20-04-2016: Συζήτηση Για Την “Ασφάλεια” Στη Βουλή! Εντυπώσεις!..

31309641-Internet-Security-System-Stock-Photo-security

Φίλοι μου!

– Σήμερα, 20-04-2016, διεξήχθη στη Βουλή, μετά από αίτημα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης (ΝΔ), συζήτηση για το μείζον θέμα της Ασφάλειας, στην Πατρίδα μας!

– Κατ’ αυτήν:

images

  α. Ο Π-Θ… ανέδειξε, για άλλη μια φορά, τον γνωστό εαυτό του! Λυπάμαι να πω ότι έδειξε πως σαν Π-Θ, δυστυχώς, είναι… κοντόφθαλμος! Οι αναφορές του στο θέμα ήσαν χαμηλού -πράγματι- επιπέδου και θύμιζαν “έκθεση” μαθητή Λυκείου, του οποίου το συναίσθημα κυριαρχεί της λογικής και πολλές φορές της πραγματικότητος! Γενικώς, οι όποιες αναφορές του ήσαν “περί διαγραμμάτων”!

– Τέλος, ενθυμούμενος το κομμουνιστικό παρελθόν του και… σφραγίζοντας το νεο-κομμουνιστικό, διεθνιστικό παρόν του, ικανοποίησε με τις περί “Οικουμενισμού” καταληκτικές αναφορές του, αφ’ ενός τον ευρύτερο ιδεολογικό χώρο της Παράταξής του, σε μια προσπάθεια συσπείρωσης των πιο ριζοσπαστικών συνιστωσών του Κόμματός του, (σε δύσκολες για το ΣΥΡΙΖΑ και τους ΣΑΝΕΛ ώρες), οι οποίες μάλιστα τελευταίως δραστηριοποιούνται… επικίνδυνα, και αφ’ ετέρου ικανοποίησε και τους “έξωθεν” εντολείς του, τους “Διεθνείς, Συγχρόνους… Εμπόρους των Εθνών”, (ας τους ονομάσω έτσι αυτήν τη φορά, “κλέβοντας” τον μέγιστο Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη”), το Σόρος και τις Οργανώσεις του “Solidarity Now” / “Αλληλεγγύη Τώρα”, “Open Society” / “Ανοικτή Κοινωνία”,  κλπ, και άλλους ομοίους τους… Διεθνιστές!

Ερωτάται, ρητορικά ασφαλώς! (Ο Κος Π-Θ και οι… “φιλόδοξοι” σύμβουλοί του)!

   – Καλά, ο Κος Π-Θ,  λόγω των βαρέων ενασχολήσεών του, ως εκ της θέσεώς του, πιθανώς δεν έχει “επαφή”, κακώς ασφαλώς, με το κοινωνικό αίσθημα, με το τί λέγει ο λαός, το δυστυχές πόπολο… “εκεί έξω”, οι σύμβουλοί του όμως, οι οποίοι οφείλουν(!) οι ίδιοι, αλλά και με τα όργανά τους, να παρακολουθούν την κοινωνία, αναρωτιέμαι, αν είναι κουφοί, ή τόσο φανατικοί, ώστε να μην του έχουν πει ότι σχεδόν το σύνολο του λαού νοιώθει ανασφαλές, λόγω κυρίως της… εκρήξεως του σχεδιασθέντος… “απ’ έξω” Προσφυγικού – Μεταναστευτικού (έχει αναπτυχθεί σε βάθος εδώ το θέμα) και κατά τον γράφοντα Λαθρομεταναστευτικού” προβλήματος, καθώς και λόγω του επίσης σχεδιασθέντος “απ’ έξω” τεραστίου Οικονομικού Ζητήματος, διότι περί αυτού, “Ζητήματος” δηλαδή, πρόκειται, αφού το διακύβευμα είναι η ίδια η Ελλάς!

   – Συνεχίζει ο ίδιος να πιστεύει ή συνεχίζουν οι “δικοί” του ακόμα, να του λένε ότι πρέπει να λέγει ότι όλοι οι διαμαρτυρόμενοι Έλληνες είναι… “Χρυσαυγίτες”; Έως πότε Κε Τσίπρα θα χρησιμοποείτε αυτήν την… καραμέλα, όταν δεν έχετε επιχειρήματα, ή όταν έχετε  -δυστυχώς- άγνοια θεμάτων;

  – Γιατί ακόμα ακολουθείται από τους ΣΑΝΕΛ και ιδιαιτέρως από τη συνιστώσα της Κ-Β σας, το ΣΥΡΙΖΑ, η τακτική να συκοφαντούνται ως “ακροδεξιοί” και ως “Χρυσαυγίτες”, όλοι οι Έλληνες που δεν συμφωνούν μαζί σας;

– Ο Π-Θ σήμερα φίλοι μου, έχασε την ευκαιρία να “κερδίσει” και ψεύτικα ακόμα, εννοώ με υποκριτική τακτική, (τολμώ να το γράψω αυτό, αφού μια ανάλυση πρέπει να περιλαμβάνει τα πάντα), κάποιους εκ των λίγων ακόμα… “αμφιταλαντευόμενων”, ως προς την ποιότητα του χαρακτήρα του και του συνολικού του ήθους, Ελλήνων, Ελλήνων που ήδη τον ίδιο έχουν χαρακτηρίσει “Ψεύτη” και την Κ-Β του, “Χούντα”! (Θα αναλυθεί εδώ στο μέλλον τί είναι αυτό που καλείται Αριστερή Χούντα, πώς ιστορικά επιβαλλόταν, μορφές, μέθοδοι, τακτικές, κλπ. Χούντα, δεν σημαίνει φίλοι μου, μόνον  “τανκς” και Γαριβαλδική… “Φανταρία”, στους δρόμους…)!

– Σε μια τελική Κε Π-Θγέ! Αν θες να ακούσεις!..

                                                        ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΓΕΙ (ΚΑΙ ΕΝΑΣ Π-Θ ΜΑΛΙΣΤΑ):

                                             “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ)“!!! 

Αν ρωτήσεις έναν Στρατιωτικό, και εννοώ πραγματικό επαγγελματία και όχι ασφαλώς “γλείφτες και πλεγματικούς αποτυχημένους”, αυτά τα… λαμόγια που σας περιτρυγίζουν και τα οποία πολλαπλώς σας… “βυζαίνουν”, θα σου πει πως ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΑ!!! Το ίδιο θα μπορούσε να σου πει και ένας αντίστοιχος Αξκος της ΕΛΑΣ, ομοίως κάποιος, (επαγγελματίας όπως είπα, και όχι… ασπάλαξ), διεθνολόγος, ειδικευμένος σε θέματα ασφαλείας, κλπ!

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ είναι συνημμένη με την ανθρώπινη φύση, ήταν, είναι και θα παραμείνει παγκόσμιο πρόβλημα, είναι μια από τις ανθρώπινες… ΑΝΑΓΚΕΣ“(!), δεν σας το μαθαίνανε στις… ΚΟΒΑ που… μεγαλώσατε; Είναι θέμα τεράστιο που “το πιάνεις” να το αναπτύξεις και πάντα είσαι ελλιπής!!!…

– Από την παραπάνω παράγραφο, πιστεύω ότι, μόλις, έχεις καταλάβει Κε Π-Θ, το “γιατί” έπρεπε να ήταν άλλη η “οπτική” σου στην ομιλία σου!..Πιστεύω ότι έχεις ήδη καταλάβει, το “γιατί” έχασες σήμερα!

Πάμε παρακάτω“!

  α. Άλλαξε αυτόν τον Τόσκα! Μόνον κακό σου κάνει και κυρίως βλάπτει την ΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ! Δεν το βλέπεις ότι είναι χαρακτηριστικά “λίγος”; Δύο δηλώσεις έκανε και γελάνε μαζί του τα… μπετά και όλες οι… Πρεσβείες, ενώ εμείς οι δυστυχείς… “κλαίμε”!..

  β. Πού είναι οι σύμβουλοί σου να σου πουν ότι θα έπρεπε να κρατήσεις και μια… πισινή, όπως λέγει σοφά ο λαός μας, μιλώντας για το θέμα ΑΣΦΑΛΕΙΑ και ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! Αν “αύριο” γίνει κάτι μεγάλο, (μακάρι όχι), τί θα πεις; Άρα άλλαξέ τους, είναι “λίγοι”, είναι… “μοριακοί”! Όμως εσύ, είναι εντυπωσιακό(!), δεν το αντιλαμβάνεσαι Κε Π-Θ;

– Αλήθεια! Οι “δικοί” σου δεν είδαν, πχ στη Μόρια που ανέφερες, δίπλα στη σημαία του FSA, αυτήν της Al Nusra, κατά την επίσκεψη του Πάπα; Όχι, να είμαι δίκαιος! Είναι αλήθεια ότι σημαία του ISIS δεν είδα! Αχαχαχαχαχα! Εκτός Κε Π-Θ, αν σκέπτεσθε εκεί στους ΣΑΝΕΛ, αν κάνουν κάτι οι όποιοι εξ Ανατολής φερμένοι εδώ Ισλαμιστές τρομοκράτες, που όλο και κάποιοι θα ευρίσκονται ανάμεσα στους δυστυχείς “λάθρο”, εκτός αν σκέπτεσθε, λέγω, να… συνεργασθείτε μαζί τους!.. Θα πρόκειται τότε για την επιτομή του… ανθρωπισμού σας! Μόνον που τότε, για να σοβαρευτούμε, θα είναι πολύ αργά Κε Τσίπρα, αφού θα έχετε δημιουργήσει ΕΣΕΙΣ(!) πρόβλημα Ισλαμικής Τρομοκρατίας στην… Ελλαδίτσα!!!

– Με την ευκαιρία Κε Π-Θ σου / σας θυμίζω και πάλι, ότι εθιμικά (αχαχαχαχαχα), πάντα, όλοι οι… δανειστές και οι… τοκογλύφοι έχουν και “μπράβους”, ώστε να παίρνουν τα λεφτά τους, αν τα ατυχή… θύματά τους δεν πληρώνουν ή αδυνατούν να πληρώσουν! Έτσι, προτείνω να είσαι έτοιμος και για ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού όπως έγραφα εδώ προ καιρού, οι… δανειστές μας “κουράστηκαν” να… συζητούν για τα λεφτά τους, έστω τα… υποτιθέμενα λεφτά τους, θα συμφωνήσω με την πρώην δικιά σου, Κυρία Ζωή! Και “μπράβοι” τους ήταν και είναι παραδοσιακά οι… Τούρκοι, εδώ και χρόνια, καθώς οι Αλβανοί και οι Κοσοβάροι τα τελευταία 26 χρόνια!

– Έτσι, δες μήπως ξαφνικά “ξυπνήσουμε” και διαπιστώσουμε  ότι έχουμε πχ (κατευθυνόμενο ασφαλώς) πρόβλημα UÇÇ στην Ήπειρο, μετά από συγκεκριμένη ανατρεπτική και αρχικά τρομοκρατική πράξη / δράση!

– Ήδη διαβάζω, (βάλε τους ευφυείς δικούς σου να το ψάξουν), ότι μαζί με ένα Τάγμα Τατάρων, το οποίο εκπαίδευσαν οι Η.Π.Α. στην Τουρκία, για την Κριμαία, εκπαιδεύτηκαν μαζί τους και… UÇK! Και σκέπτομαι εγώ, γιατί όχι και… “Τσάμηδες”; Πρέπει εκτιμώ να εκπαιδεύτηκαν σε στρατόπεδο – δα από Αδραμύτιο, έως Σμύρνη! Και προσωπικά πιστεύω ότι η εκπαίδευση πρέπει να έλαβε χώρα σε στρατόπεδο, στην ευρύτερη περιφέρεια της Σμύρνης!

– Όχι απλώς έχουμε “πρόβλημα ασφαλείας” Κε Π-Θ, αλλά έχουμε πολλαπλό” πρόβλημα ασφαλείας “εν υπνώσει και έχασες σήμερα την ευκαιρία να ενημερώσεις το λαό μας και λαός ανενημέρωτος, τάχα για να μην ανησυχήσει ή μήπως πανικοβληθεί κλπ, είναι λαός ήδη, αν όχι νεκρός, τουλάχιστον “νεκρός”!

– Όμως και “από την άλλη”, το αντεπιχείρημα στη βάση της δικής σας τοποθέτησής σας, στη βάση τη δικής σας, λανθασμένης 100%, συλλογιστικής, η όποια συζήτηση για την “ΑΣΦΑΛΕΙΑ” δεν σημαίνει υποχρεωτικά ότι υπάρχει και πρόβλημα “ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ! Άρα, και έτσι ακόμα, γιατί ήσασταν αρνητικός στη συζήτηση περί ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ;

   γ. Οι Ευρωπαίοι που σου / μας δίνουν, τάχα μου, συγχαρητήρια κλπ, όπως μας λες / λέτε, για όλους τους “λάθρο”, [που “κάλεσες” εσύ(!), μόλις ανέλαβες την εξουσία, μαζί με τον Καμμένο, (μετά το… διαταχθέν από εσάς “ελάτε” της Κας Τασίας, είχαμε το 2015 1000% αύξηση των ροών στην χώρα, σε σχέση με το 2014, αυτό γιατί το ξεχνάς), “λάθρο” που έχουμε εδώ στην πενόμενη Ελλάδα, στην Ελλάδα… της διαπραγμάτευσης, όπως έτσι θα ονομασθεί η… εξουσία σου], οι Ευρωπαίοι λοιπόν γιατί “έκλεισαν τα σύνορά τους” και δεν παίρνουν κανέναν πρόσφυγα, κλπ, ώστε να τους δώσουμε και εμείς αντιστοίχως… συγχαρητήρια για την… ανθρωπιά τους; Και δεν αναφέρομαι ασφαλώς στα ελάχιστα… “ψίχουλα”, (αριθμητικά το εννοώ), ανθρώπων που πήραν!.. Καταλάβατε!

– Πού είναι Κε Π-Θγέ η ανθρωπιά τους, αλλά και η δικιά σου και των ομοίων σου, δηλαδή των δήθεν… “ανοικτών κοινωνιών”, των ΑΝΤΑΡ-CIA”, “ΚΕΡΦΑΑ, των υπερευαίσθητων… SOROS”ΜΚΟ”, των… Παλαιο-Κομμουνιστο-Ουμανιστών Γιατρών του Κόσμου, κλπ, για τους καθημερινά σφαγιαζόμενους ΗΡΩΕΣ Κούρδους της ΝΑ Τουρκίας, από τους ΠΡΟΣΕΞΕ Σταλινο-Φασιστο-Κεμαλο-Ναζήδες Στρατοκράτες της Άγκυρας; Γιατί δεν είδαμε έναν απ’ όλους αυτούς, κάποιον της Κ-Β σας έστω, πχ τον… Καμμένο, στο διαλυμένο Τσίζρε, στο γκρεμισμένο Ντιγιάρμπακιρ και στη γειτονιά του “στο Σουρ της Αντίστασης”, στο Νουσαϊμπίν, κλπ;

– Αυτήν τη φορά, τον Κο Καμμένο δεν θα τον… συνελάμβαναν οι Τούρκοι, όπως παλιότερα στα “Κατεχόμενα”, αφού θα μετέβαινε ως “ΥΠΑΜ”! Έστω, ας ζητούσε ο Κος Καμμένος να μεταβεί σε κάποια περιοχή της ΝΑ Τουρκίας, στην οποία δεν έχουμε συγκρούσεις, μαζί με τον ομόλογό του Ισμέτ Γιλμάζ! Ο Κος Καμμένος θυμίζω, κατά το παρελθόν, είχε “επαφή” με τους Κούρδους, θα το γνωρίζετε ή θα σας το έχουν πει, φαντάζομαι!..

kammenos_israilinos_yetha

[Tον χαρακτηρισμό των Τούρκων Στρατοκρατών, ως “Σταλινο-Φασιστο-Κεμαλο-Ναζήδες” , θα ζητήσω από τον… ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ, μετά από πολύ… προσευχή, αν θα ήθελε να μας το αναλύσει, κάποια στιγμή! Θυμάμαι που μας το έλεγε, αλλά τώρα πια, πέραν του Η/Υ του, τον οποίον χρησιμοποιούμε, τον παρακαλάμε να μας πει, έστω “κάτι”, και δεν μας μιλάει, όντας αηδιασμένος από τη βρωμιά και την επικρατούσα σήψη του πρώην… περιβάλλοντός του, καθώς και από το πόσο χαρακτηριστικά “λίγοι” και… ζωηρά “ανήθικοι” είναι οι πρώην… “μεγαλοσύντροφοί” του! Γι’ αυτό να μας παρακολουθείς / -τε εδώ! (Δεν έχουμε παράπονο, ξέρουμε ότι το κάνετε, ρητορικό σχήμα ήταν)]!

Επίσης! Διαβάστε παρακάτω:

– Πού είναι και η ανθρωπιά του Πάπα για τα δυστυχή 20+ εκ. των δούλων Κούρδων; Γιατί δεν πήρε στη Ρώμη και κανέναν Κούρδο “Γιεζιντί” μαζί του ο υποκριτής, φεύγοντας από τη Λέσβο;

ΕΡΩΤΗΣΗ… ΚΡΙΣΕΩΣ:

Επιλεκτικός λοιπόν… “Ουμανισμός” Κε Π-Θγέ ή βαθιά υποκρισία ή απόλυτη πειθαρχία στο… “BOSS”, Ko SOROS, ή όλα αυτά μαζί; (Είχαμε γράψει εδώ τί είπε το Νοε 2015, στην Πόλη, ο Κος αυτός)! Απαντήστε λοιπόν παρακαλώ!

Συνεχίζω

– Έως πότε θα λες / θα λέτε, έμπλεοι…παγωνικής χαράς, σε όποιους δεν συμφωνούν μαζί σας και πιθανώς κάποια στιγμή να εκτίμησαν ή να εκτιμήσουν εσφαλμένα σε κάποιο ή κάποια από τα θέματα της επικαιρότητας, κλπ, ότι “διαψευσθήκατε” κλπ;

Δηλαδή πιστεύεις / -ετε ότι όλοι αυτοί, οι… “αντίθετοί” σας, (εσού και του… Καμμένου) θέλουν να αποτύχετε;

Καλά δεν αντιλαμβάνεσαι ότι αποτυχία δική σας, σημαίνει και αποτυχία της Ελλάδας;

Δεν καταλαβαίνεις ότι έτσι καλλιεργείς το ΔΙΧΑΣΜΟ, ανάμεσα στους Έλληνες; Δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτό θες / θέλετε, πίστεψέ με!!!

– Σου / σας θυμίζω ότι οι παλαιότεροι Έλληνες πολιτικοί, επειδή ακριβώς αντιλαμβάνονταν τί σου / σας γράφω τώρα, έλεγαν τη φράση, ώστε να μην τους… “τσουβαλιάζουν” όλους: Διαψεύσθηκαν οι Κασσάνδρες, δηλαδή κάποιοι κακοί κλπ και όχι όλοι “συλλήβδην”, κακοί χαρακτήρες και ουσιαστικά “τυχοδιώκτες της πολιτικής”, οι οποίοι μπροστά στην προσωπική τους ανέλιξη, δεν τους ενδιέφερε ακόμα και αν η Πατρίδα θα οδηγείτο και σε καταστροφή ακόμα!

– Άρα,… “πάρτε το αλλιώς” εκεί στους ΣΑΝΕΛ, αν είστε Πατριώτες, έστω αυτό το περίεργο… σύμπλεγμα “Νεο-Πατριωτών” που είστε, της “Νεο-Κομμουνιστικής Δεξιάς” ή του “Δεξιο-Νεοκομμουνισμού” (Υπάρχει ειδοποιός διαφορά)!

  – Τελικά φίλοι μου, ο Κος Τσίπρας έδειξε ότι ακόμα, δυστυχώς για τους Έλληνες, δεν έχει αντιληφθεί ότι είναι Πρωθυπουργός και μάλιστα της Ελλάδος και δεν είμαι πλέον σίγουρος αν θα τα καταφέρει να γίνει στο μέλλον! (Ο χρόνος… επιείκειας αρχίζει και λιγοστεύει επικίνδυνα)!..*

* Ο ΙΩΝΑΣ, με τον οποίον ο ΕΛΛΗΝΑΣ είδε μαζί την πρωϊνή συζήτηση, προέβη στο εξής εύστοχο, νομίζω, σχόλιο, μόλις ολοκλήρωσε την ομιλία του ο Κος Π-Θ! Αναρωτήθηκε λοιπόν: “Π-Θ ή… Ηθοποιός”;

                                                                                                     – / – 

Πάμε τώρα στον έτερο… Καππαδόκη! Στον ΚΥΡΙΑΚΟ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!

κυριακος

   β. Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης απέδειξε ότι -μάλλον- γεννιέται ένας νέος -πραγματικός- Ηγέτης!

– Ασφαλώς φίλοι μου η πορεία του και μια μελλοντική… “Αρχή” του, “θα δείξει τον… Άνδρα”, κατά τη ρήση των Αρχαίων Ελλήνων, Αρχή Άνδρα Δείκνυσι, όπως ασφαλώς και ο ίδιος χρόνος θα δείξει το κατά πόσον η παρούσα εκτίμηση του γράφοντος, για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ήταν / είναι ορθή!

   – Το γεγονός ότι ξεκίνησε τις παρεμβάσεις του, ως Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, (αν δεν σφάλλω ήταν η 1η), με το θέμα της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, αποδεικνύει ότι κατέχει σε βάθος το νόημα αυτού που είπε σήμερα από του βήματος, αλλά και όλοι οι νουνεχείς άνθρωποι και όχι μόνον οι Έλληνες, ανέκαθεν, πόσο δε μάλλον σήμερα, στους… ομιχλώδεις -κατ’ ελάχιστον- καιρούς που διερχόμαστε, δέχονται, ότι δηλαδή,

 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ -ΚΑΤ’ ΑΚΟΛΟΥΘΙΑΝ- ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ“!

–   Ορθώς λοιπόν και άκρως στοχευμένα ο νέος Πρόεδρος της ΝΔ ξεκίνησε τις παρεμβάσεις του στην ελληνική Βουλή, με την ΑΣΦΑΛΕΙΑ!

– Το κείμενο της ομιλίας του ήταν πλήρες, είχε λογική ακολουθία, είχε σύντομη και απόλυτα σαφή επιχειρηματολογία και απόλυτη δικαιολόγηση των λεγομένων του ομιλούντος. Άρα δεν χρειάζεται να σταθώ σ’ αυτό!

–  Σε ένα μόνον  σημείο θεωρώ / πιστεύω ότι πρέπει να σταθώ και να σχολιάσω! Άντε σε… δύο, “τύποις”!

– “Πάμε” λοιπόν!

   – Στο γεγονός ότι ένας “επιτελικός νους”, ο οποίος είναι πραγματικά… “επαγγελματίας” και όχι… “αεριτζής”, (πόσο μάλλον ένας Πολιτικός και μάλιστα τον 21ο αι.), δεν διαφωνεί απλώς, διότι έτσι δίνει την εντύπωση ότι “διαφωνεί για να διαφωνεί”, αλλά τί άλλο κάνει φίλοι μου, ώστε να καταδείξει ότι ενδιαφέρεται και… “πονάει” το αντικείμενο ενασχόλησής του; Τί κάνει; Εισηγείται, προτείνει!

– Ο Κος Μητσοτάκης λοιπόν, αποδεικνύοντας ότι πρωτίστως “πονάει” αυτό που λέγεται “Πατρίδα” και δεν στοχεύει μόνον, (όπως είναι φυσιολογικό), στην εξουσία, εισηγήθηκε, υπέβαλε συγκεκριμένη “πρόταση” του Κόμματός του για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ, ώστε να βοηθήσει την Κ-Β και κατ’ επέκταση να ενισχύσει τον προβληματισμό, δηλαδή τη θεωρία, αλλά και την όποια μελλοντική πράξη ή μελλοντικό κυβερνητικό σχεδιασμό, στο ιδιαιτέρως “λεπτό” αντικείμενο της “κρατικής Ασφάλειας”! Αξίζει πολλών συγχαρητηρίων και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους Βουλευτές, (των “χαμηλών πράγματι πνευματικών… πεταγμάτων”),  της σημερινής Βουλής!

– Εξ όσων, εκτιμώ “εν περιλήψει”, ανέφερε στην “Πρότασή του περί Ασφαλείας” ο Πρόεδρος της ΝΔ, θέλω να σταθώ στις ακόλουθες, απολύτως στοχευμένες, ήτοι απολύτως “ορθές”, αναφορές του: (Χωρίς ενδελεχή σχολιασμό)!

   – Στον εκσυγχρονισμό της ΕΥΠ!  +++

Μόλις χθες στο άρθρο μου, “ΕΥΠ: Τί Γίνεται ρεεεεε; Μας… Πιάσανε”, αναφέρθηκα σ’ αυτόν!

   – Στη Δημιουργία, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ(!), ενός “Συμβουλίου Εθνικής Ασφαλείας” (ΣΕΑ) , υπό τον Π-Θ! +++

Ας μου επιτραπεί όμως φίλοι μου να σημειώσω ότι η “ιδέα” αυτή, ως “ιδέα”, ανήκει στον πατέρα του Κυριάκου, Κων/νο Μητσοτάκη, ο οποίος τη 10ετία του 1980, ως Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, την είχε υποβάλλει, αν δεν με απατά η μνήμη μου, στον τότε Π-Θ Α. Γ. Π”ανδρέου, ο οποίος ήταν αντίθετος, καθ’ όσον του έφερνε… μνήμες του γνωστού, αμαρτωλού “τω όντι”, “Συμβουλίου του Στέμματος”!.. Ήταν λάθος πράγματι του τότε Π-Θ, αλλά, όπως έχουμε πει κατά κόρον εδώ, “ουδείς… άσφαλτος”, που λέγει και η… “εθνική αοιδός” Άντζελα, ή αλλιώς, η… “Κτύπα με σαν Άντρας”!.. Καταλάβατε!

Αν κανείς θα μπορούσε βασίμως σίγουρα να δικαιολογήσει τον τότε Π-Θ, ο οποίος είχε “αρνητικές παραστάσεις και βιώματα”, από μια πράγματι “δύσκολη” για τον “Δημοκρατικό Κόσμο” εποχή, δεν θα μπορούσε με τίποτα να δικαιολογήσει κάτι “ασπάλακες”, ορθότερα κομματικούς… Γκρούεζες του τότε ΠΑΣΟΚ και ακόμα πιο ορθά κομματικούς… “αρουραίους”, σαν τους αναφερόμενους στον τίτλο του γνωστού παλαιού μουσικού Συγκροτήματος, BOOM TOWN RATS, οι οποίοι κυριολεκτικά είχαν τότε κυνηγήσει όσους -προσέξτε- Στρατιωτικούς, μικρούς, ανώτερους και ανώτατους, ΠΑΣΟΚ-τζήδες μάλιστα, είχαν ταχθεί υπέρ της δημιουργίας ΣΕΑ!

– Ουδέν άλλο φίλοι μου, σχετικά με την “Πρόταση” της ΝΔ σήμερα! Ούτε για το “νέο” Υπουργείο, στο οποίο θα ενταχθεί και το πρόβλημα των… “Προσφύγων”…, ούτε για το “Ένα και Ενιαίο Εθνικό Κέντρο Επιχειρήσεων”, που άκουσα, ούτε για την αναφερθείσα, περισσότερο εμμέσως, αλλά ορθώς, Ευρωπαϊκή Ασφάλεια και την “ανταλλαγή πληροφοριών”, μεταξύ των “κρατών – μελών” φαντάζομαι, ούτε για τίποτα άλλο δεν θα σας πω, διότι θέλω να “κρατήσετε” τον εκσυγχρονισμό της “ΕΥΠ” (την επιβεβλημένη επίσης, συνημμένη ή μη, δημιουργία “Υπηρεσίας Στρατιωτικών Πληροφοριών”, όπως σας έγραψα χθες, που όμως δυστυχώς σήμερα δεν άκουσα κάτι γι’ αυτήν) και τη δημιουργία “ΣΕΑ“, θέματα που τα θεωρώ “επείγοντα”, ως προς το βαθμό προτεραιότητος αλλαγών στη δομή λειτουργίας του Κράτους, θέματα που τα θεωρώΤΟΜΕΣ“!!!

ευρωπη

Κατά τα λοιπά!

  Ο τόνος της φωνής του Κου Μητσοτάκη και η συνολική του παρουσία σήμερα στη Βουλή, κατέδειξαν ότι κατέχει αυτό που ονομάζεται… στήσιμο ενός ηγέτη, “από Βήματος”.

 Ένα άλλο χαρακτηριστικό που έχει δείξει ότι επαρκώς διαθέτει, είναι ότι μοιάζει να μην έχει οποιαδήποτε αναστολή ή και φόβο ακόμα, να πει αυτό που πιστεύει “στα ίσα”, αφήνοντας, όπου αυτός εκτιμά ότι επιβάλλεται, τον λεγόμενο… “Πολιτικό Πολιτισμό” στη… γωνία! Έτσι, απάντησε “στα ίσα” στον Κο Π-Θ, ότι οι φονιάδες του ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΥΛΟΥ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ, προέρχονται από την “Άκρα Αριστερά! Και αυτό είναι κάτι το νέο, στην αείποτε φοβική… ΝΔ! 

– Στη συνέχεια, επειδή, απ’ εδώ, από το “blog” αυτό, είχαμε αναφερθεί παλαιότερα στα… ενδυματολογικά των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑκαι πιθανώς από κάποιους πλεγματικούς του… παρίες και μη, να παρεξηγηθήκαμε, προκειμένου να το… “χαλαρώσουμε” και πάλι λίγο εδώ, για λόγους… “Ισονομίας” και… “Δικαιοσύνης” της κριτικής μας, ώστε να μην… παραπονείται ο Κος Π-Θ και οι “συν αυτώ”, (και με το δίκιο τους), οφείλουμε σήμερα να καλέσουμε επειγόντως τον Πρόεδρο της ΝΔ, να… προσλάβει έναν ενδυματολόγο! Έλεος Κε Μητσοτάκη! Η γραβάτα σας, ως παράδειγμα το αναφέρω, δεν βλέπατε ότι ήταν παράταιρη, (τουλάχιστον), με το κοστούμι σας; Ο συνδυασμός σας κατά την “περί διαφθοράς και διαφάνειας” συζήτηση στη Βουλή, προ καιρού, ο οποίος ήταν άριστος, θέλετε να με κάνετε να πιστέψω ότι ήταν… τυχαίος;  

– Καταληκτικά, αξίζετε ομολογουμένως ένα πραγματικό ΜΠΡΑΒΟ“(!) για τη σημερινή σας παρουσία στη Βουλή, Κε Μητσοτάκη!

– Θα υπεστήριζα όμως επίσης μετά σθένους, ακόμα και αν δεν συμφωνούσα μαζί σας, πως για το γεγονός και μόνον ότι φέρατε στη Βουλή το -πάντα- “φλέγον” θέμα της ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, το οποίο, αν δεν σφάλλω, δεν είχε συζητηθεί ποτέ στο παρελθόν, (εννοώ, ως  μοναδικό θέμα συζήτησης σε μια συνεδρίαση του Σώματος), αξίζετε πολλά ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! Τέτοιες ενέργειες τέλος, εκφράζουν σίγουρα το “νέο”, το “καινούργιο”, στη… μίζερη πολιτική μας πραγματικότητα!  

                                                      ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΛΙΓΑ ΚΟΙ ΤΣΙΠΡΑ – ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!  

              (Ασχολήθηκα μόνον με εσάς, έτσι έκρινα, οπότε όλοι οι υπόλοιποι ας με… συγχωρήσουν)!

– “Κλείνοντας” φίλοι μου, σας ενημερώνω ότι θα τα ξαναπούμε, Πρώτα ο Θεός, μετά από το ΠΑΣΧΑ, διότι ο… ΕΛΛΗΝΑΣ, όπως και οι λοιποί… συνεργάτες, κλήθηκαν να μεταβούν στον… 7ο Ουρανό και να (το) συνεορτάσουν με τον… ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ!

– Με την επιστροφή μας, θα ασχοληθούμε ΑΥΣΤΗΡΑ(!) με την πιθανή καλοκαιριάτικη… προσμονή, (όπως αναφέρθηκε παραπάνω,  στην αποστροφή μας περί… “δανειστών”), στην προσμονή λοιπόν ενός πιθανού… “ερχομού”, πχ τον Ιούνιο(;), των… Μογγολότουρκων, στη Δ. Θράκη και ταυτόχρονα σε κάποιο νησί μας, (πχ στη Λέσβο), με προηγούμενη πιθανή εσωτερική στην χώρα… αναταραχή, καθώς και στις αφορμές -πάντα κατ’ εκτίμησιν- που θα μπορούσε να προβάλλει η… Σύμμαχος Τουρκία, για να μας… “έρθει”, κλπ, όπως πχ τις εξελίξεις στο ΚΥΠΡΙΑΚΟ“(!), τα… αποστρατικοποιημένα, όπως τα θεωρεί, 12νησα, τα δεδομένα στην Ελλάδα και άρα “όχι διαπραγματεύσιμα” 10 μίλια του “ΕΕΧ”, τη δήθεν καταπίεση των Μουσουλμάνων της Δ. Θράκης, στην οποία μάλιστα ακρίτως(;) αναφέρθηκε σε πρόσφατη επίσκεψή του στην περιοχή, ο Τούρκος Πρεσβευτής, του οποίου η μάνα, αν δεν σφάλλω, ήταν Αγγλίδα(!), κλπ!

Turkey_general_Akar

– Για τους τυχόν “ανησυχούντες”, ασφαλώς θα σταθούμε περισσότερο στις ΤΕΔ και στην ελληνική… σκέψη τους!!!

Πρέπει φίλοι μου επίσης, να γράψω και την παρακάτω παράγραφο!

– Επειδή κάποιοι, ας τους ονομάσω ευγενικά… μικρόνοες πιθανώς να… παρεξηγήσουν, θυμίζω ότι οι λαοί που… σέβονται τους εαυτούς τους, αλλά κυρίως οι λαοί που θέλουν να ζήσουν, οφείλουν να προετοιμάζουν “σενάρια” και “λύσεις”, ώστε να είναι “ανά πάσα” στιγμή έτοιμοι να αντιμετωπίσουν τις όποιες εκτιμώμενες, κατ’ αυτούς πάντα, πραγματικές ή και… φανταστικές ακόμα απειλές!

– Κατά την ανάλυση του ΕΛΛΗΝΑ και των συνεργατών του, είμαστε πολύ κοντά σε μια Ε-Τ σύγκρουση, (και όχι απλώς σε ένα Ε-Τ επεισόδιο), σύγκρουση, όπως αυτή, εδώ και από την αρχή του “blog” μας, έχει αναλυθεί και εξηγηθεί, σε όλες της τις διαστάσεις! Ασφαλώς όμως ποτέ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ! Ίδωμεν!..

– Προς το παρόν, όλοι οι συνεργάτες του “σάϊτ” μας σας εύχονται, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ και ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ ΠΑΣΧΑ και όχι “Καλές Γιορτές”, ευχή που ευσχήμως “πέρασαν” στο λαό, εκείνοι που δεν θέλουν “ΧΡΙΣΤΟ και ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ”, θεωρώντας την ευχή αυτή, (“Καλές Γιορτές”), ως ένα ενδιάμεσο στάδιο μιας μελλοντικής, όπως εύχονται, (και παλεύουν ήδη γι’ αυτό), κατάργησης όχι μόνον της μεγαλύτερης εορτής της Χριστιανοσύνης, αυτής του ΑΓΙΟΥ ΠΑΣΧΑ, αλλά και όλων των υπολοίπων Χριστιανικών εορτών!..

                                                           ΠΛΑΝΩΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΠΛΑΝΗΝ ΟΙΚΤΡΑΝ“!

Άρα Φίλοι μου:

“ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΤΩΝ ΘΕΙΩΝ ΠΑΘΩΝ, ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ(!) ΘΥΣΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ, ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ, ΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ” και ΜΕΤΑ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ… ΣΟΦΙΑ ΚΟΛΛΗΤΗΡΗ, ΧΑΡΟΥΛΑ ΒΕΡΡΑ, ΒΕΡΤΗ, ΠΛΟΥΤΑΡΧΟ, ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ, κλπ! 

                                                                                          ΕΛΛΗΝΑΣ