Δέκα (10) Σημειώσεις!..

Για διαβάστε παρακάτω!

1. Αντί ρε έμμισθα δουλάκια της Παγκοσμιοποίησης των κάθε λογής SOROS… , να χαρείτε που την CIA την ανέλαβε για πρώτη φορά γυναίκα(!) και μάλιστα μια λίαν εμπειρότατη τέως Πράκτορας, και αντί να συγχαρείτε γι’ αυτό τον Πρόεδρο ΤΡΑΜΠ, σπεύσατε και πάλι “να βγάλλετε την χολή σας” κατά του Αμερικανού Προέδρου, αλλά και κατά της ιδίας της Κας Τζίνα ΧΑΣΠΕΛ! (34 χρόνια Πράκτορας).

– Ως αντικειμενικοί παρατηρητές και μόνον(!) και όχι ως αυτόκλητοι υπερασπιστές κα-νε-νός, σημειώνουμε, για άλλη μια φορά, την μείζονα μάχη που διεξάγεται ανάμεσα στους Απάτρηδες Παγκοσμιοποιητές Κοσμοκράτορες και δήθεν Δημοκράτες “Διεθνείς Εβραίους”, με πρώτους αυτούς της Ευρώπης, και τους υπερασπιστές των Εθνών – Κρατών ή των Πατρίδων, με πρώτον τον νυν Αμερικανό Πρόεδρο!

– Αποδείξατε ρε, το πόσο οχιές, και όπως προείπα, αργυρώνητες, είστε!..

– Ακόμα κάτι! Πριν από καιρό παρουσιάζατε τον Τραπ ως φαλοκράτη και περίπου… μισογύνη, λόγω των πολλών σχέσεών του με γυναίκες, κλπ! (Μάλλον όντας εσείς “αδελφές του… ελέους”, αφού αλλιώς δεν εξηγείται η στάση σας)! Τώρα που προέβαλε το γυναικείο φύλο, με την τοποθέτηση γυναίκας στη CIA, ρε υποκριτές, πάλι έχετε πρόβλημα, έ; Σας κατάλαβαν και τα μικρά παιδιά πια!..

– Αλήθεια, γιατί δεν χαίρεστε που με τον Τραμπ και την επιβολή δασμών, “έφτασαν” οι Κινέζοι να παζαρεύουν από τις Η.Π.Α. έκπτωση 200 δις $, από φόρους, ώστε να επιβιώσουν σε Ευρώπη και κυρίως στις Η.Π.Α.;

Γιατί δεν λέτε ότι ο ΤΡΑΜΠ “έχει λόγο” και τηρεί ό,τι υποσχέθηκε στο λαό του, με κύριο άξονα της πολιτικής του, το προεκλογικό του “μότο”, “πρώτα η Αμερική;

Γιατί δεν λέτε ότι βάλλετε εναντίον του, λόγω ακριβώς της αναφερθείσης διαφοράς Παγκοσμιοποίησης – Πατρίδων ή “Εθνών – Κρατών“; Λόγω κυρίως της λανθασμένα ή εσκεμμένα λανθασμένα Παγκοσμιοποιημένης Ευρώπης των “Διεθνών Εβραίων”, λέγε με πχ Ρότσιλντ, κλπ, αλλά κατ’ ουσίαν… σάπιας και όζουσας Ευρώπης, με τους υπερασπιστές των Πατρίδων; Ήταν ισοβαρής η εμπορική σχέση Η.Π.Α. – Ευρώπης, μέχρι τώρα ή η Ευρώπη ήταν ο… έξυπνος και οι Η.Π.Α. ο… βλάκας; Θα απαντήσετε ποτέ;

Γιατί δεν λέτε ρε ποτέ την αλήθεια; Γιατί δεν είστε έντιμοι;

Για το γεγονός ότι μέσω “Τουϊτερ” έπαυσε από ΥΠΕΞ τον Κο Ρεξ ΤΙΛΛΕΡΣΟΝ, έναν ισχυρό άνθρωπο της “EXXON MOBİL”, κάτι παραπάνω θα ξέρει ο Πρόεδρος! Τώρα που σας ενόχλησε ο τρόπος τάχα της υπόψη παύσης, τί να κάνουμε, … ξύδι!.. Και έτσι όμως, αν το δούμε, όπως εσείς θελετε, έδειξε ότι είναι Η-ΓΕ-ΤΗΣ! (Για τους Έλληνες αναγνώστες μας να θυμίσω ότι ένας μεγάλος Έλληνας Πατριώτης και Ηγέτης, ο Α. Γ. Παπανδρέου, … απέλυε Υπουργούς του, όντας ο ίδιος μέσα σε αεροπλάνα, λέγοντας: “Έθεσε εαυτόν ή εαυτήν εκτός Κ-Β”, κλπ)!..

Ο νέος ιταλο-αμερικανικής καταγωγής ΥΠΕΞ Κος Πομπέο και πρώην Α/CIA, εκτιμούμε πως γνωρίζει καλύτερα θέματα, όπως πχ “Ιράν και κείμενη συμφωνία για τα πυρηνικά του”, το μείζον πρόβλημα της Β. Κορέας, το “Συριακό”, το “Παλαιστινιακό” / “Μ. Ανατολικό”, κλπ, ως πρώην Α/CIA, αλλά και ως άτομο που δεν προέτασσε και δεν προτάσσει το προσωπικό συμφέρον του, έναντι του εθνικού, όπως αυτό διεφάνη ότι συνέβαινε με τον Κο Τίλλερσον,  (μετά και από την επίσκεψη του τελευταίου στην Άγκυρα πρόσφατα, όπου σαφέστατα άσκησε προσωπική πολιτική), ένας Τίλλερσον, ο οποίος μάλλον προέτασσε την ιδιότητά του στην ΕΧΧΟΝ, (Αντιπρόεδρος), απ’ τα καθήκοντά του ως ΥΠΕΞ!..

Ο Κος Πομπέο (Ιταλο – Αμερικανός) δεν είναι αντι-Τούρκος, όπως γράφηκε! Είναι απλώς “Δί-και-ος” στην… κρίση του!!! Διακρίνεται για την δικαιοκρισία και την ευθυκρίσία του, και γι’ αυτό ενοχλήθηκαν οι Τούρκοι με την επιλογή του, όπως και με την επιλογή της Κας Χάσπελ, ως Α/CIA, διότι με αυτήν στην Αρχηγία, είναι βέβαιο ότι η CIA εφεξής δεν θα “παίζει”, αλλά θα γίνει πιο δυναμική, ως συμπεριφορά Υπηρεσίας και πιο αποφασιστική, ενώ εξασφαλίζεται με την Αρχηγία της, απολύτως, όπως εκτιμούμε, και ο απαραίτητος “Κεντρικός Έλεγχος” στην Υπηρεσία, όπως και η επαναφορά της ευρύθμου λειτουργίας της!.. Τέλος, ο Πομπέο προσεγγίζει καλύτερα απ’ τον οποιοδήποτε άλλον και τα άκρως σοβαρά θέματα της περιοχής μας, της γειτονιάς μας!

– Να μην ξεχάσουμε πως η νωπή ακόμα αποπομπή του Υδντή του “FBI”, Άντριου Μακέϊμπ, από τον Πρόεδρο Τραμπ, ήταν επίσης ως πράξη ορθή, διότι το άτομο αυτό υπέσκαπτε συνεχώς και εξέθετε καίρια(!) την Αμερικανική Κ-Β, όπως και τον Πρόεδρο, λόγω των αντιπάλων πολιτικών πεποιθήσεων του! (Φέρεται ως “Δημοκρατικός” και κυρίως ως του κλίματος της Χ. Κλίντον! Καταλάβατε)!..

2. Είναι αλήθεια αυτό που αναφέρεις αγαπητέ! Ο τεράστιος, συγχωρεμένος πια, Έλληνας δημ/φος (πραγματικός δημ/φος) Λάμπρος Παπαντωνίου, με πάνω από 30 χρόνια παρουσίας στις Η.Π.Α., μέχρι του θανάτου του, ο αποκαλύψας το σκάνδαλο Γουότερ Γκέϊτ, έγραψε το 2008 πως η Ελλάδα τα επόμενα χρόνια θα ριχτεί στο χάος, στην ακυβερνησία, στην ηθική, κοινωνική και οικονομική καταστροφή – εξόντωση! Σχεδιάζονται γεωπολιτικές εξελίξεις σε βάρος μας και υπέρ Αλβανίας – Σκοπίων – Τουρκίας, κλπ, κλπ, κλπ!

– Μπορείτε να βρείτε το πλήρες κείμενό του, στο: www.freelakon.pblogs.gr!

– Για την ύπαρξη μυστικής επχ/σης αποσταθεροποίησης της χώρας μας είχε αναφερθεί τότε και το Greek-American News Agency, όπως και ο Σταύρος ΨΥΧΑΡΗΣ, τέως εκδότης και Δντης της ε/φ “Το ΒΗΜΑ, στις 29-06-2007!

3. Το ελληνικό Υπερόπλο, η λειτουργία του οποίου εδράζετο στην τήξη πλάσματος και ύλης“, για το οποίο διάβασες εδώ, στο σάϊτ μας και ρωτάς φίλε, είχε αναφερθεί, ως θέμα, στην ελληνική πολιτική ηγεσία, για πρώτη φορά, λίγο πριν από τους μεγάλους σεισμούς της Καλαμάτας! Συγκεκριμένα, κάποιοι επιστήμονες, δια του βουλευτού τότε Αργολίδος, του ΠΑ.ΣΟ.Κ., Κουτσογιάννη (πρώην Στρ-κός), είχαν πλησιάσει τον Π-Θ Α. Γ. Παπανδρέου και του “μίλησαν” σχετικά!

– Τελικά ο Πρόεδρος, ενώ αναμενόταν να πάει τότε στην Καλαμάτα, βρέθηκε στο γιοτ “Γκουαλανταχάρα”, στ’ “ανοικτά” της ομώνυμης πόλης, μαζί με την Κα Δ. Λιάνη!..

– Το τί ακριβώς υπο- όπλα, όπλα, υπερ-όπλα, κλπ, έχουν παράξει σήμερα οι ΕΕΔ, με βάση την παραπάνω… συνταγή στην αναφερθείσα παλαιά… πληροφορία, όπως και όλες αυτές τις εξειδικευμένες σχετικές πληροφορίες που μας ρωτάς και απορίες που εκφράζεις, καταλαβαίνεις και μόνος σου ότι δεν μπορούμε να τις… γνωρίζουμε!

– Τέλος, για το ΑΡΤΕΜΙΣ που ρωτάς και για το “πώς” αυτό κατέληξε στο Ισραήλ, νομίζω, όπως εκτιμώ, ότι μπορείς να βρεις την απάντηση και μόνος σου!..

4. Απαντώ! Οι Ισραηλινοί, εξ όσων γνωρίζουμε, έχουν στην έρημο Νετζέφ ή Νεγκέβ την πιο μεγάλη Βάση πληροφοριών, (μετά απ’ αυτήν φυσικά που έχουν από κοινού οι Αγγλο-Αμερικανοί, στο Γιορκσάϊρ, της Αγγλίας), με περισσότερες από 30 μικρές και μεγάλες δορυφορικές κεραίες, με τις οποίες παρακολουθούν όλες τις τηλ-κές συνομιλίες, όλα τα ηλεκτρονικά ταχυδρομεία, κλπ, στη Μ. Ανατολή, στην Ευρώπη, στην Αφρική και στην Ασία! Στην υπόψη Βάση παρακολουθούνται κράτη, διεθνείς και πολιτικοί Οργανισμοί, ξένες εταιρείες, κλπ. Η Βάση αυτή συνδέεται με ειδικές… συνδέσεις / τεχνικούς τρόπους και έχει “επαφές” με όλες τις Πρεσβείες του Ισραήλ, στο εξωτερικό, ενώ διαβιβάζει στις Ισραηλινές ΕΔ και στην Μοσάντ (ΜΥ), όλες τις πληροφορίες που συλλέγει!.. Άρα παρακολουθείται και η χώρα μας!

– Αυτά!.. Ο.Κ. ;

5. Πράγματι! Για ελληνικό Βαθύ Κράτος και συγκεκριμένα για ελληνικήΕργκενεκόν πρώτοι έγραψαν, (τα τελευταία χρόνια βεβαίως), οι Τούρκοι, και όχι εμείς!.. Εμάς, η αναφορά μας σε “Βαθύ Κράτος” και κυρίως στις ΕΕΔ, στο σάϊτ μας είναι ή ήταν, αν θέλεις, τελείως διαφορετικού… προσανατολισμού*, απ’ εκείνης των Τούρκων, οι οποίοι την είχαν “καθαρά” συνδέσει με την… στοχοποίηση του τέως Πράκτορα της ΕΥΠ Σάββα Καλεντερίδη και την σύλληψη του Οτζαλάν, εκ μέρους τους!..

– Συγκεκριμένα, στις αρχές του 2012, η τ/φιλοκυβερνητική ε/φ “Νέα Αυγή” / “Yeni Şafak παρουσίασε ένα άρθρο του αρθρογράφου της τότε, Αμπντιουλλάχ ΜΟΥΡΑΤΟΓΛΟΥ, με τίτλο: “Η σύλληψη του Οτζαλάν απεκάλυψε την ελληνική Εργκενεκόν“!.. (Το βιβλίο του Σ. Καλεντερίδη εκδόθηκε το 2007 και έχει τον τίτλο: Παράδοση Οτζαλάν: Η ώρα της αλήθειας).

– Δύο ημέρες μετά απ’ το παραπάνω άρθρο, ακολούθησε άλλο άρθρο στην ίδια ε/φ, ενός Σαλίχ Τουνά, ο οποίος χαρακτήριζε το άρθρο του Μουράτογλου “μεγαλειώδες”, αναφερόταν και αυτός στον Σ. Καλεντερίδη, και με αποσπασματικές αναφορές απ’ το βιβλίο του “δικού μας” προσπαθούσαν να πουν και να δείξουν σχέσεις του ΡΚΚ με το “Βαθύ Κράτος” της Ελλάδος!..

* Για να μας εννοήσεις, θα πρέπει να καθήσεις και να μας διαβάσεις εξ αρχής αγαπητέ, ενώ -και πάλι- απαιτείται (και συγγνώμη γι’ αυτό) να έχεις αρκετό γνωστικό υπόβαθρο, όπως και ικανοποιητικό “IQ”!..

6. Όσοι μιλάνε για “2 και 1/2 πολέμους” της Τουρκίας είναι άσχετοι και κυρίως ανεπίκαιροι!

– Είναι κάποιοι εξ αυτών των τέως Ελλήνων στρ-κών, οι οποίοι διεκδικούν… τηλεθέαση, … αναγνώριση και πιθανώς και μελλοντικούς… ρόλους! Οι Κοι αυτοί, τους οποίους δεν θα τους ονομάσω, (τους βλέπουμε άλλωστε όλοι στα κανάλια, όπου καταφεύγουν  μέσω “κονέ” και κυρίως μέσω κάποιων συγκεκριμένων ιστότοπων, κλπ, (και αυτούς δεν θα τους ονομάσω, αν και όσοι μας μελετούν θα έχουν καταλάβει ήδη σε ποιούς αναφέρομαι), όντας ΑΣΧΕΤΟΙ περί Τουρκίας, παρουσιάζονται ως… γεωπολιτικοί αναλυτές, Τουρκολόγοι, κλπ, (είναι χωρίς πτυχία οι περισσότεροι) και λένε διάφορα!

Οι 2 και 1/2 πόλεμοι είναι τ/θεωρία της 10ετίας του 1980(!) και ήθελε να “περάσει” τότε προπαγανδιστικά “προς τα έξω”, ότι οι ΤΕΔ είχαν την ικανότητα να πολεμούν ταυτόχρονα 2 μεγάλους πολέμους και συγκεκριμένα κατά Ελλήνων και Σύρων και έναν… μισό “πόλεμο” κατά των Κούρδων, του ΡΚΚ!

Κάτι τέτοιο ΠΟΤΕ(!) δεν υπήρξε, εκτός από λόγια, ούτε και μπορεί να υπάρξει

(Οι ΤΕΔ είπαμε και γράψαμε το πώς πολεμούν και κατ’ ουσίαν το πώς “πολεμούν”).

– Σήμερα, οι μεν Κούρδοι… πελταστές(!) έχουν κυριολεκτικά ΛΙΩΣΕΙ τους Τούρκους εντός γενικώς της Τουρκίας, και κυρίως στις ΝΑ επαρχίες της, που είναι Κουρδικές περιοχές, “πίνοντάς τους κυριολεκτικά το αίμα”, ως Κράτος, απ’ το 1984 (15-08), μέχρι και τις μέρες μας, το αυτό στο Ιράκ και τώρα και στη Συρία!

– Οι Τούρκοι “δεν μπορούν να τους κάνουν καλά” και μόλις σήμερα, 18-03-2018, είδαμε πως οι ΤΕΔ, μετά από 2 ολόκληρους μήνες, παρά 2 ημέρες και χρησιμοποιώντας οι Τούρκοι μέγα όγκο προσωπικού και υλικού, αποτελούμενο από επίλεκτες δυνάμεις ΠΒ, σωρεία επιλέκτων Μονάδων αρμάτων, επιλέκτων Μονάδων Κομάντος και Ειδικών Δυνάμεων, όπως και με χρήση των επιλέκτων “Ειδικο-Επιχειρησιακών”, της Αστυνομίας (αυτών κυρίως) και της Σ-Χ, καθώς και με… εμπροσθοφυλακή τους Σύρους, (εκ των… Μηδισάντων), αυτούς του λεγόμενου “Ελεύθερου Συριακού Στρατού”, όπως και με συνεχείς παρεμβάσεις της Αεροπορίας τους, καθώς και κυρίως με τις “πλάτες” των Ρώσων, (έχουμε αναφερθεί εδώ στο “πώς” δρουν πάντα οι ΤΕΔ, έχουμε αναφερθεί στα τ/σύνδρομα, κλπ), με όλες λοιπόν αυτές τις δυνάμεις και με “πλάτες” γερές μπήκαν στο άδειο από Κούρδους μαχητές Αφρίν και πανηγύριζαν σαν να είχαν νικήσει καμία υπερδύναμη!..

– Αυτός είναι ο σημερινός… Πρωσικός Τουρκικός Στρατός, ο οποίος, για να καταλάβει το Αφρίν, σημειώνεται πως -επισήμως(!)- έχασε περί τους 50+ στρατιωτικούς του(!), όλο αυτό το διάστημα, ενώ εκπαίδευε την εμπροσθοφυλακή του, ήτοι τους Σύρους… Μήδους, για 2+ χρόνια, έκανε ένα χρονικό διάστημα 2 μηνών!..

Καταλάβατε όλοι σας!

Όλα τα παραπάνω, για να… νικήσει ο Τούρκος, κάποιους ξυπόλητους Κούρδους μαχητές!..

Αν απέναντί σας είχατε να αντιμετωπίσετε ομοίως, Αερ-ρία, ΠΒ, ΤΘ, Τακτικές Επίλεκτες Δυνάμεις, κλπ και Χωρίς να έχετε “ΠΛΑΤΕΣ, όπως πάντα, τότε τί θα παθαίνατε ρε… Τουρκο-Μόγγολα, απ’ τους… πελταστές;

ΤΟΥΡΚΟΙ!

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ, ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ!..

– Οι ίδιοι Τούρκοι μάλιστα αγαπητοί, διά στόματος του Π-Θ τους, μας είχαν πει πως δεν κάνουν πόλεμο στη Συρία, αλλά πως απλώς κυνηγούν τρομοκράτες (sic)!.. Και τίθεται το ερώτημα: “Γι’ αυτόν τον μη πόλεμο, κατά του YPG στη Συρία ξεσήκωσαν όλες αυτές τις δυνάμεις”; Άρα τί Στρατός είστε ρε Τούρκοι; Τα… “lessons learned” τα κρατάμε όμως… για εμάς**!

** Οι Έλληνες παρακαλούνται να μην παίρνουν… “τ’ απάνω τους”, διότι σημασία δεν έχει το αν οι ΤΕΔ είναι πχ 1 φορά σε κακή κατάσταση και για να νικήσουν… πελταστές συνωμοτούν κυριολεκτικά με το… σύμπαν, αλλά το πώς είναι αυτοί (οι Έλληνες) ως Στρατός, ως ΕΔ! Αν είναι πχ 2 φορές χειρότερα απ’ τους Τούρκους, τότε και πάλι οι Μογγόλοι “τους έχουν από κάτω”!.. Με νοιώθετε;

– Θυμίζω:

  • Για να αντιμετωπίσουν τους κινδύνους, που οι ίδιοι οι Τούρκοι εκτίμησαν ότι έχουν στα Τ-Συριακά σύνορα, μετέφεραν, τα τελευταία χρόνια στα σύνορά τους αυτά, Μονάδες από την Α. Θράκη, από τον Πόντο, κλπ, μέχρι και απ’ την Κύπρο!..
  • Δεν υπάρχει πλέον Συριακός Στρατός, αλλά ένα διαμελισμένο και διαλελυμένο πρώην Κράτος, στο Πεδίο του οποίου ακόμα δεν έχει τελειώσει ο εκεί διεξαγόμενος “Μέγας Πόλεμος”, ανάμεσα ουσιαστικά σε Ισραήλ – Η.Π.Α. και Ρωσία – Τουρκία – Ιράν, δύο διαφορετικά είδη… υαινών!.. (Κε… Στόλτενμπεργκ, που ευχαριστείς τους Τούρκους, αλλά που ουσιαστικά τους… πεοθηλάζεις συνεχώς και αδιαλλείπτως)!..

– Άρα όλοι αυτοί οι παραπάνω Κοι… αναλυτές, που οι περισσότεροι, με τα “μέσα” τους και μόνον(!) έφυγαν” Στρατηγοί και ήθελαν προφανώς να γίνουν… Παπάγοι, μπορούν να μιλάνε για έναν και μισό μόνον πόλεμο, ώστε να γελάνε μαζί τους κάποιοι, … κατά μία μονάδα λιγότερο! Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

– Απ’ όλους τους Κους αυτούς να παρακολουθείτε μόνον(!) τον Στρατηγό ΦΡΑΓΚΟ(!!!) και τον Σ. Καλλιντερίδη(!), οι οποίοι είναι και οι ΜΟΝΟΙ(!) που ξέρουν την Τουρκία! Οι λοιποί είναι “να ‘χαμε να λέγαμε” και τις… κατηγοριοποιήσεις τους θα τις αναφέρουμε άλλη φορά!

– Και μέσα σ’ όλα, άκουσα και το αγαπημένο παιδί κάποιου εκ των… Βαρδινογιάννηδων, τον… εκκολαπτόμενο ΥΠΑΜ της ΝΔούλας Κο Κικίλια, να λέει σήμερα, 18-03-2018, μεταξύ των άλλων, στον ΣΚΑΪ και στον Κο… Σιχαμένο ή Κο… Γλειώδη ή Κο… “Ελάτε”, συγγνώμη στον Κο Αυτιά ήθελα να γράψω, πως η Τουρκία είναι απρόβλεπτη!.. Λάθος Κε Κικίλια μου! Είναι προβλέψιμη και μάλιστα και πολύ προβλέψιμη! Ποιούς -άραγε- έχεις για συμβούλους βρε;

7. Ρωτάμε:

Εκεί στο ΥΠΑΜ και στο Ε/ΓΕΕΘΑ έχουν καταλάβει πως οι ΤΕΔ κρατούν, σε καιρό ειρήνης, αιχμαλώτους 2 Έλληνες στρ-κούς;

Μήπως τώρα τα λαμόγια περί τον ΥΠΑΜ, κατάλαβαν γιατί λέγαμε τόσο καιρό να σιωπήσει ο λαλίστατος Καμμένος, που όλως αιφνιδίως έγινε… γατάκι;

– Άλλοι λαοί θα έκαναν μέχρι και πόλεμο για τους 2 αιχμαλώτους Κοι (για να βλέπαμε κιόλας, αν η Τουρκία θα μπορούσε να ανταπεξέλθει σε 1 και 1/2 πολέμους, αχαχαχαχαχαχαχα) ή τουλάχιστον θα έκαναν τα πάντα, ώστε να καταλάβει και ο τελευταίος πολίτης αυτής της σημερινής δόλιας, (όπως την κατάντησαν οι προδότες πολιτικοί της), χώρας, πως η Κ-Β του και γενικά η ηγεσία του, τον σέβεται και δεν τον πετά, πως δεν τον “πουλάει”, δεν τον θεωρεί αναλώσιμο, κλπ, κλπ, κλπ!..

Κάποτε, ο ΕΣ, με τον Πάγκαλο, (1925), για να εκδικηθεί έναν Έλληνα Λγο, που μπαμπέσικα είχαν σκοτώσει οι μπάσταρδοι των Σλάβων, Βούλγαροι, στα τότε Ε-Β σύνορα, έκανε εισβολή στη Βουλγαρία, φτάνοντας στα πρόθυρα της Σόφιας και τον σταμάτησε ο τότε Ο.Η.Ε., “Κοινωνία Των Εθνών” (Κ.Τ.Ε.)!..

[Ναι! Είναι ο παππούς του σημερινού τέως ΥΠΕΞ, του “μπάζου” που λέγεται και αυτός Θ. Πάγκαλος, που τυγχάνει εγγονός του τεράστιου εκείνου “Δικτάτορα”(καταλάβατε) και ο οποίος έχει πει τα τελευταία χρόνια τόσες και τόσες παπαριές ή εσκεμμένες παπαριές, με συγκεκριμένες στοχεύσεις(!!!), όπως ότι τα στελέχη των ΕΕΔ είναι αντιπαραγωγικά, πως οι Έλληνες είμαστε απόγονοι Αλβανών, πως τα Ίμια πάντα ήσαν αμφισβητούμενα, κλπ, κλπ, κλπ! Ναι, πράγματι, ο παππούς του ήταν άλλης πάστας ΕΛΛΗΝΑΣ]!..

– Οι Ισραηλινοί πχ εφεύραν τις πλάκες ενεργού θωρακήσεως, για να προστατέψουν το προσωπικό των αρμάτων τους (“Μερκάβα”), κλπ, ενώ πήγαν σε πόλεμο στην Γάζα, για απελευθέρωση “δικών τους”, πήγαν πιο παλιά στο Έντεμπε, κλπ, κλπ, κλπ!..

Οι ηγεσίες που σέβονται τους υπηκόους τους και δεν τους θεωρούν ένα “μηδενικό”, ένα “τίποτα”, πολεμούν γι’ αυτούς! Και μόνον μια εκδήλωση απειλής πολέμου τώρα, (αν ήμασταν… Κράτος), προς τους Τούρκους, θα ήταν αρκετή για να δούμε τις αντιδράσεις του Κου… Στόλτενμπεργκ, του ΝΑΤΟ, του Κου… Κωσταράκου και της ΕΕ!.. Αλλά ποιά σημερινή Ελλάδα φίλοι μου;

– Αυτός ο Στρατηγός Μπονώρας, ο πρώην Δκτης της ΧVI Μ/Κ Μχίας, το αγαπημένο παιδί του Στρατηγού(!!!!!!!!!!!!) ΓΡΑΨΑ, δεν κατάλαβε ότι έπρεπε να παραιτηθεί; Αντγος θα έφευγε, έτσι και αλλιώς, ή όχι;

– “Γαμώ τα μέσα” βεβαίως έχει η Τάξη του (1984), όπως και αυτή του 1983, (αυτή και αν έχει), αλλά δεν υπάρχουν πλέον κόκκινες γραμμές”; Αυτές είναι μόνον για τους… παρίες που δεν έχουν κανέναν, ως πλάτη”, ρε ξεφτίλες;

– Αφού δεν το κατάλαβε αυτός, γιατί δεν του το έδωσαν να το καταλάβει; Και αντί να σιωπήσει, “βγήκε” και είπε ότι η σκέψη του είναι κοντά στους συναδέλφους και… παπαριές!.. Και “δεν τον μάζεψε” κανείς!.. Στρατός… λειψάνων!..

ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ, ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ!

(Τότε, μόλις τους αφήσουν οι Τούρκοι τους 2 στρ-κούς μας, όταν και εάν…, κλπ, τιμωρείστε ρε αυτούς, άλλωστε θα συμφωνεί και ο δημ/φος, ο… Κανελλάκης)!..

– Τέλος, να σας ενημερώσω ότι οι Τούρκοι, με τις αριστερό…μορφες συγκεντρώσεις συμπαράστασης για τους 2 αιχμαλώτους που έγιναν στην Ορεστιάδα, και όπου τυχόν αλλού έγιναν ή θα γίνουν, παθαίνουν… ρεύση και ειδικά ο ΡΤΕ, αφού τις αντιλαμβάνονται ως εκκλήσεις ικεσίας και μόνον!

Δυστυχώς δεν μπορώ να γράψω κάτι παραπάνω φίλοι και φίλες μου!..

– Για κάποια “νεο” και “παλαιο” – Κομμούνια, που ξεχωρίζουν τους λαούς. απ’ τις Κ-Β τους και λένε πως οι Κ-Βσεις φταίνε και όχι οι λαοί, και άλλα “πιασάρικα”, θα ήθελα να τους ενημερώσω πως οι λαοί πολεμούν μεταξύ τους και πως εμείς πχ τον τουρκικό λαό θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε και όχι τον Δικτάτορα Κο ΡΤΕ και την αιμοσταγή παρέα του!.. (Εκτιμώ πως όταν θα αντιμετωπίσουμε τις ΤΕΔ, ΡΤΕ δεν θα υπάρχει)!

8. Γράφουμε τόσο καιρό ότι οι ΤΕΔ έχουν 1ο στόχο την Λέσβο (σε ό,τι αφορά το Αιγαίο) και μόλις χθες (17-03-2018), η ε/φ “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, μας επιβεβαίωσε, αναφερόμενη στην νήσο αυτή, στο τ/αμυντικό δόγμα, κλπ, που είχε παρουσιαστεί, “δίκην” μελέτης, και αναφέρει την υπόψη νήσο, ως 1ο τ/στόχο, κλπ! (Μελέτη του Στρατηγού Χαμντί ΕΡΝΤΟΥΝΑ και των Σχων Νετζατί ΟΚΣΕ – Γκιουζέλ ΑΚΤΑΡ).

– Και μιας ο λόγος για… επιβεβαιώσεις, μετά(!) από εμάς, Δικτάτορα(!) τον αποκάλεσε -και ορθώς(!)- τον ΡΤΕ, η αμερικανική ε/φ Ουάσιγκτον Ποστ”, ενώ και την χώρα του “Φυλακή” ! Αυτό είναι ο ΡΤΕ, δικτάτορας και έχουμε εξηγήσει το “γιατί”, όπως και το γιατί δεν θα πρέπει να τον λέμε Σουλτάνο και να του κάνουμε το… κέφι!..

9. Κε Χίε!

– Σε ενημερώνω πως με τα όσα έγραψες πρόσφατα στην ε/φ σου για τον ΡΤΕ και για τον Κεμάλ, μόνον ΚΑΚΟ και μάλιστα από ΜΕΓΑΛΟ, έως ΤΕΡΑΣΤΙΟ, έκανες στις ΕΕΔ και στην Άμυνά μας(!!!), ενώ παράλληλα έθιξες έτσι βάναυσα και την ανωτερότητά μας ως Φυλή, αλλά και τον Στρατό μας!

Δεν μπορείς να γράφεις ότι ο ΡΤΕ είναι “μικροτσούτσουνος” και πως αυτό προήλθε, ως είδηση – πληροφορία, από επαφή, κλπ, 2 Ψυχιάτρων, ενός Έλληνα και ενός Τούρκου, ούτε πως “ο Κεμάλ ήταν κολομπαράς και τον… έσπρωχνε ένας όμοιος δικός μας”, κλπ!..

– Είμαι κουρασμένος και δεν θα σου εξηγήσω τώρα, το “γιατί” ήταν μέγα λάθος και ύβρις και προς την Φυλή μας, τα όσα έγραψες! Σκέψου το πρώτα, αν θες, μόνος και κάποια στιγμή θα επανέλθω!

Λυπάμαι ειλικρινά, διότι έχεις δείξει ότι έχεις δυνατότητες! Μην σε παρασύρει το… ορμέφυτό σου! Προσπάθησε να συγκρατείσαι και μην καταντήσεις το έντυπό σου… Εσπρέσσο”, “Χωνί”, “Σταρ”, ή… Ντοκουμέντο! Πάρε δίπλα σου και κάποιον με γνώσεις Ψυχολογίας και Επικοινωνίας, ώστε να μην πέφτεις σε λάθη και μάλιστα τραγικά, τα οποία έχουν αντίκτυπο και στην ίδια την Πατρίδα μας!.. (Κυρίως σ’ αυτήν)!..

10. Γιατί ρε φίδια(!!!) ενοχληθήκατε με τα όσα είπε σήμερα (18-03-2018) ο Μητροπολίτης Πειραιώς Κος ΣΕΡΑΦΕΙΜ; Σε τί είχε άδικο δηλαδή; Μήπως στα όσα είπε για την Μακεδονία μας, για τους Σλάβους, για τον ΡΤΕ, σε τί είχε άδικο ρε Απάτρηδες ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ και Μισέλληνες, στρατολογημένοι και μη πράκτορες, σε τί, για πείτε μας!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ“!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Ναι βρε, όπως μας το έγραψες! Η ε/φ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ”, που ποτέ δεν ήταν με την ΝΔ, γλείφει τώρα τον Τσίπρα, αφού ο ιδιοκτήτης της ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ θέλει το Πρωτάθλημα και ορθώς εκτιμά πως στην παρούσα φάση δεν θα πρέπει να έχει “απέναντί” του ή και εχθρό του ακόμα το… “SOROS-παιδό” μας! Κατάλαβες!

2. Και στο άλλο που γράφεις φιλαράκο, πάλι δίκιο έχεις! “Πιασμένος” επόπτης “την έκανε” πέρυσι στην Κούλα και στον Μελισσανίδη, “πιασμένος” επόπτης την έκανε και φέτος στον Μπάουκ και στον Ρώσο!.. Και μάλιστα ένας… “ποντικός”, ο… Κος Ποντίκης!.. Προσθέτω μόνον, αγαπητέ αναγνώστη, πως υπήρχε και ο στημένος διαιτητής Κομίνης που τάχα φοβήθηκε τόσο για τη ζωή του, που το “Φύλλο Αγώνος” στην Τούμπα, αν το έγραφε μη θεσμικός οπαδός της Κούλας, τόσο ΑΕΚ-ιτζίδικο δεν θα το έγραφε!.. Κατάλαβες!.. 

  • Πέρυσι είχαν δίκιο οι ΑΕΚ-τζήδες, αλλά χάρηκαν οι του Μπάουκ, φέτος το… μισό ανάποδο, έως τώρα, αφού ακόμη δεν ξέρουμε το ποιός τελικά απ’ τους 2 Δικεφάλους θα χαρεί, στο τέλος!
  • Μπορεί όμως η… εξυγίανση να δώσει το Κύπελλο στον Μπάουκ, ώστε τελικά να κάνουν χρήση των… επιστρατευτικών “Φύλλων Πορείας” τους, αν τους σταλλούν, οι οπαδοί του Μπάουκ!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα! Όχι βεβαίως εκείνοι που περπάταγαν Κε Σαββίδη, με τη Βουλγάρικη σημαία μέσα στο γήπεδό σου /σας, που αν έκανες τότε “ντου”, θα ήσουν σήμερα “Εθνικός Ήρωας”!.. Αλλά ποιός να σε συμβουλεύσει για κάτι τέτοιο; Ο… Μίχελς, ο… Γκαγκάτσης ή ο… Πετρουλάκης;

Συμπέρασμα: “Τα έκανε ΣΚΑΤΑ(!) λοιπόν ο Τσίπρας, ο Φλαμπουράρης, και όλη η… παρέα αυτή στο θέμα του πού ακριβώς θα ήθελαν να δώσουν το φετεινό Πρωτάθλημα, και μάλιστα ΣΚΑΤΑ(!) με πολύ παχύ το Σ”, ο οποίος είχε ακρίτως υποσχεθεί το Πρωτάθλημα στον Μπάουκ και που τώρα το διέκοψε για να σώσει τον χρηματοδότη της Σαββίδη, λέγοντάς του να “την κάνει”, (όπως και την “έκανε”, αφού έβαλε ο γιός του προηγουμένως μια… αρκούδα να μας δείξει τα… παπάρια της), για λίγο βεβαίως, προς Ρωσία μεριά! Όπως έλεγε παλιά σε κασέτα του ο Χ. Κλιν, για τον τότε Γερμανό Καγκελάριο Χέλμουντ ΣΜΙΤ! Ο Κλιν έλεγε Σμιτ και συμπλήρωνε: “Σμιτ, με παχύ σίγμα! Σμιτ, όπως λέμε Σκατά”!.. Αχαχαχαχααχαχαχαα!..

3. Ο ΤΡΑΓΚΑΣ είπε το αμίμητο, αλλά και απολύτως ορθόν, σε μία των εκπομπών του στα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ FM“, την εβδομάδα που “έφυγε”, αναφερόμενος στην διακυβέρνηση των “ΣΑΝΕΛ”! Είπε: Πάσχουμε από πολιτική τσουτσεκίαση!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

-/-