Ντροπή Σου Κε Στόλτενμπεργκ!..

Κε ΓΓ/ΝΑΤΟ!

Στόλτενμπεργκ: Περιμένουμε απ' όλα τα κράτη να σέβονται το διεθνές ...

Η σημερινή μας αναφορά στο πρόσωπό σου γίνεται μήπως και “κρατηθείς στον ολισθηρό κατήφορο” που έχεις πάρει, ως Διοικητής ενός “Παγκόσμιου Οργανισμού”, όπως το ΝΑΤΟ, το οποίο πάντα στην ιστορία του κρατούσε, πιστεύοντας σταθερά και μόνον στην γνωστή και καθορισμένη αποστολή του, ισορροπίες μεταξύ των μελών του, αλλά και ουδέποτε είχε κάνει “πλάτες” στην τρομοκρατία, όπως επί ημερών σου!..

Τις προάλλες, σου είχαμε γράψει εδώ “δύο λόγια”, για την Τουρκία και τις διαρκείς σχέσεις της με την διεθνή τρομοκρατία, την διεθνή μαφία, κλπ, όπως πχ παλιότερα με τους Τσετσένους τρομοκράτες, αλλά και παλιότερα,όπως και σήμερα με την Αλ Κάϊντα, με την Χαμάς, με την Χιζμπολλάχ, με τον “ISIS”, κλπ, σου είχαμε γράψει επίσης για την βρώμικη εμπλοκή της στα Βαλκάνια, στους διάφορους μετά το 1990 και την πτώση του Κομμουνισμού εκεί πολέμους, όπως και για τις σχέσεις της στην παραγωγή και διεθνή διακίνηση ναρκωτικών, στο λαθρεμπόριο όπλων, πυρομαχικών, μέχρι και πυρηνικών υλικών, τον βρώμικο ρόλο της στο λαθρεμπόριο ανθρωπίνων ψυχών, κλπ, κλπ, κλπ!

Δεν μας διάβασες (δύσκολο να συνέβη κάτι τέτοιο), δεν μας έδωσες σημασία ή (όπως και τελικά φάνηκε πως συνέβη), έδωσες βάρος σε ό,τι τυχόν άλλο και μη(!) αληθές οι Επιτελείς σου, εκεί στο Στρατηγείο σου, σου ανέφεραν, προφανώς Τουρκόφιλοι και μη ουδέτεροι, όπως θα άρμοζε σε ΝΑΤΟΪΚΟΥΣ Αξκούς (στρατιωτικούς και πολιτικούς υπαλλήλους), ίσως διότι ο επικεφαλής των πληροφοριών της Συμμαχίας, ο γνωστός αυτός… Βαρώνος, απόγονος των ΝΑΖΙ, όπως έχει λεχθεί κατ’ επανάληψιν και δεν έχει αυτό… αποκρουσθεί ούτε από τον ίδιο, ούτε από εσένα (το ΝΑΤΟ δηλαδή), είναι πρώτα Τουρκόφιλος (όπως είσαι και εσύ) και κατόπιν ανώτατο στέλεχος του ΝΑΤΟ, πρόσεξε της… Συμμαχίας!..

Σήμερα δεν σου γράφω ως Έλληνας και δεν απευθύνομαι στον μισέλληνα Νορβγηγό (τέτοιος είσαι και έτσι θα καταγραφείς στην Ιστορία του ΝΑΤΟ / ένα απ’ τα όσα αρκετά αρνητικά θα σου προσάψουν) Στόλτενμπεργκ, αλλά σου γράφω ως ουδέτερος και κυρίως ως ένας… πολίτης, που αγωνίστηκε για το ΝΑΤΟ, στην χώρα του, με τον δικό του τρόπο και μάλιστα σε πολύ δύσκολους καιρούς!

Κε Στόλτενμπεργκ!

Δήλωσες (“η Συμμαχία”), [ξέχωρα με την επιχείρηση “ΕΙΡΗΝΗ” (εγώ στην γράφω έτσι… και όχι κεκαλυμμένα, όπως την ονόμασαν οι Επιτελείς σου / “ΙΡΕΝ” και “παπαριές”), η οποία είναι “για τα μάτια του κόσμου” (για να έχεις κάτι να λες, όταν θα συνεχίσουν τις βρωμιές τους οι Τούρκοι στην Λιβύη και οι απλοί πολίτες των λαών της ΕΕ και του Κόσμου θα βλέπουν και κάποιοι εξ αυτών σίγουρα θα διαμαρτύρονται)], πως υποστηρίζεις (δηλαδή το ΝΑΤΟ) τον Σάρατς!

ΟΚ! Σεβαστό, αν έτσι κρίνεις / – ετε στη Συμμαχία ότι εξυπηρετούνται τα συμφέροντά της! “Μαζί σου!”

Είδες όμως πρώτα, ρώτησες να δεις ποιοί είναι αυτήν την στιγμή οι υπερασπιστές του Σάρατς στην Λιβύη;

Είδες πχ ποιός είναι ο στρατιωτικός διοικητής της Τριπόλεως;

Επειδή, είτε ξέρεις τα πάντα (το ποιό πιθανό) και αν συμβαίνει αυτό, τότε είσαι… “ΦΟΝΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ”, είτε δεν σε ενημέρωσαν, που και πάλι όφειλες να ρωτήσεις, πριν μιλήσεις, πριν λάβεις θέση, κλπ, σε ενημερώνουμε εμείς σήμερα απ’ εδώ, πως πχ Στρατιωτικός Διοικητής της Τριπόλεως (και συνεπώς των… πάντων εκεί) είναι το μέλος της “ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ” ΧΑΛΙΝΤ ΕΛ ΣΕΡΙΦ (XALİD EL ŞERİF).

Δηλαδή, το ΝΑΤΟ στηρίζει τρομοκράτες πλέον Κε Στόλτενμπεργκ και μάλιστα μια Οργάνωση (“Αλ Κάϊντα”), η οποία δημιούργησε την “11η Σεπ”., αιματοκυλώντας την Ν. Υόρκη, όπως και σκοτώνοντας χιλιάδες αθώους πολίτες σε Ασία, Αφρική, αλλά και στην Ευρώπη;

Είναι δυνατόν οι Η.Π.Α. του… μισητού σας Α/Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ να κάνουν ολόκληρη επιχείρηση και να σκοτώνουν πχ τον Αλ Μπαγντάτι, έναν απ’ τους μεγαλύτερους σύγχρονους τρελούς σφάχτες του “ISIS” και εσείς, ως ΝΑΤΟ, να στηρίζετε τους τρομοκράτες της “Αλ Κάϊντα” στη Λιβύη, (Οργάνωση της οποίας ο Αρχηγός Μπιν ΛΑΝΤΕΝ σκοτώθηκε επίσης, με εντολή παλιότερης Α/Κ-Β, φίλης μάλιστα και των δικών σου αφεντικών, “Παγκοσμιοποιητών”… αριστερών “Διεθνών Εβραίων”), απλά και μόνον διότι εκτιμήσατε πως αυτό τάχα σας ευνοεί, και ό,τι τυχόν άλλο;

ΟΚ! Μιλάς με έναν Αρχι-Τρομοκράτη, σαν τον ΡΤΕ, αλλά αυτός είναι -έστω και έτσι- Α/Κράτους και ας πούμε ότι δικαιολογείσαι, αν και πάλι όχι απολύτως! Δεν τόλμησες ποτέ (τουλάχιστον εμείς δεν μάθαμε ποτέ κάτι σχετικό) να πεις μια κουβέντα σε… υψηλούς τόνους στον ΡΤΕ, μπας -λέμε τώρα- και συνερχόταν γενικώς! Τίποτε και ποτέ! Πάντα εμφανίζεσαι στους Τούρκους δουλικός και έτοιμος να τους προσφέρεις τα πάντα… “αέρα”!..

Κανείς, ως φαίνεται, δεν σου επισήμανε ποτέ, τί σημαίνει Α/ΝΑΤΟ, ούτε σε συνεκράτησε στα συνεχή πολιτικά σου ολισθήματα ως Α/ΝΑΤΟ (μια άλλη φορά θα στα επισημάνουμε όλα), με αποτέλεσμα να απωλέσεις το “Αριστοτελικό Μέτρο” και έτσι φτάσαμε να δηλώνει “σήμερα” η Συμμαχία ότι -ουσιαστικά- υποστηρίζει την “Διεθνή Τρομοκρατία”, αντί την ίδια στιγμή να είχες διατάξει την αιφνιδιαστική και άμεση επέμβαση της “NRF”, (υπάρχει άραγε αυτή ή όχι τελικά;), με κύρια αποστολή της να αναλάβει να “γκρεμίσει” τον Σάρατς, από την πειρατική του εξουσία και να αναλάβει το  (“Παγκόσμιο” πλέον, όπως δηλώνετε) ΝΑΤΟ, (προσωρινά και μέχρι να το πάτε το θέμα εκεί που εσείς θέλετε), την διοίκηση της “πειρατικής” “πυρηνικής” σύγχρονης “Πόλεως – Κράτους”, ήτοι της Τριπόλεως και της ευρύτερης περιφέρειάς της, κατά το αρχαιο-ελληνικό πρότυπο!..

Παράλληλα, και πριν να επεμβαίνατε, ήδη θα έπρεπε να είχατε βρει τον αντι-Σάρατς, ενώ θα έπρεπε και(!) να είχατε “πλευρίσει” και “κερδίσει” τον Χάφταρ, πετώντας έτσι και(!) τρομοκράτες και(!) Ρώσους έξω από την Λιβύη!.. Δεν το κάνατε και δεν το κάνετε!.. Γιατί; Δεν το σκεφτήκατε, δεν την είδατε την λύση αυτή, κλπ, κλπ, κλπ;

Όχι! Τα πάντα “είδατε” ως ΝΑΤΟ, αλλά απλώς εξυπηρετείς Κε Στόλτενμπεργκ (χρησιμοποιώντας αισχρά έναν ολόκληρο Παγκόσμιο Οργανισμό, το ΝΑΤΟ, που υποτίθεται ότι… διοικείς, το οποίο, αν ζει σήμερα, ζει χάρη στις Η.Π.Α.), τα συμφέροντα της αγαπημένης σου Τουρκίας, που ξαφνικά… ανακάλυψε ότι είναι όμορος χώρα της Λιβύης (και δεν ντρέπεσαι να λέγεσαι εσύ Α/ΝΑΤΟ, όταν σιωπάς εμπρός σε τέτοια αίσχη… ), ώστε να υπογράψει το… περίφημο Τ-Λ μνημόνιο και να “κτυπήσει” έτσι, πλην των ενεργειακών κοιτασμάτων της Κύπρου και αυτά, που είναι πολυ – πολλαπλάσια αυτών της Κύπρου, Νως της Κρήτης, για την οποία Κρήτη, έβαλε -“έξυπνα”- τώρα τουρκικές -δήθεν- “ΜΚΟ” (“ΜΚΟ”, ξέρεις αυτούς τους ευφυείς πολιτικούς… μοχλούς των “Διεθνών Εβραίων”), να την διεκδικούν κατά τα 3/4 (ευχαριστούμε Τούρκοι που μας αφήνετε το 1/4 του νησιού μας), ενώ βεβαίως, χρόνια τώρα, την διεκδικούσε, κυρίως στο τ/στρατιωτικό υποσυνείδητο, δίνοντάς της συνθηματικές ονομασίες που την… εννοούσαν, σε μεγάλες της στρατιωτικές ασκήσεις και κυρίως σ’ αυτήν της “ΕΦΕΣΣΟΣ” / “EFES”!..

Τα τ/συμφέροντα τα εξυπηρετείς ΣΑΦΩΣ ως “ΣΥΜΜΑΧΙΑ”, ως μη όφειλες, διότι αυτό απαιτούν τα “Διεθνή… Αφεντικά”, δια των Οργάνων τους στην Ευρώπη… τους, με πρώτη και καλύτερη την ανανήψασα Κομμουνίστρια, αλλά δυστυχώς “πολυ – πλεγματική”, ως άτομο, “Κόρη Του Πάστορα”, Μισελληνίδα… Φράου Α. Μέρκελ, η οποία εκδικήθηκε την Ελλάδα, και(!) διότι εμείς… κάποτε, με την 6μηνη αντίστασή μας στον Άξονα,… χαρίσαμε ουσιαστικά, λίγο μετά, την… ήττα στους προγόνους της υπανθρώπους ΝΑΖΙ, που αρχικά ηττήθησαν στο ρ/μέτωπο και άρχισε έτσι η “αντίστροφη μέτρηση” της πτώσης τους, αλλά μας εκδικήθηκε και διότι εμείς, μεταπολεμικά, ζήσαμε στον “Ελεύθερο Κόσμο”, ενώ εκείνη έχασε τα καλύτερα χρόνια της ζωής της, ζώντας κάτω από την μπότα των άλλων, … αντι-διαμετρικών των ΝΑΖΙ, καθαρμάτων, ήτοι των κόκκινων φασιστών της “πάλι ποτέ” ΕΣΣΔ!..

Η… Κα αυτή είναι μια “μικρογραφία” του παγκόσμιου Αρχι-τοκογλύφου Σόρος, που “κάρφωνε”, στον Β’ Π.Π., τους δυστυχείς φτωχούς Εβραίους ομοφύλους του, στους ΝΑΖΙ!..  Μισεί και αυτή, αν και εβραϊκής καταγωγής, το Ισραήλ, που έχτισαν οι ΦΤΩΧΟΙ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ και το έκαναν σήμερα ένα Κράτος “παγκόσμιο υπόδειγμα και παράδειγμα”, για όσους φυσικά ασπάζονται τον “Δυτικό Πολιτισμό”, απλά και μόνον διότι το κυβερνάει ένας άνθρωπος (ο Κος Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ), με τον οποίον δεν συμφωνεί πολιτικά! Τόσο φτηνή πολιτικός είναι!..

Τί να περιμένεις λοιπόν από έναν τέτοιο ανθρώπινο χαρακτήρα, που “στην τελική” εχθρεύεται… ηλιθίως έναν ολόκληρο λαό, όπως τον Ισραηλινό, του οποίου μάλιστα είναι συγγενής; Να περιμένεις να αγαπάει την Ελλάδα ή για να μην με παρεξηγήσεις Κε ΓΓ/ΝΑΤΟ, μπορείς να περιμένεις από ένα τέτοιον άνθρωπο να είναι τίμια Πολιτικός;

Κε Στόλτενμπεργκ!

Ακολουθούν παρακάτω 2, 3 ενδεικτικώς και… χονδρικώς, ερωτήματα προς εσένα!..

  • Δεν έλαβες “ανοικτά” θέση για το Τ-Λ σύμφωνο! Γιατί;

(Δηλαδή η πατρίδα σου η Νορβηγία, κάτω από ένα σκεπτικό, θα μπορούσε να ανήκει στην Μεσόγειο, να βρέχεται απ’ αυτήν ή δεν ξέρω και εγώ τί άλλο; Σας την έστειλε γραπτώς την πολιτική ξεφτίλα σας, ο ΥΠΕΞ μας Δένδιας, εννοώ βεβαίως σε εσάς, σε όλα τα παγκόσμια Όργανα ασκήσεως της εξουσίας, (στον Ο.Η.Ε. την έστειλε, αλλά δεν μπορεί, όλο και κάτι θα… άκουσες και εσύ), απαντώντας προσφάτως στο τ/ΥΠΕΞ και στον Κο Σινιρλίογλου, με θέμα “Μαθήματα Γεωγραφίας”!.. Αχαχαχαχαχαχα!..

  • Δεν έλαβες θέση για τις τόσες παράνομες τ/… δράσεις (sic) στα “Χ. Υ.” της “Κυπριακής Δημοκρατίας” τον τελευταίο έναν χρόνο! Γιατί;

(Δηλαδή η “Κυπριακή Δημοκρατία” δεν έχει δικά της νερά Κε ΓΓ ή επικροτείς το γεγονός ότι επειδή δεν έχει στόλο, μπορεί η Τουρκία να της κάνει ό,τι θέλει, εφαρμόζοντας το “Δίκαιο του Ισχυροτέρου”; Ποιό ΝΑΤΟ τελικά διοικείς; Τόσο πολύ είσαι σάπιος, ως άνθρωπος και ως πολιτικός ή τόσο πολύ σάπισε η “Συμμαχία”, στην οποία σε όρισαν Αρχηγό; Γνωρίζεις ή όχι, ότι το Κράτος αυτό έχει υποστεί εισβολή, κατέχεται παρανόμως έδαφός του και μάλιστα πως εκκρεμούν ακόμα ανεκτέλεστες -υπέρ της- αποφάσεις του Ο.Η.Ε. / Σ.Α.);

  • Δεν έδειξες να ασχολείσαι με το γεγονός του ότι είσαι Νορβηγός και οι εταιρείες που συνεργάζεται, πληρώνει και χρησιμοποιεί η Τουρκία στα… “ενεργειακά” της τερτίπια είναι Νορβηγικές! Γιατί;

(Κάνεις “πλάτες” στην Πατρίδα σου, εσύ ο τάχα μου… ουδέτερος στα Ε-Τ ή έχεις μπει στο “pay roll” της ΜΙΤ και του Κου Χ. ΦΙΝΤΑΝ; Γιατί οι Νορβηγοί έχετε γίνει, μετά από τους Γερμανούς και τους Ολλανδούς, οι 3οι σε Τουρκοφιλία στην Ευρώπη Κε Στόλτενμπεργκ; Σας ρίχνουν πολύ χρήμα βρε; Ενώ εμείς, οι Έλληνες, κάτι… “Άνορακ” αγοράζουμε μόνον από εσάς, για τους… αναρχικούς μας, για τους… αντι-εξουσιαστές μας και γενικώς για όλους αυτούς, που μας γέμισε ο γνωστός σου Σόρος και οι όμοιοί του και οι οποίοι σήμερα φέρουν τον ευρύτερο τίτλο “Δυτικοποιημένα Κομμούνια” ή “Κοκκινόψυχοι Διεθνιστές, με Μαύρο Δυτικό Μανδύα”!.. Οπότε, όπως λέει και κάποια μερίδα του λαού μας, “τί να… κλάσουμε μπροστά στους Τούρκους”; Οι Σκανδιναβοί  όμως, μεταξύ σας, δεν έχετε πια αλληλο-υποστήριξη, όπως παλιά; Πώς είναι δυνατόν να στηρίζετε (άσε την λέξη “τρομοκράτες”) τους δολοφόνους του Όλαφ ΠΑΛΜΕ, ρε Στόλτενμπεργκ);

  • Ήλθες “για τα μάτια του κόσμου” στην Ελλάδα, όπως φάνηκε, μετά που πήγες στην Τουρκία, και ο Ε/Π-Θ σου μίλησε ευθέως και “ανοικτά”, ως έπρεπε (ως… έδει) και ως όφειλε! Γιατί σιώπησες;

(Είσαι τόσο “λίγος” πολιτικά, ώστε να καταλάβεις πως, το γεγονός ότι δεν απάντησες στην σχεδόν άμεση κατηγορία του νυν Ε/Π-Θ, άντε να γράψουμε στην μομφή του προς εσένα, για μη ύπαρξη εκ μέρους του Οργανισμού που διοικείς, όπως και εσού προσωπικώς, ουδετερότητός σας στα Ε-Τ, είναι ακριβώς αυτό που θα ήθελες ίσως να αποφύγεις, δηλαδή να μην χαρακτηριστείς ετεροβαρής, με… κλίση προς την… Τουρκία; Ο “Κεκλιμένος Πύργος της Πίζας” και εσύ ο… “Τούρκο-Κεκλιμένος” είστε πια..! Δεν σου έμαθαν πως πολλές φορές η σιωπή στην πολιτική είναι αποδοχή των λεγομένων, του όποιου άλλου συνομιλητού σου, κατηγόρου  σου, κλπ, κλπ, κλπ);

  • Νομίζεις ότι οι Έλληνες είμαστε βλάκες και δεν καταλαβαίνουμε ότι είστε πανέξυπνοι και πως άριστα και γρήγορα, θα είχατε λύσει, αν θέλατε, το στην Λιβύη σήμερα ψευδο-πρόβλημα, αλλά πως απλώς “παίζετε το παιχνίδι”, “σικέ” απολύτως, που έχει τον τίτλο “Βασικές Ενέργειες Εισόδου Της Τουρκίας Στα Ενεργειακά Κύπρου (Α. Μεσογείου), Κρήτης Και Εμμέσως Του Αιγαίου“;

(Βεβαίως το “παίζετε” το “παιχνίδι” αυτό ξεφτιλιζόμενοι διεθνώς υποστηρίζοντας τρομοκράτες, αλλά αυτά πλέον για το ΝΑΤΟ είναι, όπως φαίνεται, “ψιλά γράμματα”).

Αναλυτικότερα τώρα για την Λιβύη, κάποια… πραγματάκια, μήπως και δεν είσαι… ενήμερος, Κε Στόλτενμπεργκ!..

10000 τρομοκράτες έστειλαν εκεί οι Τούρκοι (ΜΙΤ) να πολεμήσουν για τον Σάρατς (υποτίθεται), όλοι μέλη παρακλαδιών της “Αλ Κάϊντα”, του “ISIS”, των “Αδελφών Μουσουλμάνων” / “Müslüman Kardeşleri” / “İhvani Müslim”, μέχρι και κάποιοι ακραίοι Σελεφιστές, εστάλησαν και αυτοί εκεί, κλπ!.. Και όλους αυτούς τους μισθοφόρους, τους έστειλαν στη Λιβύη οι Τούρκοι με συμβόλαια και μάλιστα… παχυλά, ναι σε όλους τους υπόψη συμμορίτες Κε Στόλτενμπεργκ, με συμβόλαια που κάλυπταν μέχρι και τις οικογένειές τους, σε περίπτωση θανάτου τους! Καταλαβαίνεις, φαντάζομαι!..

Παράλληλα μετέβη και μικρό τ/”εκστρατευτικό σώμα” (sic), με πολιτικο-στρατιωτικούς συμβούλους, για τον Κο Σάρατς!

Παρ’ όλα αυτά, τα πράγματα / οι εξελίξεις δεν πήγαν όπως θα ήθελε ο ΡΤΕ! Έτσι έστειλε προσωπικά τον ΦΙΝΤΑΝ, να δει τί “παίζει” και όπου εκτιμούσε ότι επιβαλλόταν, να επενέβαινε δραστικά, κλπ, όπως και συνέβη!

12 Τούρκοι στρατιωτικοί (“Δκτες”) σκοτώθηκαν, μαζί με πάρα πολλούς από τους έμμισθους εκ Συρίας, αλλά και εκ της… ευρύτερης Συρίας ορμώμενους, τρομοκράτες! (Ειδικά, όπως διάβασα, στην επιχείρηση “Tiyor Ab-bil” σκοτώθηκαν πολλοί εξ αυτών, που μόλις έγραψα!.. / Ούτε καν μ’ ενδιαφέρει να μάθω κάτι για την επιχείρηση αυτή).

Ο ΦΙΝΤΑΝ λειτούργησε, ώστε να αναλάβουν τα στρατιωτικά ηνία στην Τρίπολη και στα περίχωρά της (τα ηνία των… Σαρατσικών δυνάμεων στο Πεδίο δηλαδή), όλοι αυτοί οι τρομοκράτες, κάτι που φαίνεται να συνάντησε, ως θέση, την διαφωνία από κάποιους των Λίβυων στρατιωτικών και άλλων -μέχρι πρότινος- υποστηρικτών του Σάρατς, με αποτέλεσμα, με το που έφυγε ο Φιντάν, από την πολυ – διαλυμένη αυτήν χώρα, να αναφερθεί ο θάνατος του “Διευθυντή Πληροφοριών” του Σάρατς, Abdulkadir TUHAMI! (Κάποιοι είπαν πως πέθανε από ανακοπή καρδιάς, ενώ κάποιοι άλλοι πως συνελήφθη από την τζιχαντιστική  “Παραστρατιωτική Οργάνωση” “Newasi”, βασανίστηκε και πέθανε! Θα ανήκε φαίνεται στους… αντιδραστικούς της απόφασης ΦΙΝΤΑΝ)!

Για προφανές “ξεκάρφωμα” (απ’ αυτά που ξέρει πολλά ο δαιμόνιος “Βαθύς Μουσουλμάνος”, για να μην ξεχνιόμαστε, ΦΙΝΤΑΝ), οι τρομοκράτες επιτέθηκαν στις Πρεσβείες της Τουρκίας, αλλά και της… Ιταλίας! (Για όσους ξέρουν γενικώς, και κυρίως για όσους ξέρουν Ιστορία, “βρωμάει” από μακρυά ο τ/”δάκτυλος”).

Και “για να μην το κουράζουμε” άλλο Κε Στόλτενμπεργκ! Η επίσημη, “τύποις”, Κ-Β της Λιβύης του Σάρατς, ελέγχεται σήμερα από τους τρομοκράτες της “ΑΛ ΚΑΪΝΤΑ” και εσύ, ως ΝΑΤΟ, “βγαίνεις” και λες ότι υποστηρίζεις τον Σάρατς, δηλαδή την τρομοκρατία και μάλιστα, έτσι όπως τα κανόνισαν οι Τούρκοι φίλοι σου, την “Αλ Κάϊντα”!..

Έχεις να πεις κάτι σχετικά; Ίσως, σκέφτομαι, να νοιώθεις τώρα την ανάγκη να υποστηρίξεις την θέση ότι δεν άρχεις ενός Οργανισμού, ο οποίος πλέον υποστηρίζει τρομοκράτες! Τί λες;

Τις προάλλες είχες δώσει, σου θυμίζω, συγχαρητήρια στην Τουρκία, διότι τάχα πολεμάει τον… “ISIS”! Σήμερα μήπως πιστεύεις πως θα πρέπει να ανασκευάσεις, τα όσα ΠΡΟΤΟΦΑΝΩΣ και ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΓΝΩΣΗ σου ΨΕΥΔΗ… είχες δηλώσει επαινώντας την Τουρκία; Γελάει ο κόσμος μαζί σου, όπως και με το ΝΑΤΟ… σου Κε Στόλτενμπεργκ!

Το να γελάνε όμως μαζί σου, το πρόβλημα είναι μικρό και λίγο ή και ανύπαρκτο ίσως, διότι είσαι ένας τυχαίος Α/ΝΑΤΟ, δεν είσαι πχ ούτε τρίχα από τους Όρχεις πχ του Ι. ΛΟΥΝΣ, που παρ’ ότι ήταν “ΑΝΘΕΛΗΝΑΣ στην πράξη” και μάλιστα “στο Πεδίο”, ήταν και είναι ΑΠΟΔΕΚΤΟΣ από εμάς ως Α/Συμμαχίας, ως ένα υπόδειγμα, του πώς θα έπρεπε να ήσαν οι ΓΓ/ΝΑΤΟ και σήμερα ή ειδικά σήμερα!.. Το πρόβλημα είναι ότι γίνεσαι αιτία εσύ, ο… βαρώνος των Πληροφοριών σου, κλπ, κλπ, κλπ, να γελάει ο κόσμος με έναν Οργανισμό, που είχε συσταθεί, για να προστατεύσει ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ και ΚΥΡΙΩΣ την ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΙΡΗΝΗ, την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ του ΚΟΣΜΟΥ και την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, και όχι ρε καϋμένε ΓΓ/ΝΑΤΟ, την… τρομοκρατία!..

Στα ελληνικά, για να το γνωρίζεις, το όνομά σου πια μεταφράζεται ως… “ΠΑΤΣΑΒΟΡΟΠΟΥΛΟΣ”!.. Μ’ αρέσει που είχες… αντιδράσει, ενοχλημένος τάχα, όταν σ’ είχε “περιλάβει” (σχετικά όχι πολύ πίσω χρονικά), ο απόστρατος Στρατηγός και τέως ΥΠΑΜ μας Φράγκος Φραγκούλης! Είναι γεγονός πως έσφαλε αποκαλώντας σε “ΑΔΕΛΦΗ”, διότι τελικά είσαι “ΚΑΡΑΠΟΥΣΤΑΡΑ” και μάλιστα “ΠΟΛΥΚΡΑΓΜΕΝΗ”!.. (Θα ήθελα να είμαι, ρε ντροπή του ΝΑΤΟ και του “Ευρωπαϊκού Πολιτισμού” Στόλτενμπεργκ, από μια μεριά, όπως λέμε, να έβλεπα το πώς θα σου μεταφράσουν το… “ΠΟΛΥΚΡΑΓΜΕΝΗ”)!..

Και για να “κλείσουμε”, σου γράφουμε και εσένα, αλλά και σε όσους των Επιτελών σου είναι πραγματικοί ΝΑΤΟΪΚΟΙ και όχι περιστασιακοί “κυνηγοί”… Ευρώ και λοιπών νομισμάτων, πως αυτήν την στρεβλότατη έκφραση πολιτικής του ΝΑΤΟ, των τελευταίων ετών, ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Η ΔΥΣΗ, η οποία ΤΕΛΙΚΩΣ (το απεύχομαι, διότι εργαστήκαμε πολύ σκληρά για το ΝΑΤΟ και με πολύ αληθινή αγάπη γι’ αυτό), έστω και “στα σημεία”, όπως κατ’ επανάληψιν έχουμε γράψει, ΘΑ ΗΤΤΗΘΕΙ στην ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ τελική της… “ΠΑΛΗ” με την ΡΩΣΙΑ, εδώ στο πραγματικό “Κέντρο της Γης”, απ’ όπου σήμερα σου γράψαμε την παρούσα, με την ελπίδα και εσύ να “ξυπνήσεις”, αν παρ’ ελπίδα, είσαι ανεξάρτητος και σε… αδικήσαμε, να… “ξυπνήσεις” και “να αλλάξεις ρότα”, αλλά και οι “Διεθνείς Εβραίοι” να αντιληφθούν επιτέλους ότι με αυτήν τους την πολιτική στάση και συμπεριφορά “και(!) τα μάτια τους βγάζουν”, αλλά και (!) την Δύση οδηγούν στην ΗΤΤΑ και στην Κ/Φ!

Είθε να μας διαβάσει ή να ενημερωθεί σχετικά και η Βασίλισσα της Αγγλίας!..

Gratulerer Herr Stoltenberg

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ

1.

Α.

NATO Secretary General discusses current security challenges with President Erdogan

  • 14 May. 2020 
  • Secretary General Jens Stoltenberg had a phone call with the President of Turkey Recep Tayyip Erdogan, at the President’s request, on Thursday (14 May 2020). They discussed NATO’s ongoing efforts to support Allies in dealing with the COVID-19 pandemic. The Secretary General commended Turkey for its support with medical equipment to other Allies and partners, in response to requests made through NATO’s Euro-Atlantic Disaster Response Coordination Centre.

Mr Stoltenberg stressed that at this challenging time, it remains more important than ever to demonstrate Allied solidarity, and that NATO will continue to take all measures to ensure the collective defence of all Allies.

They also discussed the situation in Libya. Secretary General Stoltenberg stressed that NATO’s position remains consistent. As stated by NATO Heads of State and Government at the 2018 Brussels Summit,  NATO is prepared to help Libya in the area of defence and security institution building, in response to the request by the Prime Minister of the Government of National Accord to assist the GNA to strengthen its security institutions.  Any NATO assistance to Libya would take account of political and security conditions, and  would be provided in full complementarity and in close coordination with other international efforts, including those of the UN and the EU. The Secretary General also recalled that all parties should respect the UN arms embargo, as reaffirmed at the Berlin International Conference on Libya in January this year, and that NATO fully supports UN efforts to find a political solution.

Β. 

NATO Chiefs of Defence hold first virtual meeting in NATO Military Committee history

 

Γ.

New Innovation Advisory Board to boost NATO Maritime Unmanned Systems initiative

  • 15 May 2020 
  • Participants of the NATO Maritime Unmanned Systems (MUS) initiative decided to create a new Innovation Advisory Board to address multiple challenges for developing unmanned solutions operating below, above and on the water. The NATO MUS initiative was originally launched in October 2018 by 13 Allied Defence Ministers with an ambitious agenda.
A sensor buoy is taken off the Portuguese Navy survey vessel NRP Dom Carlos I during exercise Recognized Environmental Picture, Maritime Unmanned Systems 19 (REP(MUS) 19). The exercise tests the ability of NATO Allies to integrate and share information gathered by unmanned systems in operational contexts. Portugal hosted the exercise, with participation from Belgium, Italy, Poland, Turkey, the United Kingdom, the United States and the NATO Centre for Maritime Research and Experimentation.

The goal of NATO’s Maritime Unmanned Systems initiative is to accelerate the introduction of innovative unmanned solutions in the maritime domain to help maintain NATO’s technological edge” stressed NATO Deputy Assistant Secretary General for Defence Investment Skip Davis.

Members of the Innovation Advisory Board will bring together a diverse set of backgrounds and areas of expertise from the public and private sectors, adding an important element to the MUS initiative’s work. “The newly created MUS Innovation Advisory Board is a highly promising contribution to the NATO effort, meant to leverage fresh perspectives and creative thinking from outside the defence establishment.  This is a very exciting and practical example of NATO innovation in practice,” adds Skip Davis in his role as the NATO representative on the Innovation Advisory Board. The first meeting of the Innovation Advisory Board in early June will focus on how unmanned systems can most effectively be integrated across the entire spectrum of the maritime domain.

At the Brussels Summit in 2018 NATO leaders reaffirmed the strategic importance of the maritime domain and the criticality of investing in new unmanned capabilities. They can complement conventional ships and serve as a force multiplier to expand the area of coverage and number of tasks Allied navies can address. Equally they offer the ability to remove military personnel from dangerous tasks such as mine clearing.

 

2. 

Harbi Gazete Gazetesi İlk Sayfası 15-05-2020

3. ΛΙΓΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ “ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ“!

Η Θύρα 7 “λούζει” τον Τριανταφυλλόπουλο”: Ο Εκβιαστής συκοφάντης Κυπατζής, ένας ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!”

1

 

Πριν λίγες ώρες ένα ακόμα serial μόλις ξεκίνησε.Οι οργανωμένοι οπαδοί του Ολυμπιακού έβγαλαν ανακοίνωση κατά του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου με αφορμή τα συνεχή δημοσιεύματα του κατά τις ομάδας του και της διοίκησης του Ολυμπιακού.

 

Διαβάστε όλη την ανάρτηση της θύρας 7:

“Για πολλοστή φορά δεχόμαστε μία άθλια και συκοφαντική επίθεση από συγκεκριμένο site και δημοσιογράφο.

Εμείς θα απαντήσουμε με ένα ΜΥΘΙΣΤΟΡΗΜΑ!

Τίτλος του: Ο Εκβιαστής συκοφάντης Κυπατζής,ένας ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ-ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ!

Μια φορά κι έναν καιρό στην δημοσιογραφική ζούγκλα ,ζούσε ένας δημοσιογράφος!

Σε αυτήν λοιπόν την πραγματική ζούγκλα της κοινωνίας μας ,εκείνος είχε ένα φίλο,συνεργάτη και κουμπάρο.

Ξαφνικά σταμάτησε η συνεργασία τους και ο άνθρωπος αυτός ανοίξε το δικό του site! Φοβούμενος λοιπόν ο βασιλιάς της ζούγκλας, ότι θα γίνουν αποκαλύψεις για τα βρώμικα παιχνίδια που έπαιζε για χρόνια στην δημοσιογραφία και λόγω του ότι το site του πρωήν φίλου του αρχίζε να βρισκεται στην κορυφή, έβαλε στόχο να τον βγάλει απο την μέση.

Τότε ξεκίνησε επαφές με τον κόσμο των ποινικών και της τρομοκρατίας.

Άρχισε λοιπόν τις συχνές επισκέψεις στον Κορυδαλλό με συγχωρεμένους και μη και έστησε την τέλεια πλεκτανη ,ότι τον πρώην συνεργάτη του, θα τον σκοτώσει μία τρομοκρατική οργάνωση !

Πώς θα γινόταν αυτό όμως από την μια στιγμή στην άλλη;;

Τότε ο ύπουλος και βρώμικος δημοσιογράφος, έβαλε τα τσιράκια του να στοχοποιούν καθημερινά τον πρώην συνεργάτη του!
Ξαφνικά,ένα βράδυ, μία τρομοκρατική οργάνωση δολοφόνησε τον πρώην συνεργάτη του.

Όλως τυχαίως αυτή η οργάνωση μετά από πολύ μικρό χρονικό διάστημα ΣΙΓΗΣΕ!

Τότε ο κλοιός άρχισε να στενεύει γύρω του!

Στις καταθέσεις ο σιχαμένος βασιλιάς κατηγορούσε τον έναν και τον άλλον με κυπατζίδικα κόλπα,το βασίλειο του στη ζούγκλα κλονίστηκε.
Με τα τόσα ψέματα του, δημιουργήθηκε ένα casus belli προς το πρόσωπο του στη δημοσιογραφία,με αποτέλεσμα να μην τον προσλαμβάνει κανείς.

Απο το 2013 ξεκίνησε να παρακαλάει να πάρει κάπου εκπομπή αλλά κανείς δεν τον προσελάμβανε, για τον απλούστατο λόγο οτι θα χρεωνόταν τις ψεύτικες καταθέσεις και γενικότερα αμαρτίες του!

Ο βασιλιάς αρχίσε να τα χάνει γιατί και ο νέος, στενός του συνεργάτης με τον οποίο έκανε μπάνιο μαζί, έδωσε κατάθεση στην αστυνομία, με ονόματα και αποδείξεις ότι υπάρχει συμβόλαιο εναντίον του.

Αναγκάστηκε λοιπόν, να πάρει την οικογένεια του και να την στείλει στην Ελβετία ώστε να μην έχει την τύχη του προηγούμενου συνεργάτη.
Στην συνέχεια από το άγχος του αρρώστησε και μέσα σε πέντε χρόνια πέθανε από καρκίνο.

Κύριε βασιλιά της ζούγκλας ,το βασίλειο σου πλέον βρωμάει από εκβιασμούς ρουφιανιές και θανάτους!
Είσαι το πιο σιχαμερό άτομο που υπάρχει στην Ελλάδα!

Εμείς μπορεί καμιά φορά στα χιλιάδες πανό που φτιάχνουμε,να κάνουμε και ένα λάθος εκ παραδρομής!
Εσύ όμως τα κάνεις όλα με ΣΧΕΔΙΟ !

Τέλος αυτή η ανεδαφική προπαγάνδα σου, περί ναζισμού δεν μπορεί να σταθεί ούτε ΣΑΝ ΑΣΤΕΙΟ.

Διότι η Θύρα 7, δεν είναι μια κλειστή κοινωνία όπως η ζούγκλα σου.

Οπότε όλοι ξέρουν ότι ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ η μόνη ιδεολογία της Θύρας 7 είναι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!

Όσον αφορά σε αυτή την καραμέλα με το πανό για τον αείμνηστο Παύλο φύσσα.

Είσαι ο τελευταίος που μπορεί να τον πιάσει στο στόμα του και να τον κάνει σημαία!

Εσύ ο ψευδοαριστερός από την Εκάλη με τους πέντε αστυνομικούς για συνοδεία.

Επειδή είσαι κολλητός με τον Καμμένο- που όλη η Ελλάδα γνωρίζει το ποιόν του- και έχετε κόμπλεξ με τον ΠΡΟΕΔΡΟ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ συκοφαντείτε και λασπολογείτε όποιον είναι δίπλα του και ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ.

Τον πρόεδρο του Ολυμπιακού που δεν έπεσε θύμα ΤΩΝ ΕΚΒΙΑΣΜΩΝ ΣΑΣ.

Το μόνο σίγουρο, είναι πως Η ΑΛΗΘΕΙΑ πάντα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ και ευχόμαστε

ΕΣΥ κάποια στιγμή να πληρώσεις για όλα αυτά που έχεις κάνει!

Να καταλήξεις στην ΦΥΛΑΚΗ για να δικαιωθούν οι ψυχές των ανθρώπων που δολοφόνησες είτε άμεσα είτε έμμεσα.

Εις το επανιδείν…”

Πηγή: “GAVROS.GR”

ΘΥΡΑ 7

 
4.

Bernie Sanders Joins Marxists to Launch ‘Progressive International’

The new Communists call themselves ‘Progressives.’

 

Daniel Greenfield, a Shillman Journalism Fellow at the Freedom Center, is an investigative journalist and writer focusing on the radical Left and Islamic terrorism.

Bernie Sanders, the most famous Marxist in Britain, and a former terrorist leader walk into a bar.

What would you call the result? The Progressive International.

First there was the Communist International, then the Labour and Socialist International, and now, about a century later, there is the Progressive International. All three organizations share a preference for red color schemes and red politics right down to the winking Marxist references and catchphrases.

“It is time for progressives of the world to unite,” the Sanders Institute and DiEM25 declared in 2018.

The slogan is a tip of the hat to the Communist Manifesto’s “Workers of the World Unite”, but the proggies of Progressive International, now officially launched, have stopped pretending that they work.

Senator Bernie Sanders has spent as much time working for a living as Karl Marx did. The Sanders Institute was created to employ his wife and stepson. But Marx at least expected to attract workers to his cause, Sanders knows that only academic dilletantes, wannabe artists, and angry keyboard pounders will be joining as the foot soldiers of any of his causes, including the Progressive International.

Forget workers of the world, now it’s Marxist theoreticians with political aspirations unite.

Bernie’s partner, Yanis Varoufakis, the Greek Marxist who launched DiEM25, once gushed that, “Karl Marx was responsible for framing my perspective of the world we live in, from my childhood to this day.” Varoufakis even wrote an introduction to the Communist Manifesto.

How does the Progressive International define progressive?

The Progressive International’s Council includes John McDonnell, a Corbynite, hailed as “the most famous living Marxist in Britain”, Fernando Haddad, the Lebanese Brazilian Marxist academic and Workers Party presidential candidate, and Alvaro Garcia-Linera, a former Bolivian Marxist terrorist leader who had declared, after winning an election, “the general horizon of the era is Communist.”

Communists pretend that they’re just Marxists, and Marxists pretend that they’re just progressives.

Senator Bernie Sanders, a huge fan of breadlines and Castro’s literacy programs, is as much of a progressive as McDonnell and the other Marxist Corbynites who pretended they were just socialists. The Sanders campaign overlapped with the Corbyn campaign through international networks of socialist organizations. The Progressive International attempts to build a formal structure around them.

Instead of the Comintern, there’s the Progintern.

The launch of the Progintern is likely to be ignored by everyone except the GuardianThe Nation, and The Intercept, but what does it say that shortly after being the Democrat front runner, Sanders is working together with Marxists to launch an international organization to fight against the free market?

And while Bernie likely has lost, unless Biden is forced to drop out, his ideas are defining the Democrats. The handpicked choices of a radical leftist who is participating in an international organization full of Marxists will be deciding what the Democrats stand for and, if Trump loses, how the country will be run.

The Progressive International’s existence is an indictment of how radical the Democrats have become.

The Sanders Institute had called for it in 2018. Yet no Democrat seemed to think that collaborating with the author of an introduction to the Communist Manifesto should disqualify him from running.

The Progintern launch was delayed only long enough for Sanders to lose the nomination.

No one with any sense of history thought that Bernie’s honeymoon in the Soviet Union, or his regular praise for Marxists dictatorships, were anything other than political solidarity. But Senator Sanders and the Democrats have tried to invent rationalizations, excuses, and pretenses for the socialist’s behavior.

Bernie, we were told, has too much integrity not to praise brutal Marxist regimes for the good they do.

The launch of the Progressive International makes it laughably obvious what Bernie Sanders was all along. It’s as subtle as the constant Neo-Communist cosplaying everywhere in the Progintern materials.

“The time has come for progressives everywhere to form a common front,” declares the Progintern’s launch video. Its logo is a red circle and its self-proclaimed mission is a “a common front in the fight against the twin forces of fascism and free market fundamentalism”.

The Democrats have a long, tangled history, but they’re becoming just another leftist party, a political movement defined not by its old electorates, but by radical organizations whose roots are not geographic, but ideological. That’s how Bernie Sanders almost won the Democrat nomination.

The radical who succeeds him might win.

The only remaining debate among Democrats is not whether to go socialist, but how quickly. The Democrats don’t believe in anything and only a discomfort with radical change is holding them back. The average American living today was a child when the Soviet Union fell. The new Commies don’t use the C-word or the M-word. They call themselves progressives because it sounds modern and sophisticated.

They’re most dangerous when it’s not obvious what they are.

The Progintern isn’t meant to appeal to those people, but to the Sanders class who remember the USSR fondly. The obvious problem with it is that it’s a reflection of Sanders, a collection of washed up leftist politicians who wound up on the losing side of history in America, in Europe, and Latin America. The Progintern would like to be the Comintern, but while the Russians have helped Corbyn and Sanders, more for influence than for ideology, it’s a pale shadow of the power the Soviet Union once wielded.

And yet a motley collection of Marxist theoreticians, failed politicians, radical egomaniacs like Noam Chomsky and Naomi Klein, who would show up even if no one asked them to, publications like The Nation and Jacobin whose greatest tragedy was the fall of the USSR, are at the wheel of the Democrats.

A century ago, much of what people believed in came apart around them. And out of the ashes of those catastrophes, people became willing to turn over their societies to new sorts of ideological regimes.

Millions died, and, if the worst had happened, billions might have been killed.

Once again, much of what people believed in appears to be coming apart around them. Some on the Right are flirting with everything from fascism to pre-constitutional theocracies, while the Left is drawn back to its old collectivist ideology of charnel houses, frozen wastelands, and muddy killing fields.

That’s how a 78-year-old socialist became the future of the Democrats.

When people lose the lessons of history and abandon their principles, they can believe in anything.

No matter how many times the scribblings of Marx have been discredited, they rise again from the grave once people forget, once they’re angry, and once the values of their society have fallen apart. They will never go away until their roots in the follies of the mind and the evils of the heart have been uprooted.

The Progintern is absurd, but it’s also a warning that it’s not just the socialists, but the Marxists who are the future of the Democrats unless they break off their adulterous ideological romance with the Left.

5. 

Simply Reprehensible”: COVID-19 Occasions More Persecution of Christians

Infidels experience a “double problem.”

Raymond Ibrahim is a Shillman Fellow at the David Horowitz Freedom Center. 

Reprinted from the Gatestone Institute.

Reports have appeared in recent weeks indicating that COVID-19 is furnishing a new pretext in the Islamic word to discriminate against and even persecute religious minorities, chiefly Christians.

According to an April 29 report, “in countries such as Ethiopia Christians are denied the resources of the community, which is mainly composed of Muslims. These minorities are excluded from society, making it difficult to provide them with help or support.”   A separate report notes that in Muslim-majority Uzbekistan, Christians “have been denied aid because of their religion.”

Pakistan, as usual, offers several examples.  According to a March 30 report:

A Karachi [based] NGO has denied [COVID-19 related] food aid to poor Hindus and Christians, who like Muslims are suffering from coronavirus…. The Saylani Welfare International Trust has been operating in the Korangi area since 1999, handing out aid and meals to homeless people and seasonal workers. Two days ago, the welfare organisation refused to give ration cards to non-Muslims, saying that only Muslims are entitled to them. The reason for this is that Zakat, Islamic alms giving (one of Islam’s five pillars), is reserved for Muslims. The Christian man said he begged for food to no avail. Farooq Masih, a 54-year-old Christian in Korangi, said that last Saturday, Abid Qadri, a member of Saylani Welfare, with other NGO members, handed out food cards in his area. But, when they got to Christian homes, they just moved on.

“A few days back there was an announcement made through a mosque’s loud speaker in the Sher-Shah neighborhood of Lahore inviting citizens to collect the government’s announced foodstuffs,” a pastor explained concerning another similar incident in Pakistan. “When Christians reached the distribution point and presented their national identity cards, they were asked by staffers to get out of the line claiming the foodstuff was only for Muslim citizens.” This same pastor received numerous phone calls from his flock, all of whom experienced the same denial. “Christians often face religious hatred and discrimination,” a Christian woman, aged 50, said of her experience. “However, we never thought of this biased behavior by the majority people at this critical time of COVID-19.”

Others are using this pandemic to win converts to Islam.  According to a May 8 report, “an Islamic cleric claims his organization is using COVID-19 food aid to convert non-Muslims to Islam.”  Speaking on Pakistani television, the cleric boasted of how when a destitute Christian man came for aid, the “staff of the organization offered him conversion against food which he accepted.”  The man was subsequently renamed Muhammad Ramadan, signifying his conversion had occurred during the holy month.  According to the cleric, Muhammad is now fasting (which is ironic considering hunger is what prompted him to convert in the first place).

The issue in Pakistan is apparently so bad that on April 13, the U.S. Commission on International Religious Freedom (USIRF) denounced its discriminatory and abusive measures as “simply reprehensible,”adding:

As COVID-19 continues to spread, vulnerable communities within Pakistan are fighting hunger and to keep their families safe and healthy.  Food aid must not be denied because of one’s faith. We urge the Pakistani government to ensure that food aid from distributing organizations is shared equally with Hindus, Christians, and other religions minorities.

While “reprehensible,” Pakistan’s conduct towards its non-Muslim minorities is certainly consistent.  The USCIRF’s own 2019 Annual Report notes that Christians and Hindus in Pakistan “face continued threats to their security and are subject to various forms of harassment and social exclusion.”

Among other “uncharitable” acts connected to COVID-19 in Pakistan, a Christian man was tortured to death for “defiling” a Muslim well; and, after another Christian man asked his employer if he could leave early to attend church, he was told to “clean our toilets [first] and take our germs to your church so that they can suffer”—and then given a sound beating.

At the other end of the Muslim world, in “Shariah-governed areas” of Nigeria, “the government is discriminating against Christians,” also in the context of COVID-19, said an April 17 report. Millions of Christians living in  northern Nigeria’s Kaduna State, “report they get six times smaller rations from the state than Muslim families.  Believers we talked to shared that a Christian family of four receives a grossly inadequate ration of a single packet of noodles and one small plate of uncooked rice.”

The same report highlighted how “hundreds of thousands of believers all throughout sub-Saharan Africa … are not only persecuted for their decision to follow Jesus but are now doubly vulnerable to the impact of a global pandemic”:

Specifically, four of the five most virus-vulnerable countries—the Democratic Republic of the Congo, Nigeria, Sudan and Cameroon—also count among the places in sub-Saharan Africa where life is hardest for Christians…  For Christians who are already persecuted, the pandemic gives way to even more ways believers can be discriminated against, exploited and attacked for their faith.

“We are facing persecution because of our faith and we are also facing a global pandemic,” Rev. John Joseph Hayab, a pastor in Nigeria explained. “We run away from our persecution … or we run away from the global sickness that we are facing. We have a double problem.”

“We lie down at night, not knowing if we’ll wake,” another pastor said concerning the ongoing terror attacks, particularly by Fulani Muslim herdsmen, who, if anything, have only increased their deadly raids on Christian villages, thereby compromising their immune system with more stress and trauma. “In the midst of this coronavirus challenges and situation, the attacks on Christians have not stopped,” he said.

The situation for sub-Saharan Christians is further exacerbated by the fact that “[s]pecific targeting by Islamic radical groups like Boko Haram, ISIS, Fulani militants and the Allied Democratic Forces (ADF) across the region has displaced many thousands of Christians.”  Such Christians are now living in crowded and hard to reach refugee camps where they are “suffer[ing] intensely without water, sanitation and hygiene,” making them extra susceptible to contracting the deadly virus.

“We are only at the dawn of the unfolding of this pandemic in this part of Africa,” a human rights observer said in words that apply to Christians all throughout the Muslim world:  “There are many causes for concern for Christian minorities, like the economic impact of continued violence against Christians amid lockdowns, marginalization of Christians, especially [converts], and Christians being blamed to have caused the virus.”

In other words, at a time when COVID-19 is showing the best of people—countless doctors, nurses, health care providers, philanthropist institutions and churches in America have stepped up beyond the call of duty, and certainly without consideration for things like race or religion—in the Muslim world COVID-19 has merely occasioned more of the usual: hate for and persecution of contemptible “infidels,” particularly Christians.

6.

UK: Illegal Migrants are the Medicine Being Imported Into a Sickly Country

All while Brits remain in strict caronavirus lockdown.

 

You might think Britain has enough problems right now.

Cowering in our homes like sewer rats smelling disinfectant, unemployment quietly sneaking to 20% under cover of the government’s furlough scheme and Boris apparently absent without leave under the spell of Wilfred, his newborn child.

But you would be mistaken.

According to the government and the usual suspects, what Britain needs right now as our economy collapses and our health service runs out of cash is to import a few more problems for the country to deal with. Illegal immigrants are the medicine being imported into this sickly nation.

I watched in disbelief as 50 illegals from Syria, Afghanistan and Somalia were flown into my country this week from crowded migrant camps in Greece.

We were told these were desperate people, ‘refugees’, the ‘most vulnerable’ with severe health conditions, looking to join family member in the UK. But they looked remarkably chipper as they sprang up the steps to board the plane, smiling and waving for the cameras with their new trainers and $250 Apple AirPods in their ears.

Do these look like desperate people to you? These women remind me of the ones I see at Selfridges on Oxford Street, battling burkas for who can be first through the door.

Photo of those among 50 illegal immigrants flown into the UK from migrant camps in Greece to join family members

The fact the press and cameras were allowed to film tells you much more than you know. I have witnessed first hand the PR disaster of relocating migrants from Calais to the UK in 2015. We were fed the usual sob story of unaccompanied children, orphaned and alone. When they got off their transport with beards, bulging jeans and missing or aged teeth, even the hug-a-migrant brigade realised they were being made to look like fools.

When the next bus arrived, screens were erected so the cameras could not see these fully grown men masquerading as ‘little children’ coming to claim my country as their own.

These 50 migrants flown in from Greece were a hand-picked group featuring women, a few children and younger-looking lads. The ones that follow will not look like this. They will be fighting-age men with the cunning, guile and aggression it takes to knife and claw their way to the front of a violent queue.

This is just the start.

Greece eventually hopes to relocate 1,600 from its migrant camps. Luxembourg has taken 21, Germany nearly 50 and Finland plans to take 100 later this month. As I documented from Oulu in 2019, Finland already has a huge problem with migrant rape gangs preying on young Finnish girls. Adding to their numbers compounds the problem.

As usual, a female is somewhere in this mix, pimping these men into our countries knowing our white girls pay the price. Her name is Beth Gardiner-Smith, the CEO of the refugee charity Safe Passage International.

Beth Gardiner-Smith
I always want to ask women like this about the sexual assault of young white nationals by Muslim migrants. I want her to look me, a mother, in the eye and explain what makes the rights of illegals so much greater than the rights of our own children. I have done this in person in Sweden, in Finland, in Calais, and many other countries. Women like this never have an answer.

She has Establishment back-up from two aged men in the House of Lords: Lord Dubs and the Earl of Dundee, a Conservative with responsibility for child refugees at the Council of Europe. Privileged men who live in splendid isolation from the masses, who will never have to rub shoulders with those they foist on our towns and communities.

The people who create the pathways for the Muslim hordes, to applause from their globalist allies, are not the ones competing for a school place or trying to get an same day appointment for their sick child at a doctors’ surgery. When it comes to public services in the UK, British nationals are at the back of the queue.

British parents in the city of Middlesborough received letters in June 2019 informing them that there were NO secondary school places left for their children. Migrants had been squashed into cheap housing in their catchment area and monopolised the school spaces, so there were none remaining for the British children of British taxpayers.
And of course, it is not as if the tap is turned off once we take our first quota. Removing migrants from Greece simply creates space and demand for more to arrive. Human traffickers use these arrival pictures into the UK as marketing material to promote their business; the charities trafficking this human flesh receive more funding, and the profit margin per head increases, just as it does in on the Southern border of Texas with the church-based charities there.

The corona crisis has provided a real opportunity to increase the flow of illegals into our country as normal processes and procedures are thrown out of the window – because this is a time of crisis.

Residents in one small Norfolk town awoke to find, without notice or warning, a new intake of illegals in their village, happily playing football on the lawn outside the old officers’ mess in accommodation reserved for vulnerable or homeless locals during COVID-19.

Instead, the Home Office had purchased accommodation for 94 illegal migrants. This letter below (sent to me by an anxious local) goes on to say that this was due to a suspension of the normal system for processing illegals AND an increase in the number of illegals arriving, something Nigel Farage and I have been trying to draw attention to over the last few weeks.

In the final paragraph of the letter you might just be able to make out the council confirming: ‘Due to the emergency, any form of consultation by the Home Office has not been undertaken.’ Local police and the district council were apparently given ‘no advance notification of this facility being established’.

The open-borders brigade never let a good crisis go to waste. In the UK they have thrown the rules out of the window, dumped illegals in tiny villages without warning or process, and left the little people to deal with the inevitable fall out. One well-meaning villager has already been the target of a physical assault; a laughing migrant grabbed and licked her.

And still the brainwashed British people stand on their doorstep and clap at the sky on command, obsessively asking questions about who they can meet, how far apart they have to stand, or whether they have to cover their face. As if the minutiae of their lives will protect them from the far greater threat we face. Coronavirus has nothing on globalists and their agenda.

Some days I feel like running naked through the streets yelling WAKE UP like a crazy lady, just to try to get people to look up from gazing at their navel.

The corona crisis is providing a perfect distraction from the flood of illegals into our country. Processes are put to one side, lazy media spits out Press Association briefings without question, and those profiting get quietly richer. The do-gooders facilitating the path of illegal migrants will never share in the pain of their arrival.

When the naval-gazers do look up, white nationals will be a minority in Britain. They already are in London, Luton, Leicester…this list goes on. Those complicit in our demise will deserve the horrors that brings.

7. 

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΡΕ… ΣΚΕΡΤΣΕ!.. ΤΙ ΣΚΕΡΤΣΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΡΕ; ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ  ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΡΕ… ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!.. ΠΟΣΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΕ; 2 Η(ΔΙΑΖ) ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ; ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΣΤΟ ΜΠΟΪ ΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΕΙΣ! ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΤΗΝΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ (ΥΠΟ Κ.Σ. ΠΑΝΤΑ) 8 ΜΕ 10 (ΤΟ ΠΟΛΥ) ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ ΡΕ ΣΥ ΦΙΛΕ;

ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ… ΑΚΡΙΒΕΣ ΟΙ ΨΗΦΟΙ ΤΩΝ ΝΔτών ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ, ΠΟΥ ΣΑΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ, ΟΝΤΑΣ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΩΣ ΝΟΜΙΖΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ, ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ “ΣΤΑ… ΕΥΓΕΝΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΑΣ”;

ΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΤΣΙΑΡΑ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΑ ΒΡΩΜΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ, ΡΕ ΑΡΧΙ-ΨΕΥΤΑΡΕ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ… ΠΟΥΣΤΙΚΑ, ΤΩΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΟΝΤΟΝΗ;

ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ! ΣΕ ΟΛΑ ΚΥΡΙΑΚΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ, ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ, ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΜΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ!.. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ!.. ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ!..

“ΘΕΟΣ ‘ΧΩΡΕΣΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΟΥ! ΘΑ ΓΙΟΡΤΑΖΕ ΣΕ ΛΙΓΕΣ (5) ΗΜΕΡΕΣ”!..

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ ΡΕ, ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΞΑΦΝΙΚΑ… ΦΙΛΕΥΣΠΛΑΧΝΟΙ… ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ!..

8. Διαβάστε το άρθρο του Αιγύπτιου δημ/φου Αχμέντ Ιμπραήμ Αμίρ, σχετικά με την Λιβύη!..

9. Ρε συ ΡΤΕ! Όσοι ήξεραν / ξέρουν τον Γκιουλέν ή μίλαγαν μαζί του, σημαίνει ότι ήσαν και είναι φίλοι του ή και -πιο πολύ- συνεργάτες του στην βοήθεια που έδωσε αυτός στις Α/Υπηρεσίες του Ομπάμα, ώστε αυτός να κάνει εκείνο το ηλίθιο και τελικώς χειραγωγηθέν Κίνημα του Ιουλίου του 2016;

Ο Οικουμενικός μας Πατριάρχης, Κος Κος ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ, ως θρησκευτικός Ταγός της Χριστιανικής Ορθοδοξίας, (το ιστορικά Νο “1” παγκοσμίως), τί λες ρε συ ΡΤΕ, δεν θα είχε σχέσεις μαζί του, όπως και με όλους τους λοιπούς στην χώρα σου θρησκευτικούς Αρχηγούς, των λοιπών Δογμάτων;

Επίσης, το γεγονός ότι είναι (ΚΑΙ!) ο Οικουμενικός Πατριάρχης μας Αμερικανόφιλος και ευρύτερα Φιλο-Δυτικός (και μπράβο του / δικαίωμά του είναι στο φινάλε), αυτόν τον καθιστά αμέσως συνεργάτη στο Κίνημα του 2016 και εχθρό της Τουρκίας;

ΡΤΕ! ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ! ΝΤΡΟΠΗ!

“ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ” ΑΠΟ ΤΟΝ “ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ” ΜΑΣ!, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ “ΦΑΝΑΡΙ”! ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΕ ΦΙΛΕ ΡΕΤΖΕΠ, ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ 1955, ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΜΕΤΑΤΡΕΨΕΤΕ ΣΕ ΣΥΓΧΡΟΝΟ… ΑΘΗΝΑΓΟΡΑ!.. 

ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΗΜΕΡΑ (ΑΚΟΜΑ) ΦΙΛΟΞΕΝΕΙΣΤΕ!..  

10.

LATEST NEWS May 16, 2020
Air Force reviews preliminary design for future ICBM

The Air Force reviewed Northrop Grumman’s preliminary design for the Ground Based Strategic Deterrent in late April, advancing the program toward its next milestone and acquisition phase. …

LinkedIn
Department of the Air Force expands potential basing locations for US Space Command Headquarters

With the establishment of the United States Space Force, the Department of the Air Force, in coordination with the Office of the Secretary of Defense, is announcing its revised approach for determining the permanent location of U.S. Space Command headquarters. …

Beijing Hands Scientists Top Award for Nuclear Missile It’s Never Admitted to Building

The engineers behind a new generation of submarine-launched ballistic missiles (SLBMs) will receive China’s top science prize. However, the Ministry of National Defense has never directly admitted that the missile in question, the JL-3, even exists. …

China Marine Corps on Show in the South China Sea

Amid the recent muscle-flexing in the disputed South China Sea, one maritime drill went largely unnoticed that could be an important harbinger of China’s strategic thinking, and how its forces could project power across heavily contested waters. …

TSMC investment will strengthen U.S. national security: Pompeo

United States Secretary of State Mike Pompeo said Friday that Taiwan Semiconductor Manufacturing Co.’s (TSMC’s) plan to build an advanced semiconductor fab foundry in Arizona is expected to strengthen U.S. national security. …

Contrary to US claim, Afghanistan says Taliban carried out Kabul hospital raid

Afghan officials have dismissed US assertion that a deadly attack on a maternity hospital in the capital Kabul earlier this week was carried out by the Daesh terrorist group, blaming the Taliban for the carnage. …

India’s Investigative Agency Arrests Main Conspirator in Navy Espionage Racket

In a major international espionage racket, Pakistani spies recruited agents in the defence establishment of India to collect sensitive and classified information regarding Indian warships, submarines, and data on the location of naval commands. Navy personnel were also accused of spying for Pakistan. …

11. ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΛΕΝΕ!.. 

Rusya, Libya’da harekete geçti! Hafter’in yerine geçecek isim

Libya’da Ulusal Mutabakat Hükümeti’nin yoğun saldırıları sonrası darbeci Hafter’in sonu yaklaşıyor. Geçtiğimiz günlerde Kremlin’e yakın Rus güvenlik şirketi Wagner’in Hafter’in yerine Kaddafi’nin oğlu Seyfülislam Kaddafi’yi piyasaya süreceği iddia edilmişti. Terör ve Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ da konu ile alakalı bir paylaşım yaptı.

Rusya, Libya'da harekete geçti! Hafter'in yerine geçecek isim
16.05.2020 

 

Yıllardan beri Libya‘da süren iç çatışmalar ve iktidar mücadelesinde, Türkiye‘nin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘ın talimatı ile meşru hükümete verilen destek, dengeleri değiştirmişti. Türk İHA‘ları, darbeci Hafter güçlerinin büyük kayıplar vermesine yol açmıştı. Libya’da son olaylar sonrası, yeniden Kaddafi seslerinin yükseldiği iddia edildi.

HAFTER’İN YERİNE KADDAFİ’NİN OĞLU

Terör ve Güvenlik Uzmanı Coşkun Başbuğ, Libya’daki son gelişmelere ilişkin yaptığı değerlendirmede Hafter’in yerine geçecek ismi açıkladı. Coşkun Başbuğ, kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Katil Hafter’in son kullanma tarihinin dolmasına günler kaldı. Bu yaratıktan umudu kesen başta Rusya olmak üzere terör seviciler uzun süredir yakında çok konuşacağımız bir isimle temas halindeler. O isim Kaddafinin oğlu Seyfülislam Kaddafi Askeri olmadı birde siyasi deneyelim” dedi.

RUSYA’NIN HAREKETE GEÇTİĞİ İDDİA EDİLMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde, Kremlin’e yakın Rus güvenlik şirketi Wagner grubunun, Kaddafinin oğlu Seyfülislam Kaddafi ile ülkenin başına yeniden geçmesi için görüştüğü ve Hafter’e siyasi danışmanlık yaptığı öne sürülmüştü.

Seyfülislam Kaddafi ile görüşmelere katılan Rusların notlarına göre Kaddafi, “Hafter saflarındaki savaşçıların yüzde sekseninin kendi taraftarı olduğunu ve Hafter’in başkenti ele geçirmesi durumunda kendi tarafına geçeceğini” belirtilmişti.

Bloomberg’in ulaştığı son görüşmenin notlarında, Seyfülislam’ın bir sonraki toplantılarında Ruslara kendisine sadık komutanların listesini sunacağı ve Ruslara ait Sudan‘daki şirketten bu komutanlara destek yönlendirilmesi” bilgileri yer almıştı.

KAYNAK: AJANSLAR
12.

Bakan Soylu Irak’ın kuzeyini işaret etti ve kalan terörist sayısını açıkladı

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, terörle mücadelede kararlı duruşun devam ettiğini belirterek “Cudi, Gabar, Besta, Kel Mehmet ve bütün bu alanın ortaya koyduğu sonuç bizim için önemli. Son tespitimize göre bu bölgede 134 terörist var.” dedi.

Bakan Soylu Irak'ın kuzeyini işaret etti ve kalan terörist sayısını açıkladı
 16.05.2020

 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’dan Kuzey Irak’ın bölgelerindeki teröristlerle ilgili açıklama geldi.

“2020 YILININ ÖTESİNE BU ALANI BIRAKMAYACAĞIZ”

Bakan Soylu, “CudiGabar, Besta, Kel Mehmet ve bütün bu alanın ortaya koyduğu sonuç bizim için önemli. Son tespitimize göre bu bölgede 134 terörist var. Bu yıl bizim için başka bir yıl. Bu yıl Gabar’da, Cudi’de, Besta’da, Kel Mehmet’te, aynı zamanda Kato bölgesinde ya olacağız ya öleceğiz. Kararımız bu, 2020 yılının ötesine bu alanı bırakmayacağız.” dedi.

“TERÖR VESAYETİNİ BU COĞRAFYADAN SÖKÜP ATACAĞIZ”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu: “Bizim burada, Türk Silahlı Kuvvetlerimizle sınırın hemen ötesinde ortaya koyacağımız bu cesaretli ama stratejik, aynı zamanda akıllı ve milletimize yaraşır hal, terör vesayetini bu coğrafyadan söküp atacak. Buna olan inancımız tamdır.”

Öte yandan da operasyonlar devam ediyor. Gelen son dakika bilgilerine göre, Irak’ın kuzeyindeki Zap ve Avaşin Basyan bölgelerinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist, hava harekatlarıyla etkisiz hale getirildi.

13.  ΚΑΙ ΚΑΛΑ! ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ “F-35”, ΠΩΣ ΤΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ; ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΦΕΡΟΜΕΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΡΑΜΠ! 

ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, “ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ” ΤΩΝ F-35, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ), ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΑΣΤΕΡΙ ΣΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ Η.Π.Α.!..  

Yeni Birlik Gazetesi İlk Sayfası

14.

Ersin Tatar: Türkiye’ye boşuna çağrı yapmayın! Biz bildiğimiz yoldan ilerleyeceğiz

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, “Avrupa Birliği, Rum’un yanında yer almakla Kıbrıs konusunun çözümüne destek değil köstek oluyor” dedi. Avrupa Birliği Dışişleri bakanlarının Türkiye’ye çağrıda bulunmasını boşa olduğunu söyleyen Tatar, “Avrupa Birliği ne derse desin biz doğru bildiğimiz yolda ilerleyecek halkımızın meşru haklarını koruyacağız” diye konuştu.

Ersin Tatar: Türkiye'ye boşuna çağrı yapmayın! Biz bildiğimiz yoldan ilerleyeceğiz
16.05.2020 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin TatarAvrupa Birliği (AB) Dışişleri bakanlarının Doğu Akdeniz’deki gelişmelere ilişkin yaptıkları ortak açıklamaya tepki gösterdi. Tatar, Koronavirüs konusunda başarısız olan, üyelerinin dağılması, perişan olması karşısında etkisiz kalan Avrupa Birliği, bunun giderilmesi için yoğun çaba içine gireceğine, klasik tarihsel hatasını sürdürerek Rum yanlısı tutum ortaya koymaya devam ediyor. Avrupa Birliği Dışişleri bakanlarının son yaptıkları ortak açıklama da bundan öncekiler gibi Kıbrıs Türk Halkı ile Türkiye’nin Doğu Akdeniz’deki haklarını görmezden gelen bir anlayışla kaleme alınmıştır” dedi.

AB ve Rumların iddialarının aksine, Kıbrıs Türkü ve Türkiye’nin uluslararası hukuktan kaynaklanan haklarını kullanarak Doğu Akdeniz’de hidrokarbon arayışlarını sürdürdüğünü vurgulayan Tatar, “Dolayısıyla kimsenin bunu eleştirme veya engelleme hakkı yoktur. Bu konuda uzlaşmacı olan işbirliği öneren Türk tarafı, Kıbrıs Türk halkının haklarını çiğneyerek tek yanlı hareketlerde bulunan ise Rum tarafıdır. Türk tarafının hidrokarbon aramaları konusunda defalarca özel bir komite kurularak işbirliği yapılması çağrısında bulunduğunu, bunun Kıbrıs konusunun bütünlüklü çözümüne de katkı sağlayacağına dikkat çektiğini göz ardı eden Avrupa Birliği, Rum’un yanında yer almakla Kıbrıs konusunun çözümüne destek değil köstek oluyor. Avrupa Birliği Dışişleri bakanlarının Rumlara Kıbrıs Türkü’ne haksızlık yapmaktan vazgeçmesi çağrısında bulunacak yerde Türkiye’ye çağrıda bulunması boşuna uğraştır. Avrupa Birliği ne derse desin biz doğru bildiğimiz yolda ilerleyecek halkımızın meşru haklarını koruyacağız” diye konuştu.

KAYNAK: İHA
15. 

Ακροαριστεροί ελέγχουν Facebook, Twitter, Google! – «Θα το διορθώσουμε»!

ε/φ ΣΤΟΧΟΣ – 16 Μαΐου

Ντ. Τραμπ: Ακροαριστεροί ελέγχουν Facebook, Twitter, Google! – «Θα το διορθώσουμε»

Επίθεση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εξαπέλυσε ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Προαναγγέλλει μάλιστα και μέτρα κατά των πρακτικών των μέσων κοινωνικής δικτύωσης Facebook, το Instagram, Twitter και Google χωρίς να διευκρινήσει ποια μπορεί να είναι αυτά.

«Οι ακροαριστεροί έχουν υπό τον απόλυτο έλεγχό τους το Facebook, το Instagram, το Twitter και το Google.

»Η κυβέρνηση εργάζεται για να διορθώσει αυτή την παράνομη κατάσταση.

»Μείνετε συντονισμένοι και στείλτε ονόματα και περιστατικά», έγραψε ο Τραμπ με ανάρτησή του στο… Twitter.

Στην ίδια ανάρτηση υπάρχει βίντεο της συντηρητικής blogger Μισέλ Μάλκιν, η οποία μεταξύ άλλων καταγγέλλει ότι κλείνουν σελίδες πατριωτών και πως δεν περίμενε, όταν έβαζε μια σημαία στα κοινωνικά της δίκτυα πριν από 20 χρόνια, ότι μπορεί μια μέρα να «αποσυνδέσουν» τη σελίδα της, εξαιτίας των απόψεων που εκφράζει.

16. ΚΑΙ Η “ΑΠΑΝΤΗΣΗ” (1Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ) ΤΟΥ ΚΟΥ ΓΓ/ΝΑΤΟ, ΚΟΥ ΣΤΟΛΤΕΜΜΠΕΡΓΚ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΤΟΥ ΓΡΑΨΑΜΕ, ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ (16-05-2020), “ΠΑΡΜΕΝΗ” ΑΠΟ Τ/ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ, ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ, ΟΙ ΜΗ ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΑΥΤΗ ΓΛΩΣΣΑ, ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ… ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΛΑ… “ΒΑΡ”, “ΒΑΡ”, “ΒΑΡ”!..

NATO’dan yeni Libya hamlesi

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Serrac’la telefonda görüşerek, ittifakın Libya’nın savunma ve güvenlik kurumlarının inşasına katkı sağlamaya hazır olduğunu belirtti.

2011 yılında NATO’da Kaddafi yönetimini devirmek için binlerce bomba yağdırıp geride binlerce ölü ve perişan bir ülke bırakan NATO, Libya için birkez daha harekete geçiyor.

NATO Genel Sekreteri Stoltenberg, Libya Ulusal Mutabakat Hükümeti Başbakanı Serrac’la telefonda görüşerek, ittifakın Libya’nın savunma ve güvenlik kurumlarının inşasına katkı sağlamaya hazır olduğunu belirtti.

2011 yılında NATO ve Körfez İşbirliği Konseyi, Albay Muammet Kaddafi’nin liderlik ettiği Libya Arap Halk Sosyalist Cemahiriyesi’ne karşı ayaklanan isyancıları desteklemişti. O isyancılar bugün Tobruk ve Trablus merkezli iki ayrı yönetim kurarak birbiriyle savaşıyor.

17. KAI ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ Ο “EAST-MED”, KANOYME ENA ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟΝ… ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΝΤΑ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΤΙΣ Ε/ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (!), “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ”, ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΙΧΕ “ΔΕΙ” ΚΑΙ ΤΟΝ “ΕΛΕΓΕ” ΑΠΟ ΤΟ 2009, ΟΤΑΝ ΤΟ ΑΚΟΜΑ ΒΡΩΜΕΡΟ Ε/ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ (“ΕΝ ΠΟΛΛΟΙΣ” ΤΟΤΕ “ΚΑΘΕΤΟ”, ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ… ΑΝΟΗΤΟ, ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟ), ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΕ, “ΔΩΘΕ ΚΕΙΘΕ”, ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΜΕ ΑΓΩΓΟΥΣ, ΚΛΠ, “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΜΕΓΑΛΟ-ΠΑΠΑΡΙΕΣ”!.. “Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ”!..
18.

Ελλάδα να πεθάνεις, να ζήσουμε εμείς…”, καμάρια & ακάλεστοι μαζί (vid.)

“Διαμαρτυρία αναρχικών υπέρ των λαθρομεταναστών στην Αθήνα με σύνθημα “Ελλάδα να πεθάνεις, να ζήσουμε εμείς”. Μπράβο στους γονείς και στους εκπαιδευτικούς που ανέθρεψαν αυτούς τους νεαρούς…

Όπως βλέπετε και οι αποστάσεις τηρήθηκαν και όλα… Α, ναι, όταν συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Βικτωρίας, έκλεβαν και ρεύμα για την εκδήλωση…

 

 

-/-