” ΤΗΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕ ΠΩΣ ΜΕΣΩ ΑΥΤΩΝ ΘΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΔΙΚΩΝ ΜΑΣ!..

Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΗΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ Π-Θ ΜΑΣ, ΟΝΤΑΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΣΤΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΛΛΗΝΑΣ (ΕΝΝ. ΟΤΙ ΠΡΟΚΡΙΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΑ Ε/”ΘΕΛΩ”) ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΠΟΤΈ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”, ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ ΚΑΤ΄ΕΜΑΣ, ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΕΥΣΧΗΜΩΣ ΠΡΟΩΘΕΙ, ΕΚ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟΥ ΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!.. ΔΕΝ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΤΑ 2 ΑΔΕΛΦΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ! Η ΚΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΑΥΤΗ, ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ Π-Θ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΥΤΕ, ΣΕ ΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΛΦΟ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ… ΑΤΟΦΙΟΣ, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ!..

ΤΕΛΟΣ, ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ Η ΤΑΥΤΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΚΟΣΣΟΒΟΥ, ΤΩΝ ΣΤΑΜΑΤΗ, ΑΝΝΑΣ ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ!

Η ΚΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΕΙΝΑΙ ΦΤΑΣΜΕΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΡΕ… ΤΣΟΥΓΓΑΡΙΑ, ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΟΣΟ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΑΦΟΥ “ΠΟΥΛΗΣΕ” ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΑΣ ΧΑΡΤΙ, ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΝΗΣΟ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ Δ. ΘΡΑΚΗ, ΕΝΩ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΙΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΠΛΩΣ ΓΛΕΙΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΤΣΟΝΙΑ ΤΗΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, ΚΑΙ ΠΩΣ “ΚΛΑΣΣΑΤΕ ΜΑΛΛΙ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΟΥΛΑΣ ΣΑΣ!…

Β. ΠΡΟΣΟΧΗ, ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ “ΑΥΣΤΗΡΩΣ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΝ”!

ΡΕ ΣΥ ΡΕΜΟ!

ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ “ΕΙΔΙΚΟ ΒΑΡΟΣ”, ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΑΜΕ, ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΡΟΦΗ ΣΟΥ ΟΤΙ “ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ”, ΚΛΠ, ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ, ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΙΑΡΗ!

ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΟΜΩΣ, ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ! Ο ΚΟΛΟΣ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΔΙΑΜΕΤΡΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΕ ΠΗΔΑΓΑΝΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΧΟΥ, ΡΕ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ… (ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΙΚΗ) ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΡΑ, Ή ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΣΟΥ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΟΥ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ Η ΔΙΑΜΕΤΡΟΣ ΤΟΥ/ Η ΔΙΑΤΟΜΗ ΤΟΥ;

ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΠΗΔΑΝΕ ΕΣΧΑΤΩΣ ΜΟΝΟΝ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙΣ, ΠΑΛΙΟΒΡΩΜΙΑΡΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΟΔΟΜΩΝ ΚΑΙ ΓΟΜΜΟΡΩΝ, ΛΕΓΕ ΜΕ ΤΗΣ ΜΥΚΟΝΟΥ;

ΑΡΧΙΖΕΙ Η… ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ… ΠΑΤΑΒΟΥΚΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΔΕΛΦΗ, “ΡΕΜΟΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΑ”, ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΟ-ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ!.. ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΟΙΠΟΝ!..

ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ, ΣΑΝ ΔΗΛΩΣΗ (!) ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑΡΗ ΜΑΣ, ΤΟΥ ΚΟΛΛΗΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΥ Β. ΚΑΡΡΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΙΚΗ “ΚΟΝΟΜΑ” ΣΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΥΒΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΦΥΛΗ ΤΟΥ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΠΩΣ “ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ”! ΓΙΑ ΨΑΞΕ! ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο… ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΣΟΥ, ΛΕΣ;

Γ. ΜΕΤΑ ΤΟ 2ο, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΝΕΡ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΕΠΟΣ, ΑΦΙΕΡΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ Σ’ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΥΣ*, ΤΟ ΑΣΜΑ “ΠΟΣΟ Μ΄ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΑΛΕΣ, ΦΕΡΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΦΕΡΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΚΑΙ ΜΙΚΡΕΣ, ΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ”!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!… (Ο ΘΡΥΛΟΣ ΤΟΥ Ε/ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΟΠΟΥ ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ… ΓΛΕΝΤΑΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ! ΕΙΔΙΚΩΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΕΧΕΙ ΓΛΕΝΤΗΣΕΙ ΦΕΝΕΡ, ΓΑΛΑΤΑ, ΜΠΑΣΑΚ ΣΕΧΗΡ, ΑΝΚΑΡΑ ΓΚΙΟΥΤΣΟΥ, ΚΛΠ)! ΤΟΥΡΚΟΙ ΜΠΙΝΕΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!..

Μίξη – TUS & Johnny Black – Toyrkales | TUS & Johnny Black – Τουρκάλες – Official Video Clip

* ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΙΟΥΤΑΧΗ, ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ… ΕΞΟΧΗ!.. ΓΑΜΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΔΡΑΜΑΛΗ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ… ΣΑΜΑΛΙ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΗ ΤΖΟΛΑΚΗ! ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ, Ο… ΠΑΓΚΟΣ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΕ ΩΦΕΛΗΣΑΝ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ!.. ΔΕΝ ΣΕ ΕΔΩΣΑΝ ΣΕ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ ΔΑΝΕΙΚΟ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ, ΚΛΠ, ΝΑ “ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ” ΣΤΗΝ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΘΕΣΗ ΤΟΥ “ΠΟΡΤΙΕΡΕ”, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΑΠ’ ΕΔΩ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΚΡΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΕΝ ΜΑΣ / ΤΟΥΣ “ΠΟΥΛΗΣΕΣ”, ΑΛΛ’ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΔΟΥΛΕΨΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΠΟΛΥ ΣΚΛΗΡΑ!.. “ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ” ΛΟΙΠΟΝ!.. ΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΜΑΣ ΗΘΟΥΣ ΣΟΥ, ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ! ΣΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟΨΥΧΩΣ!..

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΕΙΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ… “ΧΩΡΙΑΤΕΣ”!.. ΕΙΘΕ ΝΑ ΠΡΟΚΡΙΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!..

1000 ΜΠΡΑΒΟ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΚΕ Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΓΙΑ ΟΣΑ ΖΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΙΑ ΜΑΧΗΤΙΚΗ ΣΟΥ ΦΥΣΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ “ΕΔΩ ΜΕΣΑ” (“ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ”) ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ “ΔΙΣ” ΣΤΗΝ ΟΛΙΓΟΛΕΠΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΟΥ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΚΛΕΙΣΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΟΤΣ!.. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ, ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ! “TOTAL RESPECT”, MR PRESIDENT!..

 

“ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ”!

ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟΥ “C.L. YOUTH”, ΟΙ ΜΙΚΡΟΙ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ, Ε, ΒΑΖΕΛΙΑ

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-