ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ 2η!..

1. Η επόμενη “ΕΦΕΣΟΣ” θα έχει ως κύριο θέμα – βάρος της την κατάληψη νήσου!

– Για άλλη μια φορά, σας καλούμε να “ασφαλίσετε” τώρα(!!!) την Λέσβο, η οποία θα έχει διπλασιαστεί σε ξένο πληθυσμό, όπως και σε εκπαιδευμένους πράκτορες, λίγο πριν από την τ/επιχείρηση καταλήψεώς της!

– Δείτε στον Χάρτη της Ελλάδος, το πού ακριβώς ευρίσκεται η Λέσβος και ακολούθως, με κέντρο το νοητό κέντρο της νήσου, φτιάξτε έναν σταυρό και δείτε-έστω αυτό- το πού καταλήγει το αριστερό του (δυτικό) σκέλος και μετά, αν διαθέτετε, πλην της συνημμένης στους ευτελείς χαρακτήρες σας επάρσεως, φαιά ουσία, προβληματιστείτε! Προλαβαίνετε ακόμα!..

– Αυτό ως απάντηση στο ποιές είναι οι πηγές μας, ανόητοι!.. Επειδή εσείς “σήμερα”, πιθανώς, να είστε ανίκανοι να έχετε “πηγές”, πχ ακόμα και μέσα στο Τ/ΓΕΣ, κλπ, δεν σημαίνει ότι αυτό ισχύει για όλους, απ’ όσους δεν ελέγχεται ασφαλώς, φελλοί, μαθημένοι και μόνον στην άνευ αντικρύσματος… δόξα, που θα γίνει θηλιά και θα σας πνίξει, αν “πάμε” σε Ε-Τ πολεμική σύρραξη!..

– Και κάτι ακόμα! Άνθρωπος που μισεί, δεν μπορεί να σκεφτεί! Νόμος!

2. Τις προάλλες, σας γράφαμε πως έχουν μπει στην χώρα μας “Ειδικές Ομάδες” (μεικτές Τ/ΓΕΕΔ – ΜΙΤ), με συγκεκριμένες αποστολές! “Πάτε” βρείτε και διαβάστε τί γράφαμε, ώστε να μην επαναλαμβανόμαστε!..

– Αυτές οι “Ομάδες” σχηματίστηκαν, ως τ/”απάντηση” στουςΑγγέλους και στην αποκαλυφθείσα ΑΠΟ ΕΜΑΣ(!!!) δράση τους μέσα στην Τουρκία περισσότερο, και στα Βαλκάνια λιγότερο, τα τελευταία χρόνια!

– Σήμερα σας γράφουμε ότι αυτές οι τ/Ειδικές Ομάδες” παρακολουθούνται στην Αθήνα από την τ/Πρεσβεία (Ακόλουθο Άμυνας – Βοηθούς του, κατά Κλάδο και Νο “1” Υπάλληλο της ΜΙΤ) και στην Θεσσαλονίκη από τους αντίστοιχους του Προξενείου! Στην ελεύθερη Θράκη υπάρχει… “ειδικό καθεστώς”, γι’ αυτές τις επίλεκτες Ομάδες!.. (Λειτουργούν πέραν / επιπλέον πάντα των τ/”Ομάδων Πληροφοριών” που δρουν στο έδαφός μας και ελέγχει η ΥΣΠ, του Τ/ΓΕΕΔ, μέσω των κατά τόπους στρατιωτικών κλιμακίων της Υπηρεσίας αυτής, που δρουν όπως τα κατά τόπους Κλιμάκια της ΜΙΤ, όπως πχ αυτό της Αδριανουπόλεως, για την Θράκη μας, της Σμύρνης, ως “Κεντρικό”, για τα νησιά μας, κλπ).

– Σήμερα σας γράφουμε, ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ και… ΨΑΓΜΕΝΑ πάαααρα πολύ, πως μέσα στις Ομάδες αυτές, τα μέλη των οποίων γνωρίζουν αρκετές ξένες γλώσσες, μεταξύ των οποίων και Αραβικά, ευρίσκονται και άτομα που, είτε έχουν υπηρετήσει στην ΤΠΑ, είτε υπηρετούν τώρα, όντας αποσπασμένα στην ΜΙΤ, και έχουν συγκεκριμένες αποστολές που αφορούν α/δ και ό,τι ζει μέσα σ’ αυτό, έμψυχο και άψυχο!..  Η ΕΠΑ συνεχίζει να αποτελεί τον 1ο στόχο για τις ΤΕΔ, καθ’ όσον -όπως σας το έχουμε πολλές φορές γράψει- έχει εκτιμηθεί ως η κύρια απειλή γι΄αυτές και ορθώς!..

– Επίσης! Συγκεκριμένα άτομα των Ομάδων αυτών, γνώστες και της Κουρδικής (όλων των διαλέκτων της… ) είναι “σύνδεσμοι” και (!) με δήθεν αντι-Τούρκους Κούρδους, που έχει “φυτέψει” η ΜΙΤ μέσα στους λεγόμενους… “Αντι-εξουσιαστές”, της “Σόρος – Κόμπανι”, ένας Σόρος που, με τον κατά της Ελλάδος σχεδιασμό του, διευκόλυνε και διευκολύνει την διείσδυση τέτοιων… Κούρδων στον “Αντι-εξουσιαστικό” χώρο (sic) της Ελλάδος! Το “γιατί” χρειάζονται αυτοί οι “Σύνδεσμοι” και οι ανόητοι το καταλαβαίνουν!..

– Οι “Σύνδεσμοι” αυτοί γνωρίζουν πλέον τους πάντες και τα πάντα μέσα στον… αντι-εξουσιαστικό χώρο και σας θυμίζω την σχεδόν πρόσφατη χρονικά τουρκική… αποστροφή περί “ΣΥΡΙΖΑ” και Εξαρχείων!..

– Θυμηθείτε ότι, όταν στις 02-01-2020 είχε έλθει στην Αθήνα ο Ι/Π-Θ Κος Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, άτομα του παραπάνω χώρου, και ως αντι-εξουσιαστές και ως ΑΝΤΑΡ-CIA* και ως ΑΝΤΙ-FA*, κλπ, “βγήκαν” στην Αθήνα και διαδήλωσαν ουσιαστικά υπέρ των Τούρκων!..

– Υπάρχουν και άλλα που δεν μπορεί να γραφτούν!..

* Δημιουργήματα της CIA επί Κλίντον, στο πλαίσιο του… απλώματος του “διχτυού” της “Παγκοσμιοποίησης”, κλπ! Τα έχουμε γράψει!.. Δώστε προσοχή στο ότι πχ ο Έλληνας Νο “1” “Επιχειρησιακός” (Πεδίου και μη) του Σόρος στην Ελλάδα, λέγε με Βαρουφάκης, δεν θέλει τις γεωτρήσεις πουθενά στην Μεσόγειο, Αιγαίο, κλπ, αλλά τις ανεμογεννήτριες, κλπ, τάχα λόγω του περιβάλλοντος, κλπ, ενώ η αλήθεια είναι πως πρόκειται για εντολή των ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ, μέσω του Σόρος, ώστε να “ανοιγεί”, όσο το δυνατόν βαθύτερα, ο Κόσμος και στην… επιστήμη αυτή, που μαζί με την κλιματική αλλαγή, κλπ, θα… σώσει και μπλα, μπλα, μπλα, την ανθρωπότητα από τον κίνδυνο, κλπ, κλπ, κλπ! Φυσικά οι εξορύξεις σε Α. Μεσόγειο και Αιγαίο και για πετρέλαιο και για φυσικό αέριο, έχουν τροχοδρομηθεί και μόνον ένας πόλεμος, τοπικός ή παγκόσμιος, θα τις σταματούσε!.. Έτσι ο κάθε Βαρουφάκης μπορεί εύκολα να κάνει ανέξοδη σπέκουλα πάνω στο θέμα!..

[Θυμηθείτε “εδώ” την Τούμπεργκ, κλπ, αλλά θυμηθείτε όμως και το “κοριτσάκι στην αφίσα”, την 10ετία του 1980 (σημερινή Μετεωρολόγο στον “ΣΚΑΪ” Χριστίνα ΣΟΥΖΗ) που το έψαχνε, επί Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ο Χ. ΚΛΥΝ, για να το… σκίσει… , ώστε να καταλάβετε την ανάγκη “σήμερα” και μιας Τούμπεργκ, στην προσπάθεια υλοποίησης ενός στόχου, σαν τον συγκεκριμένο]!..

Συνεχίζουμε:

– Γράφουμε, για άλλη μία φορά, πως ο σχεδιασμός του Σόρος κατά της Ελλάδος, ταυτίζεται, στην παρούσα συγκυρία, με αυτόν του πρώην φίλου του (μέχρι το Γκεζί) ΡΤΕ, κατά της χώρας μας!..

Με την ευκαιρία “πάρτε” και τα… παρακάτω!..

Ο Δκτης της 6ης “Κύριας Βάσης Α/Φ” του Μπαλικεσήρ Ταξίαρχος (Ι) Ογούζ ΟΚΟΥΓΙΟΥΤΖΟΥ, (φωτό παρακάτω),

okuyucu mpalıkesır

είχε αποστρατευθεί το 2012, λόγω εμπλοκής του στην υπόθεση της “Στρατιωτικής Κατασκοπείας”! Συγκεκριμένα είχε συλληφθεί και δικαστεί, με την κατηγορία ότι δεν αντελήφθη (sic) την παγίδα της γυναίκας, που ήταν το “κύριο πρόσωπο” στην ιστορία αυτήν, κλπ! (Σας έχουμε γράψει σχετικά με την υπόθεση αυτή, όπως και για την υπόψη… γυναίκα)! Έκανε 1,5 χρόνο στην Φυλακή και “βγήκε” το 2014! Ακολούθως “κυνήγησε” δικαστικά και κέρδισε την υπόθεση (ότι δηλαδή αδίκως κλπ, είχε κατηγορηθεί), ενώ έλαβε και χρηματική αποζημίωση αρκετά υψηλή, με την οποία αγόρασε ένα “υπερ-λουξ” ΙΧ  και έχτισε ένα σπίτι στο δρόμο μεταξύ Αγκύρας και Ιντζέκ. Φυσικά επέστρεψε και στην ΤΠΑ και προ του χειραγωγηθέντος αποτυχόντος Κινήματος, της 15-07-2016**, θέλησε να αποστρατευθεί και να ενταχθεί στην ιδιωτική αεροπορική εταιρεία “Sunexpress”, στην οποία και είχε στείλει σχετική αίτηση για ανάληψη εργασίας!.. Τελικά όμως, μετά από το “Κίνημα” άλλαξε άποψη και παρέμεινε στην ΤΠΑ, ως Σμήναρχος. Τον Αυγ. του 2019 προήχθη σε Ταξίαρχο!

** Το “Κίνημα” τον “βρήκε” στην θέση του”Δντη Προσωπικού”, της ΤΠΑ, θέση απολύτως κρίσιμη, καταλαβαίνετε!.. Με βάση την Ερντογανική κατηγοριοποίηση των στελεχών των ΤΕΔ σε αντάρτες / μαχητές, ζηλωτές και νομοταγείς, ο Οκουγιουτζού ή “Διαβαστερός”, αχαχαχαχαχαχα, κατατάσσεται στους Μαχητές!..

ΠΡΟΣΟXH:

Α. Το “κύριο πρόσωπο” των ΤΕΔ, το οποίο χειρίστηκε το θέμα της υποθέσεως “Στρ-κή Κατασκοπεία” και ξέρει τα πάντα γύρω απ’ αυτό, ήταν ο νυν Α/ΓΕΕΔ Γιασάρ ΓΚΙΟΥΛΕΡ, για τον οποίον “πνέουν μένεα” όλοι οι εμπλακέντες (δικαίως ή αδίκως) στην υπόθεση Τ/Αξκοί και Υπξκοί! Μεγαλο-Ρουφιάνος λοιπόν (όπως άλλωστε και σας τον είχαμε περιγράψει) ο Αρχι-Τσάτσος Κος Γκιουλέρ!.. Να άλλη μία παράμετρος του πώς, ο σχεδόν… ανεκπαίδευτος Γκιουλέρ, ανήλθε στα ύπατα αξιώματα των ΤΕΔ!..Την προνομία αυτήν δεν την έχουν μόνον οι ΕΕΔ!..

Β. Επίσης, να θυμίσουμε ότι το Νο “1” του Κινήματος του 2016 ήταν Αεροπόρος! “Δείτε” την παρακάτω “φωτό” και θυμηθείτε!..

 Αποτέλεσμα εικόνας για attıla gulan hava tumgeneral kım

Τουλάχιστον του έμεινε το… “POLO”! Αχαχαχαχαχαχαχαχα

Προχωράμε“!

– Στο σύνολό του, το προσωπικό της 1ης “Κύριας Βάσης Α/Φ”, στο Εσκή Σεχίρ, … βλαστημάει, αφού ο άκρως πειθαρχικός και μέχρι εκεί που δεν παίρνει… τυπικός, νεοπροαχθείς Δκτης, Ταξίαρχος (Ι) Γκιοκχάν ΕΡΓΚΙΟΥΝ (Gökhan Ergün), τους έχει “πατήσει”!..

VALİ ÇAKACAK, KOMUTANLARI ZİYARET ETTİ (11)

Ο νεοπροαχθείς Δκτης, του στο Εσκή Σεχίρ “Ενοποιημένου Κέντρου Επχσεων”, Υποπτέραρχος Ισμαήλ / İsmail Günaydın (φωτό πάνω και κάτω)

VALİ DEMİRTAŞ TERFİ EDEN GÜNAYDIN'A BAŞARI DİLEDİ

δεν “ανακατεύεται”!..

 Σχετική εικόνα

Αριστερά είναι ο Δκτης της “Ομάδος Αεροπορικού Ελέγχου” στο Εσκή Σεχίρ, Ταξίαρχος (Ι) Γιουσούφ ΕΡΓΚΕ και δεξιά ο… γιος της δούλης της Σάρας Άγαρ, Ισμαήλ… “Καλημέρας”!.. Αχαχαχαχαχα 

– Η παραπάνω αναφερθείσα πίεση καταλαβαίνετε το πώς μπορεί να βγει, πχ… στον αέρα!..

Αποτέλεσμα εικόνας για attıla gulan hava tumgeneral kım

Όλοι οι “τωρινοί” Αεροπόροι… Διοικητάδες, στο Εσκή Σεχίρ.

raw_1inci-ana-jet-us-komutanliginda-bayramlasma_731694343

0de3c741d97dc79b4c2867f033204e8c-1504254476

Ρωτάμε τώρα εμείς! Διαβάστε!

-Ο “πολύς” και “μάγκας” Πτέραρχος Κιουτσουκακγιούζ (ο πολυ-αγαπητός του Ακάρ), ο οποίος, αφού έμαθε στους πάντες να πετούν στην… Σμύρνη, πλέον μας “χαιρετά” από την Άγκυρα και την Αρχηγία της ΤΠΑ, ως ο γνήσιος επιχειρησιακός Δκτης του συνόλου της τ/πολεμικής αεροπορικής δυνάμεως, ο γνωστός και ως είμαι έτοιμος να πεθάνω, αλλά και ο θεωρητικά επικεφαλής αυτής της δυνάμεως

Αποτέλεσμα εικόνας για attıla gulan hava tumgeneral kım

T/A/ΓΕΑ… “Μικρο-λευκο-πρόσωπος“.

Αποτέλεσμα εικόνας για erdogan gur hava korgeneral

Ο δεξιά ευρισκόμενος του Νομάρχη είναι ο “εξ απορρήτων”(!) του Ακάρ.

και τόσο αγαπητός της τ/Ηγεσίας του ΓEEΔ, ο αεροπορικός… διπλωμάτης και προωθών τις αεροπορικές συνεργασίες της ΤΠΑ, με το Αζερμπαϊτζάν, το Κατάρ, το Πακιστάν, την Αλβανία, κλπ, Αντιπτέραρχος Κος Αττίλα ΓΚΙΟΥΛΑΝ (στην “φωτό” παρακάτω, από τα “Κατεχόμενα” της “Κυπριακής Δημοκρατίας” φέτος και τις εκεί εκδηλώσεις για την τ/εισβολή 20ης Ιουλίου 1974, όπου παρέστη ως επικεφαλής των ΤΕΔ), έχουν γνώση του παραπάνω γεγονότος;

 Αποτέλεσμα εικόνας για attıla gulan hava tumgeneral kım

3. Σήμερα (10-01-2020), ο ΡΤΕ ανέφερε σε ομιλία του ευθέως πως η άμυνα της Τουρκίας ξεκινά εκτός του εδάφους της, κλπ!.. Ό,τι ακριβώς σας είχαμε γράψει (και γράφαμε) εμείς εδώ, οι οποίοι σας είχαμε ενημερώσει μέχρι και για το πότε αποφασίστηκε η… “επιθετική αυτή άμυνα”, ποιοί την επέβαλαν, και πολλά άλλα! Τώρα, τί έχετε να πείτε ρε… αναλυτάδες;

Η τ/επίθεση κατά της Πατρίδος μας ξεκίνησε ήδη και αυτό, ως θέμα, σας το έχουμε αναλύσει και εξηγήσει, αλλά κάποιοι επιμένουν να βλέπουν… παραμυθάκια και το χειρότερο να ζουν μ΄αυτά!..  “Καθείστε” και διαβάστε μας και πάλι, με ηρεμία και θα… ανακαλύψετε πολλά!.. Μέχρι και το γιατί οι Ρώσοι θα στείλουν εναντίον μας τους Τούρκους, σας έχουμε -ευσχήμως- γράψει και εξηγήσει!..

Όχι… Παπάδες, αλλά… Αρχιεπισκόπους σας έχουμε παρουσιάσει εδώ, αλλά… αυτόνομους / … ανεξάρτητους… Αρχιεπισκόπους, που δεν ανήκουν σε καμία… “Ιερά Σύνοδο”… κανενός!.. (Με την  ευκαιρία! Ρε συ “Συριζόνυμε”… πεπλανημένε!.. Αυτός ο Άγιος Αλεξανδρουπόλεως είναι υποψήφιος για την θέση σου και έγινε ο δικός σας φανερός… Προκόπης Παυλόπουλος; Άντε “μάζεψέ” τον ρεεεεεεεεεεεεε! “Τρίζουν τα κόκκαλα” του Χριστόδουλου, στο Α’ Ν/Φ ρεεεεεεεεεεεεεε)!..

4. Σαν να μην μας τα λες καλά ρε συ Πρίγκηπα Χάρυ!.. Σαν… αιδοιό-δουλος “μοιάζεις” περισσότερο και όχι σαν παιδί της Νταϊάνας, όπως θέλησες να πλασάρεις τον εαυτό σου και καταλαβαίνεις τί εννοώ!..

– Και μια ερώτηση ρε Χάρυ! Καλά τον Πατέρα σου και την Γιαγιά σου δεν τους σεβάστηκες, σε μια στιγμή που ο πατέρας σου θα αναλάβει μάλιστα και τα ηνία του Παλατιού, γενόμενος Βασιλιάς! Τον άρρωστο Παππού σου δεν τον σκέφτηκες, αλλά τον αδελφό σου, τον Ουίλιαμ, ούτε αυτόν ρε Χάρυ δεν σκέφτηκες, που το πρόσωπό του θυμίζει φοβερά, την πολυαγαπημένη σου / σας Μητέρα;

– Τί άραγε θα πεις κάποτε, αν ζούμε, στον γιο σου Άρτσι, όταν αυτός μεγαλώσει;

– Αν ήσουν πραγματικά μάγκας όμως, όπως θες να δείχνεις, τότε τα χρήματα θα τα άφηνες στο Παλάτι!.. Καταλαβαίνεις!..

– Δεν ξέρω για τον Άρτσι, σίγουρα όμως η κόρη του Ουίλιαμ, που μου θυμίζει το προσωπάκι της την Βασίλισσα Ελισάβετ, αυτή η πανέξυπνη μικρούλα, η οποία δεν έχει ξετρελάνει μόνον τους Άγγλους συμπατριώτες σου, έχει περισσότερο μυαλό από εσένα!.. Και κάτι ακόμα Χάρυ! Η Βασιλεία είναι τόσο βαθιά ριζωμένη στην χώρα σου και την αγαπά, για αιώνες τώρα, τόσο πολύ ο λαός σας, που καμιά ενέργεια σαν την δικιά σου, δεν μπορεί ούτε καν να την… αγγίξει, πόσο μάλλον να την κηλιδώσει!..

– Η γιαγιά σου ήταν και είναι ακόμα, ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ, μια από τις πιο ΣΟΒΑΡΕΣ, ΛΟΓΙΚΕΣ, ΙΚΑΝΕΣ και ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΕΣ Βασίλισσες, που υπηρέτησαν, ιστορικά στο νησί, την θέση και τον θεσμό!..

– Κρίμα ρε Χάρυ, πολύ κρίμα!..

-/-

ΥΓ.

1. Αλί ΣΕΡΙΝ σε παρακολουθούμε!..

2. ΙΡΑΚΙΝΟΙ το παρακάτω για εσάς, αλλά και για όσους… Αμερικανούς επιμένουν στον… στραβισμό τους!.. 

 Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, İranlı mevkidaşı Tuğgeneral Muhammed Bakiri

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ın İran Genelkurmayı’nda katıldığı ve Kuzey Irak referandumunun görüşüldüğü toplantıda bir detay dikkat çekti. Akar’ın katıldığı toplantıda, ekrana ‘Allah yolunda sefere çıkmanın’ emredildiği Tevbe Sûresi’nin 38 ve 39. ayetleri yansıtıldı.

Türkiye ve İran’ın, bağımsızlık referandumu sonrası Kuzey Irak’a karşı ortak operasyon düzenlemesinin dillendirildiği günlerde, Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar İran’a gitti.

Başkent Tahran’da mevkidaşı Tuğgeneral Muhammed Bakiri tarafından törenle karşılanan Org. Akar ve beraberindeki kurmay heyeti, İran Genelkurmay Karargahı’na geçti.

Hürriyet’te yer alan habere göre, karargahta iki ülkenin kurmayları tarafından düzenlenen toplantıda masa önündeki ekrana ‘Allah yolunda sefere çıkmanın’ emredildiği Tevbe Sûresi’nin 38 ve 39. ayetleri ve ayetlerin Türkçe ve Farsça mealleri yansıtıldı.

3. Το παρακάτω για τους… φίλους μας!

New IDF training procedures will ‘sharpen edge, make it more lethal

By Batya Jerenberg, World Israel News

In a move that has aroused controversy both within and without Israel’s military, the IDF has put in place a new training doctrine that eliminates brigade-level training exercises, Israel Hayom reported on Tuesday.

The decision was made strictly on the basis of improving the soldiers’ preparation for war, and is not a function of a lack of money, said the military sources.

Senior officers said that during the training overview, infantry commanders especially on the lower levels “felt the [brigade] exercises don’t meet the challenges they will face on the battlefield.”

The IDF has already begun increasing the frequency of the company – and battalion-level exercises.

A greater focus will be put on intelligence and high-tech elements, and more resources will be devoted to them, the army said.

This will “sharpen the operational edge,” according to one source, “to make it more lethal.”

In addition to the smaller groups running drills more often, there will be two huge divisional-level exercises each year. These will include air force and armored corps personnel as well as all the senior officers of the relevant commands (North, South, Central), including the General Staff with all its directorates.

If a brigade is not scheduled to be included in that year’s divisional drills, its officers will spend a week running through operational scenarios on simulators instead, and will be judged on their performance. The daily’s source claimed that “this will be far more effective than [being] in the field.”

This stands in sharp contrast to how the army has trained for the last decade – ever since the 2006 Second Lebanon War, when the IDF’s poor performance was blamed on the lack of drilling on all levels due to budget constraints.

A full brigade-level exercise became mandatory at least once a year, and on alternate years it was conducted twice.

The change is not without its detractors, said the report. Critics maintain that the lack of training on the brigade level will lead to a lack of competence on the part of their commanders, especially in the reserves. Simulators, in their opinion, can’t take the place of actual training on the ground.

They note that the core of the IDF’s operational plans is still based on brigade-sized forces. “It seems like someone wants to show that they are reinventing everything. It could be dangerous,” one warned.

-/-