33 Παράγραφοι, Όσα Και Τα Χρόνια Του… Βορειο-Μακεδόνα (Αχαχαχαχαχα) Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ!..

1. Είπε ο Τσίπρας, απευθυνόμενος στην ΝΔ, την – υποτίθεται – έξυπνη παπαριά, “πείτε μας, τί θα κάνετε εσείς με την συμφωνία των Πρεσπών” και τώρα την αναμασούν όλα τα δημ/κά νεο-κομμούνια!..

– Δηλαδή, αφού δημιούργησαν έναν ολόκληρο γκρεμό ανάμεσα σε 2 μέρη, τώρα τί ζητάνε από τη ΝΔ ακριβώς; Να πηδήξει σ’ αυτόν; Υπάρχει όμως ρε Αλέξη μας και η εξέταση της παραμέτρου, αν είναι δυνατόν να στηθεί γέφυρα, ώστε να πάμε από την θέση Α, στη θέση Β, όπως βεβαίως και άλλες!

– Αλλά πόσο μεγάλος πολιτικός αλήτης πρέπει να είσαι ρε Τσίπρα, να ξέρεις ότι έχεις καταστρέψει κάτι (θυμίζω ότι και ο ίδιος ΓΓ/ΝΑΤΟ, ανέφερε πως η συμφωνία είναι δεσμευτική) και να βγαίνεις με τόσο θράσσος και να νομίζεις ότι κάνεις τον μάγκα;

2. Ντροπή σου ρε Παπακώστα!

– Πήγες και εσύ να κάνεις… συντροφιά στην σαβουροπαρέα του Καμμένου, στα… Τσαρούχια, στα… Κατσίκια, κλπ! Για μια “καρέκλα” και για κάποιους, ίσως λίγους, μήνες στην εξουσία, πούλησες την Πατρίδα σου, εσύ η δήθεν δεξιά και πολύ Ελληνίδα, και τακίμιασες με τα Κομμούνια! Έκανες και Κόμμα! Το… “αόρατο Κόμμα”! Αχαχαχαχαχαχα!.. Μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα! Τί είσαι και εσύ ρε; Έτσι είστε όλοι οι… “Νεο-Βουδικοί;

– Ο άνδρας σου, ο οικονομικός αυτός Αξκός, που τόσα χρόνια υπηρέτησε με… μούρη, ύφος και στόμα κλειστό, σταθερά από το Επιτελείο, πολλές Κ-Β και “παίζοντάς” – το άνθρωπος του Φράγκου, δεν σου είπε τίποτα, ώστε να μην καταστείς και εσύ… Ιούδας, της Ελλάδος; Φτου σου ρε πολιτικό τίποτα! Κρίμα και το… Καράτε που πήγες να μάθεις! Δεν σου έμαθε καμμιά αξία ο… Σενσέϊ σου;

– Και με το που κάθησες στην καρέκλα σου, μαζί φυσικά με την μοντέλα Γεροβασίλη, ταύτισες ρε πολιτικά ξεφτιλισμένη το όνομά σου με το παραλίγον 2ο Μάτι, στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, της 08-09-2018, όπου ο ΣΥΡΙΖΑ ανέβασε 3000 δικούς του, κουκουλοφόρους και άλλους, οι οποίοι “παρήλασαν” μέσα στην ίδια την Θεσσαλονίκη, την ίδια ακριβώς ώρα με το συλλαλητήριο, με ουρά στην… πορεία τους, τους αναρχικούς, … υποτίθεται!..

– Και κάτι ακόμα… Κα Παπακώστα! Ο “Νεο-Βούδας” τελείωσε πολιτικά, με αμερικανική εντολή, εδώ και 10 χρόνια τώρα! Είναι μια… δεξιά περίπτωση Λαλιώτη, μόνον  που αυτός “τελείωσε” από τις Η.Π.Α. για άλλους –κατ’ αυτούς– λόγους! (Λέγε με τρομοκρατία)!..

– Και δεν μας λες ρε Παπακώστα, ποιά είναι αυτή η περίφημη “Καραμανλική Σχολή” σκέψης, στην οποία αναφέρθηκες και μας είπες ότι σ’ αυτήν ανήκεις;

  • Αν εννοείς του “Νεο-Βούδα”, μήπως ακριβώς εννοείς αυτήν, που μαζί βεβαίως με τον Σημίτη και μάλιστα με 1ον αυτόν, τον… “Αρχιερέα της Διαπλοκής”, όπως τον είχε πει ο “δικός” σου, μας οδήγησαν δια του ΓΑΠ, στα “Μνημόνια”, ή μήπως εννοείς τη Σχολή που δίνει “μάστερς” και διδακτορικά σε όσους… αγωνίζονται στις… χασαποταβέρνες, στα… ουζερί, κλπ; Μήπως πάλι εννοείς τη Σχολή του Νεο-Βούδα, που όταν πέθανε ο Φλωράκης (ο σφαγέας κάποτε “στο πόδι” των συναδέλφων του άντρα σου στο Καρπενήσι) διέταξε να κυματίζει η γαλανόλευκη μεσίστια, επί 3ήμερον;
  • Αν εννοείς του “μαμούθ”, αυτού που τον αποκαλείτε “Εθνάρχη”, (“Εθνάρχης” με έναν ολόκληρο “ΑΤΤΙΛΑ – 2” και 1000 δίκια να είχε, δεν έπρεπε να δεχθεί τον τίτλο, αλλά όλοι σας εκεί μέσα είστε και βαθειά νεποτιστές), αυτός τουλάχιστον είχε τόσο σωστό εγωϊσμό και πολιτική αξιοπρέπεια, που σηκώθηκε και έφυγε, όταν συγκρούστηκε με το Παλάτι! Εσύ αυτό έκανες ή έτρεξες, γλείφοντας τον τέως πολιτικό προϊστάμενο του άντρα σου, τον κενό εγκεφαλικά Π. Καμμένο, να γίνεις… Υπουργάρα και σε Υπουργείο, όπου δεν υπάρχουν απ’ ευθείας αντιδράσεις από το προσωπικό, ώστε να το παίζεις και “μούρη”;

3. Ε! Γεροβασίλη! Εξακολουθείς να μου αρέσεις σαν γυναίκα, αλλά αρχίζω, κάθε μέρα που περνάει, να αναρρωτιέμαι αν είχε δίκιο ο Πάγκαλος, που σε είχε αποκαλέσει Μπαρόβια! (Πάντως τώρα έχεις βοηθό σου μια “πολιτική μπαρόβια”, όπως η ίδια απέδειξε, με την οποία θα δώσετε μαζί, και επίσημα πλέον, πολιτική νομιμότητα στους ντόπιους και ξένους… “Ρουβίκωνες”, που πλημμύρισαν την χώρα)!..

– Σήκω και φύγε τώρα και τράβα στην Άρτα ή όπου αλλού τέλος πάντων έχεις μονοπώλιο… αξονικούς και μαγνητικούς τομογράφους, μπας και σώσεις, που δεν νομίζω, την παρτίδα (σου)!..

– Δακρυγόνα μωρή Γεροβασίλη, και ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ(!), μέχρι και σε παιδιά μωρή; Έπρεπε να πέφτανε στη θάλασσα μωρή παρδάλω και τότε θα ‘βλεπες!..

– Φτου σας πολιτικοί ξεφτίλες, απάνθρωπα Σταλινο-απομεινάρια, μαζί βεβαίως και με τους εξωνημένους και με τις βαθειά πλούσιες τσέπες δεξιούς νεο-δοσίλογους και νεο-Μάτσες !..

4. Μετά τις 08-09-2018 και ό,τι έγινε στην Θεσσαλονίκη, κατάλαβα Κε Ρουμπάτη, το “γιατί” εσύ, ένας απλός δημ/φος, που σε έκανε 1ο μάγκα ο Ανδρέας, με αμερικανική… “παραίνεση”, είσαι ακόμα Α/ΕΥΠ! Αξίζουν πράγματι πολλά συγχαρητήρια στη Δνση της Υπηρεσίας σου, που λίαν προφανώς σχεδίασε και εκτέλεσε τα επεισόδια στην Θεσσαλονίκη, με τους τάχα… εθνικιστές, που τα έβαλλαν με την ΕΛΑΣ / ΜΑΤ!..

– Παρ’ ολίγο να σου κάψουν την Αθήνα ρε Ρουμπάτη, σου έβαλλαν χέρι σε ΔΕΗ, σε Νερά, στους πλέον στρατηγικότερους “τομείς ζωής” ενός κράτους, σου παγιδεύουν τις 2 εθνικές οδούς, σε εφαρμογή του σχεδίου τους “αποκλεισμός του κρατικού διοικητικού Κέντρου”, σου κάνει πλάκα ο “Ρουβίκωνας”, (η αντίστοιχη “Χ. Αυγή” των σημερινών κυβερνώντων “κόκκινων φασιστών”), η ΜΙΤ, που “βγήκε” σήμερα και είπε πως ξέρει τάχα, το “πού” έχετε τους 8 Τούρκους, κλπ, επίσης πλάκα, (Ο.Κ. στο πλαίσιο των “Επχσεων Επιρροής”, αλλά σου κάνει πλάκα ο Τ/ομόλογός σου), σου έχουν γεμίσει τα νησιά με λαθρομετανάστες και πράκτορες, όπως και την ηπειρωτική Ελλάδα και άλλα πολλά σου έχουν / μας έχουν κάνει, και είσαι ακόμα στην ΕΥΠ και μάλιστα και Αρχηγός, μόνον και μόνον επειδή σε θέλουν, (πλην βεβαίως του Τσίπρα, αφού “δεν τον ενοχλείς”), οι “Δημοκρατικοί” των Η.Π.Α. στην Ελλάδα, οι οποίοι ακόμα λυμαίνονται την αμερικανική Πρεσβεία των Αθηνών; Ούτε το ποιός κάπνιζε μάγκικα, πατώντας πάνω στο κενοτάφιο στο Σύνταγμα, πάνω στον Τάφο των Ελλήνων!..

5. Αν είναι αλήθεια πως οι Αμερικανοί (ΥΠΕΞ) άρχισαν και αλλάζουν τα στελέχη τους (“Δημοκρατικούς”), στην αμερικανική Πρεσβεία των Αθηνών, με Ρεπουμπλικανούς, τότε αυτό είναι άκρως παρήγορο! Κε Πάϊατ, άντε σιγά – σιγά, … “ξεκουβαλάτε”, με το συμπάθιο!..

6. Είναι αλήθεια ότι μεταξύ 23 και 27 Σεπ. 2018, ο ΡΤΕ θα μεταβεί στις Η.Π.Α.; (Αμέσως μετά, μεταξύ 27/09/02018 και 29-09-2018, ο ΡΤΕ θα μεταβεί στην Μέρκελ)!..

7. Κε Κων-νε Φίλη, της Παντείου! Από πού δηλαδή ακριβώς προκύπτει ότι οι 2 Αξκοί μας δεν “τσιμπήθηκαν” από τις ΤΕΔ, με σχέδιο, κλπ; Χαλάρωσε λίγο και μην τα βλέπεις όλα με καθαρά… Πανεπιστημιακό μάτι!..

  • Και κάτι ακόμα! Δείχνε λιγότερη (εντέχνως το κάνεις, δεν λέω) αμερικανολαγνεία και μάλιστα… “Δημοκρατική”, επειδή σε… σπούδασαν!.. Είσαι “υπέρ” της συμφωνίας των Πρεσπών, αλλά πες μας, αν θες, και “2 λόγια” (ήτοι την γνώμη σου) για την γλώσσα, την Εθνότητα και τον πολιτισμό που παραχωρήσαμε ανέξοδα στους… “mixed”, από πλευράς εθνικής καταγωγής, Σκοπιανούς!..

8. Χακάν! “Κόψε” τις παπαριές για τους 8 που έβαλλες και έγραψε σήμερα η “Σαμπάχ”! Σου ξαναγράφω πως οι 2 πρώτοι εξ αυτών είναι “αντίο” σας από την χώρα μας και “επί λόγω τιμής”, θα γυρίσουν, αν(!) αυτό απαιτηθεί!..

– Μήπως μάλιστα είναι αυτοί οι 2 που “έπαιξε” τις προάλλες και που φέρεται να γύρισαν σε εσένα; Για πρόσεξέ το και αυτό!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!..

  • Σε κάθε περίπτωση, είδες που και πάλι το “σάϊτ” μας “έπεσε μέσα”, όταν έγραφε σχετικά με… εξαφανίσεις των 8, των 2 “Bordo Bereli”, κλπ; Γι’ αυτό να συνεχίσετε, εκεί στην ΜΙΤ και στο Τ/ΓΕΕΔ να μας διαβάζετε!.. Δεν θα χάσετε!..

– Κατά τα λοιπά, η ε/φ σας επανέλαβε, μετά από πάρα πολύ καιρό, μια “copy-paste” είδηση των σάπιων Ε/ΜΜΕ και τίποτα άλλο, προσθέτοντας ότι εμπλέκονται τάχα και Αμερικανοί πράκτορες! Για ποιό ακριβώς λόγο να τους φυλάνε και Αμερικανοί; Γιατί το γράψατε αυτό; Να σας πω εγώ την εκτίμησή μου! Διάβασέ την, αμέσως παρακάτω!

– Τα περί Αμερικανών τα “έβαλλε” η ε/φ, επειδή η άποψη των Τ/ΜΥ, και όχι μόνον, για τις Ε/ΜΥ και γενικά για τις ε/Υπηρεσίες Ασφαλείας είναι ότι αυτές είναι “δια το πέος”, οπότε… εκτιμούν / -τε φίλε Χακάν (εσφαλμένα βεβαίως) ότι υφιστάμεθα (γενικώς) ακόμα, λόγω Η.Π.Α.!..

– Με την ευκαιρία!

– Ρε Χακάν! Για ρώτα και τον Καραγκιοζάκο σας / μας, τον Χουλουσί! Αφού το 2019 θα πάρετε, όπως μας είπατε, τους S-400, απ’ τους Ρώσους, τότε γιατί ετοιμάζετε (“HAVELSAN” + ΤΠΑ), όπως διαβάζω, την Μαλάτια, (7η Δκση Κύριας Βάσης α/φ), και μάλιστα εντατικά (μας λέτε ότι πριν από τον Νοε. του 2019 θα είναι έτοιμη η Βάση αυτή / 26 διαφορετικά κτίρια, κλπ, σε μια έκταση 90.000τμ) για την αρχική εγκατάσταση των πρώτων σας αμερικανικών F-35;

– Χακάν, πριν σ’ αφήσω!

α. Ό,τι κάνατε στην Αθήνα, κλπ, πρόσφατα, (Ιούλιο – Αύγουστο κυρίως) ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ και μάλιστα ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ! Δεν (θα) πρόκειται για απειλή, αλλά για ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ Μογγόλε! Τότε θα θυμηθείς πολλά απ’ αυτά, (που μαζί με τον Ακάρ), έχετε διαβάσει στο “σάϊτ” μας και σας αφορούν ασφαλώς!

β. Καλά! Τί είδους φιλία έχετε με τους Ρώσους τώρα, (το τελευταίο αρκετό διάστημα), αφού πχ αυτοί θέλουν να προσβάλλουν την Ιντλίμπ και τους φίλους σας εκεί Τζιχαντιστές, μαζί με τους φίλους τους, αυτού του Άσαντ και εσείς όχι;

– Τί σόϊ… “ΛΟΑΤΚΙ” (αχαχαχαχαχαχαχα) 3 μερής συνάντηση ήταν αυτή στην Τεχεράνη “προχθές” (07-09-2018), που κάνατε μαζί με τους Ρώσους και τους Ιρανούς;

– Εντάξει, με τους Ιρανούς γίνατε “κολλητοί”, λόγω κυρίως της πρόσφατης… σχέσεώς σας χρυσός έναντι πετρελαίου και ας είναι υποστηρικτές του Άσαντ και των τρομοκρατών της “Χιζμπολλάχ”, των φονιάδων “Δούλων του Θεού”!

– Αλλά και γενικά, πώς γίνεται να είστε -“demek”- “κολλητοί” με τους Ρώσους, που είναι οι εξ αρχής βασικοί υποστηρικτές του εχθρού σας Άσαντ;

  • Το τί σημαίνει Ρώσος θα το καταλάβετε πολύ σκληρά και σύντομα!.. (Πήγατε άραγε να τους δείτε, μαζί με τους Κινέζους, στην Σιβηρία, στην μεγαλύτερη μετά από το… 1971 ρωσική άσκηση Vostok / Ανατολή 2018, που σας κάλεσαν);

– Και τέλος! Πόσο βρωμεροί τελικά πρέπει να είστε ρε Χακάν, ώστε να λέει ο φίλος σου ο…  Καραγκιοζάκος μας, ότι οι Ασαντικές δυνάμεις πλησιάζουν τις τουρκικές δυνάμεις, δηλαδή το όριο της επχ-σής σας “Ασπίδα του Ευφράτη”, όταν οι ΤΕΔ είναι μέσα στο Συριακό έδαφος, όταν έχετε εισβάλλει (“παλιά… σας τέχνη, κόσκινο”) σε ξένο Κράτος, δηλαδή σ΄αυτό του Άσαντ, έδαφος στο οποίο εισήλθατε ακολουθώντας την τακτική της ΥΑΙΝΑΣ, όπως κάνετε πάντα;

9. Μετά την πρόσφατη δήλωση του ΠτΒ, του Κου Βούτση, για τη Μακεδονική γλώσσα, σημειώνω πως έκανα λάθος και δηλώνω πως η πολιτική συμμορία που κυβερνά τον τόπο δεν είναι πολιτικοί προδότες, όπως σας γράφουμε 3 χρόνια τώρα, αλλά ΒΑΘΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ!..

10. Διαβάζω ότι Αμερικανοί αξιωματούχοι και Βενεζουελάνοι Αξκοι είχαν επαφές, κατά τις οποίες εξήτασαν την περίπτωση ενός Πραξικοπήματος στην χώρα αυτή, με στόχο την ανατροπή του κόκκινου Μαφιόζου Μαδούρο, που διέλυσε την χώρα του και που θαυμάζουν οι ντόπιοι κυβερνώντες κόκκινοι Φασίστες ΣΟΡΟΣ-Διεθνιστές μας, που στιγματίζουν μόνον τον… Πινοσέτ! ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ!

Μαύρα σκυλιά, κόκκινα σκυλιά, όλοι οι σκύλοι μια γενιά“!..

– Μακάρι Κε Τραμπ να τα καταφέρεις και να ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙΣ(!!!) τον λαό της Βενεζουάλας, που δεν του αξίζει να ζει πάνω σε ζάμπλουτη χώρα και να πεθαίνει!.. (Ό,τι σχεδόν ακριβώς έκανε η “Παγκοσμιοποίηση” των “Διεθνών Εβραίων” στην Ελλάδα, εκμεταλλευόμενη ηλιθίους + προδότες, βαλτούς και μη, … “τσιφλικάδες” πολιτικούς, άπό το 1996 και μετά, έως και σήμερα)!..

11. Ο Τσίπρας ερωτώμενος στη Θεσσαλονίκη, για το αν θα αναγνωρίσει το Κόσσοβο, αν αυτό “τα βρει” με τη Σερβία, κλπ, απάντησε πως δεν θα είχε κανένα πρόβλημα να χαιρετήσει μια τέτοια συμφωνία! Καταλάβατε! “Πολιτικά πούστικη” απάντηση, αλλά που κραυγάζει πως, αν θα είναι Π-Θ, σε μια τέτοια περίπτωση, θα αναγνωρίσει (και) το Κόσσοβο!

– Α ρε ελεύθερη Θράκη μας, τί σε περιμένει!.. (Συνδυάστε το με την αποστροφή του για την ιδιωτικοποίηση του λιμένος της Αλεξ-πολης – “γειά σου ρε ΤΑΙΠΕΔ” – και αρχίστε να κλαίτε)!..

12. Εκείνος ο τέως Α/ΥΠΕΞ, ο Τουρκόσπορος Μπορίς ΤΖΟΝΣΟΝ, τί μαθαίνουμε, χωρίζει από την συμβία του; Είδατε και τί άλλα έφερε στους Βρεττανούς το… “BREXİT”; Βρε ουστ!..

13.  Ποιά είναι αυτή η εταιρεία, Qatirji Company, που πουλάει πετρέλαιο στους Τζιχαντιστές και στην οποία θέλουν οι Η.Π.Α. να επιβάλλουν κυρώσεις;

14. Με 4,8 εκ-ρια Ευρώ φέρεται ότι εξαγόρασε η ΔΕΗ ηλεκτρική εταιρεία της πΓΔΜ, ανήκουσα στον Αντιπρόεδρο της χώρας αυτής! Πού πήγε ρε Τσίπρα το… “ηθικό πλεονέκτημα” της… Αριστεράς σου; Χάθηκε σε τίποτα πάλι… βοσκοτόπια;

15. Το Καχραμάν – Μαράς ρε Τούρκοι τελικά, τί “βγάζει”; Ήρωες, εξ ου και το επίθετο που “κολλήσατε” στο όνομα της πόλης, το “Καχραμάν” (ηρωϊκό Μαράς) ή… τρομοκράτες, όπως ουσιαστικά υπονοήσατε τελευταία, παρουσιάζοντας στο Διαδίκτυο… τρομοκράτες της… FETÖ και του ΡΚΚ;

16. Καμμιά προδοσία ή συνεργασία με τρομοκράτες δεν είχε ή έκανε ο Πάστορας ΜΠΡΑΝΣΟΝ! Τί έκανε και ενόχλησε τους Τούρκους; Διαβάστε!

Έκανε, (ως όφειλε, λόγω της ιδιότητός του), Χριστιανούς, (της δικής του βεβαίως δοξασίας, αλλ’ όμως Χριστιανούς), πολλούς ΡΚΚ – άδες, πολλά από τα μέλη του ΡΚΚ, με αποτέλεσμα να συνδεθεί μέχρι και με τις οικογένειές τους, μέλη των οποίων του τηλεφωνούσαν ως “πνευματικό τους πατέρα” και του έλεγαν για την όποια τύχη των δικών τους ανθρώπων, που πολεμούσαν στη Συρία (κυρίως σ’ αυτήν) ή στην ΝΑ Τουρκία και που κυρίως του ζητούσαν να προσεύχεται γι΄αυτούς!

– Τί πιο φυσικό ρε Τούρκοι! Εσείς που τάχα είστε τόσο θρησκευόμενοι, οι του ΡΤΕ τουλάχιστον, δεν συμφωνείτε άθεοι να γίνονται ένθεοι;

– Επίσης! Σε τί ανεξιθρησκεία λοιπόν λέτε ότι τάχα πιστεύετε; (Με την ευκαιρία αυτή ρε ΡΤΕ, σε ενημερώνω ή… θυμίζω πως ο… κακός Νετανιάχου άφησε όλους τους Μουσουλμάνους στην χώρα του, που ήθελαν να πάνε να γίνουν Χατζήδες, να το πράξουν)!..

  • Δηλαδή, μόνον ΙΣΛΑΜ ρε Μογγόλοι; Εσείς πχ κτίσατε άλλο ένα τζαμί (το 4ο) στην Λάπηθο,στα “Κατεχόμενα”, της Κυπριακής Δημοκρατίας και πάλι “δεν κουνήθηκε φύλλο”, όπως και άλλα πολλά, που θα μπορούσα να σας γράψω!..
  • Γιατί λοιπόν, εσείς που πολεμάτε την Ισλαμ(ο)φοβία, δείχνετε (με δεδομένη και την υπόθεση Μπράνσον) να πάσχετε από βαριά “Χριστιανοφοβία; Μήπως φταίνε οι… παρέες σας με τους Τζιχαντιστές συνεργάτες σας, οι οποίοι και στη Μ. Ανατολή, αλλά και στην Αφρική κυνηγάνε και σκοτώνουν συνεχώς Χριστιανούς, τα τελευταία -τουλάχιστον- 10 χρόνια; (Ο Ομπάμα είχε κλείσει και τα αφτιά και τα μάτια του και φυσικά και το στόμα του)!..

– Επίσης! Ρε Τούρκοι! Ξέρετε κανέναν Ιερωμένο που δεν έχει σχέσεις, έστω και τυπικές, με ομοίους του, άλλων δογμάτων;

– Στο πλαίσιο αυτό, ο Άντριου Μπράνσον είχε σχέσεις και με τον Γκιουλέν, όπως πχ φαντάζομαι και με τον Οικουμενικό Πατριάρχη, όπως και με άλλους εκπροσώπους θρησκευτικών δογμάτων, ακόμα και… αιρέσεων! (Τί σας είπαν άραγε σχετικά οι ρουφιάνοι σας στο Πατριαρχείο μας ή οι εκεί τηλ-κές σας παρακολουθήσεις);

– Αυτή λοιπόν είναι η μεγάλη ΠΡΟΔΟΣΙΑ που του καταλογίζετε του Πάστορα!.. Ντροπή σας!

– Πείτε λοιπόν την αλήθεια ρε παλιο-παρτάλια στον Κόσμο, και τελικά πείτε / παραδεχτείτε ότι ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ και μπλέξατε κακώς(!) τα θρησκευτικά θέματα με την πολιτική και ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ τον ΤΩΡΑ(!!!), πριν να είναι αργά για το… έδαφος που ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ(!) κατέχετε (λέγε με σημερινή Τουρκία) Μογγολόσκυλα και ασφαλώς και για εσάς!..

– Εσύ, ο νέος Εισαγγελέας της υπόθεσης Μπράνσον, μήπως θα πρέπει να δεις και την αμέσως παραπάνω εκτεθείσα διάσταση, η οποία είναι και Η ΑΛΗΘΕΙΑ για τον Μπράνσον;

17. Μήπως ο Πρόεδρος ΤΡΑΜΠ ανέφερε πρόσφατα για τους ΑΝΤΙ-FA, ό,τι έχουμε πει και αναλύσει εδώ, και με επιχειρήματα πάντα, για τα… ένοπλα Τμήματα της “Παγκοσμιοποίησης”;

– Για διαβάστε φίλοι μου, τί είπε ο Αμερικανός Πρόεδρος σχετικά με τα… λουλούδια αυτά, της CIA” των… “Δημοκρατικών!.. Αξίζει!..

18. Η Καλλιόπη ΠΑΠΑΛΕΩΝΙΔΑ νόμισε ότι βρίσκεται ως “πολιτικός Ινστρούχτορας” σε “Λαϊκό Στρατό”, αλλά πρόσφατα κατάλαβε ότι… ατύχησε, και μάλιστα πολύ!.. Άλλη μια πρώην -υποτίθεται – ΠΑ.ΣΟ.Κ.-τζού που μετεπήδησε και αυτή στον ΣΥΡΙΖΑ!.. Ο ΠΑΠΑΛΕΩΝΙΔΑΣ (ΣΣΕ 1988) έγινε Στρατηγός ή όχι ακόμα ρε Καλλιόπη;

19. Συμφωνώ, με την άποψη κάποιων! Κάποια στιγμή ο αρχι-τρομοκράτης Κουφοντίνας ΔΕΝ θα ξαναγυρίσει από την άδεια του στις Φυλακές και θα ‘χει… δίκιο!.. Ναι, όπως το διαβάζετε!.. Θα έχει δίκιο!.. (Ό,τι και όπως το καταλαβαίνει ο καθένας)!..

20. Το άλλο ΣΟΡΟΣ-παιδο, ο γενίτσαρος Α/Π-Θ Ράμα και ο ελληνομαθής Α/ΥΠΕΞ Μπουσάτι (σπουδάσας Νομικά στη Θεσσαλονίκη / το 1/2 και περισσότερο Α/ΥΠΕΞ αποτελείται από ελληνικής καταγωγής γενίτσαρους) δήλωσαν πως ήταν υποχρέωσή τους, ως Αλβανία, να δεχθούν στο έδαφός τους περί τους 40 – 50 Αφρικανούς από την Ερυθραία, βοηθώντας έτσι (όπως δήλωσαν) την Ιταλία, λέγοντας πως πριν από κάποια χρόνια ήσαν οι Αλβανοί που ήσαν οι σημερινοί Ερυθραίοι, οι οποίοι βοηθήθηκαν τότε από την Ιταλία!..

– Ρε Γενίτσαρε Ράμα και εσύ ρε… “φιδάκι” Μπουσάτι, οι Ιταλοί δεν ήταν που σας βουλιάζανε και σας πνίγανε στην Αδριατική, τη 10ετία του 1990, ή όχι, ρε γλείφτες των Ιταλών; (Παραδοσιακοί νταβατζήδες σας οι Ιταλοί, από τη 10ετία του 1930 ακόμα, και γι’αυτό φαίνεται ότι τους γλείφετε συνεχώς)!

Εμείς, οι… ηλίθιοι Έλληνες δεν ήμασταν που σας δεχθήκαμε στην χώρα μας κατά εκατοντάδες χιλιάδες, από το 199ο και μετά; Γιατί κλείσατε τα σύνορά σας λοιπόν ρε Ράμα (και μάλιστα στον “αδελφό” σου, το άλλο “Σορος-παιδο”, τον Τσίπρα) και δεν (μας) πήρατε ή δεν (μας) παίρνετε πχ 50.000, 100.000 “λάθρο”, κλπ, που διαβιούν στην χώρα μας, ώστε να βοηθήσετε και εμάς, αλλά κυρίως για “να δείξετε… πρόσωπο”, όπως και την ευγνωμοσύνη σας, (λέμε τώρα), προς εμάς; Εκτός, αν δεν νοιώθετε έτσι! Αχαχαχαχαχαχαχα!..

21. Η Αργεντινή “πληρώνει” ακόμα και θα “πληρώνει” την στάση της στο θέμα των νήσων Φάκλαντς, μέχρι να “προσκυνήσει Βρεττανούς + Παγκόσμιο Εξουσία“, ΡΑΓΜΑΤΙΚΑ(!) όμως να “προσκυνήσει”], Κε Τσίπρα! Άσε λοιπόν τα σάπια!..

22. Ο γνωστός δημ/φος Κασσιμάτης (αυτός που έγραψε, αν δεν σφάλλω, “τα 13 περιστέρια”) έγραψε (έμμεσα), πρόσφατα, στην “Ε.Ω”, πως την φωτιά στο Μάτι την έβαλλε η ΜΙΤ, η οποία έψαχνε τους 8! Σώπα ρε Κασσιμάτη! Μήπως μας διαβάζεις και εσύ; Μάλλον, λέω εγώ!..

23. Άλλο ένα χρόνο θα είναι Α/ΓΕΕΘΑ ο Ναύαρχος Αποστολάκης! Συγχαρητήρια Κε Ναύαρχε και σε εσένα και στον Κο… Βαρδή ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, τον… χορηγό σου! Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

– Με την ευκαιρία, ρωτάμε! Ο Κος Β. Βαρδινογιάννης, ο οποίος παραμένει ακόμα, (εξ όσων ξέρουμε), ο Νο “1” αντιπρόσωπος στην Ελλάδα, των “Δημοκρατικών” Μεγαλο-πετρελαιάδων των Η.Π.Α. (θα γράψουμε σχετικά σύντομα, κυρίως για τα 2 μεγάλα τέτοια “λόμπις” της Ν. Υόρκης των “Δημοκρατικών” και των “Ρεπουμπικανών” του Τέξας), στηρίζει ακόμα, όπως φέρεται να συμβαίνει, τον Τσίπρα και το πολιτικό λαμόγιο Π. Καμμένο;

24. Μετά την επχ-ση της ΜΙΤ στην Μολδαβία για σύλληψη “Φετο-τζήδων”, είχαμε και το αυτοκινητιστικό ατύχημα του Μολδαβού Π-Θ, (Π-Θ και όχι ΠτΔ, αν δεν σφάλλω), ο οποίος τελικά (όπως και η μάνα του), την “έβγαλλαν καθαρή”!.. “Και εις άλλα με υγεία”!..

25. Θυμίζω ότι ο Πούτιν έχει καλέσει στην Μόσχα τον Τραμπ! Οψόμεθα!..

26. Με ό,τι μεταφέραμε πρόσφατα, σε ένα από τα τελευταία άρθρα μας για το “Βαθύ αμερικανικό κράτος” που ελέγχεται από την “Παγκοσμιοποίηση” και τον πόλεμό του κατά του Προέδρου Τραμπ, μήπως και σ’ αυτό δικαιωθήκαμε; Γιατί δηλαδή να μην το πούμε και αυτό;

27. Ιδρύθηκε και ορθώς(!) και 2ος αμερικανικός στόλος, με 1ον Δκτη, τον Ναύαρχο Άντριου Λιούϊς! Η τελετή έγινε επί του πυρηνικού αερ/ρου “Τζ. ΜΠΟΥΣ”! (USS G. H. W. Bush)!..

28. Τί ακριβώς ήθελε βρε ο Στόλτενμπεργκ στην Αθήνα, στις 06/07-09/2018; Ήθελε κάτι συγκεκριμένο, ή είπε “αφού πάω που πάω στους φίλους… Β. Μακεδόνες, ας πάω και στους…  Υπαλλήλους μας, των Αθηνών, για κανέναν ελληνικό καφέ”;

29. Ο Αμερικανός Υπ. Εμπορίου, Κος Ρος, φέρεται ως ο ιδιοκτήτης της “EUROBANK”, όπως η Οικογένεια Ρότσιλντ είναι οι ιδιοκτήτες της “ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ” και  ο Κος Πόλσον, της Τραπέζης Πειραιώς”! (Ο Κος Πόλσον φέρεται -θυμίζω- ότι έχει αγοράσει, από το τ/Κράτος, τα 2/3 των χρυσοφόρων ενεργειακά εδαφών της ΝΑ Τουρκίας)!..

30. Ποιά είναι στην πραγματικότητα αυτή η εταιρεία Hill and Knowlton;

31. Ο Ράχμι Κοτς (1930-), φίλος του θανόντος Κ. Μητσοτάκη, (με δικό του σκάφος είχε διαφύγει στην Τουρκία ο θανών Κ.Μ., επί Δικτατορίας), είχε βρεθεί στο επίκεντρο της ελληνικής δημοσιότητας, όχι μόνον για την αγορά του Μακρυ-Γιαλού της Μυτιλήνης, κλπ, αλλά και εξαιτίας μιας δικής του χορηγίας για τη αναστήλωση της εκκλησίας του Ταξιάρχη στα Μοσχονήσια, των Κυδωνιών (Αϊβαλί).

– Το Ίδρυμα Μουσείων και Πολιτισμού, που φέρει το όνομά του, ανέλαβε το 2012 την επισκευή, έναντι 9 εκατ. τ/λιρών, της εκκλησίας αυτής, προκειμένου αυτή να χρησιμοποιηθεί για πολιτιστικές και καλλιτεχνικές εκδηλώσεις. Οι εργασίες φέρεται ότι ολοκληρώθηκαν το 2015.

32. Χακάν για σένα και για όλους τους ξένους! (Φίλους + Εχθρούς)!

«Ας συνιστή, ως λέξις συνώνυμος της αδικίας, το τουρκίζω και του αδίκου και του έχοντος δεσποτική ψυχήν, η λέξις Τούρκος»!..

  • Έτσι δεν είναι ρε Χακάν; Δηλαδή, σε τί ακριβώς διαφωνείς;

33. Με αφορμή την σημερινή ημέρα, την 11η Σεπ. 2018, που έκλεισαν από το 2001 και το τραγικό συμβάν στις Η.Π.Α., 17 χρόνια, στέλνουμε απ’ εδώ, από το “σάϊτ” μας, την συμπάθειά μας, τα συλλυπητήριά μας, όπως και την αγάπη μας σε όλον τον Αμερικανικό λαό, εκφράζοντας την ευχή ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ και λέγοντας πως όλοι οι νυν και όσοι επίδοξοι… ΟΣΑΜΑ ΜΠΙΝ ΛΑΝΤΕΝ θα πρέπει να καταλήξουν, σαν και εκείνον(!), σε κάποιο από τα ωκεάνια βάθη, του Πλανήτη μας!..

RESPECT“!

ΧΑΙΡΕΤΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ“!

-/-

ΥΓ.

1. Τί δηλαδή να σας γράψω για την Κα Ξενογιαννακοπούλου ή “ΤΖΕΡΟΝΥΜΟ” και την πρόσφατη αθλία πολιτική στάση της; Το μόνο που θα ήθελα να της συστήσω είναι να πάει αλλού να φτιάξει τη μύτη της, διότι εκεί που πήγε ΑΠΕΤΥΧΑΝ (!) και η μορφή της ακόμα θυμίζει τον ΘΡΥΛΙΚΟ(!) Αρχηγό των Απάτσι , το όνομα του οποίου, ως παρωνύμιο φέρει!..

2.

NETANYAHU: 17 YEARS AFTER 9/11 ATTACKS, EUROPE APPEASING IRANIAN TERROR

Netanyahu took European leaders to task for “appeasing Iran,” something he said “helps the unending attack on the values and security of free societies.

BY 
 SEPTEMBER 12, 2018 11:10
Prime Minister Benjamin Netanyahu

Prime Minister Benjamin Netanyahu. (photo credit: MARC ISRAEL SELLEM)

As the world marks 17 years since the 9/11 attacks in the United States, the time has come for western governments to take part in “the strong and clear effort of the Trump administration against the terrorist regime in Tehran,” Prime Minister Benjamin Netanyahu said on Wednesday.

Speaking at the the start of the weekly cabinet meeting, Netanyahu took European leaders to task for “appeasing Iran,” something he said helps the unending attack on the values and security of free societies.”

Netanyahu again noted the irony that on the same week in June that an Iranian terror cell tried to carry out an attack against an Iranian opposition group in Paris – an attack that Israeli intelligence helped to thwart – European leaders were trying to “appease” Iran and looking for ways to soften the fallout from the US withdrawal from the Iranian nuclear deal.

Al-Qaeda, the terrorist group that carried out the September 11, 2001 attacks, has “passed the torch” of extremist Sunni terrorism on to Islamic State, while the extremist Shia variety of terror is being led by Iran, the premier said.

They both have the same goals:

to destroy the free societies as we know them, to destroy Israel, and also to destroy the west and others. The time has come for the world to unite in a struggle against the terrorist organizations. It did so to a certain degree in the attack against Islamic State, but has not done it against Iran – the opposite is the case,” he said.

Netanyahu also used the start of the cabinet meeting to praise the Trump Administration for its decision on Monday to close the PLO offices in Washington.

Netanyahu called this the “right decision,” saying that at a time when the Palestinians refuse to negotiate with Israel and are attacking it in international fora,  the American decision makes clear to the Palestinians that their tactics not only fail to promote peace, “but are also certainly not good for the Palestinians.”

3. 

IDF SOUTHERN COMMAND CHIEF: NO CALM WITH GAZA IN NEXT DECADE

Navy fires warning shots toward Gazan vessels trying to break blockade.

BY 
SEPTEMBER 12, 2018
HERTZI HALEVI

HERTZI HALEVI. (photo credit: HAGAI FRID)

There will be no long-term quiet on Israel’s border with Gaza in the near future, the head of the Southern Command, Maj.-Gen. Herzi Halevi, said during his first interview since assuming the position in June.

While Israel knows how to deal with all the threats along the border with Gaza,Hamas will try us from time to time, and in my opinion, I do not think we will witness complete calm during the next decade in the Gaza Strip,” Halevi told Amnon Sofer and Mandy Rizel on 101.5 FM Radio Darom.

Asked about the possibility of a military operation in the Gaza Strip to reoccupy the coastal enclave, Halevi said he was skeptical about how that would improve Israel’s security. However, he said, Israel came close to a military operation against Hamas this summer.

We came closer to it than any other time,” he said. “I think that on the other hand, the way we used our capabilities and power to damage their infrastructure has had an effect. I think the other side understood that it was not right to go any further.”

According to Halevi, the biggest threat to Israel is the “entry of an enemy force, under the ground or the sea or in any other way, without us being able to prevent it – where civilians meet terrorists from Hamas or other organizations.”

To address that threat, the IDF has placed a great importance on finishing the construction of a 65-km. long underground barrier along the border with the Strip, which is expected to be completed by late 2019.

The IDF is also working to destroy all of the terrorist group’s cross-border attack tunnels by using an advanced technological system that relies on a variety of sensors. Since October 2017, the IDF has destroyed 15 such tunnels.

Israel is also building an underwater barrier off the coast of the northern Gaza Strip in order to stave off Hamas infiltration by sea. The 50-meter wide, six-meter high barrier is expected to be completed by the end of the year and will stretch 200 meters from the community of Zikim into the Mediterranean.

Halevi placed rockets as second on the list of threats, with incendiary aerial devices third.

However, he expressed his support for building a seaport in Gaza, saying it could lower the hostility of Gazans toward Israel if the seaport were to be used as a passage of goods for civilians and not as a tool to bolster Hamas.

“I’m in favor of doing everything possible to improve the condition of Gaza’s residents, as long as Hamas is not empowered and the security of Israel’s citizens remains at least as good as it is today.”

Israel, along with Egypt, has imposed a blockade on the coastal enclave since Hamas seized control of the Gaza Strip from the Palestinian Authority in a bloody coup in 2007.

Gazans have held weekly demonstrations along the border fence every Friday since March 30, as part of what organizers have called the Great March of Return,” and have said the protests will continue until the blockade is lifted.

On Monday, the IDF fired warning shots toward hundreds of Palestinians who were demonstrating on the beach in the northern Gaza Strip. Some of the demonstrators attempted to sail toward Israel on boats from which they tried to send burning tires ashore in Israel.

Israel’s military said troops fired warning shots in the air and toward the vicinity of the boats, forcing them to retreat. Troops also used riot dispersal methods against the protesters after they began burning tires and throwing stones, and at least one explosive charge at IDF soldiers.

According to Gaza’s Health Ministry, at least 49 Palestinians were wounded by the gunfire, including a cameraman who was wearing a press vest and was shot in the leg.

On Sunday, a Palestinian was killed by IDF fire after he repeatedly tried to sabotage the border fence near the Jabalya refugee camp in the northern Gaza Strip.

The IDF said 32-year-old Ataf Saleh from Jabalya – the largest of the eight refugee camps in the Gaza Strip – was spotted approaching the fence. He was evacuated to receive medical attention before succumbing to his wounds.

-/-