09-03-2017: Λίγο πριν Από τη… Σέντρα!..

Φίλοι μου!

– Η ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Π. παίζει σε λίγη ώρα με την Πρωταθλήτρια Τουρκίας, Μπεσικτάς!

– Σκέφτηκα να σας γράψω για το όνομα αυτής της Ομάδος κάποιες πληροφορίες! “Πάμε” λοιπόν!

  α. Είναι η  3η κατά σειράν -ιστορικά- Ομάδα της Τουρκίας, μετά από τις Φενέρ Μπαχτσέ και Γαλατά Σεράϊ.

  β.  Είναι η Ομάδα των κορυφαίων της τ/ελίτ!

  γ.  Φέρεται ως η Ομάδα των ΜΥ (ΜΙΤ)!

  δ. Οι οπαδοί της είναι σχεδόν (!) στο σύνολό τους Κεμαλικοί!

  ε. Φέρει  το  όνομα μιας  εκ  των  ιστορικότερων  περιοχών – συνοικιών  της  Βασιλίδος  των  πόλεων, της Κωνσταντινουπόλεως (Ευρωπαϊκή ακτή) και θεωρείται ως η πλέον χλιδάτη περιοχή της, μετά από αυτήν του Σισλί, στα ΒΔτης!

 στ. Στην γειτονιά του Ακαρέτ, στο Μπεσικτάς, ζούσε η μάνα του Κεμάλ, για κάποιο διάστημα, προ του λεγόμενου τ/”Αγώνος της Ανεξαρτησίας”, (1919 – 1922), η γνωστή Ζουμπεϊντέ Χανίμ”, δηλ. “Κα Ζουμπεϊντέ“. Είναι ακριβώς εκεί που σήμερα υπάρχει το Μουσείο του Κεμάλ

– Προς ενημέρωσή σας ο Κεμάλ καταζητούμενος από τους συμμάχους το 1918 και 1919 (αρχές) στην Πόλη, είχε κρυφτεί για λίγο εκεί, στο σπίτι της μάνας του, όμως κυρίως κρυβόταν στο Σισλί (στο σημερινό τ/Κολωνάκι, όπου και η έδρα του 3ου – ΝΑΤΟ-ϊκού – τ/ΣΣ) και λίγο πριν φύγει για τη Σαμψούντα, κρυβόταν στην Ιταλική Πρεσβεία! (Η εκδίκηση των Ιταλών, αφού οι… εύθραυστες ΣΕΒΡΕΣ, είχαν δώσει σε εμάς, τη ΣΜΥΡΝΗ και την ευρύτερη περιοχή της! Διαβάστε Ιστορία)!..

– Ο Κεμάλ (και άρα και η Τουρκία, κατά κάποιον τρόπο, αφού αυτός την ίδρυσε), οφείλει τη ζωή του, ασφαλώς και στους Ιταλούς, που τον έσωσαν, αλλά κυρίως στους Βρετανούς, οι οποίοι εμπόδισαν – απαγόρεψαν στον Κατεχάκη, στον μεγάλο αυτό Έλληνα, εκ Κρήτης, Μακεδονομάχο Ήρωα Αξκό και “τύποις” 1ον ΑΚΑΜ της Ελλάδος, στην Πόλη, στην Πρωτεύουσα του εδάφους της (όσης) Οθωμανικής Αυτοκρατορίας είχε τότε μείνει, να συλλάβει και να εκτελέσει τον Κεμάλ, αφού οι “ελληνικές μυστικές υπηρεσίες”, (“υβριδική μορφή”), των οποίων τότε αυτός προΐστατο, τον είχαν “ξετρυπώσει”!.. (Δυστυχώς ο ρόλος των Άγγλων, απέναντι στον Ελληνισμό, δεν ήταν, ιστορικά κρινόμενος, ποτέ “καθαρός”)!..

   (ζ) Την περιοχή έκτισε / οικοδόμησε ο Αυτοκράτορας Κωνσταντίνος, μαζί με την Πόλη. Πρόκειται για το γνωστότατο βυζαντινό Διπλοκιόνιο.

    (η) Η περιοχή, μέχρι και την άλωση, φιλοξενούσε την καλοκαιρινή κατοικία των βυζαντινών Αυτοκρατόρων, με την πολύ γνωστή εκκλησία του Αρχαγγέλου ΜΙΧΑΗΛ!

   (θ) Επί Οθωμανών φέρεται ότι εχρησιμοποιείτο ως λιμάνι, για τα πλοία του, από τον εκ Λέσβου ορμώμενο γενίτσαρο, Ναύαρχο – πειρατή, Χαϊρεντίν Μπαρμπαρόσα.

    (ι) Επίσης, φέρεται ότι στην περιοχή αυτή γινόταν ο διαχωρισμός των μικρών παιδιών, που έπαιρναν με τη βία από τις επαρχίες της αυτοκρατορίας οι Οθωμανοί, στα πλαίσια του σχεδίου της δημιουργίας “νέου Στρατού“, (“Γενιτσαρισμός” / “Yeni Çeri”), από παιδιά μη οθωμανικών οικογενειών, κυρίως της “Ρούμελης” (Βαλκάνια / Χερσόνησος του Αίμου).

– Συγκεκριμένα, με βάση κάποια κριτήρια, (δεν είναι της παρούσης), στο Μπεσικτάς, οι άνθρωποι του Σουλτάνου, επέλεγαν το 1/5 των καλύτερων από τα παρμένα βιαίως παιδιά και τα μετέφεραν στην “εσωτερική αυλή” του Σουλτάνου, (εκεί γινόταν και ο διαχωρισμός, κλπ, γενικώς, του 1/5 των αιχμαλώτων των διαφόρων νικηφόρων μαχών για τους Οθωμανούς), όπου εκεί μέσα, τα μόρφωναν γενικώς, (γλώσσες, Ισλαμική θρησκεία, συμπεριφορά, κλπ) και αυτά όταν μεγάλωναν, όντας οι πλέον φανατικοί πια των Οθωμανών, καταλάμβαναν τις ανώτατες κρατικές θέσεις, πολιτικές, οικονομικές, στρατιωτικές, κλπ. [Ήσαν τα λεγόμενα “εσωτερικά παιδιά ή αγόρια” / “iç oğlan-ları” = (ιτσ ογλαν – λαρί) = Τσογλάνια, όπως έμεινε η φράση να λέγεται, όπως λέγεται και με τη σημασία που λέγεται, μέχρι και σήμερα]!..

    (ια) Στο Μπεσικτάς βρίσκεται και το Ντολμά – Μπαχτσέ Παλάτι (Dolmabahçe Sarayı), στο οποίο διέμενε ο Κεμάλ, όταν πήγαινε στην Πόλη, μετά το 1923 και στο οποίο και τελικώς πέθανε! Θεωρείται ιστορικό κυβερνητικό κτίριο, (ας σας το γράψω έτσι), υπό την προστασία της Δημοκρατίας της Τουρκίας!..

   (ιβ) Το παλιό γήπεδο της Μπεσικτάς, (πριν το σημερινό και σχετικά νεο-οικοδομηθέν VODAPHONE ARENA”), ονομαζόταν ΙΣΜΕΤ ΙΝΟΝΟΥ! Καταλάβατε!

   Ο Νο 2 των Κεμαλιστών, ο φίλος και συμπολεμιστής του Μουσταφά Κεμάλ “Ατατούρκ”, Στρατηγός Ισμέτ Ινονού, (ο οποίος έδωσε ο ίδιος αυτό το επίθετο στον εαυτό του, λόγω της συμμετοχής του, ως επικεφαλής των Κεμαλικών δυνάμεων, στην μάχη στην περιοχή του Ιν-ονού και στην εκεί νίκη κατά των Ελλήνων, το 1921), εφέρετο ως οπαδός της υπόψη Ομάδος!

(Το επίθετό του εγκρίθηκε φυσικά μετά, από την Μεγάλη Τ/Εθνοσυνέλευσηκαι δεν το φέρει άλλος Τούρκος, όπως το αυτό συνέβη και με το Ατατούρκ, όταν ψηφίστηκε, στο πλαίσιο της εκδυτικοποίησης – εκσυγχρονισμού της Τουρκίας, ο Κεμαλικός Νόμος Περί Επιθέτων).

                                                                                            – / –

– Επειδή, είμαι βέβαιος ότι θα έχετε την απορία, τί ομάδα ήταν ο Κεμάλ, σας γράφω ότι ήταν (“ψαγμένο” / δεν είναι όμως της παρούσης) ΦΕΝΕΡ-ΜΠΑΧΤΣΕ, (ασιατική πλευρά της Πόλης) αν και είχε με επαινετικά λόγια μιλήσει και για τα άλλα 2 μεγάλα σωματεία της Πόλης, δηλαδή για τη Γαλατά Σαράϊ και τους… “μάγκες της”, (που τραγούδαγε και ο μεγάλος Έλληνας τραγουδιστής Στράτος ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ), και για τη Μπεσικτάς.

– Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να τον διεκδικούν σήμερα και οι οπαδοί της ΓΑΛΑΤΑ και της ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ, χωρίς όμως να έχουν δίκιο! Και κάτι ακόμα! Διαβάστε!

– Η περιοχή του ΓΑΛΑΤΑ (ευρωπαϊκή πλευρά της Πόλης) ήταν κατ’ εξοχήν ελληνική, μέχρι και τη 10ετία του 1960 και τους διωγμούς των… Ρωμιών, (sic), κυρίως της Πόλης, από τους Τούρκους και είναι αυτό που εξηγεί το μεγάλο μίσος των Τούρκων οπαδών της Γαλατά, για τους Έλληνες!

– Σας θυμίζω ότι είχαν επιτεθεί στους οπαδούς του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ σε αγώνα μπάσκετ στην Πόλη, (προ ολίγων ετών), ενώ έσφαξαν και τον Σέρβο φίλαθλο, του Ερυθρού Αστέρα, (“αδελφοποιημένης* Ομάδος” με την ελληνική ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ / καταλάβατε), μετά από επίθεση στους οπαδούς της Σερβικής Ομάδος, πάλι σε αγώνα μπάσκετ, στην Πόλη! (Ψάξτε, βρείτε και διαβάστε τις δηλώσεις που έκανε για το συμβάν, ο τότε Τ/Κοόυτς και θα καταλάβετε)!

* Γι΄αυτό δεν θα βρείτε και Αλβανό που ζει στην Ελλάδα, να υποστηρίζει Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, αφού και ο ΠΑΟΚ (οι οπαδοί της Θ4) είναι αδελφοποιημένος με την Παρτιζάν Βελιγραδίου, ενώ -τουλάχιστον μέχρι πρότινος- είχε και Έλληνες Σλαβικής συνειδήσεως / Φιλο-Σκοπιανούς οπαδούς, (πχ το 1/3 των νέων από το Αμύνταιο, κλπ), κάτι που εκτιμώ πως αρμοδίως… διερευνήθηκε και… διευθετήθηκε, αφού στο ματς με τη ΣΑΛΚΕ, είδα με χαρά το πανό, με το σχετικό ελληνικό σύνθημα, για την Πατρίδα του Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, μπροστά από τη Θ4. (Οι Αλβανοί είναι, ως γνωστόν, “στα μαχαίρια” με τους Σλάβους, παρά την ύπαρξη ασφαλώς κάποιων παράδοξων, όπως πχ στην πΓΔΜ, όπου ζουν μαζί, όπως ζουν, τέλος πάντων)!.. Οι Αλβανοί που ζουν στην Ελλάδα (μεσήλικες και οι πιο νέοι κυρίως) υποστηρίζουν το βάζελο, όντας μάλιστα, πολλοί εκ των νεαρών αυτών, ενταγμένοι στη φιλοναζιστική πτέρυγα των φανατικών οπαδών του, καθώς και με τα… Χανούμια, όντας αρκετοί εξ αυτών ενταγμένοι στον λεγόμενο αναρχικό και αντιεξουσιαστικό χώρο, που μεγάλη μερίδα του φέρεται να υποστηρίζει το υπόψη σωματείο!..

– Οι οπαδοί της ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (πολύ λιγότεροι ασφαλώς αριθμητικά αυτών των άλλων 2 “Μεγάλων”, της Τουρκίας) δεν είναι τόσο φανατικοί και συγκριτικά μ’ αυτούς της Γαλατά και της Φενέρ, εκτιμώνται ως… Παρθένες!..

– Τέλος, ο ΘΡΥΛΟΣ τιμωρήθηκε από την UEFA να παίξει σήμερα με 3000 θεατές μείον, και συγκεκριμένα με κενή τη Θ7, (μέρος της), επειδή οι οπαδοί μας αυτοί, στο ματς με την Οσμανλί Σπορ, δηλαδή την Οθωμανός Σπορφώναξαν “κανα 2 φορές” το σύνθημα… Που..νας Γιοί Οθωμανοί! Μα, αφού έτσι λέγεται η τ/Ομάδα, τί θα έπρεπε να πουν / να φωνάξουν οι φανταικοί οπαδοί; Εκτός αν μου πείτε, ότι οι οπαδοί της Θ7 ξέρουν… Οθωμανική Ιστορία και ήθελαν να προσβάλλουν την… γείτονα! (Άντε, η μεγάλη τους πλειοψηφία, διότι όλο και κάποιοι… κάτι θα ξέρουν)!..

– Θα μου πείτε, να μην πουν τίποτα, να μην βρίσουν, κλπ, όσοι από εσάς είστε… άσχετοι με τα γήπεδα και τους οπαδούς! Είναι μια… άποψη και αυτή!..

– Σε κάθε όμως περίπτωση φίλοι μου, δεν ήταν… ρατσισμός και παπ…ες, όπως της είπαν της UEFA να… πει! Την ομάδα και τους οπαδούς της, την “κάρφωσε” στην UEFA, είμαι σίγουρος γι΄αυτό, Αντι-Ολυμπιακός ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ, πάσχων από βαριά ιδεολογική… στείρωση, πνευματική τύφλωση, γενικά από λοβοτομή και προσωπική… αγαμία!..

– Σε κάθε περίπτωση, τα γήπεδα δεν είναι εκκλησίες, (αν και το Γ. Καραϊσκάκης έγινε), ενώ αυτό το σύνθημα, όπως και το άλλο, που λέει Τούρκοι, Τούρκοι, τον παίρ….  …….ι, σύντομα θα φανούν… χρήσιμα σε κάποιους, που λίαν πιθανώς να καλέσουν την ελληνική νεολαία (και όχι μόνον), να πολεμήσει τους Μογγόλους!.. Εύχομαι να μην με… θυμηθείτε!

– Αυτά, και                                                               “ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ“!!!

ω1

                                                                                           ΧΑΙΡΕΤΕ“!

                                                                                           ΕΛΛΗΝΑΣ

                                                                                                     – / –

ΥΓ.

α. “Σκοτεινοί κύκλοι”, (γνωστοί όμως), προσπάθησαν τα τελευταία χρόνια, χωρίς επιτυχία όμως ευτυχώς, να περάσουν την πολιτική και μάλιστα στην πιο σκληρή της… έκδοση (Χ.Α.ΑΝΤΑΡCIA, κλπ, κλπ, κλπ), στα ελληνικά, και περισσότερο στα λαοφιλή αυτών, σωματεία! Οι νουνεχείς των αρμοδίων γνωρίζουν και έχουν λάβει, θέλω να πιστεύω, τα μέτρα τους!.. Το απαράδεκτο παράδειγμα της ΚΥΠΡΟΥ, ας είναι ο “προς αποφυγήν” κατευθυντήριος οδηγός μας! Καταλάβατε!..

β. Θυμάστε που σας έγραφα για το… παπατζηλίκι που παίζουν κάποιοι, κάποιων αθλητικών Σωματείων, με την… προσφυγιά, τη Βασίλισσα του Πόντου και του Ελληνισμού, τη  Παναγία τη Σουμελά, (ξεχνώντας ότι ο ΘΕΟΣ ΟΥ ΜΥΚΤΙΡΙΖΕΤΑΙ” / δηλαδή “ΤΟ ΘΕΙΟΝ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΖΕΤΑΙ); Θα το θυμάστε, είμαι σίγουρος! Έτσι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ χρησιμοποίησε και πάλι τον Τούρκο ποδοσφαιριστή ΓΕΣΙΛ, κατά της… Κούλας!

– Θα μου πείτε έτσι είναι το ποδόσφαιρο σήμερα φιλαράκο! Απαντώ: Αν είναι έτσι (και πράγματι έτσι είναι), τότε ας μην μας πουλάνε και ας μην γράφουν για… προσφυγιές και ό,τι άλλο οι διοικούντες, οι εκπρόσωποι και οι οπαδοί των σωματείων αυτών, διότι αυτά μεταξύ τους δεν συμβιβάζονται, δεν… “κολλάνε”!.. Πάντως, έχω να πω, να θυμίσω, πως όποιος λαός ξέχασε την Ιστορία του, πέθανε! (Αυτό που επιδιώκει με τη μέθοδο “του βρασίματος του βατραχιού”, να κάνει η σημερινή Κ-Β μας, στην ελληνική νεολαία / Όση απέμεινε και μάλιστα όση απέμεινε εντός Ελλάδος / Θυμηθείτε αίφνης και τις… αναφορές “περί Κ/Φ των ριζών του Ελληνισμού”, κλπ, κλπ, κλπ, του μεγαλύτερου, (μαζί με τον Μέττερνιχ), μισέλληνα, “Διεθνούς -Ρεπουμπλικανού- Εβραίου”, Χ. Κίσσιντζερ.

– Πού ήταν όλοι αυτοί οι… πρόσφυγες και…  Ελληνάρες (καταλαβαίνετε πως το γράφω) ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ, αλλά και οι βαρύγδουποι αντίστοιχοι της… Κούλας και του… Μπάουκ, που θα έπρεπε και αυτοί να ξεσηκωθούν, όταν οι Τούρκοι γκρέμισαν το στάδιο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, στη Σμύρνη; (Νομίζω το έκαναν… πάρκινγκ, δεν θυμάμαι ακριβώς, συγγνώμη! Ασφαλώς “πού ήταν” και οι οπαδοί του Απόλλωνος Αθ./ Σμύρνης, όπως βεβαίως και οι εκπρόσωποι γενικώς όλων των εν Ελλάδι προσφυγικών, εκ της ελληνικής γης της Μ. Ασίας, σωματείων)! Δεν τους είδα και δεν τους άκουσα ΠΟΥ-ΘΕ-ΝΑ !!!

– Δυστυχώς κάποιοι μεγαλόσχημοι, φανεροί ή κρυφοί, διοικούντες τα σωματεία αυτά, έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν εμπόριο με την ίδια την… ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ, … “κονόμησαν και κονομάνε” πολλά απ’ αυτό, σε βάρος των αγνών Ελλήνων φιλάθλων των σωματείων αυτών!..

Προσεύχομαι, όλοι αυτοί, να αλλάξουν Α-ΛΗ-ΘΙ-ΝΑ, να ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ(!) και ο ελεήμων ΘΕΟΣ, όπως και οι ιερές ψυχές των εκ-ρίων  σφαγιασθέντων Ελλήνων προγόνων μας, από την Μ. Ασία, τον Πόντο και την Πόλη, αν μπορούν, να τους συγχωρήσουν!..

γ. Ποντικέ!

– Αυτοί που πρέπει να ξέρουν ποιοί είμαστε, ξέρουν!

– Αν γράφαμε ποιοί είμαστε, εμείς οι “9, 10” απλοί πολίτες που γράφουμε εδώ, κάποιοι, όχι λίγοι, (που πιθανώς να πιστεύουν ότι ξέρουν την ταυτότητά μας), “θα έχαναν τον ύπνο τους”, αφού είτε στα Δικαστήρια θα καταλήγαμε (και αυτοί οι τύποι δεν έχουν… άντερα να ακούσουν τις… βρωμιές τους), είτε εμείς στα…  Ν/Φ, αφού εμείς δεν ξέρουμε από όπλα, δεν είμαστε πουθενά οργανωμένοι και ούτε συνωμοτούμε εναντίον ουδενός! Θα παραμείνουμε ρομαντικοί… εραστές του ελληνικού Έθνους, της ελληνικής Φυλής και ευρύτερα του ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ! Τίποτα περισσότερο ή λιγότερο απ’ αυτό!

– Αν όμως τόσο πολύ… ενοχλείστε “ποντικέ”, ας μας το πείτε, (έχετε τον τρόπο), και θα σταματήσουμε αμέσως να γράφουμε εδώ, αφού όμως προηγουμένως – ΠΡΟΣΕΞΕ– φτύσουμε… αόριστα και “υπό γωνίαν”, περίπου 30º, στο έδαφος!.. Και σε βεβαιώνω ότι η ΕΛΛΑΔΑ, θα ζήσει και χωρίς εμάς!..

δ. Φίλοι! Μείνετε σταθερά κοντά μας! Σύντομα θα παρουσιάσουμε εδώ το άρθρο, με τίτλο: Βρώμικα Ελληνικά Κοινοβιακά… Μοναστήρια!.. Μην το χάσετε!..

ε. Κε Ζαζιά! Αν δεν ήταν το ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν θα σε ήξερε κανείς! (Όπως και πολλοί άλλοι, αφού όλοι όσοι δήλωσαν / -τε ΠΑ.ΣΟ.Κ. και προσέφεραν / -τε αγαστές… υπηρεσίες, γίνατε Στρατηγοί, εσύ μάλιστα έγινες και Αρχηγός, ανεξαρτήτως του αν ήσασταν – κάποιοι – και φελλοί)!

– Αρκετά έχεις μιλήσει! Δεν νομίζεις ότι πλέον έχεις κουράσει και πως θα πρέπει να πάψεις; Δεν θέλουμε να μας σώσεις!..  “Όλα εδώ θα τα αφήσεις και εσύ”, κύτταξε και λίγο την ψυχή σου!!!

Σε ό,τι αφορά τη στρατιωτική παρουσία στα Ε/ΜΜΕ, αλλά και γενικώς, υπάρχει ένας(!) και λέγεται ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗΣ, και κυρίως ο της Διοικούσας Τάξεώς του, τέως Α/ΓΕΕΘΑ Στρατηγός ΓΡΑΨΑΣ Δημ., ο οποίος, αν δεν σφάλλω, έχει φωνή, δεν έχει… μουγγαθεί, αλλά βλέπεις δεν μιλάει! Γιατί δεν παραδειγματίζεσαι και εσύ, αλλά και κάποιοι άλλοι σαν εσένα;

– Τί κακό είναι αυτό Στρατηγέ; Βγαίνουν /-ετε όλοι οι πρώην, τέως, Αρχηγοί και μη, κλπ και… γίνεστε οι καλύτεροι “Πληροφοριοδότες” του Τ/ΑΚΑΜ, κλπ. Αρχηγοί γίνατε! Τί άλλο θα θέλατε δηλαδή να γινόσασταν; Μήπως… Παπάγοι; (Ας με συγχωρήσει το… πνεύμα του Στρατάρχη)!

– Τώρα έμαθαν μάλιστα και νεότεροι στρατιωτικοί και προβάλλονται, με βάση τα “κονέ” τους, στα ΜΜΕ, σχολιάζουν τα τεκταινόμενα, και μάλιστα μη όντες “ειδικοί”, κλπ, κλπ, κλπ.

Να με συμπαθάς Στρατηγέ!

– Και μην παρουσιάζεσαι ως… ήρωας, διότι δεν είσαι!.. Αντιθέτως είσαι εκ των ωφελημένων!.. Πόσους δικούς σου στρατιωτικούς “προχώρησες” και πόσους “διαφορετικών αντιλήψεων” “έθαψες”; “Πού πατάς”; Μήπως… ποντάρεις στο γεγονός ότι ποτέ(!) δεν θα εκθέσουμε “κόσμο;

– Χαλάρωσε λοιπόν και άσε τα θέματα να τα χειρίζονται οι ειδικοί, [μην ανακατεύεσαι κυρίως στα των κομμάτων, στα πολιτικά* που λέμε, δεν ταιριάζει σε στρατιωτικό και δη σε πρώην Αρχηγό, (μάθε το τώρα, έστω και αργά), τα δε θέματα Τουρκίας άσε να τα χειριστούν οι “ειδικοί”, εκτός αν είσαι τέτοιος], διότι και τις καλές σου προθέσεις να δεχτώ, κατάλαβέ το, μόνον κακές υπηρεσίες προσφέρεις, τόσο εσύ, όσο και όσοι άλλοι λειτουργούν σαν εσένα, και στο Στράτευμα και στην Πατρίδα!..

                                      Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΙΩΠΑ!..

* Ο Στρατός, ιστορικά, όσες φορές ενεπλάκη στην πολιτική, κατέληγε πάντα στο καναβάτσο και ηττημένος, αν όχι ντροπιασμένος! Άσε Στρατηγέ μου να σε / να σας ζητήσουν (τις ΕΕΔ) οι Έλληνες, από την απλή γνώμη σου, μέχρι ό,τι άλλο και όχι να βάζεις, “του κόλου τα 9μερα”, τον Καρβουνόπουλο να σου παίρνει, τάχα από μόνος του, συνεντεύξεις!.. Τί φοβήθηκες δηλαδή και επενέβης; Μήπως… ξεφτιλιστεί η Βουλή με τα νέα… “οικονομικά μέτρα”, που έλαβε, υπέρ της; Αχαχαχαχαχαχαχα

στ. Τώρα, έστω και καθυστερημένα, “είδε” και ο ελληνόψυχος infognomon την αλήθεια! Τί; Αυτά που σας / μας έγραφε εδώ, πριν από 2 χρόνια ακόμα, ο ARXAGGELOS, ότι δηλαδή ο SOROS είναι “πίσω” και από τους όποιους σχεδιασμούς και ρητορικές για… Μεγάλη ΑΛΒΑΝΙΑ!..

ζ. “Και μιας η κουβέντα” για το παραπάνω σάϊτ, θα θέλαμε να μας πει αυτό, με κάποιο από τα πράγματι σοβαρά άρθρα του, σε ό,τι αφορά τη διεθνή συνωμοσία για την παράδοση Οτζαλάν, (επειδή είδαμε και στο youtube τί είπε ο… ιδιοκτήτης του, στον Κο ΜΥΛΩΝΑΚΗ, στην TV), ποιοί και κυρίως πώς(!) πήρανε τον Κούρδο ηγέτη Α. Οτζαλάν μέσα από την Πρεσβεία μας στο Ναϊρόμπι, ήτοι “μέσα από τα ελληνικά χέρια”, δηλαδή τί έγινε ακριβώς, από της αποφάσεως να βγει ο Οτζαλάν από την Πρεσβεία, (ή ό,τι άλλο τυχόν υπήρξε, αν όχι απόφαση, κάτι που δεν μπορούμε εμείς να ξέρουμε), μέχρι και της παραδόσεώς του και από ποιούς, σε ποιούς και τελικώς στους Τούρκους δημίους του!.. 

(Αναφορά δηλαδή “καθαρή” στο συγκεκριμένο επιχειρησιακό και μόνον μέρος / “κομμάτι”, που 1,2 κουβέντες γι’ αυτό είπε στον Κο Μυλωνάκη, ο Κος Σ. Καλεντερίδης! “Έσωσα το προσωπικό της Πρεσβείας”, κλπ! Είναι, πιστεύω, καθαρά θέμα των αρμοδίων, να “απελευθερώσουν” ή όχι, τις υφιστάμενες σχετικές καταθέσεις, αν αυτές υπάρχουν, από κάποια ΕΔΕ, αν φυσικά διατάχθηκε και πραγματοποιήθηκε κάποια τέτοια, όπως βεβαίως θα έπρεπε, μετά από την εθνική μας αυτή ήττα, όπως κατέληξε το όλο θέμα ΟΤΖΑΛΑΝ” και όπως κατεγράφη στην εθνική μας σύγχρονη πολιτική Ιστορία)!

– Τέλος, ασφαλώς και δεν μπορεί κανείς(!) να αμφισβητήσει τον Πατριωτισμό του, ούτε και το γεγονός(!) πως κάποτε [και(!)] ο Κος Σ. Καλεντερίδης, (όπως ανέφερε και ο ίδιος, στο “βιντεάκι” που είδα), από το δικό του μετερίζι, στο πλαίσιο του εθνικού του καθήκοντος, κεκαλυμένου από το μανδύα του αντίστοιχου υπηρεσιακού, “έπαιξε” στην Τουρκία την ίδια του τη ζωή και μάλιστα με άκρως θετικό πρόσημο, για τα ελληνικά χρώματα, και θα συμπλήρωνα, σε εποχές μεγάλης -τότε- … ξηρασίας, με αποτέλεσμα οι Τούρκοι να είχαν κυριολεκτικά σκυλιάσει για να τον βρουν και συλλάβουν! (Σε μια τελική βεβαίως φάση, αφού αρχικά έψαχναν να βρουν τί συνέβαινε κάθε φορά, κλπ, καταλάβατε).

Φίλοι μου!

Ο “κόσμος των ΜΥ” είναι λίαν σκοτεινός και ο πόλεμος μεταξύ τους ασταμάτητος! Δεν υπάρχει ποτέ σ’ αυτόν τον “κόσμο” ΕΙΡΗΝΗ! Υπάρχουν ενίοτε προσεγγίσεις και επαφές μεταξύ τους, συμφωνίες ή απλώς αποδοχή κάποιων πράξεων εκατέρωθεν, κλπ, αλλά μέχρις εκεί!..

[Ένα απλό και… απαλό παράδειγμα, μιας απ’ ευθείας συνεννοήσεως 2 ΜΥ, θα μπορούσε να ήταν το ακόλουθο! Θα κάνουμε αποδεκτό και θα δώσουμε στρατιωτική διαπίστευση, σ’ αυτόν που θέλετε να στείλετε ως στρατιωτικό ακόλουθο στην χώρα μας, και ο οποίος στο παρελθόν ήταν και πάλι στην χώρα μας, ως… εμπορικός ακόλουθος, αλλά και εσείς θα μας δώσετε… αυτό ή εκείνο, κλπ!.. Καταλάβατε! Θα μπορούσε φυσικά να έχει μεσολαβήσει προς τούτο, για τους δικούς της λόγους, και 3η Υπηρεσία, φιλική προς τις 2 “άλλες” ή απλώς με προσβάσεις προς τις 2 “άλλες”, κλπ]!..

– Επίσης, οι “σοβαροί και μετρημένοι” “υπηρεσιακοί παράγοντες” (με τη φράση αυτή καλύπτω τους πάντες μέσα στις Υπηρεσίες αυτές), δεν ομιλούν ΠΟΤΕ(!), πολύ δε περισσότερο όλων, δεν ομιλούν ή δεν θα πρέπει να ομιλούν οι λεγόμενοι… “επιχειρησιακοί” και γι’ αυτό οι περισσότεροι αυτών, για ευνοήτους λόγους, συνήθως δεν ζουν, μετά από τη διενέργεια των όποιων πράξεών τους!..

– Γι’ αυτό υπάρχει και η πολύ γνωστή, όπως και πολύ παλαιά, ρήση, η οποία λέγει:

                               Οι Αξκοι Πληροφοριών ομιλούν μεταξύ τους μόνον στην… Κόλαση“!   (Αναλύστε την)!..

                                                                                                   – / – 

                                                                                                 – / –