Χαίρετε!..

Φίλοι μου / μας!

1. Τονίζουμε και πάλι προς τους Επιτελείς του ΓΕΣ (φυσικά κυρίως σε όσους μας μελετούν χρόνια και “ταξιδεύουν” τακτικά στο “σάϊτ” μας), μόνον το ακόλουθο!

Ο ΤΣΞ έχει σχεδιάσει να προσβάλλει καίρια την Ελλάδα, σχεδόν στο μέσο του Ν. Έβρου (μεταξύ Προβατώνος και Σουφλίου – Διδυμοτείχου), διεξάγοντας απλή και διπλή υπερκέραση σε συνδυασμό με την κύρια (“ευθεία”) επίθεση  στο Νότιο “κομμάτι” του Νομού, που άγει στην Αλεξανδρούπολη*, (συνένωση των δυνάμεών τους, κλπ), με φυσικά διακλαδική προσβολή, μετ’ αποβάσεως, στην παράλιο Θράκη μας!

Ισχύει και η παράλληλη προσβολή του ΤΣΞ στον Β. Έβρο, για αρχική καθήλωση των εκεί δυνάμεων του ΕΣ και σε περίπτωση ευόδωσης της προσπάθειάς τους, κατευθύνσεως προς το Νότο μέρους της δυνάμεώς τους αυτής, “μέρος” που αρχικώς θα αποτελέσει την ασφάλεια των νώτων των δυνάμεών τους, οι οποίες θα επιχειρήσουν την πιο πάνω αναφερθείσα ευρεία κυκλωτική κίνηση (“αγκαλιά”)! (Οι υπόλοιπες δυνάμεις στον Βορρά, θα αποτελέσουν δυνάμεις κατοχής του)!

* Γι΄αυτό και έχουν εκμανεί (και!) οι Τούρκοι στρατιωτικοί (πλην  των πολιτικών τους, λόγω του ότι η Αλεξανδρούπολη, με ό,τι έγινε, έχει μικρύνει κατά πολύ την αξία των Στενών Δαρδανελλίων και Βοσπόρου), με την εκεί α/παρουσία, μην μπορώντας να σκεφτούν κάτι άλλο, ώστε να σχεδιάσουν αλλιώς την εισβολή τους!.. Είχαμε πει προ πολλού χρόνου, ότι οι ΤΕΔ, μετά από αυτήν την αμερικανική παρουσία στην Αλεξανδρούπολη, ξεκίνησαν επανασχεδιασμό και ορθότερα ξεκίνησαν αναπροσαρμογή των υφισταμένων τους σχεδίων εισβολής στην ελεύθερη Θράκη μας, χωρίς, όπως σήμερα σας γράφουμε, να έχουν καταλήξει σε τίποτα νέο, έως τώρα!

-/-

Βασικό ρόλο στον παραπάνω σχεδιαστικό μείζονα ελιγμό στο μέσον του Ν. Έβρου “παίζει” η 65 Μ/Κ ΤΑΞ στο Λουλεμπουργκάζ των 40 Εκκλησιών (Τάγμα Κομάντος της οποίας εστάλη προσφάτως στο Β. Κόσσοβο, μετά από αίτημα του ΝΑΤΟ στην Τουρκία) και στο νότιο “κομμάτι” η κάποτε “Φάντασμα” Ταξιαρχία του ΤΣΞ, η 66 Μ/Κ ΤΑΞ στην Τυρολόη της Ραιδεστού! Σημειώνουμε ότι όλες οι ασκήσεις Πεδίου  της 65 Μ/Κ ΤΑΞ ασχολούνται, πλήρως ή μερικώς, με την βασική αποστολή της υπόψη τ/Μ/Κ ΤΑΞ! Αυτό συνέβη και φέτος στην άσκησή της (την βασικότερη ίσως) “ΓΕΡΑΚΙ 23”!

2. Κρίνουμε, με την ευκαιρία, κρίσιμο να αναφέρουμε πως, οι ΤΕΔ έχουν κάνει τεράστια πρόοδο στον τομέα της “ΧΒΡΠ” αμύνης και ασφαλείας και πως κυρίως το σύνολο των τ/”Ειδικών Δυνάμεων” εκπαιδεύεται τακτικά σ’ αυτήν!

Πιστεύουμε πως οι ΤΕΔ, κυρίως σε περίπτωση αποπείρας χερσαίας εισβολής τους, αλλά και κατά όποια τους τυχόν αποβατική σε νησί μας / νησιά μας απόπειρα / -ες,  θα χρησιμοποιήσουν εναντίον μας χημικά, όσο και να διέψευδε ο Κος ΑΚΑΡ (κανένα “mavi yolculuk”, Στρατηγέ, θα το χρειάζεσαι τώρα νομίζουμε, έ, τί λες;) σχετικές γενικώς πληροφορίες, μέχρι και εσωτερικές βαρείες κατηγορίες για πρόσφατη χρήση “ΧΟ”… γενικώς, κατά ΡΡΚ-άδων!..

3. Είναι σημαντικό να πουν, τα στρατιωτικά “λιμά” που έχει ο “Σόρος-Τσίπρας” δίπλα του, στον ίδιον, πως οι… φίλοι μας οι Σκοπιανοί, που τους δώσαμε / έδωσε το όνομα της Μακεδονίας μας και έτσι τάχα τους… ουδετεροποιήσαμε, και λοιπές παπαριές, πως και πάλι στην πρόσφατη άσκηση των “Ειδικών Δυνάμεων”  ΤΕΔ “ΑΝΑΤΟΛΙΑ 23” συμμετείχαν και οι… “Σόρος-Τσιπρο – Β. Μακεδόνες” πλέον, όπως φυσικά και οι άλλοι… φίλοι μας Αλβανοί! (Φυσικά αυτό δεν συμβαίνει για 1η φορά και για τους δυό βόρειους γείτονές μας).

Με την ευκαιρία, είναι σημαντικό να δει κανείς πως ανάμεσα στις άλλες, (ενν. πλην Αλβανίας και Σκοπίων), χώρες που συμμετείχαν στην παραπάνω άσκηση ήσαν χώρες που υπήκοοί τους ζουν σήμερα στην χώρα μας, όπως είναι οι… φιλέλληνες Πακιστανοί και οι ομοίως… φιλέλληνες Μπαγκλαντεσιανοί (ή αλλιώς “Ανατολικο-Πακιστανοί”), αλλά και οι πιο… φιλέλληνες ακόμα Γεωργιανοί! Αχαχαχαχαχαχαχα!..

Από την άσκηση αυτή δεν θα μπορούσαν να λείψουν χώρες συγγενείς προς τους Τούρκους, όπως είναι η Μογγολία, το Αζερμπαϊτζάν, το Ουζμπεκιστάν, το Κιργιζιστάν, αλλά και η Ουγγαρία!..

Η παρουσία της Τυνησίας στην άσκηση σχετίζεται με τον λόγω Λιβύης, (αλλά και με τον ευρύτερο στην Β. Αφρική), τ/γεωστρατηγικό σχεδιασμό!

Έκπληξη αποτέλεσε για εμάς η παρουσία της Τσεχίας στην άσκηση!

4. Κε Αφτιά!

α. Μας επιτρέπεις να πιστεύουμε ότι δεν είναι όλοι οι Έλληνες το ίδιο, όπως πάντα λες, Πατριώτες; 

β. Μας επιτρέπεις, επίσης, να πιστεύουμε ότι υπάρχουν και Έλληνες, που δεν είναι καθόλου Πατριώτες; (Αναφέρομαι στους Έλληνες ελληνικής καταγωγής και όχι άλλης, που θα μπορούσε να ισχυριστεί κανείς ακόμα, πως “είναι κάτι το φυσικό”)!..

γ. Τέλος, πρόσεχε “μην πάθεις νεφρά”, αφού σε ακούμε τελευταία να λες συχνά σε καλεσμένους σου (κυρίως σε πολιτικούς, υποψήφιους βουλευτές, κλπ), την φράση “το κρατώ αυτό” ή σκέτο “το κρατώ”!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!

Σημειώνουμε όλες σου τις… φράσεις-ατάκες που λες και κάποτε στο μέλλον, όταν θα αφυπηρετήσεις, θα στις στείλουμε με αγάπη! Η πρώτη σε… δημοφιλία, μέχρι σήμερα, είναι αυτή που λες και… λέγει “τα “πώς” και τα “γιατί” των εξελίξεων”! Αχαχαχαχαχαχαχα!…

Εσχάτως έχεις αναγάγει το γλείψιμο σε επιστήμη, αφού πια γλείφεις δημοσιογραφικά, όπου εσύ εκτιμήσεις, χωρίς να γίνεσαι όμως σάλιας, όπως παλιά! Δεν είναι καθόλου εύκολη μια τέτοια αναβάθμιση, μιας όποιας κολακείας, όποιου βαθμού, στην “TV”, ώστε να μην σε κατηγορούν μετά σχετικώς!.. Καταλαβαίνεις!..

Το πρόσεξες λοιπόν, και μπράβο σου, όταν σου το είχαμε γράψει και λόγω των πολλών και μεγάλων ικανοτήτων σου και κυρίως λόγω της ξεχωριστής πράγματι ευφυίας σου, κάνεις πια επιστημονικό γλείψιμο, μη αηδές, (πολλές φορές μη δυνάμενο να… ανιχνευθεί), ένα γλείψιμο που γίνεται δεκτό και… ευκολοχώνευτα από το τηλεθεάμον… ακροατήριο!.. Δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό που πέτυχες και σου αξίζουν συγχαρητήρια!..

ΚΑΤΑΚΛΕΙΔΑ:

ΚΕ ΑΦΤΙΑ!

“ΤΟ ‘ΧΕΙΣ” ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ “ΤΟ ΓΥΑΛΙ”, (ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜ/ΦΙΑ, ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ), “ΓΥΑΛΙ” ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΕΙ “ΔΗΜ/ΦΟΣ – ΣΟΟΥΜΑΝ” (ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΙΡΩΝΙΚΟ, ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΟΥ ΦΑΙΔΡΟΤΗΤΑ, ΙΛΑΡΟΤΗΤΑ, ΚΛΠ, ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ), ΚΑΤΙ ΚΑΤ’ ΕΜΑΣ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΣΟΥ / ΣΑΣ!

ΕΙΣΑΙ ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΕΙΣΑΙ, ΚΑΤΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΥΚΟΛΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΙΚΑΝΟΣ ΣΤΟ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΙΣ Η(ΔΙΑΖ) ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΣ, ΑΝΑΛΟΓΩΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ!..

ΤΟΛΜΑΜΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ, ΣΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ, … ΝΙΚΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ, ΕΝΑΣ ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΚΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ “ΣΤΑΡ”!

5. Για τον Κο Ζαχαριάδη και λοιπούς στον “Σόρος-Σύριζα”, που μας θεωρούν πνευματικά… τελεμέδες και ασχέτους!.. Ας διαβάσουν, μαζί σας φυσικά, ό,τι ακολουθεί!

Οι της “Κουμουνδούρου”, δια του τότε Π-Θ μας, ελάχιστα λίγο πριν πέσουν από την εξουσία (2019), ψήφισαν όλοι στο Ραμπάτ του ΜΑΡΟΚΟΥ, ΥΠΕΡ των μετακινήσεων – μεταναστεύσεων των ατόμων – των λαών, για τα επόμενα πολλά μπροστά μας χρόνια!.. (Ο “Αλέξης” δέσμευσε και την Πατρίδα μας).

Πολιτικοί (όχι όλοι βεβαίως), Διακινητές, “ΜΚΟ”, “ΜΥ” και “Διεθνείς Εβραίοι” είναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ συνδεδεμένοι μεταξύ τους στο αντικείμενο “ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ – ΜΕΤΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ”, (σε Ελλάδα και Ευρώπη), όπως το λένε / το αποκαλούν οι κατ’ όνομα “Προοδευτικοί” μας πολιτικοί, με πρώτους τους μεταλλαγμένους Κομμουνιστές, αυτά τα ροζ πολιτικά στρουμφάκια  του “Σόρος-Σύριζα”, ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΠΛΟΥΤΙΣΑΝ ΣΕ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ (!) ΒΑΘΜΟ, από τα ματωμένα χρήματα όλων αυτών των παρανόμων μετακινήσεων,  άτομα στα οποία, δυστυχώς, δεν αρκεί” ο πλούτος, αλλά ούτε και η δόξα, και δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσουν αυτήν την κεκαλυμένη με δήθεν ανθρωπισμό τόσο προσοδοφόρο μηχανή κοπής χρήματος!..

6. Ο “Σόρος-Σύριζα”, της ανύπαρκτης μικρής… Μαρίας, κατηγόρησε την Ελλάδα για το ναυάγιο ΝΔ της Πύλου (με αρχικό σημαιοφόρο τον “Σόρος-Παπαδημούλη” που φτιάχτηκε από όλες αυτές τις λαθρο-μεταφορές, τις “ΜΚΟ”, κλπ, όσο κανείς άλλος στην χώρα, γενόμενος κυριολεκτικώς ζάμπλουτος) και αμέσως η σε πολιτική ευθυγράμμιση μαζί του Τουρκία, έσπευσε, δια του Κου Ομέρ ΤΣΕΛΙΚ, εκπροσώπου του κυβερνώντος Κόμματος “ΑΚΡ”, να κατηγορήσει την Ελλάδα ομοίως και επιπροσθέτως να την / μας χαρακτηρίσει “διεθνή εγκληματία”, ζητώντας διεθνή έρευνα! (Φανταστείτε πόσο τους πείραξε το ε/πέος στον Έβρο τους Τούρκους το 2020, ενώ και αυτοί, όπως και του “Σόρος-Σύριζα” έχασαν και χάνουν δις $ Η.Π.Α., απ’ όλη αυτήν την δουλειά)!.. Κρίμα, ρε Τούρκοι, δεν πρόκειται να αλλάξετε ποτέ!..

7. Μετά τον Çakır, θέλει μια προσοχή ο τ/πύραυλος “αέρος – εδάφους” Kemankeş, που πρόσφατα στην Κεσσάνη φέρεται να δοκιμάστηκε με επιτυχία από “ΜΕΑ”!