ΑΠΟΦΡΑΣ ΗΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ “ΚΟΙΝΗ Η ΜΟΙΡΑ” ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ Ο ΠΡΟΣΩΡΙΝΟΣ (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ) ΘΑΝΑΤΟΣ!..

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

1. Με αφορμή τον θάνατο της Βασίλισσας της Αγγλίας ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ δίδεται, με εντολή του “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ”, 3ήμερο “ρεπό” σε όλους τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ” (και σ’ αυτούς του εξωτερικού, πλην αυτών της Τουρκίας, οι οποίοι θα το λάβουν με την επιστροφή τους στην Ελλάδα, μετά την στην Τουρκία αλλαγή τους), με 3η ημέρα αυτήν που θα καθορισθεί ως η ημέρα της κηδείας Της*! (* Αν η ημέρα της κηδείας Της θα είναι η 19η Σεπ., όπως διάβασα, τότε το “ρεπό” θα είναι 17, 18 και 19 Σεπ, 2022)!

2. Οι Έλληνες “ΑΓΓΕΛΟΙ” αποτείουν νοερά φόρο τιμής στην “Βασίλισσα του Κόσμου” ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ, τίτλο που πρώτοι αυτοί της απένειμαν και ο οποίος απεδείχθη αληθινός, όπως (και!) ο θάνατός της κατέδειξε, μετά τον πρωτοφανή παγκόσμιο… σεισμό(!) που αυτός προκάλεσε!..

Υποβάλλουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια σε όλη την Βρετανική “Βασιλική Οικογένεια” για την εκδημία της ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ, καθώς και το αυτό στον φίλο Βρετανικό λαό, ευχόμενοι σ’ αυτόν, “συν Θεώ” πάντα, τα κάλλιστα και τα ήδιστα!..

3. Στον νέο Βασιλέα ΚΑΡΟΛΟ τον Γ’, ο οποίος στα 74 χρόνια του αναλαμβάνει να σηκώσει ένα τεράστιο βάρος, [που η ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ, αν και γυναίκα (ας μου το συγχωρήσουν οι Κες του… “me too”), το σήκωσε με ξεχωριστή επιτυχία και μάλιστα για 71 παρά κάτι χρόνια], αφού η Βρετανική Βασιλεία δεν εκφράζει μόνον την σχέση του Α/Παλατιού με το αγαπημένο μας αυτό νησί, αλλά σχετίζεται και συνδέεται σχεδόν με όλον τον Πλανήτη, ευχόμαστε:

α. Σωματική, πνευματική και ψυχική ΥΓΕΙΑ(!), διότι πλέον και μέχρι την τελευτή του, ως ο πραγματικός Νο “1” πολιτικός ηγέτης του κόσμου, η ζωή του δεν θα είναι πια ξέγνοιαστη, όπως μέχρι τώρα!

β. Οι αποφάσεις του για τον λαό του, (στο επίπεδό Του φυσικά), ακόμα και η πιο απλή ή και η φαινομενικά πιο εύκολη, να είναι πάντα αποτέλεσμα έντονης ενασχόλησεώς του με τα όποια στο προσκήνιο θέματα κάθε φορά θα απασχολούν το Παλάτι και να λαμβάνονται, αν αυτό είναι δυνατόν, με… “καπέλο” το ευρύτερο όφελος της κοινωνίας!..

γ. ΝΑ “ΠΑΛΕΨΕΙ”, ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΕΝΘΕΟΣ, ΑΓΝΟΣ, ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΙΡΗΝΗ, (ΑΥΤΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η 1η ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΩΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ), ΜΙΑ ΕΙΡΗΝΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΟΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ Νο “ΕΝΑ” ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ!

ΟΙ ΛΑΟΙ ΜΕ ΦΡΟΝΗΣΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΠΙΑ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΑΦΟΥ Η ΕΙΡΗΝΗ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ Νο “ΕΝΑ” ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ!

Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΑΤΟΡΘΩΣΕ ΚΑΙ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΤΗΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ* ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ. (*ΟΠΩΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΡΘΩΣ ΕΙΧΕ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΡΟ ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΓΓΛΟΣ ΚΟΣ Α/ΓΕΣ). ΕΙΘΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ!

δ. Για εμάς τους Έλληνες, και ας μου επιτρέψετε να γράψω για όσους έχουν νου και “τετράγωνη λογική” και προσπαθούν “να βλέπουν μπροστά”, αποτελεί την υψίστη ΤΙΜΗ ο υπόψη Βασιλιάς να κάθεται από χθες στον θρόνο Του, διότι νοιώθουμε, λόγω της καταγωγής Του, πως ένα κομμάτι της ΕΛΛΑΔΟΣ, κάθεται μαζί Του σ’ αυτόν!

Συνεπώς, γνωρίζοντας και την ΑΓΑΠΗ που η ΥΨΗΛΟΤΗΤΑ Του τρέφει για την χώρα μας, ευχόμαστε και προσευχόμαστε συνάμα, να ΜΗΝ την απωλέσει μέσα στον παγκόσμιο πολιτικό… ΩΚΕΑΝΟ, που από χθες… κολυμπάει (το γράφω με πολύ σεβασμό), … περνώντας δια του Βρετανικού πολιτικού… Αρχιπελάγους, (καταλάβατε), αλλ’ αντιθέτως να την αυξήσει και εφ’ όσον και εμείς, οι Έλληνες με τις πολλές πλέον εθνικές καταγωγές την αξίζουμε, να μας στηρίξει, στηρίζοντας στο όνομα των ΕΛΛΗΝΩΝ, την ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ, την ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ, την ΕΛΛΑΔΑ ΤΩΝ 3500 ετών, όπου γεννήθηκε ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ, την ΕΛΛΑΔΑ η οποία γαλούχησε με τα ιερά νάματά της και τις παρακαταθήκες της, που σχετίζονται αυστηρά και μόνον με την ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΣΟΦΙΑ, ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ! Είθε!..

 

ΣΙΔΕΡΟΚΕΦΑΛΟΣ ΜΕΓΑΛΕΙΟΤΑΤΕ!

 

Ο ΘΕΟΣ ΣΩΖΟΙ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ“!

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

1. Οι παρά τον ΒΑΣΙΛΕΑ ΚΑΡΟΛΟ τον Γ’, (σύμβουλοι, κλπ), θεωρούμε ότι έχουν πλέον ακόμα μεγαλύτερη υποχρέωση να Τον στηρίξουν με ΕΙΛΙΚΡΙΝΕΙΑ, ΑΦΟΣΙΩΣΗ και ΣΕΒΑΣΜΟ, απ’ ό,τι είχαν με την Μητέρα Του Ελισσάβετ(!..), μια στήριξη η οποία βεβαίως θα αντανακλά στην ευημερία, και κυρίως στην ησυχία και πρόοδο των λαών της Κοινοπολιτείας, αλλά και στην παγκόσμιο ΕΙΡΗΝΗ, όπως γράψαμε!..

2. Ας μην παρεξηγηθώ για το… άταιρον με την ανακοίνωσή μας θέμα, αλλά δοθείσης ευκαιρίας καλούμε τους Άγγλους Διαιτητές να “παίζουν” τον ΘΡΥΛΟ του νησιού, την αγαπημένη μας ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, 50% – 50% και να μην την αδικούν, όπως εμείς και με βάση τις τελευταίες διαιτησίες που παρακολουθήσαμε, διαπιστώσαμε!..

3. Κε Π-Θγέ! Κε Μητσοτάκη!

Μέχρι πότε θα ανέχεσαι (και θα ανεχόμαστε βεβαίως, αλλά εμείς “δεν… κρατάμε τα κλειδιά”), τον οσμηρότατο βόθρο του Χίου, του νέου αυτού αργυρώνητου ΤΣΑΤΣΟΥ του Χουντο-Συριζαίϊκου ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ, στον οποίον επικεφαλής είναι το Νο “2”… θηρίο της ζούγκλας, (κατάλαβες), ένα άτομο με φανερές ψυχικές διαταραχές και προβλήματα;

Και επειδή, ρε βρωμιάρη Χίε, οι Βρετανοί και η Ελισσάβετ έκαναν ό,τι έκαναν με τις εκτελέσεις στην Κύπρο μας, κλπ, κλπ, κλπ, σε έναν αναμεταξύ μας -δυστυχώς(!!!)- πόλεμο, (θέματα που ασφαλώς η Ιστορία και μόνον θα κρίνει),

ο Ελληνικός, αλλά και ο ανθρώπινος πολιτισμός σου, όπως και ο ζητούμενος ανδρισμός σου, αλλά και το πολύ… μυαλό σου, σου λένε αρχικώς πως, όταν ένας άνθρωπος πεθαίνει και οι αγαπημένοι του τον κλαίνε, εσύ θα πρέπει να τον βρίζεις, ρε βρωμιάρη, και στη συνέχεια η πολύ σου και ξεχωριστή εξυπνάδα σου λέει πως, είναι φρόνιμο να διώχνεις έναν άνθρωπο που σου λέει πως σ’ αγαπάει, και μάλιστα με σκαιότατο τρόπο, όπως εσύ έκανες από το βοθρο-σάϊτ σου για τον Κάρολο και την Ελισσάβετ μάνα Του, υβρίζοντάς Την χυδαία την ίδια μάλιστα ημέρα της εκδημίας Της, και μάλιστα όταν το πρόσωπο που σου λέει πως σ’ αγαπάει δηλώνει υπερήφανος για την ελληνική Του καταγωγή και μάλιστα, όταν αυτός που σου λέει πως σ’ αγαπάει είναι πια το Νο “1” της Παγκοσμίου Εξουσίας;

Αν είσαι άτομο μη ψυχοπαθές, μόνον ως ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ, ΑΦΡΩΝ και ΑΝΟΥΣ θα μπορούσες να χαρακτηριστείς!..

Αν όμως είσαι ψυχοπαθής, όπως και είσαι(!), η ΕΥΘΥΝΗ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΣΕ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΕΙΣ (λέμε τώρα) ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, βρωμερέ νέε ΤΣΑΤΣΕ του… “ΤΙΓΡΗ”!.. ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΟΣΑ ΕΜΜΕΤΙΚΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΠΟΝΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΗΣ, ΚΑΙ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΧΟΥΝΤΟ-ΣΥΡΙΖΑΙΪΚΗ (ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΠΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΥΞΙΔΑ), ΠΑΛΙΟ-ΛΙΝΑΤΣΑ!.. Ουστ!..

ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΑΝ ΕΙΧΕ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΘΙΞΩ ΚΑΠΟΙΟΥΣ… ΕΥΘΙΚΤΟΥΣ… ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΠΩΣ, ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟΝ Β’ Π.Π., ΥΠΟ ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΗΣ Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑΣ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΗ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΠΟΔΗΓΕΤΗΣΗ, ΠΑΡΟΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΣΦΥΡΟΔΡΕΠΑΝΟ ΚΑΙ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΘΑΦΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΤΣΙ ΤΟ 1949, ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΔΡΑΜΑΤΑ ΕΖΗΣΕ ΘΑ ΕΙΧΕ ΑΠΟΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!..

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΙΛΕΣ(!!!), ΑΝ ΟΧΙ ΑΝΙΚΑΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΗΓΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ Ε/ΚΡΑΤΟΥΣ, “ΚΡΑΤΟΥΝ” ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ… ΠΤΗΣΕΙΣ, ΠΑΛΙΟΠΑΠΑΡΑ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΑ ΤΟ ΚΡΥΦΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΕΑΤΡΙΝΙΖΟΝΤΑΣ, ΣΧΕΔΟΝ ΣΥΝΕΧΩΣ, ΕΞΑΝΙΣΤΑΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΝΟΙΩΘΟΝΤΑΣ ΟΤΙ… ΑΔΙΚΕΙΤΑΙ, … ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΤΑΙ ΚΑΙ… ΔΙΩΚΕΤΑΙ(SIC)!.. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΑΝ / ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ, (ΔΗΘΕΝ ΒΕΒΑΙΩΣ), ΒΛΗΤΟ!..

=/=