“Κάλλιο Πέντε Και Στο Χέρι…”!..

Φίλοι μου / μας!

1. Προς το “ΞΥΝΟΤΥΡΟΓΑΛΟ”, τον Λιάγκα / “ΑΝΤ1”!

Αντί, ρε “Ξυνότυρο”, να λες πως δεν πιστεύεις στο θαύμα του “ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΟΣ” και να βγάζεις” στην εκπομπή σου αθέους, όπως πχ τον λίγο πριν από την αυτοκτονία, άθεο και συνάμα και αντίθεο, Τατσόπουλο ή να βάζεις τους… συνεργάτες σου (sic), να “πουλάνε” στους χαχόλους που σας βλέπουν “θρησκευτική… αθεϊα” (sic), γιατί δεν ζητάς από τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων να σε πάρει μαζί του ένα Μ. Σάββατο (του χρόνου ας πούμε / 2025), μέσα στον Πανάγιο Τάφο, ώστε να κάνεις “επί τόπου”… ρεπορτάζ… (ξεφτιλισμένε, που ξεχνάς ότι έχεις παιδιά… ),  στο αν ο Θεός στέλνει πράγματι το ΦΩΣ Του, πώς, κλπ;

Και κάτι ακόμα, ρε “Ανθότυρο”! Αφού η αφή του “Αγίου Φωτός” είναι “παραμύθι”, κλπ, όπως λες και λέτε, όλοι εκεί οι “στρέϊτ και μη” στην εκπομπή σου, γιατί οι Καθολικοί και οι Αρμένηδες, που ΠΟΤΈ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΦΩΣ ΑΠ’ ΕΚΕΙΝΟΝ (!), ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ, ΔΕΝ “ΒΓΑΙΝΟΥΝ” ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ, ΑΙΏΝΕΣ ΤΩΡΑ, ΤΟ… ΠΑΡΑΜΥΘΙ, ΡΕ ΤΥΡΟ-ΛΑΜΟΓΙΟ;

Τέλος, όλοι αυτοί οι Ισραηλίτες Αξκοι – Αστυνομικοί, που κάθε χρόνο έχουν μπει και μπαίνουν (ένας κάθε φορά) μαζί με τον εκάστοτε Πατριάρχη στον “Πανάγιο Τάφο” Του, μάλλον θα ήσαν και θα είναι ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ, έ; Ουστ και ξανά ουστ, πουλημένο τυρο – Παλιανθρωπάκο!..

2. Το Τ/ΥΠΑΜ θέλει… επιστροφή στα “F-35”, ό,τι και να ακούτε να λένε για “Κάαν” και “Γιουροφάϊτερ”!..

3. Στον πολιτικό λόγο του “Σόρος-Σύριζα”, τα “Super Market” έγιναν, ό,τι έχουν καταστεί οι “υποκλοπές” για το “ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ”. Τί; Μα… Καραμέλλα!.. (Τα “Τέμπη” είναι κοινά και για τα δύο αυτά Κόμματα! Αχαχαχαχαχαχα)!.. Κάτι για το μέλλον της ζωής μας θα μας πείτε, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε; Καμμιά τέτοια σχετική ΣΟΒΑΡΗ (!) [και ΟΧΙ (!) ΠΑΠΑΡΙΕΣ], πρότασή σας θα ακούσουμε επιτέλους, ρε λιμά;

4.

If we need to stand alone, we will stand alone’ – Netanyahu on “Yom Hashoah!..

«Ταφόπλακα» Νετανιάχου στην εκεχειρία: Δεν τελειώνει ο πόλεμος

The Prime Minister spoke about confronting the enemies who seek our destruction and reaffirmed his commitment to defend the land.

5. Κε Π-Θ γέ!
Οι ΡΤΕ και Ράμα είναι σε πολιτικο-οικονομικο-στρατιωτική συνεννόηση – συμφωνία, όπως εδώ στον “Ε.Θ.” έχει κατ’ επανάληψιν γραφεί, με στοιχεία, κυριότερο των οποίων είναι η στρατηγική συμφωνία συνεργασίας που, προ έτους (+), ολοκληρώθηκε σε όλα της τα σημεία / παραγράφους! [Ό,τι ακριβώς είχε υπογράψει ο Μουσταφά Κεμάλ “Ατα-τούρκ” μαζί τους και εις βάρος μας, το 1919 – 1922, είναι υπογεγραμμένο, “γκρόσο-μόντο”, σε επικαιροποιημένη βεβαίως μορφή, και σήμερα! (Είσαι Π-Θ, και έτσι δεν σου λέμε “ψάξε” το “σάϊτ” μας)!..
Ο Ράμα είναι πολιτικό ενεργούμενο του ΡΤΕ και εκτελεί πάντα ό,τι αυτός εντέλλεται, ειδικώς σε σχέση με την Πατρίδα μας! Ο Ράμα συμβουλεύεται πάντα τον ΡΤΕ!
Στις 13-05-2024, συμφώνως με το πρόγραμμα, πας Τουρκία! Πρόσεξε τώρα τον σχεδιασμό (βρώμικη κάθε φορά τακτική) των Τούρκων!
Λίγες μόνον ημέρες προ της επισκέψεώς σου στην Τουρκία (μέσα σε διάστημα 1 μηνός ό,τι παραθέτω) “σου βγάζουν” (ενδεικτικώς!) στο… μέτωπο, ήτοι εκεί που θα πας να τους αντιμετωπίσεις,
το θέμα της μετατροπής της Ι.Μ. της Χώρας, στην Πόλη, σε Τζαμί,
ανακοινώνουν ότι θα ενταχθεί στην Δημοσία Παιδεία τους σχετική διδασκαλία για την… “Γαλάζια (sic) Πατρίδα” τους (25ος Μεσημβρινός),
ο Κος ΥΠΕΞ τους, ο γνωστός Κος ΦΙΝΤΑΝ, ομιλεί για Τούρκους της Δ. Θράκης, οι οποίοι μάλιστα μας είπε ότι καταπιέζονται,
βγάζουν “NAVTEX” για τάχα μου ασκήσεις τους στο ήμισυ του Αιγαίου / 25ο Μεσ-νό (“διατήρηση της φυσιογνωμίας της μάχης” λέγεται αυτό) ή ορθότερα (sic) της “Θάλασσας των Νήσων”, όπως λένε το Αιγαίο για να… κοροϊδέψουν οι ανόητοι την Ιστορία,
ο Τ/ΥΠΑΜ, ο μεγαλύτερος ΤΣΑΤΣΟΣ στην ιστορία των “ΤΕΔ”, Στρατηγός Γιασάρ ΓΚΙΟΥΛΕΡ, ομιλεί για 5ο χρόνια ειρήνης στην Κύπρο και για 2 εκεί… Κράτη,
ενώ την ίδια στιγμή που εσύ θα είσαι στο… μέτωπο, στέλνουν, στα… νώτα σου, ήτοι στην Ελλάδα, τον σύμμαχό τους Αλβανό Π-Θ (ελληνικής φύτρας νεο-γενίτσαρο, βαθιά μισέλληνα και Τουρκόδουλο Έντι ΡΑΜΑ), να μιλήσει, τάχα για προεκλογικούς λόγους, στην Αθήνα, σε ομοϊδεάτες συμπατριώτες του, που ζουν και εργάζονται στην χώρα μας! [Οι εκλογές στην Αλβανία, υπό Κ.Σ. είναι σε 1 έτος (+)]!
Κατά κάποιον τρόπο λοιπόν, σε βάζουν “μεταξύ 2 πυρών”, πιστεύοντας ότι έτσι σε ελέγχουν ψυχολογικά, πως σε κρατούν, τρόπον τινά, … αιχμάλωτο!..
Για να καλυφτούν όμως και τα αλβανικά πολιτικά “θέλω” ο Αρχι-Μαφιόζος Ναρκέμπορος Ράμα θα μιλήσει στις 12 Μαϊου, ημερομηνία κατά την οποίαν, αν δεν σφάλλω, είχαμε την αρχή της περιπέτειας του Μπελέρη!
Ο Ράμα μάλιστα (ακολουθώντας την εθνικιστική γραμμή ΡΤΕ) έβγαλε και “σποτάκι” με την Ακρόπολη… Αλβανική, δείχνοντάς μας έναν δήθεν αλβανικό αετό να πετάει πάνω από το ΑΘΑΝΑΤΟ αυτό ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΝΗΜΕΙΟ, δημιουργώντας… συνειρμούς στους Αλβανούς, εδώ και στην Αλβανία!.. “Έχουν… ξεφύγει”, Κε Π-Θγέ!..
Είναι φανερό ότι οι 2 αυτοί λίαν επικίνδυνοι… λύκοι (ΡΤΕ και Ράμα) εκμεταλλεύονται την κατάσταση στην Ελλάδα (“έχει διαλυθεί το σύμπαν” εδώ, υπό μίαν έννοια) και συγκεκριμένα,
την πληθυσμιακή της σημερινή κατάσταση, σύμφωνα με την οποίαν από τα πχ 10 εκ-ρια κατοίκων στην χώρα μας, τα 5 είναι ξένοι και από τα υπόλοιπα 5 τουλάχιστον το 1,5 εκ-ριο είναι ελληνοποιηθέντες, (υπερβάλλω λέτε, έ;)
καθώς (και κυρίως!), την πολιτική κατάσταση, σύμφωνα με την οποίαν το μισό των πολιτικών Κομμάτων [από του σημερινού “ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ” -δυστυχώς (!)- συμπεριλαμβανομένου, μέχρι και του ΚΚΕ] είναι ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ και δεν τους ενδιαφέρει ουδεμία μελλοντική μικρά ή μεγαλυτέρα κρατική μας κολόβωση, ακόμα και κρατική διάλυση, εθνοδιάλυσή μας, κλπ, αν μάλιστα δεν την επιζητούν κιόλας,
τα άλλα μισά (δεξιά της ΝΔ) εργάζονται ηλιθίως ή και πρακτόρικα μερικά, για την ισχυροποίηση των Οπαδών του Διεθνισμού στην χώρα, και άρα και αυτοί για την διάλυση μας,
ενώ η ΝΔ (έστω η μη Σορίτικη) φοβάται να αναλάβει πατριωτική δυναμική δράση*, μπας και οι αριστερο-κομμουνιστές… Σάντερς των Κομμάτων και η ντόπια Διεθνιστική Αριστερά (κομμουνιστική και μη) την χαρακτηρίσουν… κακώς! (STOP) / Οι ευρισκόμενοι στα δεξιά της ΝΔ, ό,τι και να έκανε αυτή, θα το σχολίαζαν από λίγο, έως απολύτως αρνητικά ή ακόμα και θα το διέστρεφαν, τακτική δηλαδή που κυρίως, αλλά με επαρκή πάντα επαγγελματισμό (!), χρησιμοποιεί κυρίως το ΚΚΕ! Αυτή είναι ΠΑΓΙΑ τακτική τους!..
* Κα… Μπακογιάννη………………… ΑΙΣΧΟΣ!..
Κε Π-Θ γέ!
Σε λίγο, πλην  των Τούρκων που οικειοποιήθηκαν όλα τα δικά μας, από την Ιστορία μας, μέχρι την Θρησκεία μας, την Γεωγραφία μας, μέχρι και την καθημερινή μας ζωή, θα “βγαίνουν” και οι Αλβανοί και θα μας λένε ότι δεν είμαστε Έλληνες, πως “οι Έλληνες τελείωσαν”, κλπ, (ήδη λένε χειρότερα και απ’ ό,τι έλεγε και είχε γράψει σε βάρος μας ο Φαλμεράϊερ), πως είμαστε απόγονοί τους και δεν το ξέρουμε και τελικά όλα αυτά που, επί του Ελληνογενούς, άλλου μεγάλου Κομμουνιστή Γενίτσαρου, Χότζα, διδάσκονταν στα σχολεία τους, ήτοι το ΜΙΣΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ, για 45 χρόνια Κομμουνισμού, αφού έπρεπε, για να επιβιώνει το καθεστώς, να υπάρχει εχθρός, και αυτός δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Έλληνα, ο οποίος ανήκε στο δυτικό στρατόπεδο, ενώ οι άλλοι γείοτονές τους, Γ/Β (Σλάβοι) και Βούλγαροι (Μπασταρδό-Σλαβοι), ανήκαν στον Σοβιετικό… Παράδεισο!..
Ο Ράμα μας είπε, προ καιρού, θα το θυμάστε, ότι την Ακρόπολη την έσωσαν (sic) οι Αλβανοί επί Μοροζίνη, ενώ δεν απέχει πολύ από του να ακούσουμε πως την έχτισαν κιόλας, κλπ, κλπ, κλπ, και εμείς, ως Κράτος, “μούγγα στην στρούγγα”, ενώ τους έχουμε κάνει παντού μάγκες, κτίζοντας ουσιαστικά εμείς την σημερινή Αλβανία, το Νότιο κομμάτι της οποίας ο “ΕΣ” είχε απελευθερώσει 3 φορές!.. 
Οι Έλληνες ξεχάσαμε: 
Μέχρι πού φτάνει η Ήπειρος (μέχρι την γραμμή Τίρανα – Νέα Επίδαμνος / Δυρράχειο),
Την ελληνική εθνική μειονότητα, [της οποίας ο Ράμα σκοτώνει και σκυλεύει μέλη της και εμείς στα παπάρια μας, (όπως πχ τους Κων-νο Κατσίφα και Αριστοτέλη Γκούμα), φυλακίζει αιρετούς δημάρχους της, όπως πχ τον Μπελέρη, κλέβει τις περιουσίες των εκεί Ελλήνων, κλπ],
Ότι ο Γεώργιος Αλέξανδρος Καστριώτης (ο Σκεντέρμπεης που λένε αυτοί), ήταν Έλληνας, 
Ότι ο “Δικέφαλος Αετός” ήταν το εθνικό -ελληνικό- σύμβολο του Βυζαντίου, που “έβλεπε” και ΑΝΑΤΟΛΉ και ΔΎΣΗ και “έκλεψαν” και οι Αλβανοί και οι Σλάβοι, γνήσιοι και μη! Είναι ακριβώς αυτό που “βγήκε” “προχθές” ο ΡΤΕ και είπε (διότι όλοι μας ζηλεύουν!), εμμέσως πλην σαφώς, ότι το “έφεραν” τάχα οι Σελτσούκοι, που “έβλεπαν”, όπου κάθε φορά απαιτείτο, ήτοι Ανατολή ή Δύση, ενώ η αλήθεια είναι ότι τον δικέφαλο αετό τον καθιέρωσε ο ΜΕΓΑΣ ΚΩΝ-ΝΟΣ (ήδη από το 330 μ.Χ.), θέλοντας να δηλώσει πως η “ΝΕΑ ΡΩΜΗ”, όπως ονόμασε το νέο Κράτος, θα “βλέπει” και προς Δυσμάς και προς Ανατολάς!.. (Ο ΡΤΕ και η προπαγάνδα του έχουν ξεχάσει πως ακόμα και η Ημισέληνός τους ήταν Βυζαντινό πολεμικό σύμβολο και πως ΒΥΖΑΝΤΙΟ σήμαινε και σημαίνει ΕΛΛΑΔΑ, ένα ΒΥΖΑΝΤΙΟ, Κε… ΡΤΕ που κτίστηκε από τον Βύζαντα τον Μεγαρέα, εξ ου και… Βυζάντιο)!..
Οι Τούρκοι και (!) στην πολιτική και (!) στις ΕΔ τους, (μόνοι ή με συμμάχους τους, όπως άλλες κρατικές οντότητες, τρομοκρατικές Ομάδες / Οργανώσεις), δρουν ως εξής, Κε Π-Θγέ:
– Με αντιπερισπασμό,
– Με δόλια / ύπουλη (μία κατ’ ελάχιστον!) ενέργεια εντός των γραμμών, του όποιου κάθε φορά εχθρού τους, ή στα νώτα του εχθρού τους,
– Πάντα με απλή ή διπλή παραπλάνηση / (στρατιωτικά λέγεται -τρόπον τινά- υπερκέραση)! (Με βάση την εκ μέρους τους εκτιμηθείσα γεωγραφία, και δη της εδαφικής καταστάσεως της χώρας μας, αρέσκονται να επιχειρούν με αιφινδιαστικές ενέργειες από τα Νότια, κάθε φορά, ημών των Αμυνομένων)!
– Με συνδυασμό των ανωτέρω!
Μορφή του τρόπου δράσεώς τους είναι και η τωρινή, εκ μέρους τους, πολιτική αντιμετώπιση της επισκέψεώς σας, Κε Π-Θ, μια δράση τους που μόλις, πιο πάνω, περιγράψαμε, σε αδρές γραμμές!..  
Τέλος, Κε Π-Θγέ, ΜΗΝ (!) ξεχνάς ποτέ ότι την ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ και την ΟΙΗΣΗ στην εξωτερική τους πολιτική την τροφοδοτεί σταθερά, εδώ και ΑΙΩΝΕΣ τώρα, αυτό που κάποτε λεγόταν “ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΖΗΤΗΜΑ”, δηλαδή κατ’ ουσίαν η κεντρική -ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΗ- του Κόσμου γεωγραφική τους θέση, όπως απολύτως ανοήτως (!) η Δύση τους επέτρεψε να διατηρήσουν και μετά το 1922!..
Το, για τους Τούρκους, … ρεζουμέ του “Α.Ζ.” είναι το εξής:
“ΟΛΟΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟΥΣ “ΠΑΙΖΟΥΜΕ”, ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΘΑ ΘΕΛΟΥΜΕ”!..
Γειά σας και “ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ”!..
ΥΓ.
Η πράγματι “πολύ Κυρία”, Κα Μαρέβα, η σύζυγός σας, πιστεύουμε πως όχι μόνον θα εντυπωσιαστεί στην Καππαδοκία, αλλά θα συγκινηθεί, ερχόμενη σ’ επαφή, (έστω και έτσι), με το εκεί ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ του ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ!..
ΕΛΛΗΝΑΣ
-/-