ΘΥΡΑ “21”, ΘΥΡΑ “ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ και ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ”, ΕΛΛΗΝΩΝ και ΑΛΒAΝΩΝ!..

Φίλοι μου!

1. Μας διαβάζει και ο… Κωττάκης! Τώρα έγραψε και αυτός πως υπάρχει πιθανότητα για εθνικές εκλογές στις 02-06-2019. Πόσος καιρός να πέρασε από τότε που σας γράφαμε σχετικά; Από ελάχιστος, έως λίγος! Ας είναι! Τουλάχιστον, όσοι μας διαβάζουν, να γίνονται… σοφότεροι και κυρίως να… διορθώνονται!..

– Και μιας και ο λόγος για εθνικές εκλογές, διαβάστε και την παρακάτω ακόλουθη διάσταση, χωρίς να αλλάζει η θέση μας για εκλογές (3+1) που σας έχουμε γράψει! Εκτός αν αφήσουν οι… “Πετρελαιάδες”, οι… “Διεθνείς Εβραίοι”, αλλά και το Ισραήλ να πάει χρονικά “πίσω” (κάπου 5 μήνες, έως τον Οκτ. του 2019), το ισραηλινό ενεργειακό σχέδιο! (Στο θέμα των εθνικών μας εκλογών συμπίπτουν, ως προς τις απόψεις τους, αυτοί οι 3… παράγοντες, για τους δικούς τους λόγους ο καθείς).

– Ο Τσίπρας θέλει πράγματι να πάει τις εκλογές τον Οκτώβριο, αλλά το θέμα είναι ο Νετανιάχου και το Ισραήλ! Τώρα που “ξεκαθάρισε το τοπίο” στο Ισραήλ, επανεξελέγη Π-Θ ο Β. Ν. και μπορεί να… κατευθύνει τον Τσίπρα, (όχι, προς Θεού, όχι να του επιβάλλει το “πότε” των εθνικών μας εκλογών, αχαχαχαχαχαχαχαχαχα), θα… μιλήσει και ο Τσίπρας!..

– Ο Τσίπρας θέλει να πάει τις εκλογές τον Οκτώβριο, διότι γνωρίζοντας πως είναι “πίσω” και μάλιστα αρκετά από την ΝΔούλα θέλει να την “πιάσει” και να την ξεπεράσει!.. Πώς; Διαβάστε! Με νοθεία ή ορθότερα με το κυριότερο μέρος της! Δηλαδή να ελληνοποιήσει 1,2 εκ-ρια ξένους, ήτοι, “λαθρο”, αριθμός που οι… Τσιπρικοί έχουν εκτιμήσει πως αρκεί για να ξεπεράσουν, και με κάποια μικρή διαφορά, τον Κ. Μ. και το Κόμμα του!

(Μέχρι τώρα, όπως σας έχουμε γράψει, έχουν ελληνοποιήσει 800.000+ άτομα, αλλά δεν τους αρκούν!.. / Επί ημερών του Τσίπρα στην χώρα μας και με βάση τον κείμενο ειδικό “ΣΟΡΟΣ-σχεδιασμό” Κ/Φ της Ελλάδος, (τα έχουμε χιλιοπεί από το 2015 και έως σήμερα), εισήλθαν κοντά 3 εκ-ρια άτομα, ενώ συνεχίζουν να μπαίνουν σχεδόν 1000 άτομα κάθε ημέρα από τον Έβρο και 1000, κάθε εβδομάδα από τα νησιά! Μην ακούτε τί παραμύθια σας λένε, σχετικά με τις υπόψη εισόδους)!

– Αυτός είναι ο λόγος! Γι’ αυτό και στην Βουλή πρόσφατα μίλησε και(!) ο Τσίπρας και έβαλε και τους δικούς του (πχ τον διεθνιστή… “Ταβερνιάρη” ή “Οινομάγειρα” Κο Βούτση) να μιλήσουν για “ενσωμάτωση μεταναστών”, κλπ, γι’ αυτό και έστειλε και τον πρώην ΥΦΑΜ (!!!) Κο Βίτσα στους Πακιστανούς να τους λέει, “φέρτε ό,τι χαρτί θέλετε που να δείχνει ότι πχ μιλάτε με τους δικούς σας στο Πακιστάν και θα σας προσθέσουμε αμέσως 3 χρόνια παραμονής στην χώρα, ώστε να γίνουν 7+3 = 10, κλπ”!

– ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΒΙΤΣΑ (ωραίο ανέκδοτο και αυτό, Υπουργός ΒΙΤΣΑΣ, αχαχαχαχαχα)

Α/ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Β/ ΕΥΘΕΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ

Γ/ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ (sic), αφού νομίζω ότι ο Βίτσας είναι άθεος και δεν ορκίστηκε,

Δ/ ΕΞΩΘΗΣΗ ΣΕ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΠΡΑΞΗΣ, από ξένους παράτυπους(sic) πολίτες στην χώρα, αλλά και

Ε/ ΝΟΘΕΙΑ “ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ”,τότε τί είναι πχ νοθεία;

– Μετά τα δένδρα και τους νεκρούς που ψήφιζαν για τον Καραμανλή στις αρχές του 1960, ώστε να μην έβγαινε Π-Θ ο ΜΕΓΙΣΤΟΣ, μετά τον ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ, ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, τώρα έχουμε και τις ευθείες (χωρίς ούτε ίχνος και της ελαχίστης ακόμα αιδούς) εκλογικές ΠΟΥΣΤΙΕΣ (έτσι ακριβώς λέγονται) του Τσίπρα και του πολιτικού στρατού του!.. (Μέγα θέμα, για άλλη φορά, πόσα και ποιά είδη στρατού έχει ο Τσίπρας)!

– Δεν θέλω να σας θυμίσω και πάλι σήμερα, (σχεδόν πρόσφατα έχουμε γράψει σχετικά), ότι δεν υπάρχει ποτέ ΝΟΘΕΙΑ χωρίς ΒΙΑ! STOP!..

– Για να είμαι πλήρως σωστός, είχαμε και το 2000 την εκλογική πουστιά του ΠΑΣΟΚ Β’ (μας έκλεψαν και την κατηγοριοποίηση του ΠΑΣΟΚ σε Α’ και Β’ ακόμα, κάποιοι… επιτήδειοι αναγνώστες μας, αχαχαχαχαχαχα), ήτοι αυτήν του Σημίτη και του λεγόμενου “εκσυγχρονιστικού” ΠΑΣΟΚ, (ΠΑΣΟΚ Β’), που ήταν η αρχή, τα θεμέλια της σημερινής μας Κ/Φ, που ενώ είχε χάσει από τον “Νεοβούδα” εκείνο το βράδυ, το πρωϊ είχε… νικήσει, βγάζοντας… σωστό τον Πάγκαλο, το ελληνικό τότε “κανίς” του Ρ. Χόλμπρουκ, (έριξε καρκίνο στα Βαλκάνια και πήγε από καρκίνο / υπάρχει Θεός…), που εκείνη την νύχτα είχε πει, “η νύχτα βγάζει Επίσκοπο και η αυγή Μητροπολίτη” και έκανε την… Βίκυ την Μοσχολιού που πανηγύριζε το βράδυ, να κλαίει το πρωϊ!..

– Στον “Νεοβούδα” μετά του είπανε “μην μιλήσεις, θα έλθει και η σειρά σου να σε κάνουμε Π-Θ, υπομονή” και αυτός υπάκουσε! (Αυτή ήταν και η βασική αιτία που “την έκανε” τότε από την ΝΔούλα ο Γ. Καρατζαφέρης)! Αφού όμως έγινε Π-Θ μετά ο Καραμανλής, στα… “παπάρια του” όλα, δεν τον ένοιαζε να… σιωπά και να… υπακούει, σήκωσε μπαϊράκι και έτσι, ακολούθως, πήραμε οι Έλληνες τα…  παπάρια μας “επ’ ώμου”, με την Κ/Φ μας, δρόμο που “άνοιξε” σ’ αυτήν ο Αβουρί, διεπλάτυνε ο “Χοντρός”, παγιδεύτηκε σ’ αυτόν ηλιθίως ο ΓΑΠ και σφράγισε με το “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ” ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ για εμάς, (όχι για εκείνον, που απλώς υλοποίησε την ιδεολογία του για την χώρα μας), ο Διεθνιστής Τσίπρας, ο υπάλληλος του απάτρηδος, δήθεν αριστερού και άθεου, Μεγαλο-Κεφαλαιοκράτη “Διεθνούς Εβραίου” Σόρος! (Από τα πρώτα κείμενά μας εδώ σας τα έχουμε γράψει όλα)!..

– Υπάρχει στο μυαλό του Τσίπρα και η περίπτωση να χάσει με πολύ μικρή διαφορά στις Ευρωεκλογές και να κερδίσει στις εθνικές εκλογές, οπότε (ΑΝ ΠΑΙΧΤΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟΥ / σκεφτείτε λίγο το “γιατί”), θα μπορεί μετά ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ “ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΠΕΚΟΥΛΑ”  ΘΕΛΕΙ, … γλείφοντας τον λαό μας, αναφερόμενος με στόμφο στην τάχα μου πολιτική του οξυδέρκεια και στα πολιτικά του “θέλω”!.. Καταλάβατε!..

– Γεγονός είναι φίλοι μου πως οι “Διεθνείς Εβραίοι”, δήθεν αριστεροί Παγκοσμιοποιητές και βαθειά μισέλληνες, θέλουν τον Τσίπρα και πάλι στην εξουσία, ώστε να “τελειώσουν” πλέον την Ελλάδα, και με την Ελλάδα, και θα πολεμήσουν γι’ αυτό!..

– Η ΕΛΛΑΔΑ ήδη διαλύθηκε με τον Τσίπρα τα τελευταία 4,5 χρόνια, ο οποίος κυβερνά με τις… πλάτες του Καμμένου που… “αλληλοκρατιούνται”, και με τις πλάτες άλλων, παρομοίων και μη, πολιτικών λακέδων και πολιτικών “τίποτα”!..

– Γι΄αυτό ίσως(!) και ο Μητσοτάκης να σιωπά, ενώ πχ την… εικόνα – θέαμα “ΒΙΤΣΑΣ + ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ”, θα έπρεπε να την είχε αναγάγει σε μείζον θέμα της επικοινωνιακής του πολιτικής! Κρίμα στον φερόμενο ως… Επικοινωνιολόγο, πρώην(;) Κομμουνιστή, που έχει… πολύ δίπλα του, αυτόν τον δύσμορφο διοπτροφόρο… σύμβουλό του, από την Καβάλα! Αλήθεια τί τον συμβουλεύει αυτός; Αλήθεια τί του λες ρε… ανανήψαν Κομμούνι; Μήπως απλώς τον παρακολουθείς και… αναφέρεις αλλού;

[Μια “εικόνα – θέαμα” κατάντια, στην οποία ένας ελληνικής καταγωγής νεο-Κομμουνιστής, πρώην ΥΦΑΜ(!), ο Χαϊδαριώτης Βίτσας, ουσιαστικά ζητιανεύει ψήφους, από τα Πακιστάνια, εικόνα που σίγουρα η ΜΙΤ και το Τ/ΓΕΕΔ, θα χρησιμοποιήσουν στις “επιχειρήσεις επιρροής τους” εναντίον μας, σε μια μελλοντική και πιθανώς επικείμενη συμπλοκή μας]!..

– Δηλαδή τί άλλο να σας γράψω;

2. Σε ποιό άλλο, ευνομούμενο φυσικά, Κράτος θα είχε γίνει ό,τι έγινε με τους Λιμενικούς και τους φυτεμένους έμμισθους Πράκτορες των Εξαρχείων (SOROS COMPANY + Λοιπούς) πρόσφατα, και δεν θα είχε επέμβει αμέσως το Κράτος και οι Υπηρεσίες του;

– Αναρωτηθείτε γιατί αυτό δεν συνέβη, γιατί πχ δεν υπάρχει… ΕΥΠ, ΕΛΑΣ, Στρατός, κλπ!.. Αναρωτηθείτε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ, χρησιμοποιεί τους βρωμερούς πουλημένους “πολιτικούς” της λεγόμενης Δεξιάς (ΝΔ) και τους πολιτικούς “αδελφούς” τους, τους ΝΕΟ-ΝΑΖΙ της “Χ. Αυγής”, που όποτε έπρεπε τους στήριξαν παντού και με όλα τα μέσα, συκοφαντώντας παράλληλα με την αηδή στάση τους τον Πατριωτισμό και τον Εθνικισμό στην χώρα μας, αφού έδωσαν στους διεθνιστές το δικαίωμα να ταυτίζουν πρόστυχα και πονηρά τον Πατριωτισμό με τον Ναζισμό και τον Φασισμό, κλπ, ξέροντας φυσικά την αλήθεια, ταυτίζοντας και πάλι πονηρά και βρώμικα τους ΝΕΟ-ΝΑΖΙ του πράκτορα τέως βομβιστή Μιχαλολιάκου, με την Ακρο-Δεξιά και τον Εθνικισμό, κλπ, κλπ, κλπ!..

– Αν το 1973 και στο πλαίσιο της άμυνας του Ισραήλ (διότι η άμυνα “ξεκινά πάντα απ’ έξω” / 2ος Αραβο-Ισραηλινός πόλεμος) είχαν έλθει και καταλάβει τα Εξάρχεια Εβραίοι Κομάντος, ντυμένοι Αστυνομικοί και Στρατιωτικοί και προκάλεσαν ό,τι προκάλεσαν στο Πολυτεχνείο, για να ρίξουν τον… ανυπάκουο τότε πλέον Γ.Παπαδόπουλο και να φέρουν τον άλλον “δικό” τους, τον Δ. Ιωαννίδη, όπερ και.. επέτυχαν, σήμερα ποιοί και για ποιούς λόγους έχουν καταλάβει την ίδια περιοχή; Η ύπαρξή τους εκεί ποιούς εξυπηρετεί; Ο δήθεν Διεθνισμός ή ο δήθεν Αναρχισμός τους, η… αντ-εξουσία τους, κλπ, και κατ’ ουσίαν ο… μείζων Ανθελληνισμός τους, ποιούς βολεύει; Γιατί έχουμε τα “στρατιωτάκια” που έχουν μισθωθεί εκεί, από τους επικεφαλής έμμισθους Πράκτορες, γιατί άραγε όλα αυτά διακατέχονται από βαθύ μίσος κατά της Ελλάδος; Μόνον επειδή είναι πχ Αλβανοί Β’ Γενεάς στην χώρα μας, μόνον επειδή τους πληρώνουν το νοίκι ή τα… τσιγάρα τους, μόνον επειδή τους δίνουν τζάμπα… αιδοίο, μήπως γιατί τους αρέσουν οι πολεμικές τέχνες στην… παραλία, που έλεγε και ο Κων-λος (όχι ο “γαμάω” τραγουδιστής, αλλά ο βουλευτής), μήπως γιατί έρχονται από Ευρώπη και τους αρέσουν η… Ακρόπολη και οι σουβλακερί, μήπως, μήπως, μήπως, … ; (Το “ΚΥΜΑ” το είδατε επιτέλους ή όχι ακόμα, ώστε να δείτε το πώς ο Χίτλερ έκανε “αρνιά” τα νέα παιδιά και πειθήνια όργανά του; Τα ίδια έκανε και ο άλλος Χίτλερ, ο Στάλιν που έλεγε: “Φέρτε μου ένα παιδί 7 ετών και θα σας το κάνω για πάντα Κομμουνιστή”)!..

– Τα όπλα πώς “πέρασαν” στα Εξάρχεια; Από ποιούς; Πόσα και πού είναι; Πώς είναι οργανωμένοι, από ποιούς και για ποιό λόγο;

– Μπορεί τέλος, πραγματικά, όλοι αυτοί οι “τύποι” να νομίζουν πως δεν είναι γνωστοί έστω σε κάποιους από τις Αρχές, εκτός φυσικά των “δικών” τους; [Αναφέρομαι στους επικεφαλής και όχι φυσικά στα αγνά παιδιά (τα περισσότερα είναι τέτοια σίγουρα) και νέους άνδρες, που στρατολογούν στις… τάξεις τους]!..

  • Μπορεί επίσης να μας πουν γιατί βάζουν αυτούς τους νεαρούς κουκουλοφόρους των… Εξαρχείων, (Αλβανοί 20 άρηδες οι περισσότεροι εξ αυτών, με κύριο τόπο διαμονής τους τις περιοχές του Γαλατσίου, της Ν. Φιλαδέλφειας, των Αχαρνών, αλλά και του Κέντρου), να κάνουν μπραβιλίκι σε μικρο-μαγαζιά Πακιστανών, Μπαγκλαντεσιανών, κλπ; Για εξάσκηση; Και άλλα πολλά φίλοι μου, αλλά όχι τώρα, αφού ο… Ακανές ή το… “rahat lukum”, αχαχαχαχαχαχα, θα σας… προσφερθεί στο τέλος, και αν(!) κρίνουμε ότι… θα απαιτηθεί!..

– Κε Τσίπρα! Άκουσα να λες στο παιδάκι το Ρομά, πως Α’ Δημοτικού πάει και ο ένας γιός σου! Να ζήσει 1000 χρόνια, το εύχομαι με όλη μου την καρδιά και αυτός και ο έτερος γιός σου! Πιστεύεις όμως πραγματικά πως αν “το πάτε” σε εμφύλιο, όπως προφανώς το έχετε σχεδιάσει, αφού δεν επεμβαίνετε ούτε και για ξεκάρφωμα πια, όπως κάνατε παλιότερα, (δεν νομίζω να τα καταφέρετε και ας έχετε τα ΜΜΕ στα χέρια σας, άλλωστε δεν το θέλει και ο Θεός), πιστεύεις αληθινά ότι εσύ δεν θα κλάψεις;  Πιστεύεις τότε ότι η Περιστέρα σου θα κλαίει μόνο κάθε Ιούλιο, όπως είχε πει; Όταν ήσουν νέο παιδί ρε Αλέξη μας, στα σχολεία που πήγαινες, το αίμα των… άλλων Ελλήνων σκόπευες και στόχευες; Ειλικρινά δεν καταλαβαίνεις “πού το πάς”; Τόσο πολύ σε έχει τυφλώσει ο Διεθνισμός σου, η αντεθνική ιδεολογία σου τέλος πάντων;

– Ρε συ Τσίπρα, σκέψου και αυτό! Ολόκληρη Οθωμανική Αυτοκρατορία δεν μας “έσβησε” ως Έθνος, (ακριβώς διότι μας έκλεψε στα πάντα και παντού και τα οικιοποιήθηκε), δεν μας “έσβησε” ως Έλληνες, ως λαό, ως Χριστιανούς! Πιστεύεις λοιπόν ειλικρινά ότι, εσύ και ο Σόρος με τους φονιάδες σας, (ποινικοί που βγάλατε επίτηδες έξω και μη, εγχώριοι και μη, “λάθρο” και μη), διότι περί αυτού πρόκειται, θα τελειώσετε την Ελλάδα; Πιστεύετε πραγματικά πως μπορείτε να “σβήσετε” την Ελλάδα, εσύ και όλα τα κόκκινα και μαύρα φασισταριά που έχεις μαζέψει ή κρυφά σε στηρίζουν, και να την μετατρέψετε πχ σε… Η.Π.Α. των Βαλκανίων;

– Δεν ντρέπεσαι καθόλου, όταν ακούς πχ ότι ο Κολοκοτρώνης έδιωξε όλη την μαυρίλα της Ανατολής από την χώρα και μας χάρισε την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ και εσύ, μόνον τα τελευταία 4,5 χρόνια που κυβερνάς, έβαλες 3 εκ-ρια ξένους, έδιωξες την τελευταία ελληνική νεολαία, ξεζούμισες την μεσαία τάξη, από μίσος, λόγω της ήττας σας στον Εμφύλιο (αρχικά Εμφύλιο και μετέπειτα συμμοριτοπόλεμο), και από τα κλεμμένα αυτά λεφτά μας κάνεις τον μάγκα με τα επιδόματα στους ακραία φτωχούς, στους Ρομά, στους “δικούς” σου, κλπ, ενώ υπέγραψες το 3ο και χειρότερο μνημόνιο, που είναι άθροισμα των άλλων 2 προηγουμένων + τα 100 δις του “ΣΟΡΟΣ-Βαρουφάκη”, μας έβαλες όλους σε εθνική υποθήκη, μέχρι το 2115, με το ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ, πούλησες χωρίς να μας ρωτήσεις την Μακεδονία, που για την ελευθερία της έπεσαν χιλιάδες Ελλήνων, πουλάς τώρα το 1/2 Αιγαίο,  καταστρέφεις την Παιδεία, τα έβαλες με την Ιστορία μας, με την Εκκλησία που παραδοσιακά όλα τα Κομμούνια μισείτε, καταστρέφεις όλες τις παραδοσιακές αξίες των Ελλήνων, δεν δίνεις ψήφο στους Έλληνες του εξωτερικού, αλλά το κάνεις με τους ξένους, που βάζεις συνεχώς και σωρηδόν στην χώρα μας, και αυτοί, οι Αφρικανοί, οι Ασιάτες, οι Βαλκάνιοι, με τους οποίους ο Ελληνισμός είτε έχει πολεμήσει, είτε πολιτισμικά είναι η ημέρα με την νύχτα μαζί τους, να διαμορφώσουν το δικό μας μέλλον ρε φιλαράκο, κλπ, κλπ, κλπ; Το βλέπεις σωστό ρε Αλέξη μας, το βλέπεις τίμιο;

– Γι΄αυτό επομένως και τακίμιασες με τους Διεθνιστές του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ και μόνον, αν εξαιρέσουμε τον Άκη που μόλις είπε ότι θα σε ψηφίσει, βγήκε από την Φυλακή!.. Για να δούμε τώρα, αν θα σε… ψηφίσει και ο Γιάννος, που του έβγαλες την 2η γυναίκα από την Φυλακή, την συμπαθή Κα Κουράκου!.. Αποκάλυψες έτσι, με την τάχα… προοδευτική συμμαχία και ουσιαστικά “ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ”, το ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΧΕΔΙΟ! Δυστυχώς η χώρα από το 1996 και το θάνατο του ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ αλώθηκε παντού, υπονομεύτηκε παντού και κυνηγήθηκαν όλοι οι πραγματικοί Πατριώτες, όλοι οι πραγματικοί Έλληνες!.. (Η CIA των “Διεθνών Εβραίων”, επί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, έκανε πολλά! Εδώ, ακόμα και μέχρι πρότινος, κυνηγούσε τον Πρόεδρο ΤΡΑΜΠ)!..

  • Και καλά ρε Αλέξη μας! Μιας και ήλθε η… κουβέντα!
  • Πραγματικά νομίζεις ότι είσαι ο νέος Α. Γ. Παπανδρέου;
  • Τί σχέση μπορείς να έχεις εσύ ο Ανθέλληνας και ορθότερα ο Αντι-Κρατιστής Διεθνιστής Σόρος-“πολιτικός” (δεν θα ξεχάσω το βασικό μάθημα περί Διεθνισμού της Κας Βάκη στην Βουλή… ), με τον βαθειά Πατριώτη, Εθνιστή και Λαοφιλή “Ανδρέα”;

– Ειλικρινά, πάψε να γελοιοποιείσαι άλλο! Αν θες άκουσέ με και ίσως “να σου βγει σε καλό”!..

– Στο ξαναγράφω, με πολύ σεβασμό, για άλλη μία φορά! ΟΥΤΕ ΤΡΙΧΑ ΤΟΥ ΑΔΥΝΑΤΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΞΙΟ ΤΟΥ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΑΔΕΝΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟ ΛΕΩ, ΙΣΩΣ(!!!) ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ! ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΙΕΡΟΣΥΛΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΥΜΒΩΡΥΧΕΙΣ;

– Αρκετά όμως!..

3. Ρε ηλίθιοι και κυρίως ανεγκέφαλοι… “Δημοκράτες του κόλου”, που πάντα έχετε κομματικές παρωπίδες και καπίστρια, μια σωστή δράση και ΕΘΝΙΚΑ ΩΦΕΛΙΜΗ εδώ και καιρό κάνει ο Ν. ΠΑΠΠΑΣ και έχει να κάνει με τις νέες τεχνολογίες, με τους δορυφόρους, με το διάστημα, με τα όσα τώρα μαθαίνουμε για το ελληνικό ρομποτικό όχημα, που θα μπορεί να πηγαίνει στο φεγγάρι και γύρω απ’ αυτό, τις επιστημονικές επαφές και σχέσεις μας με την ΝΑΣΑ, κλπ και “πέσατε” να τον φάτε! Γιατί; Είστε πραγματικά τόσο ηλίθιοι ή προσπαθείτε γι΄αυτό;

– Δηλαδή δεν θέλετε την σύγχρονη Ελλάδα, αλλά την… Ψωροκώσταινα;

– Δεν σας αρέσει που ένας νέος άνθρωπος, έστω και πολιτικά αντίπαλός σας, ο Υπ. Ν. Παππάς, προσπαθεί, από τα καθήκοντά του αν θέλετε ακόμα, να βάλλει την χρεοκοπημένη έστω Πατρίδα μας σε ένα άλλο… περιβάλλον;

– Αν θέλετε να βάλετε κατά του Παππά δεν έχετε 1 εκ-ριο άλλους λόγους να τον προσβάλλετε πολιτικά;

– Με την στάση σας αυτή δεν καταλαβαίνετε ότι:

  α. Μειώνετε το διεθνές κύρος της Ελλάδος, όταν μάλιστα σ’ αυτήν απεκαλύφθησαν άπαντες στην ΝΑΣΑ; (Δέχθηκαν οι εκεί… χαζοί επιστήμονες και τις 14 -αν δεν σφάλλω- “σχετικές με το θέμα… καινοτομίες των Ελλήνων επιστημόνων”)!

  β. Μειώνετε το κύρος των Ελλήνων επιστημόνων και ουσιαστικά των “Κεφαλών” μας και δεν έχετε κανένα δικαίωμα, γι’ αυτό!..

– Και για να μην το “κουράζω”! Ο Κος Παππάς ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΜΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ που του ανατέθηκε ότι ΠΕΤΥΧΕ 100% και για εμάς εδώ είναι ο πιο πετυχημένος Υπουργός της Κ-Β αυτής (Οϊμέ), αφού ανέλαβε ένα Υπουργείο που πριν δεν… υπήρχε και δούλεψε και δουλεύει πάνω σε… “λευκό χαρτί”, δηλαδή πάνω στο “τίποτα” ή -έστω- (άντε για να σας… προσεγγίσω) δουλεύει πάνω σε μια σειρά πραγμάτων που ήταν στο ελληνικό επιστημονικό… Πεδίο, ασύνταχτα, “πεταμένα” ή “ατάκτως ερρημένα” θέματα!..

– Η Ελλάδα, προς ενημέρωσή σας, στον τομέα του Παππά, είχε σημαντική διεθνή παρουσία τα τελευταία 4,5 χρόνια, αλλά το λάθος του ήταν ότι τον έφαγε και αυτόν -πιθανότατα- η κομμουνιστική -δήθεν- σεμνότητα, (όπως πχ λέμε για άλλους  “φιλελεύθερος αστισμός”, κλπ), με αποτέλεσμα να μην έχει εκδώσει ούτε ένα φυλλάδιο το Υπουργείο του (αν το είχε κάνει θα το βλέπαμε εκτιμώ), στο οποίο να φαινόταν όλη η δουλειά που έγινε εκεί και σε ένα αντικείμενο του πολύ μέλλοντος, ΗΛΙΘΙΟΙ (το ξαναγράφω) ή … ξένα πρακτόρια! (Γιατί να μην είστε δηλαδή);

– STOP!

Διαβάστε τώρα όλοι και ειδικά εσείς οι ΗΛΙΘΙΟΙ και πάρτε μια γεύση του τί πχ σημαίνει Έλληνας Επιστήμονας:

Τί είπε ο Έλληνας αστροφυσικός Δημήτρης Ψάλτης, για την “μαύρη τρύπα” και την θεωρία του Αϊνστάϊν!..

NEWSROOM ELEFTHEROSTYPOS.GR

Ο Δημήτρης Ψάλτης και οι συνεργάτες του ανέλαβαν -για πρώτη φορά σε τέτοια αστροφυσική κλίμακα- να εξετάσουν κατά πόσο η εικόνα της μαύρης τρύπας επαληθεύει τη Γενική Θεωρία της Σχετικότητας του Άλμπερτ Αϊνστάιν.

Ένας Έλληνας επιστήμονας της διασποράς, ο Δημήτρης Ψάλτης, καθηγητής Αστρονομίας και Φυσικής του Πανεπιστημίου της Αριζόνας, διαδραμάτισε κομβικό ρόλο στο νέο μεγάλο “Τηλεσκόπιο Ορίζοντα Γεγονότων” (Event Horizon Telescope-EHT), που πήρε την πρώτη εικόνα από μια μαύρη τρύπα.

Η τερατώδης μαύρη τρύπα, στον γαλαξία Μessier 87, έχει διάμετρο περίπου 40 δισεκατομμυρίων χιλιομέτρων (τρία εκατομμύρια φορές μεγαλύτερη από τη Γη) και βρίσκεται σε απόσταση 500 εκατομμυρίων τρισεκατομμυρίων χιλιομέτρων.

Ο Δημήτρης Ψάλτης και οι συνεργάτες του ανέλαβαν -για πρώτη φορά σε τέτοια αστροφυσική κλίμακα- να εξετάσουν κατά πόσο η εικόνα της μαύρης τρύπας επαληθεύει τη Γενική Θεωρία της Σχετικότητας του Άλμπερτ Αϊνστάιν.

Γι’ αυτό το σκοπό ανέπτυξαν τα σχετικά «τεστ» και κατέληξαν στη σημαντική διαπίστωση ότι ο Αϊνστάιν για μια ακόμη φορά δικαιώθηκε, καθώς η εικόνα της μαύρης τρύπας τελικά ταιριάζει πολύ καλά στις προσομοιώσεις που είχαν προηγηθεί με βάση τη θεωρία.

Αμέσως μετά τη σημερινή ανακοίνωση, ο Έλληνας αστροφυσικός δήλωσε: «Το Τηλεσκόπιο ΕΗΤ για πρώτη φορά μας επέτρεψε να ελέγξουμε τις προβλέψεις της γενικής θεωρίας της σχετικότητας του Αϊνστάιν γύρω από υπερμεγέθεις μαύρες τρύπες στα κέντρα γαλαξιών. Το μέγεθος και η σκιά (σ.σ. της μαύρης τρύπας του γαλαξία Μ87 που φωτογραφήθηκε) επιβεβαιώνει τις ακριβείς προβλέψεις της γενικής θεωρίας της σχετικότητας του Αϊνστάϊν, αυξάνοντας έτσι την εμπιστοσύνη μας σε αυτή τη θεωρία που έχει κλείσει ένα αιώνα. Η απεικόνιση μιας μαύρης τρύπας είναι μόνο η αρχή της προσπάθειας μας να αναπτύξουμε νέα εργαλεία που θα μας επιτρέψουν να ερμηνεύσουμε τα άκρως πολύπλοκα δεδομένα της φύσης».

Ο Δημήτρης Ψάλτης από το 2003 διδάσκει στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνα, όπου σήμερα είναι καθηγητής Αστρονομίας και Φυσικής. Οι έρευνές του εστιάζονται στον έλεγχο της “Γενικής Θεωρίας της Σχετικότητας του Αϊνστάϊν” σε κοσμική κλίμακα, μελετώντας κυρίως τις μαύρες τρύπες και τους αστέρες νετρονίων.

Ο κ. Ψάλτης ασχολείται με το Τηλεσκόπιο Ορίζοντα Γεγονότων από τα πρώτα στάδιά του. Με την ερευνητική ομάδα του στο Πανεπιστήμιο της Αριζόνας ανέπτυξε τα τεστ της Γενικής Θεωρίας της Σχετικότητας, που το τηλεσκόπιο ΕΗΤ πραγματοποιεί. Επίσης, έχει αναπτύξει αλγόριθμους προσομοίωσης σε υπολογιστές, που προέβλεψαν εκ των προτέρων πώς θα μοιάζουν οι πρώτες εικόνες από τις μαύρες τρύπες.

Πηγή: ΑΠΕ ΜΠΕ

-/-

4. Τάχα εξεπλάγησαν κάποιοι που η Κα Λούκα ΚΑΤΣΕΛΗ βρέθηκε στο Γαλάτσι στην πρόσφατη πανελλαδική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και των “Διεθνιστών – Λακέδων”, του Σημιτικού ΠΑΣΟΚ! Μπορεί και να λένε την αλήθεια και πράγματι να ένοιωσαν έκπληξη!

– Όμως φίλοι μου αγαπημένοι η Κα Λούκα ήταν σύζυγος του Γεράσιμου ΑΡΣΕΝΗ, ο οποίος -ας τα λέμε πια όλα- το 1996, ως ΥΠΑΜ, και στα… Ίμια “τα είχε κάνει πλακάκια” με τον συμμαθητή του στο ΜΙΤ, τότε Α/ΥΠΑΜ “Δημοκρατικό” Ουϊλιαμ ΠΕΡΥ, και είχαμε ως αποτέλεσμα τις “γκρίζες ζώνες”, (Σημιτική παρθενιά των ακουλουθουσών… μαύρων συμφωνιών του Ελσίνκι και της Μαδρίτης), το “ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ τους Αμερικανούς” και τους 3 νεκρούς Έλληνες, παρά δυστυχώς την Α-Ε-Τ πολιτική συμφωνία απεμπλοκής! Αυτή είναι η αλήθεια!

– Ο Αρσένης και σχεδόν ολόκληρη η 1η Κ-Β Σημίτη ήταν η 1η που άρχισε να δουλεύει με σχέδιο και με εντολές, για ό,τι και όσα ζούμε σήμερα σαν Έλληνες και σαν Ελλάδα, όλα δηλαδή αυτά που ανέλαβε “στεγνά” πλέον να διεκπεραιώσει ο πολιτικά “αγορασμένος” Τσίπρας! Γι’ αυτό και ο Αλέξης μας “πλεύρισε” τους Σημιτικούς! Δεν τους προσέγγισε μόνον για ψήφους ή για να το παίξει ο… μέγας Αρχηγός της νέας Κεντρο-Αριστεράς τάχα, κλπ! Ο βασικός στόχος όλων αυτών είναι το οριστικό τέλος του Έθνους-Κράτους Ελλάδα και είδατε πού μας έφεραν μέσα μόνον σε 4,5 χρόνια, αφού είναι γνωστό πως ό,τι χτίζεται θέλει χρόνο ή πολύ χρόνο για να γίνει, ενώ ό,τι γκρεμίζεται μόνον μερικά λεπτά για να πέσει!..

– Και η Κα Κατσέλη λοιπόν είναι “δεμένη” στο ίδιο άρμα, αυτό των… “Δημοκρατών” τάχα “Διεθνών Εβραίων”, από της εποχής του συζύγου της ακόμα!.. Τί δεν καταλαβαίνετε;

5. Τσιφλίκια δεν έχει μόνον η ΝΔ, όπως πχ τους Καραμανλήδες, τους Μητσοτάκηδες, τους Βαρβιτσιώτηδες, τους Κεφαλογιάννηδες, κλπ! Τσιφλίκια είχε και το παλιό ΠΑΣΟΚ, όπως πχ τους γόνους του Α. Γ. Παπανδρέου, τους Αρσένηδες, τους Κατσιφάρες, κλπ, και μια σειρά από άλλους που ακολούθησαν την φράση “σόϊ πάει το Βασίλειο” ή αλλιώς “το εύκολο της ζωής οικογενειακό διάβα”!.. Τσιφλίκια όμως (άλλου -σχεδόν- τύπου, ας πούμε, αλλά τσιφλίκια) υπήρχαν και υπάρχουν και στο με βαρύ ποινικό μητρώο ΚΚΕ και στους σημερινούς νεο-κομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ! Οικογένειες και εδώ! Πχ Η οικογένεια του σύντροφου Παπαρήγα, του σύντροφου Κύρκου, κλπ! Και θα εξελιχθούν σε οικογένειες και οι Τσίπρες και οι Παπαδημούληδες και οι Βούτσηδες και άλλοι πολλοί, από τους Διεθνιστές σημερινούς Κυβερνήτες μας!.. Θα με θυμηθείτε!..

– Κοινό όλων αυτών των πολιτικών τσιφλικιών που η κατάρα έφερε να ηγεμονεύουν την νέα Ελλάδα, από επανασυστάσεώς της ως Κράτους, το 1831, είναι η ύπαρξη άφθονου χρήματος στις τσέπες τους! Ο Παπαδημούλης πχ έχει -λένε- 22 διαμερίσματα στις Βρυξέλλες, κλπ, ενώ άλλο σημερινό κοινό τους στοιχείο είναι ότι οι περισσότεροι απ’ αυτούς είναι υπάλληλοι της “Διεθνούς Εξουσίας” των Παγκοσμιοποιητών Μεγαλο-Εβραίων που κυβερνούν, χωρίς να φαίνονται (τουλάχιστον δεν φαίνονται όλοι) την ΕΕ και συνεπώς είναι κατά περίσταση Πατριώτες, ανάλογα δηλαδή με τα κάθε φορά συμφέροντα των αφεντικών τους, στην χώρα μας και αλλαχού!

– Εδώ φίλοι μου, χαρακτηριστικά οικογένειας τείνει να προσλάβει και εκείνος ο πραγματικά σιχαμένος, εμμετικός και αηδής φανφαρόνος (τώρα που το σκέφτομαι, μ’ αρέσει που έχω αποκαλέσει “σιχαμένο” τον Κο Αφτιά / συγγνώμη Κε Αφτιά, πλέον μόνον “ελάτε” θα σε λέω), ο επηρμένος εκπρόσωπος της ΕΕ, Μαργαρίτης ΣΧΟΙΝΑΣ, εκ Καβάλας! (Έλληνας “demek”, αλλά μάλλον καλύτερα “Διεθνής… Έλληνας”)!..

– Επίσης κοινό στοιχείο όλων αυτών των πολιτικών μεγαλο-τσιφλικάδων είναι οι – σε διαφορετικό επίπεδο βεβαίως- σχέσεις τους με τους μεγαλοεπιχειρηματίες, με το μεγάλο δηλαδή Κεφάλαιο στην χώρα μας, με την Μασωνία (“Δούρειο Ίππο” των “Διεθνών Εβραίων” σε κάθε χώρα, όπως και στην Ελλάδα / θα είδατε πως μόλις η υπό τον Μανέα Μασώνοι… τόλμησαν να επιδείξουν κάποια στιγμή εθνική στάση, οι… προϊστάμενοί τους Βρετανοί έπαψαν να τους αναγνωρίζουν και τους “έκοψαν στα 2”, με την αποχώρηση των Μασώνων υπό τον Διεθνιστή Μασώνο Κο Παϊπέτη, ο οποίος ενοχλείτο και στην θέα ακόμα της ελληνικής σημαίας) και τέλος οι σχέσεις τους με τις εγχώριες ΜΥ!.. (Ένιοι και με ξένες ΜΥ).

6. Έστειλαν και οι Στρατηγοί – πρώην… ηρωϊκά Κομματόσκυλα επιστολή, δήθεν… “κραυγή” για το πού βαδίζουμε ως χώρα! Δεν θα το σχολιάσω! Θα ρωτήσω όμως! Εκείνη την υπογραφή Τελίδη τί την θέλατε ρε μάγκες; Τόσο μεγάλη προσωπικότητα ήταν ο Κος αυτός ή τόσο μεγάλο Κομματόσκυλο; Και κάτι ακόμα! Όλοι εσείς δηλαδή, που φτάσατε οι περισσότεροι Αρχηγοί, κυρίως λόγω των “κονέ” σας, ήσασταν του ιδίου πολιτικού χώρου (όχι, δεν φαίνεται αυτό, αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα), είχατε και έχετε Αρχηγό σας τον Κο Ζαζιά, τον… Αντάρτη… ,  και είπατε τώρα να εκφράσετε την… αγωνία σας; (Ειλικρινή θα πω εγώ και δεν θα σας την αρνηθώ)!

– Κρυφτείτε ρε σεις, όλοι σας και… πάραυτα, και πάρτε παράδειγμα από τον Στρατηγό ΓΡΑΨΑ, ο οποίος με την στάση του προσδίδει κύρος και στις ΕΕΔ, αλλά και σε όλα τα στελέχη (ε.ε. + ε.α.), σιωπών!.. Δεν συνοδεύει ρε ούτε η δόξα, ούτε το χρήμα το άψυχο κουφάρι μας στο χώμα, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!..

– Γιατί, αφού είστε τόσο Πατριώτες δεν βγήκατε να καταγγείλετε πχ:

α. Ότι τις ΕΔ διοικεί δια του Αποστολάκη ή… Υποστολάκη ο Κος Β. Βαρδινογιάννης και τις ελέγχει ο ΣΥΡΙΖΑ με τον σκληρό κομματικό Ρήγα, ο οποίος είναι και ο πραγματικός ΥΠΑΜ, κάτι που είπε, με άλλον τρόπο βεβαίως και ο Π. Καμμένος, που μας διαβάζει και αυτός, μαζί με τον… Γαλλίδα “ΛΟΑΤΚΙ”, εκπρόσωπο Τύπου του; (Και είχε και έχει δίκιο σχετικά με το θέμα ο μέγας… Πατριώτης Πανούλης, που τον “κάρφωσε” ο Κομμουνιστής δοσίλογος Κοτζιάς, πως συναινούσε στα πάντα όσα έκανε η Κ-Β στο Σκοπιανό, από την αρχή του θέματος, έως του τέλους του και τις… υπογραφές)!..

β. Γιατί δεν λέτε πως ΥΠΑΜ είναι ένας πρώην ανακληθείς απόστρατος και με πρόσφατο εγκεφαλικό;

γ. Γιατί δεν λέτε ότι Α/ΓΕΣ σήμερα έγινε / είναι ένας γιός φανατικού Χουντάρχη, του Αυγουστίνου ΚΑΜΠΑ, γιός, ο οποίος άλλαξε απόψεις και έγινε -τάχα-… νεο-Κομμουνιστής και είναι Αρχηγός έχοντας “στεντ”, ενώ θα έπρεπε κανονικά να ήταν σπίτι του; (Ρε ξεφτίλες του “kranos.gr”, αδιαθεσία λόγω της συγκίνησης της προαγωγής του έπαθε ο Κος Α/ΓΕΣ, ρε ψεύτες;)!

– Δεν θα υπεισέλθω στο πώς, φαινομενικά έστω, άλλαξε πολιτικές απόψεις, αυτό άλλωστε είναι ευρέως γνωστό! Θα του πω όμως του ιδίου, αλλά θα πω και σ’ εσάς, πως είναι για φτύσιμο, (όπως ακριβώς το γράφω), ο παλιοξεφτίλας, που πήγε στο “Ρούπελ” και είπε… ασύμμετρα, πως οι Έλληνες εκεί που το 1941 πολέμησαν τους ΝΑΖΗΔΕΣ, ήσαν όλων (sic) των θρησκειών, αφού πήρε τέτοια εντολή, ώστε σιγά-σιγά, ο μέλλει σε λίγα χρόνια να αντιμετωπίσει πρόβλημα προσωπικού ΕΣ, να συνηθίσει στην ιδέα ότι στις ΕΕΔ θα υπηρετούν πια και άλλες Φυλές, κάτι που τελικά (και όχι μόνον στις ΕΕΔ), θα οδηγήσει στον ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και στον ΑΠΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ του ελληνικού λαού μας, στην υποχρεωτική αφαίρεση του Σταυρού από την σημαία μας και στην δημιουργία ενός νέου πολυπολιτισμικού -πειραματικού αρχικά- Κράτους, ενός “Κράτους – Αποχωρητηρίου Ανθρώπων 3 Ηπείρων”, ενός ουσιαστικά “ΜΗ ΚΡΑΤΟΥΣ” και ενός τελείως νέου Στρατεύματος!.. (Δεν θα το επιτρέψει Εκείνος όμως)!..

δ. Γιατί δεν λέτε πόσες κλίκες είχατε όταν υπηρετούσατε; Γιατί δεν λέτε εσείς κάτω από ποιά… Ομάδα, και “υπό ποίον”… επικεφαλής, ο καθένας σας υπηρέτησε; Πχ εσύ Κορίνθιε Κε Γκίνη, που… “πήδαγες” τους Κορίνθιους!  Έχεις ακούσει κάτι σχετικά με τον Κο ΑΝΤΩΝΑΚΟΠΟΥΛΟ, τον πρώην ΠΑΣΟΚΟ Α/ΓΕΕΘΑ, που λένε πως στην Κύπρο (τότε ήταν “ΒΑΣΤΑ ΓΙΩΡΓΟ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ”) το 1974, έβλεπε τους Τούρκους να βγαίνουν στο νησί… παρέλαση και… απαξίωσε να ρίξει έστω και μια ριπή με τα πυροβόλα του, ως Υπλγός ΠΒ; Είχε άραγε από τότε στρατολογηθεί από τις Η.Π.Α., που τον έκαναν μετά Α/ΓΕΕΘΑ, σαν πχ τον Αεροπόρο Τζογάνη, τον άλλον εξ Αιτωλοακαρνανίας Α/ΓΕΕΘΑ μας, ο οποίος όμως δεν μίλησε ποτέ μετά την αποστρατεία του, όντας αυτός που δεν “σηκώθηκε” (με αστεία δικαιολογία) μαζί με τα άλλα “NORATLAS” για την Κύπρο; (Ναι αυτά που έριξαν από λάθος οι Κύπριοι, θεωρώντάς τα τουρκικά, σκοτώνοντας ‘Ελληνες Κ/Δ, μια δύναμη που θα αποτελούσε μια σημαντική ενίσχυση της Ε/Κ τότε άμυνας)!

ε. Εσύ Κε Τελίδη, του 1 + τίποτα, που διορίζεις ακόμα Δκτές Σχηματισμών, όπως τον νυν Υπτγο  “δικό” σου στην 12η, για πες μας! Ποιά ήταν η θρυλική σου πορεία στο Στρατό, που έγινες και Αρχηγός του ΓΕΣ καθ’ υπόδειξιν ή κατά συμφωνία των… αντιμαχομένων πλευρών… σας;

STOP!

– Άντε λοιπόν ρε σεις κρυφτείτε και κυττάξτε να βοηθήσετε, ώστε ο Στρατός, ως η τελευταία άμυνά μας, να κρατήσει την χώρα ελεύθερη, αν απαιτηθεί, αλλά και να επιβάλλει την τάξη στο εσωτερικό, κάτι που πιθανώς να απαιτηθεί λίαν συντόμως!.. Και στο τέλος – τέλος, ζητείστε ρε και καμιά συγγνώμη, απ’ όσα στελέχη, άριστα καθ’ όλα, τα σουτάρατε, διότι είτε δεν μπορούσατε να τα ελέγξετε, είτε διότι ήσαν και μόνον προσηλωμένα στον όρκο τους, είτε διότι ήταν πολύ  έξυπνα και δεν σας… έκαναν, αφού οι περισσότεροί σας ήσασταν μουουουουου και μπεεεεεεεεεε, και ας ήσασταν οι περισσότεροι… ανθρωπόμορφες ύαινες, που έβλεπαν μόνον την πιο πάνω… καρέκλα και που τώρα ξαφνικά βλέπουν και… Πατρίδα! Όλους εσάς τους… ΚΛΙΚΑΔΟΡΟΥΣ (μόνον αυτό επιτρέπει η συνείδησή μου να γράψω) σας ξεφτίλισαν τα νεο-Διεθνιστο-Κομμούνια, αν το καλοσκεφτείτε, σε βάθος φυσικά!..

7. Μήπως, μετά την πρόσφατη συνάντηση στην Μόσχα ΡΤΕ – Πούτιν, δικαιωθήκαμε για τα όσα σας γράφαμε σχετικά με τους S-400 και κυρίως με το ότι οι Τούρκοι δεν έχουν παραλάβει τίποτα ακόμα; Διαβάστε το σήμερα και αλλιώς:

α. Οι Ρώσοι δεν είναι ηλίθιοι να δώσουν S-400 στους Τούρκους, στους οποίους θα επιτεθούν σε λίγα μόλις χρόνια!  Εκτός αν τους δώσουν τίποτα… σάπιο και “ελεγχόμενο”!.. (Άσε τον ΡΤΕ να περιμένει τους S-400 και πιο μπροστά από τον Ιούλιο! Ήδη οι Ρώσοι, μετά τις δηλώσεις ΡΤΕ, έβγαλαν ανακοίνωση με την οποία ομιλούν για μια νέα σχετική Ρ-Τ συμφωνία “πακέτο”! Κατάλαβες!.. Οψόμεθα)!..

β. Να θυμάστε: “ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΑΛΟΓΟ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΡΩΣΣΟ 2 ΦΟΡΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ”!.. Αυτό για όσους καταλαβαίνουν!..

γ. Κε Φίλη, Έλληνα, Όργανο των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” των Η.Π.Α., που σε έκαναν ό,τι σήμερα είσαι! Οι Ρώσοι δεν θέλουν παλληκάρι μου Κουρδιστάν! Κάτσε και διάβασέ μας! Οι Ρώσοι θέλουν, αν είναι δυνατόν, να φτάσουν στο Ισραήλ κυρίως (στα σύνορά του) με περίπατο, όπως και στα δυτικά του Ιράν!.. Γι’ αυτό δεν θα είχαν καμία δυσκολία να αποκαλέσουν τους Κούρδους “Τρομοκράτες” και να τους κτυπήσουν από κοινού με τους Τούρκους, όπως το κάνουν ήδη οι Τούρκοι αυτό, μαζί με τους Ιρανούς!..

δ. Οι Τούρκοι θα μας την “πέσουν”, όντας βαλτοί από τους Ρώσους και ωθούμενοι και από τους σημερινούς Αντι-Αμερικανούς της ΕΕ, ΕΕ που ελέγχουν απολύτως οι “Διεθνείς Εβραίοι”, οι οποίοι μισούν είπαμε μέχρι και την ίδια τους την Πατρίδα, το Ισραήλ, αλλά και την Ελλάδα! Αυτή θα είναι μεγίστη ρωσική επιτυχία,καταλαβαίνετε το “γιατί” και τότε θα ανοίξει και ο ήδη έτοιμος, (δια της Κριμαίας), δρόμος, για ρωσική κατεβασιά στα Στενά και στην Πόλη! Καθείστε οι… αμελείς και ξαναδιαβάστε μας!..

ε. Οι Ρώσοι, επειδή ξέρουν ότι το “παιχνίδι” θα παιχτεί στην Πόλη, στο παλαιό ΒΥΖΑΝΤΙΟ, του Βύζαντα του Μεγαρέως, και εκτιμώντας τις πιθανές διαστάσεις που τυχόν πάρει ένας τέτοιος πόλεμος, τώρα ασχολούνται ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ με το πώς θα προσβάλλουν τις Η.Π.Α. στο έδαφός τους, με 1ον στόχο την ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ! Τί να κάνουμε; Έχουμε και Αγγέλους που πετάνε και στην… Μόσχα!..

8. Ρε Αγτσίδη, δεν ντράπηκες; Τί δουλειά έχεις εσύ(!!!) ρε, στον ΣΥΡΙΖΑ; Εκτός αν μπήκες εκεί, ως “Όφις Ασφαλείας”!

9. Κε Τραμπ!

– Σου γράψαμε πως ήταν λάθος σου τα συγχαρητήρια στον Τσίπρα, για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, που ο ίδιος ο “ΣΟΡΟΣ – διαμεσολαβητής” “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ” Νίμιτς μας δικαίωσε, μετά βεαβίως τις υπογραφές, λέγοντας πως το πΓΔΜ δεν ήταν όνομα, αλλά… επίθετο, κλπ, αφού για εμάς, για να στο πω αμερικάνικα, είναι σαν να επαινείς εσύ την Κλίντον ή τον Ομπάμα ή τον Σάντερς, που σε “έθαψαν” και ακόμα σε… “θάβουν”! (Οι “δικοί” σου, που μας διαβάζουν, έχουν σίγουρα αντιληφθεί το “γιατί”… φωνάζαμε, σχετικά με το Σκοπιανό και το ξεπούλημα της Μακεδονίας μας, από τον… ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ Τσίπρα)!

Τώρα είμαστε έτοιμοι να σε συγχαρούμε, αν:

α. Άρεις το εμπάργκο όπλων στην Κυπριακή Δημοκρατία!

β. Αν την εντάξεις στο ΝΑΤΟ!

γ. Αν δώσεις στην Ελλάδα F-35 με… αμερικανικά λεφτά!.. (Δάνειο)!..

δ. Αν πολεμήσεις την κομμουνιστική κατάρα, αυτήν την ψώρα που ζει ακόμα εδώ, στην γη του ήλιου, καθώς και τους πράκτορες του Σόρος, που σχεδιάζουν την Κ-Φ μας και νέα… εσωτερικά δεινά, νέο εμφύλιο και διχασμό! Πες στην Κα Τζίνα Χάσπελ να ενδιαφερθεί να “καθαρίσει” το εδώ Πεδίο, να τελειώνουμε με την τρομοκρατία, αν πραγματικά θες να ξαναγίνει Ελλάδα, η Ελλάδα!.. Ο Πάϊατ, Όργανο του Σόρος, όπως πιστεύουμε, εκτιμούμε πως ξέρει άριστα το τί “παίζει” πχ στα Εξάρχεια και το επιτρέπει, ίσως γιατί προσβλέπει -κάτι σαν εφεδρεία- σε μια ελληνική αντίστοιχη εσωτερική… λαϊκή επανάσταση, σαν αυτήν στην Ουκρανία, όπου πρωτοστάτησε, εφαρμόζοντας την ίδια γενική μέθοδο εφαρμογής στο Πεδίο, του σχεδιασμού του, χρησιμοποιώντας τα ίδια περίπου όπλα, ήτοι πολύ χρήμα, έλεγχο της διακίνησής του, έλεγχο των ΜΚΟ, χρησιμοποίηση των Ουκρανών  ΝΑΖΗΔΩΝ, κλπ, κλπ, κλπ!

– Κε Τραμπ!

– Είσαι η μόνη ελπίδα πλέον, εξαιρουμένου του Έλληνος… ΘΕΟΥ, του κανονικού ή του… “από μηχανής”, του να παραμείνει η Ελλάδα, ελληνική και να μην καταστραφεί, κάτι ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ, ΠΩΣ ΑΝ ΣΥΜΒΕΙ, ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΥΒΡΗ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΘΝΗ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ -ΑΡΓΑ Η (ΔΙΑΖ) ΓΡΗΓΟΡΑ – ΘΑ ΦΑΓΩΘΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ / ΦΑΓΩΘΕΙΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ!..

DON’T YOU FORGET MR PRESIDENT, ABOUT THE ABOVE MENTIONS!.. IF YOU PLEASE!..

10. Κε Φίλη! (Της Παντείου και υποστηρικτά των… “Πρεσπών”)!

– Πού το ξέρεις πως δεν υπάρχει κεντρικός σχεδιασμός της Τουρκίας, για πόλεμο με την Ελλάδα; Είσαι στο Τ/ΓΕΕΔ ή πείθεσαι σε ό,τι τυχόν σου λένε οι εδώ Αμερικανοί, εννοώ της Πρεσβείας;

– Όχι απλώς κεντρικός, αλλά ΚΕΝΤΡΙΚΟΤΑΤΟΣ τ/σχεδιασμός υπάρχει, για κάτι τέτοιο! (Πάντα μάλιστα υπήρχε και μην δείχνεις τάχα… ανιστόρητος)!..

– Σφάλλεις τα μάλα, αν νομίζεις, πως με τέτοιες διατυπώσεις, ενός ιδιότυπου, κατ’ ελάχιστον, πασιφισμού, … βοηθάς στην Ε-Τ προσέγγιση, στην… συνεκμετάλλευση στο Αιγαίο, κλπ, κλπ, κλπ!..

– Γιατί τελικά δεν ταυτίζεσαι με τα σημερινά αμερικανικά “θέλω” και ακόμα είσαι ταγμένος στα “θέλω” των αφεντικών σου, που κυβερνούσαν όμως και δεν κυβερνούν πια τις Η.Π.Α.; Τόσο… παγκοσμιοποιημένος είσαι πιά; Περισσότερο ακόμα και απ’ τους ιδεολογικούς Πάτρωνές σου;

11. Οι Ισραηλινοί, επειδή έχουν μυαλό, (πάντα είχαν), έβγαλαν και πάλι, για άλλη μία φορά, έστω και με βραχεία κεφαλή, (37 έδρες στις 102), Π-Θ τον ΚΑΛΥΤΕΡΟ τους! Τον ΟΞΥΝΟΥ, ΣΥΝΕΤΟ, ΒΑΘΕΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ και ΓΝΗΣΙΟ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ, Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ! Συγχαρητήρια Πρόεδρε, συγχαρητήρια!.. Αξίζεις και ΟΛΟΙ και το ΞΕΡΟΥΝ και το ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΙΑ!.. Τίποτα δεν είναι τυχαίο! Μακάρι να βοηθήσεις και στην κατεύθυνση της εμπέδωσης της ειρήνης, αλλά και της επικράτησης του ΔΙΚΑΙΟΥ, στην περιοχή μας!

  • Φίλε Μπένζαμιν! Είναι κρίμα όμως που δεν μπορέσαμε,  εμείς οι ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, που έχουμε τον μεγαλύτερο, ιστορικότερο και δημοφιλέστερο Σύλλογο στην Ελλάδα να γιορτάσουμε φέτος την Νίκη σου, με την παρουσία της Ομάδος μας, αυτής του μπάσκετ, που προπονεί ο συμπατριώτης σου Κος ΜΠΛΑΤ, στο FINAL – 4! Κρίμα! Οι Αμερικανοί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” προωθούσαν Πρόεδρε πάντα (και ηλιθίως κατ’ εμάς / από την εποχή του Πρέσβεως Κου Μπερνς στην χώρα μας), τον μπασκετικό Βάζελο!.. Πολύ βρωμιά και σήψη Πρόεδρε, αλλά ελπίζουμε στους Προέδρους μας, όπως και στον Δαβίδ ΜΠΛΑΤ, για του χρόνου, στην Ευρώπη, απ’ όπου αποκλειστήκαμε μετά από 9 χρόνια! Χαίρε!..

– Εδώ όμως σε εμάς, στην Ελλάδα, τί θα γίνει φίλοι μου; Θα αλλάξει τελικά ο… Μανωλιός, τί λέτε και εσείς;

12. Άκουσα τον Ευρωβουλευτή Κο ΜΑΡΙΑ να λέει στον Τράγκα, πως 250(!) νυν Ευρωβουλευτές είναι Όργανα του Σόρος! Μόνον τόσοι… λίγοι Κε Μαριά; Μήπως κάπου… λανθάνεις; Πάτε και βρείτε εδώ στο “σάϊτ” μας, τί γράφαμε σχετικά, από τότε που… “ανοίξαμε”!..

13. Τους ΡΤΕ και Τσίπρα, δεν συνδέουν (μόνον) οι Μαδούρο και Μοράλες, αλλά αυτό που κυρίως τους συνδέει είναι η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ, (“Διεθνείς Εβραίοι”), της οποίας και οι 2 ήσαν και παραμένουν Όργανα, με μια Ερντογανική όμως δικαία… εκτροπή και… απείθεια προς αυτήν, εκφρασμένη στο πρόσωπο του Σόρος, λόγω κυρίως των γεγονότων στο Γκεζί και του στρατιωτικού Κινήματος του 2016!..

14.  Πολύ ηθική έχουν στον “ΣΥΡΙΖΑ” και στην Κ-Β τους! (Σας είχαμε γράψει εδώ για το θέμα “Κομμουνισμός + Ηθική”! Πάτε και ξαναδιαβάστε μας)!.. Τί έκαναν λοιπόν τώρα; Έβαλαν ΓΓ της Διαφθοράς μία Ξεπαπαδέα, (όλως τυχαίως εργαζόταν στο γραφείο του Κου Παπαγγελόπουλου), η οποία έχει σχέσεις με τον Αρτεμίου, τις off – shore, τα ταξίδια για τα… μπρόκολα στην Βενεζουέλα, και άλλα πολλά, όπως και με έργα στην Κέρκυρα, που έπαιρνε η εταιρεία του… πατέρα της, κλπ! Καταλαβαίνετε τί πόλεμο στην διαφθορά κάνουν οι πολυδιεφθαρμένοι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, που δεν έχουν εκτός από Θεό και τον… θεό τους!

– Όταν θα βγουν στο φως οι σχέσεις μεγάλων δικών τους με την ΜΑΦΙΑ, (όπως είχαν βγει και οι σχέσεις τους με την Τρομοκρατία, την οποίαν… υπηρετούσαν με διαφόρους τρόπους, πχ ως δικηγόροι των φονιάδων, ως μάρτυρες υπεράσπισης, κλπ), τότε θα αντιληφθούν άπαντες το γιατί έβγαλαν από τις Φυλακές όλους τους βαρυποινίτες, γιατί “έκλεισαν” τις Φυλακές, αφού αυτές πια ουσιαστικά δεν υπάρχουν, και τότε θα φανερωθεί και αυτή η άλλη πλευρά της ηθικής της… Αριστεράς! ΒΡΩΜΙΑ + ΔΥΣΩΔΙΑ + ΑΙΜΑ παντού!

– Κατηγόρησαν τον Λοβέρδο, και για να κτυπήσουν και πάλι το ΠΑΣΟΚ, ώστε να έχουν να κάνουν σπέκουλα, τώρα που “παίζει” η… προοδευτική ή ανθελληνική κατ’ εμάς συμμαχία, αλλά και για να αλλάξουν την ατζέντα ΠΕΤΣΙΤΗ, (θέμα, ω της διαφθοράς, αλλά η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ τους, αυτή της ΞΕΠΑΠΑΔΕΑ και του ΠΑΠΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ* δεν έχει δει ή ακούσει τίποτα / πολύ “ΠΑΠΑ” έχουν και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, σαν τους τρομοκράτες της 17Ν, θα το θυμάστε)! Και πώς τον κατηγόρησαν; Προσέξτε! Λέγοντας πως μάρτυρας άκουσε πως, κλπ, κάτι που ρητώς απαγορεύεται στα νομικά θέσμια, ενώ τον κατηγορούν έμμεσα για δωροδοκία, χωρίς πουθενά να έχει βρεθεί χρήμα!.. Πολύ ηθικοί ρε παιδί μου αυτοί της νεο-κομμουνιστικής… Αριστεράς! ΜΠΟΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!..

  • Σας θυμίζω ότι κατηγόρησαν μέχρι και τον Κο ΣΗΜΙΤΗ, ως κλέφτη και επί ημέρες έσπερναν εντέχνως στα ΜΜΕ συκοφαντίες! Του έψαξαν τα πάντα από οικονομικής πλευράς (και μάλιστα με προτροπή και άδεια από τον ίδιο προσωπικά – προς τιμήν του Σημίτη- τέως δις Π-Θ μας), δεν του βρήκαν τίποτα το επιλήψιμο, αλλά ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΤΕΝΤΟΡΕΙΑ ΦΩΝΗ ΝΑ ΠΟΥΝ  ΟΤΙ ΔΕΝ ΒΡΗΚΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΟΥ, οι αισχροί! (Και για κάποιες λινάτσες, των… γωνιών! Με όλους που διαφωνούμε, άρα και με τον Κο Σημίτη, οι όποιες διαφωνίες μας είναι καθαρά πολιτικές και μόνον και δεν έχουν να κάνουν με τα άτομα, ως απλούς πολίτες! Τέλος, η ζωή, ειδικά του Σημίτη, ήταν ΓΥΑΛΙΝΗ, αν με αντιλαμβάνεστε, όπως και το σπίτι του! Δεν ήταν ποτέ ΚΡΥΦΟΣ πολιτικός, πόσο μάλλον βρώμικος, αλλ’ αντιθέτως ήταν μάλλον πλήρως ανακοινωτικός της όποιας πολιτικής του που εξήγγειλε, πλην περιπτώσεων, που έκρινε ότι υπερίσχυε το εθνικό όφελος)!..

* Παπαγγελόπουλε! Την ΜΑΡΦΙΝ μέχρι να πεθάνεις θα την βλέπεις στον ύπνο σου!.. Ο γιός σου έκανε… σεφτέ; Μισθάρα έ; Τον έφτιαξες εκεί στα πετρέλαια!.. Τους δολοφόνους όμως της ΜΑΡΦΙΝ δεν τους βρήκες ρε… Ρασπούτιν, αν και Ρασπούτιν, αν και κάποτε Α/ΕΥΠ, αν και της… Νεο-Βουδιστικής Σχολής Σκέψης!.. Πάμε μαζί! Ααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα! Και ξανά! Αχαχαχαχαχαχαχαχα! 4 νεκροί καμμένοι από τον κυβερνητικό στρατό σας και ένα έμβρυο! Και κάτι ακόμα! Μάθε καλά το τραγούδι του Μάκη, “ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΤΑ ΒΡΑΔΙΑ”!..

15. Τον Θεοχαρόπουλο, τον αποκαλούμενο και “ρεζίλη”, τον οποίον κανείς Έλληνας ποτέ δεν ψήφισε, αλλά αυτός είναι στην Βουλή και έκανε και τον πρόεδρο της… “ΔΗΜΑΡ”, τον προωθούν οι εδώ Μασώνοι, οι… πρώην Παϊπετικοί (καταλάβατε) και ασφαλώς και ο “Διεθνο-Εβραιο-κίνητος” Υπουργός Ναυτιλίας, Κος Κουβέλης!..

16. ΝΑΙ ΡΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΚΩΝ-ΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΑΣ! ΕΙΝΑΙ ΓΝΗΣΙΑ, ΜΠΡΟΥΤΑΛ, ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΣΣΑ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΗ, ΜΕ ΥΨΗΛΟ “IQ” ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΧ, ΈΤΡΕΧΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΦΑΖΑΝΗ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ, ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΓΝΟΥΣ ΝΕΟΛΑΙΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΞΕΝΑ ΚΟΡΑΚΙΑ! ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΒΟΥΛΗ ΕΜΠΡΟΣ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΧΙ Β’, ΑΛΛΑ Γ’ ΚΑΙ Δ΄ ΕΘΝΙΚΗ!.. ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ ΠΙΑ ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ, ΜΕ ΕΠΡΗΞΕΣ!..

ΣΑΣ ΠΑΕΙ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΖΩΗ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΠΧ Η ΜΕΓΑΛΟΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, Η ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ, Ο ΚΟΥΪΚ, ΚΛΠ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ;

17. Ένα μπράβο στην Κα Βούλτεψη, για την πράγματι ευφυή τηλεοπτική σημερινή (10-04-2019) ατάκα της! “Ο ΣΥΡΙΖΑ σκεπάζει τις βρωμιές του, όπως οι γάτες τις ακαθαρσίες τους”!.. Πολύ καλό!..

– Η Κα Βούλτεψη όμως είπε και κάτι που το είχαμε γράψει και εμείς εδώ παλιότερα! Ο Εθνικός Ύμνος της… Β. Μακεδονίας (sic),  ο οποίος όλος είναι  μια αλυτρωτική, προς την Ελλάδα,… βόμβα, δεν άλλαξε! Θα αλλάξει Κε… Τσίπρα; Για πες μας!.. Κε Κοτζιά;

18.  Κάποτε στα Βόρεια προάστια ζούσαν οι… Δεξιοί και οι πλουτοκράτες! Αργότερα… μετανάστευσαν εκεί και οι φτωχοί ΠΑΣΟΚοι, ενώ σήμερα διαβάζω πως κατεβαίνει για Δήμαρχος Κηφισιάς και η σύζυγος του… Οινομάγειρα, πάντα κατά Τράγκα, ΠτΒ και… κατ’ εμάς Γκαρσία, από την γνωστή ιστορία του… Ζορό!.. Καλή της επιτυχία!..

19. Χίε! Το παρατράβηξες με τον Τέρη Χρυσό και την Μαρίκα ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! Ντροπή σου 1000 φορές, διότι ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ και μάλιστα βάναυσα μια γυναίκα και μάλιστα νεκρή πια, την Μαρίκα ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, η οποία όχι μόνον δεν είχε ποτέ της δώσει οποιαδήποτε πολιτικά ή άλλα δικαιώματα, μένοντας βράχος δίπλα στον μεγάλο ιστορικά άνδρα της, ασχέτως αν μας αρέσει ή όχι αυτό η Ιστορία έτσι τον καταγράφει τον… Ψηλό νεκρό πια, τέως Π-Θ μας και πρόσεξε! Προσβάλλεις μια γυναίκα που είχε, ρε καθίκι, σοβαρότατα προβλήματα υγείας, από μια ηλικία και μετά, μια γυναίκα που βοηθούσε τους πάντες και που έκανε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΓΩΝΑ για τα ΑΜΕΑ παιδιά, για τα οποία λίγο έλειψε να φτιάξει ολόκληρο νοσοκομείο, με λεφτά του Λάτση, ένα όνειρό της που ποτέ δεν υλοποιήθηκε, αφού έπεσε πάνω στην ιδεολογική τύφλωση κάποιων φανατικών και βλαμμένων στο μυαλό ΠΑΣΟΚων, που κατηγόρησαν τον άντρα της ότι θα έπαιρνε για το έργο λεφτά από έναν παλιό Μαυραγορίτη κλπ, και εννοούσαν τον Λάτση, ο οποίος είχε δώσει, αν θυμάμαι καλά, 90 εκ-ρια δρχ τότε! Μετά τα ακούσματα αυτά, ο Κος Σπύρος τσαντίστηκε, έβρισε συλλήβδην τους πολιτικούς και ζήτησε και πήρε τα λεφτά του πίσω και… πάπαλα! Ποιός έχασε; Τα άρρωστα παιδάκια ρε Χίεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

– Για μια τέτοια γυναίκα μιλάς λοιπόν και αυτόν τον ιδιαιτέρας ψυχής άνθρωπο(!) προσβάλλεις βάναυσα ρε Χίε! Είναι σαν να βγει σήμερα κάποιος και να μιλήσει άσχημα για την Μαριάννα Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, η οποία, για τους δικούς της λόγους, έχει αφιερώσει την ζωή της στα παιδιά με ειδικές ανάγκες και ειδικά αυτά που είναι προ του… θανάτου, παλεύοντας με τον καρκίνο, όντας ακόμα αγγελούδια!

– Δεν έχω εγώ την δύναμη ρε Χίε, (… γέρασα πια), ούτε και… μπράβους έχω, αλλά ένα χέρι ξύλο το ήθελες πραγματικά ή έστω ένα… φτύσιμο και όχι μόνον για τον λόγο ότι, αν δεν είσαι, τουλάχιστον στηρίζεις τους ΝΑΖΙ “Χ. Αυγίτες”! Ο κύριος λόγος είναι ότι ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕ!.. Κρίμα!.. Υπάρχουν και κάποια όρια βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!..

– Και για να μην πεις και εσύ, αλλά και τυχόν άλλοι ότι είμαι των Μητσοτάκηδων, κλπ, σου απαντώ, ότι ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, πως ούτε που τους ξέρω, πλην της Κας Μπακογιάννη, που μια φορά πήγα να της ζητήσω να μου πει ένα “διότι”, σε ένα “γιατί” μου και με συνέδεσε απ’ ευθείας, με… Μαρόκο, ενώ μου υποσχέθηκε πως θα μου απαντούσε!.. (Χαιρετισμούς Κε… Ιωακειμίδηηηηηηηηηηηηη)! Τον γιό της όμως τον Κων-νο “τον πάω”, για μια σειρά από λόγους, οι οποίοι έχουν να κάνουν από τον ΕΛΛΗΝΑΡΑ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΟ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ, μέχρι και τον ίδιο προσωπικά!..

– Γειά σου… Στέφανε!..

20. Γιατί ρε… κανάλια, βάζετε σκιές στις φάτσες των διαφόρων φονιάδων; Για να μην τους εντυπώνεται η μνήμη μας, ώστε να μας “καθαρίζουν” άνετα, όταν θα βγαίνουν από τις Φυλακές, με τον Νόμο ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ, συγγνώμη, του Καθηγητού(sic) Κου Παρασκευόπουλου;

21. Όταν κανείς Έλληνας, πλην πάρα πολύ… ελαχίστων, όπως εκτιμώ, μπορεί να έχει ως δικηγόρο του τον Κο Αλέξανδρο ΛΥΚΟΥΡΕΖΟ, τότε πώς(!!!) ο Βούλγαρος κατηγορούμενος, για το φόνο του… επχτία Γιάννη Μακρή έχει ως συνήγορο υπεράσπισής του, τον δικηγόρο αυτόν; Θα μας πει κανείς; 

21α. Μας δικαίωσε πάλι ο ΡΤΕ! Θα θυμάστε πως σας είχαμε γράψει, σχεδόν πρόσφατα, για την δύναμη των ΤΕΔ και για τον αριθμό των Γκιουλενιστών στελεχών που εκδιώχθηκαν από τις ΕΕΔ! “Βγήκε” ο ΡΤΕ και μας δικαίωσε χθες! Τί είπε; Από τις ΤΕΔ διώχθηκαν 31.000 στελέχη, από την Δικαιοσύνη  15.000 άτομα, ενώ τόνισε πως υφίστανται ακόμα Γκιουλενιστές Αξκοί!.. Καταλάβατε!..

21β. Η ώρα του “ξελαμπικάζ”!

 

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ! ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ… ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ!..

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

 ΥΓ.

Δώρα παρακάτω για τον καφέ σας!..

1.

Trump warns US Jews Democratic victory could leave Israel isolated

By World Israel News Staff and AP

President Donald Trump warned on Saturday that a Democratic victory in 2020 could “leave Israel out there,” as he highlighted his pro-Israel actions in an effort to make the case for Jewish voters to back his re-election.

Speaking at the annual meeting of the Republican Jewish Coalition, Trump touted his actions to move the U.S. Embassy to Jerusalem from Tel Aviv and recognition last month of Israeli sovereignty over the Golan Heights, a strategic plateau that Israel won from Syria in 1967.

“We got you something that you wanted,” Trump said of the U.S. Embassy move, adding, “Unlike other presidents, I keep my promises.”

2.

IRGC
Netanyahu commented, “We will continue to work together in every way against the Iranian regime that threatens the state of Israel, the United States, and world peace.”

By: Associated Press

Israeli Prime Minister Benjamin Netanyahu responded on Monday to the announcement that the U.S. had designated Iran’s Revolutionary Guard a “foreign terrorist organization,” tweeting in Hebrew that President Donald Trump had “answer[ed] another of my important requests.”

Netanyahu added that the designation “serves the interests of [Israel and the U.S.] and of countries in the region.”

The move represents the first time that the U.S. has used the designation for an entire foreign government entity.

Trump explained that the move “recognizes the reality” that Iran is a state-sponsored supporter of terrorism and that the Guard is an active participant.

Administration officials have said the step will further isolate Iran and make clear that the U.S. won’t tolerate Iran’s continued support for terror groups and others that destabilize the Middle East. The designation comes with sanctions, including freezes on some assets and a ban on Americans doing business with the group.

The Islamic Republic of Iran remains Israel’s greatest foe, which can be seen in Iranian leaders’ regular threats, Iran’s nuclear program, its development of long-range missiles and the massive amount of funds Iran devotes to supporting anti-Israeli terror groups such as Hamas, Palestinian Islamic Jihad, and Hezbollah.

Meanwhile, Iran’s Supreme National Security Council says it has designated the United States Central Command, also known as CENTCOM, and all its forces as terrorist and labeled the U.S. as a “supporter of terrorism.”

The semi-official Fars news agency reported the statement by Iran’s National Security Council on Monday. It followed the U.S. announcement that it has designated Iran’s Revolutionary Guard as a foreign terrorist organization.

The statement from the council came after Iran’s foreign minister said he wants to include the Middle East-based U.S. military forces on his country’s “terrorist groups” list.

3.

HOW THE LEFT KEEPS ME RELIGIOUS

Nothing keeps me religious more than the Left, not even religion itself.

Nothing keeps me religious more than the left, not even religion itself.

I am not even particularly “spiritual.” My religiosity is overwhelmingly rational (the title of my Bible commentary is “The Rational Bible”). I believe in God because creation rationally suggests a Creator.

The force that has most propelled me to religion is the great (secular) religion of the last hundred years: the left. If most people of the left (the left, not liberalism) — people who have not only rejected but scorned God, Judaism, Christianity and the Bible — were decent individuals, were committed to intellectual honesty and had produced some great art and works of wisdom, leftism would have constituted a serious challenge to my religious beliefs.

But the very opposite is the case. While liberals have done some good, everything the left has touched it has ruined. The most obvious example is universities. As Harvard professor Steven Pinker, a liberal and an atheist, put it, the left has rendered the universities a “laughingstock.”

The most godless, religion-free and Bible-free institution in the West, the university, has become the both the stupidest and most morally corrupt institution in the West. That is what first awakened me to the indispensability of God, religion and the Bible. I first wrote about it some 25 years ago (“How I found God at Columbia”).

Our universities, because of the left, are intellectually and morally sick. And if that is not a result of their antipathy to the Bible, its God and Judeo-Christian thought, what is it the result of?

Let’s begin with the moral. The left and the universities teach gullible young students lies, immoral ideas and foolish doctrines. At almost any university in the English-speaking world, the United States — arguably the most decent large society in history — is depicted as a vile society, founded by bigots who engaged in genocidal evil, sustained by racism, misogyny, xenophobia and greed. Its wars are depicted as racist and imperialist. Students are taught that it is a racist “microaggression” to say that “There is only one race: the human race” or “America is a land of opportunity” or “I try to treat everyone the same.” At universities, minority students are taught that they are hated by all white Americans — perhaps the greatest libel since the medieval blood libel that charged Jews with killing Christian children to use their blood for Passover matzos.

The universities teach that in the conflict between Israel and Hamas, it is humane, democratic, liberal Israel that is the villain, not the totalitarian genocidal theocrats of Hamas. I debated this very issue at Oxford University, where my opponents, two left-wing academics, argued that between Israel and Hamas, Israel was the greater threat to Middle East peace.

The godless left and universities teach there is no male and female in the human species, that these terms are mere “social constructs.” A few weeks ago, two trans females came in first and second place in a Connecticut high school track race. These runners won solely because they were biological males. Yet, not only they were allowed to race against females, but they also set new records in Connecticut girls track. Anyone who complained this was unfair — which to every non-leftist it was — was attacked by the left as “haters.” A writer for The Nation defended the male bodies that won the races because, in his moronic words, “trans women are in fact women” (italics added). As I showed in my last column, truth has never been a left-wing value.

Moreover, I could not find one “feminist” organization that defended the girl runners of Connecticut. Feminism is no more interested in protecting women than communism was in protecting workers.

The left is also the Western home of contemporary anti-Semitism. There are individual anti-Semites across the political spectrum, but the incubator of modern anti-Semitism is the left. Thanks to leftists such as Jeremy Corbyn, the head of the British Labour Party, and the two new female Muslim members of the U.S. Congress, anti-Semitism is becoming respectable in the West for the first time since the Holocaust. The left has rendered Zionism, the oldest national movement in history — the 2,000-year-old Jewish aspiration to return to Israel — a term of opprobrium. While many individuals continue to support Zionism, the one non-Jewish group to continue to defend it is the evangelical Christian community.

As I show in my commentary on Genesis, what the first book of the Bible depicts is not only God’s creation of the world but, equally important, God’s shaping primordial chaos (Genesis 1:2) into order. The divine order consists of distinctions; prominent examples include man and God, man and animal, male and female, good and evil, holy and profane, parent and child. The left is a war against order; in its essence, leftism creates chaos. It has worked to destroy all those biblical distinctions. The present giveaway is the nihilist project of the left to erase the male-female distinction, the only innate human distinction God cares about: “God created mankind in his own image … male and female he created them” (Genesis 1:27); “He created them male and female and blessed them” (Genesis 5:2). No ethnic or racial distinction matters in Genesis; only the male-female distinction.

The God-centered West produced Bach and Michelangelo. The left, which dominates music and art, has produced mostly junk; there is nothing higher to aspire to, as excellence is not a left-wing value and the left uses art to shock, not inspire. Hence the huge amount of scatological art, for example.

Belief in God and the Bible were instrumental to the creation of America, the last, best hope of mankind. The rejection of that God and that Bible are instrumental to wrecking America (and the rest of the West). That alone tells me how important that God and that Bible are. The left knows it, too.

4.

TRUMP DESIGNATES THE ISLAMIC REVOLUTIONARY GUARD CORPS AS A FOREIGN TERRORIST ORG

Why our president did it – and why he is right.

President Trump has decided to designate the Iranian regime’s Islamic Revolutionary Guard Corps (IRGC) as a Foreign Terrorist Organization (FTO) to counter Iran’s global campaign of terrorism. “This unprecedented step, led by the Department of State, recognizes the reality that Iran is not only a State Sponsor of Terrorism, but that the IRGC actively participates in, finances, and promotes terrorism as a tool of statecraft,” President Donald Trump said in a statement Monday morning. “This designation will be the first time that the United States has ever named a part of another government as a FTO.”  The designation takes effect on April 15th.

The Iranian regime lives and breathes Islamic extremism, which it seeks to export through its global jihad terrorist network. The IRGC sits at the center of that terrorist network. It provides funding, equipment, training, and logistical support to terrorist proxy groups, including most notably Hezbollah in Lebanon and Syria. The IRGC has American blood on its hands, going as far back as bombings in Beirut at the Marine barracks in 1983 and at the U.S. Embassy annex in 1984. The IRGC also caused casualties to U.S soldiers in Iraq by providing roadside bombs to its proxies. As Special Representative for Iran and Senior Adviser to the Secretary of State Brian Hook explained on Monday, “The IRGC has been threatening American troops almost since its inception. And whenever we impose sanctions on Iran, it’s usually followed by a range of threats. What endangers American troops in the Middle East is an IRGC that operates with impunity and never has its ambitions checked in the Middle East. We’re taking an entirely new approach to this of significant sort of sustained maximum economic pressure to deny the IRGC and the Iranian regime of the revenue that it needs to conduct its foreign policy.”

The IRGC has sustained itself financially over the years through its deep penetration into virtually all major facets of Iran’s economy, including its black markets. Countries, companies and individuals that do business with the IRGC and the many enterprises it controls are supporting what Mohsen Sazegara, a founding member of the Islamic Revolutionary Guard Corps and now a U.S.-based dissident described, according to the Council on Foreign Relations, as “something like the Communist Party, the KGB, a business complex, and the Mafia.” Add to that sinister profile a well-funded global terrorist enterprise.

President Trump’s decision to designate the IRGC as a whole as an FTO builds on previous steps taken against the IRGC. In 2007, the IRGC’s “elite” paramilitary Quds Force was subjected to terrorism-related Treasury sanctions for providing material support to the Taliban, Hezbollah, Hamas, Palestinian Islamic Jihad, and the Popular Front for the Liberation of Palestine-General Command. The Quds Force has been the leading arm of the IRGC used to export the Iranian regime’s brand of Islamic extremism and to support terrorist groups to that end.

However, while the Quds Force is the tip of the IRGC’s spear, it is far from being the entire spear. The IRGC has five branches (Ground Forces, Air Force, Navy, Basij militia, and Quds Force special operations) in addition to a counterintelligence directorate and representatives of the regime’s Supreme Leader. The IRGC oversees the Iranian regime’s ballistic missile program. In October 2017, the U.S. Treasury labeled the IRGC itself as a Specially Designated Global Terrorist for its activities “in support of the IRGC-Qods Force (IRGC-QF) … for providing support to a number of terrorist groups, including Hizballah and Hamas, as well as to the Taliban.”

President Trump has now upped the ante further by designating the IRGC altogether as a Foreign Terrorist Organization in its own right, based on the finding that the IRGC meets the legal criteria of engaging “in terrorist activity or terrorism” which “threatens the security of United States nationals or the national security of the United States.”  The IRGC has moved from being treated as a supporting actor in providing backing for terrorism that its proxies undertake to an organization branded as directly engaging in terrorism itself. As Secretary of State Mike Pompeo put it in his remarks to the press on Monday, “The IRGC will take its rightful place on the same list as terror groups its supports: Lebanese Hizballah, Palestinian Islamic Jihad, Hamas, Kata’ib Hizballah, among others, all of which are already designated as foreign terrorist organizations.”

The IRGC’s designation as a Foreign Terrorist Organization triggers the provisions of a law making it a federal criminal offense punishable by up to 20 years in prison for any person in the United States or subject to the jurisdiction of the United States to knowingly provide material support or resources to a designated Foreign Terrorist Organization. Material support or resources include any property or service, money, financial services, lodging, training, expert advice or assistance, safehouses, false documentation or identification, communications equipment, facilities, weapons, lethal substances, explosives, personnel or transportation.

The prohibition against providing material support or resources to the IRGC as a designated Foreign Terrorist Organization would appear to preclude any individual or company subject to U.S. jurisdiction from doing business with any individuals or entities affiliated with any part of the IRGC and/or the vast pieces of the Iranian economy it controls. Secretary of State Pompeo offered some direct advice that Iran’s friends in Europe should heed: “If you’re the general counsel for a European financial institution today, there is more risk. I think this will require more diligence be done by every business that is considering doing things that are even now second and third orders removed from what you might think of as a traditional connection to the Iranian economy.”

Some military and intelligence officials were reluctant to recommend taking this additional step. They feared it could come back to bite our own servicemen and our allies fighting ISIS who, under some limited circumstances, may find themselves on the same side as the IRGC against the common ISIS enemy, as they have in the past. The question is whether providing some sort of support to IRGC forces in such circumstances could trigger potential criminal penalties for technically providing material support or resources to the IRGC. Concerns have also been raised how U.S. and its allies’ diplomats might be affected if they are perceived as giving some sort of advice or assistance to IRGC personnel, even in the context of negotiating for the release of hostages held by the IRGC. The State Department’s answer is that the law will be applied carefully on a case by case basis. Moreover, argue the opponents of the FTO designation, the designation will cause the Iranian regime to retaliate against U.S. personnel and assets in the region. Iran’s Supreme National Security Council has already responded with a threat, designating the United States Central Command, whose area of responsibility includes operations in the Middle East, as a terrorist organization.

Such objections miss the big picture. The Iranian regime is always making threats and shouting “death to America.” The Obama administration cowered in the face of such threats. The result was the disastrous nuclear deal that rewarded the Iranian regime economically while failing to stop its ballistic missile tests and failing to obtain ironclad inspections of all regime facilities, including its military and IRGC facilities, capable of developing nuclear materials, triggering devices and nuclear weapon miniaturization technology. The Trump administration reversed course, exited the nuclear deal, and re-imposed tough economic sanctions. As a result, the Iranian economy is in free-fall. The U.S. sanctions have cut off Iran’s access to billions of dollars in oil revenue and are driving its exports lower than ever before, according to the State Department. Three of the remaining eight importers granted waivers by the United States to buy oil from Iran have now cut their shipments to zero. Iran’s total trade has declined by nearly 25 percent within the last year. Its rial currency has lost two-thirds of its value.

President Trump’s latest move adds even more economic pressure on the Iranian regime and its principal arm for the spread of terror in the name of jihad.  It has further isolated this arm, the Islamic Revolutionary Guard Corps, placing it in the same rogues’ gallery of designated Foreign Terrorist Organizations as ISIS and al Qaeda. The designation strips away any pretense that the IRGC serves any legitimate governmental function whatsoever or that it will not hesitate to use its control of vast sectors of the Iranian economy to feed the terrorist monster it has created and nurtured.

President Trump is forcing other countries to make a choice. Either join the United States in combating the increasing danger that the Iranian regime poses to peace and security through maximum economic pressure or the United States will be willing to go it alone as the leader of the free world. Anyone who gets in the way will do so at their own peril.

* * *

5.

Trump Orders Firing of Secret Service Chief

Trump Orders Firing of Secret Service Chief
Secret Service Director Randolph Alles (AFP/Getty Images)

Monday, 08 April 2019

President Donald Trump has ordered the firing of the U.S. Secret Service director, CNN reported Monday, one day after the resignation of Homeland Security Secretary Kirstjen Nielsen, to whom Secret Service reports.

Fox News also reported the removal of Secret Service Director Randolph “Tex” Alles.

Trump instructed his acting chief of staff, Mick Mulvaney, to fire Alles, CNN reported, citing multiple administration officials. One official described the firings as “a near-systematic purge” at the Department of Homeland Security.

The White House confirmed Alles’ departure and said Trump has picked career Secret Service official James Murray to lead the agency.
Nielsen, who oversaw Trump’s bitterly contested immigration policies during her tumultuous 16-month tenure, resigned Sunday amid a surge in the number of migrants at the border with Mexico.Trump, seeking re-election in 2020, has taken a hard line toward immigration since becoming president in January 2017, and the issue may be a central theme in next year’s election.
© 2019 Thomson/Reuters. All rights reserved.

6.

2019-04-09

Σκηνές από κινηματογραφική ταινία εκτυλίχθηκαν σήμερα στα Τίρανα της Αλβανίας.

Ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο διεθνές αεροδρόμιο των Τιράνων και άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό από ένα αεροσκάφος. Ένας από αυτούς έπεσε νεκρός από την ανταλλαγή πυρών με την αστυνομία.

Οι ένοπλοι μασκοφόροι ληστές μπήκαν στο αεροδρόμιο στα Τίρανα από μια είσοδο που χρησιμοποιείται από την πυροσβεστική υπηρεσία, έκλεψαν τα χρήματα και προσπάθησαν να διαφύγουν. Ακολούθησε καταδίωξη από την αστυνομία, με ανταλλαγή πυρών, με αποτέλεσμα ένας από τους δράστες να σκοτωθεί.

Αυτόπτες μάρτυρες στο αεροπλάνο είπαν σε δημοσιογράφους ότι οι μηχανές του αεροσκάφους είχαν τεθεί σε λειτουργία όταν τρεις άνδρες που φορούσαν μάσκες και στολές παραλλαγής μπήκαν από το κάτω μέρος, απείλησαν με όπλα το προσωπικό και διέταξαν τους παρευρισκόμενους να πέσουν στο πάτωμα.

Το αεροπλάνο επρόκειτο να αναχωρήσει με προορισμό τη Βιέννη.

«Οι δράστες αντάλλαξαν πυρά με αστυνομικούς κατά τη διάρκεια καταδίωξης σε έναν δευτερεύοντα δρόμο και ένας από αυτούς έχασε τη ζωή του» ανέφερε η αστυνομία στην ανακοίνωσή της.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο άνδρας αυτός βρέθηκε να έχει επάνω του ένα όπλο, μια χειροβομβίδα και γεμιστήρες με σφαίρες.

Rohit Kachroo

✔@RohitKachrooITV

Armed robbery by masked men on the tarmac at an international airport in Albania

Airport Webcams@AirportWebcams

LIVE / INCIDENT: Austrian #OS848 Tirana to Vienna (Airbus A320 OE-LBY) is en-route 3 hrs late, following an armed robbery earlier while money was being loaded. One robber was killed in the shootout. Reports state ~Eur10m was stolen.https://www.flightradar24.com/AUA848/201958c7 https://balkaninsight.com/2019/04/09/one-killed-in-tirana-airport-robbery/  7:55 μ.μ. – 9 Απρ 2019

AYTOΣ ΕΙΝΑΙ! Ο ΣΚΛΗΡΟΣ ΑΛΒΑΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΚΑΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥ ΣΕ ΛΗΣΤΕΙΑ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΤΩΝ ΤΙΡΑΝΩΝ

ω

 

Δραπέτης των φυλακών Τρικάλων φέρεται να είναι ο άντρας που σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια ληστείας σε αεροδρόμιο της Αλβανίας, νωρίτερα την Τρίτη.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για τον Αντμίρ Μουρατάι, ο οποίος είχε δραπετεύσει από τις φυλακές Τρικάλων το 2013 μαζί με άλλους 10 ιδιαιτέρως επικίνδυνους Αλβανούς κακοποιούς. Οι ελληνικές αρχές, τότε, είχαν καταφέρει να εντοπίσουν και να συλλάβουν εκ νέου τους τρεις από τους δέκα επικίνδυνους δραπέτες. Ο Μουρατάι Αντμίρ δεν ήταν ανάμεσά τους, με αποτέλεσμα να διαφύγει και από τότε, να αγνοούνται τα ίχνη του.

Αιματηρή ληστεία σε αεροσκάφος στο αεροδρόμιο Τιράνων

Ο Μουρατάι Αντμίρ και άλλοι ένοπλοι άνδρες, εισέβαλαν στο διεθνές αεροδρόμιο των Τιράνων και άρπαξαν μεγάλο χρηματικό ποσό από ένα αεροσκάφος. Οι μασκοφόροι ληστές μπήκαν στο αεροδρόμιο από μια είσοδο που χρησιμοποιείται από την πυροσβεστική υπηρεσία, έκλεψαν τα χρήματα και προσπάθησαν να διαφύγουν. Ακολούθησε καταδίωξη από την αστυνομία, με ανταλλαγή πυρών, με αποτέλεσμα ένας από τους δράστες να σκοτωθεί.

Αυτόπτες μάρτυρες στο αεροπλάνο που στοχοθετήθηκε από τους ληστές είπαν σε δημοσιογράφους ότι οι μηχανές του αεροσκάφους είχαν τεθεί σε λειτουργία όταν τρεις άνδρες που φορούσαν μάσκες και στολές παραλλαγής μπήκαν από το κάτω μέρος, απείλησαν με όπλα το προσωπικό και διέταξαν τους παρεβρισκόμενους να πέσουν στο πάτωμα. Το αεροπλάνο επρόκειτο να αναχωρήσει με προορισμό τη Βιέννη.

Νεκρός από πυρά της αστυνομίας

«Οι δράστες αντάλλαξαν πυρά με αστυνομικούς κατά τη διάρκεια καταδίωξης σε έναν δευτερεύοντα δρόμο και ένας από αυτούς έχασε τη ζωή του» ανέφερε η αστυνομία στην ανακοίνωσή της. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέωσης, ο άνδρας αυτός βρέθηκε να έχει επάνω του ένα όπλο, μια χειροβομβίδα και γεμιστήρες με σφαίρες. Ειδικές δυνάμεις της αστυνομίας, με την υποστήριξη ενός ελικοπτέρου, καταδιώκουν τουλάχιστον τρεις συνεργούς του που διαφεύγουν.

ω1ω1

viktima

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι εκλάπη κάποιο ποσό, χωρίς να διευκρινίσει το ύψος του. Κάποιες αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για περίπου 2 εκατομμύρια ευρώ, όμως άλλες πηγές ανέφεραν ότι η λεία μπορεί να είναι πενταπλάσια.

Οι αποστολές χρημάτων στο εξωτερικό από το διεθνές αεροδρόμιο Ρίνας έχουν μπει στο στόχαστρο ληστών και άλλες φορές – μία μέσα στο αεροδρόμιο και άλλες δύο στον οδικό άξονα που οδηγεί σε αυτό. Η αστυνομία ανέκτησε ένα μέρος του ποσού από την τελευταία ληστεία, το οποίο οι δράστες είχαν κρύψει μέσα σε χύτρες ταχύτητας.

7.
8. 
Defense Security Cooperation Agency - logo

Japan – Standard Missile (SM)-3 Block IB

Media/Public Contact: pm-cpa@state.gov

Transmittal No: 19-13

WASHINGTON, April 9, 2019 — The State Department has made a determination approving a possible Foreign Military Sale to Japan of up to fifty-six (56) Standard Missile-3 (SM-3) Block IB missiles for an estimated cost of $1.150 billion. The Defense Security Cooperation Agency delivered the required certification notifying Congress of this possible sale today.

The Government of Japan has requested to buy up to fifty-six (56) Standard Missile-3 (SM-3) Block IB missiles. Also included are missile canisters, U.S. Government and contractor representatives’ technical assistance, engineering and logistical support services, and other related elements of logistics and program support. The estimated cost is $1.150 billion.

This proposed sale will support the foreign policy and national security of the United States by improving the security of a major ally that is a force for political stability and economic progress in the Asia-Pacific region. It is vital to U.S. national interests to assist Japan in developing and maintaining a strong and effective self-defense capability.

The proposed sale will provide Japan with increased ballistic missile defense capability to assist in defending the Japanese homeland and U.S. personnel stationed there. Japan will have no difficulty absorbing these additional missiles into its armed forces.

The proposed sale of this equipment and support will not alter the basic military balance in the region.

The prime contractor for the SM-3 Block IB All Up Rounds will be Raytheon Missile Systems, Tucson, Arizona. The prime contractor for the canisters will be BAE Systems, Minneapolis, Minnesota. There are no known offset agreements proposed in connection with this potential sale.

Implementation of this proposed sale will require annual trips to Japan involving U.S. Government and contractor representatives for technical reviews, support, and oversight for approximately five years.

There will be no adverse impact on U.S. defense readiness as a result of this proposed sale.

This notice of a potential sale is required by law and does not mean the sale has been concluded.

All questions regarding this proposed Foreign Military Sale should be directed to the State Department’s Bureau of Political Military Affairs, Office of Congressional and Public Affairs, pm-cpa@state.gov.9.

9.

Son dakika:  duyurdu! ‘dan ‘ye  teklifi

: “, ( ile  konusunda) yeni bir anlaşma yapmaya açıktır. Rusya işbirliğini geliştirmek için fırsat arıyor.”

Kremlin duyurdu! Rusya'dan Türkiye'ye S-400 teklifi

‘den yapılan açıklamada “, ( ile  konusunda) yeni bir anlaşma yapmaya açıktır. Rusya işbirliğini geliştirmek için fırsat arıyor.” denildi.

-/-