Ποιοί Είναι οι… Άγγελοί μας, οι… Άγγελοί σας!.. και Ένα Μεγάλο ΥΓ – TSODA: Μήνυμα στη… ΜΙΤ!

ωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Φίλοι μου!

– Είναι χρονικά ευκαιρία, να γνωρίσετε τώρα, ποιοί είναι οι Άγγελοι, οι οποίοι μας / σας προστατεύουν και φυλάσσουν το ελληνικό Έθνος!

– Διαβάστε παρακάτω τί είχε γράψει για τους Αγγέλους, ένας απλός Ιερέας, ο πρωτοπρεσβύτερος π. Γεώργιος Παπαβαρνάβας και που μετέφερε στο Διαδίκτυο, το εγκυρότατο και ελληνικότατο “site”, pentapostagma.gr (Σεπ. 2013). / Φυσικά ο Ιερεύς αυτός περιέγραψε την… οργανωτική ΘΕΙΑ δομή, και όχι τη δική μας, αυτήν δηλαδή της ηρωϊκής Αγγελικής Στρατιάς, τα περισσότερα μέλη της οποίας ευρίσκονται σήμερα για επιχειρησιακή δράση στην Τουρκία!   

Οι Άγγελοι δημιουργήθηκαν πριν από τον ορατό κόσμο και τον άνθρωπο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς, ο Θεός «έπλασε τούς Αγγέλους πριν από εμάς για χάρη μας για να αποστέλλονται ως διάκονοι, όπως λέγει ο Απόστολος Παύλος, στους μέλλοντας να κληρονομήσουν την σωτηρία» (Ε.Π.Ε., τόμος 9ος, σελ. 80, 81).

– Σύμφωνα με την Ορθόδοξη θεολογία, όπως συνοψίζεται στην διδασκαλία του αγίου Ιωάννου του Δαμασκηνού, οι Άγγελοι είναι υπάρξεις πνευματικές, αεικίνητες, ελεύθερες, ασώματες, που υπηρετούν τον Θεό και είναι κατά χάριν αθάνατες.

Το σχήμα και την κατάσταση των υπάρξεων αυτών, μόνον ο Θεός τα γνωρίζει. Είναι όμως ασώματοι και αεικίνητοι οι άγγελοι σε σχέση με τούς ανθρώπους. Σε σύγκριση με τον Θεό, τον μόνον ασώματο, είναι δυσκίνητοι και υλικοί. Είναι πλασμένοι από λεπτή ύλη. Μόνον ο Θεός είναι αληθινά άϋλος και ασώματος.

Δεν έχουν ανάγκη από γλώσσα και ακοή, αλλά πληροφορούνται μεταξύ τους τα προσωπικά διανοήματα και τις αποφάσεις τους, χωρίς τον προφορικό λόγο. Όταν επικοινωνούν με τους ανθρώπους, τότε λαμβάνουν σχήμα και μορφή για να μπορούν οι άνθρωποι να τούς βλέπουν. Η θέα τους είναι φωτεινή και τα ρούχα τους είναι συνήθως λευκά, πράγμα που φανερώνει την καθαρότητά τους.

Τροφή τους είναι η θέα του Θεού, τον Οποίον βλέπουν, κατά το μέτρο της δυνατότητός τους.
Οι Άγγελοι και οι Αρχάγγελοι, διαφυλάττουν τα μέρη της γης, είναι άρχοντες των λαών και των χωρών, όπως τούς όρισε ο Δημιουργός, τακτοποιούν τα ανθρώπινα και προστατεύουν όσους τους επικαλούνται, κυρίως από το μίσος και την μανία του διαβόλου.

«Όπου επισκιάσει η χάρις σου ΑΡΧΑΓΓΕΛΕ, εκείθεν του διαβόλου διώκεται η δύναμις, ου φέρει γαρ τω φωτί σου προσμένειν ο πεσών εωσφόρος». (Δοξαστικό των αίνων, 8ης Νοεμβρίου).

– Σε κάθε θεία Λειτουργία, η οποία είναι Σύναξη ουρανού και γης, συλλειτουργούν με τον Αρχιερέα ή τον Ιερέα Άγγελοι. Στην μικρή είσοδο, ο Λειτουργός παρακαλεί τον Κύριο να στείλει αγγέλους, για να συλλειτουργήσουν μαζί του και θα συνδοξολογήσουν την αγαθότητα του Θεού. Ο Διάκονος, επίσης, δέεται: «Άγγελον ειρήνης, πιστόν οδηγόν, φύλακα των ψυχών και των σωμάτων ημών παρά του Κυρίου αιτησώμεθα».

– «Εννέα είναι τα ουράνια Τάγματα και τρεις Τάξεις ή τρία Συστήματα, που το καθένα αποτελεί Τριάδα».

Η πρώτη τριάς είναι αυτή που είναι πάντοτε γύρω από τον Θεό και είναι έτοιμη να ενωθεί με αυτόν αμέσως, χωρίς την μεσολάβηση κανενός. Είναι η τάξη των εξαπτερύγων Σεραφείμ και των πολυομμάτων Χερουβίμ και των αγιοτάτων Θρόνων.

–  Δευτέρα τάξη είναι εκείνη των Κυριοτήτων, των Δυνάμεων και των Εξουσιών. Έργο της είναι οι διευθετήσεις των μεγάλων πραγμάτων, οι ενέργειες των θαυμάτων και ο Τρισάγιος ύμνος, το Άγιος, Άγιος, Άγιος.

Τρίτη και τελευταία είναι η τάξη των Αρχών, των Αρχαγγέλων και των Αγγέλων, το χαρακτηριστικό γνώρισμα της οποίας είναι το «λειτουργικόν εν διακονίαις και τέλος ο ιερός ύμνος του Αλληλούϊα»» (Φιλοκαλία, τόμ. 3ος, σελ. 354, 355).

Από την ώρα που βγήκαμε από την μήτρα της Εκκλησίας, την Κολυμβήθρα του βαπτίσματος, μας παραστέκει ένας Άγγελος, ο οποίος είναι φύλακας των ψυχών και των σωμάτων μας. Δεν φεύγει από κοντά μας, εκτός εάν εμείς τον διώξουμε με την αμαρτωλή ζωή μας. Εκείνο που τον ξαναφέρνει κοντά μας είναι η αληθινή μετάνοια. Οι άγγελοι χαίρονται και πανηγυρίζουν, όταν κάποιος μετανοεί ειλικρινά.

– Στο τέλος του «Μικρού Αποδείπνου», μιας κατανυκτικής ακολουθίας που θα πρέπει να την διαβάζουμε όλοι μας κάθε βράδυ, υπάρχει μια θαυμάσια προσευχή στον φύλακα άγγελό μας.

Ο Άγιος Παΐσιος έλεγε ότι πρέπει να προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε φιλία με τούς Αγίους και τους Αγγέλους και ιδαιτέρως, με τον Άγιο του οποίου φέρουμε το όνομα και με τον φύλακα άγγελό μας. Αυτό μπορεί να γίνει με την οργανική ένταξή μας στην πνευματική ατμόσφαιρα της Εκκλησίας, με την αδιάλειπτη προσευχή, την μυστηριακή ζωή και την άσκηση, ήτοι την βίωση των εντολών του Χριστού!

  • Αυτά φίλοι μου!
  • Πιστεύω να πήρατε μια μικρή γεύση της ΔΥΝΑΜΕΩΣ των ΑΓΓΕΛΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΝ και των ΑΡΧΑΓΓΕΛΩΝ“!

– Συνεχίζουμε με την… ευλογία τους τον ιερό αγώνα μας αγαπητοί και στο τέλος θα έλθει η αναμενόμενη… ΝΙΚΗ!

                                                                                      “ΘΑΡΣΕΙΤΕ“!

 

                                                                                      “ΧΑΙΡΕΤΕ“!

 

                                                                                       ΕΛΛΗΝΑΣ

αγγελος.png22

 

ΥΓ.

α. Ο ΗΣΥΧΙΟΣ καλείται να μεταβεί στου ΛΑΜΟΓΙΑ στις 24-08-2016 (18:00 με 20:00).

 

β. Τούρκοι ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

  Πίσω από το κτύπημα στον Κουρδικό Γάμο, στο Γαζί – Αντέπ είσθε ΕΣΕΙΣ(!) και οι φίλοι σας του “ISIS“, οι οποίοι έδρασαν με εντολή σας, δηλαδή με ΕΝΤΟΛΗ του ΡΤΕ!!!

ρτε

– Έστειλαν οι του “ISIS“, ως “βομβιστή αυτοκτονίας“, ένα 12 χρονο παιδί(!), τα σκυλιά, αυτοί με τους οποίους συνεχίζετε να συνεργάζεστε και να υποστηρίζετε, αλλά το αίμα των αθώων θυμάτων θα πέσει στα κεφάλια σας και σ’ αυτά των απογόνων σας, να το θυμάστε!

                                                       ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΑ ΤΑ ΨΩΜΙΑ ΣΑΣ ΧΑΚΑΝ“!

– Βγάλατε μέχρι προδότες τους Κεμαλιστές δημοσιογράφους Ντιουντάρ και Γκιούλ, (της ε/φ που “έφτιαξε” ο Κεμάλ και ήταν η δημοσιογραφική ναυαρχίδα του Κεμαλισμού, ο οποίος μοιάζει να έχει πάρα πολύ… συμπτυχθεί…), Κεμαλιστές δημοσιογράφοι, οι οποίοι αποκάλυψαν με την υπόθεση των TIR” και κυρίως με τη δημοσιοποίηση του “VİDEO, τη σχέση του ΡΤΕ με τον “ISIS”, αφού οι αποδείξεις των Ρώσων δεν σας… έφταναν!.. Κλπ, κλπ, κλπ… (Τα έχουμε γράψει εδώ κατ’ επανάληψη, από την αρχή αυτού εδώ του διαφωτιστικού για εσάς σάϊτ Χακάν, γύρνα στην “αρχή” και διάβασέ τα πάλι / ξέρουμε ότι έχετε εκπλαγεί με το πόσο καλά σας γνωρίζουμε)!..

                                  ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΣΑΣ ΧΑΚΑΝ!

Μια ρητορική ερώτηση και παράλληλα και συμβουλή προς εσάς!

– Όλοι αυτοί του ISIS που τους είδαμε, μέσω των εικόνων που τράβηξαν τα drones“, να φεύγουν σε… γραμμή από το Μενμπίτς, σαν σε παρέλαση, και κανένα πολεμικό α/φ να μην τους προσβάλλει, είτε αμερικανικό πχ από το Χασεκέ ή ρωσικό από την υπό εργασίες βάση τους, κοντά στη Λαττάκεια ή από τη βάση του Χαμεντάν, στο Ιράν, που χρησιμοποιεί εσχάτως η ΡΠΑ, ή Συριακό, αν και δύσκολο, αφού καραδοκεί η “USAF” ή και τουρκικό ακόμα, γιατί όχι, δικό σας Χακάν, αφού εχθροί σας δεν λέτε ότι είναι οι του “ISIS και να κινούνται προς την Τουρκία και προφανώς έχουν ήδη μπει στην χώρα σας, αφού είναι εχθροί σας λοιπόν και ο ΡΤΕ τους κατήγγειλε μάλιστα ως τρομοκράτες, κλπ, τους συλλάβατε, τους αφοπλίσατε, τους ελέγξατε για εγκλήματα πολέμου, κλπ πράξεις, ή τους αφήσατε να πάνε όπου επιθυμούν, στα πλαίσια της… παλαιάς (αχαχαχαχα) συνεργασίας σας;

– Κάντε το μούλε Χακάν, αν δεν το κάνατε, και “πείτε” το μας, που άφησες και μουστάκι, αλλά που δεν σε έκανε… άντρα, αφού παραμένεις… pust!!!

                                    “Aralıksız, pust gibi davranıyorsun Hakan, niçin acaba“? 

– Για το σοβαρότατο αυτό θέμα βεβαίως, της τύχης δηλαδή των χιλιάδων χαπακωμένων δολοφόνων του ISIS, που μπαίνουν στην Τουρκία, ερχόμενοι από το Μενμπίτς, αλλά και από την “αδειάζουσα” πόλη της Τζεραμπλούς, θα πρέπει να μας πουν σε τί ενέργειες έχουν ήδη προβεί, όπως θα έπρεπε, οι παρακάτω:

  – Οι Αμερικανοί, για το λόγο ότι απορρίπτουν μετ’ επιτάσεως ότι είναι πίσω από την εκκόλαψη, τη δημιουργία και τελικώς πίσω απ’ όλες τις ενέργειες του ISIS, αλλά και διότι φίλοι μου, κακά τα ψέμματα, παρά τη σαπίλα των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ, οι οποίοι κατέστησαν ΚΑΘΕΣΤΩΣ” στις Η.Π.Α., (έχει σε πολλά δίκιο φίλοι μου ο ΤΡΑΜΠ, γι’ αυτό έχει σκυλιάσει το κυβερνών παγκόσμιο σύστημα μαζί του και κυρίως ο… Δρ Κίσσιντζερ), η χώρα αυτή λοιπόν είναι η μόνη στο σύγχρονο κόσμο, η οποία ως δομή, ως φιλοσοφία, αλλά και ως ΙΣΧΥΣ” εκφράζει το “ΝΕΟ ΜΕΤΑ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ”, ούσα η μόνη η οποία μπορεί να πολεμήσει για την ΕΙΡΗΝΗ και τη  ΑΣΦΑΛΕΙΑ στον πλανήτη! Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται, αλλά πλέον θα πρέπει να το αποδείξει!

– Έτσι επειδή στις 24-08-2016, φέρεται ότι ο Αμερικανός Αντιπρόεδρος, Κος Μπάϊντεν θα μεταβεί στην Τουρκία, ας δει και το θέμα της… τύχης των “μαχητών” τουISIS, εκτός και αν υπάρχει σχεδιασμός αυτοί να περάσουν στην Ευρώπη, δηλαδή στην Ελλάδα, (αφού τα σύνορα της Ευρώπης, με τον Τσίπρα, καταλήγουν πλέον στην πΓΔΜ, στην Αλβανία και στη Βουλγαρία), να περάσουν ως… πρόσφυγες και μετανάστες, ως προστατευόμενοι του… Γιώργου του Σόρος και των εδώ παιδιών του, όπως της Κατσίμη, του Κιτσίκη, του Μουζάλα, του Τσιτσεκέλη, κλπ, και, και, και, και καταλάβατε φίλοι μου… [Να διαβάσετε “πίσω” εδώ, το άρθρο μας για το πώς θέλουν να εξισλαμίσουν την Ελλάδα οι Διεθνείς Κυβερνήτες και το πώς αυτό θα γίνει με τα… μιλούνια των… προσφύγων και των μεταναστών, που ήλθαν και συνεχίζουν να έρχονται, την οικονομική ασφυξία της Ελλάδος, το δημογραφικό, την γήρανση του ελληνικού πληθυσμού, τη φυγή των νέων ανθρώπων στο εξωτερικό, τις ασθένειες των αρχών του 20ου αι. που θα επανέλθουν στην χώρα μας, τις… Ηνωμένες Πολιτείες της… Ελλάδος, (αρχικά), κλπ, κλπ, κλπ! Αξίζει! Αναζητείστε το! Είναι αυτό που γράφουμε σχετικά με το πόσοι ξένοι μουσουλμάνοι (με νούμερα) έχουν μπει πραγματικά στην χώρα και το πού και πώς – εκ των πραγμάτων – θα καταλήξει αυτό! Γι΄αυτό έρχεται τώρα η Κ-Β των “ΣΑΝΕΛ φίλοι μου και λέγει ότι θα ανοιγούν Κέντρα Φιλοξενίας σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένης και της Κρήτης, που χρόνια τώρα αποτελεί σχεδιασμό ο αφελληνισμός της και η αποκοπή της από τον εθνικό κορμό! Δεν είναι μόνον η Μακεδονία μας, ή η εναπομείνασα Θράκη μας, η Ήπειρος, τα νησιά του Α. Αιγαίου, κλπ, είναι και η Κρήτη]!..

– Δεν είναι μόνον φίλε και… Σύμμαχε Κε Μπάϊντεν ο ρόλος -πλέον- της Τουρκίας σ’ αυτό που λέγεται Δυτικό Αμυντικό Σύστημα, ούτε μόνον οι 50 ή περισσότερες πυρηνικές κεφαλές που θα πρέπει να τις πάρετε ή όχι από την αεροπορική βάση του Ιντζιρλίκ και να τις πάτε στο Ντεβεσέλου, στη Ρουμανία, ή στα μέρη του… Μπαρζανί, ή όπου αλλού, περί τη… Ρωσία φυσικά, κλπ! Προσέξτε είναι άκρως σοβαρό το θέμα της τύχης των εγκληματιών πολέμου και υπανθρώπων τουISIS“, οι οποίοι ηττώνται και σιγά – σιγά από τη Β. Συρία ή από το Β. Ιράκ, σε λίγο, κλπ, θα αρχίσουν να περνάνε στη Ν. και  ΝΑ Τουρκία και γενικώς στην Τουρκία και απ’ εκεί… “Κύριος Οίδε“!.. 

– Αν κλείσουν τα τελευταία 40χλμ που έχουν μείνει, από το Αρφίν, μέχρι το ύψος του Μενμπίτς, ή να γράψω καλύτερα, αν κλείσει το εδαφικό κενό Αζέζ – Τζεραμπλούς, από τις Δημοκρατικές Δυνάμεις της Συρίας, βλέπε από το Κουρδικό PYD, με την αμερικανική βοήθεια, και δημιουργηθεί έτσι ο Κουρδικός διάδρομος, όσο πιο γρήγορα γίνεται, από τοΜπαρζανικό Κράτος”, έως τη Μεσόγειο, η Τουρκία “τελειώνει” Αμερικανοί και θα “παίξετε άλλη μπάλα μαζί της”! (Δεν θα αναλύσω τώρα, το γιατί δεν θα έπρεπε και οι Ρώσοι να μην αντιδράσουν σε κάτι τέτοιο, αφού τους συμφέρει -προοπτικά πάντα- οικονομικά)!

Κε Μπάϊντεν! / Αμερικανοί Σύμμαχοι! (Τουλάχιστον μέχρι τώρα)! Διαβάστε παρακάτω και… “γαμώ” τα… “think tanks” σας και τα … “think… Centers” σας, κλπ!!!

– Γιατί ποτέ δεν ρωτήσατε βρε τους Έλληνες, να σας πουν για τους Τούρκους; Τί παραπάνω δηλαδή έχει πχ αυτός ο… Γκιουλενικός, κατά τους Ερντογανικούς, Χένρυ Μπάρκεϋ και κάποιοι άλλοι, που διαβάζω, και οι οποίοι 9 φορές στις 10 έχουν “πέσει έξω” στα περί Τουρκίας θέματα; Θα μου πείτε, και θα έχετε δίκιο, ποιούς να ρωτήσουμε ρε φιλαράκο, αυτούς που μας γλείφουν, ώστε να ανέβουν και να εξουσιάσουν την χώρα σου ή για να πάρουν από εμάς κανένα… δολάριο παραπάνω; Είχατε δίκιο! Τώρα δεν έχετε, αφού υπάρχουμε εμείς, η “Αγγελική Στρατιά” ή έστω όσοι έμειναν, μετά από τη φυγή του Αρχηγού μας, του ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ! Σκεφτείτε το!

Πάψτε να πεοθηλάζετε, λόγω της εδαφικής γεωγραφικής θέσεώς της, την Τουρκία! Αλλάξτε στάση τώρα! Οι Τούρκοι με τους Ρώσους και οι κυρίως οι Ρώσοι με τους Τούρκους, φίλοι ή και συνεργάτες ακόμα, ΔΕΝ γίνονται ποτέ! Γι’ αυτό και ψάχνονται με Ιρανούς και Κινέζους και μιλάνε για… Ευρασιανισμό, και λοιπές μεγαλοπαπαριές φίλοι μου! Θα με θυμηθείτε!

– “Πάνε”, με ό,τι πράττουν τώρα οι Τούρκοι, να “σώσουν” πιθανώς και την προβλεπόμενη από τη Λωζάννη, (1923 / “Μυστικά Πρωτόκολλα”), παράδοση, το 2023, στη Βρετανία των Στενών, τη δημιουργία “Ορθόδοξου Βατικανού”, κλπ (Γι’ αυτό και πιθανώς κάποιες τουρκικές πολιτικές… κουφάλες, αλλά και μερικές… ντόπιες, παρουσίασαν τον Οικουμενικό Πατριάρχη μας, τον Βαρθολομαίο, τον Β’, ως φίλο και… συνεργάτη του Γκιουλέν, κλπ, καταλάβατε / με την ευκαιρία κάτω τα χέρια από τον Οικουμενικό μας Πατριάρχη” και απευθύνομαι σε κάποιους ηλιθίους, “εδώ”, στην ημεδαπή! Ο Βαρθολομαίος έχει λάβει, από μαθητής στη Χάλκη ακόμα, από το 1962, αν δεν σφάλλω ως προς την χρονολογία, τη θεία ευλογία του “αγίου”, εκ Πάτμου, Γέροντος Αμφιλοχίου Μακρή, για όσους ξέρουν τη μεγάλη αυτήν προσωπικότητα της Ορθοδοξίας μας)!.. STOP

                                                                                               – / –  

ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!

1η Κίνηση (Σας): / (Must be)!

Κλείσιμο του διαδρόμου, τώρα! / Αναγνώριση Μπαρζανικού Κράτους, τώρα! / Απελευθέρωση Μοσούλης άμεσα! / Χερσαίες Δυνάμεις του ΝΑΤΟ στη Μ. Ανατολή τώρα! Δεν θέλω να γράψω τώρα πού ακριβώς! Σκεφτείτε! Πχ Στην Πόλη, (όπου υφίσταται το 3ο τ/ΣΣ, με έδρα στο Σισλί, της Πόλης), και σταδιακή της από τώρα διεθνοποίηση, λόγω και του 2023, και των προνοιών των “Μυστικών Πρωτοκόλλων” της Λωζάννης / Παγκόσμια – Δημόσια διαπόμπευση της Τουρκίας, με αποδείξεις, σε μια σειρά από θέματα και μάλιστα ζέοντα! Υφίσταται “Πεδίον Δόξης Λαμπρόν” και για τον ίδιο τον ΡΤΕ ακόμα! / Πολλαπλή Οικονομική Ασφυξία στην Τουρκία, τώρα! Τί “ΒΒΒ” ήδη να τους εκτιμά πιστωτικά, ο Οίκος “Φιτς Ρέϊτινγκς”; …Ξέσκισμα τώρα! / Πολλαπλή και… “πολυεπίπεδη” (καταλαβαίνετε) ενίσχυση του απελευθερωτικού Κουρδικού αγώνα μέσα στην Τουρκία! / Επηρεασμός όλων των αντίρροπων πολιτικών δυνάμεων, του ΡΤΕ / Κατά τα λοιπά… σκεφτείτε και εσείς λίγο, αφού είναι και κάποια πράγματα, τα οποία δεν γράφονται ρε Αμερικανοί!.. Έχουμε μάθει και κάποια πράγματα από την έμμεση εκπαίδευσή μας, από την ΜΙ6!.. (Μέσω μελέτης ασφαλώς / Εννοώ τί να… “φυλάμε”)!..

2η Κίνηση: Οι 50 πυρηνικές βόμβες και στη Ρουμανία (ας λέγει -πιθανώς- ό,τι θέλει) και στο Β. Ιράκ! / Ολοκλήρωση δε, όσο πιο σύντομα γίνεται, της Αντι-πυραυλικής σας Ασπίδος”! (Το 2018 ή ακόμα περισσότερο το 2019, είναι μακριά, έτσι νομίζω)!..

3η Κίνηση: Αμερικανική Βάση στην Κύπρο, (υπάρχει ήδη μέρος / χώρος) και νέα στην Κρήτη, (για τα ΜΕΑ σας και ό,τι άλλο γουστάρετε), αλλά(!!!) με την προϋπόθεση να αναγνωρίσετε Αμερικανοί την αλήθεια, ότι δηλαδή:

– Ποτέ ΔΕΝ υπήρξε ελληνικό χρέος, αλλ’ αντιθέτως υπήρξε και υπάρχει ακόμα ΔΥΣΤΥΧΩΣ κατά της Ελλάδος ύπουλος σχεδιασμός ολοκληρωτικής Κ/Φ της, σβήσιμο του όλου “φτιαγμένου” χρέους της χώρας μας, αναγνώριση ότι “πνίξατε” (οι λεγόμενοι… “Δυτικοί”) τους Έλληνες και συνεχίζετε να τους πνίγετε για μια σειρά από λόγους, όπως πχ για να ανορθώσετε οικονομικά τους πρώην κομμουνιστικούς λαούς της χερσονήσου του Αίμου, (γι’ αυτό εδώ και 25 χρόνια τώρα, έφευγαν και φεύγουν πχ για την Αλβανία αφορολόγητα τα χρήματα των Αλβανών μεταναστών, από την Ελλάδα, κλπ, κλπ, κλπ), “ανοικτή” υποστήριξη της Ελλάδος από εσάς σε Σκοπιανό, (να βγείτε και να πείτε “ανοικτά” την αλήθεια ρε Αμερικανοί, πχ πότε ήλθαν οι Σλάβοι στα Βαλκάνια και να το πείτε και στον Μπους που τους πρωτοείπε “Μακεδονία”, καθώς και πως μέχρι και ο Γκλικόρωφ τους, είχε δηλώσει ότι δεν είναι Μακεδόνες, αλλά Σλάβοι), υποστήριξή μας στην Κύπρο, (ακόμα υπάρχουν οι “διαχωριστικές γραμμές”, με τους Μογγόλους ρε Αμερικανοί, ακόμα υπάρχουν στο ελληνικότατο αυτό νησί τουρκικές στρατιωτικές δυνάμεις, από την προδοσία(!) του 1974, προδοσία που είχε τη σφραγίδα σας, κάτι που είχε παραδεχτεί εδώ στην χώρα μας ο “πολύς” τέως Πρόεδρός σας, ο Κλίντον, ο Μπιλ, ο… “γλυκοτσούτσουνος” και μας είχε ζητήσει και συγγνώμη / τότε φυσικά υπήρχε στην Ελλάδα Π-Θ που ήθελε “10 Κλίντον”, θα θυμάστε, ενώ τώρα έχουμε τον Π-Θ του… Κοντονή),  αλλά και υποστήριξή μας στο θέμα του τουρκο-κίνητου ανθελληνισμού αριθμού εκ των Αλβανών και του συνόλου των Τουρκαλβανών, και δη των φιλο – Ναζηδο – Γενίτσαρων Τσάμηδων!.. Καταστήσατε τους Αλβανούς μπράβους σας στα Βαλκάνια και προσέξτε, διότι αυτή η αλαζονεία τους, (ας το γράψω έτσι), αυτό το… arrogance τους, (αχαχαχαχα), θα γυρίσει σαν τα αυστραλιανά μπούμερανγκ εναντίον σας, κάποια στιγμή στο μέλλον και θα ψάχνετε να βρείτε “τί έγινε”, όπως το κάνετε τώρα στην Τουρκία!.. Φίλος σας δεν είναι όποιος σηκώνει αγάλματα του… Μπους στα Τίρανα, ή της… Χ. Κλίντον στους Αγίους Σαράντα! Προσέξτε Αμερικανοί, προσέξτε! Ρωτείστε και τον τέως Α/CIA, τον ελληνικής καταγωγής, Τζορτζ ΤΕΝΕΤ! Δεν μπορεί, όλο και κάτι παραπάνω από εμάς θα ξέρει σχετικά!..

– Οι Ρώσοι!.. Γιατί ρε Ρώσοι δεν κτυπήσατε τους υποχωρούντες ISIS με την αεροπορία σας, από τη βάση σας, στη Συρία, ή από το Ιράν, ώστε να μην μείνει κανένα από τα κτήνη αυτά ζωντανό; Επειδή μοιάζει να τα έχετε βρει με τους Τούρκους; Γιατί αυτή η 180° αλλαγή σας; Κάτι άλλο φαίνεται ότι περιμένετε!.. Ίδωμεν!..

                                                                                                      – / –

  • Χακάν Φιντάν Μούλε!
  • Διάβασες εδώ που γράψαμε για τον προ ετών Ισραηλινό Γάμο και την βρωμερή δολοφονική πράξη των Παλαιστινίων τρομοκρατών, οι οποίοι είχαν ανατινάξει ολόκληρο τον όροφο τότε εκεί, σκοτώνοντας τους αθώους εορτάζοντες Ισραηλινούς πολίτες, διάβασες κυρίως τί φοβερές αντιδράσεις είχε προκαλέσει αυτή η ενέργεια στις ψυχές των απλών πολιτών ανά τον κόσμο, όπως ασφαλώς και σε εμάς, και με τους συμβούλους σου αποφασίσατε να πάρετε εκδίκηση(!) για όσα σας έκανε το Κουρδικό ΡΚΚ, το τελευταίο διάστημα και κυρίως με τη μεγάλη πρόσφατη ξεφτίλα σας, στο Ελαζίγ, με τους 3 νεκρούς (α, ρε ψευταράδες) και τους 170 τραυματίες, απ’ τους οποίους μας είπατε πως μόνον οι 14 είναι βαριά…, μεγαλοξεφτίλα που σας οδήγησε στο να διώξετε / να αλλάξετε μέχρι και το Δντη Ασφαλείας της περιοχής, ενώ μάλλον και ο οικείος Νομάρχης, μοιάζει να μετρά ώρες!..
  • Χθες Σάββατο, (20-08-2016), η “Σύνοδος Κορυφής περί Ασφαλείας“, που κάνατε, υπό τον ΡΤΕ στην Ταράμπια, στο Κιόσκι “Χουμπέρ” (στο “Κεντρικό Σημείο / Κεντρικό Κιόσκι” πιο ελεύθερα), επί 3,5 περίπου ώρες, (14:40 – 18:10) ήταν για να αναφέρεις εσύ ή κάποιος από τους δικούς σου, (αφού δεν μας είπατε αν ήσουν παρών / μάλλον όμως ήσουν), στον  άτυπο Σουλτανο-Χαλίφη σας ΡΤΕ, (κάποιοι ξεχνούν ότι μετά από την κατάκτηση της Αιγύπτου, από τους Οθωμανούς, στις αρχές του 16ου αι., ο Οθωμανός Σουλτάνος έγινε και Χαλίφης, αφού η Χαλιφία και επίσημα μεταφέρθηκε τότε στην Πόλη και στους Οθωμανούς / Γι’ αυτό και ο Κεμάλ κατήργησε και Σουλτανία και Χαλιφία, με μικρή χρονικά διαφορά, αμέσως μετά την ίδρυση της Τ/Δημοκρατίας, το 1923), να αναφέρετε λοιπόν στον ΡΤΕ, στον “Τσοπάνη” τον Γιλντιρίμ, στον “Καραγκιοζάκο” τον Ακάρ, και στους λοιπούς παρευρισκόμενους τη μορφή της εκδίκησής σας, ήταν για να τους πεις /-τε μούλε Χακάν, το ποιά ακριβώς θα ήταν η απάντησή σας, η εκδίκησή σας προς τους Κούρδους, μετά τα όσα σας έκαναν και σας ξεφτίλισαν, για άλλη μια φορά, οι δυστυχείς αλλά ηρωϊκοί Κούρδοι, ήταν προφανώς για να αναφέρεις / -τε ό,τι θα επακολουθούσε λίγες ώρες μετά στο Γαζί – Αντέπ, το οποίο καταντήσατε, από… Γαζί – Αντέπ, … σε “Κερχανέ” – Αντέπ, όπως και όλη σας την χώρα!
  • Τα ίδια είχατε κάνει Χακάν μούλε και στο Σουρούτς, τα ίδια και στο ΣΣ στην Άγκυρα, λίγο πριν από την Κουρδική διαδήλωση, τα ίδια κάνετε πάντα και παντού, εδώ και αιώνες, διότι είστε φονιάδες, (… Πολίτη, Κε Φίλη, ακούς; Μήπως ακούει η πολίτης… “Τουρκογνώστρια” υφυπουργός σου, με το ηλεκτρισμένο αρνίσιο μαλλί και τις σαγιονάρες; “Άι σιχτίρ” ρε, γαμώ τον Κοντ…ή σας και τους εξυγιαντές… Μ.Α.Σ.) και μετά, όπως οι Μαφιόζοι, πάνε οι πολιτικοί σας Χακάν, όπως τώρα ο ΡΤΕ, ο “Τσοπάνης”, κλπ, και κλαίνε πάνω από τους τάφους των θυμάτων τους ρε Ισλαμο-Φασισταριά, του κερατά, ή επισκέπτονται τα θύματα στα νοσοκομεία για τα Geçmiş olsun” / τα “περασστικά” του κόλου!..
  • Χακάν μούλε! Παρακάτω, σου γράφω 2 μόνον παραδείγματα της δολιότητός σου, από τα… 1000! 
  • Θυμάσαι τί είχες πει σε σύσκεψη κορυφής, όταν το “έψαχνε” η ηγεσία σου, για να μπει στη Συρία; “Θα βάλλω 2,3 δικούς μου να κτυπήσουν το Μαυσωλείο μας, θα κατηγορήσετε μετά τους Σύρους κλπ και οι ΤΕΔ θα εισβάλλουν”!.. Μου θυμίζει λίγο το 1955, και τη… βόμβα στο Προξενείο σας, στη Θεσ-νίκη μας, στο δήθεν σπίτι του Κεμάλ!.. (Δολιότης Νο “1”)!
  • – Τέτοια “μπάλα παίζετε” πάντα και οι… μαλάκες οι… “Δημοκράτες του κόλου” δικοί μας έκαναν μέχρι και επιχειρήσεις μαζί σας στην… Αθήνα, οι… ξεφτίλες, κατά Κούρδων, δήθεν τρομοκρατών, κλπ, αντί μονίμως η Πατρίδα μου Μούλε, να σας καταγγέλει ως την κατ’ εξοχήν χώρα γεννήτρα και αφεντικό της Τρομοκρατίας και των γενοκτονιών!.. Τώρα μας στείλατε και… “φιρμάνι” με την εντολή να σας παραδώσουμε τους 8 στρατιωτικούς…
  • “Προχωράμε”! 
  • Κυρίως όμως, θυμάσαι τί είχαν πει οι Ισραηλινοί για σένα, όταν ανακοινώθηκε… “διαρροϊκά” το όνομά σου για την Αρχηγία της “ΜΙΤ” και που αποδείχθηκε ότι είχαν δίκιο; Είχαν πει ότι είσαι Φιλο-Ιρανός και νάτα μας τώρα τα χαμπέρια σας, με τον ΡΤΕ που είχε “ανέβει” για να κυνηγήσει τους Ευρασιανιστές Στρατιωτικούς Κεμαλικούς, να γίνετε…Ευρασιανιστής!.. Φαντάζομαι τί “παραμύθια” θα έχεις πουλήσει σε Η.Π.Α. και σε ΝΑΤΟ, όλα αυτά τα χρόνια, ενώ οι Ισραηλινοί, οι οποίοι συνήθως ξέρουν τί λένε, σε έχουν ευθέως κατηγορήσει ότι “κάρφωνες” στους Ιρανούς! Ή όχι Χακάν μούλε; / (Είχε “βουήξει” το Διαδίκτυο, τον Ιαν. του 2015) (Δολιότης Νο “2”)!
  • Κάποια στιγμή, σύντομα πιστεύω, θα γράψουμε “2 λόγια” για τα τεράστια λάθη της εξωτερικής πολιτικής των Η.Π.Α. στην περιοχή μας, τα τελευταία 10 χρόνια!..
  • Παράλληλα με τον Κουρδικό αυτό “ματωμένο γάμο” Χακάν μούλε, που εμπρός του αυτός του Λόρκα δεν θα πιάνει πια μία, θελήσατε να εκδικηθείτε -έμμεσα- και τις… Η.Π.Α., οι οποίες υποστήριξαν το “PYD”!..
  • Ρε σύμβουλε του ΡΤΕ, Ιμπραήμ Καλίν, πολύ έξυπνος (çok mu çok akıllı) πρέπει να είσαι ρε φιλαράκο!.. 
  • Καταληκτικά!
  • ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΩΝ ΑΘΩΩΝ ΑΥΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥ ΚΟΥΡΔΙΚΟΥ ΛΑΟΥ“!!! ΤΟΥΣ ΗΡΩΟΠΟΙΗΣΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΔΟΥΣ ΧΑΚΑΝ! ΕΙΣΘΕ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΟΥΣ ΠΑΝΙΚΟΥ!!!
  • ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ ΤΗ ΓΗ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΙΣΧΥΡΟΙ, ΑΚΟΜΑ ΕΙΣΤΕ ΤΥΦΛΟΙ ΣΤΑ ΟΣΑ ΤΡΑΒΑΕΙ 100 + ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ Ο ΚΟΥΡΔΙΚΟΣ ΛΑΟΣ, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΙΣ ΚΡΑΥΓΕΣ ΤΩΝ “ΠΑΙΔΙΩΝ” ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ“;
  • kurdish-martyrs-2
  • Αμερικανοί!
  • Ψάξτε να βρείτε από πού είναι η παραπάνω φωτογραφία, όπου έχουν δολοφονηθεί οι 2 Κούρδισσες και που πιάστηκαν “χέρι – χέρι” για να φύγουν για τα ουράνια!..
  • Πότε θα “βγάλλετε” τον Οτζαλάν από τις Φυλακές; Θα προλάβει να γίνει… Μαντέλα; Τί έλεγε η συμφωνία παράδοσής του, το 1999, στους Τούρκους, τότε που δυστυχώς και η Σημητική ΕΛΛΑΔΑ συνήργησε τα μέγιστα σ’ αυτήν;
  • Έως πότε θα ανέχεστε τους Μογγόλους να σας… “φτύνουν“;
  • Χωρίς τους Έλληνες ΔΕΝ θα πετύχετε τίποτα! Σας το έχω αναλύσει αυτό, εδώ, διαβάστε με και πάλι!!!
  •                                                  
  •                                                   “Don’t you forget about this, American friends“! 
  •                
  •                   “ΡΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΕ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΕΙΣ, ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΦΑΕΙ Ο… ΚΟΛΟΣ ΣΟΥ“! (Εννοώ τα… εντερικά σου, κατάλαβες)!..
  • Όλα τα παραπάνω είναι το… μήνυμά μας για σένα Χακάν μούλε! Αν καταλαβαίνει καλά η μεταφράστριά σου, διότι τα ελληνικά δεν είναι μόνον… γλώσσα, είναι και… νοήματα! Αν έχεις όμως την Πολίτισσα ακόμα, τότε δεν… φοβάμαι!.. 

 

γ. Κε Τσίπρα! Έλληνα Π-Θ-γέ!

χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

  • Σ΄αυτούς τους “κατά συρροήν” φονιάδες σκέπτεσαι εσύ, ή η… “τυφλή σου Δικαιοσύνη”, να δώσεις / -ετε τους 8 Τούρκους; Δώσε τους άσυλο Κε Π-Θ γέ! Άκουσέ με! Φανού για μια φορά ΕΛΛΗΝΑΣ και θα σου δώσω το 1ο σου ΜΠΡΑΒΟ και θα είναι και ΜΕΓΑΛΟ! Άσε τον πρώην Υποναύαρχο, τον Ουγουρλού, που ζήτησε άσυλο στις Η.Π.Α. ή τους άλλους εδώ, τους Τ/ΑΚΑΜ, που μας… είπατε ότι πήγαν στην Ιταλία, άσε ό,τι μαλακία σου λένε, μετά συγχωρήσεως, και δείξε ότι η μικρή Ελλάδα, “η Ελλάδα της Κρίσης” μπορεί να αποφασίζει η ίδια και όχι πάντα να κάνει ό,τι θέλει ο “επικυρίαρχος” ή ο… Τούρκος Ισλαμοδυνάστης, Ισλαμοδεσπότης, Ισλαμοφασίστας και τελικώς Ισλαμοφονιάς!..
  • Δώσε άσυλο (εσύ και η Κ-Β σου, που ξέρετε άλλωστε από καταλήψεις και από άσυλα / δηλαδή μόνον στους “αναρχικούς” του Σόρος δίνετε μόνον άσυλο, όπως πρόσφατα στη Θεσ/νίκη, στο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ“…), δώσε λοιπόν άσυλο και σαν ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ, αλλά κυρίως, διότι έτσι θα αποδείξεις σε όλο τον κόσμο ότι, η ΕΛΛΑΔΑ είναι και θα παραμείνει χώρα δημοκρατική, η χώρα στην οποία πράγματι γεννήθηκε και “ανδρώθηκε”, αλλά και από την οποία διαδόθηκε σε όλον τον κόσμο η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!!!
  • Μην ξεχνάς ότι και εσύ, μας είπε η… προπαγάνδα σου, ότι είσαι από την Α. Θράκη, (άρα, να πιστέψουμε λοιπόν ότι τόσο πολύ αλλοιώθηκε η ελληνικότητά σου, αφού αν είναι έτσι προέρχεσαι, από την ελληνικότατη και εξ ίσου μαρτυρική ΘΡΑΚΗ;), ενώ η τουρκική ε/φ “ΧΟΥΡΙΕΤ σε παρουσίασε ως εβραϊκής καταγωγής, λες και αυτό, ακόμα και έτσι να είναι, είναι κάτι το… μολυσματικό, το κακό, κλπ! (Άρα δεν βλέπεις με τί οχιές συνδιαλέγεσαι όλο αυτό το διάστημα που είσαι “ΑΡΧΗ”, Κε Π-Θγέ; Είναι δυνατόν);
  • Ξέρω /-με για την επιστολή που έστειλε και σε εσένα ο πρώην Τ/Π-Θ Α. Νταβούτογλου ή “Δαβίδ! Μαλακίες σας έγραψε! Αύριο, αν μπορέσω, θα του γράψω και εγώ! Θυμήσου να με διαβάσεις!.. [Μιλάει η σαπίλα, η… Μογγολική Χούντα, για συνταγματική τάξη!.. (sic) Πρόσεξε επίσης, τους -πλην εσού- αποδέκτες Κε Τσίπρα! Χίλαρυ Κλίντον, Μέρκελ, Ρούττε, Ρέντσι, Κάμερον, Κάθριν Άστον, Ουϊλλιαμ Χαγκ, Τασκ, Στόλτενμπεργκ, Γιούνκερ, Γιώργος Παπανδρέου, Κόφι Ανάν, Φρίντμαν των NY Times και -ξαναπρόσεξε- την έστειλε τη βρωμο-επιστολή του και στον Κλάους Σβαμπ(!), στον Πρόεδρο του Παγκόσμιου… “Οικονομικού Φόρουμ”(sic)]!..
  •                                          ΜΟΓΓΟΛΟΙ, Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ: ΤΖΟΡΤΖ ΧΟΡΤΟΝ
  • Εγώ που δεν είμαι… Πρόξενος σαν το συγχωρεμένο Αμερικανό τον Χόρτον ή ό,τι άλλο… “μεγαλειώδες”, το αλλάζω και σου γράφω σεβαστέ Κε Π-Θγέ το παρακάτω και να το θυμάσαι!
  •                                           ΜΟΓΓΟΛΟΙ: Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! “ΕΛΛΗΝΑΣ“!

 

δ.  Χακάν μούλε!

– Πώς και τα ξαναβρήκατε -υποτίθεται- με το Ισραήλ, αφού αυτό αναγνώρισε την αρμενική γενοκτονία; (Διάβασα ότι “προχθές” ενέκρινε η Βουλή σας, τη συμφωνία)! Με το Ισραήλ πού να κάνετε μαγκιές, έ; Α, ρε κουφάλες!..

–   Είπαμε το μουστάκι σου πάει Χακάν μούλε, αλλά πες στο γιο του Λχία, στον ΥΠΕΞ σας τον Τσαβούσ-ογλου, πως με το μουστάκι είναι σαν “κρεοπώλης”, σαν “Χασάπης”, κατάλαβες; Kasap gibi görünüyor, Hakan!

– Αλήθεια, τί σας έπιασε Χακάν μούλε με τα μουστάκια;  Μήπως θέλετε να καλύψετε έτσι το γεγονός ότι είστε πούστηδες, αφού είναι γνωστή η ρήση που έρχεται από τα μέρη σας, αν δεν σφάλλω, και λέγει: Το μουστάκι είναι ο φερετζές του πούστη” / “Bıyık pust’un yaşmağıdır / … “ferece”dir! Ασφαλώς η πιο γνωστή ρήση σας, που σας ταιριάζει απόλυτα Χακάν μούλε είναι αυτή που λέγει: Ζει σαν πούστης” / “Pust gibi yaşıyor”! Τί σημαίνει αυτό Χακάν δολοφόνε;

μουστακι 

ε. Και να ΜΗΝ το ξεχάσω! Μιχαλολιάκο… Πούλα!!!

στ. Φίλοι του δημοκρατικού… ANTAΡ-CIA! Καμιά ανακοίνωση υπέρ των Κούρδων θα βγάλετε ποτέ Κε Κων/νου και λοιποί Δημοκράτες, Λαϊκοί Αγωνιστές και σύγχρονοι… ΖΟΡΟ, ή θα υποστηρίζετε σταθερά τους Τούρκους Ισλαμο – φασιστο – ναζηδο – σταλινο – Κεμαλιστές, (αυτό είναι και κάποια στιγμή θα σας το αναλύσω), για τους λόγους που εσείς ξέρετε;

                                                                                                – / –