Λαγοί και… Λαγοί της Ψευδορωμαίϊκης Κ-Β του ΣΥΡΙΖΑ !..

Φίλοι μου!
– Οι κατηγορίες των λαγών είναι… 3!
– Έχουμε, ως γνωστόν, τα όμορφα ζωάκια, τους λαγούς, (Κατηγορία 1η), που αρκετές φορές καταλήγουν και στο… στομάχι μας, μετά από… κυνήγι ή μετά από… αγορά! (Αυτοί είναι οι αληθινοί, οι πραγματικοί λαγοί)!
Ω1
– Έχουμε επίσης και τους ψεύτικους τηλεοπτικούς λαγούς των “Κινουμένων -τηλεοπτικών- Σχεδίων! (Κατηγορία 2η) / (Όπως πχ τον δαιμόνιο, και λίαν συμπαθή, τηλεοπτικό Μπάγκς Μπάνυ).
Ω3
– Έχουμε όμως και τους ανθρωπο-λαγούς! (Κατηγορία 3η) [Αυτοί συνήθως είναι “πολιτικοί”, (δες παρακάτω), όμως έχουμε και τους… “αθλητικούς”, όπως πχ τους πράσινους άνανδρους λαγούς, τους Παναθηναϊκούς, που επιτίθενται σε… ΑΜΕΑ και γυναικόπαιδα, τους “επιχειρηματικούς”, κλπ].
Ω4
Διαβάστε τώρα παρακάτω:
Σχεδόν απ΄τα πρώτα της βήματα στην εξουσία, η Κ-Β του Σόρος στην Ελλάδα, η Κ-Β αρχικά των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και τώρα των ΣΥΡΙΖΑ-ΛΑΚΕΔΩΝ, χρησιμοποιούσε, στην άσκηση της πολιτικής της, πονηρά και βρώμικα, και βεβαίως κάθε φορά για άλλο λόγο / -ους, “Λαγούς”!..
–  Ας θυμηθούμε έναν εξ αυτών και πιθανότατα τον πιο… χαρακτηριστικό και ίσως τον πιο γνωστό!
– Θυμηθείτε λοιπόν, ως παράδειγμα ξαναλέω πάντα, τον πιο γνωστό απ’ όλους “λαγό” του Τσίπρα, τον Γεωργιανό επιχειρηματία(;), πολιτικό της Κ-Β φίλο, (ορθότερα, όχι επιχειρηματίας, αλλά… φτιαγμένος “Λεφτάς”), τον εμφανισθέντα ξαφνικά (ως κεραυνός “εν αιθρία”), στην χώρα μας, σημερινό Πρόεδρο του “Μπάουκ”, Κο ΣΑΜΠΙΝΤΙΣ!..
Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΑΒΒΙΔΗΣ ΦΩΤΟ
– Ο Λαγός αυτός, μόλις προ ολίγων ετών, στήθηκε” και χρησιμοποιήθηκε, από την τότε Κ-Β των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, για το Ραδιο-Τηλεοπτικό θέμα, το θέμα του νέου Νόμου, με τους “TV” Σταθμούς (θα το θυμάστε / είχε το θράσος αυτός ο Κος μάλιστα να βγει και να το πει και “ανοικτά” ότι στον τότε διαγωνισμό υλοποιούσε τον… “Λαγό), έχει προβεί σε σειρά επαναλαμβανόμενων δηλώσεων υπέρ του “ΣΥΡΙΖΑ” και κατά του Κ. Κ. Μητσοτάκη, ενώ και το τηλεοπτικό Κανάλι του (Οpen beyond)  υποστηρίζει “ανοικτά” τον ΣΥΡΙΖΑ!
Ως αποτέλεσμα η ψευδορωμαιϊκη σημερινή Κ-Β μας, (ενδεικτική αναφορά):
Του χάρισε τα χρέη στην “ΣΕΚΑΠ”, (Ξάνθη), την οποία αγόρασε, μετά εκβίασε την ίδια του φιλική προς αυτόν Κ-Β με “κλείσιμό” της, ακριβώς για τα χρέη αυτά, μετά την πούλησε(;), κλπ!.. (Το καθεστώς της εταιρείας αυτής σήμερα είναι άγνωστο στο ευρύ ελληνικό κοινό)!..  
Έκανε “αβαβά” για το αποκαλυφθέν, ευρύ μάλιστα, λαθρεμπόριο τσιγάρων εκ μέρους του, (θα θυμάστε πχ το έμφορτο με λαθραία τσιγάρα πλοίο, συμφερόντων (sic) Σαμπιντίς, που κατέληξε στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο, “θέμα – σκάνδαλο”, του οποίου την κατάληξη δεν μάθαμε ποτέ.
Φαίνεται τώρα πως τάχα θα τον… δικάσει, για την εισβολή του, με επιδεικνυόμενο το στην μέση του και εντός της πιστολοθήκης όπλο του, στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας, στο περσινό “στημένο” ματς του Πρωταθλήματος, μεταξύ Παοκ και Αεκ, “στημένο” απ’ τον Μελισσανίδη, κυρίως δια του “δικού” του διαιτητού Κομίνη, κλπ, κλπ, κλπ!..
[Θα τον δικάσει, αν τον δικάσει βεβαίως, πλημμεληματικά  ασφαλώς!.. Όταν φίλοι μου, με την κατηγορία ως πλημμέλημα και όχι ως κακούργημα, όπως θα έπρεπε να ήταν φυσικά, θα δικαστούν οι υπεύθυνοι για τους 100 νεκρούς στο Μάτι και για τους 25 στην Μάντρα, (ενώ ξεχάστηκε τελείως και η ευρυτάτη μόλυνση του Σαρωνικού Κόλπου, απ’ εκείνο το μάλλον λάθρο – πετρελαιοφόρο πλοίο / συμφερόντων Μελισσανίδη;), τότε ο υποστηρικτής και -πιθανώς- “μικρο-χρηματοδότης” του ΣΥΡΙΖΑ, Κος Σαμπιντίς (ο μεγαλο-χρηματοδότης και άλλα πολλά, όπως και ιδρυτής του ΣΥΡΙΖΑ, είναι -είπαμε- ο Σόρος) θα δικαζόταν ποτέ για κακούργημα];
√  Του επέτρεψε να αγοράσει “bir para” το “Μακεδονία Παλάς, στην Θεσσαλονίκη, ενώ τον διευκόλυνε τα μέγιστα” να αγοράσει και το μισό σχεδόν λιμάνι της πόλης αυτής!..
– Και,
Του παρείχε και του παρέχει ευρείες φορολογικές διευκολύνσεις.
– Τις τελευταίες ημέρες αγαπητοί, είχαμε, αλλά και έχουμε -δυστυχώς- ακόμα, την εμφάνιση ενός άλλου μεγαλο – Λαγού της Κ-Β, του βουλευτή των Οικολόγων και… συνεργαζόμενου με τον ΣΥΡΙΖΑ, τέως Υπουργού, Κου Τσιρώνη, ο οποίος είναι, αν όχι πιο ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ απ’ τους άλλους, τουλάχιστον ίσος σε Κομματικό ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΟ φανατισμό και “Τσιπραίϊκο Πραιτωριανισμό”, ίσος ακόμα και μ’ αυτόν του -κατά δήλωσή του κλέφτη- Πολλάκη), Τσιρώνης, ο οποίος εμφανίστηκε ως “κεραυνός εν αιθρία” και χωρίς να υπάρχει κανένας απολύτως λόγος, μας είπε (προ ημερών στο “Πρωϊνάδικο” του “ΑΝΤ1”) πως το Καστελόριζο δεν ανήκει στο Αιγαίο, αλλά στην Α. Μεσόγειο!..
Σχετική εικόνα
Ο… Κος Τσιρώνης!..
Η δήλωσή του αυτή “κουμπώνει” και αποτελεί απολύτως “πολιτική συνέχεια” των δηλώσεων:
  α. Του τέως Ε/ΥΠΕΞ, Κου Κοτζιά, ο οποίος μας κάλεσε να μην είμαστε μοναχοφάϊδες (sic), σε ό,τι αφορά το ενεργειακό θέμα και τον ευρεθέντα, και επισήμως πια, ενεργειακό πλούτο στην Α. Μεσόγειο! (Άφησε “φλου” την περιοχή, επειδή ακολουθεί και το Αιγαίο).
  β.  Του νυν Ε/ΥΠΕΞ Κου Κατρούγκαλου, ο οποίος μας είπε (συν-ξη στο “Anadolu Ajansi”, λίγο πριν πάει προσφάτως στην Αττάλεια) πως η Τουρκία, λόγω της μεγάλης της ακτογραμμής στην Α. Μεσόγειο, δεν μπορεί να μείνει εκτός της υπόψη στην περιοχή μας ενεργειακής εξίσωσης!
– Έτσι, ο μεγάλος αυτός… Συνταγματο-Εργατολόγος, … (πουφ), συνέχισε, με άλλον λεκτικό τρόπο φυσικά, τις δηλώσεις του νυν ΥΠΑΜ και πραγματικού Τ/Α/ΓΕΕΔ Χ. Ακάρ, περί 432.οοο χλμ² τ/ακτών, κλπ, σχεδόν υπεραμυνόμενος των… δικαίων (καταλάβατε) των Τούρκων και της από εμάς, όπως σας είχα γράψει,… έξυπνα δημιουργημένης Γαλάζιας Πατρίδας” τους, αγνοώντας πλήρως, ο ανόητος(!), την τουρκική πολιτική στρατηγική, (με βάση τον “Νόμο των Πιθανοτήτων” ή του… ομωνύμου του, της “Μη Απολυτότητος”, αν την ξέρει ο ΥΠΕΞ μας, ποιά είναι αυτή η τ/στρατηγική, τότε είναι συνειδητός Προδότης), τ/πολιτική στρατηγική, η οποία εδράζεται γενικά στην τ/δολιότητα και ειδικά στο ότι μόλις δώσεις κάτι στους Τούρκους, αυτοί “βγαίνουν” λίγο μετά και είτε ζητούν(!) και άλλα, είτε επεκτείνουν(!) τις ήδη υπάρχουσες διεκδικήσεις τους, ακόμα και αν έχεις / έχει κάποιος συμφωνήσει μαζί τους, στο ότι θα “κινηθούν” και οι 2 πλευρές, εντός συγκεκριμένου πλαισίου υλοποίησης αυτής ή της όποιος -τέλος πάντων- συμφωνίας!..
– Έτσι, “μετ’ ου πολύ” της παραπάνω δηλώσεως, του Κου Κατρούγκαλου, “βγήκε” και πάλι ο Χουλουσί ΑΚΑΡ και δήλωσε:
Το Αιγαίο, η Α. Μεσόγειος και η Κύπρος είναι δικά μας / μας ανήκουν“!..
(Ο Ακάρ έκανε την δήλωση αυτή, γνωρίζοντας βεβαίως και λαμβάνοντας σοβαρά υπόψιν του το γεγονός ότι η Ελλάδα σήμερα κυβερνάται από ενδοτικούς πρώην σκληρούς Κομμουνιστές και νυν νεο-Κομμουνιστές, λέγε με “ΔΙΕΘΝΙΣΤΟ-ΕΘΝΟ-ΜΗΔΕΝΙΣΤΕΣ”, γνωρίζοντας ότι η χώρα μας είναι ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΗ (συνολικά και όχι μόνον οικονομικά και κυρίως ηθικά) και πως σοβαροί πολιτικοί, όταν η χώρα τους είναι στην “Εντατική”, δεν διαπραγματεύονται “εθνικά θέματα” / “εθνικά δίκαια”, αλλά και επίσης γνωρίζοντας άριστα την θεωρία του “μείζονος κέρδους” και πώς αυτό το κέρδος κερδίζεται διπλωματικά, μια θεωρία που οι Τούρκοι την έμαθαν απ’ τον τεράστιο πολιτικό νου Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ). 
Προσέξτε τώρα, πριν μπω στην ουσία των δηλώσεων Τσιρώνη!
Οι δηλώσεις και των 3, ελληνικής καταγωγής… (ω! Θεέ μου), πολιτικών, είναι συνέχεια της συναντήσεως ΤσίπραΡΤΕ στην Άγκυρα, τον Φεβ. του 2019 και των όσων εκεί συμφωνήθηκαν μεταξύ τους (όπως ήδη και εγκαίρως σας είχαμε ενημερώσει απ’ εδώ), σχετικά με το μοίρασμα των ενεργειακών κοιτασμάτων στην Α. Μεσόγειο και στο Αιγαίο και ουσιαστικά σχετικά με το “πώς” θα μπει η Τουρκία στο υπόψη “ενεργειακό παιχνίδι, ώστε να καταστεί και αυτή μερισματούχος, / ώστε να πάρει και αυτή μερίδιο των όποιων κερδών, μια Τουρκία, η οποία θυμίζω ότι ενεργειακά εξαρτάται ΑΠΟΛΥΤΩΣ(!), από την Ρωσία και το Ιράν!..
– “Βγήκαν” λοιπόν αρχικά, μετά τις συνομιλίες στην Άγκυρα, και αφού ο Τσίπρας τους έδωσε κατευθύνσεις και ανάλογες εντολές, οι 2 Έλληνες πολιτικοί (Κοτζιάς + Κατρούγκαλος), λειτουργούντες -“έν τινι μέτρω’- ως… Λαγοί” του Τσίπρα και πάντα στο πλαίσιο των εις την Άγκυρα συμφωνηθέντων, και με τις δηλώσεις τους ξεκίνησαν την υλοποίηση εφαρμογής τους! (Σε ρητορικό βεβαίως επίπεδο και πρώτα προς το πόπολο, την… πλέμπα, όπως μας θεωρούν, ώστε να “περάσει” στο λαό μας το “γιατί” και το “τί” προτίθεται να πράξει η Ε/Κ-Β, στο πλαίσιο της… συνεργασίας, της συνανάπτυξης, κλπ, όπως θα ακούσουμε και πάλι, όταν έλθει η στιγμή, να μας λένε, αφού οι ίδιες καθιερωμένες νεο-κομμουνιστικές φράσεις-παπαριές που ελέγοντο, σχεδόν συνεχώς, στο Σκοπιανό, θα λεχθούν, μην αμφιβάλλετε, και πάλι και για τα όποια Ε-Τ θέματα συμφωνηθούν, το επόμενο διάστημα, με τον Τσίπρα στην εξουσία και βάσει των “έξωθεν” εντολών του, δηλαδή (πιο απλά) σε ό,τι δικό μας, εμείς(!) δώσουμε, σε ό,τι εμείς(!) παραχωρήσουμε στην Τουρκία, αφού εμείς δεν διεκδικούμε τίποτα)!..
– Οι Τούρκοι όμως, [με βάση την γραμμή αυτών που σας έγραψα παραπάνω πως “γνωρίζει” ο… Ακάρ], (καταλάβατε /  την πάγια δηλαδή τουρκική στρατηγική, παρουσιαζόμενη με μικρές παραλλαγές πάντα), δεν “έπαιξαν” τον προκαθορισμένο και συμφωνηθέντα(!) ρόλο τους στο… Ε-Τ “στημένο” αυτό θεατρικό σενάριο στην Άγκυρα, τον Φλεβάρη, και έτσι είχαμε τις δηλώσεις Ακάρ, αλλά και τις μαξιμαλιστικές δηλώσεις Τσαβούσογλου, στην Αττάλεια, και στην εκεί συνάντησή του με τον Κατρούγκαλο, ο οποίος αντιθέτως, και εκεί, “έπαιξε” το ρόλο του σωστά και με βάση το συμφωνηθέν σενάριο, όπως αυτό είχε συμφωνηθεί στην Άγκυρα, μεταξύ Τσίπρα – ΡΤΕ, γενόμενος ή καλύτερα παρουσιαζόμενος σχεδόν ως… δούλος του επιθετικότατου (σε “λέγειν” και σε “ύφος”) Τσαβούσογλου, (άντε να γράψω, ως απολογούμενος, να το μετριάσω), κατά την συνέντευξή τους!
– Η δήλωση Τσιρώνη ακολούθησε την συνάντηση Κατρούγκαλου – Τσαβούσογλου στην Αττάλεια! Προσέξτε:
  α. Μετά την Αττάλεια και παρά πχ την προκλητικότατη λεκτική παρέμβαση Ακάρ, η ελληνική πλευρά συνέχισε και συνεχίζει -κάτι που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση- να παίζει κανονικά τον.. θεατρικό πολιτικό, στα Ε-Τ, ρόλο της, κάνοντας πως δεν βλέπει πως η Τουρκία την… φτύνει ολοένα και περισσότερο, ενώ η Τουρκία συνέχισε και συνεχίζει να… προκαλεί! (Αυτό το ρήμα χρησιμοποιείται, αλλά το ορθόν και αντικατοπτρίζον την πραγματικότητα ρήμα είναι ένα εκ των “παρανομεί”, “βιάζει”, “εκβιάζει”, κλπ συναφή και φυσικά η Τουρκία)!..
[Πχ, δείτε τις δηλώσεις ΡΤΕ για την “Αγία Του ΘΕΟΥ Σοφία”, ναι, γι’ αυτήν που δεν φοβάται ο Μελισσανίδης και θέλει να ονομάσει το γήπεδο της “Κούλας” έτσι, νομίζοντας προφανώς -ίσως;- ότι μιλάμε για την Αγία Σοφία, με τις 3 κόρες της, Πίστη, Ελπίδα και Αγάπη! Τί άλλο να σκεφτώ, ώστε να δικαιολογήσω την απείρου μεγέθους ΑΣΕΒΕΙΑ του Κυρ “Δκτη”;
Το κυριότερο όμως, μετά την Αττάλεια, γεγονός, ήταν το νέο “χαρτί” που “πέταξε” η Τουρκία, όχι στην πράσινη, αλλά στην μαύρη ενεργειακή… τσόχα, πιστή στον τρόπο που “παίζει” διπλωματικά, ακολουθώντας δηλαδή την πιο πάνω εκτεθείσα στρατηγική της, και δια ενός τέως “Γενικού Γραμματέα” (ΓΓ) του Τ/ΥΠΑΜ και νυν δήθεν ερευνητή, κλπ, αναφέρθηκε σε διεκδικήσεις της στην Κρήτη, λόγω (“ηλίου φαεινότερον”) των Νως της νήσου αυτής ευρισκομένων, όχι απλώς πλουσίων, αλλά… “παρα-πλουσίων” ενεργειακών κοιτασμάτων!
(Ενέργεια απολύτως ενταγμένη στο πλαίσιο του πώς ενεργεί διπλωματικά, και που παραπάνω και πάλι σας περιέγραψα! Είναι μια τακτική που ιστορικά κερδίζει, ιδιαιτέρως όταν ο αντίπαλος είναι χρονικά / συγκυριακά αδύναμος, αδύνατος ή στρ-κά κατώτερος, σε σχέση μ’αυτήν)!
Μόλις λοιπόν, (λέμε τώρα), εμείς δεχθούμε τις όποιες τ/αξιώσεις για την Κρήτη, να τις συζητήσουμε και μόνον, αμέσως η Τουρκία θα προβάλλει κάτι νέο, όπως πχ αξιώσεις στο Ιόνιο, κλπ]!
  β. Έρχεται λοιπόν, μετά την Αττάλεια, ο… Κος Τσιρώνης, ως “Λαγός” του Κατρούγκαλου τώρα αυτός και ουσιαστικά ως “Λαγός”της Κ-Β μας (ενεργών δηλαδή “κατ’ εντολήν”) και με ό,τι λέει καρφώνει” / ξεσκεπάζει” το κομμάτι εκείνο των συνομιλιών των 2 ΥΠΕΞ στην Αττάλεια, που αφορούσε στο “πώς θα μπει η Τουρκία στο “κόλπο!.. (Πώς θα γίνει τεχνικά / πρακτικά η… είσοδός της, καταλάβατε)!
– Έχουμε πει και εξηγήσει! (Ακόμα και πρόσφατα):
   –  Έτσι όπως είναι όλα τα δεδομένα (επισημοποίηση θέσεων ενεργειακών… ευρημάτων, κείμενες Συνθήκες, κείμενες Συμβάσεις, τ/status, Κυπριακό, κλπ), η Τουρκία ΔΕΝ(!) μπορεί να αποτελέσει μέρος της Κατρουγκαλικής αναφερθείσης… εξίσωσης!
   –     Για να αποτελέσει μέρος, θα πρέπει να επιλύσει τα όποια θέματά της με την Ελλάδα και γενικώς με τον Ελληνισμό, σε Αιγαίο και Α. Μεσόγειο (Κυπριακό) αρχικά και ακολούθως και στην… Κρήτη, αν το δεχθούν και αυτό οι Έλληνες!
   –   Σε άλλη περίπτωση, θα πρέπει να χρησιμοποιήσει ΒΙΑ, ήτοι να διεξαγάγει Πόλεμο με τους Έλληνες, τον οποίον Πόλεμο -αν δεν τα βρει μαζί τους- θα πρέπει να τον αποτολμήσει, βλέποντας και εκτιμώντας, (και μάλιστα πολύ καλά), όχι μόνον την μικρή Ε-Τ εικόνα, (αν κάνει μόνον αυτό θα ηττηθεί σίγουρα από την χώρα μας), αλλά την μεγάλη “διεθνή” εικόνα, στην ευρύτερη περιοχή μας, ώστε να διατηρεί κάποιες ελπίδες τελικής, εναντίον μας, στρ-κής νίκης!
      –      Με Πόλεμο, για να καταλάβετε, (ρητορικό σχήμα, αφού είστε όλοι οι αναγνώστες μας πανέξυπνοι), αν η Τουρκία πάρει πχ όλη την Κύπρο, τότε και μόνον τότε θα μπορεί να διεκδικήσει τα όποια κέρδη θα της αναλογούν, ως Τουρκία, από την υφιστάμενη “ενέργεια”, Νως Κύπρου! (Γι΄αυτό ο παμπόνηρος Ακάρ αναφέρθηκε στην πρόσφατη δήλωσή του, στο ότι και η Κύπρος είναι τουρκική, λέγοντας έμμεσα στους Έλληνες, πως αν δεν τα βρούμε, δηλαδή αν δεν υποκύψετε Έλληνες και Ε/Κ, τότε θα επιχειρήσουμε κατάληψη όλης της Κύπρου και ολοκλήρωση αυτού που το 1974 μας εμπόδισε να κάνουμε ο Δρ Κος Χ. ΚΙΣΣΙΝΤΖΕΡ, ο εγκέφαλος της εισβολής μας στο νησί και επίτιμος σήμερα Παγκόσμιος Π-Θ!.. Γι΄αυτό “βγήκε” προχθές, στις 25-03-2019, όπως θέλω να πιστεύω, και στις αμέσως μετά από την παρέλαση, (όπου δεν πάτησε” ούτε ένας εκ των ζώντων “αναπήρων και θυμάτων Πολέμου”), δηλώσεις του, ο ΠτΔ Κος Π. ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ είπε γενικά, αλλά με έμμεσο αποδέκτη τους Τούρκους, την Λεωνίδειο παγκόσμιο ρήση, “ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ“!
      –     Ειρηνικά, θα μπορεί να διεκδικήσει, μόνον, αν η διεθνώς αναγνωρισμένη Κυπριακή Δημοκρατία δεχθεί επίλυση του ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ, όπως ακριβώς την θέλουν οι Τούρκοι, ήτοι με την ύπαρξη 2 ξεχωριστών ΙΣΟΤΙΜΩΝ Κρατών, και με τις υφιστάμενες από το 1960 εγγυήσεις “εν ισχύι”, αφού οι Τούρκοι δεν δείχνουν να συζητούν οτιδήποτε άλλο! (Τα 2 αυτά είναι τα βασικότερα “θέματα – προβλήματα” και απ’ αυτά πηγάζει και εκφράζεται σύμπας ο αχαρακτήριστος τ/μαξιμαλισμός στις διμερείς, μεταξύ Ε/Κ και Τ/Κ, αλλά και στις όποιες πολυμερείς, “υπό την αιγίδα” του ΓΓ/Ο.Η.Ε. και μη, συζητήσεις, για την επίλυση του “ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ”)!
      –      Αν όμως δεν λυθεί το ΚΥΠΡΙΑΚΟ, όπως το θέλουν οι Τούρκοι (με αναγνώριση δηλαδή απόλυτης ισοτιμίας των 2 Κοινοτήτων, απόλυτης δηλαδή εξίσωσης του 80%, με το 20%… ) και “δεν θέλουμε” να πάμε σε Πόλεμο, υπάρχει ακόμα μία λύση πριν απ’ αυτόν, (πόλεμο που τώρα, ακόμα τουλάχιστον, δεν θέλει συνολικά η Δύση, παρά μόνον η Ρωσία), λύση, η οποία είναι αυτή που μας είπε, παρελκυστικά ασφαλώς, ο ”Λαγός” Τσιρώνης και που είχε πει 1ος, το 2011, ο άλλος “Λαγός”, Τούρκος αυτός, ο διατελέσας ΥΠΕΞ και Π-Θ στην χώρα του, ο Καθηγητής από το Ικόνιο, Αχμέτ Νταβούτογλου! (Μας ανέφερε, ο Οικολόγος αυτός, τον τίτλο  βεβαίως μόνον της λύσης, που είναι: “Το Καστελόριζο Δεν Ανήκει Στο Αιγαίο, Αλλά Στην Μεσόγειο”, ξεχνώντας ότι η λύση αυτή είναι “καθαρά” τουρκική και εξυπηρετεί 100% τα τ/συμφέροντα)!..
        √  Προσέξτε και πάλι παρακάτω:
  – Αν το Καστελόριζο “βγει” / “αφαιρεθεί” απ’ το ανήκων στα 12νησα (12νησα του Αιγαίου) Σύμπλεγμα ΜΕΓΙΣΤΗΣ, [όπως δεν το άκουσα αυτό να αναφέρεται από κανέναν, ούτε και από τον ΝΔούλη και “εν πολλοίς” έγκριτο Καθηγητή του ΠΑΝΤΕΙΟΥ, Κο ΣΥΡΙΓΟ, στα διάφορα “πάνελς” , που τον άκουσα], τότε και μόνον τότε, (αφού γεωγραφικά(!) το Καστελόριζο είναι πράγματι στην Α. Μεσόγειο), μπορεί να μιλήσει η Τουρκία για υφαλοκρηπίδα και να συζητήσει με την Ελλάδα, στο σημείο εκείνο, τον καθορισμό της! (Διμερώς ή στην… πονηρή Χάγη, αν θα πήγαιναν οι 2 χώρες εκεί, μετά από κάποιο ή κάποια πιθανά αδιέξοδα, σχετικών με την υφαλοκρηπίδα, συνομιλιών τους)!..
[Για υφαλοκρηπίδα θα μπορεί να μιλήσει και όχι για ΑΟΖ, αφού οι Τούρκοι δεν έχουν αποδεχθεί και δεν έχουν υπογράψει την σύμβαση του Μοντέγκο Μπέϊ, το 1982, όπως έχουμε πει, λόγω του ότι θεωρούν ότι τα νησιά του Αιγαίου δεν έχουν υφαλοκρηπίδα (όταν όλα τα νησιά παγκοσμίως έχουν υφαλοκρηπίδα, όπως και ΑΟΖ) και ισχυρίζονται πως αυτά αποτελούν συνέχεια / προέκταση της Ανατολίας, όπως αποκαλούν όλο το σημερινό τους έδαφος και ειδικά συνέχεια της Δ. Ανατολίας! Φυσικά, διότι είναι οι γνωστοί Τούρκοι, παρ’ ότι δεν έχουν υπογράψει την… Τζαμάϊκα, επέκτειναν σε 12 τα ΝΜ τους στην Μ. Θάλασσα! Πρόκειται για μια ακόμα αποτύπωση της τ/διπλωματικής δολιότητος και “ξεκάθαρη” ΜΗ(!) τήρηση των κανόνων του ή των διμερών και διεθνών πολιτικών… παιχνιδιών, στα οποί αυτή συμμετέχει! ΜΗ ΤΗΡΗΣΗ, για να σας το γράψω με αθλητικούς όρους, του “FAIR PLAY]!..
– Γι’ αυτό και οι Τούρκοι, [θα το θυμάστε, όσοι μας παρακολουθείτε], (5 πλέον έχουμε μείνει εντός Ελλάδος), προ της Αττάλειας, είχαν παρουσιάσει Χάρτη με υφαλοκρηπίδα(!) και όχι με ΑΟΖ, μια γραμμή δηλαδή που ξεκίναγε από το Καστελόριζο, (ΟΚ, περίπου) και προεκτεινόμενη έτεμνε / χώριζε, απολύτως(!), την Κύπρο από την Κρήτη, μπαίνοντας ανάμεσά τους, αγγίζοντας -σχεδόν- την Αίγυπτο!.. (Θυμάστε! “Βγήκαμε” τότε απ’ εδώ και τους δώσαμε συγχαρητήρια, διότι πράγματι, εκτός από Πατριώτες είναι και πολλοί καλοί “παίκτες” οι Πολιτικοί τους, αφού όλες τις κρατικές “θέσεις κλειδιά” τις έχουν πληρώσει αξιοκρατικά και όχι με λιμά”, όπως συνήθως γίνεται στην χώρα μας, όπου βασιλεύει παντού το –εθνοκτόνο πλέον- “ΜΕΣΟΝ”, υπαλλήλους που τους ακούνε σχεδόν τυφλά, προσθέτοντας βεβαίως και τις δικές τους γνώσεις τους, όπως και το δικό τους επικοινωνιακό ταλέντο, στις κάθε φορά πολιτικές τους στοχεύσεις, στους κάθε φορά πολιτικούς της χώρας τους ΑΝΣΚ)!..
– Αν εμείς λοιπόν δεχθούμε κάτι τέτοιο, [ότι δηλαδή το Καστελόριζο δεν ανήκει στο “Σύμπλεγμα Μεγίστης”, κλπ, όπως πονηρά, (λέγε με πούστικα), πήγε -με εντολή- να “περάσει” ο Τσιρώνης], τότε οι Τούρκοι αποκτούν, εκ των πραγμάτων, νόμιμα δικαιώματα και(!) στα ενεργειακά της Κύπρου, αλλά -προσέξτε- και σ’ αυτά της Κρήτης(!), όπου με το 1/3 του εδάφους (Α. Κρήτη) που λένε ότι φτάνει η επιρροή των θαλασσίων… γραμμών τους, (ότι τους ανήκει δηλαδή), “γραμμών” που εδώ τώρα… “συζητάμε”, ουσιαστικά μας προδιαγράφουν ότι θα απαιτήσουν και το 1/3 των όποιων “επί τοις εκατό” κερδών θα αναλογούν σε Ελλάδα και Τουρκία, από την εκμετάλλευση των όποιων ενεργειακών κοιτασμάτων (τεράστιων) Νως Κρήτης!.. (Στο Ιόνιο Πέλαγος, που σας έγραψα πιο πάνω, θα “πάνε να πάρουν”, όταν έλθει η κατάλληλη ώρα, ενεργειακό μέρισμα, μέσω Αλβανίας, την οποία γι’ αυτό επιδιώκουν να καταστήσουν ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΟΡΥΦΟΡΟ τους! / ΜΕΓΑ ΘΕΜΑ, όχι όμως για τώρα)!..
(Άσχετη παρένθετη… τσόντα:
– Καταλάβατε τώρα γιατί πήγαν οι S-300 στην Κρήτη, από τον Σημίτη και επί Σημίτη και γιατί οι Ισραηλινοί θα κάνουν βάση ραντάρ σύντομα στα νότια του Ν. Λασιθίου;
– Καταλάβατε, μήπως τώρα, ακόμα, γιατί σκότωσαν κάποιοι “πουλημένοι” και παντελώς άσχετοι των θεμάτων αυτών, αποκαλούμενοι και ΤουρίστεςΈλληνες, υψηλά ιστάμενοι, και τον ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ μας, ο οποίος εργαζόταν και(!) γι΄αυτούς, αφού πρωτίστως πίστευε πως εργαζόταν μόνον για την Πατρίδα του την Ελλάδα; Διότι καταλάβαινε πολλά, έβλεπε μακρυά, όταν δεν έπρεπε ακόμα να βγουν τα θέματα, που την αλήθεια τους ήξεραν 1, 2 άτομα, δεν ελεγχόταν -είπαν- άκριτα και τον “καθάρισαν“)!..
 [… Σχετική παρένθετη… τσόντα:
 – Υπάρχει και ένα βιβλίο ενός Κρητικού Ναυάρχου, με -κάποτε, αφού τώρα είναι συγχωρεμένος- διαθέτων όρχεις και κοινώς… αρχίδια, όχι με… βιτρίνα αρχίδια, όπως κάποιοι σήμερα στρ-κοί, “όνομα και μη χωριό”, ο οποίος είχε εκδώσει, στα τέλη της 10ετίας του 1950, βιβλίο, στο οποίο ανέλυε, στις πραγματικές της διαστάσεις, και με βάση τα πραγματικά και αδιαμφισβήτητα δεδομένα, όπως και βεβαίως με βάση την τότε εθνική μας γραμμή, την ΑΛΗΘΕΙΑ, για το θέμα που συζητάμε σήμερα εδώ, και που, πώς να το κάνουμε φίλοι, ΑΛΗΘΕΙΑ που ήταν και είναι ελληνική” πράγματι, και όχι διότι είμαστε, εμείς, εννοώ οι… γράφοντες, Έλληνες!
– Το παραπάνω το μνημονεύουμε, επειδή οι… ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ μπορεί να βγουν και πάλι και για να δικαιολογήσουν την όποια νέα ΠΡΟΔΟΣΙΑ τους, άντε την όποια νέα τους παραχώρησή τους, αυτήν την φορά προς τους Τούρκους, και την όποια νέα ενδοτική ή αλλιώς υποψήφια για Νόμπελ… υπογραφή τους, να αρχίσουν να μας λένε, όπως έκαναν και στο “Σκοπιανό”, (στην συνειδητή και -κατ’ εντολήν έξωθεν- αυτή τεράστια Προδοσία τους ή γι’ αυτούς, ως “Διεθνιστο-Εθνο-μηδενιστές, στο τεράστιο αυτό “διπλωματικό αριστούργημα”, όπως έχει πει ο Τσίπρας), ότι «ξέρετε Έλληνες, οι προηγούμενες Κ-Β μας, “της Πόρνης Δεξιάς και του κακού και διεφθαρμένου ΠΑΣΟΚ, οι Κ-Β των κακών 40 χρόνων, κλπ, είχαν παραχωρήσει εκείνο και το άλλο στους Τούρκους και… κλπ, κλπ, κλπ»!
– Και τελικά να μας πουν όλες αυτές τις ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΕΣ… παπαριές ή αυτές τις ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΕΣ βρώμικες λεκτικές “καβαλίνες” φίλοι μου, αφού πάντοτε όλα κρίνονται εκ του αποτελέσματος,  οι υπογραφές “μετράνε” μόνον και είναι αυτές που διαμορφώνουν τελικά την Ιστορία!
– Ό,τι πχ και να έλεγε ο συγχωρεμένος Μητσοτάκης το 1992, λάθος ή σωστό για εσάς, ό,τι και να έλεγαν οι όποιοι κατά το παρελθόν πολιτικοί μας, κλπ, για το Σκοπιανό, η Ιστορία θα γράψει, αλλά και θα εκτιμήσει, αν θέλετε, τις 2 υπογραφές, αυτές των Κοτζιά (Τσίπρας) και Δημητρώφ (Ζάεφ), αξιολογώντας βεβαίως και τις όποιες στάσεις και πολιτικές συμπεριφορές “τρίτων” παραγόντων, όπως Κομμάτων, ΠτΔ, κλπ, ένθεν κακείθεν των Ε-Σ συνόρων, που “έπαιξαν” τον όποιο ρόλο, κατά την πορεία των κρυφών -εν προκειμένω- Ε-Σ συζητήσεων!.. (Δεν έγραψα συνειδητά “διαπραγματεύσεων”, αφού επρόκειτο για Ε-Σ συναντήσεις που απλώς ρύθμιζαν προοδευτικά το πώς θα περάσει στο χαρτί, ό,τι είχε προσυμφωνηθεί, μεταξύ των 3 πλευρών, ήτοι ελληνικής καταγωγής κυβερνώντων μας- τότε πΓΔΜ και Σόρος, για τις σχέσεις του οποίου με τον ΣΥΡΙΖΑ, γράφαμε εδώ, από τότε που “ανοίξαμε”, τον Νοε. του 2015)! 
– Το Ε/ΓΕΝ τέλος, έχει ολόκληρες μελέτες – “ΓΑΜάΤΕΣ” μάλιστα, ήτοι πολύ “δυνατές  από το 1959 ακόμα, (ορθότερα, από την 10ετία του 1950, αφού τότε ήταν ακόμα νωπή η ένωση των 12νήσων με την χώρα μας, ως ένδειξη διεθνούς ευγνωμοσύνης για την συμμετοχή της Ελλάδος στον Β’ ΠΠ και κυρίως για την προσφορά της), μελέτες ευθυγραμμισμένες στην σχετική πολιτική των τότε ε/Κ-Β και με βάση τα αληθινά γεγονότα, με βάση δηλαδή την απόλυτη αντικειμενικότητα! Θα ήταν λοιπόν χρήσιμο, όπως εκτιμούμε, να τις διάβαζαν (και πάλι;) οι… Έλληνες του Ε/ΥΠΕΞ και όχι μόνον, αλλά και άλλων “ενδιαφερομένων” ή εμπλεκομένων Υπουργείων μας – Υπηρεσιών μας!..
– Ο Τσιρώνης λοιπόν ήταν ο αντίστοιχος Έλληνας, του Τούρκου τέως ΓΓ/Τ/ΥΠΑΜ, που σας αναφέραμε ή ορθότερα αναφέραμε και πάλι σήμερα εδώ, και… παραπάνω!.. Τί δεν καταλάβατε; Δεν ήταν όμως ο Τσιρώνης, όπως θα επιβαλλόταν, το ελληνικό αντίβαρο στις δηλώσεις του Τούρκου αυτού… ερευνητή, αλλά με ό,τι είπε κατέστη ανοήτως ή προδοτικά (αυτός ξέρει την αλήθεια, αλλά και εμείς την εκτιμήσαμε και τοποθετηθήκαμε σήμερα εδώ) ΑΜΥΝΤΟΡΑΣ(!) της τ/πολιτικής στο θέμα, όπως το ίδιο είχε καταστεί προηγουμένως και ο Κατρούγκαλος, με την περί του μεγάλου μήκους των τ/ακτών δήλωσή του, γεγονός που τελικώς κατέστη (και με τους 2 αυτούς Έλληνες) ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΜΕΣΟΥ ΚΑΙ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ στα απολύτως ελεγχόμενα από τον ΡΤΕ τ/ΜΜΕ και στον ομοίως ελεγχόμενο απ’ τον Τ/Δικτάτορα τ/Τύπο, “Μέσα”, τα οποία και τις 2 φορές “βγήκαν” και πανηγύριζαν σχετικά, αφού θεώρησαν πχ ότι ο Έλληνας ΥΠΕΞ τους δικαίωσε με όσα είπε, τους δικαίωσε σε ό,τι ισχυρίζονται και ουσιαστικά, δια των ισχυρισμών τους αυτών, διεκδικούν!..
– Καταληκτικά!
– “Μιλάμε” φίλοι μου για μια ΝΕΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ Κου ΤΣΙΠΡΑ, 3Η, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟΥ”, ΤΩΝ 99 ΧΡΟΝΩΝ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΜΑΣ (ΟΛΟΙ ΠΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΜΕ / ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΟΡΘΟΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΥΠΟΓΡΑΨΑΜΕ ΤΟ “ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ”) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ!..
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑ ΜΕΙΖΟΝΑ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΣΙΠΡΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΕΘΝΗ, ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ ΠΑΝΤΑ, ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ!..  (ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΧΕΤΑΙ Η ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΑΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΙΝΑΦΙ ΤΟΥ, ΤΟΥ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΕΣ ΑΠΑΤΡΗΔΕΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ”, ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑΣ ΜΑΣ)!..
– Πιστεύουμε λοιπόν πως σας εξηγήσαμε πλήρως και λεπτομερειακώς τα πάντα γύρω από τις τελευταίες δηλώσεις των 3… “Καμπαλέρος”, συγγνώμη των 3 “Ελλήνων” προυχόντων του ΣΥΡΙΖΑ και της Κ-Β μας, ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ, που “μας καβάλησαν το σβέρκο” ύπουλα και “έξωθεν” στημένα, από το 2015, μέχρι σήμερα, και που με θρασύτητα αξιώνουν να συνεχίσουν να μας τον καβαλάνε, για άλλη μια 4ετία, κάτι πολύ πιθανό, αν οι βακτηρίες τους, δηλαδή οι “Διεθνείς Εβραίοι” το αποφασίσουν τελικά, βλέποντας τον Τσίπρα να αποτελεί το ΑΠΟΛΥΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ του ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, και να μειώνει σιγά – σιγά την ελληνική επικράτεια, καταστρέφοντας παράλληλα πλήρως τις ρίζες της 3000 ετών ελληνικής Φυλής!.. (Θυμίζω πως ο Ελ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ 7 πλασίασε την Ελλάδα, ελευθερώνοντάς την σχεδόν όλη, πλην της Πρωτεύουσάς μας και Βασιλίδος των πόλεων, Κων-πολεως, όπως πλην της Μ. Ασίας, της Β. Ηπείρου και της Κύπρου, βάζοντας όμως τις βάσεις για κάτι τέτοιο, από νεότερους Έλληνες, που όμως στερούμενοι ηγεσιών δεν πέτυχαν, μέχρι τώρα τουλάχιστον, να απελευθερώσουν τα ελληνικότατα αυτά μέρη)!..
– Πριν σας αφήσουμε για σήμερα, θα θέλαμε να σημειώσουμε πως μερισματούχοι πχ στα ενεργειακά κέρδη Νως της Κύπρου, θα είναι μετά από κάποια χρόνια (συγκεκριμένα μετά από 1 ή 2 -το πολύ- δεκαετίες, “αν όλα θα πάνε ρολόϊ” γενικώς ή και περισσότερες ακόμα, αν τα θέματα… στραβώσουν), οι ακόλουθοι: (Τα ποσοστά είναι αριθμοί που εμείς εκτιμούμε)!..
Οι εμπλεκόμενες εταιρείες κολοσσοί, που θα βγάλλουν στην επιφάνεια, από τον βυθό, την όποια ενέργεια! Αυτές είναι οι μόνες που διαθέτουν όχι κυρίως μόνον την σχετική τεχνογνωσία, αλλά κυρίως τα μηχανήματα για να το πράξουν! (Εκτιμώμενο Ποσοστό 50%- 60%, αφού αυτές είναι οι μόνες οι οποίες έχουν “και το μαχαίρι (μηχανήματα), αλλά και το πεπόνι” (γνώση της ακριβούς θέσεως του υφιστάμενου ενεργειακού πλούτου).
– Ισραήλ: 5% – 10%!
– Ελλάδα – Τουρκία – Κύπρος (Αν μπει και η Τουρκία), από 5%, έως ίσως 10%!
– Αγγλία: (Έχει 2 Βάσεις στο Νησί) 5% έως 10%!
– ΕΕ: Έως 5%!
– Ιταλία – Γαλλία: Έως 5% εκάστη!
– Οι αριθμοί θα “παίξουν” πολύ (εννοώ στο πού θα “κάτσουν” τελικά) μέχρι την τελευταία στιγμή!.. “Πάνω – κάτω” όμως δεν θα διαφέρουν πολύ των εκτιμήσεών μας!
– Ανάλογα,”πάνω – κάτω”, θα είναι και τα ποσοστά για την Κρήτη, όταν και αν έλθει τελικά η ώρα της μοιρασιάς!..
[Στην Κρήτη – Λιβυκό Πέλαγος, εκτιμούμε πως θα “παίξουν” οι εταιρείες, η Ελλάδα, το Ισραήλ, οι Η.Π.Α. σίγουρα, η ΕΕ, η Αίγυπτος και πιθανώς, (ναι μην τρελαίνεστε), και η… Τουρκία, δια της προσεγγισθείσας ήδη απ’ αυτήν Λιβύης, η οποία ίσως να συμμετέχει και αυτή. (Θα δούμε “εν καιρώ” ποιό ακριβώς κομμάτι της Λιβύης θα είναι, αν είναι μερισματούχο, αφού η Λιβύη είναι πολυ-διασπασμένη, τουλάχιστον μέχρι σήμερα)]!..
– Μήπως καταλαβαίνετε τώρα καλύτερα, γιατί σας γράφαμε συνεχώς πως ο πραγματικός εχθρός του Ισραήλ είναι η Ρωσία, ο σημερινός ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΣ ΤΡΟΦΟΔΟΤΗΣ της Ευρώπης;
– Μήπως τώρα καταλαβαίνετε καλύτερα, το γιατί η Τουρκία, που βλέπει ότι κανονικά δεν μπορεί να συμμετέχει στα όποια κέρδη της όποιας ενέργειας “έλθει στο φως”, πλεύρισε την Ρωσία;
– Μήπως τώρα καταλαβαίνετε καλύτερα, γιατί η Τουρκία με την σημερινή στάση της απέναντι στην Δύση και κυρίως προς τις Η.Π.Α. και το Ισραήλ, αποτελεί ουσιαστικά ΤΡΟΧΟΠΕΔΗ των όποιων ενεργειακών εξελίξεων στην περιοχή μας, αποτελεί βασικό εμπόδιο, στο ΜΕΙΖΟΝ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ “ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ” / Ευρωπαϊκός Κλάδος;
[Να γιατί επιδιώχθηκε από τις “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ” τότε Η.Π.Α. του Ομπάμα, η πτώση του ΡΤΕ, με πλήρως ερασιτεχνικό βεβαίως τρόπο και με περίεργη υποτίμηση των τ/ΜΥ, επειδή σχεδόν ελεγχόταν το Τ/ΓΕΕΔ,  με αποτέλεσμα να το αντιληφθεί η ΜΙΤ και ακολούθως η Τουρκία να ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ το τ/Στρ-κό Κίνημα, του 2016 και έτσι σήμερα να έχει και η “Ρεπουμπλικανική” Κ-Β Τραμπ μείζονα προβλήματα με την Τουρκία, η οποία -για άλλη μια φορά- εκβιάζει την Δύση με την γεωγραφική της θέση και η Δύση, για άλλη επίσης μια φορά ιστορικά, ακριβώς γι΄αυτήν την γεωγραφική της Τουρκίας θέση, δεν αποφασίζει την λήψη αποφασιστικών – δραστικών μέτρων εναντίον της! Η Ελλάδα είναι αυτή που κυρίως έχει ιστορικά πληρώσει αυτήν την δυτική προτίμηση στην Τουρκία, λόγω ακριβώς της θέσεώς της, (α ρε Βύζαντα μάγκα), κάτι που αποτέλεσε και την βάση του λεγόμενου “ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ”]!..
– Μήπως τώρα καταλαβαίνετε καλύτερα γιατί οι “Διεθνείς Εβραίοι”, λέγε με “Παγκοσμιοποίηση”, η οποία κυβερνά απολύτως την ΕΕ, εκνευρίστηκε στον ύψιστο βαθμό, με την εκλογή Τραμπ, στις Η.Π.Α., αφού είχε δρομολογήσει τα πάντα στην πλούσια ενεργειακά γειτονιά μας, δια της -για εμάς- “πολιτικής συμμορίας” Κλάντον, συγγνώμη Κλίντον;
– Μήπως, μήπως, μήπως, πολλά μήπως θα μπορούσα να σας βρω και να σας παρουσιάσω, αλλά αρκούμαι φίλοι μου στα όσα σας εξέθεσα!..
Ό,τι πάντως είναι να γίνει, “αν πάμε”… ειρηνικά, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ, πριν από το ΚΡΙΣΙΜΟ ΕΤΟΣ 2023, έτος κατά το οποίο αλλάζει ριζικά ο Χάρτης της Περιοχής μας, αλλάζει ριζικά το “Κέντρο της Γης” και οι Κυρίαρχοί του, με βάση την Λωζάννη (1923) και τις μυστικές της πρόνοιες!.. Διαβάστε μας “εδώ και πίσω”!..
– Τέλος, εκτιμούμε πως θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε όλες τις εξελίξεις και στα “Ε-Τ” και θα σας ενημερώνουμε, έτσι όπως μόνον εμείς γνωρίζουμε να κάνουμε, χωρίς καθόλου όποιες… αναστολές!..
ΑΠΟΤΣΟΓΛΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΡΑ, ΕΘΝΙΚΗ Κ-Β ΞΑΝΑ“! 
ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑΡΣΕΙΤΕ! Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ! ΞΕΡΕΙ ΠΟΤΕ ΘΑ ΕΠΕΜΒΕΙ“!..
ΧΑΙΡΕΤΕ“!
ΕΛΛΗΝΑΣ
-/-
ΥΓ.
1. Τώρα Κε Τσίπρα, που έβαλες, σκεπτόμενος πολύ πονηρά και θα έλεγα και βρώμικα, υποψήφιο τον Πέτρο ΚΟΚΚΑΛΗ, τώρα είναι που δεν πρόκειται να πάρεις ΚΑΜΜΙΑ ΨΗΦΟ, ΚΑΝΕΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! Θα με θυμηθείς και εσύ και οι περίφημοι… σύμβουλοί σου!.. Τα φτηνά… χαρτοπαικτικά σου κόλπα, δεν πιάνουν στους Γάβρους!.. 
2. Για… ξελαμπικάζ, λίγος “ΑΡΚΑΣ” και πάλι… πειρατικά:
-/-