Σύμμετροι … Πυροβολισμοί!..

cowboy-gunfighter-21030425

Φίλοι μου! _LnlREF_PaladinLarge

–  Πάμε να ακούσουμε … “στο χαρτί”, μερικούς… πυροβολισμούς!

Οι Τούρκοι εκβιάζουν(!)*, και θα συνεχίσουν να εκβιάζουν, αυτό που λέγεται “Δύση“(!) και στο οποίο κυριαρχούν οι Η.Π.Α. , οι οποίες αποτελούν, λόγω του παγκοσμίως ισχυρότερου, (θεωρητικά πάντα), στρατού τους, τον ισχυρότατο βραχίονα της παγκόσμιας εξουσίας, ο οποίος επιπίπτει σκληρά “επί των κεφαλών”, όσων δεν … πειθαρχούν στα κελεύσματά της (Έτσι τουλάχιστον ξέραμε ότι συνέβαινε, μέχρι τώρα)!

* Ο τελευταίος τους εκβιασμός αφορούσε το “κλείσιμο” στις Η.Π.Α. της αεροπορικής βάσεως των Αδάνων, Ιντζιρλίκ.  Με πολύ ωραίο τρόπο, μας κατέστησε κοινωνούς του τουρκικού αυτού …προβληματισμού (sic), (έτσι παρουσιάστηκε), o αρχισύμβουλος του Τ/ΠτΔ, ΡΤΕ, Κος Σερέφ Μαλκότς (Şeref Malkoç) / (19-02-2016).

Παράλληλα “άνοιξαν”, με τους ελεγχόμενους απόλυτα απ’ αυτούς λαθρεμπόρους, 2 νέες “Πύλες Εισόδου” ανθρωπίνων ψυχών προς την Ελλάδα – Ευρώπη, αυτές του Καστελορίζου και της Αλεξανδρούπολης, με προφανή στόχευση, γνωρίζοντας ότι οι συνομιλίες τους με την ΕΕ, στις 06-03-2016, για το “Προσφυγικό”, (αλλά και για το “Συριακό”), δεν θα αποδώσουν, αφού αυτοί έχουν “το πάνω χέρι” και πιστεύουν πως, εύκολα ή δύσκολα, θα επικρατήσουν σ’ αυτές, ακολουθώντας την πάγια παρελκυστική πολιτική τους!

Έτσι, αμέσως μετά, τα στο Βορρά ελληνικά σύνορα θα “κλείσουν”, οι παραπάνω … δυστυχισμένες ψυχές θα εγκλωβιστούν στην πτωχευμένη Ελλάδα, η οποία προϊόντος του χρόνου θα υποστεί “ασφυξία” και θα διογκωθούν τα οικονομικο-κοινωνικά της κυρίως προβλήματα, ενώ ταυτόχρονα θα δημιουργηθεί και μείζον πρόβλημα στο οικοδόμημα της ΕΕ, το οποίο, για 1η φορά, εκ των πραγμάτων, θα αρχίσει να “τρίζει” επικίνδυνα, κάτι που λίαν πιθανώς να θέλουν οι Η.Π.Α., οι οποίες αντιδρούσαν σε όποια μορφή ΕΕ, από της εποχής ΝΤΕ ΓΚΩΛ ακόμα, αλλά και το Ισραήλ, του οποίου οι Εθνικιστές (βλέπε Σιωνιστικές “Κεφαλές”), ελέγχουν την παγκόσμια Οικονομία και το οποίο, στην παρούσα συγκυρία, είναι “στα μαχαίρια” με την ΕΕ, για το θέμα της προώθησης – κυκλοφορίας σ’ αυτήν, των Ισραηλινών εμπορικών προϊόντων, στα οποία, λόγω -όπως λένε- της πολιτικής του Ισραήλ, στο Παλαιστινιακό πρόβλημα, η Ευρώπη έχει επιβάλλει απαγόρευση! (Ο μόνος που διαφώνησε, θα ακολουθήσει άλλη πολιτική, και έλαβε τα συγχαρητήρια του Νετανιάχου, είναι, όλως τυχαίως, ο Βρεττανός Π-Θ)!

Δεν   είναι τυχαίο ότι ο σκληρός Εβραίος,     Άγγλος Π-Θ πάει την χώρα του σε δημοψήφισμα, στις 23-06-2016, με το ερώτημα της παραμονής ή όχι της χώρας του στην Ευρώπη! Παρ’ ό,τι δήλωσε ο Κάμερον προς τους Βρεττανούς, ότι αυτός τάσσεται υπέρ της παραμονής, είναι φανερό ότι, αν δεν ψεύδεται, σίγουρα υποκρίνεται, αφού ουδείς λόγος επέβαλε τις κάλπες! Ίδωμεν!

  – Ως μέσον αυτού του εκβιασμού προς τη “Δύση”, οι Τούρκοι, στην παρούσα φάση, χρησιμοποιούν κυρίως το Προσφυγικό, που πηγάζει από το “Συριακό” πρόβλημα, καθώς και τα κύματα” των λαθρομεταναστών, τα οποία εκκινούν κυρίως από τις … χειμαζόμενες χώρες της Κ. Ασίας, και της Β. και Κ. Αφρικής.

Τα τουρκικά …“αιτήματα, τα οποία αποτελούν ταυτόχρονα και τουρκικούς εθνικούς ΑΝΣΚ, ως προς την Ελλάδα, είναι:

   – Το 1/2 Αιγαίο, τουλάχιστον!

   – Αυτό σημαίνει, όχι μόνον ΣΥΝΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ(!) του Αιγιακού ενεργειακού πλούτου, αλλά κυρίως ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ(!) στο ελληνικό Αρχιπέλαγος!

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΟΧΕΥΟΥΝ ΣΤΗ ΣΥΝΟΛΙΚΗ(!) ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΙΣΧΥΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ“!

     – Τη Δ. Θράκη!

   –  Το τουρκικό σχέδιο στο Αιγαίο ΣΥΝΥΦΑΙΝΕΤΑΙ (!) με την τουρκική πολιτικο-οικονομικο-κοινωνική “προέλαση” στη Δ. Θράκη, με τελικό στόχο -προοπτικά / μεσομακροπρόθεσμα- και αυτής την αποκοπή, από τον ελληνικό εθνικό κορμό! Το “ΑΙΓΑΙΟ” (ΖΧ της Ελλάδος / οι ελληνικοί “πνεύμονες”) δηλαδή, δεν είναι παρά μέρος του συνολικού / “κοινού” υφισταμένου τ/σχεδίου, που αφορά την Ελλάδα.

    –  Ο “Λαιμός της Ξάνθης” είναι ο 1ος τ/στόχος, διότι διασταυρώνεται με τον… περιβόητο 25ο Μεσημβρινό.

       –  Αν πάρουν τη Δ. Θράκη οι Τούρκοι, τότε διεκδικούν άμεσα και άνετα τα ενεργειακά κοιτάσματα στα νότιά της, αλλά και τα αντίστοιχα της Καβάλας – Πρίνου!

       – Ένας, τέλος, επιτυχής τουρκικός επιχειρησιακός συνδυασμός, σε Αιγαίο και Δ. Θράκη, υποβοηθούμενος από τη “Δύση”, θα οδηγούσε και στην Ελλάδα της … Μελούνας! (Ποιό μεγάλο ελληνικό νησί είναι στο ύψος της); Θα οδηγούσε στην χαρά των Αλβανο-Σλάβων των Σκοπίων, ή όχι;

     – Την Κύπρο!

      – Στο “Κυπριακό” θέλουν την αναγνώριση 2 κρατιδίων στη Μεγαλόνησο, “2 οντοτήτων”, υπό μία “χαλαρή” “Κεντρική Κ-Β”, θέλουν δηλ. (Κε Αναστασιάδη!..) ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ και για να ακούγεται πιο καλά στα ελληνικά αυτιά, αυτά του θεωρουμένου χαχόλου ελληνικού λαού, Χαλαρή Ομοσπονδία! (Γνωρίζουν ότι η “Διεθνής Εξουσία”, τουλάχιστον στην παρούσα φάση, δεν θα τους επιτρέψει να την κατακτήσουν όλη, δια μιας απλής προελάσεως, της μορφής του 1974)!

    – Γι’ αυτό, τώρα που ξεκίνησαν πάλι συζητήσεις επαναπροσέγγισής τους με τους Ισραηλινούς στην Ελβετία, (2 επιτροπές υπό τους Σινιρλίογλου – Σιεκανόβερ), “κτύπησαν” τα 12νησα και συγκεκριμένα το σύμπλεγμα Καστελορίζου με τους ατυχείς πρόσφυγες και τους “λαθρο”, σύμπλεγμα που τόσο καιρό “δεν άγγιζαν”, διότι έκανε “τσιζ”, αφού είναι υπό Ισραηλινή προστασία, μιας που από την εκεί περιοχή σχεδιάζεται να “περάσει” ο βόρειος Ι/ενεργειακός διάδρομος, ο οποίος συνεχίζοντας θα διέρχεται από τον 25ο Μεσημβρινό!.. (Τα έχουμε πει)…

      – Τα 12 νησα, (ευρύτερα / και κυρίως οι νότιες περιοχές τους), αν περιέλθουν σε τ/κατοχή, (αυτό πολιτικά δεν μπορεί να γίνει άμεσα, παρά μόνον αν επιχειρηθεί στρατιωτικά), έστω σε “1ο χρόνο” αμφισβητηθεί και στην πράξη η ελληνικότητά τους, εκτός από λεκτικά, που ήδη γίνεται, και ακολουθηθεί και εκεί η γνωστή θεωρία των “3 βημάτων”, τότε αμέσως φράσσεται η προς την Κύπρο θαλασσία οδός και πολύ εύκολα μπορεί να διεκδικηθεί στρατιωτικά, λόγω και των κοντινών της αποστάσεων από τα νότια – Μεσογειακά – παράλια της Τουρκίας, η συνολική κατάκτηση του νησιού της Αφροδίτης.

       – Αν πάρουν τα 12νησα οι Τούρκοι, ή έστω κυριαρχήσουν στην περιοχή τους, τότε πλην της Κύπρου, δύνανται να διεκδικήσουν, πλην των πλουσιοτάτων ενεργειακών κοιτασμάτων στα νότια της Μεγαλονήσου και τα επίσης πλουσιότατα αντίστοιχα, της ελληνικής ν. Κρήτης!

     – Γι’ αυτό και οι Τούρκοι είχαν, επί Π-Θ γίας Τανζού Τσιλέρ, θέσει και θέμα Γαύδου, (με Αξκό τους στη Νάπολι, θα θυμάστε), γι’ αυτό και έχουν αναφερθεί πολλές φορές τα τελευταία χρόνια στο πώς έχασαν την Κρήτη και πως δεν θα αφήσουν να χαθεί, καθ’ όμοιον τρόπο, και η Κύπρος!

       – Ομοίως, γι’ αυτό και η “καταζητούμενη” από τους Κούρδους Τσιλέρ είχε θέσει επίσης θέμα υφαλοκρηπίδας στο Ιόνιο Πέλαγος, (όπως το διαβάζετε), διότι πλην των υφισταμένων Τουρκαλβανικών σχεδίων, οι Τούρκοι στόχευαν (και στοχεύουν) στην οικονομική ελληνική ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΗ(!)…

       –  Την οικονομική εκμηδένισή μας την πρόσφεραν στους Τούρκους “στο πιάτο”, [χωρίς αυτοί να κουνήσουν ούτε το μικρό τους δακτυλάκι, (είναι φοβερό)], οι μικροθωρούντες Έλληνες πολιτικοί και κυρίως ο τέως Π-Θ Κος Κ.Α.Καραμανλής*, [ρομαντικός, κοντόφθαλμος, υπερφίαλος, βλαξ, ή προδότης είναι ένα ερώτημα για τον Ιστορικό του μέλλοντος, σε ό,τι τον αφορά / γι’ αυτό και “το παίζει” σιωπηλός … “Βούδας” / στην πολιτική δεν μετρούν οι προθέσεις, αλλά τα αποτελέσματα / απέδειξε πως δεν έμαθε τίποτα από τον μεγάλο Στρατηγιστή Θείο του, ούτε και από τον “Παγκόσμιο Διπλωμάτη” Ε.Κ.Βενιζέλο, με τον οποίον ασχολήθηκε στο διδακτορικό του], ο Καραμανλής λοιπόν, με τα περίφημα ρωσικά του “ανοίγματα”, αφού οι ιδιοκτήτες του ελληνικού … οικοπέδου “Δυτικοί”, αμέσως μετά, και με συγκεκριμένο απλό σχεδιασμό, μας οδήγησαν στην … Κόλαση, που μοιάζει να είναι μόνιμη και που βιώνουμε εδώ και μια 7 ετία τώρα και με προοπτική ορατή, τουλάχιστον μέχρι το 2030!

* Όταν ο Κος Κ.Α.Καραμανλής “πήγε” στις εκλογές  που έχασε και μας είπε “αντίο”, δεν είχε να (μας) πληρώσει μισθούς και συντάξεις, μας είπε “δεν υπάρχουν χρήματα”, για να έλθει φυσιολογικά μετά ο “λίγος”, όπως αποδείχθηκε, ΓΑΠ (περισσότερο όμως ειλικρινής εκτιμώ), και να μας “χώσει” στα Μνημόνια, όταν κατάλαβε πως … “δεν υπάρχουν λεφτά” και ένοιωσε να “γκρεμίζεται η γη κάτω από τα πόδια του”, έχοντας την ευθύνη της επιβίωσης ενός λαού και ενός Έθνους. [Πήγε στη Γαλλία, θα θυμάστε, να κάνει το “κόλπο γκρόσσο” και είχε “πέσει”, πριν προλάβει να ανέβει στο α/φ της επιστροφής, στην Ελλάδα].

  Ο Κ. Α. Καραμανλής (που ενώ είχε νικήσει το Σημίτη στις εκλογές του 2000, πήρε “εντολή ήττας”, δηλ. αναμονής έως το 2004, λόγω των ξενικών σχεδιασμών για τη δόλια μας Πατρίδα) ΔΕΝ εδικαιούτο να μας οδηγήσει στην καταστροφή, διότι προειδοποιήθηκε ποικιλοτρόπως από τη “Δύση”, για το γεωπολιτικό και γεωστρατηγικό “κομμάτι” του “παιχνιδιού”, ως μεταξεταστέος μαθητής, ως μη όφειλε! Γιατί;

  Διότι προειδοποιήθηκε με ωραίο τρόπο “δις και τρις και τετράκις” αρχικά, αλλά και στη συνέχεια με … πράξεις, όπως με τη φωτιά στη Ραφήνα, στην οικία του,  με (την) απόπειρα δολοφονίας του, όπως λένε, με διάφορες δημοσιογραφικές ποταπές ύβρεις και συκοφαντίες για τη σύζυγό του, με τις φωτιές και δυστυχώς με τους αθώους νεκρούς στην Πελ/σο, με τα πεσμένα Ε/Π και τους επιφανείς Έλληνες νεκρούς, με τον ατυχή Ελληνο-Αρμένη νεαρό δήθεν “αναρχικό”, νεκρό στα … “Δεκεμβριανά” του 2008, [τότε που αλώθηκε η Αθήνα και οι Αλβανοί πλιατσικολόγησαν όλο το εμπορικό Κέντρο, τότε που ακολουθήσαμε … “παθητική άμυνα”, διότι αν αντιδρούσε το Κράτος, πιθανώς να πάθαινε χειρότερα], με τις τηλεφωνικές, αλλά και στο πεδίο, παρακολουθήσεις όλων όσων εξέφραζαν τότε τους θεσμούς του Κράτους, όπως του ΠτΔ, του Π-Θ, του Α/ΓΕΕΘΑ, των Δικαστικών και Εισαγγελέων, με τη … “VODAPHONE”, και τον άλλον “ξύπνιο” τον Βουλγαράκη να “βγαίνει” και μάλιστα και σε απευθείας σύνδεση νομιζω, να μας λέγει ή μάλλον να μας δείχνει με σχήματα και διαγράμματα, (ποιός “λαμπρός” ήταν Αρχηγός στην ΕΥΠ τότε), πως οι υπόψη παρακολουθήσεις κατέληγαν στην Αμερικανική Πρεσβεία! Καταλάβατε]!..

Τί είναι αυτά ρεεεεεεεεεεεεε; 

Πολλά και … Θερμά σας Συγχαρητήρια!

Ήταν τότε λοιπόν που είχε χαθεί η δυνατότητα διακυβέρνησης της χώρας από τον Καραμανλή! Αν ζούσε ο Θείος του θα έλεγε πάλι: “Ποιός κυβερνά αυτήν την χώρα”;

– Ξαναγυρνώντας στους Μογγόλους, στο “Κουρδικό” δεν θέλουν δημιουργία Κουρδικού Κράτους στα νώτα τους, (Α. και ΝΑ Τουρκία), αλλά και στα … “σπλάγχνα” τους (Β. Συρία) και γι’ αυτό αγωνίζονται “πάσι δυνάμει“, γι’ αυτό και κυρίως ενεπλάκησαν στο “Συριακό”. (Και μιας και η αναφορά για … τ/”σπλάγχνα”,  θυμηθείτε τί είχε πει ο Τούρκος … “Ρομπέν των Δασών”, όπως έλεγαν οι οπαδοί του, το … “νικητή” της Κύπρου, Μπιουλέντ Ετζεβίτ: “H Κύπρος είναι ένα στιλέτο στα σπλάγχνα της Τουρκίας”, “αν πέσει σε ελληνικά χέρια”, συμπλήρωνε! Γι’ αυτό και ο Κονιάρος Δαβίδ γράφει στο γνωστό του πόνημα, πως και αν ακόμα δεν υπήρχε πρόβλημα στην Κύπρο, θα έπρεπε να εφεύρουμε”!.. Φαντάζεστε λοιπόν και ένα μεγαλύτερο “Κουρδικό στιλέτο” στα τωρινά τουρκικά νώτα); 

Παράλληλα δεν θέλουν να χάσουν τον φοβερό ενεργειακό πλούτο της ΝΑ Τουρκίας, αλλά και με αφορμή το “Κουρδικό” επιχειρούν να διεκδικήσουν, από τη “Διεθνή Εξουσία”, μερίδιο και στα χρυσοφόρα ενεργειακά κοιτάσματα του Β. Ιράκ

Αυτές φίλες και φίλοι μου είναι οι απτές και δυνάμενες να υλοποιηθούν -πάντα κατά τους Τούρκους- μογγολικές διεκδικήσεις, τις οποίες θα  επιχειρήσουν και μάλιστα ήδη επιχειρούν, μέσω εκβιασμών, να “πάρουν” από την Παγκόσμια Εξουσία, πατώντας στο “Συριακό”, στο “Κυπριακό”, στα … 100 χρόνια, το 2023, της συνθήκης της Λωζάννης, που δεν είναι μακρυά, κλπ, κλπ, κλπ!…

Οι … υπερβατικές τ/διεκδικήσεις, από την άλλη, είναι τα … αυτοκρατορικά φληναφήματα του Κου Νταβούτογλου! Όμως αυτά θα τα εξετάσουμε κάποια άλλη φορά!.. 

– Εδώ ακριβώς τίθεται το “μέγα ερώτημα”! Τί θέλει η “Παγκόσμια Εξουσία” γενικά, αλλά και ειδικότερα για την στρατηγικής σημασίας περιοχή της Μεσογείου, του “κέντρου δηλ. της Γης” και πιο ακόμα ειδικά, τί θέλει για την κρίσιμη γεωστρατηγικά και έπειτα γεωοικονομικά, περιοχή, όπου ευρίσκεται και η Ελλάδα μας ;

– Δεν έχει λοιπόν σημασία, (τουλάχιστον σε 1ο χρόνο), να μας απασχολεί το τί θέλουν να πάρουν οι Τούρκοι από την Ελλάδα, αφού πρέπει πρωτίστως να εστιαστούμε στο τί θέλει και στο τί έχει σχεδιάσει η “Διεθνής Εξουσία” για την Ελλάδα, χρησιμοποιώντας αυτή -ΠΡΟΣΕΞΤΕ- ως όχημα υλοποίησης του ή των όποιων σχεδίων της, τα … “αιτήματα” της Τουρκίας, δηλ. την ίδια την Τουρκία!

– Πριν εξετάσουμε δηλ. πχ τη σοβαρή πιθανότητα να μας πουν οι Ευρωπαίοι, όντας εμείς πιθανά θύματα των τουρκικών εκβιασμών, Έλληνες δώστε το όνομα της “Μακεδονίας” στους Σκοπιανούς, πείτε “ΝΑΙ” στο να μπουν στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ (αυτό αργότερα), ώστε να “ανοίξουν” τα βόρεια σύνορα σας και να αναπνεύσετε λίγο με τους … πρόσφυγες”, ή πχ “αποδεχθείτε την συνεκμετάλλευση με τους Τούρκους στο Αιγαίο, ώστε να σας βγάλουμε από την οικονομική … Κόλαση, που ζείτε”, (Κόλαση που λέγαμε παραπάνω / η συνεκμετάλλευση εν τω μεταξύ θα επιφέρει αρχικά και την “ελαφρά ελληνική κυριαρχία” στα Αιγαιοπελαγίτικα νησιά, τα “κολλητά” στην Τουρκία, και στη συνέχεια την … “ανεξαρτησία” τους…),  και αρκετά ασφαλώς άλλα ερωτήματα, θα πρέπει πρώτα να εξετάσουμε και να δούμε, ποιοί είναι αυτοί οι “Παγκόσμιοι Κυβερνήτες“!  

– Εδώ σταματά ο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ“, αφού το ποιοί είναι οι “Παγκόσμιοι Εξουσιαστές” και το τί θέλουν (και διεθνώς, αλλά και στα “στενά” ελληνικά πλαίσια), τα έχουμε πει, γράψει και αναλύσει (και) εδώ στο “σάϊτ” μας, από τις πρώτες κιόλας παρεμβάσεις του “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ” και της ουράνιας Ταξιαρχίας, της ΧΟΡΩΔΙΑΣ του!

– Να σας υπενθυμίσω μόνον ότι το “κλειδί” των όποιων εξελίξεων θα είναι ή είναι ήδη, ορθότερα, το Ισραήλ και η ασφάλειά του, και ακολούθως το “Μεγάλο επίσης Ισραήλ”, το οποίο, αργά ή γρήγορα, θα συγκρουσθεί με την ρωσική…αρκούδα!

ΣΑΣ ΑΦΗΝΩ ΟΜΩΣ ΤΩΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΩ ΣΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΓΙΑ ΑΝΕΙΛΗΜΜΕΝΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ!

ΕΣΕΙΣ ΟΜΩΣ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΠΡΟ-ΒΛΗ-ΜΑ-ΤΙ-ΣΤΕΙ-ΤΕ! ΠΧ ΤΙ ΑΛΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ Η (ΔΙΑΖ) ΤΙ ΑΛΛΑ ΔΙΛΗΜΜΑΤΑ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΗ “ΔΥΣΗ”!!! 

“ΤΑ ΛΕΜΕ”!!!

                                                                                     “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ

ΥΓ.

α. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩ ΚΑΙ (!) ΒΡΕΤΤΑΝΟΙ ΦΙΛΟΙ!!!

ΣΑΣ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΕΔΩ, ΠΟΥ ΩΣ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΓΗΣ, ΑΥΤΗ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΗΝ … ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΚΑΚΙΕΡΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ:

                                     ΑΚΟΥΣΤΕ ΜΕ(!!!), ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΛΟΓΙΑ ΜΟΥ!

ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝΤΕΣ Η (ΔΙΑΖ) ΚΟΝΤΟΦΘΑΛΜΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΣΑΣ, ΟΣΟ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΥΡΙΣΚΟΝΤΑΙ, ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΥΣ ΣΑΣ και

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ “ΣΥΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”!

ΜΟΝΟΝ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΝΙΚΗΤΕΣ!

ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΑ!

ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ!

ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ!!!

β. Σας ευχαριστώ Τούρκοι που με διαβάζετε, (με αφορμή την τελευταία μου παρέμβαση στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΡΥΛΟ, όπου σας συμβούλευσα με περισσή αγάπη, στο τί θα πρέπει να κάνετε και εσείς με τη σειρά σας, “εδώ και τώρα”), και κυρίως σας ευχαριστώ που με “ακούτε”  και που αμέσως ή εμμέσως, μου απαντάτε! Θα ήθελα όμως να με “ακούτε” σε όλα και μάλιστα να πειθαρχείτε στα όσα σας γράφω, διότι σε κάθε άλλη περίπτωση, θα ΧΑΣΕΤΕ!!!

Έτσι, πχ ο Κος ΥΠΑΜ σας, ο “σκληρός Ερντογανικός Ισλαμιστής” Κος Ισμέτ Γιλμάζ, με άκουσε και είπε στους δημοσιογράφους σας ότι πάει να ξεκουραστεί λίγο! Φαντάζομαι ότι θα μερίμνησε και ο Κος Ακάρ, για το … “Rotation”,που σας έγραφα, ώστε να ξεκουραστεί και το προσωπικό σας! Είναι κρίμα και ντροπή! “Ayıp, ayıp, büyük ayıp, arkadaşlar” …

Επίσης, ο φίλος μου ο Δαβίδ, ο Π-Θ σας, μου απάντησε, (βρήκε την ευκαιρία), πως “ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΕΔΑΦΗ ΑΥΤΑ”! (Εννοούσε τα σημερινά τουρκικά ασφαλώς, ποιά άλλα άραγε, για τα … μη τουρκικά θα μιλούσε); Απαντώ!

Φίλε Δαβίδ, ΜΗΝ ΔΕΣΜΕΥΕΣΑΙ! ΕΡΧΕΤΑΙ “ΤΣΟΥΝΑΜΙ” (!!!) ΚΟΝΙΑΡΕ…

ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΛΙΓΟ ΧΛΩΜΟ!

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΘΑ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΕΚΤΡΩΜΑΤΟΣ ΠΟΥ Ο ΚΕΜΑΛ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ, (ΓΡΑΦΩ “ΤΟΛΜΗΣΕ”, ΑΦΟΥ “ΤΟΥΡΚΟΣ” ΣΗΜΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΩΣ ΜΕΓΑΣ … ΚΑΘΗΓΗΤΑΚΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΤΟΝ ΑΞΕΣΤΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟ, ΣΗΜΑΙΝΕ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΒΑΡΒΑΡΟ), ΑΥΤΟΥ -ΛΟΙΠΟΝ- ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΕΞΑΜΒΛΩΜΑΤΙΚΟΥ “ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ”, ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΟΥ!!!

γ. Δαβίδ!

Έρχεται η Άνοιξη! Θα  ανθίσουν τα λουλούδια σε λίγο!!! Ο Ακάρ είναι φίλος σας ή σας ετοιμάζει καμιά Χούντα; Μήπως κάποιοι άλλοι, δικοί σας στρατιωτικοί, σας ετοιμάζουν καμιά στρατιωτική έκπληξη; Λέω τώρα, δεν ξέρω!!!

δ. Ε! Αμερικανοί!

Μέχρι πότε “θα σας έχουν στα 4” οι Μογγόλοι; Μέχρι πότε θα tους πεοθηλάζετε; Γελάει ο κόσμος, με “το πώς σας παίζουν μπάλα”!.. “Κάνατε μάγκα”  μέχρι και τον τέως ΠτΔ της Τυνησίας, τον Κο Μερζούκι, που “ανέλυσε” το “γιατί” όλοι εσείς οι “Μεγάλοι” είστε – υποτίθεται – εναντίον της Τουρκίας!.. Γελάνε μαζί σας όλα τα λιμά!..

                                                                                     ΞΕ-ΦΤΙ-ΛΙ-ΖΕ-ΣΤΕ!

                                                                                            ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ!

                                                                                                     – / –