Απαντήσεις – Απόψεις – Θέσεις – Προβληματισμοί – Ερωτηματικά!..

“Πάμε” δυνατά φίλοι μου!

1. Ναι! Στόχος ήταν και παραμένει για το ελληνικό κράτος, της Κ-Β του “ΣΥΡΙΖΑ” και των κατ’ ελάχιστονΧρήσιμων Ηλιθίων“, των “ΑΝΕΛ”, η πλήρης καταστροφή της “Μεσαίας Τάξης”, η καταστροφή του γνωστού… “Πρεκαριάτο“. (Για την Ελλάδα εξήγησα ήδη το “γιατί”). 

2. Ναι! Και στους 81 Νομούς της Τουρκίας, τα κρατικά τ/αυτοκίνητα πλέον, δεν φέρουν πια ξεχωριστές κρατικές πινακίδες, για λόγους ασφαλείας!

3. Δεν μπορώ να ξέρω, αυτό που με ρωτάς αγαπητέ, αν δηλαδή ο δημ/φος Στ. Χίος ξέρει τις σχέσεις του Σ. Καλλιντερίδη, με τον επιχειρηματία – εφοπλιστή Μελισσανίδη, κλπ, (Καμμένο, Κοντονή, ε/φ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, Τριαντ/λο, κλπ, κλπ, κλπ), και για το αν το ήξερε, αν θα φιλοξενούσε τις απόψεις του στο “σάϊτ” του! (Έχει πάντως “πιεστεί” πολύ ο Χίος, από το “Σύστημα”, τελευταίως, με ό,τι αυτό συνεπάγεται! / Επίσης! Μην ξεχνάς την “Αρχή”, η οποία λέγει: Ό,τι δεν μπορεί να ελέγξεις, έχε το από κοντά”, παρακολούθα το εκ του σύνεγγυς)!

Εκτιμώ πως ο Χίος τον “γνώρισε” μέσω του απόστρατου Σχη και δημ/φου Κου Μυλωνάκη, με τον οποίον συνεργάζεται, μετά από -προφανή- επιθυμία του ιδίου του Σ. Καλλιντερίδη, όταν ο Χίος άρχισε να γίνεται “επικίνδυνος” για τα συμφέροντα, (γενικώς), που λυμαίνονται τον τόπο μας!

Εκτιμώ όμως πως ο Σάββας Καλλιντερίδης είναι παντού(!) δικτυωμένος φιλαράκο, όντας ο ίδιος μόνον -πιθανώς- το “Κέντρο” μιας μεγάλης σειράς ομόκεντρων κύκλων, οι οποίοι (κύκλοι) υλοποιούν την Κοινωνία, την Άμυνα, τις ΜΥ, τους Επιχειρηματίες – Εφοπλιστές, τη Δικαιοσύνη, την Εκκλησία, τα ΜΜΕ / Τύπο (έντυπο και ηλεκτρονικό), την Εκπαίδευση, με προτίμηση στην “Ανωτάτη Παιδεία”, (Παν-μια), γενικότερα τον χώρο της Επιστήμης, κλπ, κλπ, κλπ, με αποτέλεσμα να απευθύνεται κάποιος, σε κάποιο από τα μέλη των αναφερθέντων κύκλων και αμέσως να πληροφορείται τα πάντα το… “Κέντρο”!

Ναι, ήταν -όπως άλλωστε δημοσιεύτηκε- αυτός που μετέφερε την αμερικανική δυσφορία (λίγο πριν να “πέσει” ο Ομπάμα, εξ όσων μπορώ να θυμηθώ), σχετικά με το… ανασκάλεμα της υπόθεσης “ΠΥΘΙΑ”! Το τί πιθανώς να σημαίνει αυτό, σκέψου το εσύ, μόνος σου!

Τέλος, να θυμάσαι πως ο συγκεκριμένος απόστρατος και τέως Υπάλληλος της ΕΥΠ, αποτελεί “από μόνος του” αντικείμενο διδακτορικής διατριβής!

4. Ο επικεφαλής της “GOOGLE”, που με ρωτάς, είναι ο… “Παγκοσμιοποιητής”, (δεν ξέρω αν είναι Διεθνής Εβραίος” / εκτιμώ πως “ναι”), Κος Έρικ ΣΜΙΝΤ.Διεθνείς Εβραίοι” όμως είναι σίγουρα επικεφαλής των: SBS, ING, Lazard, Crysler, Stripe, κλπ. 

5. Για τον δισεκ/χο Χένρι Κρέϊβις / Henry Kravis, (επικεφαλής της εταιρείας επενδυτικών Κεφαλαίων, “KKR”), ότι είναι ή ήταν ο άτυπος Ταμίας του “ISIS” έγραψε το πολύ ενδιαφέρον “σάϊτ”, voltairenet.org! “Δια τα περαιτέρω”,… μόνος σου φιλαράκο!..

6. Ναι! Ο τέως Α/CIA, Κος Τζον ΜΠΡΕΝΑΝ, είναι (τουλάχιστον μέχρι πριν από λίγο χρονικό διάστημα ήταν), Πρόεδρος και Σύμβουλος της Kissinger Associates Inc. Σκεφτείτε μόνοι σας τί σημαίνει αυτό, έχοντας πάντα κατά νου, αυτό που έχουμε γράψει “εδώ”, ότι -εκτιμούμε- πως ο Κος Κίσσιντζερ είναι ο άτυπος Π-Θ της “Παγκοσμίου Κ-Β”, Όργανο των “Κυβερνητών του Κόσμου”, Βασιλειών Αγγλίας και Ολλανδίας, Οικογενειών ΡΟΤΣΙΛΝΤ – ΡΟΚΦΕΛΛΕΡ, κλπ.

7. Θέλουν πολύ “ψάξιμο” τα όσα έχεις διαβάσει, όπως λες, φίλε, (προσωπικά δεν μπορώ να τα αποδεχτώ, παρ’ ότι έγιναν επί Ομπάμα, όσα μου λες και αφορούν τις Η.Π.Α.), σχετικά με το αν ο πρώην Α/ΜΙ6, Στρατηγός John Sawers ήταν ή είναι μέλος “Μυστικής Αδελφότητος”, αν ο γνωστός Κος D. Cohen, της CIA, ήταν χρηματοδότης του “ISIS” και αν ο ικανότατος Αμερικανο-Ολλανδός, απόστρατος Στρατηγός Κος Πετρέους ήταν ο… πνευματικός γεννήτοράς του!..

8. Για το ποσόν που με ρωτάς “Κλειώ“! Ο “Συριζαίος” Γάβρογλου (Υπ. Παιδείας) εξαγόρασε τη θητεία του με 3200 δρχ., το 1971(Δικτατορία Γ. Παπαδόπουλου, 1967 – 1973).

9. Γνωρίζοντας τις… σχέσεις, (δεν γράφω τίποτα άλλο), γίνεται φανερό το “γιατί” η ε/φ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ” διαφήμησε τα φετεινά εισητήρια διαρκείας της ΑΕΚ!.. (Απόψε 22-09-2017, στην εκπομπή του βαθιά αντιΝΔούλη, άμα και άριστου “προβοκάτορα”, Κυριάκου ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, στο ALTER”, άκουσα πως “πίσω” από την… “Αγία Ζώνη” είναι ο Μελισσανίδης, (αρχίζει να δικαιώνεται η κρίση μας ;;;), ενώ ο δημ/φος Γ. Βλάχος -και(!) απόψε- άκουσα να υπαινίσσεται πάλι σχέση του υπόψη επιχειρηματία, (και) με τον Κυριάκο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

Πώς λες λοιπόν φίλε μου να συμβαίνει αυτό, αν(!) συμβαίνει, (σχέση Κ. Μητσοτάκη – Μελισσανίδη), τη στιγμή που ο “Νιάου” ή Τίγρης” είναι σήμερα “κολλητός” του συγκυβερνήτη και… τζογαδόρου, όπως άκουσα, Καμμένου*, του promoter” της… τ/Ένωσης Ξάνθης (όπως αυτή παρανόμως αυτοαποκαλείται, παρά τη συνθήκη της Λωζάννης, του 1923) νεοκομμουνιστή και ΑΕΚ-τζή Κοντονή (προέρχεται από την Ομάδα του “Γ. ΜΠΑΝΙΑ”, όπως και ο Βούτσης, η “αγαπημένη” μου Γεροβασίλη, κλπ, ενώ ο Κονιόρδος αυτός ήταν και ο… “Εισαγγελέας”, επί Κ-Β Σαμαρά – Βενιζέλου, στην πλ. ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ), όπως και “κολλητός” και άλλων πολλών της σημερινής Κ-Β, των νεοκομμουνιστών;

* ω

Ο… ΥΠΑΜ και σημερινός Συγκυβερνήτης της Ελλάδος!

Εκτιμώ(!), πως αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, συμβαίνει είτε μέσω Σαμαρά, (άριστες σχέσεις Σαμαρά – Μελισσανίδη, από εποχής της Π-Θ γίας του), είτε μέσω Σ. Καλλιντερίδη, τον οποίον χρησιμοποιεί (και) η ΝΔ, ως αναλυτή, πληροφοριοδότη, κλπ, κλπ, κλπ, μέχρι και σήμερα! (Η έχουσα ιδιαιτέρως αγάπη με τις “Πληροφορίες” -και ορθώς- Κα Μπακογιάννη, εκτιμώ πως θα ξέρει περισσότερα)!.. 

10. Όχι φίλη μου! Σκέψου μόνη σου το “γιατί” οι “Παγκοσμιοποιημένοι” Ευρωπαίοι, αλλά και οι Αμερικανοί του “ΔΝΤ” (“Δημοκρατικοί” στην πλειοψηφία τους), δεν θέλουν να “αγγιχτεί” ο ΓΕΩΡΓΙΟΥ, τέως επικεφαλής της “ΕΛΣΤΑΤ”, αλλά και τέως μέλος του “ΔΝΤ!

Όμως! Τί εντύπωση είχες; Να πιστέψω ότι… πίστευες πως ΠΡΟΔΟΤΗΣ ή -άντε- πως το μόνο… Εργαλείο των ξένων “Επικύριαρχων”, για ό,τι ζούμε σήμερα ως χώρα, είναι μόνον ο “Γαμίκος”… Χριστοφοράκος;

11. Δεν γνωρίζω, (η αλήθεια είναι πως δεν ασχοληθήκαμε “εδώ” με το θέμα αυτό), τί ακριβώς συνέβη στη στρατιωτική Βάση της Βαλένθια, σχετικά πρόσφατα! Τα αναφερόμενά σου περί… “Πραξικοπήματος” μου “μοιάζουν”, τουλάχιστον… δυσνόητα! Γίνε πιο σαφής και τα… ξαναλέμε!..

12. Η πληροφορία το ότι ο ΡΟΥΧΑΝΙ λίγο έλλειψε να κατηγορηθεί για κατασκοπεία, μου “μοιάζει” “fake”!..

13. Δεν έχουν γίνει πολλά πράγματα γνωστά, (θα έλεγα ακριβέστερα πως δεν ξέρουμε σχεδόν τίποτα), για το πρόγραμμα” “COCO, που φέρεται ότι χρησιμοποιούσαν οι Γκιουλενιστές, στις περιοχές κυρίως του κέντρου της Σμύρνης, όπως και σε 4 άλλους Νομούς, που τώρα μου διαφεύγουν!.. Νομίζω πως δεν θα πρέπει, ως λογισμικό εννοώ, να διαφέρει πολύ από το BY LOCK. Το βασικό ερώτημα όμως είναι ποιά ΜΥ και ποιάς χώρας (κατάλαβες) ήταν “από πίσω”! (Για το “BY LOCK” και το τί ακριβώς πιστεύουμε “εδώ”, έχω γράψει σχετικά και -κατά το δυνατόν- αναλυτικά)!..

Στη Γερμανία υπολογίζονται φίλε (εκτίμηση, όπως διαβάζω, της ΜΙΤ) πως ευρίσκονται 4.500 οπαδοί του Γκιουλέν! (“Μιλάω” για μέλη της… “FETÖ”). 

14. Εξ όσων γνωρίζω, ναι, τα ονόματα που αναφέρεις, μάλλον, (ο καθένας βεβαίως από διαφορετικό, αλλά “κρίσιμο”… μετερίζι), συμμετείχαν, ως Υπάλληλοι της ΕΥΠ, στην υπόθεση “ΠΥΘΙΑ”, ήτοι και ο Κος Θεόδωρος ΣΠΑΤΙΩΤΗΣ, (ΟΜΕ/ΕΥΠ), (που το “γύρισε” σε ΣΥΡΙΖΑ, μετά από το 2010, και ο οποίος -“ναι”- έχει κατηγορηθεί για διασπάθηση δημοσίου χρήματος / δεν θυμάμαι ακριβώς το “πότε”, “πώς”, κλπ), και ο Κος Κων-νος ΝΤΗΛΙΑΣ (ΠΑ.ΣΟ.Κ.), καθώς και η Κα Θεοδώρα ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ (ΝΔ).

15. Ξέρουμε τα πάντα “Ευτέρπη” (τί πάθατε με τις “Μούσες”), για το φράγμα “Μελέν, που φέρεται ότι θα εξασφαλίσει το νερό της Πόλης και που επίσης φέρεται ότι τελειώνει, (εννοώ, το έργο), φέτος! “Έχουν γνώση οι Φύλακες”! (Σας έχω γράψει ποιό είναι το πιο “κρίσιμο” Φράγμα στην Τουρκία, και “γιατί“)!..

16. 28-09-2017: Επίσκεψη Πούτιν στην Άγκυρα! Θα πάει ο Ρώσος για να μάθει τί είπαν ΡΤΕ και Τραμπ, (στις 21-09-2017, στη ΝΥ), και όχι μόνον, ενώ θα συντονίσουν περαιτέρω τις (συμμαχικές) κινήσεις τους!.. Να τον χαίρεστε εκεί στο ΝΑΤΟ και γενικά στη Δύση τον Κο ΡΤΕ!..

17. Διαβάζω: Φέρεται ότι η ΜΙΤ ψάχνει, στην Πόλη, για τον “Κοσμοκαλόγερο”, ο οποίος φέρεται ότι διευθύνει τα ελληνικά “Δίκτυα Πληροφοριών”, κλπ, στην Τουρκία!

Σχόλιο: «Και μια κρέας με πατάτες, στο “4”»!..

Διαβάζω ακόμα! Φέρεται ότι εμφανίστηκαν “Άγγελοι” στα τείχη της Αγίας Σοφίας, σημάδι ότι διαλύεται η Τουρκία!

Σχόλιο: Εκείνο που ξέρω είναι ότι οι “Άγγελοι” έχουν σκεπάσει όχι μόνον την Αγία Σοφία και την Πόλη, αλλά ολόλκληρη την Τουρκία! Ο Χακάν, ο φίλος μας, το ξέρει πολύ καλά!..

18. Ο Εμίρης του Κατάρ έδωσε στο άλογό του (σ’ ένα βεβαίως απ’ αυτά) το όνομα του ΡΤΕ! Καταλάβατε φίλοι! Το Κατάρ ήταν και είναι -πλην των άλλων(!!!)- και ο “ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ” της Τουρκίας! “Φώναζαν” κάποιοι κάποτε, απ’ ό,τι μπορώ να ξέρω, προς το ΓΕΕΘΑ, να μην τους βάλλει στα ελληνικά στρατόπεδα, αλλά… “Φωνή Βοώντος εν τη ερήμω”!.. 

Όμως!

Ο καλύτερος και μεγαλύτερος συνεργάτης της Τουρκίας, σε όλα(!) τα θέματα, και κυρίως σε θέματα Πολεμικής Βιομηχανίας” ήταν και είναι το ΠΑΚΙΣΤΑΝ!!!

19. Οι ξένες επενδύσεις, τον Μάϊο του 2017, στην Τουρκία, ήταν 1,17 δις $ Η.Π.Α.! 

ΣΧΟΛΙΟ: Εγώ, σας γράφω όμως τώρα, κάτι άλλο! Τα κρατικά ομόλογα της Τουρκίας σήμερα, είναι σκουπίδια!.. (Τώρα είναι ΒΒ+, από ΒΒΒ / Ιούλιος 2017 / Οίκος “FİTCH”). 

20. Από πού προκύπτει Κε Χίε, ότι ο “Μεγάλος” Αλέκος ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ (1976 +) ήταν πράκτορας της ΜΟΣΑΝΤ, όπως είπες; Μήπως “ξέφυγες” λίγο;

Φίλοι μου! Το “πώς” και “γιατί” “πέθαναν”… αυτός και ο Αξκός αδελφός του Γεώργιος, που τον… “επέστρεφαν” στην Ελλάδα, αποτελεί ακόμα θέμα που δεν αγγίζει κανείς ερευνητής, μελετητής, κλπ, κλπ, κλπ, διότι κάνει πολλαπλά “τζιζ“!..

21. Λεξι-παίγνιο: (To είδα και μου άρεσε! / Αφήστε που είναι και αλήθεια)!..

HACKER= Hide up / Aim Viction / Crack Encrypt / Kill Fierwall / Enter into Database /Return Anonymous

22.Εκτιμώ πως δεν υπήρχε τίποτα “πονηρό”, στο “γιατί” επελέγη να κτυπηθεί από βομβιστή αυτοκτονίας (ανεπιτυχώς) το Αστ. Κέντρο, στο Γενί-Σεχήρ, της Μερσίνας! Ίσως διότι εκεί είναι και τα γραφεία του τοπικού Κλιμακίου, της ΜΙΤ.

Το ότι Τ/Υπξκός έδινε πληροφορίες στο “ΡΚΚ”  δεν μου προξενεί καθόλου εντύπωση, αφού φίλε το γεγονός είναι φαινόμενο “σύνηθες”, στην γείτονα!

23. Το 2016 ο ελληνικός πληθυσμός μειώθηκε Κοι… πολιτικοί, που αγαπάτε την Ελλάδα, κατά 2,5%! Συνδυάστε την πληροφορία αυτή, με το πόσοι -καθημερινά- ξένοι εισέρχονται στην χώρα και θα μείνουν εδώ! “Ψάξτε” το “σάϊτ” μας και θα βρείτε σχετικά άρθρα, με ανάλυσή μου / μας!..

Σημειώστε πως η ΜΙΤ έχει στείλει στα -παρά την Μ. Ασία- νησιά του Α. Αιγαίου, στα περισσότερα και σημαντικότερα -στρατηγικά- γι΄αυτήν, αριθμό “λάθρο” κλπ, κατ’ ελάχιστον ίσον, με την υπάρχουσα, σε κάθε νησί, τοπική ελληνική στρατιωτική δύναμη! Γιατί -λέτε- άραγε

24. Ναι! Προ του 2011 και του “Συριακού Πολέμου” (δεν γράφω “Εμφύλιος”, αφού ξεκίνησε ως εμφύλιος, αλλά λίαν συντόμως έπαψε να είναι εμφύλιος, γενόμενος “Διεθνής Πόλεμος”), η Κίνα είχε επενδύσει στη Συρία πολλά δις $ Η.Π.Α., για βιομηχανικό πετρέλαιο και φυσικό αέριο! 

Σκεφτείτε τώρα εσείς μετά, τί σημαίνει αυτό και, και, και… /  Θέμα: “Κόντρα Κίνας – Δύσης, Μετά Από Το 2008 και Την Ύφεση Στις Η.Π.Α.“!.. 

25. Η τακτική της “ΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ”, η οποία ακολουθήθηκε από τους Κ. Α. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ και Πρ. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ, το 2008, κλπ, εδράζεται στην γνωστή τακτική των ΜΥ (κυρίως των ξένων και ισχυρών), για την ανατροπή ανεπιθυμήτων Κ-Β, τακτική, η οποία ονομάζεται “ΜΗ ΒΙΑΙΗ ΑΜΥΝΑ”!.

Με αφορμή τα όσα σας έγραψα στο χθεσινό σχόλιό μου φίλοι, μετά από τις αναδημοσιεύσεις των άρθρων της υπόθεσης “ΠΥΘΙΑ”, παρακαλώ να συμπεριλάβετε στον όποιο προβληματισμό σας και τη σημερινή πληροφορία!

Σκεφτείτε τέλος, αν “έπεσε” ή “όχι” η Κ-Β του Κ.Α.Καραμανλή, μετά την παραπάνω “ΜΗ ΒΙΑΙΗ ΑΜΥΝΑ“!.. Δεν θελω να επεκταθώ άλλο!..

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ“!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ” 

-/-