Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΥΓ, ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΑΠΌ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ – ΘΡΥΛΟΣ

Φίλοι μου!

– Όπως σας υποσχέθηκα!

– Διαβάστε παρακάτω:

  “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΤΙΤΛΟΙ” 

Α. ΜΠΑΣΚΕΤ / ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

3 Ευρωλίγκες + 1 Διηπειρωτικό = 4 Τρόπαια

– Συγκεκριμένα:

 1. Ευρωλίγκα

 α. ΘΡΥΛΟΣ ΜΠΑΡΤΣΕΛΩΝΑ 73 – 58 / Ρώμη

β. ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣΘΡΥΛΟΣ 61 – 62 / Πόλη

γ. ΘΡΥΛΟΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ 100 – 88  / Λονδίνο

2. Διηπειρωτικό

   ΘΡΥΛΟΣ ΠΙΝΕΪΡΟ ΣΚΑΪ (Διπλοί Αγώνες / 2 Νίκες / 2013 – 2014)

– / –

Β.  ΒΟΛΛΕΫ  ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

2 Κύπελλα Κυπελλούχων = 2 Τρόπαια

– Συγκεκριμένα:

  1. ΘΡΥΛΟΣ ΜΠΑΓΕΡΝ ΒΟΥΠΕΡΤΑΛ  (1995 – 1996) 3 – 2 ΣΕΤ (Κυπ. Κυπ/χων).

  2. ΘΡΥΛΟΣ ΟΡΤΕΚ ΝΕΣΕΛΑΝΤΕ  (2004 – 2005) 3 – 0 ΣΕΤ (Top Teams’ Cup / Μετονομασία του Κυπ. Κυπ/χων)

                                                                                              – / –

Γ. WATE POLO / ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ

1. ΑΝΔΡΕΣ: 1 CHAMPIONS LEAQUE + 1 SUPER CUP = 2 Τρόπαια

 2. ΓΥΝΑΙΚΕΣ: 1 LEN TROPHY + 1 EURO LEAQUE + 1 SUPER CUP = 3 Τρόπαια

ΣΥΝΟΛΟ = 5 Τρόπαια

– Συγκεκριμένα:

  1. ΑΝΔΡΕΣ:

α. ΘΡΥΛΟΣ ΧΟΝΒΕΝΤ 9 – 7 (CHAMPIONS LEAQUE) / (2002)

β. ΘΡΥΛΟΣ ΒΑΣΑΣ 6 – 5  (SUPER CUP) / (2002)

 2. ΓΥΝΑΙΚΕΣ

α. ΘΡΥΛΟΣ ΦΙΡΕΝΤΣΕ 10 – 9 (LEN TROPHY) / (2014)

β. ΘΡΥΛΟΣ ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ 10 – 9 (EURO LEAQUE) / (2015)

γ. ΘΡΥΛΟΣ ΠΑΝΤΟΒΑ 10 – 6 (SUPER CUP) / (2015)

– / –

Δ.   ΠΑΛΗ (ΕΛΛΗΝΟ-ΡΩΜΑΪΚΗ)

Ευρωπαϊκά Κύπελλα = 1 Τρόπαιο

– Συγκεκριμένα:

              ΘΡΥΛΟΣ ΒΙΝΤΙΓΙΑ (Κροατίας) 4 – 2 Νίκες  (2006)

– / –

Ε.  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

       Βαλκανικό Κύπελλο = 1 τρόπαιο

– Συγκεκριμένα η Ομάδα κατέκτησε το 2ο Βαλκανικό Κύπελλο, (Δεκ. 1961 – Σεπ. 1963), σε 3 τελικούς αγώνες, (μετά από τους Ομίλους), ως εξής:

       1. ΘΡΥΛΟΣ ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ 1 – 0 / Πειραιάς

       2. ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ ΘΡΥΛΟΣ 1 – 0 / Σόφια ΚΑΙ

       3. ΘΡΥΛΟΣ ΛΕΦΣΚΙ ΣΟΦΙΑΣ 1 – 0 / [Κωνσταντινούπολη (Δημ. Στεφανάκος, 87΄), με Διαιτητή τον Τούρκο Φαρούκ ΤΑΛΟΥ].

                                                                                                        – / –

  • Η “Θρυλική Ομάδα” της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού, ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π., έπαιζε στο Κύπελλο Πρωταθλητριών Ομάδων Ευρώπης παλαιά, όπως ήταν και συνεχίζει να είναι φυσικό, ως το Σωματείο με τα περισσότερα Πρωταθλήματα στην ημεδαπή, με μεμονωμένες μεν, αλλά λίαν δυνατές επιτυχίες δε, (όπως επί της Μπενφίκα του Εουσέμπιο, της Σέλτικ, της Κάλλιαρι, της Άντερλεχτ, της Μίλαν, κλπ), και παίζει, 18 χρόνια τώρα συνεχώς(!) στο Champions Leaque, (οι υπόλοιπες ελληνικές Ομάδες και ειδικά ο βάζελος, ο μόνος… ανταγωνιστής μας, δεν υπάρχουν πουθενά, όλα αυτά τα χρόνια), έχοντας φτάσει στην εποχή μας, με Π/Υ 50 – 60 εκ/ρια Ευρώ μόνον, ΑΝΤΡΙΚΙΑ(!) και ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ(!), χωρίς… Ασλανίδιδες και… Γ/Β, χωρίς… πορτοκάλια, πόρνες, λουλούδια, κλπ, στους 8 των καλυτέρων Ομάδων, (1998 – 1999), όπου εκεί αποκλείστηκε στο 89΄, από την τεράστια Γιουβέντους των ΑΝΙΕΛΙ, με γκολ του Κόντε, μετά από ατυχή – αεροπλανική έξοδο του… ΑΕΚ- (ι)- τζή, (όπως ο χρόνος απέδειξε), τότε Τερματοφύλακά μας ΕΛΕΥΘΕΡΟΠΟΥΛΟΥ, παίζοντας κάθε χρόνο με την ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική “αβάν γκατέ” / “ελίτ”, ήτοι με Ομάδες, όπως ΜΠΑΓΕΡΝ, ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ., ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, ΑΡΣΕΝΑΛ, ΒΑΛΕΝΘΙΑ, ΡΕΑΛ, ΠΟΡΤΟ, ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ, κλπ, μέσα από τη διαδικασία των Ομίλων, και των συνεχών αγώνων, σημειώνοντας περιφανείς νίκες και συγκεντρώνοντας 9, 10 και 11 βαθμούς, φτάνοντας έμμεσα να αναγκάζονται οι ισχυροί της Ευρώπης να… συνεννοούνται μεταξύ τους (πχ Άρσεναλ και Μπάγερν ή Ντόρτμουντ – Μαρσέϊγ, αν δεν σφάλλω ως προς το όνομα της Γαλλικής Ομάδος), ώστε να ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ο ΘΡΥΛΟΣ από τη συνέχεια της διοργανώσεως!..
  • Η Ομάδα δεν έπαιξε ποτέ… 4 μόνον παιχνίδια με Ζενές Ες, Πράγες, κλπ όπως κάποτε ο βάζελος, που… κορδώνεται για το κατάπτυστο και βρώμικο… Γουέμπλεϋ, της Χούντας, (1967 – 1973), όπως πλην της 2ης συζύγου του δικτάτορος Γ. Παπαδοπούλου, Δέσποινας (έδωσε… σπαρταριστή σχετική αναφορά στο δημ/φο Παπαχελά, σε συνέντευξή της) και Γ/Β τότε ποδοσφαιριστές του Ερυθρού Αστέρα, (πχ ο μεγάλος παικταράς Κάρασι), καταμαρτυρούν !!!
  •                                                                                          – / –
  •             ΣΥΝΟΛΟ ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΚΥΠΕΛΛΩΝ =  13 ΤΡΟΠΑΙΑ
  •                                                                                           ΚΑΙ
  •                                                     ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ“!!!
  •                                                       (ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ “ΓΑΤΑΚΙΑ”… ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ)!!!
  • Δεν συνυπολόγισα φίλοι μου τις αρκετές ατομικές ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ και ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ επιτυχίες των κατά καιρούς αθλητών του ΘΡΥΛΟΥ, εδώ και 40 χρόνια, με αποκορύφωμα τα τελευταία 20! Γι’ αυτές θα τα πούμε άλλη φορά! Κρατείστε προς το παρόν, πως και εδώ ο ΘΡΥΛΟΣ είναι 1ος στην Ελλάδα, με πολύ μεγάλη διαφορά!..
  • Για τις εγχώριες διοργανώσεις δεν νομίζω ότι θέλετε αποδείξεις της πρωτιάς του Σωματείου, σε άνδρες και γυναίκες, για όλα τα υφιστάμενα αθλήματα στα οποία συμμετέχει*, πλην του “Μπάσκετ Ανδρών”, για το οποίο σας εξήγησα!.. (Πρόκειται για τη “Βασιλακοπούλειο Λίγκα”)!..
  • Γι’ αυτό η ΟΜΑΔΑ αυτή ονομάστηκε από τον ελληνικό λαό ΘΡΥΛΟΣ φίλοι μου και γι’ αυτό σκυλιάζουν όλοι στην χώρα μας για να τον κερδίσουν, ακόμα και με βρώμικο τρόπο!.. Καταλάβατε πιστεύω τώρα και μάλιστα εκτιμώ πως καταλάβατε… πολλά!..
  • * Μέχρι και στον Ιππόδρομο, κατά το παρελθόν, υπήρξε και πρωταγωνιστούσε ίππος με το όνομα… ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!..  (Το μόνο άθλημα που δεν έχει το Σωματείο είναι Χειροσφαίριση” / “Hand Ball)!..
  •                                                                                          – / –
  •                                                                                 ΧΑΙΡΕΤΕ“!

  “ΕΛΛΗΝΑΣ

 

– / –

 

ΥΓ.

1. Αν με διαβάζετε τώρα οι της… Ομάδος, θυμάστε που σας έλεγα για τις ψυχολογικές επιχειρήσεις και  τους Τούρκους; Με δικαίωσαν χθες που έβαλαν τον ΖΟΡΜΠΑ για πλάκα και πικάρισμα, μετά από το 30 γκολ, που πέτυχαν εναντίον μας!.. Αν πάμε να τους πούμε, “γιατί, κλπ”, θα απαντήσουν: Μα εμείς το κάναμε ως ένδειξη φιλίας, κλπ! Ό,τι κάνουν παντού είπαμε, έχει τουλάχιστον διφορούμενη σημασία, ώστε να είναι πάντα “από πάνω“! Μην το ξεχνάτε!

– “Να με ακούτε” λοιπόν και περισσότερο εσύ, ατίθασε ΟΥΤΙΔΑΝΕ!

– Μόνον οι του ΥΠΑΜ και δη ο Κος… ΚΑΜΜΕΝΟΣ, λες και είναι… καμμένος, δεν θέλει να καταλάβει και με το… ζέον αίμα του, τρελαίνεται κάθε φορά που θα πουν κάτι οι Τούρκοι, ή και οι… Αλβανοί ακόμα (βλέπε ΥΠΑΜ Κα Μιμί ΚΟΔΕΛΙ) και απαντά, ενώ είπαμε, “πώς κλπ”, ενεργούμε κατά της Μογγολικής… φάρας, 100 χιλιάδες φορές!.. Και οι Τούρκοι μετά… γελούν, μέχρι δακρύων!.. Πάντως χθες, πλην μιας μεγάλης τ/σημαίας, δεν είχαν τ/σημαίες στο γήπεδο οι Τούρκοι και γενικά ήθελαν (στους διοικούντες αναφέρομαι) την ανάπτυξη φιλικού κλίματος και σχέσεων, με την Ομάδα μας!

* Ενώ οι δικοί μας ηλιθίως τον αποκαλούν… ΣΟΥΛΤΑΝΟ, αυτό που αφ’ ενός ο ΡΤΕ επιθυμεί και αφ’ ετέρου και οι… Υπηρεσίες του, ώστε να διεξαγάγουν αποτελεσματικές ψυχολογικές επιχειρήσεις στο εξωτερικό, (θα σας πω πώς, μια άλλη φορά, “δια ζώσης”), αλλά και στο εσωτερικό τους, στο λαό τους και ειδικά προς τις μεγάλες αμόρφωτες λαϊκές μάζες!.. ” Το άκρον άωτον” της ασχετοσύνης ήταν το πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της ε/φ ΚΟΝΤΡΑ, της 16-03-2017! Αναζητείστε το, διαβάστε το και θα τα πούμε! Θα μου πείτε βεβαίως ότι όλοι είπαν πως τον Ολλανδό Π-Θ ΡΟΥΤΕ τον “έβγαλε” ο ΡΤΕ, με όλα όσα έγιναν, κλπ, κλπ, κλπ, άρα; Άρα, τί; Ο ΡΤΕ είναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ; … Εργάστηκε για την εκλογή του Ρούτε (γιατί ακούσαμε και το φοβερό ότι λειτούργησε σ’ αυτήν την κατεύθυνση εσκεμμένα…) και έμμεσα για τη… σωτηρία της Ευρώπης, όπως κάποιοι άλλοι, πιο… έξυπνοι και πιο… εμβριθείς μας… πληροφόρησαν!..

  • Το “παιχνίδι” στις ψυχολογικές επιχειρήσεις, στις μεγάλες μάζες και σε λίγο χρόνο, “παίζεται” και κερδίζεται στις εντυπώσεις, (ασφαλώς ψευδείς και πρυτανεύει το “ποιός θα τις κερδίσει” και όχι το “πώς”, με το οποίο θα ασχοληθεί ένα -το πολύ- 5% των πολιτών), μέσω πχ επιλογής συγκεκριμένων και ανάλογα με την περίπτωση λέξεων ή φράσεων, δημιουργίας αληθοφανών σεναρίων, κλπ.
  • Όλοι στην Ευρώπη φίλοι μας, και πιο πολύ εμείς οι Έλληνες, με όσα τα ΜΜΕ μας λένε και γράφουν για τον Άνδρα, κλπ προβάλλουν και προωθούν την ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΚΗ – ΙΣΛΑΜΟΤΟΥΡΚΙΚΗ πολιτική! Θα τολμήσω να πω ότι αν γινόταν ένα δημοψήφισμα στην Ευρώπη, ο ΡΤΕ θα ετύγχανε αποδοχής, μεγαλύτερης του μέσου, ήτοι του 50%+ !!!
  • Ποιός; Ένας σύγχρονος σκληρός ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΤΑΣ, ένας σκοταδιστής και απολυταρχικός Ισλαμιστής, ένας… Αρχι-Χούντας, (κατά την ελληνική πολιτική… “αργκό”), ο οποίος δεν δίστασε να συνεργαστεί με τον Τζιχαντιστικό – Τρομοκρατικό “ISIS, γενόμενος συνεργάτης των Τρομοκρατών και μαζί Υπάνθρωπος, αφού όλοι είδαμε τί κτήνη είναι τα μέλη της υπόψη Οργάνωσης, (έναν “ISIS” που τον αποκαλεί… “DAEŞ” / “τρελάθηκε” στην κοινή τους συνέντευξη Τύπου, η Μέρκελ, όταν τη διέκοψε και τη διόρθωσε σχετικά με την μη ύπαρξη Ισλαμικής τρομοκρατίας, όπως εκείνος πιστεύει), ο Δήμιος των Κούρδων, ένας κοινός πολιτικός εκβιαστής, ένας με αμφισβητούμενη υγεία, κλπ, κλπ, κλπ! Ή όχι;
  • Αντί λοιπόν να αποδομείται ο ΡΤΕ, τουλάχιστον στη Δημοκρατική Ευρώπη, (όπως βεβαίως η ίδια λέγει ότι είναι / εμείς πιστεύουμε ότι έχει γίνει… SOROS-Ευρώπη, κλπ),  προβάλλεται, είτε άμεσα, είτε έμμεσα! Έτσι, δεν χρειάζεται (για να αστειευτώ και λίγο) να έχει Υπηρεσίες που να ασχολούνται με ψυχολογικές επιχειρήσεις, επηρεασμό των μαζών, κλπ, κλπ, αφού οι μη Τούρκοι “δουλεύουν γι’ αυτόν”!
  • Μήπως λοιπόν κάποιοι επιθυμούν τη διατήρησή του ή μήπως απλώς είναι… ηλίθιοι; Σ’ αυτούς μέσα και εμείς; Η απάντηση είναι “ναι”, και εμείς(!), οι οποίοι άκριτα, είτε λόγω αγνοίας και ασχετοσύνης, όπως πιστεύω, είτε εσκεμμένα, (κάποιοι λίγοι, για τους λόγους τους), συνεχίζουμε πχ να τον αποκαλούμε “Σουλτάνο”! Δηλ. αυτό είναι υποτιμητικό νομίζετε και πόσο αν είναι; Πώς εκλαμβάνεται από το λαό μας, αλλά και από τους λοιπούς ευρωπαϊκούς λαούς, κλπ, κλπ, κλπ! Ετοιμαστείτε, όταν βρεθούμε θα κάνουμε διάλογο και θα σας ρωτήσω “πράγματα”! Όχι πάλι… “μουγγοί”!
  • 2. Θα απουσιάσω παίδες στις 18-03-2017, εκτός τουΚλινού Άστεως! Το βράδυ της ιδίας ημέρας στις 20:00 να πάτε στου ΛΑΜΟΓΙΑ!.. “Τα λέμε”!..

– / –