ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ Κ-Β ΤΩΝ “ΕΘΝΟ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΟ-ΜΗΔΕΝΙΣΤΩΝ” ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ!..

Φίλοι μου!

Ρωτάτε κάποιοι:

α. Πού ακριβώς οδηγεί η “ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ”, την οποία ΕΝΤΕΧΝΩΣ(!) και με ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ(!), εφαρμόζει η Κ-Β των “Εθνο-Διεθνιστο-Μηδενιστών” τα τελευταία σχεδόν 4 χρόνια, μετά την νίκη της τον Ιαν. του 2015:

β. Γιατί η Κα Μπαζιάνα (η σύζυγος του Π-Θ) είπε πως…  δεν πήραμε ακόμα την εξουσία;

  • Και άλλα πολλά “Γιατί”, … ρωτάτε!..

– Την απάντηση σε κάθε σας γιατί, θα την βρείτε αμέσως παρακάτω, στα “Στάδια”, κλπ, που ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ(!) η “Υπονόμευση”, στην υλοποίηση της οποίας οι Κομμουνιστές ή “Κόκκινοι Φασίστες” ήσαν πάντοτε Μανούλες!

– Είσθε σε θέση ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ τα πάντα(!!!), (άλλωστε τα έχουμε πει ξανά, όπως και ξαναγράψει), εδώ στο “σάϊτ” μας!.. Ψάξτε όμως τα “διότι”, με μελέτη και βαθειά περίσκεψη!..

  • “Πάμε” λοιπόν! (ΘΥΜΙΖΩ)

ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΣΗ

1º ΒΗΜΑ

ΕΚΦΥΛΙΣΜΟΣ

ΠΕΔΙΑ ΔΡΑΣΗΣ

√ Θρησκεία

√ Εκπαίδευση

√ Πολιτική Εξουσία / ΜΜΕ

√ Εργασιακές Σχέσεις

2ο ΒΗΜΑ

ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ

ΠΕΔΙΑ ΔΡΑΣΗΣ

√ Οικονομία

√ Δικαιοσύνη

√ Σώματα Ασφαλείας

√ Σχέσεις Ιδρυμάτων – Οργανισμών

 Επιτυγχάνεται με ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ!

(ΑΜΕΣΗ ΕΠΑΦΗ)

Γίνεται Ευρεία Χρήση των Υφισταμένων Εγχωρίων ΜΜΕ

3ο ΒΗΜΑ

ΚΡΙΣΗ

Οι ΥΠΟΜΟΝΕΥΤΕΣ διεκδικούν την Εξουσία

(ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ “ΣΩΤΗΡΟΣ” – “ΜΕΣΙΑ”)

ΕΧΟΥΜΕ “ΕΜΦΥΛΙΟ ΠΟΛΕΜΟ” Η(ΔΙΑΖ) ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΟ ΞΕΝΗ ΔΥΝΑΜΗ Η(ΔΙΑΖ) ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ! 

4ο ΒΗΜΑ

ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗ

ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ

ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΩΝ

(Ουσιαστικά δηλαδή, των Οργάνων των… Υπονομευτών)

-/-

– Τώρα, φίλοι μου, νομίζω πως είστε σε θέση “να δουλέψετε”!

– Προσωπικά πιστεύω, και νομίζω πως δεν σφάλλω, (επιτρέψτε μου την οίηση), πως τώρα(!), στην παρούσα χρονική στιγμή, βρισκόμαστε στο ΒΗΜΑ! (Δείτε πχ ότι η κατάληψη της εξουσίας είναι στο ΒΗΜΑ! Είδατε λοιπόν πόσο… μελετημένη ήταν / είναι η… Περιστέρα, που λόγω της… ηθικής της Αριστεράς, … πήρε και διδακτορικό, όπως και… τροχοδρόμησε για Καθηγήτρια Παν-μίου, ως σύζυγος Π-Θ);

– Η Κ-Β κατακτήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ με περίπου ίδιο τρόπο, (+ την ΑΜΕΡΙΣΤΗ βεβαίως βοήθεια των απάτρηδων “Διεθνών Εβραίων“, που είναι τα αφεντικά τους), με σχεδόν ίδια μεθοδολογία δράσεως και με την βοήθεια της Φασιστο-Ναζι-στικής ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ“, η οποία τον στήριξε με τις πράξεις της στο ιδεολογικό πεδίο και ουσιαστικά τον στήριξε και τον στηρίζει στην “εκτέλεση” / στην “δολοφονία” των προσωπικοτήτων των Ελλήνων, Δημοκρατικών Πατριωτών, τους οποίους με την βρώμικη προπαγάνδα τους τους ταύτισαν και συνεχίζουν να τους ταυτίζουν με τους… Ναζήδες, ταυτίζοντας, επίσης πρόστυχα, (για να τα λέμε όλα), την Ακρο-Δεξιά, με τους Ναζήδες και Αντί-Χριστους συνεργάτες τους! (Αντίχριστους, σαν τους ίδιους / σαν αυτούς)!

Αυτό τον… Χιτλερισμό των “ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ” της Κ-Β, δεν ζούμε σήμερα; (Με την αιδήμονα ασφαλώς σιωπή, άρα με την συναίνεση της κορυφαίας “πολιτικής σαπίλας” που λέγεται Π. Καμμένος)! Όποιος δεν είναι με εμάς… “ΠΕΘΑΙΝΕΙ”! Πώς; Κατηγορείται “Αυθωρεί και Παραχρήμα”, ως Ναζιστής, ως Φασίστας, ως Χ. Αυγίτης”!..

– Και ποιοί είναι αυτοί που κατηγορούν τους Έλληνες δημοκρατικούς πολίτες, ως Φασίστες, επειδή… τόλμησαν πχ να αντιταχθούν στο ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, επειδή εξέφρασαν τον Πατριωτισμό τους, κλπ, κλπ, κλπ; Οι Νεο-Κομμουνιστές, Νεο-Διεθνιστές, Απάτρηδες ΣΟΡΟΣ-“πουλημένοι” που υμνούσαν και υμνούν τον “ΑΔΕΛΦΟ” του ΚΤΗΝΟΥΣ ΧΙΤΛΕΡ, ΣΤΑΛΙΝ, ο οποίος “καθάρισε” περί τα 100 εκ-ρια ανθρώπους, εξ ων τα 25 ήσαν Ρώσοι πολίτες! (Δεν πέσαμε έξω ούτε σ΄αυτήν την εξ αρχής εκτίμησή μας, ότι είναι δηλαδή πουλητάρια του Σόρος, εκτίμηση που την γράφουμε από το Νοε. του 2015, από τότε δηλαδή που ξεκινήσαμε το “σάϊτ”)!

– Όπου μάλιστα απαιτείται, για λόγους στήριξης της πολιτικής τους, είτε για καθαρά ιδεολογικούς, “δικούς” τους λόγους, κάνουν χρήση και των πολυεθνικών, (σε ό,τι αφορά το προσωπικό τους), Ομάδων Τρομοκράτησης, Βίας και Εκφοβισμού της Κοινωνίας, τις ποινικές και πολλές φορές βαρειά ποινικές πράξεις των οποίων αποκαλούν “Ακτιβισμό”, Ομάδες που έχουν αναπτύξει σε όλες τις μεγάλες Πόλεις της χώρας και όπου υφίσταται συμφέρον τους, ήτοι “ίδιον όφελος”, όπως πχ στην Λέσβο, κλπ!

– Δεν μας έχουν βεβαίως ακόμα εξηγήσει, σε τί διαφέρει ο ασκούμενος πολιτικός αυτός Χουλιγκανισμός (που πρόκειται για παγκόσμια τακτική δράσης, της Παγκοσμιοποίησης, ώστε… “όπου δεν πίπτει λόγος, να πίπτει – λόγω της πολύ Δημοκρατίας εντός τους – ράβδος”), από τον Αθλητικό Χουλιγκανισμό! Γιατί πχ υπάρχει στην ΕΛΑΣ, “Δνση ή Τμήμα Αθλητικής Βίας”, (που ορθώς υπάρχει), και δεν υπάρχει και αντίστοιχο… καταλάβατε, για να μην σας κουράζω!.. Ίσως γι’ αυτό να έβαλαν πχ και επικεφαλής του “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ”, τον Καλαϊτζίδη, γνωστό Επικεφαλής – “οπαδό Χούλιγκαν”, του Άρη Θεσ-νίκης!..

– Η “Χ. Αυγή”, πλην των άλλων, πρόσφερε επίσης ακόμα μεγαλύτερο δώρο στον Τσίπρα και στον ΣΥΡΙΖΑ, αφού τους “χάρισε”, ως θύμα, τον δυστυχή Π. Φύσσα, (για τον Γρηγορόπουλο, τυπικά αυτός που τον σκότωσε ήταν ο… Κορκονέας / το αφήνω όμως αυτό το συμβάν προς το παρόν, για άλλη φορά να τα πούμε), ώστε έτσι να δυναμώσει και να φτάσει “στο φουλ” η προπαγάνδα των κυβερνώντων σήμερα την δόλια Ελλάδα νεο-Κόκκινων Φασιστών, που στο επίπεδο της ηγεσίας τους ακολουθούν πιστά και(!) στο υπόψη θέμα την ρήση του Στάλιν, ο οποίος έλεγε πως ένας τέτοιας μορφής θάνατος είναι… επιθυμητή ανθρώπινη τραγωδία, αφού μετατρέπεται εύκολα σε ισχυρότατο πολιτικό όπλο και προς τα όποια μέλη της… “Αντίδρασης”, προς τους… ουδετέρους, που πρέπει να “κερδηθούν”, αλλά και προς τους… φιλίους, οι οποίοι γίνονται ακόμα… φανατικότεροι και άρα περισσότερο… ευκολο-χρησιμοποίησιμοι!!! Ο Γεωργιανός Αρχι-εκτελεστής ΣΤΑΛΙΝ γενικότερα ΠΙΣΤΕΥΕ, και το έλεγε μάλιστα, πως:

Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΑΛΛΑ 1 ΕΚ-ΡΙΟΥ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗ“!

ω1

[Γι΄αυτό, λόγω της παραπάνω ρήσης του… “Πατέρα” τους, και οι σημερινοί πιστοί Νεο-Κομμουνιστές Κυβερνώντες μας, με την περίφημη και πολυ διαφημισμένη… (ανύπαρκτη) Ηθική τους, κατέστρεψαν οικονομικά την “Μεσαία Τάξη” και “στα… παπάρια τους”, (θα θυμάστε με πόσο κυνισμό ο Κος Χουλιαράκης αναφέρθηκε σ’ αυτήν στην Βουλή), γι’ αυτό και δεν πάτησε κανείς τους (Κα Δούρου / “Μπάτσος” βρε ήταν ο μπαμπάς σου;) στην Μάνδρα με τους 25 νεκρούς, στο Μάτι με τους 99, όπου έπαιξαν και την πιο ΑΙΣΧΡΗ και ΒΡΩΜΙΚΗ θεατρική παράσταση από Τηλ-σεως, γι’ αυτό και δεν ασχολήθηκαν με την σκύλευση επί 10ήμερον της σωρού του σύγχρονου ήρωος Κων-νου Κατσίφα, από τους Γενίτσαρους, του Κοκαϊνο-μανή Τουρκαλβανού Π-Θ  Ράμα, και άλλα πολλά] !..

– Καταλάβατε τώρα, γιατί ο Τσίπρας δεν δικάζει τους “Χ. ΑΥΓΙΤΕΣ” (η δίκη μάλλον “θα παίξει”, από την Κ-Β, “ΠΡΟΣ ΑΓΡΑΝ ΨΗΦΩΝ”, λίγο προ των εκλογών) και γιατί ο (φερόμενος ως πράκτορας) Ν. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ  τον έχει ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ, και μάλιστα “ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΟΥ”, στηρίξει στην Βουλή, αλλά και γενικώς όποτε απαιτήθηκε… Κε Βούτση;

– Τέλος, για να προλάβω κάποιους με πιθανώς μικρή “εκ γενετής” ή “εκούσια” ή “δόλια”… “προβολή σκέψης”, η εθνική υπονόμευση την οποία ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο Κ. ΣΗΜΙΤΗΣ, γίνεται, όσο ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ, ΟΣΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ, από την σημερινή Κ-Β της Ελλάδος, ακριβώς διότι οι άνθρωποι ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ, ΟΝΤΑΣ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ, ΣΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΤΟΝ… ΘΑΝΑΤΟ, ΤΟ… “GAME OVER” ΤΗΣ! (“ΚΑΘΕΙΣΤΕ” ΚΑΙ ΞΑΝΑ-ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΜΑΣ)! “ΕΞ ΟΥ” ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ ΕΥΣΤΟΧΩΣ “ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ”! ΚΑΠΟΤΕ ΗΣΑΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ, ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΟΜΟΙΟ! Καταλάβατε τώρα ή όχι ακόμα;

ω2ω3

Όποιος λοιπόν και πάλι δεν καταλαβαίνει ότι αυτοί πρέπει ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ… “ΧΘΕΣ”, διότι εργάζονται για το ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, τότε είτε είναι ΣΥΡΙΖΑ (και δουλεύει… ύπουλα, υποκρινόμενος τον αντίπαλό του) ή ΒΛΑΞ ή ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ξένων δυνάμεων, που θέλει την διάλυση της χώρας μας ή… ΟΝΟΣ, ήτοι “ον” με τεράστιο καταστροφικό… ΠΕΙΣΜΑ, Κε… Χίε ΚΑΙ όποιοι άλλοι… όμοιοι!.. 

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

  • ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΑΘΕΕ ΣΟΡΟΣ, ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΩΝ ΧΙΤΛΕΡΙΚΩΝ ΝΑΖΗΔΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ SS, ΦΟΝΙΑ ΑΘΩΩΝ ΔΕΚΑΔΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΣΟΥ ΕΒΡΑΙΩΝ! ΠΟΤΕ ΡΕ ΕΓΙΝΕΣ… ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΚΑΙ ΤΟ… “SOLIDARITY NOW”, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ;
  • ΚΑ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΕΙΣ(!), ΝΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΕΤΕ ΜΙΑΣ “ΜΚΟ” ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ “ΕΝΟΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ, ΟΠΩΣ ΤΟ SOLIDARITY NOW (ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΜΗΜΑ) ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΑ ΛΕΦΤΑ (ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΜΑΤΩΜΕΝΑ) ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ;
  • KE ΚΑΨΗ, ΚΕ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΕ, ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ ΚΟΙ,… ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ! ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ -ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ(!), “ΔΕΝ ΛΕΩ”- ΝΑ ΖΗΤΑΤΕ (ΔΙΟΤΙ ΕΚΤΙΜΩ ΠΩΣ ΕΤΣΙ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΡΟΩΘΕΙΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΕΠΑΓΕΛΜΑΤΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΚΛΠ) ΤΟ “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ” ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΜΕΓΑΛΟ-ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΥΣ… ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΛΑΩΝ, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΔΥΝΑΜΗΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΟΡΟΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΕ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ; ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ “ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ”, ΚΟΙ, ΑΛΛΑ Τ’ ΑΦΗΝΩ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ!
  • (Α! Κε ΚΑΨΗ! ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΓΕΙΣ ΡΕ ΣΤΗΝ ΤV, ΑΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η(ΔΙΑΖ) ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ “ΚΕΚΕ”, ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΨΕΙΣ ΝΑ ΛΕΣ “ΕΕΕΕΕ, ΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΕΕΕΕΕΕΕΕ”! ΕΙΣΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΑ… Α-Η-ΔΙ-Α ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ… ΕΜΜΕΤΟ!!! ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΠΗΓΑΙΝΕ ΜΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΟΔΟΝΤΟΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ! ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ “ΠΕΘΑΝΕΙ” ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟ… ΠΛΑΤΑΓΙΑΣΜΑ, ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΓΑΣ, “ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ” ΒΑΣΙΛΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ Η(ΔΙΑΖ) “ΧΑΡΥ ΚΛΥΝ”)!..

-/-

… ΑΣΧΕΤΟ!..

arkas-spatlos-1

-/-