Δύο… Μούντζες / Δύο Τύφλες / Δύο Φάσκελα! (Όπως Εσείς Θέλετε)! 2 Χ 5 = 10 Θέματα

Φίλοι μου!

1. Πώς να πεις τώρα ότι έχει άδικο η Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία είχε… λογοτεχνικό οίστρο χθες (18-12-2018) και απεκάλεσε τον Π. Καμμένο, λίαν ευστόχως θα έλεγα, κότα τρίλειρη και μακροπουπουλάτη; Αχαχαχαχαχαχαχαχα.

2. Η ανόητη αναφορά ότι πίσω από “τα κίτρινα γιλέκα” στην Ελλάδα ήταν η Ρωσία, απέδειξε το πόσο ηλίθιοι είναι οι πάτρωνες της ιδέας αυτής, οι οποίοι προφανώς είναι άτομα – “Όργανα” της κυβερνώσας την Ευρώπη νόθας “Παγκοσμιοποίησης!

Η “γραμμή” αυτή ακολουθήθηκε και στην Ελλάδα, προκειμένου να πουν οι κυβερνώντες – “Όργανα” του επιχειρησιακού της Παγκοσμιοποίησης στο Πεδίο, Σόρος, ότι πίσω από τις εθνικές διαδηλώσεις των Ελλήνων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, για το μη ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, ήταν οι Ρώσοι και τα χρήματά τους! Προκειμένου μάλιστα να πείσουν ότι έγινε έτσι, απέλασαν και 3, 4 Ρώσους διπλωμάτες, Β’ Γραμμής, οι οποίοι υπηρετούσαν στην χώρα μας!..  Τόσο μικρόνοες!

3. Αν εξαιρέσει κανείς τον Σαλβίνι, του οποίου η συγκεκριμένη πολιτική ευνοεί, αν δεν είναι και απαραίτητη ακόμα στο Ισραήλ και στην ενεργειακή του εθνική στρατηγική, άπαντες οι Π-Θ και οι ΠτΔ των χωρών της ΕΕ, (δεν το συζητώ καν για την Ευρωβουλή), είναι “Όργανα” της νόθας “Παγκοσμιοποίησης”, “Όργανα” των Διεθνών Εβραίων”, οι περισσότεροι μάλιστα των οποίων έχουν πάρει το χρίσμα απ’ αυτούς και έχουν εκλεγεί “με τις πλάτες τους”!.. Σ’ αυτούς “μέσα” φυσικά είναι και ο… Αλέξης μας!..

4. Ενημερώθηκε ο ΡΤΕ από τους “δικούς” του, οι οποίοι μας διαβάζουν, πως -μεταξύ των άλλων- γράφουμε ότι η Πόλη είναι η μη ακόμα απελευθερωμένη Πρωτεύουσά μας και… ανησύχησε! ‘Ετσι “βγήκε”, στην πρώτη του στην Πόλη ομιλία, και (μας) είπε ότι “η Κων-πολη είναι 600 χρόνια τώρα τουρκική” και πως “κάποιοι (λέγε με Έλληνες, αλλά δεν το είπε) την εποφθαλμιούν”!..

Μεγάλη, αναμφισβήτητα, επιτυχία για το “σάϊτ” μας να έλκει, λόγω της αποδεδειγμένης του σοβαρότητος και εγκυρότητος, μέχρι και την ανώτατη τουρκική πολιτικο- στρ-κή ηγεσία, μέχρι και τον ίδιο τον σύγχρονο… Κεμάλ, των Τούρκων Ισλαμιστών, ΡΤΕ!

ω1

Απάντηση:

ΡΤΕ! Όχι μόνον η Κων-πολη ή για εσάς η “Ιστανμπούλ” (δηλαδή λέξη που σημαίνει “η στην Πόλη”, που ΄ταν η απάντηση στο “πού πας”, κατάλαβες Πρόεδρε), αλλά όλη η γη που σήμερα λέγεται Τουρκία και που την… πατάτε όλοι εσείς, είτε οι γνήσιοι Τούρκοι (ήτοι οι Μογγόλοι), είτε οι Γενίτσαροι, ήτοι Τούρκοι πολίτες ελληνικής καταγωγής / ελληνικών ριζών, κλπ είναι γη ΕΛΛΗΝΙΚΗ Ταγίπ! Απλά οι ιστορικές συνθήκες και συγκυρίες, όπως και το άναρχον του ελληνικού πνεύματος, σας την… παρέδωσαν και οι ίδιοι λόγοι είναι η βασική αιτία που ακόμα την κατέχετε!..

5. Κόψε ρε γελοίε Τσίπρα τις αναφορές στον Ανδρέα Γ. Παπανδρέου! Πάψε πια συνεχώς να ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΣ!..  Και σου ξαναγράφω: Τίποτα κοινό ή ό,τι άλλο, προσωπικό ή πολιτικό, κλπ, δεν έχεις με Εκείνον! Διάβασε παρακάτω 2, 3 διαφορές σας: (Προκαταβολικά ζητώ συγγνώμη από τον στον τάφο ευρισκόμενο Α. Γ. Παπανδρέου, για την… σκιαγραφική ακολουθούσα σύγκρισή του, με τον νεο-Γουλιμή της ελληνικής πολιτικής)!..

  • Εκείνος ήταν Έλληνας και εσύ απλώς ελληνικής καταγωγής, ως Διεθνιστής! (Γι’ αυτό, θέλοντας το τέλος της Πατρίδος μας, άφησες ελεύθερη την άναρχη είσοδο των “λάθρο” στην χώρα μας, τους οποίους τους κάνεις μετά… Έλληνες, ενώ έδιωξες και διώχνεις τους νέους Έλληνες οριστικά στο εξωτερικό, ώστε μετά από κάποια χρόνια στον τόπο μας να ζουν μόνον… σημερινοί ξένοι και να έχει πεθάνει οριστικά η Ελλάδα που εσύ και οι “φίλοι” σου τόσο μισείτε)!..
  • Εκείνος ήταν ΒΑΘΕΙΑ Πατριώτης, ΒΑΘΕΙΑ ΕΛΛΗΝΑΣ και εσύ νεο-Κομμουνιστής, (ήτοι Κομμουνιστής με την δική του σύγχρονη… ατζέντα), Άπατρης – Διεθνιστής, Εθνο-μηδενιστής και Εθνο-προδότης, όπως πλέον σε λένε Α-ΠΑΝ-ΤΕΣ!.. (Το πράγματι ΙΣΤΟΡΙΚΟ ξεπούλημα της Μακεδονίας μας σε… ανύπαρκτους και το  επίσης ΙΣΤΟΡΙΚΟ παράδοξο της αναγνώρισης γλώσσας και ταυτότητας σ’ αυτούς, απλά από ένα κομμουνιστικό σου βίτσιο, θα σε κατατρέχει υπό μορφήν κατάρας του αίματος, του αίματος όλων αυτών των Ελλήνων που έχυσαν το αίμα τους για την ελευθερία της και την επανελλήνισή της, μετά από κάποια εκατοντάδες χρόνια σκλαβιάς της)!
  • Εκείνος ήταν ένθεος και εσύ άθεος, Θεομπαίχτης (αφού σε τελετές Χριστιανικές παρίστασαι και κάνεις τάχα τον Σταυρό σου, κλπ, ενώ συζείς, δεν έχεις βαφτίσει τα παιδιά σου, κλπ), αν όχι και Αντί-Χριστος, αφού δεν έστειλες στην Φυλακή, κανέναν απ’ εκείνους που πχ το 2017, 537 φορές επιτέθηκαν σε Ιερούς Χριστιανικούς Ναούς μας, τους βανδάλισαν και προπηλάκησαν Χριστιανούς, ακόμα και σε ώρα θείας λειτουργίας, αφού επίσης επιθυμείς την… ουδετεροθρησκεία, κλπ, θέλοντας έτσι να βγει -τελικά- και ο Σταυρός μας από την Σημαία μας!
  • Εκείνος ήταν βαθειά μορφωμένος και εσύ βαθειά -δυστυχώς- αμόρφωτος (και με τεράστια έλλειψη γενικών γνώσεων, όπως Ιστορίας, Γεωγραφίας, Οικονομίας, κλπ) και πολιτιστικά – ελληνικά παντελώς αγράμματος! (Πούλησες τον πολιτισμό της Μακεδονίας μας και μάλιστα πολύ εύκολα, ενώ “βάφτισες” Μακεδόνες και δήθεν… “Β. Μακεδόνες”, Σλάβους! Δεν επεδίωξες, ούτε καν το διεκδίκησες από τους “Διεθνείς Εβραίους” εντολείς σου, το “Σλαβομακεδόνες” του συγχωρεμένου του Κ. Μητσοτάκη, που τάχα οι δικοί σου αναφέρουν πάντα θετικά, δηλώνοντας το πόσο τάχα τον τιμούσαν, κλπ! Πήγες απολύτως πονηρά στο “Β. Μακεδονία”, ώστε μετά από χρόνια, όταν στην Ελλάδα θα πλειοψηφούν οι ξένοι και η ιστορική μνήμη θα έχει πεθάνει, λόγω του ότι δεν θα υπάρχει καθόλου πια “Ελληνική Παιδεία”, με όλα της τα γνήσια συστατικά, οι σημερινοί… Σκοπιανο-Μακεδόνες να διεκδικήσουν και την… Νότιο Μακεδονία, αυτήν του… Αιγαίου, όπως την λένε και που την περίοδο 1946-1949, δεν μπόρεσαν ενόπλως οι παππούδες των “δικών” σου να την αποκόψουν από την Πατρίδα μας)!
  • Εκείνος ήταν άνδρας και εσύ “αντράκι” και μάλιστα δειλό και ύπουλο! [Έβαλες έναν μη εκλεγμένο από τον λαό Κομμουνιστή, αφού τον έκανες ΥΠΕΞ, τον Κοτζιά, να υπογράψει αυτός τις “Πρέσπες, (εκεί όπου πήγες, ώστε να διχάσεις και πάλι τους Έλληνες, θυμίζοντας στους Κομμουνιστές, ομόσταβλούς σου και μη, τον συμβολισμό της περιοχής / να θυμίσεις τους συμπολεμιστές “ΣΝΟΦ-ίτες” των Συμμοριτών παππούδων σας / όχι βεβαίως των δικών σου παππούδων, που ήταν Χουντικοί και συνεργάτες των Παπαδόπουλου – Ιερώνυμου – Ιωαννίδη, κλπ, την περίοδο 1967 – 1973 και 1973 – 1974), μην έχοντας τα αρχ… να την υπογράψεις εσύ, λόγω πολιτικής δειλίας, και ας ήταν ένα ενδιάμεσο μεν βήμα συμφωνίας, δεσμευτικό όμως δε, κάτι που επίσης σε χαρακτηρίζει και ως πολιτικό αλήτη, αφού κανείς Π-Θ μετά από εσένα, αν ηττηθείς και φύγεις από την υπόψη θέση, δεν θα μπορεί να αλλάξει τα συμφωνηθέντα, όπως πχ την ένταξη της πΓΔΜ στο ΝΑΤΟ, (άλλο φοβερό που έγινε και που δεν έχει προηγούμενο στο ΝΑΤΟ είναι η πρόσκληση ένταξης της πΓΔΜ σ’ αυτό, υπό όρους), την διεκδίκηση Σκοπιανής μειονότητας στην σημερινή Ελλάδα, την έξοδο των Σκοπιανών στη θάλασσα, και άλλα πολλά! Πολιτικά ύπουλος είσαι επίσης, διότι πχ έκανες και κάνεις εξωτερική πολιτική, έστω την όποια αυτήν πολιτική, κρυφά από τις λοιπές εσωτερικές πολιτικές δυνάμεις, κρυφά κυρίως από τον ίδιο τον λαό και στο τέλος βγαίνεις και μας λες, ξέρετε από σήμερα και στο εξής πχ η πΓΔΜ θα είναι το μοναδικό ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ Κράτος στον κόσμο, (διότι περί αυτού πρόκειται), ήραμε το εμπόλεμο με τους Αλβανούς (αυτοί βεβαίως δεν ξέρω / το θέμα απαιτεί βεβαίως απόφαση της Βουλής μας), δώσαμε το 1/2 Αιγαίο στους Τούρκους, αχαχαχαχαχα, κλπ, κατάλαβες]!..
  • Εκείνος ήταν φίλος του λαού και στήριγμά του έμπρακτο, σε όλες του τις Π-Θ γίες, ενώ εσύ είσαι η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΣΗ της απάτης και του ψεύδους, προς όλα τα λαϊκά στρώματα! Άκρως περιληπτικά κατέστρεψες την “Μεσαία Τάξη”, κτυπώντας “στα ίσα” δηλαδή την καρδιά της ελληνικής κοινωνίας, κορόϊδεψες το λαό μας συνειδητά, ενώ υποθήκευσες την χώρα στους “Διεθνείς Εβραίους”, για 100 χρόνια!..
  • Εκείνος ήταν Άρχοντας και εσύ είσαι ένας … “Απόλυτος Σκατάς” ή “Απόλυτος Σκατατζής”! Ήταν Π-Θ, με τα κοστούμια του, τις γραββάτες του, το στυλ του, κλπ, ενώ εσύ πολλές φορές εμφανισιακά είσαι χειρότερος και από τους επαίτες , αρρώστους ναρκομανείς και άλλους, της πλατείας του Αγίου Γεωργίου, της πλατείας, λίγο πιο κάτω και δεξιά, από την πλατεία Κουμουνδούρου. Ρώτα να σου πουν! Όταν πας έστω “έξω”, όπου εκπροσωπείς έναν ολόκληρο λαό και μάλιστα τον αυτόχθονα της… ΓΗΣ ελληνικό, δεν μπορείς να εμφανίζεσαι σαν λέτσος, σαν ένα “στυλιστικό σκουπίδι” και να μας ξεφτιλίζεις! Είναι η μόνη πιστεύω περίπτωση, που το ξεφτίλισμα δεν είναι προσωπικό σου… θέμα!
  • Εκείνον, όπου πήγαινε στο εξωτερικό ως Π-Θ και μη, αλλά και στην ημεδαπή σε επίσημες διεθνικές και άλλες εκδηλώσεις, τον κύτταζαν στα μάτια και με απόλυτο σεβασμό, αν δεν στεκόντουσαν και προσοχή! (Για παράδειγμα, ψάξε, βρες και δες, το πώς τον κύτταγε ο Μπιλ της… Μόνικας, όταν είχε έλθει στην Ελλάδα, κλπ, κλπ, κλπ). Εσύ, όταν πας έξω, είτε δεν σε υπολογίζουν, όπως πχ “προχθές” ο Πούτιν, που έστειλε απλώς “γκρουμ” στο α/δ για να σου μεταφέρουν τις βαλίτσες, είτε πιάνουν μανιωδώς τα γεννητικά τους όργανα!.. Κατάντησες περίγελως, να σου προσφέρουν γραββάτες, μαντηλάκια, σφουγγάρια, κλπ, ξεφτιλίζοντάς μας εντός και εκτός έδρας!..
  • Κλπ, κλπ, κλπ, αλλά έγραψα αρκετές διαφορές σου με τον Α. Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, σε “λάϊτ” όμως μορφή, ώστε να μπορέσεις, εννοώ να αντέξεις, να τις διαβάσεις!..
  • Ακόμα και που τον “κλέβεις” ή τον μιμείσαι τον Ανδρέα, στις κινήσεις, στο στήσιμο, στα λόγια, ακόμα και στις λεξούλες, κλπ, και αυτό ακόμα το κάνεις τόσο άσχημα που τον “Πιθηκισμό”, όπως λέγεται το φαινόμενο αυτό, εσύ τον μετέτρεψες σε… “ασχημο-παπακισμό, αν με καταλαβαίνεις!.. Πιστεύω πως ναι!..
  • Τέλος, εκείνος, σε ευθεία αντίθεση με εσένα και από την ίδια με εσένα θέση, ήτοι αυτήν του Π-Θ της Ελλάδος, δεν είχε καμμία σχέση με υπόθαλψη τρομοκρατών, με ανοχή σε τρομοκρατία χαμηλής έντασης, με ελεύθερη εισαγωγή ξένων τρομοκρατών στην χώρα μας, με καλλιέργεια βίας, όπως και αισθήματος ανομίας, ανασφάλειας, με Εξάρχεια, κλπ, (θα έπρεπε να γράφω για ώρες, αλλά φοβάμαι τους φίλους του… Χίου, αχαχαχαχαχαχα), σε αντίθεση, ξαναγράφω, με εσένα που -κατ’ ελάχιστον- ανέχεσαι τα πάντα από τους εκφραστές της όποιας βίας, κλπ, εσένα και των ομοίων σου, που από την αντιπολίτευση ακόμα στέλνατε, βάσει διεθνούς σχεδίου (βάσει διεθνούς “manual” ενεργειών) δικηγόρους σας (SOROS-χρηματιζόμενους) να συνηγορούν και να απελευθερώνουν τέτοιους παραπάνω… εκφραστές, με παρουσία “δικών” σας εμπρός από τα Α.Τ., την ΓΑΔΑ, κλπ,  με υλοποίηση εκ μέρους τους άσκησης σωματικού και λεκτικού “μπούλινγκ”, κλπ!
  • (Επομένως ο Βούτσης, που διέταξε την ΕΛΑΣ να πάνε με περιπολικά οι “Ρουβίκωνες” στα σπίτια τους, αυτοί που προηγουμένως είχαν εισβάλλει στην Βουλή, δεν ήταν ο… Πιονιέρος τέτοιων συμπεριφορών, ούτε φυσικά και ο Δραγασάκης, με την ρήση για τα… “δικά” μας / σας παιδιά, κλπ)!

ω2

  • Άρα έπραξες ατόπως, μετά από κρίση… ακρισίας, έστω και με τον τρόπο που το είπες, να αναφερθείς στην παλαιά δήλωση του Π. Καμμένου, με τον οποίον μας κυβερνάς, (ανάθεμα την ώρα, από το 2015 / Ιαν., έως σήμερα), λέγοντας πως τον Ανδρέα τον είχαν ονομάσει “Αρχηγό της 17Ν”, κάποιοι της ΝΔ, την 10ετία του 1980!
  • Ξέχασες πάντως πχ να αναφέρεις ότι ο Ανδρέας από την Κίνα, όταν η 17Ν είχε τότε και πάλι εμφανιστεί με κτύπημά της, είχε πει, επιτέλους πότε θα σταματήσει ο Τσεκούρας τα κτυπήματα, κλπ! (Το νόημα των λόγων του σου γράφω)! Πώς γίνεται λοιπόν να είναι κάποιος και μάλιστα ένας Π-Θ, Αρχηγός μιας τρομοκρατικής Οργάνωσης και για την περίπτωσή μας, αυτής της 17Ν, και να “δίνει” τους υποτιθέμενους “δικούς του”, όπως -εν προκειμένω- τον εξ Ηπείρου ορμώμενο αναφερθέντα Καθηγητή;
  • [Είναι φυσικά άλλο και σίγουρα όχι τρομοκρατία Κε Τσίπρα, (έξω βεβαίως από τον “καθαρά” τυπικό ορισμό της λέξεως), για να τα ξεχωρίζουμε τα πράγματα, η όλη -αντιστασιακή- δράση, στο εξωτερικό και στο εσωτερικό, του “ΠΑΚ”, όπως και η οργάνωσή του, επί Δικτατορίας, μέσα και έξω από την χώρα, ενός ΠΑΚ στο οποίο Αρχηγός ήταν ο Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! Τέλος, για την 17Ν Α’ (1974-1981) δεν ξέρω Κε Τσίπρα να σου γράψω κάτι, αλλά είμαι απόλυτα σίγουρος πως, ειδικά εσείς, τα Κομμούνια, δεν θα μάθετε ποτέ τίποτα σχετικά, ακόμα και αν μας κυβερνήσετε… 100 φορές]!..
  • Για εμένα που ξέρω την όλη σας κομμουνιστική Παιδεία, καθώς και το μίσος όλων των ελληνικής καταγωγής Κομμουνιστών, γνήσιων και μη, παλαιών και μη, για τους Παπανδρέου, πιστεύω πως στόχευες και στοχεύεις / – τε έμμεσα αρχικά και άμεσα αργότερα, στην ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ όλων των παλαιών Ελλήνων πολιτικών, (η Γεννηματά δεν ανέφερε τυχαίως ότι θα φτάσετε να τα… βάλλετε και με τον ΕΘΝΑΡΧΗ” Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ), αφού δεν γίνεται να θαυμάζεις τάχα τον Ανδρέα, αλλά να τον… καταρριέσαι και αυτόν, αφού και αυτός ήταν μέρος και μάλιστα βασικό των 40 καταστροφικών για την Ελλάδα μας -καταστροφικών για εσένα / εσάς πάντα- προηγούμενων χρόνων, επομένως Κε Τσίπρα ήθελες ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ τον ΑΝΔΡΕΑ (κάτι που ούτως ή άλλως έπραξες, αποβλέποντας βεβαίως στην συμπάθεια και ψήφο των μικρόμυαλων εκ των ΠΑ.ΣΟ.Κ.-ων) και να δημιουργήσεις στους Έλληνες ακροατές σου ή σε κάποιους έστω εξ αυτών, τους ίδιους συνειρμούς, με εκείνους που είχες επιδιώξει να δημιουργήσεις, όταν είχες θέσει το… δήλιο τάχα ερώτημα, του αν ο Ανδρέας ήταν ψεύτης, όταν έλεγε έξω από το ΝΑΤΟ, κλπ, κλπ, κλπ,  αλλά άστο για τώρα συνολικά το θέμα αυτό!..
  • ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ/ΣΑΣ ΟΔΗΓΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ, ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΣΕ ΧΩΡΟ, ΑΠΟ ΧΩΡΑ!..

ω3

 

6. Βρέθηκαν, τις προάλλες, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Κος ΛΙΓΝΑΔΗΣ, με την γνωστή ανθέλληνα… Κα ΡΕΠΟΥΣΗ, στην εκπομπή “EVENİNG REPORT” του Κου… Κουβαρά, στο “Action 24” (Κε Κουβαρά νομίζω ξέρεις τί λένε για τους έχοντες μούσι) και όταν ο “κατά της συμφωνίας των… Πρεσπών” ηθοποιός αναφέρθηκε στον Πελοποννησιακό Πόλεμο και στους Έλληνες τότε, κλπ, διεκόπη από την Ρεπούση, (που είχε ξεχάσει ότι ο Λιγνάδης είναι και απόφοιτος της κάποτε Φιλοσοφικής) και του είπε “όχι Έλληνες, αλλά Αθηναίοι”, θέλοντας να περάσει έμμεσα την γνωστή προπαγάνδα ότι δεν υπήρχαν Έλληνες τότε, κλπ, αφού οι του φυράματός της μισούν κάθε τι το ελληνικό! Ο Λιγνάδης τότε, σε άψογα Αρχαία Ελληνικά, της μετέφερε ακριβώς το τί έχει γράψει / το τί γράφει ο ΘΟΥΚΥΔΙΔΗΣ, ο οποίος βεβαίως ξεκάθαρα αναφέρεται σε ΕΛΛΗΝΕΣ!!!

7.  Καταδικάζουμε απόλυτα την επίθεση στον διαιτητή ΤΖΗΛΟ, ο οποίος έφαγε ξύλο έξω από το σπίτι του στην Λάρισα, από αγνώστους, σήμερα το πρωϊ, 19-12-2018! Ο διαιτητής, που μετεφέρθη στο Νοσοκομείο της Πόλεως, είναι καλά στην υγεία του!

Εκτιμούμε πως πρόκειται για… ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ, αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, όπως ήταν και η επίθεση που έγινε στον ΣΚΑΪ, στις 17-12-2018, τα ξημερώματα, όπως μας είπε, ότι ήταν τέτοια, δηλαδή προβοκάτσια, ο δημ/φος της νυν “ΕΤ” και της ε/φ “Αυγής”, φανατικός ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Κος Ευάγγελος Π”Δημητρίου, ναι, αυτός που βγαίνει, σχεδόν καθημερινά, στον ΣΚΑΪ, στον Σταθμό που… ανατινάχτηκε!.. Καταλάβατε! Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

8. Η ΕΥΠ δεν δίνει στις ΕΕΔ πληροφόρηση για το “ΟργανωμένοΈγκλημα” (Όπως μας ενημέρωσε ο Π. Καμμένος ότι αυτή δεν κάνει, σε μία προ καιρού ημερίδα, στο Ε/ΓΕΕΘΑ νομίζω, όπου παρέστησαν και ξένοι Αξκοί)!

Αναφύονται αμέσως 2 ερωτήματα:

Γιατί” να δίνει πληροφορίες, και κυρίως, σε “ποιούς” ειδικά να τις δίνει;

Ας γίνει πρώτα στην χώρα μας και από εμάς, το 1/3 της επαγγελματικής “δουλειάς” που έγινε στο αντικείμενο… “ΕΛΛΑΔΑ” στην γείτονα Τουρκία, και τα ξεναλέμε Κε Π. Καμμένε!

Εδώ δεν υπάρχει ακόμα Ε/”Συμβούλιο Εθνικής Ασφαλείας” (“Ε/ΣΕΑ”), διότι οι λέξεις “Εθνικός – κή – κό” και Ασφάλεια” είναι… αλλεργικές, (προκαλούν αλλεργία στους νυν Κυβερνώντες), στο… ιερό μυαλό και πνεύμα των νεο-κομμουνιστών αυτών, αφού είναι “Διεθνιστές”, θυμίζουν Χούντες, κλπ, στα άρρωστα μυαλά τους, ενώ παράλληλα οι ίδιες λέξεις αντιβαίνουν και στην ιδεολογία της νόθας σημερινής Παγκοσμιοποίησης, που αυτοί εμμίσθως υπηρετούν, από διάφορες θέσεις!..

9. Πόσοι Αλβανοί, παριστάνοντας τους Β. Ηπειρώτες έγιναν (και) Έλληνες, από το ελληνικό Κράτος; Ξέρετε; Ξέρουμε;

– Το ότι λοιπόν στα χρόνια των Εθνομηδενιστών των ΣΥΡΙΖ(Α)ΝΕΛμε 1000 Ευρώ, Αλβανοί δίνουν… ελληνικά διαβατήρια σε διαφόρους… αγοραστές, δεν  πρέπει να μας εντυπωσιάζει, αφού το υποτιθέμενο… ελληνικό, σημερινό, Κράτος εργάζεται για τον -κατ’ ουσίαν- αφελληνισμό του! Το Κράτος και ειδικά κάποιες ΜΚΟ, ο ΣΥΡΙΖΑ, και άλλα… λαοφιλή και λαοπρόβλητα κόμματα γνωρίζουν ΑΡΙΣΤΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! ΜΗΝ ΓΕΛΙΕΣΤΕ!

10.   Στις 13 και 14 Δεκ. 2018 βρέθηκε στα Τίρανα η Β/ΓΓ/ΝΑΤΟ Κα Γκόττενμέλλερ! Η ανώτατη αυτή αξιωματούχος της Συμμαχίας είχε συνομιλίες με τον Π-Θ Ράμα, την ΥΠΑΜ Όλτα ΧΙΑΤΣΚΑ, καθώς και με τον Υπουργό Ευρώπης και Εξωτερικών, Ντίμτρι Μπουσάτι!

Άραγε θα τους είπε τίποτα, για τα όσα αισχρά πράττουν οι Αλβανοί, με ιδιαίτερη ένταση κυρίως το τελευταίο 6 μηνο, στους ελληνικής καταγωγής Αλβανούς πολίτες, της λεγόμενης -κακώς- “Β. Ηπείρου; (Έχουμε απ’ εδώ εξηγήσει το “κακώς” για εμάς, το “πώς” εμείς το εννοούμε)!..

– Θυμίζω πως η Αλβανία για την Συμμαχία αποτελεί Προκεχωρημένο Χώρο Συγκεντρώσεώς της, αλλά και Περιοχή Διοικητικής Μερίμνης της, για όποιας μορφής επιχείρηση του ΝΑΤΟ και γενικά της Δύσης, προς τα ΚΡΙΣΙΜΑ Στενά και την… Κων-πολη! Γι΄αυτό και η πΓΔΜ έπρεπε / πρέπει, εγγίζοντος και του κρισίμου έτους 2023, να μπει άμεσα στο ΝΑΤΟ, (να γίνει… “member”, όπως έλεγε για τον… Τραμπάκουλα και το “ΒΙΝΤΕΟ-ΚΛΑΜΠ” ο συγχωρεμένος Χάρυ ΚΛΙΝ, αχαχαχαχαχαχαχ), ώστε να υπάρχει ένας ΝΑΤΟ – ΪΚΟΣ διάδρομος, μια μεγάλη δηλαδή στρ-κή… λεωφόρος, για δυτικά στρατεύματα, με κατεύθυνση την Δ. και Α. ΘΡΑΚΗ και τελικά την Κων-πολη!

(Ξαναγράφουμε: Η Δύση πλην της Γερμανίας, δεν ενδιαφερόταν για το όνομα! Όποιο όνομα και να δινόταν / να δοθεί στους Σλάβους των Σκοπίων, αυτό θα γινόταν δεκτό, όπως άριστα, αλλά όχι “ανοικτά”, ανέφερε και η Κα Μπακογιάννη, κάνοντας λόγο για… “φούφουτο”! Ως “Μακεδονία” τα ΣΚΟΠΙΑ, τα ήθελαν, αναφανδόν ο ΤΣΙΠΡΑΣ και ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ του συναφιού του, για καθαρά ιδεολογικούς λόγους, όπως βεβαίως και η μισέλλην “Κόρη του Πάστορα”, Κα Α. ΜΕΡΚΕΛ).

Αν τώρα και η Αλβανία γίνει “ένα”, στην… ΕΥΑΛΩΤΗ(!) πλευρά της, με το Κόσσοβο, (ενωθούν δηλαδή / το πρώτο… στρ-κό ουσιαστικά βήμα γίνεται στις αρχές του 2019 με το ελεύθερο “πήγαινε – έλα”, στα σημερινά Α-Κ σύνορα, στην περιοχή του Κούκες, κλπ), τότε αμυντικά “δένει” καλύτερα η Συμμαχία!.. Δείτε τον Χάρτη!..

– Ο Στόλτενμπεργκ επίσης φρέναρε (για την ώρα, όπως τόνισε), την δημιουργία Κοσσοβαρικού και κατ’ ουσίαν Κοσσοβαρικο-Αλβανικού στρατού, στο Κόσσοβο, απειλούντων και των Σέρβων, με επέμβαση και πόλεμο, κάτι που στην παρούσα φάση  θα ήταν ΤΡΑΓΩΔΙΑ, όπως εκτιμώ, για το ΝΑΤΟ! Οι Σέρβοι πιστεύω πως εννοούν ό,τι λένε σχετικά με πόλεμο, κλπ, αν σχηματιστεί Στρατός στο Κόσσοβο, με ό,τι αυτό σημαίνει ως ενέργεια, αφού σε κάθε άλλη περίπτωση, εκτός του ιστορικού εξευτελισμού που θα υποστούν ως χώρα και έθνος, “μετ’ ου πολύ” και με μαθηματική ακρίβεια θα καταστούν εδαφικά στην καλύτερη των περιπτώσεων το Λουξεμβούργο των Βαλκανίων και στην χειρότερη το Λιχτενστάϊν ή η Ανδόρρα τους!..

Η Αλβανία έχει καταστεί, και πολύ ορθά, το στρ-κό -κυρίως- “Κέντρο του οφθαλμού”, για την Μ. Βρεττανία, που θα έχει τον 1ο λόγο, από πλευράς Δύσεως, στις όποιες αναφερόμενες αλλαγές, των μυστικών προνοιών της “Συνθήκης της Λωζάννης”, του Ιουλίου, του 1923!

– Γι’ αυτό και συνεχώς στρατεύματά της και κυρίως “Ειδικές της Δυνάμεις” συνεκπαιδεύονται με αντίστοιχες αλβανικές, οι οποίες, αν απαιτηθεί θα αναλάβουν και ρόλο στρ-κού “ανιχνευτή”, για τους Βρεττανούς! (Θυμάστε, είμαι βέβαιος, που ένας Αλβανικός Μ/Κ Λόχος, “ειδικής συνθέσεως” “περπάτησε” πέρυσι όλη την ελληνική μεθόριο, από τα Ε-Α σημερινά σύνορα, μέχρι τον Έβρο)!..

– Τέλος, γι’ αυτό φίλοι μου οι Αμερικανοί και την Ελλάδα, και πολύ ορθά, (το κατάλαβαν οι Αμερικανοί, που το φωνάζαμε από εποχής του ανθέλληνα Παγκοσμιοποιητή Ομπάμα ακόμα), γνωρίζοντας τί έρχεται, την μετασχηματίζουν σε μια μεγάλη τους στρ-κή Βάση, γι’ αυτό ενίσχυσαν στρ-κά και με νέες Βάσεις τις παρευξείνιες χώρες Βουλγαρία και Ρουμανία, γι’ αυτό “παλεύουν” να… “εξημερώσουν” τους δύστροπους Γεωργιανούς (χειρότερη ως “φάρα”, από τους Τουρκαλβανούς, προσέξτε Τουρκαλβανούς έγραψα, όχι Αλβανούς), γι’ αυτό ενίσχυσαν τους Πολωνούς και τις Βαλτικές χώρες, ενώ για τους ίδιους ακριβώς λόγους ο Πούτιν “πήρε” την Κριμαία, της στέλνει πολεμικά α/φ για μόνιμη εγκατάσταση, γι΄αυτό, εκμεταλλευόμενος τα κενά που άφησε η ηλίθια και άκριτη πολιτική Ομπάμα στην περιοχή και ειδικά με τους Τουρκο-Μογγόλους, έκανε δυνατό φιλο-τουρκικό “άνοιγμα”, τα τελευταία 2 χρόνια, γι’ αυτό εγκαταστάθηκε γερά στη Συρία, (Ταρσό και Χουμενεϊν, με ναυτική και αερ-κή Βάσεις αντιστοίχως), γι’ αυτό και έστειλε τον Γεωργιανό Σαββίδη στην Ελλάδα, για  δημιουργήσει συνθήκες εσωτερικής διαλύσεως / διαιρέσεως στην χώρα μας, μέσω του ποδοσφαίρου, των ΜΜΕ, κλπ, κάτι που ασφαλώς και δεν θα ήθελε η Συμμαχία και γενικότερα η  Δύση, αφού έτσι μειώνεται σημαντικά η αμυντική ή ακόμα και η επιθετική της ισχύς, γι’ αυτό και στην Τουρκία κάνει παιχνίδια*… κλπ,, γι’ αυτό και πλεύρισε και το Ιράν… , γι’ αυτό έστειλε πρόσφατα στρατό στις Κουρίλες νήσους, γι’ αυτό, κλπ, κλπ, κλπ, αντιλαμβανόμνενος ότι ο Τραμπ, ο οποίος δεν είναι Ομπάμα για… θεατρικές παραστάσεις ή Κλίντον για πορνο-ταινίες του στυλ “πώς να κερατώνετε την γυναίκα σας” ή του στυλ “η Μόνικα και πώς να λερώνετε το… παντελόνι σας”, τον συσφίγγει λίγο-λίγο και σιγά-σιγά σαν τανάλια και μάλιστα πολύ επικίνδυνα!

Kremlin’den Türkiye açıklaması! ‘Türkiye, Rusya’nın sırlarını ABD’ye…’

Kremlin yönetimi, ABD’nin Türkiye’ye Patriot satışına onay vermesi hakkında yaptığı açıklamada bu durumun, kendilerinin S-400 satışını etkilemeyeceğini belirtti.

  • Σκεφτείτε στην συνέχεια μόνοι σας, αφού πρέπει να ασχοληθούμε και με το… “Άβατον” και όχι φυσικά αυτό του… Αγίου Όρους! Βοήθειά μας!..
  • ΤΑ ΛΕΜΕ! Αύριο, προς ενημέρωσή σας έρχονται οιΆΓΓΕΛΟΙ από το εξωτερικό και θα συναντηθούμε στου “ΛΑΜΟΓΙΑ”, στις 20:00! Έτσι δεν θα μας έχετε κοντά σας!.. Μελετείστε μας όμως, αφού έχετε ύλη 3 ετών μεν, επίκαιρη πάντα δε!.. 

  

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-