Πινελιών… 2η Συνέχεια !..

1.  Από τα ποδοσφαιρικά ματς της Κυριακής, 19-02-2017 :

                                    (ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ) “ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΘΡΥΛΟΣ 1 – 0 !

                                                                      ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!

gavros_2017-02-20

Τσίπρα ΔΕΝ θα σου / σας “περάσει”, ό,τι και να κάνετε, όσα σχέδια και αν εκπονήσετε, ό,τι βρώμικο και όζον επιχειρήσετε, κατά του ΘΡΥΛΟΥ μας!

Ξέχασες(!) ότι οι ΑΚΡΟΠΟΛΕΙΣ δεν γκρεμίζονται! Άντε καμιά φορά,, όπως έχουμε δει, να πάνε τίποτα Κομμούνια ή Νεο-Κομμούνια, “καλή ώρα”, να κρεμάσουν κανένα… πανό τους και να τη βρωμίσουν για λίγο, αλλά μετά… πετιούνται αμέσως, από το… αυτόματο σύστημα προστασίας του… Ιερού Οικοδομήματος, που λέγεται ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ο μισός του οποίου ανήκει στη μεγάλη, και ιερή επίσης, οικογένεια της αθλητικής ελληνικής “ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ”, του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ μας!

ακροπολη και θρυλοσ

Για να καταλάβεις (αν και δεν νομίζω) τη διαχρονική… “πάστα” των φιλάθλων του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ρε βαζελοριξιά, σου γράφω πως επί ΚΑΤΟΧΗΣ“, (1941 – 1944), Έλληνας, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και αντιστασιακός, (τότε που η βρώμικη Ομάδα σου, η οιονεί όζουσα Ομάδα των… Πατρικίων, έπαιζε φιλικά με τους SS, στο γήπεδο της Περιβόλας, που παρανόμως της χαρίστηκε), λίγο πριν εκτελεστεί από τους ΝΑΖΗΔΕΣ, ερωτηθείς για την τελευταία του επιθυμία, ζήτησε να εκτελεστεί φορώντας τη φανέλα του ΘΡΥΛΟΥ, όπερ και εγένετο!..

ΧΟΥΝΤΑ όμως ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ… ΠΕΡΑΣΕΤΕ, ΟΣΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ!!!

– Από Χουντική οικογένεια προερχόμενος,βγήκες”… “demek” Αριστερός, προφανώς από… αντίδραση! (Ασφαλώς και από την… Αλαβάνειο “πλύση εγκεφάλου” που υπέστης, ένας Αλαβάνος όμως, ο οποίος σήμερα, όπου και να βρεθεί, σε καταχεριάζει πολιτικά! Κατάλαβες)!..

– Το ερώτημα που προκύπτει αβίαστα είναι: Πώς και από αντίδραση πάλι, δεν… “ξέφυγες” και στα αθλητικά, ώστε να γίνεις Οπαδός της ενδοξότερης Ομάδος της Ελλάδος, ήτοι του ΘΡΥΛΟΥ, αφού ο πατέρας και ο θείος σου ήταν βάζελοι, ο δε θείος σου μάλιστα και Γενικός Αρχηγός του Βάζελου, επί της… “επαράτου” ;

2.  Πείτε στον Τούρκο που “βγήκε” και ζήτησε από τις ΤΕΔ να εκπονήσουνσχέδια… απελευθέρωσης” (sic) της Κομοτηνής, της Ξάνθης και της… Θεσσαλονίκης,  [αν ασφαλώς δεν είναι… “λαγός” της ΜΙΤ (σ’ αυτήν τη φάση)], να μην… ανησυχεί και πως τα σχέδια που ζητάει είναι προ πολλού έτοιμα και… αναπροσαρμόζονται “από καιρού εις καιρόν”! 

 Έχει μήπως όμως, ο παραπάνω… Κος, ακούσει τίποτα για Διεθνές Σχέδιο Απελευθέρωσης της Κωνσταντινούπολης, της Σμύρνης και όλης της Μ. Ασίας και για το ρόλο της ΕΛΛΑΔΟΣ, σ’ αυτό; Ας ρωτήσει τους χειριστές του εκεί στη ΜΙΤ!

Ε, Χακάν! “Μάζεψε” το Τμήμα σου που διενεργεί “Ψυχολογικές Επχσεις”, (ΨΕ / “Υπξη Πληροφοριακών Επχσεων”), διότι ξεκίνησε τις… παπαριές!.. Κατάλαβες!.. 

– Και εσύ ρε Τουρκοφιλαράκο, πρόσεχε και λίγο τα νώτα σου, να δεις μήπως… μπάζουν και λίγο!..

3.  Ναι Κε Τζεσούρ ΣΕΡΤ! Πράγματι! Δεν ήσουν και δεν εξακολουθείς να είσαι Όργανο της ΜΙΤ!.. Τυχαίως “κατέβηκες” στα Ίμια το 1996 και “άλλαξες” τις Σημαίες!..

Αλλά και όλως επίσης… τυχαίως, σε έχουν οι… Άγγελοι” φωτογραφίες, απ’ εκείνα τα χρόνια, πχ στη Λέσβο, στην Χίο, κλπ! Μήπως θες να ζητήσω, μετά από θερμή… προσευχή, από τους Αγγέλους να μου τις στείλουν και να τις προβάλλουμε απ’ εδώ;

– Και σήμερα, πάλι… όλως τυχαίως και όχι “κατ’ εντολήν των ανωτέρων σου, ζητάς να σε… συγχωρέσει τάχα μου η Ελλάδα και θες και να σου επιτραπεί να έλθεις στην χώρα μας!

– Και ζητάς μάλιστα, ειδικά από τον Ε/Π-Θ ΤΣΙΠΡΑ, που τόσο, όπως λες, συμπαθείς(sic), να… ενδιαφερθεί στην κατεύθυνση αυτή!

– Γιατί, μ’ αυτήν σου την αποστροφή, “έδωσες” ρε Θαρραλέε / Τολμηρέ τους “δικούς” σου; (Θαρραλέος ή Τολμηρός είναι στα ελληνικά το όνομά σου. Το επίθετό σου, το ΣΚΛΗΡΟΣ, είναι άραγε το αληθινό σου ή το “πήρες” και αυτό από τα… βαφτίσια σου στην… Υπηρεσία);

– Τί εννοώ τώρα με το “έδωσες τους δικούς σου”; Εννοώ ότι με τη… συμπάθειά σου αυτή, μας είπες ότι οι “δικοί” σου ούτε καν που υπολογίζουν τον Ε/Π-Θ ΤΣΙΠΡΑ!..

Δεν πας μέχρι την άλλη… τηλεοπτική γωνία, να δεις αν ερχόμαστε ρε φιλαράκο;

– Και κάτι ακόμα… Τολμηρέ και… Σκληρέ Άνδρα! Σου / σας θυμίζω (αυτό ειδικά Χακάν, για το Τμήμα σου, αυτό των ΨΕ): Μπορεί οι Έλληνες να πλακωνόμαστε μεταξύ μας, μπορεί να διαβάσεις και εδώ “τόσα” και “τόσα” κατά του Π-Θ μας, αλλά όταν θα μας… “κτυπήσετε την πόρτα”, θα είμαστε “ΕΝΑ!!!

Γενικά Τολμηρέ, να θυμάσαι ότι θα μας “παίζεις” στο ΠΡΟ-ΠΟ “τριπλή παραλλαγή”, ήτοι 1, Χ, 2 και πάλι θα μας… χάνεις / θα μας… χάνετε!!!

4.  Οι υποτιθέμενοι φίλοι της Ελλάδος, Δημοκρατικοί” Πρόεδροι των Η.Π.Α. Κλίντον και Ομπάμα, και εκ των προβεβλημένων ηγετών της Παγκοσμιοποίησης, (όπως αυτή “έπαιξε μπάλα” τα τελευταία 20 χρόνια με τους SOROS, κλπ), φέρεται ότι θα είναι οι Πρόεδροι του τουρκικού “Συμβουλευτικού Οικονομικού Οργάνου, το οποίο, λίαν προσεχώς, θα συσταθεί και θα αναλάβει -ουσιαστικά- την οικονομική… “αναστήλωση της Τουρκίας, με τις εξής… αποστολές:

         –  Την ορθή χρήση της υφιστάμενης Ισλαμικής περιουσίας και των κονδυλίων.

         –  Την εύρεση εργασίας, αλλά και πρόσθετης εργασίας, για εκατοντάδες χιλιάδες άτομα.

         –  Την παροχή πάσης φύσεως συμβουλών προς την Κ-Β, επί ενεργειακών θεμάτων,  και κυρίως για τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο.

         –  Την υποστήριξη της χρηματοδότησης των επενδύσεων στην χώρα.

         –  Την παροχή τεχνολογικής υποστήριξης και κυρίως σε θέματα λογισμικών, κλπ.

Ο βασικός στόχος του Οργάνου αυτού θα είναι η ετήσια αύξηση του τουρκικού “Εθνικού Εισοδήματος”, κατά 1,5 Μονάδες.

– “Είπατε τίποτα”;

Οι Τούρκοι δουλεύουν… Φαναριώτικα! Τακτική:

“Και το πρόβλημα να λύσουμε, αλλά και να κερδίσουμε απ’ αυτό, ει δυνατόν, εκδικούμενοι τους όποιους εκτιμούμε ότι πήγαν να μας κάνουν κακό”!

– Έτσι, και σύντομα ίσως, οι αντιστοιχίες $ και Ευρώ με την Τ.Λ. θα επανέλθουν στα “ίσα τους”, ήτοι σε κανονικές αναλογίες, σε φυσιολογικές αντιστοιχήσεις!.. (Είχε φτάσει μέχρι και 3,9 Τ.Λ. το 1$ Η.Π.Α., αν δεν με απατά η μνήμη μου)!

– Πάλι καλά που δεν φτιάξαμε και εμείς εδώ, (με τα τόσα “δις” που “έριξαν” στην χώρα μας οι… SOROS και που μοιράζονται ακόμα οι Έλληνες ή οι ελληνικής καταγωγής ή οι ελληνόφωνοι αυτοαποκαλούμενοι… προοδευτικοί, η σύγχρονη αυτή… έκδοση της νεοκομμουνιστικής Ηθικοαριστεράς), όπως έπραξαν, κατά το παρελθόν, οι Αλβανοί, κανένα άγαλμα του… Φιλέλληνα Κλίντον ή του άλλου μεγάλου… Φιλέλληνα Ομπάμα ή ακόμα και της Κας… Χίλαρυ!

ΟΜΠΑΜΑ και ΚΛΙΝΤΟΝ

– Βρε ουστ!.. Και ειλικρινά, με πολύ σεβασμό!..

5. Για να δείτε, για άλλη μια φορά, πόσο ΒΡΩΜΙΚΟΙ είναι οι Μογγόλοι, αλλά και για να θυμηθείτε το γεγονός ότι οι όποιες Υπηρεσίες τους, αλλά και η ίδια η εξωτερική τους πολιτική ανέκαθεν ακολουθούσε και ακολουθεί, πολύ συχνά, (και) την τακτική των άμεσων και έμμεσων εκβιασμών, (Τούρκους τους οποίους θα αντιμετωπίσουμε τα προσεχή χρόνια στο Πεδίο της Τιμής), σας γράφω πως, για να “κτυπήσουν” τον ΤΡΑΜΠ, [προσέξτε, την ίδια στιγμή που θέλουν “να τα βρουν” με τις Η.Π.Α., όπως φυσικά αυτοί θέλουν “να τα βρουν/ την ίδια στιγμή που, μετά τους Α/CIA Μάϊκλ ΠΟΜΠΕΟ και Αμερικανό A/ΓΕΕΔ, Στρατηγό Ιωσήφ ΝΤΑΝΦΟΡΝΤ, τους επισκέπτεται ο Ρεπουμπλικανός Γερουσιαστής Τζον ΜΑΚΕΪΝ, ο οποίος αντιτίθεται στην τ/επχση “ΑΣΠΙΔΑ του ΕΥΦΡΑΤΗ” (ήταν τουλάχιστον αντίθετος)], παρουσίασαν στα “σάϊτ” τους “τολμηρές σκηνές”, όπως τις χαρακτήρισαν, από ταινία της ηθοποιού και συζύγου του Αμερικανού Υπ. Θησαυροφυλακίου (Οικονομίας) Steve MUNCHAİN, γράφοντας στη λεζάντα ότι η Κα αυτή, πριν από λίγο καιρό, ήταν και αυτή μέλος της κουστωδίας που συνόδευε το νέο Αμερικανό Πρόεδρο, στην ορκωμοσία του, κλπ. Καταλάβατε!..

Πάντα “κτυπήματα κάτω από τη μέση” και –ΠΡΟΣΕΞΤΕ– χωρίς καμία ΑΝΑΣΤΟΛΗ!.. (Για “αιδώ” δεν γίνεται ασφαλώς λόγος)!..

Κε ΤΡΑΜΠ και σεβαστοί Αμερικανοί Επιτελείς (του)! Τί έχεις / έχετε να πεις / -τε, για το παραπάνω; Χιλιάδες τα αντίστοιχα παραδείγματα φίλοι μου!

– “Κέρδισε” τους Έλληνες Κε ΤΡΑΜΠ, (τις αδούλωτες ψυχές τους) και αν το καταφέρεις, θα νικήσεις / -ετε οι Αμερικανοί το “παγκόσμιο παιχνίδι”, που “παίζετε εδώ στο κέντρο του… Γηπέδου”! Το γράφαμε εδώ και στον Μουσουλμάνο προκάτοχό σου, τον Ομπάμα, αλλά… αγρόν ηγόρασε!.. Του είχαμε γράψει:

Σβήσε ΤΩΡΑ το ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ελληνικό ΧΡΕΟΣ, (“διάβασέ” μας εδώ Κε ΤΡΑΜΠ και θα καταλάβεις την έννοια του επιθέτου Ανύπαρκτο), και θα με θυμηθείς”!

– Όμως, όχι μόνον δεν μας… άκουσε , αλλά ούτε καν τόλμησε να το συζητήσει -εκτιμώ-  Κε Πρόεδρε, ο Ομπάμα, έστω και σαν… αστείο, με τους ανωτέρους του, τους πανίσχυρους αριστερούς / “Δημοκρατικούς” παγκόσμιους ηγεμόνες Διεθνείς Εβραίους, τους μισέλληνεςSOROS, και λοιπούς ομοίους του, οι οποίοι και αυτοί, θα κέρδιζαν μαζί του / σας, (εννοώ με τις Η.Π.Α.), ανώτεροί του, οι οποίοι είναι οι ίδιοι, που ακόμα και σήμερα, μαζί με το αμερικανικό “βαθύ κράτος” που “έχτισαν”, όλα αυτά τα χρόνια, (κυρίως στη CIA και στην NSA), όντας αριστεροί “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ”, δυστυχώς(!), σε πολεμάνε και θέλουν να σε ρίξουν“!..

– Εμείς οι Έλληνες, Mr President, έστω και… νεκροί, που λέει ο λόγος, είμαστε το ΚΛΕΙΔΙ της ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ“, το Κλειδί για την “Παγκόσμιο Κυριαρχία!

– Από την άλλη πλευρά, ούτε οι Ρώσοι δεν με / μας άκουσαν και… “κολοτρίβονται” σήμερα με τους Μογγόλους, αλλά και αυτοί σύντομα ΘΑ ΜΕ / ΜΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΝ!.. (Ήδη άρχισαν)!..

– Και αν δηλώσεις και… ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κε Πρόεδρε, τότε διπλασίασε τα… λεφτά σου, (το… ποντάρισμα εννοώ), στο παραπάνω… Στοίχημα κυριαρχίας!.. (O.K. Just a joke Mr President)!..

Κε Πρόεδρε! Με την ευκαιρία!

 • Θεωρώ βέβαιο ότι θα προκριθούμε και πάλι στο ευρωπαϊκό μπασκετικό “FINAL 4“, (εννοώ, η Ομάδα μου ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Π.), το οποίο φέτος θα διεξαχθεί στην τουρκοκρατούμενη πρωτεύουσά μας Κε Πρόεδρε, ήτοι στην Πόλη!
 • Παλαιολόγος
 •                                                                  ΚΩΝ/ΝΟΣ ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΣ – ΠΟΛΗ
 • Έλα να δεις το ΘΡΥΛΟ, δηλώνοντας θαυμαστής του! Να θυμάσαι ότι τους Έλληνες θα τους κερδίσεις, αν κερδίσεις τους Οπαδούς του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, που αριθμούν περισσότερο από το μισό του ελληνικού πληθυσμού!.. 

6. ‘Εχουν, οι μεν Έλληνες… τρομάξει, (υποτίθεται βεβαίως, αν και δουλεύουν άριστα τα ντόπια “πρακτοράκια” των όποιων γενικώς εταιρειών, που ασχολούνται παγκοσμίως με τα “εξοπλιστικά”), ενώ οι Τούρκοι καβλ…ει, με το συμπάθιο, με το γεγονός ότι οι Τούρκοι θα πάρουν το… 2018 , όπως λένε και… λέγεται, το α/φ F-35 !

– Έτσι, κατάφεραν οι… ντίλερς να το “πουλήσουν” και στον…  Κο ΚΑΜΜΕΝΟ, (υποσχόμενοι πιθανώς και το… μέλλον του στην ελληνική πολιτική σκηνή), ένας Ε/ΥΠΑΜ, ο οποίος στη συνέχεια “βγήκε” περιχαρής και μας είπε ότι το α/φ αυτό θα είναι στην Ελλάδα, το 2020!

(Προφανώς και εμείς και οι Τούρκοι θα πάρουμε το F-35 1ης γενιάς και όπως αυτοί έχουν στη Σμύρνη εργοστάσιο για τη συμπαραγωγή του κορμού του α/φ, έτσι, κάτι ανάλογο θα γίνει και εδώ, πού δεν έμαθα όμως πού, όπως και το τί θα κατασκευάζουμε, από τα μέρη του α/φ).

Και εγώ σήμερα σας γράφω παρακάτω και διαβάστε:

   – Αφήστε πρώτα να τα μάθουν καλά τα α/φ αυτά, (όπως και τα F-15), οι Ισραηλινοί, οι οποίοι (όπως έχουμε εδώ πολλάκις γράψει και δικαιολογήσει) όσο υπάρχουν στην περιοχή, θα θέλουν πάντα να έχουν, πλην των άλλων, ΚΑΙ(!) το στρατιωτικό “πάνω χέρι”, σε σχέση με όλους τους λοιπούς “παίκτες” / “δρώντες”, κλπ της περιοχής!..

   – Στην παρούσα φάση διεξάγεται εκπαίδευση στο Ισραήλ, από αμερικανική ειδική “Αεροπορική Ομάδα”, επί του υπόψη α/φ, στο Ισραηλινό προσωπικό, (ιπτάμενο και εδάφους), που θα εμπλακεί με το F-15!..

  – Η εκτίμησή μου για το F-35 και την… άφιξη του στην Τουρκία, (αν φυσικά οι τοπικές και κυρίως οι διεθνείς πολιτικές συγκυρίες ευνοήσουν / συνηγορήσουν σε κάτι τέτοιο), είναι πως οι γείτονες θα το δουν στην χώρα τους από το 2020 και μετά!.. (Το καλύτερο γι’ αυτούς σενάριο).

  – Σε ό,τι μας αφορά, θα πρότεινα να ασχοληθούμε με τη… ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ και τον ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟ του υπάρχοντος ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΛΟΥ! Το F-15 ας αποτελέσει ύστερη προτεραιότητα και μάλιστα κατόπιν πολλής και έντονης παρακολούθησης της ΤΠΑ! (Δεν ξέρω καλύτερα ελληνικά)!..

 • ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ:
 • α. Στα εξοπλιστικά των Τούρκων, να “κρατάμε” πάντα “μικρό καλάθι”, στα… παρουσιαζόμενα “πολλά… κεράσια” τους!..
 • β.  Μην πολυ – ταράζεστε με ό,τι “όπλο” οι Τούρκοι κατά καιρούς παρουσιάζουν, για λόγους που δυστυχώς δεν μπορώ να αναφέρω από εδώ, όπως πχ το… BORA” της “Roketsan”, (ή “Khan, ονομασία πωλήσεως στην αλλοδαπή), που σε… τάραξε Κε Χίε, με το υπέρ των 1000 χλμ αναφερόμενο βεληνεκές του ή το… Κλουβί (Esnek Katmanlı Kafes Zirh Sistemi) που θα προστατεύει τα τ/τροχοφόρα και τα τ/ΤΘ-να από τα Α-Τ όπλα του εχθρού, ή το τ/Εθνικό Τυφέκιο (ΠΖ)”, το BORA 12 MPT-16, ή , ή , ή, κλπ.
 • Εκείνα που χρήζουν προσοχής και “παίζουν” σοβαρά είναι κυρίως τα: FIRTINA”, “PANTER” και ATILGAN“! (Τα 40 με τα 60 χλμ έχουν “πιάσει” από βεληνεκή οι Τούρκοι! Εννοώ, με σοβαρά… αποτελέσματα! Καταλάβατε)!..
 • ΒΟΡΑ Khan
 • roketsandan_tanksavar_roketine_kafes_zirhli_koruma_1487244809_2889 roketsandan_tanksavar_roketine_kafes_zirhli_koruma_1487244812_3774 roketsandan_tanksavar_roketine_kafes_zirhli_koruma_1487244817_3211
 • askerin_panteri_40_kilometreden_vuruyor_1487502621_9423 askerin_panteri_40_kilometreden_vuruyor_1487502622_9203

7. Ο  Σεργκέϊ ΤΣΕΜΕΖΩΦ, Γενικός Δντης, της Rostech, δήλωσε, στο Άμπου Ντάμπι, όπου διεξάγεται η IDEF 2017, πως οι Ρώσοι συζητούν με τους Τούρκους, για την πώληση σ’ αυτούς του συστήματος S-400 και πως στην παρούσα φάση διεξάγονται συζητήσεις επί του “οικονομικού”! (Σύστημα Α/Α Άμυνας “μακρού βεληνεκούς”, με την προμήθεια του οποίου, ως θέμα, οι ΤΕΔ μας τα έχουν, εδώ και χρόνια, κάνει… μπαλόνια, όπως λέμε)!

– Άνευ σχολίων!.. Αν υπήρχαν, αυτά θα ήταν… 1000!..

– Να μην ξεχνάμε ότι οι Ρώσοι δεν έχουν κρατική εταιρεία ή – πόσο μάλλον – εταιρείες εξοπλιστικών!

– Πχ η παγκοσμίως γνωστή και πολύ… γνωστή μας, ROSOBORON EXPORT είναι εξοπλιστική εταιρεία ή και ολόκληρος Οργανισμός, αν θέλετε, (δεν θα διαφωνήσω), που παρά τις προσπάθειες της… “γάτας” που λέγεται Β. ΠΟΥΤΙΝ, δεν ελέγχεται ακόμα από τη Ρωσική Ομοσπονδία, αλλά από τη ΜΑΦΙΑ!

[Κάτι που δεν είχε πιθανώς “προσέξει” ο αστράτευτος ΥΠΑΜΆκης και άλλοι, όπως ο Έλληνας… Κος, ο οποίος είχε βρεθεί προ ετών νεκρός, σε δωμάτιο ξενοδοχείου, στη Μαλαισία! (Μαλαισία νομίζω ήταν, αν δεν με απατά η μνήμη μου)! Καταλάβατε! Άρα, πού πας ρε… Καραμήτρο; Ξέχασες ή σου διέφυγε, (πλην των τόσων άλλων που δεν τήρησες) και αυτή η σοβαρότατη παράμετρος! Νόμιζες φίλε Άκη ότι, τα… κόζια θα ήταν ίδια, όπως τότε που σαν Ταμίας του ΠΑΚ, στη Γερμανία έπαιρνες με το “άστεντούε”, για την “ενίσχυση του… αντιδικτατορικού αγώνα”, τα χρήματα των Ελλήνων μεταναστών, φοιτητών, κλπ; Λάθος σου] !

8. Οι Τούρκοι συνεχίζουν να έχουν τα 2 τους πόδια, το καθένα, σε 2 ξεχωριστές βάρκες! Είναι θέμα χρόνου να πέσουν στο… νερό!..

– Εκφράζω σήμερα με άλλο τρόπο τη φράση… το ξεψυχόν θηρίο, την φράση “επιλογή ρίσκου από τις ΤΕΔ“, που σας έγραφα / -με, κλπ. Υπομονή!..

9. Μακάρι να “ρίξουν” οι Αλβανοί τον Μαφιόζο… Σοσιαλιστή Π-Θ, γενίτσαρο,  ΡΑΜΑ! Ό,τι και να έλθει, (το Δημοκρατικό Κόμμα), καλύτερο θα είναι και για εμάς και κυρίως για τους… Αλβανούς !..

10. Ακριβώς δίπλα στους Αστυνομικούς ήταν σήμερα (20-02-2017) οι μασκοφόροι… αντι-εξουσιαστές στο Ωραιόκαστρο, αλλά η ΕΛΑΣ ΔΕΝ επενέβη, με αποτέλεσμα να μην συλληφθεί κανείς!..

– Η Κα… δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ σε μασκοφόρο: “Γιατί φοράτε μάσκα”; Αχαχαχαχαχαχαχαχα (Φυσικά ρώτησε τον Έλληνα, που τη φορούσε και διαμαρτυρόταν, κλπ και όχι κάποιον από τους εκεί παριστάμενους ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ νέους, Έλληνες (κατά δυστυχή… συγκυρία) ή ελληνικής καταγωγής και ξένους, που το έπαιζαν αντι-εξουσιαστές)!..

– Κε Τόσκα σε χαρακτήρισε ΑΡΙΣΤΑ(!!!) σήμερα η ΝΔ, δικαιώνοντάς μας πλήρως, αφού πόσο καιρό τώρα γράφαμε για τις… ικανότητές σου! Αχαχαχαχαχαχα!.. Σε είπε λοιπόν: Ο Υπουργός κατ’ ευφημισμόν! Δεν αξίζεις οποιαδήποτε άλλη / περισσότερη αναφορά! STOP

– Με το θέμα των… παιδιών στα ελληνικά σχολεία δεν θα ασχοληθώ σήμερα!..

– Μια ερώτηση μόνον Κε Τόσκα, επειδή προέρχεσαι από τον ΕΣΞ, όντας και… Στρατηγός του, ασχέτως του αν έγινες, λόγω του ότι ήσουν “κομματόσκυλο”, της τότε ΠΑΣΟΚ-ικής εξουσίας! (Βεβαίως “αφόδευσαν οι Στρατηγοί και βγήκες εσύ”, αλλά τέλος πάντων)!

– Η Ερώτηση: «Γιατί οι Αστυνομικοί, στο Ωραιόκαστρο, δεν συνέλαβαν τους… αναρχικούς που ήσαν απέναντί τους και τους έβριζαν; (“Επαναπροώθηση σε Μπάτσους και Ναζί, με τους Μετανάστες (sic) είμαστε μαζί”»)!.. Και καλά πες ότι το “Μπάτσοι” δεν το θεωρείς βρισιά, κλπ, ούτε το περιεχόμενο του… μηνύματός τους, αλλά όταν ο… αναρχικός φωνάζει ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” σας, απευθυνόμενος στους κατοίκους εκεί, (μπες στο YOUTUBE και δες το), γιατί τότε δεν συλλαμβάνεται, αλλά τον διώχνουν οι ίδιοι οι Αστυνομικοί, προς τους δικούς του; Για πες βρε… Έλληνα -τάχα- Στρατηγέ! Γιατί αφήνεις να καίνε ρε την ιερή Σημαία μας (Πολυτεχνείο, κλπ) και τώρα να υβρίζεται σκαιότατα η Πατρίδα μαςΕίναι δικοί σας οι νέοι αυτοί, “ο ανθός της νεολαίας”, όπως ειρωνευόμενοι τους παλαιούς… κακούς Έλληνες, αυτοαποκαλούνται, γι’ αυτό; Είσαι κρυφο-αναρχικός ή κρυφο-κομμούνι; Πάντως Έλληνας, και μάλιστα και Στρατηγός, αποκλείεται να είσαι, αφού ως ο καθ’ ύλην αρμόδιος Υπουργός αφήνεις να υβρίζονται τα ΙΕΡΑ και τα ΟΣΙΑ της Φυλής μας!

Και κάτι ακόμα! Ούτε και ΠΑΣΟΚ ήσουν ποτέ και στο γράφω εγώ, απ’ εδώ! Ήσουν απ’ εκείνους που εισέδυσαν στο τεράστιο αυτό “Πατριωτικό Κίνημα“, για να γίνουν… κάποιοι, στις… πλάτες και εις βάρος ουσιαστικά, του Μεγάλου ΕΛΛΗΝΑ(!) Ανδρέα Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ο οποίος (σας) γνώριζε, αλλά δεν… μιλούσε!.. 

– Έχε υπόψη σου πως των… ταλαιπωρημένων Αθηνών -τουλάχιστον αυτών- οι… Αντιεξουσιαστές είναι καταγεγραμμένοι “ένας προς έναν” και σου γράφω με απόλυτη ειλικρίνεια! Άρα σε ρωτάω, πού το πας, πού το πάτε, εκεί στους “ΣΑΝΕΛ;

elliniki grothia

– Δώσε λοιπόν στο νυν Κόμμα σου το… σύνθημα, να τους μαζέψουν τους… Αντιεξουσιαστές, κλπ “νέους” σας, διότι… πλήθυναν πολύ και… απότομα, πανελληνίως! Κατάλαβες!

– Και εσύ τέλος, ΣΥΝΕΛΘΕ(!) και δώσε εντολή όταν υβρίζεται η Πατρίδα μας, όταν προσβάλλεται η Σημαία μας, όταν, όταν, όταν, … (βάλλε τον Στρατιωτικό… κομματο – Υπασπιστή σου, που θα τον κάνεις και… ανώτατο, να σου συμπληρώσει τα… “όταν”…), να γίνονται συλλήψεις και όταν γίνονται, αυτές να είναι κανονικές και όχι… μούφα!..

ΥΓ Παραγράφου:

α. Σου έδειξαν το VIDEO Κε Υπουργέ;

β. Μπογδάνο, εμμετόοοοοοοοοοοοοοοο!..

                                                                       

                                                                “ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ“!

                                                                                          “ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                          “ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                                    – / –