Χωρίς… Τίτλο!

Φίλοι μου! “Πάμε γερά”!

ω1

Άσχετο! Απλώς Μας Άρεσε Ως Σύνθημα

1. Ρε Κύπριοι ή Ελλαδίτες ένστολοι (κυρίως εσείς), αλλά και μη… παλιορουφιάνοι!

– Έπρεπε να γράφαμε ότι ο Στρατηγός Λεοντάρης, ο Α/ΓΕΕΦ, είναι… λαμόγιο, ώστε να του δείχνατε τελικά τί γράφαμε εδώ σχετικά με τα Ε-Τ, την Κύπρο, κλπ, με στόχο να πλήξετε και μόνον, ρε βρωμιάρηδες, τον γράφοντα;

– Τελικώς μας “είδε” και έτσι πετύχαμε αυτό που θέλαμε, ήτοι να δει το τί γράφουμε και αν θέλετε να μας… διαβάζει! Πέφτετε εύκολα σε παγίδες και προσέξτε το, διότι… πιο πίσω από εκεί που είστε μόνον θάλασσα έχει, αν με καταλαβαίνετε!..

– Τούρκοι!

– Είδατε! Η διχόνοια είναι το κύριο χαρακτηριστικό μας! Κάποιοι “δικοί” μας φοβούνται ακόμα… κάποιους! Ίσως να φοβούνται και τους… νεκρούς!.. Σκοτώνουν και τους… πεθαμένους, για να γίνουν Στρατηγοί και… Αρχηγοί!

– Αυτό που θα διαβάσετε τώρα αμέσως είναι και η αλήθεια και “δώστε βάση”! Ο Στρατηγός Λεοντάρης είναι πραγματικό λιοντάρι και σε πνεύμα και σε ψυχή και σε μυαλό!.. Αυτήν τη λέξη (μυαλό) “κρατείστε” την παρακαλώ, διότι θα με θυμηθείτε και θα με θυμηθείτε πικρά, όταν θα ξεκινήσετε το προς τα “ελεύθερα” της Κυπριακής Δημοκρατίας ροβόλημά σας!.. Καταλάβατε!

– Σημειώστε ακόμα ότι όλος ο σχεδιασμός σας, των Τ/Τ και Τ/Κ δυνάμεων Κατοχής, είναι στα χέρια των Αγγέλων! (Ο “Χακάν” που μας διαβάζει ξέρει ότι ο ΕΛΛΗΝΑΣ δεν λέει ποτέ ψέμματα)!..

– Ο Λεοντάρης είναι ό,τι “καλύτερο” είχε να παρουσιάσει ο ΕΣ, τουλάχιστον μέχρι πρότινος! Αξκός που χαρακτηρίζεται, πλην των άλλων, από ήθος (!!!) Τουρκο-Μογγόλοι, κάτι που επιτρέψτε μου να πω ότι εσείς, οι… Πρώσοι(sic) στερείστε!.. (Δεν θα το εξηγήσω τώρα αυτό)!..

– Γι’ αυτό και επειδή Α-ΞΙ-ΖΕΙ συνολικά ως Στρατιωτικός και ως Άνθρωπος (την ξέρετε αυτήν τη λέξη Μογγόλοι;), πήγε να μας τον “πάρει” ο… Θεός, σε “αυτοκινητιστικό”, όταν ήταν Στρατάρχης (Δκτης της 1ης Στρατιάς μας)! Είδατε δεν έγραψα ότι ήσασταν εσείς “από πίσω!.. Δεν σας κατηγόρησα αυτήν την φορά!..

– Έπρεπε όμως Τούρκοι, επειδή ξέρουμε τις… αδυναμίες μας, να βρούμε έναν τρόπο να μπούμε στο ΓΕΕΦ!.. Καταλάβατε! Άλλωστε εμείς δεν ξέρουμε να… μπαίνουμε σε φίλια Επιτελεία! Η δουλειά μας είναι να “πετάμε” και να μπαίνουμε στα διάφορα Στρατηγεία και Δκριά σας, όπως και σε συναφή φίλων σας χωρών, στα Βαλκάνια!.. Και όταν θα σας στείλουν “πάνω” μας, τότε θα το αντιληφθείτε πολύ καλά αυτό, που μόλις διαβάσατε!..

– Όσο για κάποιους φίλιους… μούλους στην Κύπρο, αλλά και στην μητροπολιτική Ελλάδα, τους καλούμε να αλλάξουν άμεσα στάση και συμπεριφορά, διότι θα κλάψουν πικρά!.. Μέχρις εδώ!..

2. Αλβανοί! (Απευθύνομαι μόνον στους Αλβανο-Αλβανούς και όχι στους Τουρκαλβανούς και λοιπούς Τουρκο-γενίτσαρους, αλβανικής καταγωγής)!..

Κάποιοι από εσάς, με όσα γράφουμε εδώ κατά καιρούς, κλπ, που δεν θα τα επαναλάβω, με κατακρίνατε, κάποιοι με υβρίσατε, ενώ και οι ΜΥ σας υποχρεώθηκαν (και μπράβο τους) να με διαβάζουν και με… παρακολουθούν “εκ του σύνεγγυς”, θεωρώντας με εχθρό σας! (Ξυπνάτε εκεί στη… “νεο-Σιγκουρίμι”, δεν είμαστε… αρνιά! Θέλετε χρόνια πολλά ρε, για να φτάσετε την εκπαίδευσή μας και μόνον, δεν γράφω κάτι άλλο)!..

– Και όλα αυτά διότι κυρίως, παρουσιάζω μεγάλο μέρος της σύγχρονης Αλβανίας, όπως και αυτής που έξυπνα, (άσχετα αν είναι… “παραμύθι”, αυτό δεν το εξετάζω) αποκαλείτε “Φυσική Αλβανία”, ως τουρκοεξαρτόμενης, ως τουρκόδουλης και ως τούρκο-γενιτσαρικής, με τεράστια έλλειψη της συχνάκις αναφερομένης από εσάς Αλβανικής ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ!..

– Ρωτάω τώρα εγώ ο… “εχθρός” σας: Τί έγινε τις προάλλες στο Κόσσοβο; Πώς η ΜΙΤ μπήκε και πήρε τους 6 Τούρκους… Γκιουλενιστές; Σταματώ εδώ! (Οι… απολύσεις των ΥΠΕΣ και Α/Πληρ-ριών Κοσσόβου, ας μείνουν ασχολίαστες καλύτερα, διότι δεν θέλω να… γελάσουμε, αφού γράφω σοβαρά! Σε κάθε περίπτωση, η… αντίδραση αυτή του “Π-Θ” Λιμάϊ , ο οποίος… μοιάζει να μην ήξερε, ήταν η ενδεδειγμένη)!..

Δεν θα σας παρουσιάσω, τουλάχιστον τώρα, φωτογραφίες και ονόματα, (λίγα βεβαίως, αλλά ενδεικτικά) από “χρηματο-δωρο-δοσοληψίες” μεταξύ “δικών” σας και Τούρκων! Αν όμως απαιτηθεί θα γίνει και αυτό! Όχι πως δεν τους ξέρετε, αλλά “να έτσι, για την τιμή των… κουρασμένων φτερών μας”!.. (Άγγελοι γαρ)!..

– Δεν θα αναφερθώ όμως, διότι πρέπει να είμαι και είμαι ΔΙΚΑΙΟΣ, ούτε στους λίγους Αλβανούς που χρονικά “πιο πίσω” είχαν πάει και βγάλλει την τ/σημαία, στη Β. Αλβανία (;), στα εγκαίνια νομίζω ενός φράγματος, το οποίο είχαν φτιάξει Τούρκοι, θέλοντας να τονίσουν ότι “εδώ είναι Αλβανία”!

Αυτοί “ναι” είναι “υπερήφανοι Αλβανοί” και απέδειξαν ότι μέσα στην χώρα σας υπάρχουν ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ, στο να γίνει η Αλβανία δούλη της Τουρκίας ή της όποιας “τρίτης” χώρας, για να μην παρεξηγηθώ, αλλά τώρα “μιλάω” για Τουρκία, αφού έχετε δώσει και δίνετε συνεχώς… λαβές και δικαιώματα!..

– Γνωρίζουμε φίλοι Αλβανοί, και εσείς και εμείς, ότι Αλβανο-Κοσσοβάροι, με Σκοπιανά διαβατήρια, το 2008 (στα 2α… “Δεκεμβριανά” μας), με εντολή “Μεγάλων”… “τρίτων” (ποιών τάχα μου; έλα ντε) έκαψαν την Δ. Πελ/σο, δολοφονώντας, ως νέοι… Νέρωνες, 38 άτομα (δεν αναφέρομαι στο κόστος των λοιπών… Κ/Φ, αφού δεν υπάρχει τίποτα ανώτερο της ζωής)!

– Δυστυχώς η εντολή ήταν “αφήστε τους να φύγουν”! Έτσι και έγινε! (Οι “Άγγελοι” δεν επενέβησαν τότε)! Οι… Κοι αυτοί, (μερικοί με τις οικογένειές τους, που τις είχαν φέρει για… ξεκάρφωμα, και με… φτηνά τζιπ, των 3000 + κυβ.), έφυγαν μέσω Ιταλίας (οι 2 στους 3 δια θαλάσσης), επιστρέφοντες στην χώρα τους!

– Δεν θα αναφερθώ επίσης ούτε στην “κίνησή” τους μέσα στην Αθήνα τότε, πριν και μετά, (ούτε και τώρα), διότι θα… εκπλαγείτε!.. Ούτε και στο ρόλο Αλβανο- Κοσσοβάρων πρακτόρων ή “πρακτόρων” σε πολλά θέματα στην Ελλάδα, όπως για παράδειγμα στην… εκπ-ση Αλβανόπουλων Β’ Γενιάς, στο πώς να… διαδηλώνουν, πώς να… διαμαρτύρονται, πώς να… αναφέρουν, πώς να… “κινούνται”, πώς να σπάνε… πεζοδρόμια, κλπ, διότι θα φοβηθείτε πραγματικά!

– Τότε είχαμε… παθητική άμυνα, τώρα έχουμε τον δικό μας… ιδιόμορφο Χότζα, ως Π-Θ, και τα πράγματα έχουν σκοπίμως χειροτερεύσει, οι αρμόδιες Υπηρεσίες έχουν Π-Θ κές εντολές, μέσω του Τόσκα, κλπ, να μην επεμβαίνουν, κλπ… (Πρόκειται για τις λεγόμενες Τοσκικές” εντολές)!

– Σημειώστε, για ακόμα ένα παράδειγμα, ότι Αρχηγός στα Εξάρχεια συγκεκριμένης Ομάδος, Αναρχικών υποτίθεται, είναι, όλως τυχαίως βεβαίως, Αλβανός, κλπ! (Με τους αναρχικούς… Φασίστες Ουκρανούς, θα ασχοληθούμε άλλη φορά)!..

Μετά ρε Αλβανοί έρχεστε και ζητάτε να αναγνωριστεί από την Ελλάδα το Κόσσοβο! Ακόμα και να υπάρχουν κάποιοι Έλληνες σε κρίσιμες θέσεις, υποστηρικτές αυτής της… υπερβολής, τους έχετε ήδη… δολοφονήσει, με όλα τα παραπάνω! Αν με καταλαβαίνετε Αλβανοί! (Τώρα βεβαίως, και ορθώς πράττετε, ποντάρετε στο ότι μας κυβερνούν “Διεθνιστές”, ο Αρχηγός των οποίων -και Π-Θ μας- είναι “αδελφός”, μέσω SOROS, του… Έντι σας, ποντάρετε επίσης στο γεγονός ότι η Ελλάδα χρεοκόπησε ή πιο σωστά σκοπίμως την χρεοκόπησαν, και πάλι ορθώς, αφού μια τέτοια χώρα δεν μπορεί να έχει ανεξάρτητη εθνική πολιτική, αλλά κυρίως -και πάλι ορθώς- ποντάρετε στο ότι οι παγκοσμιοποιητές “Διεθνείς Εβραίοι” έχουν προ καιρού, “εν όψει της υλοποίησης των οικονομικών συμφερόντων τους”, προγράψει την χώρα μου / μας)!..

– Σίγουρα, για όλα αυτά τα λίγα που παραπάνω μόλις σας περιέγραψα, η ΜΙΤ δεν ξέρει τίποτα! Εσείς γενικώς… αυτενεργείτε!.. Αχαχαχαχαχαχα

Κυττάξτε λοιπόν να απογαλακτιστείτε από τους Μογγόλους και κυρίως από το άφθονο χρήμα, με το οποίο σας… θρέφουν και κυττάξτε να δημιουργήσετε ένα πραγματικό υπερήφανο Αλβανικό Κράτος, (και το Μητροπολιτικό και αυτό της… “Φυσικής Αλβανίας”, όπως πχ είναι το αλβανικό Κόσσοβο, με ό,τι εκεί εξευτευλιστικό για εσάς συνέβη), το οποίο να στηρίζεται σε Αρχές, Αξίες, καθώς και στην ιστορική αλήθεια(!) και όχι στο ψέμα, (λέγε με πχ πΓΔΜ), το οποίο έχει πάντα “κοντά ποδάρια”, όπως λέμε εδώ, στην χώρα που σας “έφτιαξε”, (μετά το 1990 και συνεχίζει να σας “φτιάχνει”), στην χώρα που σας έμαθαν να την μισείτε, στα χρόνια των Οθωμανών, στα χρόνια του Αργυροκαστρίτη, Ελληνο-γενίτσαρου Ενβέρ Χότζα και στα μετέπειτα χρόνια των μπάσταρδων (δεν την γράφω αυτήν την λέξη ως ύβρι, αλλά ως ιστορική πραγματικόττα) απογόνων των Οθωμανών, λέγε με Τούρκων!..

[Ως παράδειγμα, σας αναφέρω τον νυν Αρχι-μαφιόζο Π-Θ σας Κος ΡΑΜΑ, ο οποίος “κυνηγάει την… ουρά του”, ήτοι τους Έλληνες, οι οποίοι ζουν ακόμα στην Ήπειρο που κατέχετε, και τους κλέβει, αυτός(!) σήμερα, τις περιουσίες!.. Ο ξεδιάντροπος ΡΑΜΑ, που αν μιλήσουμε θα πρέπει “να ανοίξει η γη να τον καταπιεί! Ευτυχώς όμως τον περιέγραψε ΑΡΙΣΤΑ ο δικός σας εκεί, ο Σαλί ΜΠΕΡΙΣΑ, που ό,τι θέλετε μπορείτε να πείτε σε βάρος του, αλλά ποτέ κανείς δεν θα μπορέσει να θίξει τον ανδρισμό του, κομμάτι του οποίου είναι, στο αρσενικό βεβαίως φύλο, η ειλικρίνεια των λόγων, τους οποίους εκφέρει ένας Άντρας και αυτός ο πολιτικός σας είναι τέτοιος]!..

– Τέλος, στο πρόσφατο παρελθόν, σας είχαμε ζητήσει, (νομίζω σε άρθρό του ο ΑΝΤΙΛΑΛΟΣ), να μαζέψετε όλα τα πρακτοράκια σας από την χώρα μας! (Και αυτούς τους… “συνεργαζόμενους”, που είναι μέσα στην ΕΥΠ)! Το ίδιο κάνουμε και σήμερα!..

– Να θυμάστε ότι οι “Άγγελοι” φέρουν ρομφαίες !!!

ΣΥΣΤΑΣΗ: Λιγότερες παρτίδες με την ΜΙΤ! Δεν θα σας βγει σε καλό! Πχ! Μην στέλνετε συνεχώς για εκπ-ση στη ΜΙΤ στελέχη σας, μην “ανοίγετε” συνεχώς τα πόδια σας, σ’ αυτούς, κλπ!.. Καταλάβατε!..

ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ“!

3.  Κε Πάϊατ!

– Ό,τι θα διαβάσεις παρακάτω σε αφορά!

– Σημειώνω εξ αρχής ότι ο ΕΛΛΗΝΑΣ δεν λείχει και στην δημοτική μας γλώσσα ή στην… “αργκό”, δεν γλείφει!..

– Σε άκουσα και εγώ και όλη η στην Ελλάδα … “Ομάδα” μας (μας λείπουν αρκετοί τώρα στην Τουρκία) στη συνέντευξη* που έδωσες στον ΣΣ των Καλαβρύτων, στον μουσάτο εκείνο Κο, συμπατριώτη μου δημ/φο, μετά την ποδηλατική πορεία Πάτρα – Καλάβρυτα, στην οποία έλαβες και εσύ μέρος, γεγονός για το οποίο σε συγχαίρω!

*Μετά από τον φετεινό “Γύρο Θυσίας”!

– Διάβασε τώρα παρακάτω!

 • Το κύριο χαρακτηριστικό σου είναι η ικανότητά σου στην… σχοινοβασία, ως άλλος ζογκλέρ τσίρκου! Εννοώ απλά ότι είσαι φοβερός ΙΣΟΡΡΟΠΙΣΤΗΣ! Απέδειξες ότι είσαι ΕΜΠΕΙΡΟΤΑΤΟ στέλεχος της αμερικανικής διπλωματίας και μάλιστα ΠΟΛΥ ΠΟΙΟΤΙΚΟ!!! (Ουσιαστικά, αν εξαιρέσεις την απάντησή σου για τον Κουφοντίνα, σε τίποτα άλλο δεν ήσουν συγκεκριμένος, έχοντας απέναντί σου έναν νεαρό μεν, αλλά κατ’ εμέ, όπως τον έκρινα, φοβερά φέρελπι δημ/φο, ο οποίος σε… “πυροβόλησε”, με τα άριστα αμερικανικά Αγγλικά του, με ερωτήσεις επί του… στόχου, ήτοι επί των όσων κυρίων γεγονότων έχουν επισυμβεί στην χώρα μας, τον τελευταίο καιρό και μάλιστα χωρίς κανένα σχόλιο, όπως επιβάλλεται να μην κάνει ένας Δημ/φος και μη Σχολιαστής! Ένα λάθος έκανε μόνον και… εκτέθηκε, δείχνοντας -πιθανώς- το τί πιστεύει, αφού μάλλον δεν… άντεξε, λέγοντας εσφαλμένα πως ο Μητροπολίτης Αμβρόσιος έβρισε τους ομοφυλόφυλους, κλπ, ενώ ο Αμβρόσιος ό,τι φέρεται να είπε και πράγματι είπε, το είπε ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ μας και όχι των ομοφυλοφίλων! Εσύ το ήξερες, είμαι βέβαιος, αλλά είτε διότι είσαι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ” και έχεις λίαν… φιλελεύθερες απόψεις και θέσεις, είτε διότι δεν ήθελες να χαλάσεις το… “μουντ”, δεν τον διόρθωσες)!..
 •  Έγινες όμως ποιοτικός” και “άριστος χειριστής των όποιων συνομιλητών σου, (είμαι βέβαιος και των μη δημ/φων), όπως και άνθρωπος με αρχές και αξίες, όπως κάνει “μπαμ” ότι είσαι, (είναι καλό που εγώ προσωπικά σε γνώρισα μέσω αυτού του μικρού αποσπάσματός σου, στο youtube, και όχι μέσω των συστημικών Τ/Ο Σταθμών, ήτοι μέσω Παπαχελάδων, Κοσιώνηδων, κλπ και μάλιστα σε ένα τελείως “ελεύθερο” χώρο παράθεσης της υπόψη συνέντευξής σου, σ’ έναν χώρο που επεσήμανες και εσύ την ομορφιά του…), έγινες στέλεχος με Παιδεία και Αντίληψη, κάτι που επίσης αμέσως “κάνει μπαμ”, όταν μιλάς, από έμπειρους ασφαλώς πάντα παρατητρητές και μην με πεις εγωϊστή, διότι ασφαλώς έτυχες προφανώς εκπαιδεύσεως για χρόνια στις Η.Π.Α., αλλά ΑΚΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ ΠΑΛΙ(!), (ρητορικό σχήμα), αφού εσύ ο ίδιος μας το “πρόδωσες”, το “γιατί”!..
 • Έγινες όλα αυτά λοιπόν χάριν των γονέων σου που ανέφερες ότι ήταν ως άνθρωποι ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ (εγώ πιστεύω και ως πεποιθήσεις πως ήσαν ή είναι -αν ζουν, είθε- ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΟΙ), αλλά και χάριν κυρίως της γιαγιάς σου, αν δεν με απατά η κουρασμένη μνήμη μου, η οποία πέρασε την αμερικανική τεράστια οικονομική κρίση του 1929, κλπ, (και παγκόσμια ασφαλώς εν συνεχεία) και δεν πετούσε ούτε μια κούπα ρύζι, όπως χαρακτηριστικά νομίζω ότι ανέφερες!.. Απ’ αυτό και μόνον καταλαβαίνει κανείς ότι μεγάλωσες με ΑΡΧΕΣ και ΑΞΙΕΣ, τις οποίες διατηρείς και τώρα, παρ’ ότι… “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ”! (“Just a Joke Sir)!..
 • Είσαι όμως και ΠΡΑΓΜΑΤΙΣΤΗΣ, κάτι που φάνηκε, όταν ρωτήθηκες για τον Σαββίδη και το λιμάνι της Θεσσ/νίκης! Δυστυχώς ο χρόνος δεν γυρνάει πίσω, πλέον μένει μόνον η παρακολούηση της χρηστής ή όχι διαχειρήσεως του υπόψη λιμανιού, όπως ευστόχως επεσήμανες! Πώς όμως ξέφυγε στους οικονομικούς πράκτορες της Πρεσβείας, το υπόψη θέμα; Εννοώ, πώς και δεν το “τσίμπησαν” άμεσα;
 • Ακόμα! Απάντησες 2 φορές ότι δεν κάνεις προβλέψεις, δεν αρέσκεσαι σ’ αυτό, κλπ. Όμως σε ρωτάω! Πώς και πόσο αυτό είναι συμβατό με την απάντησή σου, σε ερώτηση που σου τέθηκε, για τους Τσίπρα – Μητσοτάκη, ότι θα πρέπει αυτοί να ενδιαφέρονται για το 2029 ή το 2039; Τελικά, προβλέψεις πρέπει ή επιτρέπεται να κάνουν μόνον οι μάχιμοι πολιτικοί άνδρες, ας τους πω έτσι, και όχι οι διπλωμάτες, όπως είσαι εσύ;
 • Επίσης ρωτάω: Μήπως κάπου έχουμε “ξεφύγει” με την… πολυαναφορά στα “Ανθρώπινα Δικαιώματα” στη σύγχρονη Δημοκρατία και φτάσαμε στο σημείο να τα χρησιμοποιούμε ως… φερετζέ και να κάνουμε τα μεγαλύτερα εγκλήματα; Κατάλαβες!..
 • Γέλασα πολύ με το People learn, που είπες για τον νεο-Κομμουνιστή Π-Θ Τσίπρα, όταν σου επισημάνθηκε ότι ερχόταν, ως μαθητής και ως φοιτητής προφανώς, και διαμαρτυρόταν για τη στάση γενικώς των Η.Π.Α., προς την Ελλάδα, κλπ, έξω από την Πρεσβεία σας! Έχεις Σερ, φοβερή γνώση της επιστήμης της ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ! Αγνοώ αν την έχεις σπουδάσει! “Όπως όμως και να έχει”, είσαι “expert” του είδους!..
 • Ένα δεν είπες ή “το φυλάς να το πεις”, δεν ξέρω, φεύγοντας απ’ εδώ, απ’ την Ελλάδα! Αν ένοιωσες κάτι και τί (ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ), για εμάς τους σύγχρονους δυστυχείς Έλληνες, όπως μας κατήντησαν οι Κοσμοκράτορες απάτρηδες και δήθεν ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ, “Διεθνείς Εβραίοι”! Δεν πειράζει όμως!.. Να είσαι καλά!.. (Δεν θα δεχθώ, ως πιθανή δικαιολογία, το γεγονός ότι δεν ρωτήθηκες σχετικά)!

Η συνέντευξή σου αυτή είναι συνέντευξη για διδασκαλία και σε νέους δημ/φους, αλλά κυρίως σε νέους διπλωμάτες!..

Τί κρίμα ένας τέτοιος Καλιφορνέζος Αμερικανός να είναι… ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΣ! (Να ανήκει στο Κόμμα τους εννοώ)!..

4. Ρε Ερντογάν “μαζέψου λίγο”! Εσείς οι Μογγόλοι, οι πιο γνήσιοι των τρομοκρατών διαχρονικά μέσα στην Παγκόσμιο Ιστορία, τολμάτε να αποκαλείτε (δι’ εσού) το Ισραήλ χώρα τρομοκράτη και ακόμα δεν σου / σας έχουν περάσει ζουρλομανδύα;

– Περάσατε, έστω και μια φορά εσείς οι Μογγόλοι, στην Ιστορία σας, ό,τι έχουν περάσει οι Ισραηλινοί; H όποια Ιστορία σας είναι μόνον Ιστορία ΑΙ-ΜΑ-ΤΟΣ! Σφαγές, λεηλασίες, δηώσεις, εθνοκαθάρσεις και γενοκτονίες περιλαμβάνει το “παλ-μαρέ” σας! Μόνον να σκοτώνετε ξέρετε! Και γίνεσαι εσύ ειδικά και γενικά οι Μογγόλοι τιμητές των Εβραίων του Ισραήλ, ενός λαού που αν περνούσατε εσείς ποτέ το 1/1000 που αυτός πέρασε στην Ιστορία του, σήμερα δεν θα υπήρχατε;

– Και γιατί είναι τρομοκράτες οι Ισραηλινοί βρε λεβέντη μου; Επειδή δεν φεύγουν απ’ την γη τους; Επειδή θέλουν να ζήσουν εκεί που έζησαν και προόδευσαν οι πρόγονοί τους και πολεμούν γι’ αυτό, διωκόμενοι ακόμα και από τους υποτιθέμενους “δικούς” τους, ζάμπλουτους “Διεθνείς Εβραίους”, οι οποίοι παρουσιάζονται τάχα ως Δημοκράτες και Παγκοσμιοποιημένοι;

Μήπως τους λες τρομοκράτες, διότι έχεις “τακιμιάσει” με τους πραγματικούς τρομοκράτες, αυτούς της Χαμάς, της Χιζμπολλάχ (πώς άραγε εσύ ένας Ορθόδοξος και άκρως τυπικός Σουνίτης τα “βρήκες” μ’ αυτούς τους παλιο-Σιϊτες), με τους Σανταμικούς του “ISIS”, που έθρεφες στην χώρα σου (μέχρι και την κόρη σου, την πολυαγαπημένη σου Σουμεγιέ, την έκανες… Φλώρα Ναϊτινγκέϊλ) και που μόλις σε απεκάλυψαν οι τωρινοί σου “φίλοι” Ρώσοι, αμέσως τους “πούλησες”, αποδεικνύοντας ότι είσαι οχιά ή μήπως διότι ακολουθώντας την Γενιτσαρική πολιτική ή άντε την πολιτική του Νονού, κατάλαβες, αγάπησες ξαφνικά τη Συριακή αντιπολίτευση, εκπαιδεύοντας σε στρατόπεδά σας κάποιους εξ αυτών των προδοτών της ίδιας τους της Πατρίδος;

(Αν δεν ήταν προδότες, δεν θα προσέφευγαν ποτέ για βοήθεια σε οποιαδήποτε ξένη δύναμη, αποδεικνύοντας ότι ήσαν σαβούρα μέσα στις παλιές ΣΕΔ και χωρίς εθνική υπερηφάνεια! Άλλωστε εσύ, γι’ αυτόν τον λόγο κυρίως, δεν κυνηγάς, όπως λες τουλάχιστον, να πάρεις πίσω τους 8 Αξκούς σας που αυτομόλησαν σε μας, κατά το χειραγωγημένο από εσένα αποτυχόν Κίνημά τους);

– Και κάτι ακόμα! Από πότε εσείς οι Τούρκοι γίνατε φίλοι των Αράβων, βρε παπάρα; Για δες κανένα βιβλίο αληθινής και κανονικής Ιστορίας, όπως ζήτησες, προ καιρού, να κάνουν κάποιοι άλλοι και ξεστραβώσου να δεις ποιά είναι η πραγματικότητα, διότι με το να σας γλείφουν και προσκυνούν, αιώνες τώρα οι Δυτικοί, λόγω της γεωστρατηγικής σημασίας του εδάφους που κατέχετε, που δεν σας ανήκει και που σήμερα λέγεται Τουρκία, σας έχουν κάνει και συνεχίζουν να σας κάνουν… “μάγκες”, χαϊδεύοντας, ξεσκονίζοντας και επομένως αυξάνοντας τον άρρωστο εγωϊσμό σας και ορθότερα τον παλιανθρωπισμό σας!!!

– “Μαζέψου” λοιπόν!..

5. Κε Σάββα Καλλιντερίδη και όλοι… όσοι άλλοι!

– Καταλαβετέ το! Οι Τούρκοι δεν θέλουν βραχονησίδες, κλπ! Θέλουν έδαφος και μάλιστα εδάφη!..

– Μην βαυκαλίζεστε λοιπόν ότι θα πάνε να “πάρουν” βραχονησίδα ή βραχονησίδες, κλπ! Δεν υπάρχει λόγος πλέον, για κατι τέτοιο!..

Αν σέβεται η Τουρκία τον εαυτό της, και εγώ λέω ότι ειδικά οι ΤΕΔ σέβονται και τον εαυτό τους και την Ιστορία τους, θα πάνε σε πόλεμο, με στόχο να μπουν και να… ελευθερώσουν (sic) την Δ. Θράκη, να καταλάβουν ένα στρατηγικό νησί, (πχ την Λέσβο), ώστε να διευκολύνουν και τα σχέδια των “Διεθνών Κυβερνητών”, [λέγε με απόσχιση της επαρχίας της Μακεδονίας από την Ελλάδα, (δες τον Χάρτη), έργο τους που ήδη… διευκολύνουν οι προδότες των Αθηνών, που εργάζονται περισσότερο από τους… Σκοπιανούς, για να δώσουν το όνομα της Μακεδονίας μας, στους Σκοπιανούς, αλλά και για να πάρουν μερίδιο από τον ενεργειακό πλούτο, του Αιγαίου μας και αργότερα και της Κρήτης], και τέλος, να καταλάβουν και την υπόλοιπη Κύπρο, ώστε να πάρουν αμέσως και δίχως άλλα… προβλήματα, ικανότατο μερίδιο από τη διαμοίραση του ενεργειακού πλούτου στα νότια της Κύπρου! (Όταν αυτός θα γίνει και τότε, αν θα τα πετύχει τα παραπάνω ή έστω κάτι απ’ αυτά, η ήδη χρεοκοπημένη Ελλάδα, θα έχει μετατραπεί ουσιαστικά, σε επαρχία της! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΣ ΤΗΣ ΣΤΟΧΟΣ)!..

– Αν δεν κάνει τα παραπάνω, τί σόϊ “Μεγάλη Δύναμη” θέλει να πλασσάρεται, θέλει να παρουσιάζεται; Άλλωστε, όπως είπα, δεν υπάρχει λόγος να επιδιώξει να καταλάβει βραχονησίδα, μία ή περισσότερες, αφού και πολιτικός λόγος δεν υπάρχει πια (όταν υπήρξε το “έπαιξε” με επιτυχία το χαρτί πχ των Ιμίων, ώστε να δημιουργηθούν, σύμφωνα και με τον διεθνή τότε σχεδιασμό, “γκρίζες ζώνες” και συνθήκες αμφισβητήσεως του Αιγιακού “στάτους”), αλλά και το “πρεστίζ” της χαλάει!..

Όπου η Τουρκία θα κτυπήσει νησάκια, νησίδες, κλπ, αυτό θα είναι στο πλαίσιο ενός σχεδίου παραπλανήσεως, το οποίο θα υποστηρίζει το ευρύτερο σχέδιό της, το οποίο σήμερα, μετά τα όσα ακούω να λέτε, ξαναπεριέγραψα παραπάνω σε αδρές γραμμές, ενώ χρονικά (το σχέδιο παραπλανήσεως) θα είναι πολύ κοντά με όλες τις μείζονες στρ-κές ενέργειές της!

Στο Τ/ΓΕΕΔ ξέρουν ότι “τους έχουμε κάνει… π…..άνα (γι’ αυτό ψάχνουν ακόμα να δουν από πού έχουν ακόμα διαρροές) και ήδη απορούν πώς ξέρουμε εμείς οι “Άγγελοι” τα σχέδιά τους! Δυστυχώς όμως, δεν μπορούν να σου και να σας επιβεβαιώσουν, όλα τα παραπάνω!.. Ίσως όμως να μπορούν να στο επιβεβαιώσουν κάποιοι εκ των Αμερικανών ή Ισραηλινών φίλων σου!.. Ίσως λέω, ίσως!.. (Όχι πάντως ο Κος Πάϊατ, ο οποίος δεν είναι στρ-κός)!..

– Τέλος, μάλλον ξέχασες πως η Τουρκία δεν έχει ερασιτέχνες ή παιδάκια στην Κ-Β της, εδώ και χρόνια τώρα!.. Και(!) ξέρουν και(!) βλέπουν! Άρα;

– Άρα όλες αυτές οι παλιές ασκήσεις ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ θέλουν πριν από τη δγη εκτελέσεώς τους πολύ σκέψη, ειδικά όταν η δαπάνη είναι τεράστια! Και επειδή έπεσε πολύ ελληνική δημ/κή… μαγκιά, αν -λέμε τώρα- αν οι ΤΕΔ επιχειρήσουν πχ όχι σε 3, αλλά σε 2 βραχονησίδες ταυτόχρονα, τί “ΠΥΡΠΟΛΗΤΗΣ” θα εφαρμοστεί; Είναι περίπου, σαν να μου λες αντιστοίχως, ότι μπορούν να φυλάξουν οι Τούρκοι όλη την παράλιο Μ. Ασία και να πετύχουν να σταματήσουν έναν επίδοξο και φιλόδοξο άτομο ή μία Ομάδα ατόμων, που θα θελήσουν να αποβιβαστούν σ’ αυτήν!..

– Επομένως, πρέπει να είμαστε έτοιμοι για σκληρή άμυνα παντού, ήτοι και στα 3 “Θέατρα Επχσεων”, Κύπρου (1ο), [αφού είναι και ο δηλωθείς ΖΧ τους και ο… χώρος, στον οποίον αν κερδίσουν, θα έχουν λαμβάνειν και πολλά… ριάλια], Θράκης (2ο), Αιγαίου (3ο) (αφού έτσι θα “ανοίξουν”, με ελάχιστη χρονική διαφορά μεταξύ τους) για άμυνα μέχρι θανάτου, με όλες τις παράλληλες εντός Τουρκίας πολυσχεδιασθείσες ενέργειές μας!

 • Ορθώς λοιπόν έχει διαταχθεί ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ στις ΕΕΔ!.. Και μέχρις… εκεί!..

– Στη συνέχεια!

– Είσαι ο μόνος που συμφώνησε μαζί μας, που απ’ την 1η στιγμή γράψαμε εδώ ότι “από λάθος κλπ”, τα 2 στελέχη μας εισήλθαν στο τ/έδαφος, όπου όμως δεν είπες ότι οι Τούρκοι ανέμεναν “πώς και πώς” να πιάσουν Έλληνες, για λόγους… “ισοδυνάμου τετελεσμένου”, κατάλαβες!.. (Ήταν από καιρό στην “τσίτα”, ενώ εμείς ήμασταν σε κατάσταση… “λος παπάριος”)!.. Όμως!

– Όμως και αντιθέτως είπες πως σωστά ο Τσίπρας (η Κ-Β είπες, αλλά τον Π-Θ εννοούσες) δεν επικοινώνησε με τον ΡΤΕ, διότι θα καθιστούσε το θέμα διμερές, κλπ!

– Από προκύπτει αυτό; Λάθος σου!

– Τί τον έφερε τότε ο Τσίπρας στην Ελλάδα, τον Δεκ. του 2017, ως φίλο τάχα κλπ, τον ΡΤΕ; Ακόμα και να του αρνιόταν ο ΡΤΕ την απελευθέρωση των 2 Ελλήνων στρ-κών αιχμαλώτων, γιατί δεν μπορούσε μετά το θέμα να διεθνοποιηθεί; Άσε που μετά ο Τσίπρας και η χώρα μας κατ’ επέκταση, θα ήμασταν “από πάνω”!.. Τί είναι αυτά που λες / λέτε κάποιοι; (Λέγε με ΣΑΝΕΛ).

Δυστυχώς έχεις, ως φαίνεται, μπει βαθιά στο σύστημα ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, το οποίο ΥΠΗΡΕΤΕΙ τους ΣΑΝΕΛ και δεν επιθυμείς, εσύ ο πράγματι Πατριώτης, την απολύτως απαραίτητη πολιτική αλλαγή, κάνοντας πως δεν καταλαβαίνεις πως όσο παραμένουν αυτοί στην εξουσία, η χώρα θάβεται κάθε ημέρα και πιο βαθιά, μαζί με τον λαό της! Δεν μπορεί εσύ με το τόσο δυνατό, όπως λένε, “ΙQ” να βάζεις πιο πάνω απ’ την Ελλάδα, τις όποιες πολιτικές και άλλες φιλίες σου, ως άτομο ή ως οικογένεια!.. Γνωρίζουμε βεβαίως ότι ποτέ δεν ήσουν, όπως και ο αδελφός σου ΝΔ, αλλά τώρα θα πρέπει να σκεφτείς σοβαρά και να πείσεις και τον… “Τίγρη”, τον Φράγκο, και όποιους άλλους… γνωστούς σου ότι το εθνικό συμφέρον ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ το να φύγει “εδώ και τώρα” η νεοκομμουνιστική ΚΑΤΑΡΑ, που ενέσκυψε ως ΘΕΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ(!!!), μόνον σε εμάς, όταν έχει εκλείψει από καιρό τώρα, ως ασθένεια, παγκοσμίως!..

6. Στρατηγέ Φράγκο!

Μην γίνεις παιχνίδι, λόγω της ψυχικής σου αγνότητος, εκείνων που θέλουν τον διαμελισμό της Ελλάδος και τον παλεύουν γερά τα τελευταία χρόνια μέσω του ποδοσφαίρου!

Θέλω να πιστεύω πως είναι “fake news” τα όσα διέρρευσαν για δηλώσεις σου υπέρ του ΠΑΟΚ και του Σαββίδη, ο οποίος αναφέρεται (αυτός ο υποστηρικτής του Τσίπρα, όπως έχει δηλώσει / θα θυμάσαι μάλιστα πως ο υποτιθέμενος ΝΔ-ούλης γαμπρός του και πρώην Αρχηγός της “ΟΝΝΕΔ”, Κος Παπαμιμίκος -αν είναι ποτέ δυνατόν ο Παπαμιμίκος Αρχηγός- είχε υπονομεύσει τις εσω-κομματικές εκλογές, στη ΝΔ), ως πιθανός χρηματοδότης ενός Κόμματος στο οποίο θα ηγείσαι εσύ ή μόνος ή μαζί με τον… φλώρο τον Τζιτζικώστα!..

– Γνωρίζουμε ότι δεν ήσουν ποτέ ΝΔ, αλλά θα πω και σε εσένα ό,τι είπα και στον Καλλιντερίδη παραπάνω! Πρέπει να φύγουν τώρα τα κομμούνια! Ακόμα και ο… διάολος, που λέει ο λόγος να έλθει, καλύτερα θα είναι!.. Άσε άλλους λοιπόν να… απαγορέψουν, για άλλη μια φορά, την άνοδο στην εξουσία της ΝΔ! (Λέγε με “Χ. Αυγή”, “ΛΑΟΣ”, κλπ)! Μην χαλάσεις το υπερκομματικό και εθνικό σου προφίλ! Μην σε παρασύρουν! Πρόσεξε!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΟΜΑΔΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΔΙΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΑΥΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΣΑΠΙΟΥΣ ΚΑΙ “ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ” ΕΠΧΤΙΕΣ, ΔΙΟΤΙ ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

ΕΔΩ ΥΒΡΙΖΕΤΑΙ, ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΕΝΑΣ ΒΑΡΔΗΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΟΥ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΜΥΝΑ!

ΠΟΥ ΠΑΣ” ΣΤΡΑΤΗΓΕ; ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΨΕΥΣΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙΣ, ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΤΗΝ “ΕΞΩΘΕΝ ΚΑΛΗ ΜΑΡΤΥΡΙΑ”!

– Δες τον Στρατηγό ΓΡΑΨΑ, αυτήν την ήρεμη και σιωπούσα ΔΥΝΑΜΗ, από τη σεβαστή Διοικούσα σου, το πόσο… χαμένος είναι (εννοώ από Κανάλια, δηλώσεις, κλπ) και σύγκρινε τη στάση του με τη στάση όλων αυτών των συναδέλφων σου στρ-κών, Αρχηγών και άλλων, που βγαίνουν στα Κανάλια, γενόμενοι Όργανα των πολιτικών, δημ/κών και άλλων… λαμογίων!..

– Αν θες άκου με Στρατηγέ! (Αν είναι αλήθεια όσα διαβάσα / – με)!..

– Τέλος, αν είναι αλήθεια και το ρισκάρεις, ποντάροντας στις… προφητείες και σε νίκη της Ρωσίας, απέναντι στους Δυτικούς, που “δεν μας ακούνε”, αν και μας διαβάζουν, και θα την “πατήσουν” στο τέλος, πάλι λάθος κάνεις, διότι τότε τα πάντα θα ξεκινήσουν απ’ την αρχή και εσύ θα είσαι μόνον ή θα κάνεις μόνον, αν ζεις, για… Νέστωρ!!!

ΥΓ. Το γεγονός ότι μέχρι και στην εθνική διαδήλωση της Θεσ/νίκης, για το Σκοπιανό, αναφέρθηκες, όντας… Πεζός, μόνον στους Κ/Δ, δείχνει ότι διακατέχεσαι από κάποιες -τουλάχιστον- αδικαιολόγητες και ανεξήγητες θα έλεγα, εμμονές!..

7. ΡΤΕ! Σε ακούσαμε από την Αντιόχεια και… τοποθετούμεθα!

– Τί σχέση λεβέντη μου μπορεί να έχουν τα 2 στελέχη μας, που από λάθος παραβίασαν τα σύνορα, με τους 8 δικούς σου που ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΑΝ σε εμάς και ζήτησαν ΑΣΥΛΟ; Πες στον Χακάν να σου στείλει κάποιον καλόν “Ελληνομαθή” και ταυτόχρονα και καλό “Ελληνολόγο”, να σου εξηγήσει τη σημασία του ΑΣΥΛΟΥ και ιδιαιτέρως για την χώρα μας, στο οποίο και αυτό γεννήθηκε πριν από χιλιάδες χρόνια! (Τί κατάρα και αυτό να έχουμε τόσες, αλλά και τόσο μεγάλες… γεννήσεις! Διάβασε το βιβλίο με τίτλο: “Η Δυστυχία του να είσαι Έλληνας”)!

– Ζήτησαν μήπως άσυλο, βρε “αγάμπεϋ”, οι 2 δικοί μας από την χώρα σου και δεν το μάθαμε;

Είναι τακτική σου / σας να μπερδεύετε οι Τούρκοι, εσκεμμένως βεβαίως, “την πούτσα με την βούρτσα”, όπως λέμε εμείς εδώ, αλλά τώρα μεταξύ μας “δεν λέει”, αφού γνωριζόμαστε! Τώρα, αν σου είπε ο Τσίπρας ότι θα στους έδινε, εντάξει ρε Ρετζέπ, μαθαίνει ακόμα, τώρα έγινε Π-Θ, δώστου λίγο χρόνο να μάθει! Δεν είδες τί είπε ο “Γάτος” ο Πάϊατ; Είπε: “People learn”!..

– Τώρα το ότι είστε, όπως είπες, “Κράτος Δικαίου”,… “δεν το πρόσεξα” και συγγνώμη!.. Αχαχαχαχαχαχαχα

Κοντεύει η ώρα σου” Ρετζέπ και πρόσεχε! Έχουμε “Αγγέλους” παντού στην γη (στα κρίσιμα σημεία της ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ) και έτσι… ακούμε και βλέπουμε πολλά! Γι’ αυτό προτείναμε στον Χακαν-ούλη μας να μας διαβάζει προσεκτικά, διότι του δίνουμε πληροφοριακό υλικό, προς επεξεργασία!

– “Καλό παλληκάρι ο μυστακοφόρος Μπράβος σου που πάντα είναι “από πίσω” σου, αλλά δεν θα… φτάσει, ούτε αυτός, ούτε και το… ένοπλο Τάγμα Μπράβων και Ασφαλιτών,που είναι πάντα μαζί σου!!! Σου την έχουν “στημένη”, ό,τι και να κάνεις!

Και ακολούθως θα αναλάβουν και πάλι οι ΤΕΔ τα “κλειδιά” της χώρας! (Τί νεωτερισμός για εσάς, έ); Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

– Μην στείλεις όλον τον κόσμο στην καταστροφή Ρετζέπ, διότι ο Γ’ Π.Π. για τον οποίον μίλησες πρόσφατα, δεν το καταλαβαίνεις ούτε εσύ, ούτε κάποιος από τους υποτακτικούς σου όμως, δεν ήλθε ακόμα και εσύ εργάζεσαι, με ξεχωριστό μεράκι θα υπεστήριζα, ώστε να τον φέρεις!.. Ποιός; Εσύ! Πρόσεξε, ο καλός και πιστός Μουσουλμάνος!..

ΥΓ.

   α. Ο Στρατηγός και Α/ΓΕΕΔ Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος καταλαβαίνει ότι με το να κρατά αιχμαλώτους 2 στρ-κούς συμμάχου χώρας και μάλιστα της Ελλάδος, Α-ΔΙ-ΚΩΣ(!), μειώνει το πρεστίζ, των πολυδιαφημισμένων για 10ετίες ΤΕΔ, προφανώς φοβάται μην καταλήξει πουθενά κατηγορούμενος, απ’ εκεί που δεν θα το περιμένει, παρ’ ότι έχει “από πίσω του” όλο το “Βαθύ Στρ-κό Τ/Κράτος” να τον στηρίζει (σας θυμίζω πως ήταν Υπασπιστής του Ι. Χ. Καρανταγί / άρα καταλάβατε), σκεπτόμενος εκτιμώ,  ότι ολόκληρος ΜΠΑΣΜΠΟΥΓ είναι σε νέα ερωτοτροπία με τη… Φυλακή!.. Έτσι σιωπά και δεν μιλάει σχετικά στον ΡΤΕ, ενώ παράληλα “το παίζει” σκληρός εκτελεστής των εντολών του Τ/ΠτΔ, όπως και πολύ πειθαρχικός προς τον Αφέντη – Δικτάτορα, ΡΤΕ!

Σε κατανοούμε Χουλουσί!

β. Κε Καμμένε! Τί είχες εκτιμήσει βρε μπροστά στις κάμερες, μετά από την Βάρνα, θυμάσαι; Ότι το Πάσχα θα είναι ελεύθεροι οι 2 στρ-κοί μας! Μην προβαίνεις σε τόσο πετυχημένες εκτιμήσεις συνεχώς, διότι είσαι… ζημιά! Πήγαινε τώρα στην Ορεστιάδα να τους υποδεχθείς την Κυριακή του Πάσχα και έχε μαζί σου και κανένα… κίτρινο αυγό, ως Οπαδός της “Κούλας”, να τσουγκρίσεις μαζί τους, γιορτάζοντας την ελευθερία τους!..

– Δεν ντρέπεσαι καθόλου, ρεζίλεψες όσο δεν πάει άλλο με τη στάση σου όλα αυτά τα χρόνια τις υπερήφανες ΕΕΔ!..

– Ξέρεις τί λένε οι Τούρκοι ρε Καμμένε; İş olacağına Varır! Πες να στο μεταφράσουν εκεί στο… περίφημο προσωπικό Επιτελείο σου!..

8. Γιατί κατέβασε κάτω από τα 10.000 Ευρώ ο Τσίπρας και ο Τσακαλώτος το αφορολόγητο για τους Έλληνες;

Διότι κάθε ξένος “λάθρο”, πρόσφυγας, κλπ, που έχει μπει και ζει στην Ελλάδα ή μπαίνει σ’ αυτήν, κοστίζει ετησίως 10.000 Ευρώ! Γι’ αυτό! Καταλάβατε!

– Έτσι, μέχρι το 2025, αν μάλιστα είναι αλήθεια, αυτό που έγραψε σήμερα η κολοφυλλάδα που λέγεται ε/φ Ελεύθερη Ώρα, (η οποία μισεί τη ΝΔ και απλώς… αντιπαθεί τους Αριστερούς), ότι δηλαδή οι Η.Π.Α. και η Γερμανία (ξαφνικά φαίνεται ότι… μόνιασαν αυτές οι 2 χώρες, αχαχαχαχαχα) αποφάσισαν και πάλι για Τσίπρα Π-Θ, κλπ, κλπ, κλπ, τότε φίλοι μου, οι Έλληνες θα είναι μειοψηφία στην χώρα τους, η οποία θα αρχίζει να διεκδικείται ανοικτά από τους σημερινούς λαθρο-εισβολείς της και παγίους γειτονικούς εχθρούς της! Η Ελλάδα θα μοιάζει σαν τον έχοντα διάρροια, ο οποίος τρέχει συνεχώς στην… WC !.. Καταλάβατε!

Γι’ αυτό ένας Ε-Τ πόλεμος τώρα, ίσως να μας είναι και… χρήσιμος, ως χώρα, πολλαπλώς, όχι όμως με τα νεο-Κομμούνια και ταυτόχρονους εντολοδόχους των “Διεθνών Εβραίων”, στην εξουσία!.. (“Και η πλάκα” είναι πως οδηγούν σε πόλεμο την Ελλάδα, με την Τουρκία, οι Κομμουνιστές Κυβερνήτες της και όλοι αυτοί οι τάχα μου… προοδευτικοί, που θεωρητικά ήταν και είναι πάντα κατά του Πολέμου, κοντράροντας με λάθος τρόπο, όπως απόψε, τον ΡΤΕ! Μα Κοι της Κ-Β, αυτό θέλει να ακούει ο ΡΤΕ και μάλιστα συνέχεια, ότι δηλαδή είναι Σουλτάνος, για να… κορδώνεται ακόμα περισσότερο!.. Με το “Δικτάτορας”, κάτι που είναι κιόλας, μ’ αυτό ενοχλείται και μάλιστα “σφόδρα“! Αλλά ποιός να σας τα πει αυτά)!..

9. Κε Τραμπ! Κε Μπόλτον! Μην κάνετε το λάθος τώρα και αλλάξετε τη στάση σας απέναντι στους Μογγόλους! (Αυτό το γράψαμε, μετά από τα όσα λέγονται για εσάς Κε Τραμπ, ύστερα από τα 2 τηλεφωνήματα που φέρεται να είχατε με τον ΡΤΕ, αλλά και μετά από την πρόσφατη ομιλία σας στο Οχάϊο)! Θα το πληρώσετε και θα με θυμηθείτε, αλλά τότε θα είναι αργά! Δεν μπορεί κανείς, όχι μόνον ο ΡΤΕ, να ισορροπήσει για πολύ, πατώντας σε 2 βάρκες!.. Υπομονή κάνε και θα το διαπιστώσεις!..

10. Ρε Χακανούλη! Έχεις και… ΦΑΝ, όπως είδα, με δική τους σελίδα στο facebook, νομίζω! (Hakan FIDAN sevdalıları)! “Δεν παίζεσαι” ρε φίλε!..

11. Κόψτε τις παπαριές” οι μεγάλοι Έλληνες της Τουρκίας αναλυτές, που αναφέρεστε σε απώλεια 31 τ/πολεμικών πλοίων, από την περίοδο του… Πραξικοπήματος! (Ότι αναζητούνται 31 πλοία, κλπ)! Και όσοι Έλληνες στρ-κοί μάχεστε με το αντικείμενο “Τουρκία” καθημερινά “κόψτε” τους αμέσως αυτούς τους… αναλυτές, απ’ όσα “σάϊτ” παρακολουθείτε! (Σας έχω γράψει σχετικά)!.. Δεν μου επιτρέπεται να γράψω κάτι άλλο τώρα!..

12. Πολλά συγχαρητήρια στον Πρόεδρο Μακρόν και σε όλους τους Γάλλους, για τον τρόπο που τίμησαν τον Γάλλο Ανχη Αστυνομικό, (ο Μακρόν τον έχρισε Δκτη της “Λεγώνας της Τιμής”, μετά θάνατον δυστυχώς), ο οποίος θυσιάστηκε για να σώσει απλούς πολίτες, που απειλούσε ο Τζιχαντιστής τρομοκράτης, στο “Εμπορικό Κέντρο”, στη Ν. Γαλλία! Έτσι μόνον ζουν οι λαοί, αλλά και οι… Κ-Β τους!

– Συγκρίνετε τώρα αγαπητοί την Γαλλία, (λαμβάνοντας υπόψη σας το παράδειγμα που σας ανέφερα), με την στάση της νεο-κομμουνιστικής Κ-Β της σημερινής δόλιας Ελλάδος, που ο ΥΠΑΜ της, για παράδειγμα, (αυτός ο πολιτικός γκάνγκστερ, που μόνον πολλά λόγια ξέρει να λέει, ευτελίζοντας έτσι και τους θεσμούς, αλλά και την θέση που κατέχει), ο οποίος σου λέει ότι τα Ίμια είναι ελληνικά, αλλά δεν τολμάει να ανέβει πάνω στις βραχονησίδες, τις ελληνικές, όπως λέει, και πετάει ένα στεφάνι σαν ένας απλός πολίτης και όχι σαν… Κράτος, από απόσταση και έτοιμος “για κοπάνα”, αφού οι Τούρκοι του είχαν περικυκλώσει με τα σκάφη τους, το δικό του, κλπ!..

Ζούμε δυστυχώς παντού και σε όλα τα θέματα στην Ελλάδα μας, βαρείς και ιδιαιτέρως ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ φίλοι μου!..

– Αναρρωτηθείτε επίσης αγαπητοί, το τί θα έκαναν οι Γάλλοι, για τους οποίους μιλάμε σήμερα, αν είχαν 2 δικούς τους στρ-κούς έγκλειστους σε Φυλακή άλλης χώρας!..

– Με την ευκαιρία! Έφτασε, Κε Μακρόν, ο ΡΤΕ να μιλάει για την χώρα σου και να λέει ότι θα πρέπει να απλώνεις τα πόδια σου, όχι πιο πολύ απ’ το μπόϊ σου και εννοεί τη μεγάλη ιστορικά Γαλλία(!), ενώ είπε ακόμα και πως η Γαλλία δεν έχει καμμιά δουλειά στη Συρία!.. (Αυτό το είπε ο ΡΤΕ, διότι προφανώς γνωρίζει καλή… Ιστορία! Αχαχαχαχαχαχαχα)!..

– Μην τους… πεοθηλάσετε πάλι τους Τούρκους Κε Μακρόν, λόγω της σημασίας του… εδάφους τους! (Ά ρε “γάτε” Βύζαντα)! Και επιτέλους, καταλάβετε φίλοι Γάλλοι πως μην αναγνωρίζοντας πχ την Γενοκτονία των Αρμενίων, δεν… ηρεμείτε τους Τούρκους, απλώς τους κάνετε περισσότερο θρασείς και αλαζόνες!.. Έτσι, δεν προσφέρετε τίποτα στη “Διεθνή Κονότητα!..

13. Η παράγραφος μόνον για τους Τουρκόγλωσσους! ΡΤΕ! Λες συνεχώς το: “Bir gece ansızın gideriz”! Σε παρακαλώ να θυμάσαι ότι όταν “θα έλθει  η… ώρα μας”, (εννοώ να μας επιτεθείτε), να προσθέσεις στη φράση σου το ακόλουθο! Bir gece ansızın gideriz ve büyük bir Yunanlı…  penis veya yarak yiyeceğiz!

Μας τα έχεις κάνει μπαλόνια” ρε Ερντογάν!..

14. Στην Τουρκία, στις 03-04-2018, δεν θα είναι μόνον ο Πούτιν ή και ο Ρουχανί, στις 04-04-2018! Μέχρι τις 03-04-2018 στην Τουρκία θα βρίσκεται και η Αμερικανίδα Πρέσβειρα Κα Τίνα Καϊντάνωφ, υπεύθυνη για πολιτικά και στρατιωτικά θέματα, του Αμερικανικού ΥΠΕΞ, για… “δίδυμες” συνομιλίες!

– Παράλληλα και στις Η.Π.Α., έχουμε γράψει ότι, στις ίδιες σχεδόν ημερομηνίες, θα έχουμε συνομιλίες Γιαλτσίν – Σάλλιβαν!.. Οι Τούρκοι δηλαδή θα “παίζουν” ταυτόχρονα σε 2 ταμπλό και πιθανώς να “τρέχουν” και οι 2 “μεγάλοι” να ικανοποιήσουν τους Μογγόλους, ο καθένας για τους δικούς του λόγους!.. (Έχει ρέντα η τ/διπλωματία ή τους… θέλει ακόμα ο… Αλλάχ)!..

15. Για τον πόλεμο κατασκοπείας Δύσης – Ρωσίας και κυρίως Αγγλίας – Ρωσίας, θα σας προτείνω σύντομα κάποια άρθρα να πάτε να τα ξαναδιαβάσετε και σ’ ένα, δύο απ’ αυτά θα διαβάσετε και γι’ αυτόν!..

16. Τούρκοι!

“… Όταν κοιμούνται όλοι, βγαίνει ένας Άγγελος να δει την σκοτεινή την Πόλη! Ψάχνει για φως μεσ’ τα σκοτάδια και όπως γυρνάει μοναχός, να σου και ένας Άγγελος – Αετός που κυττάζει από τα βουνά την κουρσεμένη Πόλη” !.. Για “ψάξτε” το!..

17. Με την ευκαιρία, ως ΕΛΛΗΝΑΣ, θα ήθελα να ευχαριστήσω και εγγράφως τους παρακάτω “Αγγέλους”: (Όσους θυμάμαι, τουλάχιστον, τώρα)!..

 • Τον Αρχηγό μας “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ!
 • Τον Κόνδωρα!
 •  Τον Ουτιδανό!
 • Τον Άτλαντα!
 • Τον Πατάπιο!
 • Τον Αντίλαλο!
 • Τον Αμόλυντο!
 • Τον Ακάκιο!
 • Τον Θεοδώρητο!
 • Τον Ευλάμπιο!
 • Τον “Λόρδο Ιωσήφ”!
 • Τον Ονούφριο!
 • Τον Ιωνά!
 • Τον Ησύχιο!
 • Τον Ασλανγαβριηλίδη!
 • Τον Αβραάμ!
 • Τον Ανανία!
 • Τον Μαλαχία! Και
 • Τον Σεραφιήλ!
 • Ακόμα πάρα πολλά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ(!) στους φίλους ιδιοκτήτες των στεκιών μας,…  “ΣΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΑ”, “ΠΕΡΙΒΟΛΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ” και “ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ”, που μας έδιναν και δίνουν συνεχώς τζάμπα τον χώρο τους, για τις συγκεντρώσεις μας!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Δεν θα σας γράψω τίποτα για τον ποδοσφαιρικό ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, μετά από το ματς στη Λιβαδειά και την εκεί ισοπαλία μας, αφού έχουμε γράψει για το τί πιστεύουμε για την Ομάδα γενικώς, σε αμέσως προηγούμενο… ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ άρθρο μας!..

– Αλλοίμονο, αν σταθώ στο πέναλτυ που έκανε ο Νιάσε και δεν έδωσε ο γνωστός αεκ-τζής και αντι-Ολυμπιακός διαιτητής Κουτσιάφτης! (Πολύ γνωστός μας, αφού ήταν παλαιός γείτονάς μας)! Έπρεπε να είχαμε περάσει “αέρα”!

Οι διαιτητές έτσι, σαν τον Κουτσάφτη και χειρότερα, θα παίζουν εφεξής και πάντα τον ΘΡΥΛΟ μας, το έχουμε πει!

Για να αντιληφθείτε την ξεφτίλα των στημένων Μελισσανιδικών διαιτητών απέναντι στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, σημειώστε ότι σε ένα ματς (το χθεσινό στη Λιβαδειά) που η Ομάδα του Πειραιά είχε σχεδόν 70% κατοχή, ο διαιτητής σφύριξε 16 φάουλ σε βάρος της και μόνον 8 σε βάρος της Λιβαδειάς! Γίνεται; Ναι, στην Ελλάδα και της ποδ/κής… εξυγίανσης, (λέγε με πραγματική εγκληματική Οργάνωση), γίνεται!!!

– Θα γράψω μόνον με πολύ σεβασμό στον Πρόεδρό μας, ο οποίος συνεχίζει να μας κάνει υπερήφανους, πως φέτος χάρισε το Πρωτάθλημα στην “Κούλα”, με το να διώξει τον Λεμονή! Ο Τάκης θα το είχε πάρει το Πρωτάθλημα και με διαφορά!.. Επίσης, να του πω, πως δεν υπάρχει προπονητής Γκαρθία! Τουρίστας, ναι, ίσως!

Πρόεδρε ξανακάνε την Ομάδα μεγάλη!..

Να πούμε ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην Ομάδα του ΘΡΥΛΟΥ, για τις 2 νέες κατακτήσεις Κυπέλλων από τον ερασιτέχνη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, στο Βόλλεϋ Ανδρών (“Λιγκ Καπ”) και στο Πόλο Γυναικών! Έχουμε έως τώρα βάζελοι 10 κύπελλα!.. (Δήθεν “Πρωτ-τές σ’ όλα τα σπορ παντοτινοί”, λαμόγια)!..

2. Μιας και ο λόγος για την Μελισσανιδική “στημένη” διαιτησία, όλοι είδατε απόψε τί σημαίνει “Τίγρης” ή “Νιάου”! Ο κίτρινος διαιτητής Θάνος… κιτρίνισε αμέσως τα 2 στόπερ του βάζελου, (μέσα στο πρώτο 10′, αν δεν σφάλλω), ενώ εκτέλεσε αμέσως την προφανή εντολή για “πέταγμα” εκτός γηπέδου του Ινσούα, του εκτιμηθέντος (απ’ τους Επιτελείς της “Κούλας”) -προφανώς- ως του πιο επικίνδυνου παίκτη των βάζελων και έτσι οι βάζελοι έμειναν, απ’ το 34′, με 10 παίκτες, απέναντι στους “ντοπέ” παίκτες της Κούλας!

– 100% – 0% λοιπόν διαιτησία σε βάρος του βάζελου φίλοι μου, που τον “έπαιξαν” ούτε σαν τον Θρίαμβο Νέου Κόσμου!!! Όμως! Καλά να πάθετε ρε κολοβάζελοι! Το Α-ΞΙ-ΖΕ-ΤΕ (γενικώς) και σταματώ εδώ !!!

– Σε κάθε περίπτωση όμως, ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τον… κίτρινο τίτλο, μετά το 1992, στον Κο Μελισσανίδη, ο οποίος, επειδή τον είδα απόψε ιδιαιτέρως εύγλωττο, θα πρέπει να μας πει, αν αυτό το Πρωτάθλημα το παίρνει από τον Μπάουκ, στα χαρτιά ή όχι και από τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, με συνεχείς διαιτητικές… πουστιές, έναν ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ που τον φοβόταν μέχρι τέλους!..

– Μια εξήγηση για την φετεινή στάση του και τα λεγόμενα για “κολλητές σχέσεις” με τον Κο Μελισσανίδη (και το γράφω με πολύ σεβασμό στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ πρώην Πρόεδρό μας Κο Σ Κόκκαλη), νομίζω ότι θα πρέπει να δώσει στον κόσμο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ο Κος Κόκκαλης!..

3. Μόλις τελειώσει το Πρωτάθλημα, θα σας παρουσιάσω την κριτική (μας), των διαιτητών που σφύριξαν φέτος την Ομάδα μας, τον τρισένδοξο και υπερήφανο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας!.. Μην ανησυχείτε και δεν το έχω ξεχάσει!

4. Σου απαντώ! Απ’ όλο το “τιμ” μας, οπαδός της “Κούλας” είναι μόνον ο ΣΕΡΑΦΙΗΛ, ενώ οπαδοί του Βάζελου μόνον 3 “δικοί” μας!

– Όλοι αυτοί φίλοι μου, ησύχως(!), αποδέχθηκαν την θέληση της πλειοψηφίας και κυρίως δεν γράφουν στο “σάϊτ” μας για τις Ομάδες τους, λόγω του απολύτου σεβασμού τους προς τον χαμένο “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ”, ο οποίος ήταν φίλος του ΘΡΥΛΟΥ!..

5. Μην ξεχνάτε αγαπητοί, να ξαναδιαβάζετε τα άρθρα μας, για τον λόγο ότι αυτά υπόκεινται πάντα σε “ρετούς”, μέσα σε χρόνο 24 ωρών, επανελεγχόμενα απ’ τον -κάθε φορά-… Προϊστάμενό μας!

6. Την είδαμε την παρακάτω “φωτό” και μας άρεσε!

ω2

7. Και όσοι έχετε όρεξη και δύναμη, διαβάστε το παρακάτω άρθρο:

TIME TO GET TOUGH WITH TURKEY

The U.S. has lots of leverage – let’s use it.

March 29, 2018

Kenneth R. Timmerman

The Trump administration is trying to walk a fine line between Turkey, which it still refers to as a NATO ally, and our Kurdish allies on the ground in northern Syria, and it has become increasingly painful and disheartening to watch.

For the past two months, as Turkish troops have pounded civilians in the northern Syrian city of Afrin, Turkish President Recip Tayip Erdogan has verbally assaulted and taunted America.

After initially threatening to kill U.S. liaison officers working with the Kurds, Erdogan then warned the U.S. commander in Syria, LG Paul Funk, to beware an “Ottoman slap.”

The fact that U.S. commanders – undoubtedly under the direction of Defense Secretary Mattis – continued to avoid any direct contact with Turkish troops only emboldened Erdogan. Just before the final assault on Afrin last week, he taunted: “NATO members are not powerful enough to stand up to Turkey… [T]hey do not have the cheek.”

Once YPG fighters withdrew from Afrin on March 15, and civilians evacuated in the following days, Islamist militias backed by the Turkish army swooped into the city, destroying Kurdish cultural sites and plundering homes and businesses.

These were exactly the people the U.S. has been trying to defeat on the battlefield. And here Turkey has made them their allies and is training and equipping them.

As I argued in these pages two months ago, Turkey has long since stopped behaving like a NATO ally. It’s time that the Trump administration faced these facts and got tough on Turkey.

There can be no doubt that the appeasement policy carried out by the outgoing national security advisor, H.R. McMaster, and Rex Tillerson, has failed miserably. How deeply SecDef Jim Mattis buys into that policy could be a factor in his survival on the Trump team.

Erdogan is now threatening to unleash his Islamist allies on the remaining YPG strongholds further east, in Manbij, and even to push across the border into Mount Sinjar in Iraq to attack Iranian Kurds he considers to be allied to the PKK.

Earlier this week, General Mattis acknowledged that Erdogan’s blood-lust for the Kurds has brought coalition operations against ISIS strongholds along the Syrian-Iraqi border to a standstill, all the while he continued to call Turkey a “NATO ally” and spoke positively about “an open dialogue” with Turkey.

I’d call that surreal if it weren’t pathetic – and tragic.

The United States needs to stand by our allies. In this battle, there can be no doubt who they are: the Kurds, not Turkey. The Kurds have built a secular, pluralistic, democratic government in northern Syria, whereas Turkey has become an Islamist autocracy that compares itself increasingly to the Ottoman empire.

The Trump administration has much more leverage it can bring to bear against Turkey than the President’s generals would have us believe.

First, we can increase U.S. military support for the YPG, and draw clear red lines beyond which any advance by Turkey or its Islamist allies will mean a direct confrontation with the United States.

That is not a far-fetched proposal. After all, when a force of Russian mercenaries violated a similar red line near the Syrian-Iraq border last month, they were torn to shreds by U.S. artillery and aircraft, causing an estimated 300 Russian casualties. Since then, the Russians have kept their distance from U.S. forces.

Next, we can accelerate the disengagement from Incirlik airbase in eastern Turkey, as Germany has already done. This is the NATO airbase that Turkey refused to let us use in the first battle against Saddam Hussein in 1991, and again in 2003, and again more recently for strikes against ISIS. This is the base where Erdogan loyalists besieged U.S. Air Force personnel during the August 2016 coup, treating their NATO allies (us!) as a hostile, occupying force.

I have long argued we should withdraw from Incirlik and move those air assets to Erbil in Iraqi Kurdistan. Israel’s Debka.com believes such a move is already under way.

Next, the U.S. should go to NATO to seek sanctions against Turkey for violating the North Atlantic Treaty by conducting offensive operations beyond its borders without NATO approval and without having been attacked.

If Turkey does not withdraw from Syria and cease threatening Iraq within ten days, NATO should impose a series of increasingly severe sanctions against Turkey, starting with the suspension of all military cooperation and military sales to Turkey.

If Turkey still does not comply, NATO should suspend Turkey until it does.

After these NATO sanctions go into effect, and if Turkey remains defiant, the U.S. should seek United Nations sanctions against Turkey’s banking and defense sectors, nether of which is prepared for sanctions.

The U.S. can also unilaterally impose sanctions on Turkey as an ongoing money-laundering concern, based on the recent conviction of Turkish bank officials in New York for laundering money on behalf of Iran. (USA v. Zarrab et al).

Most powerful of all, however, would be for the U.S. to declassify intelligence information detailing the corruption of the Erdogan family, an investigation that proved so embarrassing to Erdogan that he launched a broad crackdown against judges and police investigators in December 2013 to shut it down.

The U.S. could also release intelligence information about the role of Erdogan’s son as a conduit for ISIS oil sales, and of Erdogan’s daughter role in setting up hospitals just inside Turkey’s border with Syria specifically to treat wounded ISIS fighters.

Put simply: ISIS would not exist, and never would have become as powerful as it became, without the active assistance of the Turkish president and his family.

Turkey is not behaving as a NATO ally, and is actively seeking to revive the Ottoman Empire and its Islamic Caliphate. With combined pressure from the U.S., NATO, Saudi Arabia and other allies, escalating pressure can be brought on Turkey to change its behavior or face the possibility of economic collapse.

-/-